Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-28, 17:13   #2251
Vcelka
Wtajemniczenie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Hej
Wróciłam z targów w Warszawie, ogólnie duuużo fajniejsze były targi mother&baby, te targi były bardziej już dla rodziców z dziećmi.
Ale to co chciałam to wszystko załatwiłam: nauczyliśmy się wiązać chustę, pogadałam i poćwiczyłam z fizjoterapeutką oraz najważniejsze byłam na bezpłatnym usg
Dzidziuś jest zdrowy, waży już 1400 gr, jedynie co mnie zasmuciło to, że jest ułożony miednicowo i nie wiem czy się przekręci. No i znów sie potwierdziło, że to chłopiec

Gratisów prawie w ogóle nie rozdawali, jedynie co to dostałam butelkę aventu, malutki kremik na rozstępy Musteli, śliniaczek, jakieś długopisy i mleko.
Kupiłam za to śliczny kocyk i wielką księgę maleństwa.
No i widziałam supernianię - w tv inaczej wygląda

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:28   #2252
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
dzasta

ona ja nie weronisia ale wiem ze ma wozek Hartan model to chyba RACER i kupiła go na ebay (jesli dobrze pamietam)

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

irsin czyli 31 skonczony i jestes w 32 i razem z tym 8 miesiac!!!
nie....ja wole 31

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Ide sie polozyc, znowu mi slabo
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:32   #2253
kliwia
Zakorzenienie

Moj maz pierwszy raz zobaczyl jak Zuzia kopie i jak sie brzuch unosi.
ihihih jego mina bezcenna.
I skomentowal to : To jak branie na rybach

kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:36   #2254
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
ehh nadążyć za Wami...2 dni mnie ni ma i epopeje na 2 godziny czytania
ja już po ślubie - jestem ŻONĄ jakoś to do mnie nie dociera
tak się denerwowałam rodziną tżta a w końcu ...nie przyszli!!! jego siostra i brat olali sprawę nawet nie zadzwonili nie przepadam specjalnie za ich towarzystwem to fakt ale coś takiego? oczywiście jego matka była ale w obecnosci mojej licznej familii nie odważyła się na otwarty atak co nie znaczy że nie próbowała - WSZYSTKO co powiedziałam było przez nią negowane każda kwestia - nawet miała czelnośc wykłócac się ze mną na tematy zwiazane z hodowlą zwierząt - kuźwa a skad ona niby sie na tym zna ja chyba jako zootechnik wiem lepiej? no ale starałam sie byc miła i wszystko z uśmiechem na ustach. za to moja babcia była genialna - jako ze najstrasza potrafiła tak ją zgasic pare razy że skończyła z głupimi tekstami oczywiście czepiała się też moich rodziców i sióstr ale nikt nie traktował jej gadania poważnie i w koncu zamęczała gadaniem kuzynkę tżta -aż żal mi było dziewczyny

niestety obejrzałam kilka swoich zdjęc ze ślubu i jestem przerazona - wiem że te moje 16 kg na plusie to nie poszło w mózg ale wyglądałam jak baleron! ehh no trudno w sumie na co miałam liczyc biorąc ślub w 7 miesiącu ciąży. całe szczeście ze w sukienkę weszłam

ehh idę sprzątac to co zostało po imprezie - ale chyba jeszcze raz pooglądam słodkie rzeczy dla dzidzi kltóre dostaliśmy w prezentach - będe ja przebierac co 15 minut dosłownie tyle tego mam
gratuluje, szczescia na nowej drodze zycia:roza :
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:54   #2255
ona1010
Raczkowanie

[QUOTE=kootekk;21695278]dzasta

ona ja nie weronisia ale wiem ze ma wozek Hartan model to chyba RACER i kupiła go na ebay (jesli dobrze pamietam)

dziękuje Ci kootekk za taka szybką odpowiedź
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:20   #2256
kliwia
Zakorzenienie

Fajne porowannie pieluch znalazlam w Polecamy odradzamy:
wklejam wiec:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1722
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:22   #2257
Aliszcze
Zakorzenienie

serenity, gratuluję no i gdzie Ty widzisz tego balerona? ślicznie wyglądasz a rodziny Twojego męża to tylko pożałować, tragedia, ale jak ktoś mi niedawno powiedział: wątroba nie mięso, szwagier nie rodzina

dziewczyny, Wy mnie załamujecie z tym, że wchodzicie w swoje dawne spodnie!!! ja wolę nawet nie próbować wystarczy, ze ostatnio zmierzyłam obwód bioder

fajnie, że nie tylko ja na Polnej będę rodzić

jestem padnięta po zakupach wiec zmykam

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:30   #2258
_paulinka2
Wtajemniczenie

[QUOTE=apoolonia;21688466]Trudno Was nadrobić więc się nie będę szczególnie strać (wybaczycie?)
/QUOTE]

bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Wlasnie kupilam kombinezon na jesien Cale 15zł dalam
ale słodkii Anecka Ty to jesteś normalnie łapacz okazji na all

Cytat:
ehh nadążyć za Wami...2 dni mnie ni ma i epopeje na 2 godziny czytania
ja już po ślubie - jestem ŻONĄ jakoś to do mnie nie dociera
gratuluję i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
dziewczyny musze sie pochwalić tak sobie humor teraz poprawiłam że szok

ubrałam moje jeansy sprzed ciąży i weszłam cała, nawet zamek dopięłam ale guzika juz nie ale ciesze sie jak małe dziecko ze zaden kg nie poszedł w dupe ani w uda na udach mi nawet wisza a podkreslam ze sa świeżo wyprane a juz myslałam ze wbije sie do łydki i nic dalej

Cytat:
Irsin no jedzenia było mnóstwo ciast najróżniejszych wszystkie pieczone przeze mnie mamę i babcie - jakoś do kupnych nie mam zaufania a potem to był grill i mnóstwo sałatek - mogłam się popisać bo uwielbiam takie rzeczy pichcić fakt że 2 dni stałam w kuchni ale opłaciło się tylko że mnóstwo zostało bo jak wspominałam nastawiałam się na 2 pary z dziećmi więcej.... szkoda słów na rodzeństwo tżta ale jak chcą pieniędzy - a ciągle chcą - to wiedza gdzie szukać
ślicznie wyglądasz mi każdy mówi że widać że dziewczynka bo mi zabiera urode a Ty wyglądasz kwitnąco. Ciuszki przecudne skarpetki mnie rozwaliły

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Ja się wózkami w ogóle praktycznie nie interesowałam, wózek odkupilismy po pół roku uzytkowania od kuzyna TŻ-a, jeździła w nim ich dzidzia, teraz nasze będzie pampersy wozić, więc nie doradzę. My mamy Implast Bolder chyba 3, ale nie jestem pewna bo odebraliśmy, zapłacilismy, wyprałam i popakowałam, żeby sie nie kurzył, bo nie mamy go gdzie trzymać, ale podoba mi się, mam nadzieje, że bedzie funkcjonalny.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

uchhh :zly: kootekk bo ci dam w d***e ja nie właże w żadne spodnie, w ŻADNE!! Zazdroszczę!! na maxa, bo moje 4litery, to żyja własnym życiem i mimo iż ćwiczę sobie, to tam idzie wszystko, absolutnie wszystko!!

Spadam, bo TŻ wrócił z pracy i mnie wk****** swoim durnym zachowanie i gadaniem.
też chce boldera chyba ostatnio widziałam u takiej pani w grochy czerwony cały i tak ślicznie wyglądał :O w ogóle bez porównania ze zdjęciami w necie a tżtem się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
aaaaaaaa zapomniałam się pochwalić, że wylicytowałam wczoraj owieczkę z bijącym serduszkiem za 46 zł

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Hej
Wróciłam z targów w Warszawie, ogólnie duuużo fajniejsze były targi mother&baby, te targi były bardziej już dla rodziców z dziećmi.
Ale to co chciałam to wszystko załatwiłam: nauczyliśmy się wiązać chustę, pogadałam i poćwiczyłam z fizjoterapeutką oraz najważniejsze byłam na bezpłatnym usg
Dzidziuś jest zdrowy, waży już 1400 gr, jedynie co mnie zasmuciło to, że jest ułożony miednicowo i nie wiem czy się przekręci. No i znów sie potwierdziło, że to chłopiec

Gratisów prawie w ogóle nie rozdawali, jedynie co to dostałam butelkę aventu, malutki kremik na rozstępy Musteli, śliniaczek, jakieś długopisy i mleko.
Kupiłam za to śliczny kocyk i wielką księgę maleństwa.
No i widziałam supernianię - w tv inaczej wygląda
ooo ja jednak jadę jutro a też chce się załapać na usg dużo ludków było? można było pooglądać jakieś wózki czy coś ?

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:36   #2259
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Moj maz pierwszy raz zobaczyl jak Zuzia kopie i jak sie brzuch unosi.
ihihih jego mina bezcenna.
I skomentowal to : To jak branie na rybach

d obre

Aliszcze co za zakupy ?

Ale dziś akcję miałam... robiłam sobie Musakę i zasłabłam...:mdle je: normalnie szok...wcześniej brzuch mnie pobolewał i czułam się tak niewyraźnie... dotoczyłam się do kanapy i po TZta zadzwonilam w pół minuty się zjawił to tylko leżeć teraz mogę-miałam ciśnienie 160
zadzwoniłam po mamę i przyjechała i dokończyła mi tą musakę-wyszła pyszna dziękujęKootek za przepis
to dalej leżę bo słabo się czuje ale brzuch nie boli i ciśnienie wróciło do normy-uff, przestraszyłam się nie na żarty
tylko syf mam w domu bo sprzątnąć nie zdążyłam, ale co tam, Dzidziek najwazniejszy

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:56   #2260
kootekk
Zakorzenienie

mallinko kobieto co to wyprawiasz, oszczedzaj sie, a syfem w domu sie nie przejmuj najważniejsze zdrowie twoje i dzidziusia

aliszcze jak bedziesz to chwal sie zakupami

ide sie ubierac jedziemy do gliwic do forum, musze sobie kupić jakąś torebke z nowej kolekcji Zary bo mnie skręci moze przy okazji znajde cos bardzo potrzebnego dla dzidziusia jakiś ciuszek czy cuś ah i jeszcze mam takiego pypcia na Mcdonalda ze szok, musze sie zaspokoic jakimś nuggetsem czy czymś

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:15   #2261
_paulinka2
Wtajemniczenie

mallinka uważaj na siebie bo jak nie to leż leż leż i odpoczywaj

dbam o włosy

Stary 2010-08-28, 19:31   #2262
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
O, a ja mam na suwaczku 31 tydzien juz
Cholera

mallinka, oszczedzaj sie, pisze Ci to ta co sie nie oszczedza

Bylam sie przejsc do dajsmana, ccc i boot square no i hmm nie ma takich butow jakich potrzebuje wszystko na jedno kopyto. Szukam bardziej zabudowanych balerin/polbutow plaskich a tu nic.. tylko baleriny co ledwo palce zaslaniaja
No i albo to albo kozaki. masakra.. znow bede musiala z allegro buty kupowac

W ogole to jestem zszokowana, nie bylo mnie pare godzin i tylko 1 strona do nadrobienia

Wcinam wlasnie mleko z platkami zwyklymi i chyba loda sobie zjem, choc bardziej mam ochote na gyrosa frytki czy co tam.. aaaa wiem.. ZAPIEKANKA szkoda, ze w biedronce bagietek nie ma.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:44   #2263
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

mallinka, uwazaj na siebie.
Moze to ta pogoda?ja tez czuje sie do dupy troche
Stary 2010-08-28, 19:52   #2264
Anecka
Zakorzenienie

Na bank pogoda, bo jak padalo to sie zle czulam, od jakiegos czasu slonce swieci i bol glowy przeszedl i w ogole jest mi lepiej.

Co za ludzie.. baba przewozila w walizce malego tygryska na prochach.. takich ludzi to tylko

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-28, 19:55   #2265
kretencja
Zakorzenienie

A ja wróciłam do domu i jak zwykle po dłuższej nieobecności (mąż był sam dwa dni) jestem załamana. On się koncentruje WYŁĄCZNIE na remoncie i w ogóle nie zawraca sobie głowy innymi sprawami. W kuchni zastałam brudne te wszystkie naczynia, które zostawiłam wyjeżdżając (naczynie, w którym zapiekaliśmy obiad w czwartek i 4 kubki) plus wszystkie, które zużył przez te 2 dni. Mało tego (to już chyba nie męża wina, nie wiem, jak to się mogło stać). Włożyłam świeże bułki do pojemnika na pieczywo, ale za pół godziny coś mnie tknęło żeby przejrzeć jego zawartość. W kącie znalazłam tak spleśniałą piętkę chleba, że jeszcze 2 dni i sama by wyszła oraz podpleśniałe tosty, które rzekomo rano były w porządku (), tzn. mąż je jadł. A w ogóle były wczoraj kupione i jeszcze tydzień ważne Cała paczka do kosza poszła Normalnie niedobrze mi jest do tej pory. Nie wiem, jak to się stało, całkiem niedawno robiłam w tym pojemniku porządek
No i znów mam humor z***any

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 20:09   #2266
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
A ja wróciłam do domu i jak zwykle po dłuższej nieobecności (mąż był sam dwa dni) jestem załamana. On się koncentruje WYŁĄCZNIE na remoncie i w ogóle nie zawraca sobie głowy innymi sprawami. W kuchni zastałam brudne te wszystkie naczynia, które zostawiłam wyjeżdżając (naczynie, w którym zapiekaliśmy obiad w czwartek i 4 kubki) plus wszystkie, które zużył przez te 2 dni. Mało tego (to już chyba nie męża wina, nie wiem, jak to się mogło stać). Włożyłam świeże bułki do pojemnika na pieczywo, ale za pół godziny coś mnie tknęło żeby przejrzeć jego zawartość. W kącie znalazłam tak spleśniałą piętkę chleba, że jeszcze 2 dni i sama by wyszła oraz podpleśniałe tosty, które rzekomo rano były w porządku (), tzn. mąż je jadł. A w ogóle były wczoraj kupione i jeszcze tydzień ważne Cała paczka do kosza poszła Normalnie niedobrze mi jest do tej pory. Nie wiem, jak to się stało, całkiem niedawno robiłam w tym pojemniku porządek
No i znów mam humor z***any

moj TZ kiedys nie mzywal przez ponad tydzien, az talerze wysypywaly sie ze zlewu....na szczescie mieszkalismy wtedy oddzielnie
Stary 2010-08-28, 20:14   #2267
_paulinka2
Wtajemniczenie

ale mnie dzisiaj boli głowa

dbam o włosy

Stary 2010-08-28, 20:15   #2268
melabn
Wtajemniczenie

a ja juz do wyrka ide
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 20:17   #2269
Patrycja_1708
Zadomowienie

Witam was Jestem tylko na chwilke zeby sie przywitać i już zaraz zmykam bo impressska sie zaczyna Dojechaliśmy do Polki szczesliwie, tylko ta droga to masakra jest, ale dałam rade. Maluszek kopie z dnia na dzien coraz bardziej KOCHAM TO Odezwe sie juterko. Buziaczki
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 20:36   #2270
M25
Zadomowienie

Dobry wieczór wszystkim dziś cały dzień mnie nie było i widzę, że mam co czytać. Udało nam się dziś sprzedać nasz skórzany komplet wypoczynkowy i pojechaliśmy zamówić z mężem nowy. Przy okazji upatrzyłam sobie mega śliczne firaneczki do dziecięcego pokoju z Kubusiem Puchatkiem ! Wpadł mi też w oko śliczny pajacyk z aplikacją świąteczną, trochę drogi, ale myślę, że się na niego skuszę ;-) Na Boże narodzenie będzie dla malutkiej idealny :P
Stary 2010-08-28, 21:19   #2271
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Faktycznie jakoś cicho dzisiaj Nie było mnie prawie cały dzień i miałam naprawdę malutko do nadrobienia

Kootekk - gratuluję sposobu na humor Ja mam tak samo - w spodnie normalnie wchodzę tylko ich nie zapnę bo mnie brzuszek zaczyna boleć szybko. Ja jeszcze nawet nie kupiłam ciążowych (cały czas mi szkoda kasy bo zbieram na rzeczy dla Maksika ) i chodzę w tych sprzed ciąży tylko nie zapinam guzika ani zamka, tylko noszę pasek i dłuższe bluzki, żeby nie było widać

Wózek - cieszę się, bo ten koszt mi odpadł, bo kuzyn mojego TŻ wciąż miał po swoich maluchach i z żoną nam dali ten wózek - mieli go tej pory bo nie chcieli wyrzucać, tylko czekali, żeby komuś dać i akurat się nawinęliśmy Nie jest chyba żaden markowy, ale sprawdził się przy malutkiej od nich więc sądzę, że będzie ok

A i chciałam Was jeszcze prosić o radę - sprawdziłam już 2 sprzedających z all o których pisałyście (Justinex i r_p77), ale czy poleciłybyście kogoś jeszcze? Bo się powoli przymierzam do zakupów i może macie jeszcze kogoś "sprawdzonego"
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 21:27   #2272
Anecka
Zakorzenienie

Ide spac, zle sie czuje po tym lodzie.. za duzo go

Do juterka

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-28, 21:29   #2273
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Dobranoc Anecka Mam nadzieję, że jak wstaniesz to poczujesz się lepiej
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 21:54   #2274
M25
Zadomowienie

Nie załamujcie mnie z tymi spodniami, bo ja już dawno nawet do ud swoich nie wciągnę. Przed ciążą nosiłam rozmiar 36 a teraz 40 Musze sobie kupić nowe ciążowe spodnie na ostatnie dwa miesiące bo te co mam już są przymałe.
Stary 2010-08-28, 21:56   #2275
kretencja
Zakorzenienie

Priety, ja jestem zadowolona z tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/show_user_auctions...251737&p=1&p=0
Ale ma on jednak sporo negatywów, wiem, że niektóre dziewczyny to odstrasza. Do mnie przyszło wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko, więc osobiście nie mam zastrzeżeń.
Jedna uwaga - kolory przedmiotów trochę mniej intensywne, niż na zdjęciach.

