|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
jak zasiadlam z kawka to zadnej nie ma
u was tez tak zimno? 13st. chyba musze kurtke z szafy wyciagnac i pochowac klapki , sandaly pewnie lato juz nie bedzie
|
#2492 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() dałam dzieciom śniadanie i usiadłam na chwilke. U nas też zimno, no moze nie 13, a 17, ale i tak...dlaczego lato się kończy?
|
|
#2493 |
|
Rozeznanie
|
Czeko u nas tez tak zimno
choc ja mieszkam blisko Ciebie bylam z mala rano na pobraniu krwi. moczu sie nie udalo;/czy wasze wsyztskie pociechy juz chodza same???? moja nie. za reke chodzi jak szalona, za jedna bo za dwie juz nie chce i koniec, ledwo sie trzyma, ale puscic sie boi. sama stoi i tyle. nie chce jej zmuszac, bo upadnie i sie wystraszy i wogiole bedzie miala blokade, ale zastanawiam sie czemu tak sie boi? w srode idzie do zlobka i myslalam, ze pojdzie juz sama
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na chwile, co prawda bez kawy, ale jestem
zaraz ide połozyc Oliwke. musze dzisiaj kupic Oli szlafroczek, bo jak kąpie ją w łazience i wychodzimy do pokoju to zimniej jest i mysle ze jej się przyda. Widziałam fajne w Smyku za 64 zł. u nas tez zimno, ile stopni to nie wiem, ale zimno. Klapki raczej ci się nie przydadzą ![]() ja szukam butów na jesien, podobają mi sie takie oxfordki tylko na niskim obcasie, a'la jazzówki. widziałam w jednym sklepie, ale nie kupiłam, bo poszłam szukac ładniejszych, jak mi wykupią to dupa. |
|
|
|
#2495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytalam wlasnie prognoze na wrzesien i pazdzernik i ma byc chlodno i deszczowo ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() nie martw sie Werka tez dlugo trzymala sie palca a potem zaczela sama i teraz juz biega a zaczela sama chodzic jak miala roczek i 3 dni , na oczach mamy i taty wiec mielismy radoche ze hohoh![]() Cytat:
|
|
#2496 |
|
Rozeznanie
|
Czeko blisko bo w katowicach
|
|
|
|
#2497 |
|
Ola-Unhola
|
A ja mam szlafroczek dla Antosia już
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
unholy gdzie kupiłaś?
pokaż---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- laski doradzcie mi, nie wiem na jaki kurs prawka sie zapisac, taki normalny w którym część teoretyczna trwa miesiąc + jazdy ok 2 tygodnie czy taki szybki gdzie teorii jest tydzien + tydzien jazdy (jak się nie wyrobie, to można i dłużej), nie wiem tylko czy dam rade nauczyc sie tego wszystkiego w tydzien, tej teorii. |
|
|
|
#2499 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
aaaa, to taki super shop ![]() lu(ksus)mpex się nazywa ![]() Ja wybrałabym tą standardową wersję, dla bezpieczenstwa
|
|
#2500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
w takim szybkim kursie będziesz miała nawał informacji nie przeanalizowanych i nie przetrawionych - ja wiem, że ja bym na pewno nie zdała po takim ekspresowym kursie
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
siedziałam wczoraj do północy, czytałam, pisałam i jak zwykle doooopa neta mi wcięło więc tak co pamietam ... anula - saper mówisz? ![]() Svi - ![]() mayaha - ja tez jestem z podkarpacia /ok. Krosna/ z tego co wiem to jeszcze Sylka ma nie daleko ... Cass i Wojtusia tez w miarę ... o i jeszcze megi /świętokrzyskie/ ![]() Cytat:
![]() my też bylismy ostatnio na dorzzynkach, ale u nas to taka większa impreza zespół grał do 4, a my do tej tańcowalismy był pokaz sztucznych ogni i takie tam ... wybawiłam się, ze hoho ![]() mała akrobatka ![]() Bartek ostatnio teżz wszędzie się wspina wczoraj wyszedł na motor ... trzymał się kierownicy a nogami stał na siedzeniu myślałam ze padne ...
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiła externistycznie
Nie byłam na żadnym wykładzie. Zaraz wsiadłam za kółko. Teorii sama musiałam się nauczyć. Zdałam za pierwszym razem. Ale czasu miałam dużo, nie miałam dziecka i mogłam się uczyć.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2503 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
http://allegro.pl/czarne-botki-buty-...204611102.html jazzówki podobnie. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- A propos butów, to te mi się podobają: http://allegro.pl/japan-oxford-style...210047903.html
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie nie podobają mi się aż tak bardzo, zeby z nim walczyć
|
|
|
#2505 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
hehe I tu się cieszę, ze mój się nie wtrąca
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
mój się wtrąca - ogólnie uczestniczy aktywnie w wyborze mebli, dodatków do domu (sam jeździ to Almi Decor, Home&You, Duki - to jego ulubione sklepy
) i kupuje różne drobiazgi do domuwięc ogólnie jest nietypowy, choć mi sie to w nim akurat podoba - moze dlatego, ze mamy bardzo podobny gust i do tej pory się ze wszystkim zgadzamy -------- mąż dzwonił i ma anginę wyprowadzę go do jego mamusi, bo chyba tego nie przeżyję
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
no to blisko
![]() moj malz tez sie nie wtraca do moich zakupow ciuchowych i butowych a czesto mamy inne gusta i juz go nawet nie pytam czy mu sie podoba jesli cos kupie, poprostu ubieram a on tylko pyta czy to ta nowa bluzka ktora kupilam i tyle
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
pomysle jeszcze z tym kursem, ten szybki zaczyna się w połowie wrzesnia, to miałabym jeszcze 2 tygodnie na naukę w domu, a ten normalny zaczyna się jutro, wykłady są dwa razy w tygodniu.
p4w Unholy juz wstawiła buciki, wlasnie o takie mi chodzi mniej więcej, tylko na niziutkim obcasie, takie do latania na codzien. |
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek-życzę wszystkim zdrówka Ja tez coś kiepsko... Mam jakąś taką gulę w gardle, której nie mogę odchrząknąć i strasznie mnie to wkurza ![]() Z tego co pamiętam: Svi p4w faaaaajne cienie ![]() Skierko ja od wczoraj kłade Zosię w pajacu Trzymam kciuki za szczepienie ![]() Unholy fason butków extra, bardzo takie lubię, tylko ja ze skóry preferuję. Ale jak Tobie nie przeszkadza to bierz ![]() I też mam juz szlafroczek (prezent od kogoś) i kalosze dla Zosi ![]() Wczoraj byliśmy na zakupach, głównie dla Zosi nakupowaliśmy: 4 pary spodni + dresówki do domu sweterek taki grubszy, żeby teraz zamiast kurteczki jeszcze założyć 3 pary body butki takie kamaszki granatowe chyba 6 pajaców na noc czapkę na zimę taka uszatkę skarpetki apaszkę ![]() Nawet nie pytajcie ile wydałam ![]() Ale ciesze się. To w zasadzie moje takie pierwsze porządne zakupy dla Zosi, tak to przeważnie chodzi w ciuchach z lumpexu od mamy, albo w prezentach. Niech dziecko ma od rodziców-taka mega paka na urodziny ![]() A ja zamówiłam właśnie takie buty ![]() Tuli Tuli halooooo....
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-30 o 12:04 |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne te buty - takie w moim stylu, ale ja wiem, ze nie będę chodziła w takich na obcasie szukam takich zwyczajnych niskich płaskich saszków i nie mogę znaleźć - raczej wolałabym licowane, ale zamszowe też mogą być
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te mi sie podobają, nie takie oklepane
|
|
#2512 |
|
Ola-Unhola
|
Ja też chce jakieś saszki, ale raczej takie zwykłe tanie. Do biegania tu po moich błotkach i o kaloszach jeszcze myślałam, ale takich zwykłych czarnych ew. z końmi ...
|
#2513 | |||
|
Rozeznanie
|
Brawo dla Zosi
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Svi kochana, wspolczuje nerwow z TZ Unholy dziekuje za zyczenia dla Anusi (strzelam focha, bo jestes jedyna wizazowa ciocia, ktora pamietala )Mama pojechala, szkoda, ze tak szybko to minelo. Nawet szczerze powiedziawszy nie mialysmy momentu, aby ze soba porozmawiac. Urodziny Ani udaly sie rewelacyjnie, przyszlo kolo 40 osob, wiec dom pelen Ania dostala przesliczne zabawki- drewniane klocki, wiklinowy wozek dla lalek, zabytkowa lyzke od mojej mamy, pieska ze sznurkiem, ksiazeczki, ubranka, cymbalki (nie otwieram ), pilke, drewniane puzle, szmaciana lalke. Bylam bardzo wzruszona, ze tyle ludzi sie pojawilo. Ania dzielnie wytrzymala cala impreze, za to w nocy dala czadu...budzila sie co godzine, w koncu kolo polnocy znowu do Niej poszlam- a Ona cala rozpalona, ale doslownie goraca. Zmierzylam tempke- 40, 4 Dzisiaj ciezki dzien- po kilku dniach noszenia, zabawiania przez babcie- dzisiaj moje dziecko ma chorobe sieroca i nie moge nawet do toalety isc bez piesni lamentacyjnej w wykonaniu mojej corenki Tego posta pisze juz od 10
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze no.... wczoraj mnie nie było i zapomniałam o życzeniach.... Marne usprawiedliwienie Zresztą z reguły zapominam, jestem chyba najmniej fajną ciotką na forum![]() Ale teraz składam spóźnione, ale oczywiście szczere życzenia dla Aneczki ![]() Z tą T to rzeczywiście... Ja przy 40 pewnie bym spanikowała ![]() Cieszę się, że impreza udana
|
|
#2515 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
![]() Ja już dzisiaj byłam w pracy, bo mieliśmy radę ped. Ehh, zaczęło się A od środy już pełną parą.... Megi - trochę z opóźnieniem dziękuję za zaprzyjaźnienie i nie bij, ale blond, blond, blond ![]() Jak tam posiew wyszedł? Mam nadzieję, że jednak bez antybiotyków się obejdzie ![]() Ja bardzo uważam, żeby nie dopuścić do ZUMu u Tymka, bo wtedy niewielkie poszerzenie UKM mogłoby się powiększać, zamiast znikać. Na razie się udaje i mam nadzieję, że tak zostanie. Cytat:
![]() Aha, Tymuś też już ma szlafroczek Ale kalosze dopiero muszę nabyć ![]() Cytat:
i uczyłam się sama (nie mylić z tzw. wykuciem). Cytat:
Cytat:
Bo ja też chcę W ogóle jak Wy możecie chodzić w tych obcasach, które wklejacie? Ja nie umiem się utrzymać na wyższych niż 4 cm. Z resztą i tak się czuję jak żyrafa w takich, więc nie chodzę.~~~~~~ Spaaaaaać mi się chce... Musiałam wstać dzisiaj o 6 ![]() .
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za pamięć Noc straszna. Byłam nieprzytomna, mała płakała. Gdyby nie małż to nie wiem jakbym do Niej wstała. Byliśmy u lekarza. jednak to trzydniówka, pojawiła się już wysypka. Mamy brać wapno, wit C i syrop przeciwzapalny bo lekko gardełko czerwone. Dziękujemy też z Zuzką za życzenia ![]() P4w zdrówka dla twoich chłopaków. Skierko dla Ciebie również. Trzymam też za szczepienie. Zuzka śpi na razie w body na krótki rękaw i spodenkach. Zazwyczaj odkryta. Aaa my też poprosimy o kciuki bo jutro jedziemy do kardiologa z Zuzią. Miłego ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Przyłączam się do prośby ![]() Tuli ode mnie też spóźnione ale szczere. Ja ciągle też zapominam . Ucałuj Aneczkę ode mnie i Zuzi ![]() ![]() Niech rośnie zdrowo |
|
|
|
|
#2517 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przyjmijcie zatem takie trochę spóźnione STOoooo LAT, stooooo lat, nieeeech żyje, żyje naaaam, nieeeech żyyyyjee naaaaam!! A kto? Aneczka! Wszystkiego najlepszego Królewno Ooo nie, Kochana To ja nią jestem ![]() .
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki zaciśnięte ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Nie będziemy się spierać, na podium są trzy miejsca
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc dziewuszki.
Unholy mam w albumie wszystkie zdjęcia do 12 m-ca Młodego, tylko zaktualizuj galerię
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Tuli nie bocz się...Jednego razu nikt nie pamiętał o L święcie, ale nie było mi przykro ja też nie o wszystkich i niezawsze
corce idzie 4, czuć już po palcem koniuszek.Jest opłakana więc sie zawijam pa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

choc ja mieszkam blisko Ciebie 

neta mi wcięło 

zespół grał do 4, a my do tej tańcowalismy 
wczoraj wyszedł na motor ... trzymał się kierownicy a nogami stał na siedzeniu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wyprowadzę go do jego mamusi, bo chyba tego nie przeżyję 

. Ucałuj Aneczkę ode mnie i Zuzi