|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
a słyszałyscie o tej firmie http://allegro.pl/wozek-coneco-v4-ch...1.html#gallery
sereniti moje gratulacje poprosze o fotki!!! |
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny musze sie pochwalić
tak sobie humor teraz poprawiłam że szok ![]() ubrałam moje jeansy sprzed ciąży i weszłam cała, nawet zamek dopięłam ale guzika juz nie ale ciesze sie jak małe dziecko ze zaden kg nie poszedł w dupe ![]() ![]() ani w uda a juz myslałam ze wbije sie do łydki i nic dalej |
|
|
|
#2224 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo odebraliśmy, zapłacilismy, wyprałam i popakowałam, żeby sie nie kurzył, bo nie mamy go gdzie trzymać, ale podoba mi się, mam nadzieje, że bedzie funkcjonalny.---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Spadam, bo TŻ wrócił z pracy i mnie wk****** swoim durnym zachowanie i gadaniem. Edytowane przez KarolinaB Czas edycji: 2010-08-28 o 13:22 |
||
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
karolina bolder to bardzo dobry wozek
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Kootekk, lepiej tu nie pisz takich rzeczy, bo dziewczyny się pozałamują (w tym ja)
Ja już miesiąc temu przedciążowych przez dupsko nie przepchnęłam. A ja się martwię, bo od pół godziny nie mogę się do męża dodzwonić - ma wyłączony telefon. A raczej zawsze ma włączony... Powinien do 14 dotrzeć do moich Rodziców. Mam nadzieję, że będzie na czas, bo ja zaczynam wysiadać nerwowo
|
#2227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2228 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylkko pozazdrościć ja mam wrażenie, że wszystkie kilogramy poszły mi wlaśnie w dupsko i biodra ![]() Cytat:
a to dla TŻta ![]() Cytat:
zaraz wszystko się wyjaśni ja już jestem odwrażliwiona na telefony od i do męża często wyjeżdża, jako kierowca na drugi koniec Polski i odzywa się dopiero wieczorem, a na miejscu jest od rana więc muszę trochę to "olać", żeby nie zwariować
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Irsin no jedzenia było mnóstwo ciast najróżniejszych wszystkie pieczone przeze mnie mamę i babcie - jakoś do kupnych nie mam zaufania a potem to był grill i mnóstwo sałatek - mogłam się popisać bo uwielbiam takie rzeczy pichcić
![]() zdjęć strikte ze ślubu nie mam na razie ładnych - czekam na fotki od rodzinnych paparazzi - czyt moje siostry ale wkleję kilka ciuszków co dostałam i siebie w bluzce którą dała mi w prezencie siostra - słodziutka z dzidziusiem na brzuchu. nie wystraszcie się mojej gęby - powiem szczerze że sama siebie nie poznaje z twarzy nawet babka w urzędzie patrzyła podejrzanie na mój dowód bo zawsze na twarzy byłam szczupła a tu taki księżyc w pełni
|
|
|
|
#2230 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzeba to gdzieś dla potomnych zapisać ![]() Cytat:
fajnie że już macie z głowy ![]() Cytat:
![]() Przynajmniej w tym temacie jestem spokojna ![]() Cytat:
i pochwal się koniecznie sukienką i prezentami-czekamy na foty! Cytat:
i po cichu się przyznaję że też tak mam ale i tak ich nie noszę bo z tylka się zsuwają-nie mam pojęcia jak mężczyzni z wielkimi brzuchami noszą spodnie-że im się nie zsuwaja Kretencja na pewno komórka się rozładowała-luzik-nie zamartwiaj się a zajmij się czymś żeby szybciej czas minął ![]() W ogóle to dzien dobry Od 2 dni z TZ mamy akcje naprawiania naszych stosunków i delikatnego wyjasniania pewnych nieporozumień...na razie jest spoko ![]() Ale musimy oboje zadbać o siebie nawzajem bo przez te wszystkie żale zupełnie się oddaliliśmy... No i delikatnie planuję prace na najbliższe miesiące aby ze wszystkim zdążyć, a TZ powoli godzi się z myślą że mam rację że trzeba wziąć d.pę w troki i zabrać się za robotę ![]() To idę sprzątać i robić obiad - MUSSAKA dziś
