Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 10:09   #2491
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
no to jak tego mu zyczysz to my tez

TZ bedzie z Wami mieszkal?
Tak bedzie mieszkal z nami bo inaczej sobie tego nie wyobrazam

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
witam ja przez cala noc moze spalam ze 2 godziny, lecialo zemnie caly czas, nie weim czy te 2 tygodnie jeszcze przetrzymamy

a na dodatek jedna dziewczyna wpokoju tak mega chrapie ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok, a moje stopery w domu, na szczescie dzisiaj je przywioza i moze po polodniu podrzemie

czekam na wizyte zobaczymy co gin powie
Czekamy na wiesci, ja tez nie spalam najlepiej. Cale 5 godzin co dla mnie jest za malo..

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Anecka - jak może być duże dziecko w 7 miesiącu ciaży?? konowały nie lekarze
tekst z przyszłą kobietą ojca niemożliwy gorzej jak nie będzie mieś mieszkania i przyjdzie na dokładkę do Was żartuję oczywiście
Nie ma takiej opcji..

W ogole jestem juz w****iona od wczoraj w sumie od dzis w nocy. Ojciec przyjechal nie dal mi pospac a juz prawie kimalam. Rabanu narobil, oczywiscie spalil pol paczki papierosow przez 3 h.. juz mialam dosc dymu, powiedzialam zeby palil na zewnatrz a on do mnie ze jak mi sie cos nie podoba to moge wyjsc Takze zasnelam praktycznie o 3 jakos.
Od rana oczywiscie jestem na nogach, bo jak ojciec wstaje to kazdy musi glosno gada do siebie, ciagle klnie, szafkami strzela, juz mam dosc rano ryczalam.
Oczywiscie nie dal mi pospac juz udawalam ze spie to wszedl do pokoju zaczal odslaniac rolety, palic.. MAM DOSC!!!!!!!!!!!!!!
Teraz kazal mi wszystkie rzeczy ktore przywiozl umieszczac gdziekolwiek a ja mowie ze moge zrobic ale nie wszystko i powoli bo lekarz kazal mi lezec zebym wczesniej nie urodzila itp. a on ze co ten lekarz *******i, matka Cie urodzila wczesniej i bylo ok i mam zasuwac...
Rycze ciagle, nie mam sil jestem niewyspana i w****iona.

Lozeczko przywiozl ale turystyczne wiec bedziemy musieli kupic lozko, ale to na samym koncu teraz najwazniejsza jest komoda zeby w koncu dac gdzies ciuszki dla dziecka.

no i na dokladke juz pol sciany mam zalane bylam u sasiadow ale wszyscy w pracy... mam dola bo teraz nawet jakby ojciec sie wyprowadzil to dziecko tam nie zamieszka

Ehh nabazgrolilam, bede pewnie pozniej albo jutro

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:11   #2492
melabn
Wtajemniczenie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mela, ale się zgrałyśmy Dla mnie nie jest to dobry argument, bo tak samo nigdy nie wiadomo, czy poprzez stosunek nie nabawimy się jakiejś infekcji.
dlatego ja robie to w prezerwatywie, a najlepiej wcale bo mnie sie nie chce
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:12   #2493
79 Marta
Wtajemniczenie

Anecka STRASZNIE współczuję cięzki przypadek ten Twój ojciec ( mój tez, ale na szczeście mieszka z 60 km stąd)
Stary 2010-08-30, 10:14   #2494
kretencja
Zakorzenienie

Ja jeśli już to też w prezerwatywie. Ale wczoraj było tak kiepsko, że chyba sobie już odpuścimy do porodu. Jakoś nam ten oral musi wystarczyć. Zresztą to też robimy bardzo rzadko, może raz na 2-3 tygodnie. Jakoś czasu i siły nie było ostatnio (czasu z męża, a siły z mojej strony )

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:16   #2495
Weronisia
Zakorzenienie

Kretencja po porodzie wszystko wraca do poprzedniego stanu, o ile zaszyją cię odpowiednio
Ja nie byłam nacina do porodu, ale za to porozrywało mnie w kilku miejscach, pochwę w środku też. Goiło się bardzo długo. Po 2 m-cach na wizycie u gina , gin się pyta: "Czy uprawiała już Pani seks po porodzie? I czy wszystko było OK?" Zdziwiłam się.
Dowiedziałam się, że zostawili mi większą dziurkę i normalnie mogłabym czuć dyskomfort, albo mój mąż. Na szczęście ja tam nie zauważyłam żadnej różnicy, mąż też nie

Cytat:
Ale mnie bawią ci faceci od remontu Mają włączone radio, jakaś stacja nadaje prawie wyłącznie dosyć starą polską muzę (stary Gawliński, O.N.A, Perfect, Kazik) i słyszę jak oni cały czas sobie pogwizdują do tych kawałków, a nawet śpiewają (właśnie słyszę jak jeden nuci "Czy warto było szaleć tak przez całe życie, czy warto było kochać tak aż do bólu..."
A wyglądają jak chłopaki spod budki z piwem
No to masz wesoło i radio ci nie potrzebne, jak masz takich śpiewaków

A mi tak dziwnie samej w domu. 6 tygodni dzieci były ze mną non stop. Ciągle śmiechy, albo kłótnie, krzyki itp. A dziś jak makiem zasiał
Już by mógł się Pascal urodzić, to by mi się tak nie nudziło

Lecę się szykować na badania.
Wpadnę pewnie po południu zdać relację.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:17   #2496
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

le mnie wku***** TZ, ja moge niedlugo urodzic a on sie niczym nie martwi- nie mamy nic kupione, a on ma to gdzies- na moje proby porozmawiania o tym , dzisiaj uslyszalam, "ze on nie ma ochoty na moje fochy i ze on pracuje na moje dziecko i dom dla niego"
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:19   #2497
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
le mnie wku***** TZ, ja moge niedlugo urodzic a on sie niczym nie martwi- nie mamy nic kupione, a on ma to gdzies- na moje proby porozmawiania o tym , dzisiaj uslyszalam, "ze on nie ma ochoty na moje fochy i ze on pracuje na moje dziecko i dom dla niego"
jakie Twoje? jego też, normalnie nic tylko
Stary 2010-08-30, 10:19   #2498
mallinka
Zadomowienie

Hej, hej

na wstępie od razu napisze że cały czas o Was myslę Kootku aż mi się śniliście w nocy no i wkrótce powitamy pierwszą mamusię na naszym wątku-powoli to do mnie dociera

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Gdzie miskowa, pelnia, ishka?
Ishka miała nie mieć dostępu do netu, ale jak się dziś nie odezwie do 12 to napiszę do niej esa, czy wszystko ok, bo też kiepsko się czuła ostatnio...

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
a na dodatek jedna dziewczyna wpokoju tak mega chrapie ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok, a moje stopery w domu, na szczescie dzisiaj je przywioza i moze po polodniu podrzemie

czekam na wizyte zobaczymy co gin powie

Cytat:
W każdym razie mam nadzieję, że obejdzie się bez leków, a po ciąży może skontaktuje się z jakimś specjalistą. Kiedyś dwa czy trzy razy byłam u świetnej psychiatry (która jest tez psychologiem). Chętnie się jej poradzę, co dalej z tym robić...
Kretencja a nie lepiej już teraz z kimś o tym porozmawiać? Może byłabyś spokojniejsza jak szybciej spróbujesz się z tym uporać...i zawsze będziesz miała oparcie w jakimś specjaliście

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
mam dziurę w ścianieTŻ wnosił szafkę do domu i rogiem walnął w ścianę. Przepiękna jestPołozona centralnie, pokaźnych rozmiarów i sypie się z niej. Nic tylko podziwiać.
To pięknie teraz możecie jakiś obraz tam powiesić

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
A o 12.00 mam dziś badanie prenatalne. Mój Pascal będzie obmierzony z każdej strony. Chodzi o jego organy wewnętrzne.
Miesiąc temu był trochę za mały i za chudy. Główka za mała. Miedniczka nerkowa za duża.
Minął miesiąc, a ja mam nadzieję, że teraz usłyszę same pozytywne wieści.
Trzymajcie kciuki, bo się martwię.
Zaczęłam dziś 32 tc a tym samym 8 m-c ciąży
mocno zaciśnięte, a Pascalek na pewno już podgonił, a może termin jest źle obliczony czekamy na wieści

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
żadna z Was nie słyszała o tej firmie mamma donna?

Cytat:
Kurczę, a my z małżonem postanowiliśmy spróbować się kochać normalnie (dopiero drugi raz w ciąży, poza tym praktykujemy oral ). No i niestety doświadczyłam tego, co już kilka z Was tutaj - jestem tak ciasna, jakbym nigdy tego nie robiła. Masakra, mężowi nie udało się wejść nawet do połowy i zrezygnowaliśmy, bo czułam taki dyskomfort, że się bałam, że coś tam mi się podrażni w środku... Mam nadzieję, że po porodzie wszystko samo wróci do normy
Ja teraz muszę być mega rozgrzana aby się udało ale wtedy wchodzi no i oczywiście ja na górze, aby dobry kąt przybrać a jak się tak rozgrzeję to istna powódź tam mam-ale na szczęście nie przeszkadza to TZ a nawet go kręci i wtedy bez problemu się udaje-inaczej też tylko do połowy z wielkim oporem

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
ja do orala nie moge sie zmusic teraz, jakos mnie na sama mysl ,a podobno oral w ciazy to sredni pomysl...ale moze to jakis mit
no mnie też odrzuca na samą mysl... przed ciążą nie miałam z tym problemu i dobrze-przynajmniej nie muszę się gimnastykować

Cytat:
Pytam więc, jak zaspokaja swoje potrzeby, skoro nie robi tego ze mną. A on na to, że nie ma potrzeb No i jestem w szoku. Martwię się. Do tej pory to był wręcz erotoman, mógł wszędzie i zawsze. A teraz co? Mam nadzieję, że mu to się naprawi, jak ja już urodzę i dojdę do siebie
no jak to jak-rękodzieło

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:19   #2499
mallinka
Zadomowienie

Jestem cały czas oszołomiona mysla że na dniach jedna z nas zostanie mamą... i znowu czuję że jestem w lesie ze wszystkim.... ale przez weekend staram się dużo leżeć bo znowu brzuch mnie boli-a strach mnie paralizuje przed robieniem czegokolwiek...

Anecka jak tam spotkanie z ojcem...? mam nadzieję że nie przysporzy Wam stresów i wszystko będzie w porządku

Stary 2010-08-30, 10:19   #2500
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:

Brak słów.

Jakby moj mi takie gadki odstawiał, to kopnęłabym go w zadek, żeby nie musiał pracować na mnie czy na dom dla mnie skoro to dla niego to taki przykry obowiązek
Stary 2010-08-30, 10:20   #2501
kretencja
Zakorzenienie

Irsin,

Weronisia, ja mam ambitny plan nie popękać i nie być naciętą Zamierzam rodzić w szpitalu, gdzie podobno takie cuda się udają, są bardzo dobre położne i praktykuje się ochronę krocza. No ale nigdy nie wiadomo... Jeszcze raz kciuki za Pascalka

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-30, 10:24   #2502
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
no jak to jak-rękodzieło
Dobra jesteś
No też się go pytałam czy go czasem ręka nie boli Ale twierdzi, że nic takiego nie robi, bo nie ma potrzeb wcale
Przytyłam 16 kg, więc jak na mnie spojrzy, to mu się odechciewa pewnie

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Irsin,

Weronisia, ja mam ambitny plan nie popękać i nie być naciętą Zamierzam rodzić w szpitalu, gdzie podobno takie cuda się udają, są bardzo dobre położne i praktykuje się ochronę krocza. No ale nigdy nie wiadomo... Jeszcze raz kciuki za Pascalka
Aha, no to miejmy nadzieję, że uratują twoje krocze

Za kciuki dziękuję i już lecę, bo się spóźnię... pa pa
Stary 2010-08-30, 10:24   #2503
kretencja
Zakorzenienie

Mallinka, może by i było lepiej, ale u nas jest problem logistyczny. Ja sama nigdzie nie pojadę, a mąż zajęty... Myślę, że nie jest ze mną jeszcze tak źle, na pewno nie mam jeszcze depresji. Raczej okresowo wpadam w dołki... W każdym razie jak poczuję, że sobie nie radzę z tym, to na pewno z kimś się skontaktuję
A Ty nie kracz, że na dniach nasz kootekk zostanie mamą Miejmy nadzieję, że uda się Michałka przytrzymać jeszcze 2 tygodnie

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-30, 10:28   #2504
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Nie mam juz sily do niego, wiem,ze moze w ciazy jestem troche nadwrazliwa, ale przeciez jestem w osmym miesiacu - a on mi na to, ze najwyzej pomieszkam u jego matki jakbym wczesniej urodzila - ciekawe z czym jak nie ma ani lozeczka, ani wozka, ani fotelika, ani nic.
A ja bede na drugim koncu Polski calkiem sama bo on bedzie w pracy.

A teraz ankieta:

Kopnac go w dupe?

Czy nie kopnac?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:29   #2505
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam juz sily do niego, wiem,ze moze w ciazy jestem troche nadwrazliwa, ale przeciez jestem w osmym miesiacu - a on mi na to, ze najwyzej pomieszkam u jego matki jakbym wczesniej urodzila - ciekawe z czym jak nie ma ani lozeczka, ani wozka, ani fotelika, ani nic.

A teraz ankieta:

Kopnac go w dupe?

Czy nie kopnac?
raczej kopnąć, tak na otrzeźwienie
Stary 2010-08-30, 10:30   #2506
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:

A teraz ankieta:

Kopnac go w dupe?

Czy nie kopnac?
KOPNĄĆ
Stary 2010-08-30, 10:31   #2507
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
W ogole jestem juz w****iona od wczoraj w sumie od dzis w nocy. Ojciec przyjechal nie dal mi pospac a juz prawie kimalam. Rabanu narobil, oczywiscie spalil pol paczki papierosow przez 3 h.. juz mialam dosc dymu, powiedzialam zeby palil na zewnatrz a on do mnie ze jak mi sie cos nie podoba to moge wyjsc Takze zasnelam praktycznie o 3 jakos.
Od rana oczywiscie jestem na nogach, bo jak ojciec wstaje to kazdy musi glosno gada do siebie, ciagle klnie, szafkami strzela, juz mam dosc rano ryczalam.
Oczywiscie nie dal mi pospac juz udawalam ze spie to wszedl do pokoju zaczal odslaniac rolety, palic.. MAM DOSC!!!!!!!!!!!!!!
Teraz kazal mi wszystkie rzeczy ktore przywiozl umieszczac gdziekolwiek a ja mowie ze moge zrobic ale nie wszystko i powoli bo lekarz kazal mi lezec zebym wczesniej nie urodzila itp. a on ze co ten lekarz *******i, matka Cie urodzila wczesniej i bylo ok i mam zasuwac...
Rycze ciagle, nie mam sil jestem niewyspana i w****iona.

Lozeczko przywiozl ale turystyczne wiec bedziemy musieli kupic lozko, ale to na samym koncu teraz najwazniejsza jest komoda zeby w koncu dac gdzies ciuszki dla dziecka.

no i na dokladke juz pol sciany mam zalane bylam u sasiadow ale wszyscy w pracy... mam dola bo teraz nawet jakby ojciec sie wyprowadzil to dziecko tam nie zamieszka

Ehh nabazgrolilam, bede pewnie pozniej albo jutro
Anecka normalnie zabrałabym Cię z tego domu żebyś mieszkała w mojej okolicy przecież jego zachowanie to totalna porażka nie wytrzymałabym dnia z taką osobą w domu...
nie macie szansy na samodzielne mieszkanie z TZtem? wynająć czy coś? bo w takich warunkach to w ciągu miesiąca wylądujesz na porodówce-oby nie
Nie no koszmar jakiś... aż mi się ryczeć chce

Cytat:
Skoro tak haruje to niech wyskakuje z kasy i sama wszystko zamawiaj przez net

Ależ mnie dziś denerwują wszyscy faceci-to jakaś błazenada jak oni się zachowują wobec kobiet w ciąży
nasi partnerzy, ojcowie, a w ogole nie można na nich polegać

nie no, tak bym wygarnęła takiemu cisnienie mi skoczylo - musze się połozyć

Stary 2010-08-30, 10:33   #2508
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko zlać Twojego tżta że Ci mówi takie rzeczy i Cie denerwuje

Cytat:
Jestem cały czas oszołomiona mysla że na dniach jedna z nas zostanie mamą... i znowu czuję że jestem w lesie ze wszystkim.... ale przez weekend staram się dużo leżeć bo znowu brzuch mnie boli-a strach mnie paralizuje przed robieniem czegokolwiek...

Anecka jak tam spotkanie z ojcem...? mam nadzieję że nie przysporzy Wam stresów i wszystko będzie w porządku
no mallinka musisz odpoczywać i leżeć ja dzisiaj jak o tym pomyślałam to takie przerażenie mnie ogarnęło, no i oczywiście myśli że sobie nie poradze etc

Anecka normalnie współczuję... Ja nie wiem co bym zrobiła nienawidzę jak ktoś pali przy mnie... :/ a Ty potrzebujesz dużo spokoju i odpoczynku a nie takich wrażeń... 3maj sie i nie płacz tak dużo ze względu na dzidzie

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:34   #2509
kliwia
Zakorzenienie

irsin daj mu nauczke, a zakupy dla dziecka rob sama, bez jego wiedzy ale karta do jego konta.

melabn o zaokraglonych nozyczkach opinie sa rozne. w polowie negatywne - zalezy od firmy. A maluchowi i tak na spiocha bede obcinach, to po co mam sie meczyc zaokraglonymi? Cazkami tez jest szybko i na prosto moj maz mial cazkami obcinane bardzo dlugo.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-08-30 o 10:36
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:35   #2510
kretencja
Zakorzenienie

Irsin, kopnąć

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-30, 10:35   #2511
Beata_Batumi
Zadomowienie

Dzień dobry!
Przeleciałam na szybko te 10 stron, które wyprodukowałyście od piątku...
Kootek i Weronisia- trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze z Waszymi synusiami.
My byliśmy w sob na weselu- do 1 w nocy posiedzieliśmy, fajnie było bo było kilka moich koleżanek z liceum no i nie tylko ze mnie się zrobił pasztet...
W niedz byliśmy u moich rodziców, tak więc fajnie spędziliśmy weekend!

Siora męża kupiła dla maleństwa śpiworek (podobno w UK w ogóle już się nie używa tradycyjnej pościeli typu kołdra tylko śpiworki no i kupiła- będę używać zamiast kocyka) i biały, wilkinowy kosz - też podobno przebój. Poszukam w necie i wkleję zdj.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:36   #2512
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:

A teraz ankieta:

Kopnac go w dupe?

Czy nie kopnac?
kopnąć mocno co on sobie wyobraża mówiąc takie rzeczy i mając wszystko w du...

dbam o włosy

Stary 2010-08-30, 10:38   #2513
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Dobra jesteś
No też się go pytałam czy go czasem ręka nie boli Ale twierdzi, że nic takiego nie robi, bo nie ma potrzeb wcale
Przytyłam 16 kg, więc jak na mnie spojrzy, to mu się odechciewa pewnie
mój się otwarcie przyznaje do robótek ręcznych i nie przeszkadza mi to gorzej gdyby mi odmawiał jak nie mam ochoty to pod prysznicem mu pomagam

Cytat:
Mallinka, może by i było lepiej, ale u nas jest problem logistyczny. Ja sama nigdzie nie pojadę, a mąż zajęty... Myślę, że nie jest ze mną jeszcze tak źle, na pewno nie mam jeszcze depresji. Raczej okresowo wpadam w dołki... W każdym razie jak poczuję, że sobie nie radzę z tym, to na pewno z kimś się skontaktuję
A Ty nie kracz, że na dniach nasz kootekk zostanie mamą Miejmy nadzieję, że uda się Michałka przytrzymać jeszcze 2 tygodnie
A tato może mógłby z Toba chodzic? lub Tz raz w tygodniu w ramach spaceru też może jednak znalazłby czas a lepiej nie czekac na depresję a rozwiązywać problemy w zarodku

I nie kraczę-na dniach oznacza w ciągu najbliższych tygodni

Cytat:
A teraz ankieta:

Kopnac go w dupe?

Czy nie kopnac?
Kopnąc najdłuższą szpilą jaka masz na otrzeźwienie przyda się

Stary 2010-08-30, 10:39   #2514
Vcelka
Wtajemniczenie

Hej,

Ale miałam do nadrobienia...ale jak przeczytałam wiadomość od Kootka, to zapomniałam co miałam komu napisać.
Tak się przestraszyłam...ciśnieni e mi sie podniosło...mam nadzieję, że Michaś posiedzi jeszcze co najmniej 2 tygodnie. Kootek trzymaj się kochana Ja trzymam za Was mocno kciuki

Kurcze nie wiem co mam więcej napisać...

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:43   #2515
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
no mallinka musisz odpoczywać i leżeć ja dzisiaj jak o tym pomyślałam to takie przerażenie mnie ogarnęło, no i oczywiście myśli że sobie nie poradze etc
Paulinka ze wszystkim sobie poradzimy damy rade-w kupie raźniej

Vcelka no u nas już minęło oszołomienie wiadomościami od Kootka i musimy się ostro za wyprawkę zabrać

Stary 2010-08-30, 10:45   #2516
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
irsin daj mu nauczke, a zakupy dla dziecka rob sama, bez jego wiedzy ale karta do jego konta.

melabn o zaokraglonych nozyczkach opinie sa rozne. w polowie negatywne - zalezy od firmy. A maluchowi i tak na spiocha bede obcinach, to po co mam sie meczyc zaokraglonymi? Cazkami tez jest szybko i na prosto moj maz mial cazkami obcinane bardzo dlugo.
na prosto to u nog, u raczek na polokraglo ale pewnie rob czym Tobie wygodniej
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:49   #2517
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulinka ze wszystkim sobie poradzimy damy rade-w kupie raźniej

Vcelka no u nas już minęło oszołomienie wiadomościami od Kootka i musimy się ostro za wyprawkę zabrać

napewno jakoś damy rade razem :tak: ale wczoraj na rękach trzymałam pół roczne dziecko i on był taki malutki i drobniutki jak dla mnie... a dzieci przecież rodzą się jeszcze mniejsze a mnie paraliż łapał jak go trzymałam na rączkach tak się bałam, bo to taka kruszynka a mina tżta jak go wziął na ręce - bezcenna :lol2:

dbam o włosy

Stary 2010-08-30, 10:51   #2518
kretencja
Zakorzenienie

Mallinka, z Tatą chętnie bym chodziła, ale on wraca do pracy od października i będzie miał sporo roboty, zwłaszcza teraz właśnie, bo to początek roku akademickiego... Będę myśleć sobie spokojnie o tym. Na pewno nie będę się tego starała zrobić za wszelką cenę, bo więcej mnie to będzie stresu kosztować, niż to jest warte... Ale nie martw się, depresji się nie dam tak łatwo

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-30, 11:01   #2519
Artystka23
Dragonfly

Kootekk trzymamy mocno kciuki i czekamy na dalsze wiesci
Irsin kopnac co by za dobrze nie mial
Anecka bardzo Ci wspolczujemusisz znalezc na niego jakis sposob,bo jeszcze przez jego pajacowanie wyladujesz na porodowce tfu tfu czemu on pali w ogole w Twoim pokoju?niech pali sobie w swoim
Stary 2010-08-30, 11:07   #2520
kliwia
Zakorzenienie

Anecka z tym zalaniem to moze jeszcze do spoldzielni zglos. Bo byc moze jakas rura glowna gdzies cieknie niech oni szukaja usterki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości