Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-28, 12:55   #4741
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
dzięki kochana za pocieszenie ale niestety wiem co mi grozi i co dalej jest w tej definicji o PLT... juz powtarzałam wyniki i plytek jest jeszcze wiecej a OB 28!
Wynika z tego, ze mam jakas infekcję tylko,ze zadnej nie widac. ani na usg żołądka, brzucha, ani na ginekologicznym...
teraz czekam az tata załatwi mi hematologa bo panstwowy to na styczen..
najbardziej boje sie, ze to bedzie choroba krwi ale jestem caly czas pelna nadziei, ze to jakas infekcja, ktora minie i bedzie dobrze.....
Czarownico ja myślę że będzie dobrze i tego ci życzę a do hematologa idź dla sprawdzenia, a wysokie OB i PLT może być nawet od zęba, który nie boli a może gdzieś stan zapalny się robić. Czasami niepozorne infekcje dają złe wyniki, więc trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło
Stary 2010-08-28, 13:01   #4742
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Wiem jak to jest jak sié studiuje dwa kierunki na raz ciezko, nawet bardzo, ale potem satysfakcja to osladza.

Znajomych do okulisty wyslij, widac problemy ze wzrokiem maja

A my jestesmy tu po to, zebys miala komu sie wyzalic

U mnie dziś SPADEK!!!:jup i:
Pokonałam wzrost(na własne życzenie) i zastój!! Jestem taka szczęśliwa. Waga pokazała najniższą dotychczasową wagę 87.19 kilograma. a nóż widelec po warzywnym weekendzie zobaczę 6 z tyłu

Twinplus1-byłam u lekarza znowu i powiedział, że po1:mam siię pośpieszyć bo nie ma czasu, po2:że takie jednorazowe krwawienie świeża krwią o niczym nie świadczy. To na tyle. Dobrze, że czuję się dobrze a krwawienie się nie powtórzyło.
Pozdraawiam Szczypiorki i miłego dnia
Ulcia gratuluję !!!! i zyczę szybciutkiego spadeczku do 6
i oczywiście dużo zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
DUK DUK SZCZYPIORECZKI

cały czas mam problem z netem
chciałam tylko powiedzieć, że dzisiaj mija mi 60 dni dukania i 3o dniowy zastój, dlatego koniec z trzecią listą i do roboty, dzisiaj serniczek wyjechał bez skrobi

buziolki moje kochane czytam Was i trzymam za Was kciuki jak tylko mogę, mam bardzo dużo pracy i jeszcze te problemy z netem
wytrwałości kochana zaczbie spadać zobaczysz !!!

Cytat:
Napisane przez Variance Pokaż wiadomość
Dziewczyny licze na klapsy!
nie moglam sie wczoraj powstrzymac....
pieknym, dlugim i zoltym... BANANOM
tzn. zjadłam jednego i tak mi smakowal, ze och...

a tak pewnie dzis zobaczylabym 58 kg..
ech, mam nauczke, teraz musze juz grzecznie.
ale podejrzewam, ze i tak tego nie zobacze, bo teraz 5 dni PW...
uuuu tu będzie lanie - a masz żeby mi to było ostatni raz !!!

a ja wróciłam z zakupów mam pełno dukanowego jedzonka i coś wymyślę na wieczór
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:04   #4743
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
tak
to super Myślę ,że dam radę.

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość

Za mało, kochana, za mało jesz Jeśli to Cię "zapycha" to jedz częściej a małe posiłki, spróbuj powoli przyzwyczaić organizm do większych ilości, bo takie nic nie jedzenie moze Ci tylko zaszkodzić

dobrze Dzisiaj już tak robię

ja wczoraj musiałam iść w leginsach, bo też czarne portki mi spadają z dupska, a przecież nie będę ich ciągle podciągała I dziś chyba też leginsy... dobrze, że mam nie jedną parę

jejku pamiętam jak ja schudłam 30 kg to wszystkie spodnie leciały mi. Ja je na biodra a one do ziemii I musiałam wszystkie ubrania na nowo kupować.

