|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja od wczoraj też zasilam grono dziewczyn w 32 tc. Na wiadomość od Kootka się popłakałam, bo miałam nadzieję, że jednak żadna z nas nei wyląduje w szpitalu szybciej niż w 34tc. Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że też się to u mnie szybciej skończy. Tak więc jak tylko TŻ dostanie wypłatę, to kupujemy wszystko czego nam jeszcze z wyprawki brakuje. Przez to przeczucie, to spać w nocy nie mogę Dobra - zbieram się na miasto to przy okazji wejdę do lumpeksu to może humor sobie poprawię jakimiś zakupkami
|
|||
|
|
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
o rany ale niusy
Idę dalej Was nadrabiac |
|
|
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
w kontekscie kottkka uzmysłowiłam sobie ze to wszystko juz niedługo ja jutro do SR
|
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na targach kupiłam taki kocyk i albumik
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka, kocyk boski
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
ile dałaś za księgę maleństwa? oglądałam ją w smykuu słodkaa
kocyk cudnyja byłam w niedziele na targach, ale było tyle ludzi i choć byłam przed 12 i chciałam się zapisać na usg to wolną godzinę mieli na 15:45 ;O więc niestety dupa wyszła z tego usg, bo ja nie miałam siłek tam tyle czasu łazić
Edytowane przez _paulinka2 Czas edycji: 2010-08-30 o 11:47 |
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko do doświadczonym mam- jaki ręczniczek polecacie? Z jakiego materiału? chcę kupić na allegro więc nie pomacam wczesniej,Czy frotowy będzie ok?
|
|
|
|
#2528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
beata taki jak dla siebie recznik polecam.
chlonacy wode.
|
|
|
|
#2530 |
|
Dragonfly
|
ja mam jeszcze lezec do 9 wrzesnia i potem chyba odwiesza mi zakaz spacerowania,seksu,najgor sze jak na razie za mna,ale boje sie ze potem sie znowu cos przyplacze
wkurza mnie babka,bo mialam posprzatana kuchnie i kibel a ona znowu tam balagani i jakies stare *******y kladzie na blatach,zrzedzi,marudzi,h alasuje,pierze nasze rzeczy w rekach jak ja rano jeszcze spie,a potem lazi po osiedlu i p... ze ja w domu,a nic pomoc nie chce, bo ona stara kobieta i prac musi.Robi z siebie ofiare a ja powiedzialam jej wyraznie,ze zbieram nasze ciuchy i piore dwa razy w tygodniu w pralce jak normalny czlowiek.Mam ochote wyjsc z tego domu i nie wracac
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
Cytat:
Buuu szkoda, że się nie udało. Ja byłam się zapisać o 11 i miałam na 14:30 usg, ale wytrwale czekałam sobie na ławeczce, bo bardzo chciałam zobaczyć synka i dowiedzieć się jak się ma, chociaż też już nie miałam sił. A Ty coś kupiłaś na targach ?
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, swietny dzien.
Oszukali mnie na Allegro na ponad dwie stowy, wyslali mi podrobki oryginalnych kosmetykow. Co jeszcze dzisiaj? |
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Irsin, brak słów
|
#2534 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tych slicznych ciuszków Cytat:
super, że skorzystaliście i dawaj zdjęcia tych twich nabytków Co do przekręcenia się , to u mnie to samo, dziewczyny radziły mycie podłóg i spanie na lewym boku, śpię namietnie, a dzisiaj zamierzam umyc podlogi niech się mały troche pobuja, może wpadnie główką gdzie trzeba ![]() Eliza 86 sliczny brzuś, pięknie wyglądasz masz dziewczyno kondycję, że latasz jeszcze po górach De28 - fajnie, że weselicho udane, a pamiętam jak mówiłaś, (a może sobie cos ubzdurałam) że nie masz ochoty iść. Joanna - urocze lóżeczko, ja tez juz chce swoje przywieźć.... ![]() rptrbj1978 - ales ty chudzina!! slicznie wyglądasz z tym brzuszkiem, taki zgrabniutki, Olajka - tówj tez taki słodziutki, echh co ja ise rozwodzic będe, słodziaki jesteście Priety - lej na resztę, masz swojego TŻ-a i dziecko, oni dają ci szczęscie i na tym szczęsciu skup się. Choć wiem co to znaczy denerwowac sie przez rodziców, nie ważne czyich... O dżizas ;/ doszłam do momentu, jak kootekk trafil do szpitala ;/ uchh... musze doczytac do końca .... KOOTEKK