|
|
#2821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
![]() Oooo to juz naprawde przesada :P |
|
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle jak już jestem w knajpie jakoś szkoda mi zostawić i zjadam raczej całość ![]() A jak Ty wszystko na 40 % to wiadomo
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko no to ja jestem w stanie zjeść całą średnią pizzę popijając ją piwkiem
, kebaba tez potrafię zjeść całego, ostatecznie samą końcówkę zostawię TZ a resztę zjadam tyle, że aż prawie pęknę
|
|
|
|
#2824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwykle z innymi daniami jest tak, ze po prostu za chwile smak potrawy mi sie nudzi i juz nie mam dalej ochoty jesc.Ja nie wiem dlaczego, ale mam jakas blokade, ze nie jestem w stanie zjesc za duzo. Po prostu predzej mi sie nudzi smak niz sie nazre do granic mozliwosci. Za to jem bardzo czesto, nie moge miec dluzszych przerw niz 2-3 godizny, bo mnie mdli i boli glowa. |
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie mój organizm jest tak wyposzczony, że jak coś mu zapodam to się rzuca jak szczerbaty na suchary i nie ma znudzenia smakiem absolutnie, pragnie zjeść do końca co mu podano
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Dori to mój organizm ma to samo
a do tego kocha podjadać
|
|
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, ja to jak sie okazuje po latach obserwacji mam naprawde dziwne przyzwyczajenia kulinarne. Na razie to sie spawdza, nie mam nadwagi (a wrecz nedowage) wyniki krwi w normie (choc cale zycie cheili mi wmowic anemie, ale nic z tego
Ok dziewczeta ide do tejze firmy zlozyc cyrograf na swistku papieru miłego weekendu!!!
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Też się powoli żegnam, miłego weekendu
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj się, miłego weekendu
Baw się dobrze
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu
![]() Ja już posprzątałam, zrobiłam obiad i czekam na męża. |
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedz mało i często....musisz podkręcić metabolizm!! Tym stresem i niejedzeniem jeszcze go spowolniłaś...nagle przestałaś jeść, więc nic dziwnego ze teraz organizm wszystko chce zmagazynować...bo może znowu nic nie będziesz jadła ![]() Cytat:
Ja mam jak Dori ..jak mi coś smakuje, to jem ile się da..aż do bólu brzucha
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2832 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny serdecznie!
Podczytuje Was od jakiegos czasu regularnie, ale zapomnialam hasla do zalogowania sie i tak jakos zeszlo. Dzis zebralam sie w sobie i jestem. |
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hej,
Jak milo, ze Ktos mnie jeszcze pamieta. W koncu zniknelam 100 lat temu.. Ale tego watku nie da sie zapomniec. Zeby nie zapeszac, za tydzien, zostane kosmetyczka, za dwa, pojde na praktyki, gdzie prawdopodobnie zostane i bede pracowac, mam 11 miesiecznego psa (cos dla Butter) Airedale Terriera, ktorego, choc maz nie chcial, kochamy nad wszystko.. |
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć sobotnio... ale paskudna pogoda...
Cytat:
![]() Fajnie, że Ci się układa I będziesz realizować się zawodowo ![]() Fajnie, że macie pieska, (pieska jak pieska, 11-miesięczny airedale to już niezłe 'bydle' )... Mój szczenior też ma 11 miesięcy - wyżeł niemiecki Nie dziwię się, że kochacie...nie da się nie kochać psiaka, który jest częścią rodziny ![]() Buziaki dla Ciebie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sie cieszę że wszystko pięknie Ci sie układa Rozumiem że miejsca zamieszkania nie zmieniłaś? Czytałam tego posta i jak tylko doszłam do "mam 11 miesięcznego.." moja głowa od razu pomyślała- SYNA No cóż ..na dobry początek i pies dobry ![]() Mam nadzieję że na jednym wpisie z Pani strony się nie skończy ![]() Hej. Sobotni poranek a Ty online - nudzisz się? czy nic Ci sie nie chce?Ja ledwo z łózka sie zwlokłam bo urządziliśmy sobie z mężem wieczór muzyczno - winny, który oczywiście przeciągnął sie do późnych godzin nocnych
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ jeszcze drzemie, ja sprzątnęłam w kuchni, ugotowałam żarełko dla psa i postanowiłam sprawdzić co u Was. Haniu, skoro jesteś, to Cię wykorzystam. Bylismy wczoraj w biurze podróży. Pani zaproponowała nam taką ofertę. Powiedz prosze co myślisz. Czy warto jeszcze czekać, czy zaklepać już? http://www.easygo.pl/wycieczka/grecj...?od-2010-09-15 |
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie warto...to tylko 3 gwiazdki a cena bardzo wysoka. Ja wczoraj chociażby sprzedałam podobny jakościowo hotel na 6 września za 1650 zł.
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne jest to, że w opcjach wyszukiwania wybieram 4* i wyskakuje ta oferta, a jak w nią wchodzę, to pokazuje 3*...
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale sobie dziś pospałam ![]() Cape witaj
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy chcecie konkretnie Korfu czy wszytsko jedno jaką wyspę grecką?? To jest taki hotel w którym masz pokoje w standardzie 3 i 4 gwiazdkowym. Wygląda to tak że zakwaterowani jesteście w 3 gwiazdkach, ale możecie korzystać z atrakcji na terenie całego hotelu- dlatego w opise jest że masz 4 gwiazdki, a w wyszukiwarce pokazuje Ci 3. EDIT. W trochę lepszej cenie, dużo fajniejsze miejsce, hotel i biuro masz tu chociażby http://www.easygo.pl/wycieczka/grecj...?od-2010-09-15
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-28 o 11:06 |
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Haniu. Pierwotnie chcieliśmy na Zakynthos, ale właściwie teraz to bierzemy pod uwagę też Kretę, Rodos, Kos, Korfu. Ok, to czekamy jeszcze tydzień. Nie podejrzewam aż takiego ruchu, że nie będzie już wolnych miejsc
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
butter a na jak długo i kiedy dokładnie chcecie jechać??
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Chcemy jechać tydzień, ok. 15 września.
Cytat:
Chcemy po prostu pojechać na jakąś fajną wyspę grecką ![]() Dziewczyny, ale mi się nic nie chce. Powinnam sprzątać - nie umiem się zabrać za to. |
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Butter skąd ja to znam
ja wczoraj niby posprzątałam, zostało mi tylko umycie łazienki i do tego też nie mogę się zabrać.Jak macie ochotę, to mogę wam pokazać kolejne rzeczy jakie zamówiliśmy do mieszkania : lodówka (bardzo pojemna - to dobrze ) http://www.neo24.pl/chlodziarka-elec...b-40233-x.htmlPralka http://www.topmarket.pl/pralka-elect...-w-p35148.html narożnik tylko zmieniliśmy tkaninę na alcantarę (bo sprawdzona) i kolor neon red do tego jest ta pufa w wymiarach 70x100 i za to jeszcze 200zł musi dac dodatkowo za dostawę. http://allegro.pl/item1186724578_nar..._promocja.html krzesełka do jadalni w załączniku jak i kolor kanapy jeszcze troszkę rzeczy nam zostało do kupienia
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, nawet nie wiesz jak strasznie Ci zazdroszczę tego Waszego mieszkania. my teraz trochę na gwałt szukamy, bo dwóch doradców poleca nam rodzinę na swoim..a nie wiadomo czy rodzina na swoim będzie w przyszłym roku. tylko...że nic nie ma. nic kompletnie. nic a nic. już się powoli załamuję ;(
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umówiliśmy się aby zobaczyć mieszkanie. Pojechaliśmy z mężem a tu od wejscia miłość od pierwszego wejrzenia pojechalismy do domu i od razu mówię rodzicom, ze kupujemy mieszkanie . Wiec rodzice powiedzieli, że chcą je zobaczyć i za 20 min znowu tam byliśmy. Rodzice tez wielce w nim zakochani To nie jest taka blokowa klitka, ale ładne przestronne mieszkanie. Do tego blok z pustaka tak jak chciałam. Więc mogę powiedzieć, że takim fuksem nam się udało. Do tej pory przeglądam ogłoszenia z ciekawości ale nic nie ma fajnego. Kompletnie nic. Trzymam kciuki aby wam się udało. Poza tym od nowego roku wchodzi tez ten wyższy podatek i mieszkania mają iść w górę. My rodziny na swoim i tak byśmy nie wzięli bo mieszkanie jest za duże i mamy już na własność działkę.
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu lodówkę mam dokładnie tą samą. Jest super
Kanapa też ładna bo prosta - takie lubię . Mi by bardzo pasował ten ostry zielony ![]() Et- ko Współczuję. Pamiętam jak sie czułam zrezygnowana, gdy po 5 miesiącach szukania staliśmy w martwym punkcie . Ja miałam totalny mentlik w głowie. Gdy zabieraliśmy sie za szukanie wydawało sie, że jest ogromy wybór, ale jak przyszło co do czego nie bylo go wcale. Zawsze cos nie pasowało. ..a to cena , a to rozkład, a to osiedle . Makabra. Kupilismy w końcu mieszkanie oglądana jako pierwsze. ... ktore od początku bylo dla mnie na NIE ![]() Szukacie na wtórnym czy pierwotnym??
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu to wy szukaliście mieszkania 5 miesięcy, ja (jako ta co jest w gorącej wodzie kąpana) szukałam mieszkania całe 2 tygodnie i już byłam podłamana, że nic nie ma.
![]() ooo macie tę samą lodówkę?? świetnie, rozumiem że sprawuje się też dobrze. No właśnie jej funkcjonalność, pojemność i wygląd bardzo mi się spodobały. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Jakby codziennie jadła na mieście kolacje typu kebab, pizza to bym była już XXXL, to nie fair jest 

W ogóle jak już jestem w knajpie jakoś szkoda mi zostawić i zjadam raczej całość
, kebaba tez potrafię zjeść całego, ostatecznie samą końcówkę zostawię TZ a resztę zjadam tyle, że aż prawie pęknę

Przecież nie mogę non stop być na głodówce bo wpadnę w anemię czy inne cholerstwo....