Kochane, ja tu tylko na chwilę, uciekam zaraz na cały dzień.
Dziś znowu coś małpopodobnego Myślałam, że to @, ale chyba jednak znowu plamienie Zapisuję się do gin kurde i muszę to jakoś unormować
To pewnie przez odchudzanie. Prawdopodbnie jesz za mało tłuszczy. Też tak miałam i @ zniknął mi na 1,5 roku :O
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:28   #4744
Konczita
Zakorzenienie

czarownica kochana a jak z Twoją @ ?? przychodzi regularnie ??? bo nie doczytałam właśnie ...
Stary 2010-08-28, 13:28   #4745
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ale wlasnie zjadlam pyszny deser po zupce
puchaty biszkopcik kakaowy
jesli ktos chce przepis: 1 lyzka kakao, 2 lyzki serka homo, 2lyzki slodziku (u mnie Sussina Gold), 1 lyzka skrobi kuku, 2 jajka, szczypta proszku do pieczenia. ubijamy bialka, mieszamy reszte, dodajemy piane, mieszamy. i hop na 3 minuty do mikrofali
Alex, widzę, że już się czujesz troszkę lepiej, cieszę się. Musimy się wspierać, razem damy radę. Gdybym się miała sama odchudzać, to przy tym miesięcznym zastoju rzuciłabym wszystko w diabły.
Kiedy zaczynałyśmy, byłyśmy pełne optymizmu, bo waga leciała szybko. Niestety teraz swoje trzeba odczekać, pojawiają się problemy z samopoczuciem, albo jedno i drugie.
DAMY RADĘ!!!

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:30   #4746
CzarnaKropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Wiem jak to jest jak sié studiuje dwa kierunki na raz ciezko, nawet bardzo, ale potem satysfakcja to osladza.

Znajomych do okulisty wyslij, widac problemy ze wzrokiem maja

A my jestesmy tu po to, zebys miala komu sie wyzalic

U mnie dziś SPADEK!!!:jup i:
Dzięki za słowa otuchy
I gratuluję spadku!!

U mnie znowu wzrost +0,2 kg no ja biję

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
CzarnaKropka : TY się musisz odchudzać dla siebie a nie dla znajomych !
Wiem..ale mimo wszystko, miło jest, gdy ktoś zauważy..heh.
Ale troszkę widzę sama po sobie, moje spodnie jakieś takie jakby mniej opięte ...

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
co do grzeszków, to myślisz, że nas nie kusi kusi i to bardzo!!
wczoraj mąż jadł pizze, ślinka mi ciekła jak nie wiem, ale zrobiłam sobie ala leczo i zjadłam na ciepło, żeby się zapchać. Dałam radę mimo, że nie było łatwo. Mnie często też coś kusi, ale jak mam chwilę zwątpienia to mówię sobie, że przecież chudnę dla siebie i po co mam się oszukiwać?? Po co mam zaprzepaścić to co już osiągnęłam?? Nie dam się i już Fakt na chwile duuużego zwątpienia mam w szafce czekladę gorzką bez cukru. Jak już nie będę dawała rady to wezmę sobie mały kawałeczek, żeby się nie rzucić na coś innego. Ale zrobię wszytsko, żeby się nie skusić.

Dlatego dziś idę zrobić nutellę
Widzisz, ja niestety nie mam takiej silnej woli jak Ty... Zjem, mimo, że zaraz po tym mam wyrzuty sumienia ;|
Nutella...mniam Tylko bym chciała jeszcze zdobyć aromat orzechowy, ale z pomarańczowym tez jest pyszna

Cytat:
Napisane przez landryna210 Pokaż wiadomość
hejj
Dziś na wadze widzę 68 ,tak się cieszę xD tym bardziej,że mam @,myślałam,że będzie wzrost.5 dni temu jeszcze było 69 ;p uff ale to łatwo idzie;]
Mam jedno pytanko dotyczące parafiny.Ile łyżek jecie dziennie? Bo na buteleczce jest napisane,że od 1do 3 łyżek,ja biorę zawsze 2,ale boję się,że później nie będę mogła się wypróżniać sama...bo to jak tabletki przeczyszczające jest...Wy się nie boicie?
Ładny spadeczek, chwali się
Yyy ja unikam ostatnio parafiny, bo jak przez 3 dni piłam po 2 łyżeczki dziennie...i dostałam biegunki paskudnej i ta parafina też się zaczeła wydalać..normalnie jakby olej pływał w wc, bleee rzyg
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:34   #4747
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Konczi, jesteście moją siłą i wiarą. Kiedy rano wchodzę na wagę i widze jak nic się nie zmienia, otwieram komputer i czytam Wasze posty. Cieszę się waszymi spadkami, ładuję zastrzykiem pozytywnej energii i czekam dalej cierpliwie. Jesteście super kobitki!