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
sereniti ja nie wiem co ty od siebie chcesz ale jestem przekonana ze byłaś piekną panna młodą
![]() a rzeczy dla dzidzi wszystkie świetne |
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
WYWALILAM YEEEEEEEEEEEE skonczylam szafke jedna i jestem w szoku ze tam tyle tego bylo
do wyrzucenia mam 5 workow nasmieci ![]() Na dzis koniec bo padam, wieczorem lazienke machne Cytat:
![]() Teraz sie pomaluje, wyrzuce to wszystko, niedlugo formula 1 a ze slonce wylazlo (ciekawe na jak dlugo, to pojde do tego dajsmana..)
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
Sereniti świetnie wyglądasz
a te buciki-krówki bo na pewno ktoś zrobil bałagan...
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż dotarł
Idę na obiad
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego wszystkim obiadowiczkom
Ja tez wcinam makaronik z serem topionym, od jakiegos czasu moje ulubione danie
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie te kilogramy? 16? nie widac, naprawde- nie lukruje ani nic- wygladasz bardzo ladnie!!!! |
|
|
|
|
#2237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odbebnić swoje i jak najprędzej do domku z powrotem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ech, teściowa (razem z rodzinką) to w prezencie ślubnym powinna wsiadać w rakietę i lecieć na księżyc ![]() Cytat:
Mnie się marzy, żeby je ubrać kilka tygodni po porodzie - teraz to by mi pewnie tylko do kolan weszły |
|||||
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z ta łazienką to daj sobie już spokój - miałaś ODPOCZYWAĆ !!! ![]() Cytat:
U mnie dziś na obiad "Danie z woreczka - karkówka z ziemniakami" z Winiar (pomysł na...) tylko zamiast karkówki kupiłam szynkę wp. bo była taka ładna chudziutka - mam tylko obrać ziemniaczki, pokroić je, pokroić cebulę i mięso i wrzucic do piekarnika ale jakoś nie mogę się zmobilizować - nic mi się nie chce ![]() A ja dzis znalazłam w szafce łańcuszek, który dostałam od tż na 17 urodziny i jakoś tak mi się fajnie zrobiło i na wspominki mnie wzięło |
||
|
|
|
#2239 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
u mnie nastrój ciut lepszy, bo mąz ma wolne, a on działa kojąco![]() przyznam , ze poczytałam "po łebkach", ale postaram się nawiazać: seriale- ja oglądam , ale seriami, nie lubię czekać. Przedtem oglądałam tylko w wakacje- o tak poleciały seriale : Seks w wielkim mieście, Ally McBeal, Gotowe na wszystko, Przyjaciele. Obejrzałam wszystkie serie pewnie do nich wrocę.opinie na necie- ja na nie patrzę z DUŻYM przymrużeniem oka, o moim lekarzu tez są przeciętne, a nie zamienilabym go na żadnego innego. Bardziej sugeruję się doświadczeniem znajomych, które mają doswiadczenie z danym lekarzem, szpitalem. Wiadomo, że ktoś może mioec gorszy dzień lub mieć zmierzłe podejście do świata i już opinia leci. Serenti wszystkiego najlepszego
RĄCZKI MALUTKIE, A CHWYCIŁY ZA SERCE NA CAŁE ŻYCIE... TRUDNO UWIERZYĆ, ŻE CIĘ NIE BYŁO... Edytowane przez 79 Marta Czas edycji: 2010-08-28 o 14:46 |
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie komentuje.... W OGOLE musisz wiecej jesc!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2241 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaa zapomniałam się pochwalić, że wylicytowałam wczoraj owieczkę z bijącym serduszkiem za 46 zł
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
irsin ale ja jem i to duzo, a pozatym przytyam juz 11 kg tylko ze najwidoczniej mam je w brzuchu i cyckach
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Marta owieczki są superr |
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierze! musisz jesc wiecej
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie to taki PRL no bo przecież trzeba dać! (bo co? nie urodzisz?) ja już znam taki przypadek opłacenia lekarza i położnej oczywiście na lewo a potem dla personelu prezenty i to nie małe.... oczywiście też był wykupiony pokój i dodatkowe łóżko (chociaż to legalne )jak policzyli to w szpitalu zostawili kilka tysięcy!! oczywiście wszyscy w rodzinie musieli wiedzieć o tym wydatku ![]() skwitowałam tylko że jeśli jest kogoś stać to idzie do prywatnej kliniki a nie daje w łapę co do lekarzy to też nie mogę narzekać na każdej wizycie USG ale co z tego chodziłam z NFZ a teraz co miesiąc się okazuje że już nie ma miejsc a pan doktor przyjmuje prywatne- 100zł wizyta a jak mi się nie podoba to mam iść gdzie indziej- tylko ciekawe gdzie? kto się podejmie prowadzenie ciąży po kimś i to dalej niż w połowie? a jeśli nawet mi się uda to jest tylko jeden lekarz- u którego się leczyłam kilka lat i przy pobraniu cytologii używał zwykłych patyczków co dawało Igrupę jak zmieniłam gabinety to nagle wyszła III oczywiście płacz i zgrzytanie zębami... |
|
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
z zazdrości dla Kootkaa poszłam zmierzyć swoje spodnie
i wiecie co?? założyłam ![]() w końcu zrobiłam zakupy na allegro ![]() serenti - ładnie wyglądasz i głupot nie gadaj o!!! patrz, patrz ptaszek leci
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
Weronisia- mam wielka prosbe do Ciebie, kiedys wstawialas fotke wozka dla maluszka, prosze, czy moglabys wstawic ja jeszcze raz i napisac jaka to firma to poszukam sobie w necie
i gdzie go kupilas ? Wydaje mi sie, ze w Polsce sa ladniejsze i wygodniejsze wozki dla maluszkow, a tu objezdzialm juz kilka sklepow i nic nie moge znalesc, wszystkie wydaja mi sie takie waskie i male, a Twoj bardzo mi sie podoba. Dziekuje |
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trafilam na bdb lekarza, nie pracuje w moim miescie w szpitalu - przyjmuje w jednej przychodni na NFZ. Pracuje w dwoch mniejszych szpitalach poza miastem i powiedzial mi zebym rodzila w razie czego u niego bo w moim miescie jak zobacza w karcie ciazy,ze nie chodzilam prywatnie do zadnego pracujacego w szpitalu to nie beda sie mna przejmowac ![]() po czym dodal,ze lekarze sa glupi ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
wy jakies dziwne chyba ![]() ja tez zaraz pojde sprawdzic ))
|
||
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
wielkie dzięki dziewczynki za miłe słowa
Irsin te 16 kg to poszło w uda i tyłek - na szczęście na zdjęciu tego nie widać ja swoich spodni sprzed ciąży i na kolanach się zatrzymują |
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
O, a ja mam na suwaczku 31 tydzien juz
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
dzasta
ona ja nie weronisia ale wiem ze ma wozek Hartan model to chyba RACER i kupiła go na ebay (jesli dobrze pamietam) ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- irsin czyli 31 skonczony i jestes w 32 i razem z tym 8 miesiac!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

nie przepadam specjalnie za ich towarzystwem to fakt ale coś takiego? oczywiście jego matka była
no ale starałam sie byc miła i wszystko z uśmiechem na ustach. za to moja babcia była genialna - jako ze najstrasza potrafiła tak ją zgasic pare razy że skończyła z głupimi tekstami 

bo odebraliśmy, zapłacilismy, wyprałam i popakowałam, żeby sie nie kurzył, bo nie mamy go gdzie trzymać, ale podoba mi się, mam nadzieje, że bedzie funkcjonalny.

tylkko pozazdrościć

zaraz wszystko się wyjaśni
Przykro. Tylko dwie zostaly, w tym jedna w wieku 48 lat, ktora naprawde mnie rozumie. Jakos z innymi nadajemy na innych falach. Spotykamy sie od czasu do czasu ale w sumie to ja inicjuje spotkania. 

musisz wiecej jesc!!!!!!!