|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Hej
wreszcie udało mi się was nadrobić... od czwartku mnie nie było i chyba ze 20 str miałam do przeczytania... masakra!! ;p witam wszystkie nowe dziewczyny!! Dostałam się do studium więc od 1 września będę uczyć się sztuki masażu Grupkę mamy sporą choć zróżnicowaną wiekowo ale myślę że bedzie ok Czekoladko wszystkiego co najlepsze ![]() Montii ja brzuszka na zdj nie widzę malutki jeszcze jest ale w zdj bobaska sie zakochałamtyle rzeczy miałam napisać i po przeczytaniu tylu str zapomniałam w każdym razie cały czas dbam o siebie i wczoraj udało mi się namówić Tż na dzień piękności a jaki zadowolony był jak mi się przypomni co miałam napisać to napisze XD miłego dnia
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż by się nie dał uciekłby
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
loluśka czekam na wyraźniejsze i jak dzidek będzie większy
ciekawe jaki/jaka będzie... teraz strasznie fikał i tak jakby miał czkawkę i się rzucał w brzuchu jak rybka
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
spodziewałam sie takiej reakcji
ale zaryzykowałam i pytam niesmiało... a on że czemu nie tylko jak chciałam mu wypiłować paznokcie u stóp to taką głupawkę dostał że z wrażenia skarpetkę do ust sobie wsadził b takie łaskotki miał Cytat:
a będziesz chciała znać płeć dziecka wcześniej??
|
|
|
#1895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój by uznał, że to tortura najgorsza z możliwych
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
dla niego to była tortura ale wytrzymał dzielnie
popłakałam się ze śmiechu hehe
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie jedna rzecz mi się przypomniała ;]
Wizazanka492 mój Tż za słowo puszczalska w stosunku do mnie dostał by porządnego plaskacza w twarz ;/ jak dla mnie jest to totalny brak szacunku, jakim prawem? bo nie robisz tego czego on by chciał? good bay my lover ;/ przepraszam za off topika ale musiałam to napisać bo się zbulwersowałam ...
|
|
#1899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Loluska - gratulacje
![]() Wiecie co? Chcialabym za jakis czas tak zarabiac zeby sobie spokojnie chodzic np raz czy 2 w miesiacu na takie spa - zeby mnie wymasowano, nawilzono, ogolnie zeby o mnie zadbano od glowy do stop. Zebym siedziala w miekkim szlafroku z filizanka aromatycznej kawy w dloni i w tym czasie miec np wspanialy pedicure Taki potrzeby kobiecie relax, oderwanie od rzeczywistosci. Ale znajac proze zycia to jak bede miec kredyt na mieszkanie to bede robic i robic zeby go splacic i dobrze bedzie jak sama sobie zrobie ten pedicure Ja zachecona opiniami tez kupilam ten lorys snake oil ale dla mnie jest taki sredni. Nie wiem, moze on potrzebuje czasu? W kazdym razie moja ukochana odzywka schauma kiwi lepiej nawilza. Co jakis czas ja zdradzam ale zawsze potulnie do niej wracam. No coz, ale mam 1 kg lorysa i musze go zuzyc wiec dzis bedzie: lorys potem odzywka bez splukiwania i zel z czarna rzepa peeling twarzy maseczka oczyszczajaca serum na biust serum antycell na reszte ciala odzywka sally hansen na pazurki A na buzie krem babydream z nagietkiem, polecam. Koszt 5,50 za 100 ml a jest cuuudowny, sklad ma nieziemski Cytat:
Kurcze, to ja ostatnio tu pisalam ze mi bylo przykro z powodu TZ i czulam sie jak pasztet bo mi zwrocil uwage ze cos mi chyba kondycja sie zmniejszyla a ja to oczywiscie odebralam ze jestem gruba i sie wkurzylam na niego ze mu sie nie podobam. No ale mial racje, zmniejszyla wiec biore sie za siebie ![]() W ogole mam teraz taka pacjentke na psychiatrii - w ciezkiej depresji po pewnym zwiazku i brak mi slow. Ale to moze opisze w klubie jak bedziecie kiedys chcialy zeby nie robic off topu. Cytat:
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-08-29 o 15:04 |
||
|
|
|
#1900 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wzięłam już 3 te silniejsze ibupromy i nadal boli ale ja już tak mam i lekarz mi powiedział że nic się z tymi bólami nie da zrobić bo taką już mam budowę(tyłozgięcie macicy, czy jakoś tak to nazwał) A melisy ani mięty na bóle brzucha jeszcze nie stosowałam, ale skoro tabletki nie pomagają to wątpię czy te ziółka coś zdziałają...Cytat:
fajnie zabrązowił i nawilżył skórę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję mam nadzieję że poradzę sobie fizycznie... co do SPA tez mi się takie coś marzy... ale prędzej sama założę jakiś salon bio-odnowy z masażami niż zacznę tak zarabiać aby relaksować się kiedy mi sie zachcę Cytat:
na pewno zdam relacje
|
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i on to lubi :d A tżtowi pomalowałam raz paznokcie bezbarwnym lakierem haha i jak mu zaczął schodzić to koledzy pytali go ,czy sobie maluje ![]() A mój tż też bedzie się uczył masazu ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- "A na buzie krem babydream z nagietkiem, polecam. Koszt 5,50 za 100 ml a jest cuuudowny, sklad ma nieziemski |
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
masaż dobra sprawa
ja mykam, mam nadzieję że nie naskrobiecie znów kilkadziesiąt stron ;p miłego popołudnia
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dostać już niebawem @ i chodzę taka bez humoru pasztetowata i się fatalnie czuję ;/ Jeszcze ta pogoda, zimno, ciemno brrr
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę prosić o linka do tego wątku? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
loluska tak
za 8 tygodni mam poznać na 100%
|
#1907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mieszany. Policzki bardzo suche, nos i broda tluste ale w miare, czasem wpadaja w normalny, za to czolo chyba wybitnie tluste bo swieci sie ale tak dziwnie - zaczyna sie swiecic chwile po nalozeniu podkladu, nawet odrobinki i bardzo lekkiego, jak je zmatuje chociazby zwykla chusteczka higieniczna to juz jest ok. W kazdym razie krem tlusty bo dla dzieci ale mi pasuje na moj misz masz na twarzy - sucho -tlusty Szybko sie wchlania i mnie nie zapchal, hmm wlasnie sobie probuje przypomniec kiedy ostatnio mialam pryszcza i nie pamietam ![]() Ja juz po kapieli, z lorysem na glowie i maseczka na twarzy. Oprocz tego co mialam zrobic to jeszcze: wyszorowalam sie syrenka wypumeksowalam stopy Teraz poczekam na TZ bo chcialby przyjechac i sie ze mna pogodzic za to ze sprawil mi przykrosc, ciekawe ciekawe ![]() W ogole to kopnijcie mnie w Powiedzcie mi prosze co ile wymieniacie syrenke? Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-08-29 o 16:06 |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam prysznic
nabalsamowałam ciało krem do biustu umyłam włosy nałożyłam maskę na włosy odżywka bez spłukiwania na włosy odżywka w sprayu na włosy maseczka oczyszczająca na twarz |
|
|
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiesz moze czy karta z wbk <30 to debetowa? bo przez przypadek jakos polaczylam paypal z moja karta i czekam na autoryzacje i nie wiem czy jak zrobie teraz przelew to czy nie naknoce sobie, chociaz nie wiem jak sie robi tam przelew bo troche nie czaje tego ![]() Cytat:
![]() tez mialam sie uczyc i guzik z tego ![]() kupilam krem z bielendy biala glinka eco-care zobaczymy jak sie spisze
|
|
#1910 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki! a może raczej juz dobry wieczór
![]() Shadii, loluska - bardzo dziękuje za komentarze angelinmyheart - pięknie dziękuję za opinię agusiownik, jeszcze raz podaję link do wątku o butkach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412693&page=37 a tutaj do uzupełniającego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434241&page=17buahhot - tak o te chodzi ![]() ehh i weekend zaraz się skończy i znowu do pracy trzeba będzie iśc.. a w ogóle to spojrzałam dzisiaj w prognozę i pokazała, że w środę ma byc 12 stopni czyli jesień pełną gębą....
|
#1912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle to mój TŻ ma taki "biznes plan" jak to nazywa że po skończeniu studiów chce zrobić studium masażu i mnie też namawia, a potem otworzyć taki kompleks z zabiegami i wszystkim po trochu tzn. on studiuje dziennie dietetykę obecnie, ale planuje rozpocząć też zaocznie fizjoterapię na trzecim roku dietetyki podoba mi się że ma taki plan na siebie i o mnie w nim oczywiście też nie zapomniał chce żebym z nim zrobiła ten kurs masażu żebyśmy mogli razem później prowadzić ten biznes ale ja się jeszcze waham bo w sumie nie po to studiuję filologię angielską żeby później pójść na kurs masażu i nie mieć nic wspólnego z moim głównym fachem muszę wszystko przemyśleć i dopracować ten nasz plan tak żebyśmy oboje czuli się spełnieni w przyszłości... Muszę zacząć oszczędzać...ostatnio gadałam z TŻ o ślubie, który planujemy za kilka lat...rodzice powiedzieli że podzielą się kosztami i my nie będziemy za nic płacić, ale jak to przemyśleliśmy z TŻ to obawiamy się że rodzice płacąc za wszystko będą też nam narzucać swoje zdanie i to nie będzie wesele takie jak my chcemy tylko takie jakie chcą nasi rodzice dlatego chciałabym uzbierać jakąś kwotę pieniędzy żeby nie obarczać wszystkim rodziców ale także żeby pozwolić sobie na taką suknię jaka będzie mi się podobała i na takie wesele jakie będziemy chcieli my, a nie takie na jakie stać rodziców... jejku jak ja się przejmuję tym ślubem...ostatnio mnie coś opętało i cały czas mogłabym siedzieć na forach ślubnych i szukać inspiracji oszalałam?Dzisiaj nie mam siły na jakąś super pielęgnację dlatego będzie podstawa...Niedługo przyjdzie TŻ i chyba pójdziemy na dożynki mają grać Skaldowie więc może się skusimy muszę się jakoś wymalować i ubrać fajnie, ale przez @ czuję się jak pasztet i mi się nic nie chce...
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
a jakie? bo ja szukam sobie jeszcze eleganckich do płaszczyka
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Caate, jeśli nadal aktualne, to poproszę tą paletkę ![]() http://cgi.ebay.pl/Coastal-Scents-78...efaultDomain_0
|
#1915 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
postaram się wstawić zdjęcie, ale dopiero jak naładuje aparat
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooooooo wkurzylam sie, jednak nie jest taki super jak myslalamale zapameitam Cie i jak bede zamawiac to sie odezwe
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
Loluska My ogólnie z TŻ tak mamy, że często gdy się pokłócimy to padają takie słowa, ze ufffffff.... lepiej nie mowic,... i przykro mi to mowic, ale nie tylko z jego strony
![]() Najczesciej po 10 min przytulamy się i jest ok
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
ooo szukam właśnie czegoś w ten deseń - klasycznych, a z tymi spodniami wyglądają super
![]() chcesz się pochwalic gdzie je kupiłaś ?
|
#1920 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dużo butów już oglądałam, dużo widziałam ale te od razu wpadły mi w oko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

wreszcie udało mi się was nadrobić... od czwartku mnie nie było i chyba ze 20 str miałam do przeczytania... masakra!! ;p witam wszystkie nowe dziewczyny!! 
malutki jeszcze jest ale w zdj bobaska sie zakochałam
w każdym razie cały czas dbam o siebie i wczoraj udało mi się namówić Tż na dzień piękności

wzięłam już 3 te silniejsze ibupromy i nadal boli

za 8 tygodni mam poznać na 100%

czyli jesień pełną gębą....
nooooooo wkurzylam sie, jednak nie jest taki super jak myslalam