|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Troszkę Kamki nie było, ale już wróciłam
![]() Nadrobiłam wszystko i gratuluję tym z Was którym mam czego gratulować ![]() Mogę wymienić już telefon, bo mi się umowa kończy, ale oczywiście wybrałam sobie taki, którego nigdzie w salonach nie ma No nic będę czekać![]() Pamiętacie jak pisałam Wam o tej dziewczynie co tak szybko wpadła z chłopakiem i On chce żeby jej matka dała mu ziemię lub kasę za nią? Otóż okazało się,że ciąża jest pozamaciczna, więc było trzeba ją usunąć. Jak sie chłopak dowiedział,że ciąży nie ma to i ślub odwołał... I jeszcze z ciekawszych informacji, zajeździłam swój stepper w 3 miesiące:/ |
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino czemu sielanka się skończyła?
Aaale mi się nich nie chce
|
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
madziu, jestem z Ciebie dumna,że nie dzwonisz do Tż
![]() Pojechałabym na zakupy, ale chętnych brak
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Korniszonku i dobrze że tak wyszło z koleżanką, życie by sobie spieprzyła.
Ja tez muszę w stepper zaiwestować ale może dostanę z pracy kartę multisport to co innego |
|
|
|
#1745 |
|
Konto usunięte
|
wybaczcie nie mam siły o tym pisać...
![]() skoro naj pomogły kciuki, to o mnie też pomyślcie...
|
|
|
|
#1746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A stepper fajna rzecz, ja miałam skrętny. Niestety z tego co patrzę na allegro to wszystkie skrętne sa takie jak mój albo o wiele droższe, więc na razie nowego nie kupię, a spróbuję pobiegać
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłop poszedł na spacer to do was zajrzałam ![]() Kawuś jak mnie się podobają Twoje makijarzosy to nawet sobie sprawy nie zdajesz z każdym następnym jestem spokojniejsza bo wiem że w końcu będę wyglądać jak człowiek, choć raz w życiu a zdjęcia ślubne cóż.... już chce moja własne bo wiem że wymyślicie coś naprawdę ciekawego tyle napiszę
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile minut dziennie poświecałaś stepperkowi ,że tak go wykończyłaś? ![]() dziekuje pocieszam sie myślą,że to już jutro ale jak już bedzie to jutro to bede umierać ze strachu przed jego odpowiedzią ![]() Cytat:
by wszystko szybciutko sie ułożyło
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Za wcześnie. Ja na razie wymiękam z tego... chyba...
Nie wiem no, nie chcę związku na odległość i już
|
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
Robiłam co drugi dzień albo codziennie 4000 kroków, zajmowało mi to jakąś godzinkę. Niestety łatwiej było mi się zmobilizować do jazdy na stepperze niż do biegów.
|
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
inny sprzet czy też stepper?![]() tak strasznie sie boje jutra co mi Tż powie znowu łapie mnie stres i znowu bede przez to samo przechodzić,czekać na jego znak,denerwować sie i w ogóle a jak go usłysze to chyba zemdleje tak bardzo chciałabym sie z nim pogodzić ten tydzień tak wolno sie wlecze..dla mnie to wieczność, nie wiem czy on w ogóle o mnie myśli a jak tak to o czym,czy myśli o powrocie i daniu szansy czy pamieta to co razem przeszliśmy
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-29 o 12:27 |
||
|
|
|
#1752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ostatnio jak byłam w piwnicy to znalazłam mój hula hop z dzieciństwa, więc może z niego skorzystam![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Mykam na obiadek do rodzinki Do później
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Konto usunięte
|
rozstajemy się dziś...
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba iść na poprawiny...Paollino w jakim sensie? |
|
|
|
#1755 |
|
Konto usunięte
|
Posprzeczałam się dziś z TŻ. A on nie ma już siły walczyć o nas, godzić się, tłumaczyć i wyjaśniać... mówi że musi to wszystko przemyśleć i że spotkamy się dziś. Więc pewnie dziś się rozstaniemy...
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera, ładną zagwozdkę mamy. Powiedziałam W, że na razie mnie na to nie stać.
|
|
|
#1757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na boczki![]() Miłego dnia ![]() udanych poprawin ![]() Cytat:
on to przemyśli,uspokoi sie i bedzie dobrze sam sie oświadczał wczoraj zapomniałaś ? Napewno sie pogodzicie,człowiek w złości mówi różne rzeczy trzymam za Was ![]() Cytat:
jakbyś dała mu szanse to porozmawialibyście jakby Wasze spotkania mialy wyglądać,może nie byłoby tak źle jak myślisz?
|
|
|
#1758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciągle piszesz, że nie wytrzymasz do poniedziałku, że musisz do niego zadzwonić, że do 20:00 nie dasz rady, że zemdlejesz, że Ty, Ty, Ty. A On niech tylko wróci, bo wtedy znów będziesz szczęśliwa. Myślę, że nadal myślisz egoistycznie. Być może się mylę, wnioskuję tylko na podstawie tego co piszesz tutaj. Zamiast rozkładać na części pierwsze swoje zachowanie, swoje błędy, Ty analizujesz to co Twój Tż Ci powiedział. Czy to mogło coś znaczyć? Czy nie znaczyło nic? Do poniedziałku już niedużo czasu. Powinnaś spożytkować go na przemyślenia nad sobą. Nie takie "obiecuję, że się zmienię" tylko "co zrobię, żeby się zmienić?", "jak chcę się zmienić?", "jakim człowiekiem chcę być?". Nie powinnaś czekać na ten poniedziałek jak na wyrok. To dla Ciebie szansa, nie zmarnuj jej. I wytrzymaj cholera do tej 20:00, nawet do 23:00. To naprawdę nie tak wiele. Nie jesteś już dzieckiem. Ja myślę, że on Cie nadal bardzo kocha, ale sama miłość nie wystarczy, żeby wytrzymać w tak toksycznym związku jaki stworzyłaś. Zrozum też, że to, że czekasz tydzień nie jest jakimś ogromnym wyczynem. Wyczynem byłoby konsekwentne dążenie do zmian. Ty natomiast wciąż skupiasz się jedynie nad tym, że to "aż" tydzień. Jakbyś nie wiedziała po co ten tydzień jest. Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię swoimi słowami i że naprawdę to przemyślisz. Na koniec jeszcze taka rada: nie zgadzaj się na wszystko tylko dlatego, że to od Niego teraz zależy Wasze "bycie i nie bycie" razem. Staraj się myśleć racjonalnie (wiem, że to trudne). Np. gdyby powiedział, że potrzebuje jeszcze tygodnia, co byś zrobiła? Będziesz czekać? Zastanów się też czy tylko Ty nawaliłaś w tym związku, czy może on też nie do końca właściwie się zachowywał? Do tanga zawsze trzeba dwojga. No i nalegaj na rozmowę w cztery oczy, bo przez telefon wiele rzeczy można powiedzieć. Niekoniecznie szczerych. Trzymam za Was kciuki, i pamiętaj WYTRZYMAJ CAŁY PONIEDZIAŁEK BEZ ODZYWANIA SIĘ JAKO PIERWSZA. Choćby nie wiem co. Skoro obiecał się odezwać, to powinien być konsekwentny. |
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Olka czy znasz może jakieś ludzkie krople do oczu,którymi można też zakrapiać oczy kotkom?
Pamiętam,że moja Kicia miała kiedyś zapisane przez weta identyczne jak ja miałam wcześniej,coś na S. A tej naszej małej coś się z oczkiem dzieje,a nie chcemy póki co jej stresować wyjazdem do weta (i tak ma ciągle stresy,że nasza starsza Kicia i Królik ją atakują). |
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda nie jestem Ola, ale farmaceutykę lubię - Sulfacetamidum. |
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam Motylku. Zwykle są to te same nazwy ale jeden lek jest dla zwierząt a drugi dla ludzi. Lepiej nie próbować ludzkich, bo koty są uczulone na wiele składników takich leków. Także wydaje mi się, że jednak trzeba ją zabrać do weta.
Madziu, za wcześnie... nie wiem, może. Ale uważam, że rozmowa o spotkaniach nic nie da. Co z tego, że się umówimy na spotkania co tydzień, czy co dwa, skoro w związku (a tymbardziej na samym jego poczatku) spotkania są najważniejsze. Nie można sobie zaplanować związku. Rozmowy o tym "co by było gdyby" moim zdaniem nie funkcjonują w tej sferze życia. Owszem, można jakoś dojść do porozumienia, wspólnie się zastanowić nad tym, co robić. Ale wydaje mi się, że na chwilę obecną to nie ma sensu. Zdaję sobie sprawę, że swoją decyzją mogę unieszczęśliwić dwie osoby i chyba to właśnie zrobiłam, ale trudno, jestem egoistką.
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl jeśli to dokładnie te same to podaj kotce, na pewno nic się nie stanie
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz coś mi się wydaje, że wyszła jedna ważna sprawa: nie jesteś w nim zakochana na tyle, by móc poświęcić choć trochę wygody dla was obojga. Więc może i lepiej, że nie zaczynacie. Jakbyś naprawdę dostała trzepotu serca, odległośc była by sprawą drugorzędną, przełożoną na później, bo czułabyś potrzebę spróbowania, chęci jego - zawsze byłoby go więcej przy tobie, niż teraz, prawda?
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Na pocztę coś wrzuciłam.
|
|
|
|
#1766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co robiłam źle i wiem ,że ta zmiana nie byłaby tylko na chwile.Tż nigdy nie dał mi pokazać co mnie czeka za takie moje zachowanie,pobłażał mi zawsze a ja wiedziałam,że cokolwiek zrobie to i tak ze mną bedzie. Nawet po tamtej szansie ostatniej coś czułam ,że i tak moge wszystko(choć wiekszość zmieniłam i tak) i wiedziałam,że mnie nie zostawi..no i sie myliłam. I przez ten cały czas doszło do mnie,że tamta osoba to nie byłam ja,nigdy taka nie byłam,za dużo sobie pozwalałam i wiem,że nie chce wrócić do tamtego życia.Chce być inną osobą dla siebie i dla niego (bo tylko dla niego taka byłam ) i chciałabym żeby dał mi szanse żebym mu pokazała,że tym razem to już nie są tylko słowa,chciałabym to udowodnić czynami ![]() To,że analizuje co Tż mi powiedział to tylko dlatego,że ciągle o tej ostatniej rozmowie myśle i co chwile mi sie coś nowego przypomina ja już przeanalizowałam swoje zachowanie, tylko boje sie jutra i tego wszystkiego co mnie czeka ![]() Powinnam wytrzymać jutro aż on sie pierwszy odezwie ale to nie takie proste bo mam wrażenie,że jak ja sie nie odezwe to on tego nie zrobi. Wtedy jak sie odezwałam pierwsza bo już nie wytrzymałam to Tż powiedział,że i tak by sie odezwał. Ale co innego miał odpowiedzieć?O 23 napewno sie nie odezwie nie ma szans i ja to wiem..Gdyby powiedział,że chce jeszcze tydzień na przemyślenia to bym sie nie zgodziła..ile można myśleć,miał już dużo czasu ja jestem w takiej sytuacji ,że nie chce sie zmieniać wbrew sobie żeby jemu było lepiej bo jestem świadoma swoich błedów które notorycznie popełniałam i je chce zmienić już na zawsze,żeby nigdy nie wrócić do tego co było.Chce normalnego związku,normalnego życia![]() Nie uraziłaś mnie dziekuje za tą opinie ![]() Cytat:
mogłoby sie okazać np.jakby Wam było dobrze razem,że pomyślelibyście o jakimś mieszkaniu razem?
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaa, jaki fajny kurdupelek słodki ![]() A ja jestem teraz zła. Może i niesłusznie, ale jestem. I już. Miałam się dziś spotkać z TŻ, a że już 14, nie mam od niego żadnego smsa w tej sprawie, napisałam pierwsza. Dowiedziałam się, że raczej nie da rady, bo teraz idzie na basen, a potem odwozi braci na pociąg i... Musi zawieźć ciotkę z mamą i z nimi pospacerować po parku w Łańcucie Jakby sobie kurcze same nie potrafiły tam dojechać, skoro do Rzeszowa na zakupy się dało... I nie wierzę, że będą spacerować do 20-21. Wczoraj też tylko się ze mną przejechał i od razu do domu, bo mama go prosiła, żeby z nią i ciotką wieczór spędził, ale to jeszcze rozumiem. Ale dzisiaj? Nie lubię miec poczucia, że coś jest robione przeciwko mnie celowo. I w dodatku nie lubię mieć poczucia, że nic się ten mój chłop nie umie postawić ciotce. No jasne, bo ze mną to się można umawiać dzień wcześniej i po południu odmówić dla głupiego powodu. Specjalnie dla niego odmówiłam wyjazd do kina. I teraz mu o tym powiem. Życzę mu miłej niedzieli.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-29 o 13:53 |
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wyglądałaś na weselu? ![]() Jesteś prześliczna A Kicia fajna
|
|
|
#1770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj myślę, że bardzo mądrze piszesz ![]() Co do tej 23:00 to chodziło mi o to, żeby nie było tak, że 20:01, on nie zadzwonił to Ty od razu łapiesz za słuchawkę. Po prostu poczekaj. Na pewno wytrzymasz ![]() Co do tego, że Tż powiedział, że zadzwoniłby- Madziu, nie roztrząsaj. Myślę, że tak właśnie by zrobił. Tyle chciałam, miłego dnia dziewczyny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

No nic będę czekać
ale może dostanę z pracy kartę multisport to co innego

z każdym następnym jestem spokojniejsza bo wiem że w końcu będę wyglądać jak człowiek, choć raz w życiu
a zdjęcia ślubne cóż.... już chce moja własne bo wiem że wymyślicie coś naprawdę ciekawego 

pocieszam sie myślą,że to już jutro ale jak już bedzie to jutro to bede umierać ze strachu przed jego odpowiedzią
by wszystko szybciutko sie ułożyło

Trzeba iść na poprawiny...
Jakby sobie kurcze same nie potrafiły tam dojechać, skoro do Rzeszowa na zakupy się dało... I nie wierzę, że będą spacerować do 20-21. Wczoraj też tylko się ze mną przejechał i od razu do domu, bo mama go prosiła, żeby z nią i ciotką wieczór spędził, ale to jeszcze rozumiem. Ale dzisiaj? Nie lubię miec poczucia, że coś jest robione przeciwko mnie celowo. I w dodatku nie lubię mieć poczucia, że nic się ten mój chłop nie umie postawić ciotce. No jasne, bo ze mną to się można umawiać dzień wcześniej i po południu odmówić dla głupiego powodu. Specjalnie dla niego odmówiłam wyjazd do kina.