|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Ja jeszcze jestem
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Skimosia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem czasem
Padałam, napiłam sie wieczorem kawy i takie są tego efekty ![]() Skimosku, sto lat! Wszystkiego najlepsiejszego, pięknego roku z narzeczonym, ślubu pięknego i duuużo dzieci
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Skimos! Stoo lat. I dużo miłości, i szczęścia, radości i czego sobie tylko zażyczysz
![]() ![]() Zrobiłam dziś mały błąd- spałam po południu coś około 4 godzin... Teraz zasnąć nie mogę
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
...a teraz spadam spać dobranoc |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wiem, że nie bierzecie na serio tego, co piszę o facetach, bo trochę ich się ostatnio przewija, ale chciałabym, żebyście to wzięły na serio, bo nie wiem co robić ![]() Pisałam Wam o W- moim najlepszym kumplu, który ostatnio stwuerdził, że zaczyna czuć coś więcej do mnie... Byłam dzisiaj na koncercie, grał on i kilku innych kolegów. No i tak.... w przerwie się trochę wygłupialiśmy, W mnie nosił na barana itp. no i niesie mnie tak i mówi do swojej mamy "mamoooooo coś mi się do pleców przyczepiłoooo". Ja zeszłam i taka rozmowa: m: oj, za szybko się odczepiło ja: za szybko? m: Ola, my czekamy na wnuka, nie ważne od którego syna (pierwszy raz na oczy się widziałyśmy a kobieta wie co ja za jedna jestem) ja (do W): ooo popatrz, to co, robimy wnuka dla Twojej mamy? W: dzisiaj, teraz? ja: nom W: no dobra, tylko po koncercie ok? ja: ok No i wiadomo, my się z tego śmialiśmy ale mama patrzyła na mnie jak na potencjalną synową. Potem... Wojtek mi zadedykował jeden kawałek (swoją drogą piękny)- mama patrzyła na moją reakcję. Później... kumpel z którym tam poszłam złapał mnie na tym, że wpatrywałam się w W jak obrazek, a jego mama we mnie. Następnie było dość dziwnie, bo miałam wracać z kumplem do domu- miał mnie odprowadzić. Wyszlismy z knajpy, ja sobie przypomniałam, że zostawiłam parasol, wróciłam się po niego, chwilę jeszcze zagadałam z W i na pożegnanie daliśmy sobie ciumka w usta... nigdy nawet w policzek sobie nie dajemy buziaka. No i ja zeszłam, okazało się, że kumpel mnie zrobił w ciula i mówi tak "idę na dancing, sorry że zrobiłem cię w c**ja". Szczerze.... musiałam miec taką-> Więc, poszłam z powrotem na górę i mówię do Wojtka, że mnie Kołek w ciula zrobił i czy mnie odprowadzi do domu. On, że oczywiście. No i czekałam sobie aż poskłada sprzęt, koledzy namawiają, żeby został na kielonka, on "nie mogę, idę Olę odprowadzić", a wszyscy nagle zamilkli i jeden "aaaaaaa no to idź, tylko dobrze odprowadź " i się do mnie tak dziwnie uśmiechali.W drodze do domu tak jakoś wyszło, że mnie objął i tak sobie szliśmy. Jesteśmy u mnie pod domem, przytuliliśmy się i W mówi "a co zrobisz jak Cię nie puszczę?". Ja "zostanę tak do rana". W końcu się pożegnaliśmy... ale jeszcze zanim poszedł powiedział "dziękuję, że byłaś to mnie troszkę ucieszyło" (zawsze żartujemy, że się tylko troszkę lubimy). Później dostałam jeszcze SMSa z podziękowaniem, na co odpisałam, żeby nie dziękował bo przecież dla mnie to była sama przyjemność. A on "Nie przestanę, bo jesteś dla mnie kimś ważnym i mi było miło, ze przyszłaś". No i...... nie wiem co zrobić.... Czy ja bym go chciała? wiem, jakbym mężczyzną w związku by był... ciepłym, troskliwym, uczuciowym, niekonfliktowym... właściwie to ma wszystkie cechy jakich wymaga kobieta od mężczyzny. Tylko, że ja się boję zepsuć to co jest między nami teraz... tą taką specyficzną więź... A druga sprawa... on prauje w tygodniu a w weekendy ma szkołę... widywalibyśmy się co 3-4 tyg przy dobrych wiatrach... boję się takiego związku na odległość. Nie wiem co mam robić ![]() Czy spróbować, czy odpuścić ![]() Nie wiem nooooooo
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
Olka, fajny facet z niego
Mi się wydaje,że spróbować możesz. Widać że jemu zależy, że nie jesteś dla niego zwykłą koleżanką, a jaką teściową kochaną byś miała ![]() Nieźle sobie posłodziliście Tylko musiałabyś się przygotować na gromadkę dzieci, skoro jego rodzice tak na wnuki czekają
|
#1598 |
|
Rozeznanie
|
Przyłączam sie do życzeń
Skimos wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwych dni i nocy |
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
Skimos wszystkiego naj,naj,naj
Olka może warto zobaczyć jak będzie? nie ma co aż tak się zastanawiać.zawsze przecież przeważnie idziesz na żywioły a szkoda coś odrzucić bo może to akurat "TO". no chyba że wiesz że go zranisz czy coś bo nie chcesz być w związkuMaya udanego wesela ale do południa może się polepszy...trudno trafić w ładną
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Pogodą się nie przejmuję raz jest bezchmurne niebo a raz ogromne chmury, oby tylko zlewy nie było jak będziemy wychodzić z Kościoła a reszta sama się ulozy
Lecę na śniadanko |
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Maya trzymam kciuki za piękny ślub i udane wesele! Gratulacje złożę jak będę mieć pewność, że nie uciekniesz sprzed ołtarza
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł.
Czemu tak pada??? ![]() ![]() :ma d: Włosy mi się zepsują i makijaż, wrrrrrrr....Mam nadzieję,że chociaż u Mayi ładna pogoda. W ogóle to Mała mnie obudziła o 6.30. Jest trochę problem,bo nie możemy jej jeszcze puszczać po całym domu-raz,że pogubiłaby się a dwa,że nasza starsza Kotka jej nie lubi.W końcu 16 lat była jedynym kotem w naszym domu.Jak widać Królik jej nie przeszkadzał,ale już inny kot tak. I ta Mała jest jak małe dziecko-na chwilkę ją zostawiam,żeby iść do łazienki a ona już miauczy za mną. Bidulka ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Skomosiu wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Żeby wszystko to,co sobie wymarzyłaś i się spełniło w tym roku dawało Ci szczęście( narzeczeństwo) i owocowało (praca,studia).Olka ja bym spróbowała. Jesli tylko czujesz coś do niego to czemu nie?Wydaje się,że to fajny chłopak
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos wszystkiego najlepszego
![]() Mayu powodzenia ![]() Ola próbuj Co Ci zależy?
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olbrychski bardzo fajnie zagral, Angelina rowniez, ogolnie film mi sie podobal ![]() Cytat:
zeby wszystko sie udalo ![]() olka - fajny sie wydaje, ja bym chyba sprobowala na twoim miejscu... skimos wszystkiego najlepszego a ja w jeleniej juz.... i pada i nie moge zgrac zdjec z tel bo gdzies mi kabel zaginal, pewnie tato go zabral przypadkiem razem z kablem do aparatu
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Skimos najlepsze życzenia urodzinowe!
Maya trzymam kciuki
|
|
#1606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
oby tak nie lało jak sobie życzysz i żeby wszystko ułożyło sie po Twojej myśli ![]() czekamy na Ciebie okropnie zazdroszcze![]() Cytat:
ja Ci to mówie![]() Cytat:
![]() a co z R. ? ![]() Jeśli chłopak jest fajny to spróbujcie może sie okazać tak,że bedzie próbował szukać z Tobą kontaktu cześciej niż co 3-4 tyg![]() SKIMOSKU Wszystkiego Najlepszego dużo zdrówka,szcześcia,Miłości z Tż bez kłótni zadowolenia z pracy i wszystkiego co sobie zamarzysz![]() Ta pogoda mnie dobija..śniło mi sie,że Tża tato zmarł,ogólnie same koszmary .. i tak mi smutno,że znowu sie obudziłam i znowu czuje to samo..tą pustke ..już sobota ,do poniedziałku już niewiele ale tak bardzo bym chciała do niego zadzwonić i powiedzieć,że nie wytrzymuje bez niego..tak leżałam w łóżku i przypominałam sobie jak to jest jak on mnie przytula,tak dawno tego nie czułam
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-28 o 08:20 |
|||
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi
to ja już sie boje pomyśleć co w Naszej podświadomości siedzi..brzuch mnie boli już z tego stresu ((( tak bardzo boje sie porozmawiać z Tżem a najgorsze ,że wiem ,że jak zapytam go czy przemyślał to ..to mi odpowie:"a jak myślisz"? i nie wiem jak mu na to odpowiedzieć
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-28 o 09:28 |
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, Wspólnej radości i zrozumienia
Gromadki dzieci i dużego mienia Zaufania, cierpliwości i duuużo MIŁOŚCI Niech nie zabraknie i nutki zazdrości A oprócz tego udanego życia Słodkości, czułości i razem bycia Siły na co dzień, męstwa i bliskości I tak na koniec: jeszcze raz miłości! Skimosku, Z serca płyną te życzenia: W datę Twego urodzenia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Olka, próbuj Jak nie zaryzykujesz to się nie przekonasz czy się wam uda czy nie
|
|
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() żeby wszystko poszło po Waszej myśli! ![]() Ola, spróbuj, żebyś sobie nie musiała pluć w przyszłości w brodę, że mogłaś, a nie spróbowałaś ![]() Naj, ![]() SKIMOSKU, NAJLEPSZOŚCI Z OKAZJI URODZIN |
|||
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
żałuje,że sama zaproponowałam Tżowi czas do namysłu i to na tydzień mogłam powiedzieć,że na 2-3 dni a nie aż tyle ;((( nie wierze w to co sie dzieje
![]() ![]() skakałabym do nieba gdyby powiedział że to przemyślał i chce być ze mną
|
|
#1612 |
|
Konto usunięte
|
madziu spokojnie, musisz mieć nadzieję
Ale modlę się by szybko mu przeszło... mayu - bajkowego ślubu i wesela skimosku - wszystkiego co najlepsze i wymarzone z okazji urodzinek |
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Szaro dziś za oknem i jakoś tak smutno. Nadal sama w domu, czekam na TŻta, wraca późnym popołudniem... Madzia,trzymaj się
|
#1614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za życzenia Cytat:
Cytat:
Mayu za pogodęOlka myślę że już na tyle się między wami zmienia (i sama to widzisz) że trzeba powiedzieć - w jedną albo w drugą stronę. Szkoda też jego, żeby żył miłością platoniczną w niepewności co do Ciebie i twoich uczuć. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Dziękuję |
|||||
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Skomos'ku życzę Ci żeby się spełniły wszystkie Twoje marzenia i żebyś była szczęśliwa u boku Twojego mężczyzny
a u mnie dziś piękne słoneczko świeci i chyba jest ciepło ![]() czyli znowu będzie ruch ![]() Olka ja bym dała temu szanse a jeśli nie spróbujesz to będziesz tego żałować, tak mi się wydaje
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu życzę jak najmniej stresu
Skimosku Wszystkiego Naj Najlepszego, szczęścia, zdrowia i dużo miłości Madziu wczoraj byliśmy na tym spotkaniu z Księdzem, Ksiądz nam opowiedział jak powinniśmy się zachowywać, jak wygląda msza itp., no i na tym skończył a na kartce od parafii mamy jeszcze miejsce na dwa podpisy.. Powiedzieliśmy księdzu, że to on powinien przeprowadzić nauki - a on na to: "Ja nic nie wiem, nowy tu jestem" No i w pn idziemy do siostry zakonnej dopytać się co i jak![]() dzisiaj jedziemy do Sopotu na ślub znajomych, oby nie padało
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ale paskudna pogoda ![]() Skimos wszystkiego najlepszego
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, rodzice mieli dzisiaj wrócić z tego wesela a zostają do jutra - czyżby aż taka dobra była zabawa ?
![]() To oznacza, że kolejny dzień będę mogła gadać tylko z kotem - a ja kompletnie nie jestem do tego przyzwyczajona, bo zawsze ktoś jest w domu ![]() Jeszcze mi dziwnie bo zawsze w soboty o tej porze się szykowałam do TŻ a dzisiaj on się umówił z kuzynem i się nie zobaczymy. |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Skimosku, najlepszejszości Mayu, kciukam, żeby wszystko wyszło idealnie |
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
skimosik z okazji Twoich urodzinek dużo zdrówka, satysfakcji z pracy, żebyś bez problemu łączyła ją ze studiami no i żeby organizacja tego najważniejszego dnia była dla Was czystą przyjemnością
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Padałam, napiłam sie wieczorem kawy i takie są tego efekty

" i się do mnie tak dziwnie uśmiechali.

ale do południa może się polepszy...trudno trafić w ładną

zeby wszystko sie udalo 
to ja już sie boje pomyśleć co w Naszej podświadomości siedzi..
Bo ja czytam właśnie o ciągniku który dziewczynę u Ciebie potrącił.

a na kartce od parafii mamy jeszcze miejsce na dwa podpisy.. Powiedzieliśmy księdzu, że to on powinien przeprowadzić nauki - a on na to: "Ja nic nie wiem, nowy tu jestem"