TRZYMAJ SIE !! ... jestem w momencie, kiedy kootekk wrócił... zaraz chyba zjem monitor... Kootekk za Ciebie i Michałka, bedzie dobrze, sama pisałas, że MUSI!! Ursull sliczne rzeczy- Kretencja - Kliwia - gratulacje z okazji rocznicy Weronisia za pomyslność badania, no i czas się przestawic na wstawanie do szkoły _paulinka2 - ja nie słyszałam mamma donna, ale może poczytaj na necie opinie o tej firmie, zawsze ktos się powinien znaleźć, co wie cokolwiek na ten temat Anecka - współczuje ci dziewczyno, nosz kurde! Kobieta przechodzi przez jeden z cięższych okresów w jej zyciu, to wysiłek dla organizmu, a twój ojciec, każe ci zapie*****?? Uch!! Myślami jestem z Toba, może ojciec, przyzwyczajony do mieszkania samemu tez nie bedzie miał ochoty na wspólne mieszkanie i zdecyduje ise po krótkim czasie na wyjazd jednak? Oby, bo jak tak dalej będzie, to sie wykończysz dziewczyno nerwowo, nie daj mu się w każdym razie, jesteś teraz najważniejsza wraz z Ninką. A sąsiadom nie odpuszczaj!! Niech sobie w kulki nie lecą, bo to potem włąsnie zostanie ci na głowie, to od nich leci i niech coś z tym zrobią, zaiteresowac sie muszą!! Irsin powiedz TŻ-towi, że sama sobie dziecka nie zrobiłaś, a twoje uwagi odnosnie wyprawki wynikają z troski, żeby maluch wszystko miał, i żeby TŻ potem problemów nie miał, co i jakie kupic, jak Ty bedziesz juz w szpitalu np, albo w domu z małą. Kopnij go!! Butem ze szpicem albo glanem takim ładnym ;D No to was nadrobiłam.... uffff - no yło tego było, ale dałam rade, teraz będę mam nadzieję na bieżąco. U mnie weekend był całkiem fajny, bylismy u rodziców, tam jak zwykle całkiem milo i mama szaleje z rzeczami dla młodego, więc zaraz po przyjeździe oglądałam sobie te malutkie ubranka, poza tym ktoś jej pomóc musiał, bo została z dwójką dorosłych dzieciaków ;/ ojciec wiecznie rozmarzony, moja siostra osiemnastoletnia ioczywiście lata jak poparzona, nic jej sie nie chce i nic nie umie, a matka nie ma już siły gadac do nich od ponad 20 lat, żeby jej pomóc, więc trochepomogłam jej ogarnąc dom... Niedziela superrrrrr, spotkanie z koleżanka zaowocowało karuzelką FP, ale jaka to nie wiem, takie słodkie pszczółki chyba sa, no cóż... słodkie to jest, ale kolorki ma raczej stonowane..., więc nie wiem, czy mój dzidź bedzie sie interesował tym, poza tym kolejny reczniczek z kapturkiem i Kirschkissen - mała poduszeczka o właściwościach leczniczych, wypełniona pestkami wiśni. Do stosowania na ciepło i na zimno. Więc zadowolona jestem generalnie. A teraz w pracy siedzę sobie, pogoda pod psem, to generalnie moge spokojnie was czytac i nikt mi tu nie włazi. |
||
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
ojaaa kootek!!! macie jakies wiadomosci nowe od niej?
|
#2536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja wczoraj jak przeczytałam o Kottku to mi potem brzuch twardniał musiałam melisę wypić i nospę połknąć![]() Jakiś nerwowy się robi ten trzeci trymestr dla Nas wszystkich Ja to czasem dostaję takich nerwów,że aż normalnie wychodzę z siebie, a potem żeby to rozładować to beczę z godzinę, biedny mój Kacperek musi znosić fochy mamusi :/ Anecka bądź silna i nie daj się mój teść też ostatnio przy mnie palił, ale mu wujek zwrócił uwagę i wyszedł z pokoju, ci faceci to w ogóle jacyś niekumaci, na szczęście mój tż nie pali . Weronisia trzymam kciuki za badania, na pewno Pascalkowi się wszystko "wyrównało". Co do seksu to u nas celibat już od kilku miesięcy, tż jest dzielny i wytrzymuje, gorzej ze mną, w nocy przez sen zdarzają mi się orgazmy Kottku buziaki , leż i odpoczywaj |
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2540 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pytałam lekarza na tym usg czy można coś zrobić, żeby dzidziuś się przekręcił główką do dołu i lekarz powiedział, że to wszystko bzdury...te ćwiczenia, mycie podłogi itp. Jak bedzie chciał to się przekręci i nic nie pomoże - więc sama już nie wiem ( zapytam jeszcze swojego ginka ). Ja mam nadzieję, że mój synek posłucha mamusi i ładnie się ułoży, chociaż lekarz powiedział, że jest już duży i będzie mu trudno.
|
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=120428 8189&msg=Aukcja+zosta%C5% 82a+dodana+do+obserwowany ch.|%0D%0AAby+przed+zako% C5%84czeniem+otrzyma%C4%8 7+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4 %87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C% 3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ust awienia+w+zak%C5%82adce+% 3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+M oje+Allegro+%E2%80%BA+Moj e+zakupy+%E2%80%BA+Obserw owane+oferty%3A+%3Ca+href %3D%22%2Fmyaccount%2Fwatc h.php%22%3ETrwaj%C4%85ce% 3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E
co sadzicie o takim łozeczku, nie chodzi mi o wzor czy nie bedzie badziew ja tez myse o kottkku, oby wszystko było dobrze Edytowane przez rptrbj1978 Czas edycji: 2010-08-30 o 12:22 |
|
|
|
#2542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
Co do seksu, to u nas... ostatnio posucha... ciasnota i brak chęci utrudnia kontakty... raz na tydzień sie zdarzy, ale tak nam się zrobiło dopiero od jakieś 3 tyg., choc wczesniej, pierwszy i drugi trymestr ciąży, to szaleliśmy w łóżku, oczywiście tak, żeby nie zaszkodzić, ale powiem wam, że seks był rewelacyjny, a teraz ani chęci ani warunków
TŻ tez jakos opadł z chęci, wczesniej miał ochote codziennie, teraz wystarczyłoby mu jakos 2 razy w tyg. a konczy sie na 1 razie. ;/ Mam nadzieję, że to wszystko wróci do normy po połogu, bo jakos mnie nie zachwyca taki stan rzeczy. Ciejkawe co u Kootkka, czy juz po obchodzie??
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też czekam z niecierpliwością na wieści od kootka. Mam nadzieję, że niedługo da znać, co tam u niej.
|
#2545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamiast tego mam skurcz macicy...
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakie macie te grube cieple kocyki?
Takie akrylowe czy z mikrofibry? a widzialyscie jednokolorowe moze? na allegro jednokolorowy jest jeden typ z akrylu i chyba ze 2 z mikrofibry. ale wybor kolorow zaden. |
|
|
|
#2548 |
|
Wtajemniczenie
|
malinka moze napisz jej smsa
tel pewnie ma wlaczony bo z komputerem to roznie moze byc
|
|
|
|
#2549 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie mało jest opinii w necie o tym kosmetyku
no nic spróbujekotekk może odsypia tą noc ![]() irsin a nie da się tego jakoś zwrócić ? :/ załamka.... ![]() ja w ogóle odkąd jestem w ciąży nie mam ochoty na seks w jakiejkolwiek formie już się nawet zastanawiam czy wszystko ze mną ok ![]() a mój tż to mógłby codziennie ![]() karolina rób fotki i wstawiaj tzn jak wrócisz do domu z pracki
|
|
|
|
#2550 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj byliśmy na gorącej czekoladzie w kawiarni -nie piłam od wieków, bo to takie kaloryczne mi sie wydawało hehe a Tymek skakał strasznie w brzuchu bo chyba czuł gorące ![]() ![]() ------------- Wczoraj tyle sie naczytalam na rodzic po ludzku o porodzie, ze dzisiaj w snach cała noc rodziłam, jaki sen miałam! ze czułam jak mi dziecko schodzi w dół i ze niby mialam skurcze ale nie bolaly heheWczoraj tez gadałam z tż o nacinaniu krocza i sie nastawił bojowo zeby mnie od tego uchronić i walczyć o moje prawa i chciałabym zeby mi się udało bez nacinania, ćwiczy któraś może sobie krocze tzn robi masaż oliwka? Ja zamierzam, ale nie chce zeby po tygodniach moich starań, ktoś po prostu bez mojej wiedzy od razu, rutynowo mi je naciął![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

ale wkleję kilka ciuszków co dostałam i siebie w bluzce którą dała mi w prezencie siostra - słodziutka z dzidziusiem na brzuchu. nie wystraszcie się mojej gęby - powiem szczerze że sama siebie nie poznaje z twarzy nawet babka w urzędzie patrzyła podejrzanie na mój dowód bo zawsze na twarzy byłam szczupła a tu taki księżyc w pełni

Takze zasnelam praktycznie o 3 jakos.

chlonacy wode.