|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() ja chce wyglądać na 24-25
|
|
|
#2312 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
ale w dzisiejszych czasach chyba juz sa inne sposoby tez? skoro prostowac mozna nie niszczac? ![]() Tobie rude loki? ale w tym kolorze co mialas w ciazy bylo Ci ladnie TZ zapomnial o rocznicy a byla u mnie kolezanka i lajza wygadala mu, ze dzis rocznica ah mam to gdzies pamietam jak w tamtym roku obiecywal, ze mi w tym wynagrodzi aha i kupilam mu breloczek ze szkla podswietlany a w srodku trojwymiarowy napis "Kocham Cie kochanie moje"
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
moj chłop sie nie zna, tym cię pocieszę.
wg mnie wygladasz na jakieś 26. ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Svi przykro mi, faceci zapominają, moj tez by zapomniał gdybym mu nie przypominała tak mi sie wydaje. dobranoc, do jutra, pewnie po południu sie pojawie, bo rano jade na zakupy jakieś. |
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2316 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
Niepokoiła mnie ta wysypka u małej bo kolejne krostki wyszły i poszłam z nią do przychodni. Lekarka obejrzała i stwierdziła, że nie wie co to ale wygląda niepokojąco i trzeba zrobić badanie krwi, a że to piątek popołudniu to dała nam skierowanie do szpitala ![]() Na oddziale już wszystkich znamy po naszym ostatnim pobycie Ordynator też się drapał po głowie co to i nic nie mógł wymyślić. Pobrli małej krew i poprosiliśmy o przepustkę do domu. Lek. się zgodził, w domu mała strzeliła kupkę więc tż dowiózł im jeszcze żeby badanie zrobili bo może jakieś robaki ma rano jeszcze siku mam złapać i dali mi płytkę do spr. czy są owsiki Jak się wali to wszystko na raz ![]() No przejaw mądrości to to nie był ![]() Cytat:
mnie tak się jedynka złamała, skończyło się na porcelanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, ale jak jutro będzie temp. to bym poszła do lek. Oby noc minęła Wam spokojnie katarzynka ślimak WrednaAfrodyta udanego wypoczynku i podróży ![]() Zaczęłam pisać posta, a mała się tak rozryczała że nie mogłam jej uspokoić. Myślałam, że przypomniało się jej dzisiejsze pobieranie krwi (znów się wkłuć nie mogli), ale łapki pchała do buzi i tak mocno płakała już miałam nawet wrócić do szpitala ale usnęła. Idę spać bo nocka może być ciężka
|
|
#2317 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
megi mam nadzieje, ze to nie bedzie nic powaznego
u nas juz dawno malemu pobieraja krew tylko z palca bo ma niewidoczne zyly a jak juz sie wkuja to pekaja i w szpitalu musieli mu sie wkluwac w glowke ![]() dlatego jak ide z nim na krew to od razu krzycze, ze tylko z palca!!!!
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
P4w jak dla mnei wyglądasz na 26
Kasiu - histroia ze ślimakiem mnie powaliła ![]() Svi - ![]() megi - mam nadzieję, ze to nic poważnego |
|
|
|
#2319 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie wytrzymalam
ide spac
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wpadlam sie pozegnac. Ostatnio zyje jakos bardzo intensywnie i na nic nie mam czasu. Praca mnie wykancza, maz mnie wykancza, wszystko mnie wykancza. Potrzebujemy odpoczynku
Mam nadzieje, ze naladujemy akumulatory i wygrzejemy sie w sloncu ![]() Do zobaczenia za 2 tygodnie
|
#2321 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Majeczki za kroczki i Cytat:
Ja idę do fryzjera w środę i nahodzi mnie zeby własnie tak ściąć, ale na wesele chciałam upiąć ... i teraz nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
za zdrówko Zuzi! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() o 7 było mleczko a potem spaaaaanko ![]() oooo kolejna kierowniczka będzie Cytat:
co się stało? |
||||||||
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- aaaaa odnośnie moich sukienek to dałam do skrócenia tą czarną i dalej będę się zastanawiać w której mam iść ehhhh jaka ja niezdecydowana jestem ![]() szukam własnie pomysłu jakie dodatki dobrać do małej cczarnej ... ale chyba już pójdę spac bo dostaję ![]() małz juz dawno chrapie a ja siędze dobranoc |
|
|
|
|
#2323 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
Jak czuję "suchość" skóry (często) to żaden krem, ni maseczka nie pomagają mi tak jak ta maść. Cytat:
Gotować nie potrafię Czasu też nie mam Ale chciałam wykorzystać sierpień maksymalnie, żeby nabrać trochę wprawy i pomrozić zapasy, bo od wrześnie - (praca) - już nie będzie tak wesoło Po prostu zawzięłam się i trenowałam Hm, jak dwudaniowy to zupki około 150 - 200 ml, a drugie ja wiem? Chyba też tyle, trudno powiedzieć, bo daję "na oko". Jeszcze zależy co jest na ten obiad. Robię przerwę - tak z godzinę ~~~~~~ Idę dalej nadrabiać. Nastukałyście dzisiaj, że hej ![]() ~~~~~~ Nie pisałam wcześniej, bo w sumie nie bardzo wierzyłam w powodzenie akcji, no i żeby nie zapeszyć , ale od jakiegoś czasu uczyliśmy Tymka zasypiać beze mnie i bez cyca Na zostawianie Go samego jeszcze gotowa nie jestem, ale już zasypia ładnie przy Mężu I został odstawiony z naszego łóżka do łóżeczka (wiem, wiem, że późno ). I jakoś mi dziwnie - chyba mam syndrom pustego gniazda ![]() ~~~~~~ Aha, i zrobiłam dzisiaj, śladem Czekoladki, ciasteczka z ciasta francuskiego z nutellą, pyyyycha Słodziutkie, czyli w sam raz dla mnie ![]() .
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmmmm chyba mnie ominął ten przepis ale robiłam dzisiaj muffinki wiśniowo-czekoladowe tylko część przypaliłam nie wiem co ja tu jeszcze robie .... czytam o Biedronce ... ![]() dobraanocc |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Przykro się to czyta... Żal mi że źle się musisz czuć ![]() i szkoda że trochę już to trwa ![]() Cytat:
Udanego wyjazdu ![]() Ciekawe kiedy Miramej do nas wróci?ktoś sms'uje może z nią?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2326 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja ostatnio chciala zjesc styropian. A regularnie zjada papier. ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
U nas po obu bylo tak samo dobrze. ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Idziemy dzis na targi dzieciece na Torwar. Czy ktoras z Was tez sie wybiera? ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Bardzo wspolczuje. Edytowane przez slepafuria Czas edycji: 2010-08-28 o 07:44 |
||
|
|
|
#2327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2328 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ania, kat, slepa, p4w
![]() ![]() ![]() ![]() TZ wczoraj jak gdyby nigdy nic....poszedl spac z Marcelem i mnie olal, ja sobie siedzialam caly wieczor sama i pilam samotnie drinka ![]() poznym wieczorem poszlam do sypialni i kazalam mu malego przelozyc do lozeczka a on zaraz zaraz i dalej spal, w koncu go przelozyl, poszlam tam znowu, rzucilam w niego prezentem i powiedzialam wszystkiego najlepszego KOCHANIE i poszlam ryczec ![]() przeryczalam pol nocy dzis wstal jak gdyby nigdy nic, wdzialam, ze wzial prezent poszedl do sklepu, juz zdazyl zadzwonic z pretensjami eh na szczescie zaraz jedzie do pracy i wraca jutro dopiero mam ochote go zabic czy juz tak bedzie zawsze? dzis albo jutro przyjezdza do mnie kuzynka z rodzina, ciesze sie, w koncu z kims bedzie mozna milo spedzic czas w tym domu ehh tesciowa ma zapalenie krtani ![]() nie moze mowic
|
|
#2329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj spedzilismy milo popoludnie i wieczor ze znajomymi, lody smakowaly jakos przed polnoca poszli a mala spala spokojnie to moglam sobie w spokoju pogadac z przyjaciolkaa dzis jakas marudna jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak dzisiaj? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem co napisac........tak mi przykro
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Czeko dziś lepiej. Ok północy dałam Jej czopek. Całą noc się wierciła i popłakiwała. Dziś ma 37,8 i nic nie podawałam. Troszkę marudzi ale nie jakoś bardzo. Na rączki chce i przytula się. Wypiła tylko mleka trochę i zjadła trochę jogurtu naturalnego, owoców nie chce ruszyć (a zjada zawsze i wszystkie lubi). Svi przykre to bardzo Zmykam przygotować coś na obiad. Miłego dnia |
|
|
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie cos ja meczy skoro taka przytulaska-moze zabki? skoro i apetyt mniejszya ja dostalam@ ide po nospe......umieram
|
|
#2333 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
U nas też kiedyś się skończyło na główce Nie przyszło mi do głowy żeby z palca wzięli Cytat:
trzymaj się mamuśka ![]() Cytat:
![]() Ja nie mam nr. ale smutno tu bez niej ![]() Cytat:
![]() gorgulek oby gorączka się już nie pojawiła nie ma się co dziwić, że nie ma apetytu bo gorączka potrafi osłabić ![]() Dzisiaj na porannej wizycie lek. powiedziała, że z wyników krwi wyszło że to alergia pokarmowa tylko nie wiadomo na co stawiam na truskawkę bo ostatnio mała jadła dżemik a kiedyś po truskawce też miała małą wysypkę a ja o tym zupełnie zapomniałam Nie spałyśmy do 4 idą kolejne dwa ząbki
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile zabkow ma Amelcia? aa Megi doczytalam w klubie i bardzo to przykre brak mi slow..
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiem czy pisałam wam że mąż sprzedał motor.Ten pierwszy którym jeździliśmy jeszcze razem przed ciążą.
Wczoraj koleś przyjechał,oblookał,zakoc hał się i kupił Mąż troszkę smutny wczoraj chodził, bo to jego pierwsze moto i dużo pracy i czasu w przeróbki włożył. Dziś przyszło mu jechać komunikacją miejską do pracy, bo nowy moto ma rozładowany akumulator. Ja za to powiesiłam sobie kartkę "sprzedam" na mojej almerce i dziś kobietka chcę przyjechać ją sobie obejrzeć.Jakby się udało to zmienię auto na większe, bo jak wsadzę 2foteliki to ciut ciasno będzie no i bagażnik odrobinkę mały.Wkurzam się jak muszę wyciągać 1kółko przed pakowaniem,a potem przy rozkładaniu ręce brudne. Trzymajcie kciuki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na jakie chcesz zmienic?
|
|
#2337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że to tylko alergia. Cytat:
![]() Pisałam do Miramej wczoraj w dzień ale nie odpisała mi. Też mam nadzieję, że u nich dobrze
|
|||||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Kat wklej pare fotek ze spotkania dziewczynek
|
#2339 | ||||||
|
Zadomowienie
|
No i nie ponadrabiałam wczoraj, bo poszłam spać, więc może dzisiaj? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale jest b. dobra.Cytat:
![]() No i nie wstawiła ![]() .
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
wiec chyba na zabki to......
u nas ida dwojki gorne i na dole jedna, bo prawa juz do polowy wyszla ![]() zjadlam wlasnie cala paczke drazow czekoladowych ![]() a na ile ja wygladam lat?? bo wiekszosc mi mowi ze 22-24 co bardzo mnie cieszy , choc ja sama daje sobie wiecej przez moje zmarchy![]() Skierko nawet nie waz sie mowic ze jestes kopciuszek!!!!! kazda kobieta jest ladna tylko nie kazda umie wyeksponowac swoja urode, wiec mysle ze porada Kasi co do makijazu , zmienisz fryz i laska jak sie patrzy ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Karo pisala ostatnio ze nie ma weny ![]() no wlasnie, ja czekam z niecierpliwoscia a tu nie ma
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

rano jeszcze siku mam złapać i dali mi płytkę do spr. czy są owsiki
Jak się wali to wszystko na raz 
, do tego złmał mi się ząb. Miałam go zatrutego i wizytę na 2. września. Pędzę dzisiaj na 19. i mam nadzieję, ze dentystka uratuje go 
mnie tak się jedynka złamała, skończyło się na porcelanie 

dla Majeczki za kroczki i 

ehhhh jaka ja niezdecydowana jestem
tylko część przypaliłam 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

idą kolejne dwa ząbki