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 13:52   #4748
zlotqo
Zadomowienie

dziewczyny, jecie surimi? kupiłam dziś paluszki, ostatnio je jadłam w sałatce był pyszneeee!!!! tak z ciekawości pytam. no i kupiłam keczup a'la Mc'donald, bo nie zawiera cukru, ma sporo węgli ale jakoś przeżyję, nie będe jadła dużo tylko odrobinkę do mięska albo na kanapkę

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:55   #4749
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Alex, widzę, że już się czujesz troszkę lepiej, cieszę się. Musimy się wspierać, razem damy radę. Gdybym się miała sama odchudzać, to przy tym miesięcznym zastoju rzuciłabym wszystko w diabły.
Kiedy zaczynałyśmy, byłyśmy pełne optymizmu, bo waga leciała szybko. Niestety teraz swoje trzeba odczekać, pojawiają się problemy z samopoczuciem, albo jedno i drugie.
DAMY RADĘ!!!
no juz mi ciut lepiej w piekarniku siedzi kurczak pod kolderka musztardowa (ukradziony z blogu Adrijah) do tego suroweczka, na deser kogel-mogel czy jak to sie tam pisze, a pozniej nie wiem co, ale cos wymysle i sprzatam sobie, patrze w tv, bawie sie z Majka, czytam Was i wiem ze musze sie wziac w garsc...
i dziele sobie cel na:
I cel - zobaczyc 75kg
II cel - 70
III cel - sie zobaczy, w zaleznosci czy drugi cel osiagne do bozego narodzenia czy wczesniej
IV cel - walka z celulitem panoszacym sie na udach i posladkach (chociaz kurczacym sie dzieki bialeczku, na ktore juz nie moge patrzec... )
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 14:09   #4750
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
dziewczyny, jecie surimi? kupiłam dziś paluszki, ostatnio je jadłam w sałatce był pyszneeee!!!! tak z ciekawości pytam. no i kupiłam keczup a'la Mc'donald, bo nie zawiera cukru, ma sporo węgli ale jakoś przeżyję, nie będe jadła dużo tylko odrobinkę do mięska albo na kanapkę
Pierwszy raz zjadłam surimi w te wakacje w Hiszpanii . Zakochałam się w nich. Chciałam je dziś kupić ,ale nigdzie nie było. Gdzie mogę je dostać i w jakiej cenie są mniej więcej ?
Stary 2010-08-28, 14:13   #4751
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

hej, wczoraj było u mnie dobrze... do czasu aż nie wiedziałam co zjeść na obiad i tak mnie ciągnęło do makaronu że go zjadłam :/ (pół szklanki orkiszowych rurek... z kurakiem i jajkiem) no nic, potem TŻ mi kupił groszek ptysiowy (bo z półki dietetycznej i myślał że mogę... a on po prostu bez cukru był - no i zjadłam myślałam że na wadze będzie widać, a to tyle samo co wczoraj - 60,1kg więc po prostu cieszę się że nie spadło i dukam dalej. Bo to nie ostatni mój grzeszek na pewno. Ale dam radę Dziś już warzywa, TŻ robi obiad, kupiliśmy wołowinę (chudą ligawę) i robi w piekarniku w marynacie w oliwy i musztardy i do tego warzywka na parze ( myślę że można).

Największy problem mam z obiadami - nie wiem co wymyślić sobie :/
Kupiłam też mąkę kukurydzianą (nigdzie nie widziałam skrobi - nie wiem jaka jest różnica, mogłybyście trochę wytłumaczyć?? ). Jutro idę na imprezę i chcę zrobić jakiś dukanowy sernik i bezy - żebym mogła coś słodkiego wszamać bez bólu.

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
I smutno mi, bo nikt nie zauważył,że schudłam! Spotkałam się niedawno ze znajomymi, których nie widziałam od ponad miesiąca...i nic. eh. fakt, schudłam tylko 5 kg , ale miałam nadzieję, że ktoś jednak zauważy...
Przepraszam, że tak się żale, i zawracam Wam pupę ...ale po prostu potrzebowałam to z siebie wyrzucić.

Dobranoc Kobietki, życzę spadków ogromnych jutro
A może głupio im bo sami by chcieli schudnąć? Ja mam tak z jedną znajomą, nie powie że dobrze ktoś wygląda, nie powie że ktoś schudł, a jak trochę przytyje to od razu. A jej samej by się przydało.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 14:19   #4752
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Pierwszy raz zjadłam surimi w te wakacje w Hiszpanii . Zakochałam się w nich. Chciałam je dziś kupić ,ale nigdzie nie było. Gdzie mogę je dostać i w jakiej cenie są mniej więcej ?

ja kupuję w Kauflandzie, 7 paluszków w cenie 2,49 tanioszka. wystarczy na sałatkę (ja jadłam z TŻtem wtedy i jeszcze zostało). robiłam z jajkami, ogórkiem, pomidorkiem i jogurtem nat, pyszna była

Stary 2010-08-28, 14:42   #4753
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziś już warzywa, TŻ robi obiad, kupiliśmy wołowinę (chudą ligawę) i robi w piekarniku w marynacie w oliwy i musztardy i do tego warzywka na parze ( myślę że można).
nie no.... warzywa na parze mozna, ale nie w marynacie z oliwy

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

pisze do Was z pelna buzia....
koniecznie sprobujcie tego:
http://redandpale.blox.pl/2010/08/Ku...-skorupka.html

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Adrijah!!
jestes boska tak sie najadlam ze szok koment tez zostawilam (pod innym nickiem jestem zalogowana na bloxie)
Stary 2010-08-28, 14:47   #4754
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
nie no.... warzywa na parze mozna, ale nie w marynacie z oliwy
w marynacie z oliwy i musztardy było mięcho - mówi że oliwy bardzo mało dał... no i potem na teflon na chwilkę (już bez tłuszczu) i do piekarnika... zjeść muszę, bo nic innego nie wymyślę już
Stary 2010-08-28, 15:13   #4755
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczi, jesteście moją siłą i wiarą. Kiedy rano wchodzę na wagę i widze jak nic się nie zmienia, otwieram komputer i czytam Wasze posty. Cieszę się waszymi spadkami, ładuję zastrzykiem pozytywnej energii i czekam dalej cierpliwie. Jesteście super kobitki!

avataris bo to forum potrafi zdziałać cuda mówię Ci to - takiego wsparcia i zapału nie znajdzie się nigdzie

chce mi się ... chce mi się słodkiego - ratunkuuuuu !!!!!!!!

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
w marynacie z oliwy i musztardy było mięcho - mówi że oliwy bardzo mało dał... no i potem na teflon na chwilkę (już bez tłuszczu) i do piekarnika... zjeść muszę, bo nic innego nie wymyślę już
uuu co za grzeszek oliwy nie wolno nawet w postaci marynaty ....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 15:17   #4756
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
no wiem, ze miecho nie wolno oliwy

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:

chce mi się ... chce mi się słodkiego - ratunkuuuuu !!!!!!!!

zjedz taki biszkopt jak ja dzisiaj... zapcha cie na dlugo i zaslodzi
Stary 2010-08-28, 15:32   #4757
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
zjedz taki biszkopt jak ja dzisiaj... zapcha cie na dlugo i zaslodzi

Oluś wszamałam serek homo z mlekiem w proszku jutro murowany wzrost będzie ale mi troszkę lepiej ... teraz mi się chce chipsów
Stary 2010-08-28, 15:34   #4758
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
adrijah kolorowych senków
dziękuję całą noc się z TŻem kłóciliśmy... skończyło się na tym, że zjadłam jakieś dietetyczne ciastka kakaowe (przynajmniej bez cukru ) i snickersa i teraz mam za swoje, znowu 0,5kg więcej

Cytat:
dobranoc
dzien dobry

Cytat:

pisze do Was z pelna buzia....
koniecznie sprobujcie tego:
http://redandpale.blox.pl/2010/08/Ku...-skorupka.html

Adrijah!!
jestes boska tak sie najadlam ze szok koment tez zostawilam (pod innym nickiem jestem zalogowana na bloxie)
bardzo się cieszę, że Ci smakuje ja trochę bez przekonania się brałam za tego kurczaka i byłam bardzo miło zaskoczona efektem

dzięki za komentarz

idę się uczyć...

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2010-08-28 o 15:36
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 15:40   #4759
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
uuu co za grzeszek oliwy nie wolno nawet w postaci marynaty ....
Cytat:
no wiem, ze miecho nie wolno oliwy
no to mam bacik, następnym razem muszę TŻ dobrze poinstruować. Szkoda, bo warzywka z pary były pyszne no i mięcho też dobre. Do tego zjadłam jajo na twardo.

A napiszecie mi co z ta skrobia kukurydzianą? Bo mąkę mam, ale skrobi nigdzie nie mogłam znaleźć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 15:43   #4760
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dziękuję całą noc się z TŻem kłóciliśmy... skończyło się na tym, że zjadłam jakieś dietetyczne ciastka kakaowe (przynajmniej bez cukru ) i snickersa i teraz mam za swoje, znowu 0,5kg więcej

idę się uczyć...
yyy burzliwa noc z tżetem hmmm milusie godzenie będzie
uuu grzeszek kolejny i chyba mnie to czeka bo nie potrafię zaspokoić mojego głodu nie chce kurczaka i tuńczyka chce czegoś innego

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
no to mam bacik, następnym razem muszę TŻ dobrze poinstruować. Szkoda, bo warzywka z pary były pyszne no i mięcho też dobre. Do tego zjadłam jajo na twardo.

A napiszecie mi co z ta skrobia kukurydzianą? Bo mąkę mam, ale skrobi nigdzie nie mogłam znaleźć.

to na dobry początek masz ... ja pewnie za chwile od Was oberwę jak sobie miejsca nie znajdę

skrobia kukurydziana rarytas którego u mnie w sklepach też nie ma więc zostają sklepy internetowe bądź wycieczka do sklepu ze zdrową żywnością
Stary 2010-08-28, 16:09   #4761
zlotqo
Zadomowienie

ja kupiłąm skrobię za 9 zł 0,5 kg na allegro, to cena z wysyłką już

Stary 2010-08-28, 16:12   #4762
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:

to na dobry początek masz ... ja pewnie za chwile od Was oberwę jak sobie miejsca nie znajdę

skrobia kukurydziana rarytas którego u mnie w sklepach też nie ma więc zostają sklepy internetowe bądź wycieczka do sklepu ze zdrową żywnością
Cytat:
yy, no to będę musiała takie znaleźć, bo chciałabym na jutro tą skrobię, w aptece niedaleko widziałam półkę ze zdrową żywnością i jedzeniem dla diabetyków - może tam będzie. Jak nie to będę kombinować żeby na jutro zrobić coś bez skrobi - na pewno spróbuję bezy ) jak nie znajdę to na allegro kupię
Stary 2010-08-28, 16:17   #4763
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:

Oluś wszamałam serek homo z mlekiem w proszku jutro murowany wzrost będzie ale mi troszkę lepiej ... teraz mi się chce chipsów
o masz... mnie sie na szczescie nie chce czipsow... za to chleb z maslem za mna chodzi straaaaasznie

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 16:17   #4764
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
czarownica kochana a jak z Twoją @ ?? przychodzi regularnie ??? bo nie doczytałam właśnie ...
ostatnio dostalam po 68 dnbiach, teraz jest juz 34 dzien cyklu ale gin powiedzial, ze wszyatko ze mna ok, taka moj uroda a dieta tez na to wplywa i mam sie nie martwic

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
Czarownico ja myślę że będzie dobrze i tego ci życzę a do hematologa idź dla sprawdzenia, a wysokie OB i PLT może być nawet od zęba, który nie boli a może gdzieś stan zapalny się robić. Czasami niepozorne infekcje dają złe wyniki, więc trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło
dziekuje kochana ja tez myslalam o tym zebie ale kurcze niby wszystkie zdrowe... nie wiem nie wiem, chodze jak struta, tylko o tym mysle i tak strasznie sie boje
oby okazalo sie, ze to jakies przejsciowe problemy a nie najgorsze;(

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
kochana trzymam za twoj powrot do zdrowia

przepraszam, ze musicie sie o mnie martwic
..ale tak strasznie sie boje a Wy to juz jak moja rodzina wiec musze Wam to mowic.. troche mi lepiej jak sie tak wygadam...
oby okazalo sie, ze marudzilam i Was zamartwialam a to tylko falszywy alarm...
Stary 2010-08-28, 16:22   #4765
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
w sklepie ze zdrowa zywnoscia ja kupilam, ktos wiem na allegro zamawial.... trzeba szukac. ja swoja znalazlam niechcacy jeszcze przed dieta

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość

dzien dobry

bardzo się cieszę, że Ci smakuje ja trochę bez przekonania się brałam za tego kurczaka i byłam bardzo miło zaskoczona efektem

dzięki za komentarz

idę się uczyć...
dzien doberek. ja nigdy nie zarywam nocy przez TŻ... (tzn ze chodze spac i nie patrze na to co on pierniczy, bo wiem jak potem jestem zla jak niewyspana) chociaz dzis mialam ochote zarwac przez niego diete
obyscie sie szybciutko pogodzili
milej nauki

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
o... chce linka! dobra cena, a moze maja jeszcze cos ciekawego?

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
oby okazalo sie, ze marudzilam i Was zamartwialam a to tylko falszywy alarm...
trzymam za to kciuki!! zeby wszystko sie dobrze ulozylo

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-08-28 o 16:22
Stary 2010-08-28, 16:24   #4766
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupuję w Kauflandzie, 7 paluszków w cenie 2,49 tanioszka. wystarczy na sałatkę (ja jadłam z TŻtem wtedy i jeszcze zostało). robiłam z jajkami, ogórkiem, pomidorkiem i jogurtem nat, pyszna była

oo to super Muszę zakupić i zrobić sobie taką sałatkę
Będzie idealna do szkoły.
Stary 2010-08-28, 16:34   #4767
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
oo to super Muszę zakupić i zrobić sobie taką sałatkę
Będzie idealna do szkoły.
Dobrze pamiętam że razem zaczęłyśmy we wtorek?? jak tam I faza, jeszcze trwa? bo ja dziś już warzywka wcinam.
kurde ja nigdy nie jadłam surimi, dziś oglądałam w sklepie, ale jednak nie wzięłam. Nie za bardzo lubię owoce morza, jedynie mule. Ale w sumie niewiele z nich też jadłam. Surimi nie są drogie, może ja też się skuszę...

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 16:38   #4768
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
Dzięki za słowa otuchy
I gratuluję spadku!!

U mnie znowu wzrost +0,2 kg no ja biję

Widzisz, ja niestety nie mam takiej silnej woli jak Ty... Zjem, mimo, że zaraz po tym mam wyrzuty sumienia ;|
Nutella...mniam Tylko bym chciała jeszcze zdobyć aromat orzechowy, ale z pomarańczowym tez jest pyszna
Zawsze do usług.
A każdy wzrost musi spaść.

Ja niestety z wolą mam tak samo. Czasem zamiast puknąć się w głowe to zjadam coś grzesznego a potem żałuję.

Cytat:
Ulcia gratuluję !!!! i zyczę szybciutkiego spadeczku do 6
i oczywiście dużo zdrówka życzę

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez mamawmw Pokaż wiadomość
Hej Ulcia kurcze zaciekawilas mnie tym pilatesem juz znalazlam na YT filmik tylko zastanawiam sie czy sa specjalne cwiczenia na oponke czy pilates to pilates i nie ma cwiczen na to czy tamto?
Piates to zdaje się pilates, ale on tak w idei jest skierowany na głębokie mięśnie brzucha.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 16:39   #4769
Baby14
Zakorzenienie

ale surimi to zmielone mięso ryb
Ja zaczęłam w środę. Czyli jeszcze jutro mam proteiny. Od poniedziałku warzywka
Stary 2010-08-28, 16:42   #4770
Basketgirl
Raczkowanie

Heja!
Miałam zaczynać od nowa już w poniedziałek, ale zaczełam od wczoraj. Przyznaje troche podjadam, ale dosyć z tym! :[ Sama zła na siebie jestem, za to podjadanie i musze się pilnować.

Kochane jak myślicie: czy jedzenie codziennie makreli(koło 200), picie codziennie butelki coli zero, spowoduje, że bede mniej chudła?

Tak jak patrze na wszystkie produkty, na to ile maja wegli i tłuszczu, to jak zjem jeden jegurt naturalny - to juz ponad 12g węgli, szklanka mleka 0,5% też koło 12g, a można do 30g węgli dziennie, więc nie wiem co do jedzenia wybierać, żeby wyrobić się w granicy.

Dukan! (168cm)
I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg
II faza: 31.05 - .... 60,3kg -

POLEGŁAM

ale wracam

69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
Basketgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości