MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 13:41   #1411
Dopamine99
Zadomowienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Takie jest życie - masz prawo mówić wszystko, ale wiąże się to z pewnymi konsekwencjami - od braku zgody, poprzez rękoczyny, do pozwów sądowych. Warto też pamiętać o podstawach kultury osobistej, której - jak już wielokrotnie mówiłem - zabrakło wielu kobietom w tej dyskusji.

Prawo do wyrażania opinni zmienia więc niewiele.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 13:53   #1412
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Takie jest życie - masz prawo mówić wszystko, ale wiąże się to z pewnymi konsekwencjami - od braku zgody, poprzez rękoczyny, do pozwów sądowych. Warto też pamiętać o podstawach kultury osobistej, której - jak już wielokrotnie mówiłem - zabrakło wielu kobietom w tej dyskusji.

no coś ty
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:35   #1413
Dopamine99
Zadomowienie

No niestety.
Stary 2010-08-26, 22:39   #1414
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz nagle się okazuje, że w ogóle moim zdaniem wszystkie kobiety są złe... no masakra. Leczcie się.
A ja myślałem, że zasady dobrego wychowania są wszystkim doskonale znane, ale jak czytam to forum to mam coraz gorszą opinię o kobietach.
Cytat:
Najlepsze jest to, że o kulturze osobistej i wychowaniu mówi coś, co mówi do interlokutorów "leczcie się".

Nudny jesteś, i tyle. I jestem pewna, że najzwyczajniej w świecie masz małego, i jesteś samotny. Kobiety cię (tak, z małej litery) skrzywdziły. o czym zresztą świadczą Twoje wątki. Zdrowy, szczęśliwy i zaspokojony facet nie siedzi na babskim forum w wątku o rozmiarze penisa i robi nieco bardziej interesujące rzeczy w czwartek w nocy.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:53   #1415
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Najlepsze jest to, że o kulturze osobistej i wychowaniu mówi coś, co mówi do interlokutorów "leczcie się".

Nudny jesteś, i tyle. I jestem pewna, że najzwyczajniej w świecie masz małego, i jesteś samotny. Kobiety cię (tak, z małej litery) skrzywdziły. o czym zresztą świadczą Twoje wątki. Zdrowy, szczęśliwy i zaspokojony facet nie siedzi na babskim forum w wątku o rozmiarze penisa i robi nieco bardziej interesujące rzeczy w czwartek w nocy.
śledzę ten wątek ale nie mogę przemilczeć tej wypowiedzi

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 23:47   #1416
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Nudny jesteś, i tyle.
Nie moja wina, że kilka osób naskakuje na mnie, jak chciałem powiedzieć tylko jedną rzecz. Gdyby nie głupie kontrargumenty i próby obrażania mnie - nie byłoby dalszej dyskusji.

Cytat:
I jestem pewna, że najzwyczajniej w świecie masz małego, i jesteś samotny.
Jestem już w szczęśliwym związku ponad 2,5 roku, ze swojego penisa jestem zadowolony, ale dziękuję za darmowe wróżby. Mam nadzieję że mi od nich nie zmaleje!

Cytat:
Kobiety cię (tak, z małej litery) skrzywdziły.
No zdarzyło się kilku, a kilka z nich mnie uszczęśliwiło, co nie oznacza, że nie mogę mieć negatywnego zdania, szczególnie na temat publicznego porównywania penisów.

Cytat:
Zdrowy, szczęśliwy i zaspokojony facet nie siedzi na babskim forum w wątku o rozmiarze penisa i robi nieco bardziej interesujące rzeczy w czwartek w nocy.
Aha, a co zdrowa, szczęśliwa i zaspokojona kobieta robi na forum w czwartkową noc? Myslałem że normalni ludzie robią to, co chcą, ale najwyraźniej się myliłem.
Stary 2010-08-26, 23:58   #1417
Elfir
Zakorzenienie

Rozmiar może i jest ważny, ale liczy się też technika.
Facet z ogromnym bez techniki i tak nie da kobiecie satysfakcji.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 07:43   #1418
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moja wina, że kilka osób naskakuje na mnie, jak chciałem powiedzieć tylko jedną rzecz. Gdyby nie głupie kontrargumenty i próby obrażania mnie - nie byłoby dalszej dyskusji.
No zobacz, zupełnie obce i anonimowe osoby naskoczyły na ciebie na internetowym forum, a ty się obrażasz. To co byłoby w realu ? Może czas na lekarza ?
Cytat:
Jestem już w szczęśliwym związku ponad 2,5 roku, ze swojego penisa jestem zadowolony, ale dziękuję za darmowe wróżby. Mam nadzieję że mi od nich nie zmaleje!
A ja mam słonia w karafce. W domu.
Cytat:
No zdarzyło się kilku, a kilka z nich mnie uszczęśliwiło, co nie oznacza, że nie mogę mieć negatywnego zdania, szczególnie na temat publicznego porównywania penisów.
Zdanie możesz mieć, aczkolwiek jak sam zauważyłeś nie ma ono wpływu na dyskurs, a gorzej - stawia ciebie w świetle trolla i nieszczęśliwego gamonia, który podnieca się tematem o penisach.
Cytat:
Aha, a co zdrowa, szczęśliwa i zaspokojona kobieta robi na forum w czwartkową noc? Myslałem że normalni ludzie robią to, co chcą, ale najwyraźniej się myliłem.
Na forum dot. wizażu przegląda wiadomości dot. nowości kosmetycznych, najnowszych zabiegów upiększających i wątki o modzie. Dla rozrywki.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:55   #1419
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Rozmiar może i jest ważny, ale liczy się też technika.
Facet z ogromnym bez techniki i tak nie da kobiecie satysfakcji.
Dziewczyny tutaj pisały często że lubią duże penisy bo takich widok jest podniecający. A mniejszych już nie?

A to ja wrócę do swojego pytania. Czy facet mający te 20 i więcej centymetrów nie jest bardziej poszkodowany? W sensie że mniejszy wejdzie cały do pochwy a duży? Ok pochwa się rozciąga ale jak bardzo?;p A jeśli nie wejdzie cały to w tym momencie na miejscu faceta lepiej mieć chyba mniej niż więcej centymetrów.
No i tak samo z oralem, dziewczynie będzie trudno włożyć tyle do ust a z mniejszym to nie jest taki problem:p

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:23   #1420
krzysd
Raczkowanie

Nie wiem, czy mój jest duży czy średni, ale moja Ż od lat ma problem z lekkim, ale przeszkadzającym bólem w czasie "głębokiego" stosunku. Podczas seksu oralnego nie ma problemu, nie jestem fanem jakiś akcji "deepthroat", więc tyle ile Jej tam wchodzi, tyle mi jest aż za dobrze. Lekarz powiedział mojej Ż, że pochwa ma swoją rozciągliwość i o ile po ciąży jest lepiej, to jednak te niedogodności są w Jej przypadku z powodu dużego OBWODU członka - o długości tu nie wspomniał, więc może mam jakiś duży obwód? Nie wiem, rzadko się nad tym zastanawiamy.

... pomijam ciągłe kłopoty z niekontrolowanym wzwodem w ciasnych dżinsach - to NAPRAWDĘ może boleć

Co do tej całej dyskusji - jest tu tyle punktów widzenia ilu uczestników. Ja nie mam dużego doświadczenia w tym temacie (miałem tylko kilka partnerek przed moją Ż, które nie komentowały mojego przyrodzenia), ale generalnie uważam, że na pewno JEŚLI kobieta lubi oglądać ładne męskie ciało, to adekwatny do sylwetki, w miarę duży penis na pewno będzie jej się podobał, tak jak mi podobają się piękne, jędrne piersi albo krągłe pośladki.

Podziwiamy piękno ludzkiego ciała, mimo, że w domach często nasi partnerzy takiego nie mają! Co nie znaczy, że przez to, że moja Ż nie jest ideałem według jakiś norm czy kanonów, ja jestem przez to nieszczęśliwy. Jeżeli mężczyzna ma małego członka według jednej kobiety, może dla drugiej już być średnim, a dla innej całkiem dużym. Ale jeśli się dla kobiety postara, jeśli da coś z siebie, to na pewno zostanie to docenione, o ile kobieta go kocha i o ile nie jest pustą idiotką oczywiście.

Co do techniki - przeczytałem w swoim życiu książki o seksie dojrzałym (nie poradniki, nie wpisy w czasopismach, ale książki, kompletne opracowania) i każdy autor oraz autorki twierdziły, że nawet 8cm penis (pomimo może swojej śmieszności dla niektórych osób) da satysfakcję dla kobiety pod warunkiem zaangażowania swojej energii, chęci i opanowania techniki dla obu stron.

Mały, ale figlarny, kolos, czołg, średniak - chyba trzeba spróbować z takim jaki się ma i nie przejmować się zdaniem niektórych kobiet, tak jak one nie przejmują się męskimi "normami" i swobodnie paradują po ulicach z tym, co im dała natura. I całkiem dobrze wszystkim to wychodzi Po co to psuć, analizować, rozkładać na czynniki pierwsze, rozpisywać na poszczególne narządy, cechy płciowe, rozmiary, obwody, centymetry, kilogramy? Gdzieś w tym wszystkim stracimy coś co sprawia, że rodzi się miłość - czyli poczucie piękna, które tkwi w każdym z nas. I jak dobrze, że znajduje się jednak ten ktoś, kto te piękno z nas wydobędzie i doceni. Amen.
krzysd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:47   #1421
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krzysd Pokaż wiadomość
(...)na pewno JEŚLI kobieta lubi oglądać ładne męskie ciało, to adekwatny do sylwetki, w miarę duży penis na pewno będzie jej się podobał, tak jak mi podobają się piękne, jędrne piersi albo krągłe pośladki.
Bo ja wiem. Ja podziwiam piękne męskie ciała, szczupłe umięśnione, proporcjonalne ale penis to jakiś taki dodatek do faceta;p Jak np wargi sromowe kobiety. I tak na jedno i na drugie przy nagich ludziach nie zwracam większej uwagi, bo jest wiele ładniejszych fragmentów ludzkiej sylwetki A sam widok męskiego penisa dużego czy małego jakoś mnie nie podnieca.

Cytat:
Co do techniki - przeczytałem w swoim życiu książki o seksie dojrzałym (nie poradniki, nie wpisy w czasopismach, ale książki, kompletne opracowania) i każdy autor oraz autorki twierdziły, że nawet 8cm penis (pomimo może swojej śmieszności dla niektórych osób) da satysfakcję dla kobiety pod warunkiem zaangażowania swojej energii, chęci i opanowania techniki dla obu stron.
No to wiadome bo wiele dziewczyn to pisało tyle, że nie każdy facet im w to wierzył

P.S Skrót od Towrzysza/szki Życiowego/ej to TŻ Ż brzmi śmiesznie jako ze znaczy tylko "Życiowa". A mnie osobiście przywodzi na myśl Żabę

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Stary 2010-08-27, 11:54   #1422
krzysd
Raczkowanie

No proszę, bardzo ciekawa opinia - dodatek do faceta Nawet w sumie to fajnie brzmi, przynajmniej jakoś tak "uspokajająco" dla mnie, bez parcia na tego penisa za wszelką cenę, przynajmniej jeśli chodzi o oglądanie

hmm, ja piszę Ż bo to moja Żona a Żaba to była Jej ksywa przez całe życie, to w sumie pasuje

Skrót TŻ mi nie podchodzi po prostu, a że jestem strasznym indywidualistą, to mam i swój skrót
krzysd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 13:00   #1423
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
A to ja wrócę do swojego pytania. Czy facet mający te 20 i więcej centymetrów nie jest bardziej poszkodowany? W sensie że mniejszy wejdzie cały do pochwy a duży? Ok pochwa się rozciąga ale jak bardzo?;p A jeśli nie wejdzie cały to w tym momencie na miejscu faceta lepiej mieć chyba mniej niż więcej centymetrów.
No i tak samo z oralem, dziewczynie będzie trudno włożyć tyle do ust a z mniejszym to nie jest taki problem:p
Ja akurat sprawdziłam, że jeśli chodzi o rozmiar, to "europejski" jest dla mnie w sam raz Za duży sprawia ból.
Ale to kwestia budowy jak sądzę.
Tak samo z oralem, jednym się mieści więcej, innym mniej

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
No proszę, bardzo ciekawa opinia - dodatek do faceta Nawet w sumie to fajnie brzmi, przynajmniej jakoś tak "uspokajająco" dla mnie, bez parcia na tego penisa za wszelką cenę, przynajmniej jeśli chodzi o oglądanie
Na rozmiar, kształt, kolor i tak dalej penisa parcia nie mam, natomiast odpowiednie plecy i zgrabny tyłeczek muszą być
Stary 2010-08-27, 20:05   #1424
martyncia1204
Raczkowanie

Ja jednak jestem zdania, że rozmiar ma znaczenie Lubię mocno, przesadnie czuć w sobie penisa, nawet delikatny ból też lubię. Mój TŻ ma 20 cm i jestem zadowolona

Edytowane przez martyncia1204
Czas edycji: 2010-08-27 o 20:07
martyncia1204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 22:14   #1425
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
No zobacz, zupełnie obce i anonimowe osoby naskoczyły na ciebie na internetowym forum, a ty się obrażasz
A skad wywnioskowałaś, że się obraziłem? Miałem na myśli to, że 'muszę' odpowiadać na zaczepki - gdyby nie to, skończyłoby się na jednej wypowiedzi. Przykładowa zaczepka? Proszę:

Cytat:
Może czas na lekarza ?
Mógłbym też zacytować jak dziewczyny naskakują na mnie - że mam kompleksy, mam małego, ktoś mnie zranił i inne tego typu gadki. Nic na to nie poradzę, ze nie potraficie zaakceptować tego, że całkowicie zdrowy, szczęśliwy, zakochany, normalny facet moze mieć negatywne zdanie na temat tego, co wypisujecie na tym forum. Gdyby nie to, że te wasze docinki mają wpływ na odbiór mojego zdania przez osoby czytające to - to bym się nie bronił.

Cytat:
A ja mam słonia w karafce. W domu.
To fajnie.

Cytat:
Zdanie możesz mieć, aczkolwiek jak sam zauważyłeś nie ma ono wpływu na dyskurs, a gorzej - stawia ciebie w świetle trolla i nieszczęśliwego gamonia, który podnieca się tematem o penisach.
Nie sądzę, myślę, że po prostu udzielają się tutaj już tylko te osoby, które najbardziej lubią docinać innym i przede wszystkim przekręcać to, co mówię, lub rozumieć to na swój pokrętny sposób. Jak się przeczyta dyskusję, to można jednak wyczytać kto nie potrafił podać sensownych argumentów i próbował to nadrobić ośmieszaniem rozmówcy. Z resztą - tak jak Ty to robisz powyżej. Ale tak to bywa - gdy kończą się argumenty, zaczyna się obrażanie.

Cytat:
Na forum dot. wizażu przegląda wiadomości dot. nowości kosmetycznych, najnowszych zabiegów upiększających i wątki o modzie. Dla rozrywki.
To fajnie, a ja dla rozrywki przeglądam sobie wypowiedzi o seksie. I?
Wg. Twojej logiki - jak przeglądasz wątki na temat wizażu, to jesteś brzydka.
Stary 2010-08-27, 22:59   #1426
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

hmm, ja piszę Ż bo to moja Żona a Żaba to była Jej ksywa przez całe życie, to w sumie pasuje

Skrót TŻ mi nie podchodzi po prostu, a że jestem strasznym indywidualistą, to mam i swój skrót
A to z Żabą trafiłam^^ A jeśli żona to w porządku A no bo tak naprawdę to jak z naszą wagą. Faceci się bardziej przejmują rozmiarami penisa niż kobiety i tak samo kobiety bardziej się przejmują jednym czy dwoma kilogramami więcej(mężczyznom często się wydaje że jakby mieli "centymetr, dwa"więcej to by byli lepsi -bo np tyle im brakuje do średniej przeciętnej a co to jest centymetr?nic tak jak nasze dwa kg więcej na wadze które tak przeżywamy ) niż mężczyźni wagą tych kobiet A oglądanie? Penis nie jest od oglądania

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja akurat sprawdziłam, że jeśli chodzi o rozmiar, to "europejski" jest dla mnie w sam raz Za duży sprawia ból.
Ale to kwestia budowy jak sądzę.
Tak samo z oralem, jednym się mieści więcej, innym mniej

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Na rozmiar, kształt, kolor i tak dalej penisa parcia nie mam, natomiast odpowiednie plecy i zgrabny tyłeczek muszą być
mmm dobrze zbudowane plecy... na tyłek w ogóle męski nie patrzę;p ale dobrze zbudowane łydki i przedramiona
może i kwestia budowy. Dla facetów też chyba ogólnie lepszy rozmiar europejski. Najłatwiej się dopasować w łóżku chyba.

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez martyncia1204 Pokaż wiadomość
Ja jednak jestem zdania, że rozmiar ma znaczenie Lubię mocno, przesadnie czuć w sobie penisa, nawet delikatny ból też lubię. Mój TŻ ma 20 cm i jestem zadowolona
Czyli jednak duży sprawia Ci ból, a niestety wiele dziewczyn nie łączy go z przyjemnością

Stary 2010-08-28, 07:29   #1427
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie sądzę, myślę, że po prostu udzielają się tutaj już tylko te osoby, które najbardziej lubią docinać innym i przede wszystkim przekręcać to, co mówię, lub rozumieć to na swój pokrętny sposób.
Ty też przekręcasz co się da tylko u Ciebie nazywa się to interpretacją zdaje się w dodatku właściwą interpretacją

Temu ja się już przestałam bawić w polemikę słowną z Tobą - nie ma ona sensu. Zauważasz tylko hasła, do których można się przyczepić - tak się dyskusji na poziomie prowadzić nie da.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
mmm dobrze zbudowane plecy... na tyłek w ogóle męski nie patrzę;p ale dobrze zbudowane łydki i przedramiona
może i kwestia budowy. Dla facetów też chyba ogólnie lepszy rozmiar europejski. Najłatwiej się dopasować w łóżku chyba.
Przedramiona...o rany...

Ja to uważam, że najważniejsza jeśli chodzi o dopasowanie w łóżku, jest zgodność temperamentów. Sprawy techniczne da się wypracować (chociaż wiadomo, przy dużej różnicy w budowie będzie z tym więcej kombinowania) - jest tyle pozycji, że każdy znajdzie coś dla siebie
Stary 2010-08-28, 13:20   #1428
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ty też przekręcasz co się da tylko u Ciebie nazywa się to interpretacją zdaje się w dodatku właściwą interpretacją
jedyna,słuszna i prawdziwa
Stary 2010-08-28, 23:02   #1429
Dopamine99
Zadomowienie

Ależ to, że publiczne porównywanie penisów konkretnych osób, jest niekulturalne i nie w porządku - to ogólnie panująca opinia na ten temat, a nie 'moja racja'. Dorwałyście się do internetu i juz się wam w głowach przewraca?
Stary 2010-08-29, 07:21   #1430
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez dopamine99 Pokaż wiadomość
dorwałyście się do internetu i juz się wam w głowach przewraca?
Tak.
Stary 2010-08-29, 12:26   #1431
ston3d
Zadomowienie

Szkoda nerwów, przecież on ma małego towarzysza i stąd to wszystko
ston3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 13:18   #1432
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

Przedramiona...o rany...

Ja to uważam, że najważniejsza jeśli chodzi o dopasowanie w łóżku, jest zgodność temperamentów. Sprawy techniczne da się wypracować (chociaż wiadomo, przy dużej różnicy w budowie będzie z tym więcej kombinowania) - jest tyle pozycji, że każdy znajdzie coś dla siebie
Mądrze prawisz ;p Dlatego Dopamine zignoruje Twój post xD

mmm..ja uwielbiam jak facet ma silne przedramiona. Strasznie seksowne i Szerokie silne plecy mmm...

Stary 2010-08-29, 15:05   #1433
Dopamine99
Zadomowienie

Nie bardzo rozumiem z czego niby ma wynikać, że go zignoruję?
Stary 2010-08-29, 15:10   #1434
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie bardzo rozumiem z czego niby ma wynikać, że go zignoruję?
Przykro mi. Zastanów się 3 razy, poczytaj poprzednie posty, potem znowu się zastanów i znajdziesz odpowiedź

Stary 2010-08-29, 15:32   #1435
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ to, że publiczne porównywanie penisów konkretnych osób, jest niekulturalne i nie w porządku - to ogólnie panująca opinia na ten temat, a nie 'moja racja'. Dorwałyście się do internetu i juz się wam w głowach przewraca?
czyja to reguła

Cytat:
Dorwałyście się do internetu i juz się wam w głowach przewraca
i vice versa

edit-tak się zastanawiam czym ty się różnisz od nas.
my obgadujemy penisy swoich partnerów,a ty masz czelność ubliżać nieznanej ci osobie na forum (wątek chłopaka ,który użala się nad swoim losem,bo dziewczyna nie była cnotliwa".
nie różnisz się niczym i wypowiadasz się w podobnym tonie.jakie masz prawo mówić co jest dobre ,a co nie?
może zacznij od siebie

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-08-29 o 15:35
Stary 2010-08-29, 15:36   #1436
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Dopamine99

czyja to reguła
Tej samej osoby, co reguła, że nie można zdradzać, trzeba mieć szacunek do rodziców, opiekować się dziećmi i nie bekać przy stole.

Cytat:
Przykro mi. Zastanów się 3 razy, poczytaj poprzednie posty, potem znowu się zastanów i znajdziesz odpowiedź
Z tego co ja wyczytałem w tym wątku, to raczej Ty nie za bardzo rozumiesz co piszę, tylko to przeinterpretowujesz tak, żeby mnie poatakować. Nie widzę nadal żadnego powodu dla którego miałbym ignorować czyjeś wypowiedzi.

Cytat:
my obgadujemy penisy swoich partnerów,a ty masz czelność ubliżać nieznanej ci osobie na forum (wątek chłopaka ,który użala się nad swoim losem,bo dziewczyna nie była cnotliwa".
Nie bardzo widzę związek pomiędzy jednym, a drugim. Wy porównujecie penisy mężczyzn, podając czasem ich imiona - oni niczym nie zawinili i tacy się urodzili. Ja wypowiadam się na temat osób, które w jakiś sposób się zachowują - więc nie urodzili się tacy i nikt ich do takiego zachowania nie zmuszał. Po prostu sami wybrali np. puszczanie się, albo porównywanie intymnych części ciała ludzi, którzy sobie tego nie życzą.

Żadna osoba nie jest twoją własnością i jak sobie nie życzy podawania takich informacji gdziekolwiek, to nie powinno się tego robić. I tyle. Niezależnie czy to były partner, czy aktualny.

Edytowane przez Dopamine99
Czas edycji: 2010-08-29 o 15:44
Stary 2010-08-29, 15:40   #1437
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Tej samej osoby, co reguła, że nie można zdradzać, trzeba mieć szacunek do rodziców, opiekować się dziećmi i nie bekać przy stole.

.
nie wiem o czym piszesz i jak pisałam wcześniej zacznij naprawiać świat od siebie
Stary 2010-08-29, 15:46   #1438
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem o czym piszesz i jak pisałam wcześniej zacznij naprawiać świat od siebie
A skąd niby przekonanie, że naprawiam świat? Ja mówię co mi nie odpowiada. Jak się z tym nie zgadzasz - fajnie, podaj jakieś argumenty, ale nie obrażaj mnie.

Cytat:
nie wiem o czym piszesz
Domyślam się, że osoba, która myśli że 'wszystko jest subiektywne' i na tym się kończy jej obraz świata, nie wie co to pewne społeczne zasady, których nie wypada przekraczać.

Czas edycji: 2010-08-29 o 15:59
Stary 2010-08-29, 16:17   #1439
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd niby przekonanie, że naprawiam świat? Ja mówię co mi nie odpowiada. Jak się z tym nie zgadzasz - fajnie, podaj jakieś argumenty, ale nie obrażaj mnie.

nie schlebiaj sobie,bo nigdzie cię nie obraziłam.
napisałam tylko,że nam raczysz prawić kazania,a sam nie jesteś lepszy.
obrażasz kogoś kogo nie znasz opierając się na wpisie jakiegoś kolesia i nazywasz jego kobiete lafiryndą i puszczalską.nie znasz całej prawdy i nie wiesz jak jest.
osobiście uważam,że twoja wina jest gorsza,bo można obgadać częśc ciała nie obrażając osoby,a ty nie dość,że obraziłeś ją (nie jej postępowanie) to jeszcze nauczasz nas co jest dobre ,a co złe.
Stary 2010-08-29, 16:55   #1440
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
obrażasz kogoś kogo nie znasz opierając się na wpisie jakiegoś kolesia i nazywasz jego kobiete lafiryndą i puszczalską.nie znasz całej prawdy i nie wiesz jak jest.
aha, czyli nie można pisać o puszczalskiej, że jest puszczalska, ale już można porównywać intymne części ciała osób, które nie wyraziły na to zgody, niektóre z nich mają kompleksy i rozmawia się o nich na forum internetowym, tak oczywiście dla zabawy od czasu do czasu ich obrażajac?

Nie wiem w którym świecie tak jest, ale jak żyję prawie ćwierć wieku, to takich cudów jeszcze nie słyszałem. Może nie mieszkasz w Polsce? Znasz znaczenie słów: intymność, prywatność, lojalność?
Cytat:
osobiście uważam,że twoja wina jest gorsza,bo można obgadać częśc ciała nie obrażając osoby,a ty nie dość,że obraziłeś ją (nie jej postępowanie) to jeszcze nauczasz nas co jest dobre ,a co złe.
Nie widzę nic obraźliwego w nazwaniu złodzieja złodziejem, zdradzającego oszustem, a puszczalskiej puszczalską. Jeśli twoim zdaniem osoba, która uprawia seks z obcymi ludźmi nie jest puszczalska, to żyjemy w zupełnie różnych krajach.

Oczywiście można napisać, że złodziej po prostu zabiera sobie rzeczy, a zdradzający to zagubiona, spragniona seksu osoba. Tylko niewiele to zmienia.

Czas edycji: 2010-08-29 o 16:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości