Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 10:20   #2491
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

jak zasiadlam z kawka to zadnej nie ma
u was tez tak zimno? 13st. chyba musze kurtke z szafy wyciagnac i pochowac klapki , sandaly pewnie lato juz nie bedzie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:25   #2492
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
jak zasiadlam z kawka to zadnej nie ma
u was tez tak zimno? 13st. chyba musze kurtke z szafy wyciagnac i pochowac klapki , sandaly pewnie lato juz nie bedzie
Ja jestem

dałam dzieciom śniadanie i usiadłam na chwilke.

U nas też zimno, no moze nie 13, a 17, ale i tak...dlaczego lato się kończy?
Stary 2010-08-30, 10:27   #2493
muszka66
Rozeznanie

Czeko u nas tez tak zimno choc ja mieszkam blisko Ciebie bylam z mala rano na pobraniu krwi. moczu sie nie udalo;/

czy wasze wsyztskie pociechy juz chodza same???? moja nie. za reke chodzi jak szalona, za jedna bo za dwie juz nie chce i koniec, ledwo sie trzyma, ale puscic sie boi. sama stoi i tyle. nie chce jej zmuszac, bo upadnie i sie wystraszy i wogiole bedzie miala blokade, ale zastanawiam sie czemu tak sie boi? w srode idzie do zlobka i myslalam, ze pojdzie juz sama
muszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:27   #2494
Wojtusia
Zakorzenienie

ja jestem na chwile, co prawda bez kawy, ale jestem zaraz ide połozyc Oliwke.

musze dzisiaj kupic Oli szlafroczek, bo jak kąpie ją w łazience i wychodzimy do pokoju to zimniej jest i mysle ze jej się przyda. Widziałam fajne w Smyku za 64 zł.

u nas tez zimno, ile stopni to nie wiem, ale zimno. Klapki raczej ci się nie przydadzą

ja szukam butów na jesien, podobają mi sie takie oxfordki tylko na niskim obcasie, a'la jazzówki. widziałam w jednym sklepie, ale nie kupiłam, bo poszłam szukac ładniejszych, jak mi wykupią to dupa.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:33   #2495
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ja jestem

dałam dzieciom śniadanie i usiadłam na chwilke.

moja mala wlasnie wstala wiec ide dac jej jakas kanapke

czytalam wlasnie prognoze na wrzesien i pazdzernik i ma byc chlodno i deszczowo

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
Czeko u nas tez tak zimno choc ja mieszkam blisko Ciebie bylam z mala rano na pobraniu krwi. moczu sie nie udalo;/

czy wasze wsyztskie pociechy juz chodza same???? moja nie. za reke chodzi jak szalona, za jedna bo za dwie juz nie chce i koniec, ledwo sie trzyma, ale puscic sie boi. sama stoi i tyle. nie chce jej zmuszac, bo upadnie i sie wystraszy i wogiole bedzie miala blokade, ale zastanawiam sie czemu tak sie boi? w srode idzie do zlobka i myslalam, ze pojdzie juz sama
blisko??

nie martw sie Werka tez dlugo trzymala sie palca a potem zaczela sama i teraz juz biega a zaczela sama chodzic jak miala roczek i 3 dni , na oczach mamy i taty wiec mielismy radoche ze hohoh

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

musze dzisiaj kupic Oli szlafroczek, bo jak kąpie ją w łazience i wychodzimy do pokoju to zimniej jest i mysle ze jej się przyda. Widziałam fajne w Smyku za 64 zł.

u nas tez zimno, ile stopni to nie wiem, ale zimno. Klapki raczej ci się nie przydadzą

ja szukam butów na jesien, podobają mi sie takie oxfordki tylko na niskim obcasie, a'la jazzówki. widziałam w jednym sklepie, ale nie kupiłam, bo poszłam szukac ładniejszych, jak mi wykupią to dupa.
tez musze jakis szlafrok kupic bo wkrotce bede zabierac mala pod prysznic ze soba albo do duzej wanny u mamy w lazience wiec wiadomo ze potem musze ja przeniesc na gore, ja widzialam w C&A z kubusiem puchatkiem byly cos ponad 50zl

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-30, 10:36   #2496
muszka66
Rozeznanie

Czeko blisko bo w katowicach
muszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 10:38   #2497
UnholyOne
Ola-Unhola

A ja mam szlafroczek dla Antosia już
Stary 2010-08-30, 10:51   #2498
Wojtusia
Zakorzenienie

unholy gdzie kupiłaś? pokaż

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

laski doradzcie mi, nie wiem na jaki kurs prawka sie zapisac, taki normalny w którym część teoretyczna trwa miesiąc + jazdy ok 2 tygodnie

czy taki szybki gdzie teorii jest tydzien + tydzien jazdy (jak się nie wyrobie, to można i dłużej), nie wiem tylko czy dam rade nauczyc sie tego wszystkiego w tydzien, tej teorii.
Stary 2010-08-30, 10:57   #2499
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
unholy gdzie kupiłaś? pokaż

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

laski doradzcie mi, nie wiem na jaki kurs prawka sie zapisac, taki normalny w którym część teoretyczna trwa miesiąc + jazdy ok 2 tygodnie

czy taki szybki gdzie teorii jest tydzien + tydzien jazdy (jak się nie wyrobie, to można i dłużej), nie wiem tylko czy dam rade nauczyc sie tego wszystkiego w tydzien, tej teorii.

aaaa, to taki super shop

lu(ksus)mpex się nazywa

Ja wybrałabym tą standardową wersję, dla bezpieczenstwa
Stary 2010-08-30, 11:00   #2500
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, pisałyśmy na skype wtedy. Pakowałaś się (chyba jechaliście na mszę za dziadka).

dokładnie

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

o to duzo zdrowka dla chlopakow

Cytat:

pokaż co to za butki, bo nie słyszałam nigdy o takich określeniach?

Cytat:

jak Ci się nie spieszy to ja bym wzięła dłuższy, bo do pewnych rzeczy człowiek musi dojrzeć, zeby się uspokoić, a spokój za kierownicą to podstawa
w takim szybkim kursie będziesz miała nawał informacji nie przeanalizowanych i nie przetrawionych - ja wiem, że ja bym na pewno nie zdała po takim ekspresowym kursie

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 11:02   #2501
Ania0104
Zakorzenienie

dzień dobry

siedziałam wczoraj do północy, czytałam, pisałam i jak zwykle doooopa neta mi wcięło

więc tak co pamietam ...
anula - saper mówisz? ... rady babuni świetne

Svi - przykro mi ze ta sytuacja dalej się ciagnie

mayaha - ja tez jestem z podkarpacia /ok. Krosna/ z tego co wiem to jeszcze Sylka ma nie daleko ... Cass i Wojtusia tez w miarę ... o i jeszcze megi /świętokrzyskie/

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
hej.
wpadłam sie tylko przywitać widze że czeka mnie duzo nadabiania.....
ale mykam juz spac bo jutro rano do pracy...znów kurcze ale ten weekend krótki....
A powiem wam, że Tż wczoraj wyciągnął mnie na dozynki do jego rodzinnej wioski i ubawiłam się za wszystkie czasy, był świetny zespół, takie fajne weselne piosenki grał, i wogóle ludzie sie bawili, że zamiast do 24 to do 2 grał, u nas jak jest festyn i gra zesp,ół to tylko paru pijaków wywija a reszta sterczy i sie śmieje a tam w szoku bylam jak ludzie fajne się bawili, jeździmy tam co roku ale pierwszy rok jak tak ładnie wszyscy sie bawili....duzo robił ten zespół
dobras uciekam jutro was nadrobie buziolki
ooooo ale fajnie
my też bylismy ostatnio na dorzzynkach, ale u nas to taka większa impreza zespół grał do 4, a my do tej tańcowalismy był pokaz sztucznych ogni i takie tam ... wybawiłam się, ze hoho
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

O nieeee ona wchodzi na leżak od huśtawki i na nim stoi
mała akrobatka
Bartek ostatnio teżz wszędzie się wspina wczoraj wyszedł na motor ... trzymał się kierownicy a nogami stał na siedzeniu myślałam ze padne ...

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 11:04   #2502
katarzynka00
Zakorzenienie

Ja robiła externistycznie
Nie byłam na żadnym wykładzie.
Zaraz wsiadłam za kółko.
Teorii sama musiałam się nauczyć.
Zdałam za pierwszym razem.

Ale czasu miałam dużo, nie miałam dziecka i mogłam się uczyć.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 11:11   #2503
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
dokładnie

pokaż co to za butki, bo nie słyszałam nigdy o takich określeniach?

jak Ci się nie spieszy to ja bym wzięła dłuższy, bo do pewnych rzeczy człowiek musi dojrzeć, zeby się uspokoić, a spokój za kierownicą to podstawa
w takim szybkim kursie będziesz miała nawał informacji nie przeanalizowanych i nie przetrawionych - ja wiem, że ja bym na pewno nie zdała po takim ekspresowym kursie
Oxfordki to buty tego typu, z takimi przeszyciami, takie "garniturowe"
http://allegro.pl/czarne-botki-buty-...204611102.html
jazzówki podobnie.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

A propos butów, to te mi się podobają:
http://allegro.pl/japan-oxford-style...210047903.html
Stary 2010-08-30, 11:14   #2504
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Oxfordki to buty tego typu, z takimi przeszyciami, takie "garniturowe"
http://allegro.pl/czarne-botki-buty-...204611102.html
jazzówki podobnie.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

A propos butów, to te mi się podobają:
http://allegro.pl/japan-oxford-style...210047903.html
fajne, ale małżowi się nie podobają i powiedział, ze się do mnie nie przyzna jak takie kupię
w sumie nie podobają mi się aż tak bardzo, zeby z nim walczyć

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-30, 11:16   #2505
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
fajne, ale małżowi się nie podobają i powiedział, ze się do mnie nie przyzna jak takie kupię
w sumie nie podobają mi się aż tak bardzo, zeby z nim walczyć

hehe
I tu się cieszę, ze mój się nie wtrąca
Stary 2010-08-30, 11:30   #2506
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
hehe
I tu się cieszę, ze mój się nie wtrąca
mój się wtrąca - ogólnie uczestniczy aktywnie w wyborze mebli, dodatków do domu (sam jeździ to Almi Decor, Home&You, Duki - to jego ulubione sklepy ) i kupuje różne drobiazgi do domu
więc ogólnie jest nietypowy, choć mi sie to w nim akurat podoba - moze dlatego, ze mamy bardzo podobny gust i do tej pory się ze wszystkim zgadzamy

--------
mąż dzwonił i ma anginę wyprowadzę go do jego mamusi, bo chyba tego nie przeżyję

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-30, 11:30   #2507
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
Czeko blisko bo w katowicach
no to blisko

moj malz tez sie nie wtraca do moich zakupow ciuchowych i butowych a czesto mamy inne gusta i juz go nawet nie pytam czy mu sie podoba jesli cos kupie, poprostu ubieram a on tylko pyta czy to ta nowa bluzka ktora kupilam i tyle

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-30, 11:41   #2508
Wojtusia
Zakorzenienie

pomysle jeszcze z tym kursem, ten szybki zaczyna się w połowie wrzesnia, to miałabym jeszcze 2 tygodnie na naukę w domu, a ten normalny zaczyna się jutro, wykłady są dwa razy w tygodniu.

p4w Unholy juz wstawiła buciki, wlasnie o takie mi chodzi mniej więcej, tylko na niziutkim obcasie, takie do latania na codzien.
Stary 2010-08-30, 11:45   #2509
angy
Zakorzenienie

Na początek-życzę wszystkim zdrówka
Ja tez coś kiepsko... Mam jakąś taką gulę w gardle, której nie mogę odchrząknąć i strasznie mnie to wkurza

Z tego co pamiętam:

Svi

p4w
faaaaajne cienie

Skierko ja od wczoraj kłade Zosię w pajacu Cały czas śpi odkryta, potem jak sie jeszcze zimniej zrobi to będę jej zakładać skarpetki.
Trzymam kciuki za szczepienie

Unholy fason butków extra, bardzo takie lubię, tylko ja ze skóry preferuję. Ale jak Tobie nie przeszkadza to bierz

I też mam juz szlafroczek (prezent od kogoś) i kalosze dla Zosi

Wczoraj byliśmy na zakupach, głównie dla Zosi nakupowaliśmy:
4 pary spodni + dresówki do domu
sweterek taki grubszy, żeby teraz zamiast kurteczki jeszcze założyć
3 pary body
butki takie kamaszki granatowe
chyba 6 pajaców na noc
czapkę na zimę taka uszatkę
skarpetki
apaszkę

Nawet nie pytajcie ile wydałam
Ale ciesze się. To w zasadzie moje takie pierwsze porządne zakupy dla Zosi, tak to przeważnie chodzi w ciuchach z lumpexu od mamy, albo w prezentach. Niech dziecko ma od rodziców-taka mega paka na urodziny

A ja zamówiłam właśnie takie buty

Tuli Tuli halooooo....

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2010-08-30 o 12:04
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 12:18   #2510
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

p4w [/B]faaaaajne cienie

A ja zamówiłam właśnie takie buty

Tuli Tuli halooooo....
dzięki - już wypróbowałam

fajne te buty - takie w moim stylu, ale ja wiem, ze nie będę chodziła w takich na obcasie
szukam takich zwyczajnych niskich płaskich saszków i nie mogę znaleźć - raczej wolałabym licowane, ale zamszowe też mogą być

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-30, 12:32   #2511
angy
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki - już wypróbowałam

fajne te buty - takie w moim stylu, ale ja wiem, ze nie będę chodziła w takich na obcasie
szukam takich zwyczajnych niskich płaskich saszków i nie mogę znaleźć - raczej wolałabym licowane, ale zamszowe też mogą być
Te są fajne
I te mi sie podobają, nie takie oklepane

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2010-08-30, 12:44   #2512
UnholyOne
Ola-Unhola

Ja też chce jakieś saszki, ale raczej takie zwykłe tanie. Do biegania tu po moich błotkach i o kaloszach jeszcze myślałam, ale takich zwykłych czarnych ew. z końmi ...
Stary 2010-08-30, 12:51   #2513
Tulipfever
Rozeznanie

Cytat:
Melduję, że Zosia zrobiła wczoraj pierwsze w swoim życiu kroczki

Brawo dla Zosi

Cytat:
a zapomniałąm napisac jak było na szczepieniu.
Więc Oli waży 9400, wzrostu nie mierzą jak zwykle u nas. głowke sama jej mierzyłam i ma chyba 45 cm jak dobrze zmierzyłam.
Piekny wynik

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadlam sie pozegnac. Ostatnio zyje jakos bardzo intensywnie i na nic nie mam czasu. Praca mnie wykancza, maz mnie wykancza, wszystko mnie wykancza. Potrzebujemy odpoczynku
Mam nadzieje, ze naladujemy akumulatory i wygrzejemy sie w sloncu
Do zobaczenia za 2 tygodnie

Wypoczywaj i nabieraj sil

Cytat:
No i po trzecie, i tu pytanie do Was, choć może głupie i nie powinnam bo to każdej sprawa ind.
Czy myjecie zęby po spaniu przed śniadaniem?
No ja myję, małż też i dzieciom tez myję po nocy, ale tu moja Teściowa się ze mną pokłóciła, powiedziała, że źle robię, bo zęby myje się dopiero po śniadaniu....I na nic moje gadanie, Bartkowi wręcz zabraniała myć jak wstanie, a dziecko jak to dziecko, nie chciało mu się, to słuchało Babci...
Teść (lekarz) też nie myje po wstaniu i uważa, że to źle(jak ktos myje)...
Sorki, jeżeli któraś z Was też tak uważa, ale ja mam inne zdanie
Ja myje i przed, i po sniadaniu

Svi kochana, wspolczuje nerwow z TZ

Unholy dziekuje za zyczenia dla Anusi (strzelam focha, bo jestes jedyna wizazowa ciocia, ktora pamietala )

Mama pojechala, szkoda, ze tak szybko to minelo. Nawet szczerze powiedziawszy nie mialysmy momentu, aby ze soba porozmawiac. Urodziny Ani udaly sie rewelacyjnie, przyszlo kolo 40 osob, wiec dom pelen Ania dostala przesliczne zabawki- drewniane klocki, wiklinowy wozek dla lalek, zabytkowa lyzke od mojej mamy, pieska ze sznurkiem, ksiazeczki, ubranka, cymbalki (nie otwieram ), pilke, drewniane puzle, szmaciana lalke. Bylam bardzo wzruszona, ze tyle ludzi sie pojawilo. Ania dzielnie wytrzymala cala impreze, za to w nocy dala czadu...budzila sie co godzine, w koncu kolo polnocy znowu do Niej poszlam- a Ona cala rozpalona, ale doslownie goraca. Zmierzylam tempke- 40, 4 . Mamy tutaj telefon, pod ktorym dyzuruja lekarze dzieciecy- zadzwonilam, powiedzialam, co sie dzieje, ze emocje pewnie tez zrobily swoje. Lekarka kazala dac paracetamol, obserwowac tempke, jesli by nadal byla taka wysoka- do szpitala. Rano Ania miala 38, 3, a juz pod wieczor zwykla 37,5. Alez nas nastraszyla!
Dzisiaj ciezki dzien- po kilku dniach noszenia, zabawiania przez babcie- dzisiaj moje dziecko ma chorobe sieroca i nie moge nawet do toalety isc bez piesni lamentacyjnej w wykonaniu mojej corenki Tego posta pisze juz od 10
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 13:03   #2514
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Brawo dla Zosi

Piekny wynik

Wypoczywaj i nabieraj sil

Ja myje i przed, i po sniadaniu

Svi kochana, wspolczuje nerwow z TZ

Unholy dziekuje za zyczenia dla Anusi (strzelam focha, bo jestes jedyna wizazowa ciocia, ktora pamietala )

Mama pojechala, szkoda, ze tak szybko to minelo. Nawet szczerze powiedziawszy nie mialysmy momentu, aby ze soba porozmawiac. Urodziny Ani udaly sie rewelacyjnie, przyszlo kolo 40 osob, wiec dom pelen Ania dostala przesliczne zabawki- drewniane klocki, wiklinowy wozek dla lalek, zabytkowa lyzke od mojej mamy, pieska ze sznurkiem, ksiazeczki, ubranka, cymbalki (nie otwieram ), pilke, drewniane puzle, szmaciana lalke. Bylam bardzo wzruszona, ze tyle ludzi sie pojawilo. Ania dzielnie wytrzymala cala impreze, za to w nocy dala czadu...budzila sie co godzine, w koncu kolo polnocy znowu do Niej poszlam- a Ona cala rozpalona, ale doslownie goraca. Zmierzylam tempke- 40, 4 . Mamy tutaj telefon, pod ktorym dyzuruja lekarze dzieciecy- zadzwonilam, powiedzialam, co sie dzieje, ze emocje pewnie tez zrobily swoje. Lekarka kazala dac paracetamol, obserwowac tempke, jesli by nadal byla taka wysoka- do szpitala. Rano Ania miala 38, 3, a juz pod wieczor zwykla 37,5. Alez nas nastraszyla!
Dzisiaj ciezki dzien- po kilku dniach noszenia, zabawiania przez babcie- dzisiaj moje dziecko ma chorobe sieroca i nie moge nawet do toalety isc bez piesni lamentacyjnej w wykonaniu mojej corenki Tego posta pisze juz od 10

Kurcze no.... wczoraj mnie nie było i zapomniałam o życzeniach....
Marne usprawiedliwienie Zresztą z reguły zapominam, jestem chyba najmniej fajną ciotką na forum

Ale teraz składam spóźnione, ale oczywiście szczere życzenia dla Aneczki Niech daje Wam dalej tyle radości, co dotychczas

Z tą T to rzeczywiście... Ja przy 40 pewnie bym spanikowała
Cieszę się, że impreza udana

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2010-08-30, 13:10   #2515
morska
Zadomowienie

Witajcie!

Ja już dzisiaj byłam w pracy, bo mieliśmy radę ped. Ehh, zaczęło się A od środy już pełną parą....

Megi - trochę z opóźnieniem dziękuję za zaprzyjaźnienie i nie bij, ale blond, blond, blond
Jak tam posiew wyszedł? Mam nadzieję, że jednak bez antybiotyków się obejdzie
Ja bardzo uważam, żeby nie dopuścić do ZUMu u Tymka, bo wtedy niewielkie poszerzenie UKM mogłoby się powiększać, zamiast znikać. Na razie się udaje i mam nadzieję, że tak zostanie.

Cytat:
No właśnie? Też bym chciała wiedzieć...

Aha, Tymuś też już ma szlafroczek Ale kalosze dopiero muszę nabyć

Cytat:

Znając siebie pewnie zapisałabym się na szybki. Ja robiłam tak jak Kasia pisała - eksternistycznie - nie byłam na ani jednym wykładzie - a żeby mnie dopuścili do teoretycznego egzaminu instruktor podpisał mi karteczkę (nie wiem czy nadal tak jest), że bierze za moją teorię odpowiedzialność i uczyłam się sama (nie mylić z tzw. wykuciem).

Cytat:
Cytat:
Ja też chce jakieś saszki, ale raczej takie zwykłe tanie. Do biegania tu po moich błotkach i o kaloszach jeszcze myślałam, ale takich zwykłych czarnych ew. z końmi ...
Jak znajdziecie fajne, tanie i płaskie to proszę wstawić Bo ja też chcę

W ogóle jak Wy możecie chodzić w tych obcasach, które wklejacie? Ja nie umiem się utrzymać na wyższych niż 4 cm. Z resztą i tak się czuję jak żyrafa w takich, więc nie chodzę.

~~~~~~
Spaaaaaać mi się chce... Musiałam wstać dzisiaj o 6

.
Stary 2010-08-30, 13:14   #2516
gorgulek
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za pamięć
Noc straszna. Byłam nieprzytomna, mała płakała. Gdyby nie małż to nie wiem jakbym do Niej wstała.

Byliśmy u lekarza. jednak to trzydniówka, pojawiła się już wysypka. Mamy brać wapno, wit C i syrop przeciwzapalny bo lekko gardełko czerwone.

Dziękujemy też z Zuzką za życzenia

P4w zdrówka dla twoich chłopaków.

Skierko dla Ciebie również. Trzymam też za szczepienie.
Zuzka śpi na razie w body na krótki rękaw i spodenkach. Zazwyczaj odkryta.

Aaa my też poprosimy o kciuki bo jutro jedziemy do kardiologa z Zuzią.

Miłego

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Ja już dzisiaj byłam w pracy, bo mieliśmy radę ped. Ehh, zaczęło się A od środy już pełną parą....

Jak znajdziecie fajne, tanie i płaskie to proszę wstawić Bo ja też chcę
.
Niestety

Przyłączam się do prośby

Tuli ode mnie też spóźnione ale szczere. Ja ciągle też zapominam . Ucałuj Aneczkę ode mnie i Zuzi Niech rośnie zdrowo Sto lat!
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 13:15   #2517
morska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Kurczę, ale dałyśmy plamę....

Przyjmijcie zatem takie trochę spóźnione

STOoooo LAT, stooooo lat, nieeeech żyje, żyje naaaam, nieeeech żyyyyjee naaaaam!!
A kto? Aneczka!
Wszystkiego najlepszego Królewno : roza:

Cytat:
(...) jestem chyba najmniej fajną ciotką na forum
Ooo nie, Kochana To ja nią jestem

.
Stary 2010-08-30, 13:20   #2518
angy
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle jak Wy możecie chodzić w tych obcasach, które wklejacie? Ja nie umiem się utrzymać na wyższych niż 4 cm. Z resztą i tak się czuję jak żyrafa w takich, więc nie chodzę.

.
Eeeee.... takie jak ja wkleiłam to luz, bo szeroki ten obsas, ale szpilki dla mnie to wyższa szkoła jazdy. Zresztą nie mój styl, więc się nie przejmuję

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Byliśmy u lekarza. jednak to trzydniówka, pojawiła się już wysypka. Mamy brać wapno, wit C i syrop przeciwzapalny bo lekko gardełko czerwone.

...

Aaa my też poprosimy o kciuki bo jutro jedziemy do kardiologa z Zuzią.

To dobrze, że to tylko trzydniówka

Kciuki zaciśnięte

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Ooo nie, Kochana To ja nią jestem

.
Nie będziemy się spierać, na podium są trzy miejsca

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2010-08-30, 13:21   #2519
agga19851985
Wtajemniczenie

Cześc dziewuszki.
Unholy mam w albumie wszystkie zdjęcia do 12 m-ca Młodego, tylko zaktualizuj galerię
agga19851985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 13:21   #2520
katarzynka00
Zakorzenienie

Tuli nie bocz się...Jednego razu nikt nie pamiętał o L święcie, ale nie było mi przykro ja też nie o wszystkich i niezawsze

corce idzie 4, czuć już po palcem koniuszek.Jest opłakana więc sie zawijam
pa
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości