![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch - część II
Zacząłem się zastanawiać, czy ona jest całkiem zdrowa na umyśle.
Mógłbym zapewnić jej najlepszą dostępną opiekę...Carlisle mógłby wykorzystać swoje kontakty, by sprowadzić dla niej najlepszych lekarzy i terapeutów. Być może istniała jeszcze nadzieja, że uda się naprawić to, co było z nią nie tak. To, co sprawiało, że zadowolona siedziała obok wampira, a jej serce biło równym rytmem. MS
![]() |
#1952 |
Raczkowanie
|
„Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym się tego”.
MS. ja spadam chwilowo, ale jeszcze dziś będę. Nie rozpędzajcie się za bardzo. Mam tematy na później. ![]()
'I've never given much thought to how I would die. But dying in a place of someone I love seems like good way to go.' [Twilight] Edytowane przez Vint_ Czas edycji: 2010-08-27 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
- Zależy ci na nim, prawda?
Zamarłem. Bella nie patrzyła na nią. - Tak. - To znaczy, tak zupełnie na poważnie ci zależy? - Tak. Ten rumieniec! - Jak bardzo ci na nim zależy? Teraz klasa mogłaby stanąć w płomieniach, a ja bym nawet nie zauważył. Twarz Belli była ewidentnie czerwona - niemal czułem uderzające od niej gorąco. - Za bardzo - szepnęła. - Bardziej niż jemu. Ale nic na to nie mogę poradzić. MS
![]() |
#1954 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam ja dzisiaj bez cytatu (w sumie to już od dłuższego czasu), wszystko mi sie wali w kompie....
![]() i nie mam humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co niedobrego się dzieje z humorem??? bo to mnie bardziej martwi ![]()
![]() |
![]() |
#1956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() humor zły bo ten komputer.. wrrrr.... dosłownie płakać mi sie chce.... ![]() zaraz **** o ścianę go i taki będzie los kompa!!!! na wymianę jeszcze za wcześnie ma dopiero 3 lata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Raczkowanie
|
bywa...
ja póki nie wymieniłam kompa na laptopa miałam dość. tyle że mój miał 5 lat. ;/ „Mógłbym siedzieć tak wieczność, patrząc jak śpi, nie nudząc się nawet przez sekundę. Ale czy potrafiłbym wytrzymać bez jej ciepłego dotyku, widoku błysku w jej brązowych oczach, jej zaskakującego mnie zachowania? Wątpię”. MS
'I've never given much thought to how I would die. But dying in a place of someone I love seems like good way to go.' [Twilight] Edytowane przez Vint_ Czas edycji: 2010-08-27 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Wtajemniczenie
|
z tego wszystkiego zaczęłam wiersze pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Raczkowanie
|
dasz nam coś przeczytać? ;>
Mam temat. ;] Jak potoczyłyby się losy naszych ukochanych bohaterów, jeśli Edward w 1. części dopuściłby do przemiany Belli?
'I've never given much thought to how I would die. But dying in a place of someone I love seems like good way to go.' [Twilight] Edytowane przez Vint_ Czas edycji: 2010-08-27 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Wtajemniczenie
|
w sumie mogę
![]() ocenicie ![]() ale tutaj tak?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1962 |
Wtajemniczenie
|
to moze ja na chomiku założę folder a kto będzie chciał to przeczyta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Kochana Ty jak prawdziwy artysta im więcej uczuć dobrych bądz złych zaczynasz tworzyć
![]() Kompem się nie martw rzecz nabyta, mój ma 8 lat !!!! o zgrozo !!! ale jeszcze dycha, nie raz chciałam go wyrzucic ale ciągle wraca do łask ![]() Własnie dziś uskuteczniłam sobie maraton zmierzchpwy, własnie jestem na KwN. Stwierdziłam a własciwie upewniłam się że uwielbiam wygląd Edwarda w Zmierzchu.... ![]()
![]() |
#1964 |
Raczkowanie
|
może być i tak.
![]()
![]() |
#1965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale chyba mi już trochę lepiej ![]() ja wgl Edzia lubie najbardziej w Zmierzchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no widzicie wszystko jest przeciwko mnie!! wpiszcie sobie chomi.kuj.pl w miejsce gwiazdek tylko bez tej kropki w srodku. o co za **** regulamin proszę bardzo ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-08-27 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ooo! mam nadzieje że nam pokarzesz? ;d ![]() ej, mi się rzeczy z chomika żadnko pokazują ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sądze że Bella straciłaby kontakt z rodzicami i przyjaciółmi i że.. nie zaszłaby w ciąże. Hmm... możeby gdzieś wyjechali..?
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1969 |
Wtajemniczenie
|
hej Lazurowa
![]() dla Ciebie wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj się słoneczko poradzimy sobie
![]() Ja zdecydowanie lubię go w Zmierzchu na drugim miejscu Zaćmienie najmniej w KwN - wg mnie wygląda bardzo staro... Za to Bella najbardziej mi się podoba w KwN...
![]() |
#1971 |
Wtajemniczenie
|
mi też chociaż w Zaćmieniu źle nie wygladała
![]() tak damy radę ![]() dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Raczkowanie
|
ja muszę spadać. ;/ Mam nadzieję, że nie będę miała dużo do nadrabiania.
![]() kochaaam, wiersz bardzo mi się podoba ![]() „- Czyli, w normalnym języku, zostajemy przyjaciółmi? Zastanowiłem się nad tym przez sekundę. -Przyjaciółmi...- powtórzyłem. Nie podobało mi się jak to brzmiało, to nie było wystarczające, to za mało jak dla mnie.” MS ![]()
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
Do usług
![]() Nie nie wyglądała zle, w zmierzchu też jest ok. ALe gdybym miała wybrać to zdecydowanie KwN.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście
![]() Wcześniej podawałam link do muzzo, dodam jeszcze moje YT i to ![]() kochaam- świetny wiersz. Bardzo dobrze, że emocje przekształcasz w słowa. Ja piszę okazjonalnie, ale teraz wywnętrzam się głównie przez muzykę ![]() btw- na TVNie jest film o wampirach xD nieźle... najpierw HP teraz Blade: mroczna trójca. Dla każdego coś fajnego ![]() Edit: kochaam - co do problemów z kompem. Może nie trzeba spisywać na straty? Czasami wystarczy uporządkować, dodać troche RAMu... Niewielkim kosztem reaktywacja protestującego kompa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2010-08-27 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
Ja już idę. dobranoc wiedźmy! ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Raczkowanie
|
„A tak przy okazji, ubóstwiam Cię... w przerażający i niebezpieczny sposób.”
MS „Przerwała, przeczesując inne wizje związane z moją osobą. Wszystkie miały jedną wspólną cechę: były zamazane i trudne do zinterpretowania. - Wydaje mi się, że wiele rzeczy się teraz zmieni. Twoje życie wydaje się by na rozdrożu. -Zaśmiałem się kpiąco. - Czy zdajesz sobie sprawę, że zabrzmiałaś jak tania wróżka? -Pokazała mi język, niczym naburmuszona pięciolatka.” MS
'I've never given much thought to how I would die. But dying in a place of someone I love seems like good way to go.' [Twilight] Edytowane przez Vint_ Czas edycji: 2010-08-28 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Raczkowanie
|
Hey wiedźmy, downo mnie nie było, ale widze że za mną nikt nie tesknił
![]() amambada piekny gloss ;] kocham - boski wiersz, ta ki prawdziwy ![]() aluniaa - baw sie dobrze ; ))
![]() |
#1978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co tam u Ciebie?? ![]() jasne ze tęskniłyśmy ![]() i bardzo sie ciesze, że sie podobał wiersz ![]() miałam taki przypływ weny wczoraj że 3 wiersze napisałam a dzisiaj od rana 2 i nad trzecim pracuje ![]() nieźle mi idzie ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-08-28 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to nikt? a ja?! ![]() „Ale zadzwonił dzwonek. Uratowana przez dzwonek... W czepku urodzona... Oboje byliśmy ocaleni. Ona uchroniona przed śmiercią, natomiast ja w ostatniej chwili uratowałem się przed byciem kreaturą jak z koszmaru- przerażającą i wstrętną.” MS
![]() |
![]() |
#1980 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i jest mi lepiej chyba ![]() a komp ma narazie taryfę ulgową, jak mnie dzisiaj wkurzy to go wyrzucę i ooo |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.