No, ja tez już powoli spadam do łózia, zmęczona jakaś jestem. Poczytam jeszcze chwilę przed snem "Poród aktywny"
Dobrej nocki, dziewczyny!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 21:57   #2276
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

ja tez ide spac, musze lezec i odpoczywac zeby brzus nie twardnial

dobranoc
Stary 2010-08-28, 22:19   #2277
olajka
Zadomowienie

sereniti WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻONKILU

Ja też wchodzę spokojnie w swoje spodnie sprzed ciąży, tylko ich nie dopnę
Widzę, że było o serialach..Ja oglądam ,,Na Wspólnej" tylko. Wcześniej jeszcze jak było to ,,39 i pół" i ,,Magda M.". Miałam zawsze świetny humor po tych serialikach
Mój mąż dostal dziś w ucho od Maleństwa jak przyłożył głowę do brzuszka aż odskoczył! Gardło mnie drapie jakoś i mam już tego dosyć. Na dodatek mam jakąś inwazje małych muszek owocówek chyba w domu. Lata ich dziś pełno w szpitalu też były. A słyszałyście co w Stanach się dzieje, że inwazja pluskw jest...?
Dziś byłam na spotkanku z koleżankami. Jedna z Hiszpanii przyleciała do rodziców z synkiem, ale słodziak. Ma ponad roczek. Wogóle nie wstydzi się, zadowolony, no super chłopczyk i opowiadała mi o swoim porodzie między innymi..miała znieczulenie bo nie wytrzymałaby. Choć ja bym się po niej spodziewała, że raczej da rade bez. Mówiła, że nie chce mnie straszyć, ale jak mam możliwość to żebym brała. Kroplówkę na wywołanie też miała wcześniej bo rozwarcie było na 3 cm, a potrzeba było 10.. spoko nie normalnie niezłe rzeczy. Dodatkowo jej chłop był przy niej przy porodzie, bo mu zapowiedziała że ją nie interesuje jak on to zniesie i choćby mdlał przy tym wszystkim i miał leżeć przy jej fotelu to ma być musiała wcześniej też na piłce skakać w jakichś pasach przywiązana co mierzą parametry. A z bólami i tak czekała, żeby to były te porodowe co są w coraz to krótszych odstepach czasu.

kretencja podziwiam Cię trochę za to Twoje podejście, że tak naturalnie chcesz i sobie tak to umyśliłaś ale jak widzisz różnie może się przytrafić i człowiek nawet nie wie, że może mieć taką sytuację, że będzie np. po terminie, a dziecko nie będzie chciało i tak wychodzić na świat jeszcze, albo będą inne akcje.

Poza tym uważam, że bardzo ważna jest atmosfera i czlowiek powinien się czuć w miare komfortowo i być godnie traktowany, a nie jak intruz, a podejście do jego osoby, podobne do podejścia jak do krowy W takim ważnym dla kobiety momencie jak poród i wogóle okres przed i po, jest masa emocji więc nie wiem czy nie będzie Wam przeszkadzać to, że ktoś jest dla Was wredny

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 22:22   #2278
dzasta110
Wtajemniczenie

i ja się żegnam: DOBRANOC

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 22:37   #2279
olajka
Zadomowienie

I ja już zmykam, po kolacji jestem i nażarłam się Gardło mi doskwiera. Właśnie sobie uświadomiłam, że do dentysty idę już w ten wtorek po niedzieli Dżizas ale będzie stresior znowu! Tak to szybko mi zleciało, od tamtej wizyty
Pogoda dziś u mnie dołująca, zachmurane i ogólnie śpiąco, ale widziałam piękną tęcze
To Dobranoc

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 22:38   #2280
Aliszcze
Zakorzenienie

zakupami to się może pochwalić mój mąż, bo głównie on sobie pokupował rzeczy, no bo jeansy, jakieś koszule, tyle się nachodziliśmy, że padłam jak wróciliśmy i spałam 1,5 godziny

mallinka, Ty uważaj na siebie i olej porządki, zdrowie najważniejsze

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości