|
|
#3931 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() dopiero do mnie dotarło ze tesciowa nie wie , ona ci tego nie wybaczy , a Twoi wiedza?
|
|
|
#3932 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam wrażenie, że on nigdy nie tynkował a się pcha przed szereg.---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Cytat:
Moi wiedzą, jego nie. W pracy koleżanki z pokoju wiedzą, kier nie. Boję się mówić żeby mnie w robocie nie ganiali z wydrukami a jego matce się boimy bo będzie gderać Normalnie jak w gimnazjum.
|
|||
|
|
|
#3933 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Już mi się sytuacja "mniej więcej" rozjaśniła Btw - tekst mamy wygrywa Już nie będę, obiecuję Pani Ewo Marchew ![]() Cytat:
--- Już mnie oczywiście telefony, dzwonki do drzwi i goście starego zdążyli podkur*ić
|
||
|
|
|
#3934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znaczy ja się nie znam ale byłam ostatnio u koleżanki, która jest w 5 miesiącu i już ma spory brzuszek Cytat:
no! ![]() Wymyśliłam że muszę sobie kupić buty na deszcz najlepsze byłyby kalosze pewnie, ale powiedzmy ze do pracy się muszą nadawać, więc jakbym jakieś oksfordy na niskim obcasie dorwała to byłoby najs
|
|||
|
|
|
#3935 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry dowcip dzisiaj wyczytałam: Żona prowadzi grę wstępną z mężem, w końcu nie wytrzymuje i mówi; - Kochanie włóż od tyłu ! A maż na to; - Żółw.
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Tak fogle to szukałem w necie pająka, którego widziałem dzisiaj rano przy wejściowych drzwiach do domu - wielkości dorodnego krzyżaka, koloru jednolicie czarnego z intensywnie żółtymi pasami na odwłoku (i nie jest to tygrzyk) ![]() Oczywiście zdeptałem drania natychmiast (choć mogłem fotkę szczelić, ale w takich chwilach nie myślę racjonalnie), brrr...
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Ale po co go szukasz, żeby mu nawymyślać imiennie?
Przecież to już nieboszczyk!---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Minęło 6 tygodni od otwarcia mojej wystawy, nic się nie sprzedało. Przed chwilą rozmawiałam z właścicielką knajpy i wiecie, co usłyszałam? "Ludzie owszem, pytają o obrazy, ale nie ukrywam, że jak słyszą cenę, to się płoszą" a ceny podałam od 250 za małe, do 1000 za największy obraz (120 na 85). Przykro to słyszeć.
|
#3941 |
|
Nindżopesz
|
Zarzuciłyśmy dziś w robocie temat - gotowanie.
Ale by się Maja wkurzyła Bo wg dziewczyn kobita powinna całościowo zajmować się domem łącznie z gotowaniem i jakieś odstępstwa typu to facet gotuje świadczą o jej lenistwie. I o braku miłości. Ponadto wieczory spędzone np. na leżeniu i czytaniu książek pozbawiają życie owej kobity sensu i głębi.Ja cie pendze. |
|
|
|
#3942 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To lepszy dowcip niż o żółwiu.
|
|
#3945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ależ ja nie mam nic przeciwko - niech mi jakas kobieta gotuje, pierze itp ![]() (gdzie Ty pracujesz?
|
|
#3946 |
|
Nindżopesz
|
Śmiej się, śmiej
![]() One mnie przerażają - dla nich sens życia to ciągła praca w firmie a wieczorem w domu, po dwóch dniach nicnierobienia nudzą się potwornie więc nie wyobrażają sobie zarabiać poprzez np. wynajem (w sensie nic nie robisz a kasa leci). A rozwijanie jakiegoś hobby, czytanie albo cokolwiek w ten deseń uważają za stratę czasu
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem ze można nie mieć finansów na zakup obrazu ale sadzenie ze takie ceny są wysokie jest dla mnie irracjonalne. Takie małe przemyślenie: Przykry jest fakt ze zapłacenie za obrazek 250 złotych uważa się za spory wydatek ale zapłacenie 200 złotych za na pacykowanie kilkoma cieniami na twarzy makijazu ślubnego (ostatnio jestem w tym temacie ) uważa się za coś całkiem normalnego.
|
|
#3948 |
|
Nindżopesz
|
W US ![]() Ponoć mój TŻ to ideał bo raz na tydzień robi zakupy, wynosi śmieci jak mu wystawię na wycieraczkę a dwa razy w tyg sam sobie gotuje i nie kwęka! |
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takimi poglądami to powinny być minimum w wieku emerytalnym (nie obrażając oczywiście emerytów). Edit: Choć właśnie przyszła mi do głowy jedna z moich znajomych. Która stwierdziła mi ze jak by jej maż cos ugotował lub w domu posprzątał to ona by sie przed ludzmi ze wstydu spaliła.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-30 o 15:08 |
|
|
|
|
#3950 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co oni myślą? że to plakaty z Bravo są? Niepoważne Cytat:
(mój TŻ właśnie sobie robi kurczaka w marchewce - ja nie jem mięsa, wiec nie robię kurczaka w marchewce - zjem sobie łazanki które Siss od mamy przywiozła - taka leniwa jestem, o ) Cytat:
![]() skąd się tacy ludzie biorą?
|
|||||
|
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, ale wiesz... ślub to slub - polskie zastaw się a postaw się ![]() bo już myślałam, ze w radiu, co ma ryja ![]() Głodna jestem ![]() Zawsze się objadam, jak mi zimno labo mam doła. A teraz mi zimno i źle
|
|
#3952 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ewusiu, Twoje lenistwo osiągnęło szczyt Pocieszające, jest nas co najmniej dwie
|
||
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za zrozumienie cienżkiego losu artysty malarza
Tupnęłam nogą, wkurzyłam się i zadzwoniłam do bardzo bogatej babki, u której kiedyś miałam zrobić wystawę, ale z powodu ciąży nie wyszło. Teraz ma nową knajpę, w supermodnym miejscu i spotka się ze mną pojutrze Więc pogoniłam swojego byłego i na jutro bedę mieć pocztówki z nowymi obrazkami- włącznie z żyrafą A stamtąd- czyli z cafe Nonsens- uciekam - do Składu Butelek
|
#3954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za powodzenie Słucham demo Observant I... nie poznałabym po głosie kto śpiewa ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3fM8Lilxczg A i tak mi sie podoba (ale mało obiektywna jestem
|
|
#3955 |
|
Nindżopesz
|
Ju, trzymam kciuki za powodzenie misji
![]() Jak to jest z debetami? Jeśli obecnie jestem na plusie a powiedzmy na 5 dni zrobię pełen debet i ponownie wpłacę kasę to będę musiała płacić odsetki? W ogóle się na tym nie znam. Debet byłby w mBanku jeśli to coś zmienia. |
|
|
|
#3956 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i jeszcze proszę-zrób mi herbatkę i przynieś do kompka ![]() Cytat:
myslałą ze w Warszawie kobiety prowadzą swiatowe zycie po pracy fitnes, fryzjer i drink z psiapsiółkami ,a tak serio to ja jakis innych ludzi znam kobitki po robocie zasuwają na joge, wspinaczkę, angielski, warsztaty samoobrony albo cos w tym guście....Cytat:
|
|
|
#3957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiem to bo koleżanka była mocno zdziwiona jak za jej makijaż ślubny skasowałam 50 zł. Bo tyle moim zdaniem było warte moje 60 minut pracy + użyte kosmetyki + kawa i ciastko Cytat:
Justynko: Życzę wspaniałej wystawy, wyprzedanych wszystkich obrazów i potem pierdyliard nowych zleceń. Red: To ja już nie wiem gdzie (i kto) im zrobiono takie pranie mózgu. Z zewsząd przecież płyną przekazy o równouprawnieniu. Cytat:
Ale to nie oznacza ze trzeba się sprowadzać do poziomu mamko-służącej "przynoszącej kapcie w zębach". Zajmowanie się domem i opieka nad dziećmi trwa 24/7 a nie 8/5. Dla mnie jest logiczne ze facet pomaga w prowadzeniu domu i opiece nad dziećmi. To nie jest tylko obowiązek Matki Polki.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-30 o 16:42 |
|||
|
|
|
#3958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i całkiem jestem z tego dumna w dodatku ![]() Idę tych butów szukać chyba, trza ruszyć tyłek z domu w końcu
|
|||
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez gotuje P. I nie widzę w tym nic ujmującego mojej osobie.
I jak on gotuje to ja siedzę brzuchem do góry i klikam na wizażu lub czytam książki.
|
#3960 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja tymczasem codziennie odkurzam i wycieram kurze bo mam na tym punkcie fioła a potem do nocy się opitalam. Obudziłam więc ogólne oburzenie i jak rzekły "cud, że mój chłop wytrzymuje z takim nierobem. Biedne będzie wasze dziecko" ![]() Fitnessów, jogów, kursów nie stwierdzono u żadnej z nas. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Jakiś pseudonim, jakieś przybliżenie postaci? Kojarzę Si, szefa, jakiegoś starszego (?) z którym się kumplowałaś i chciał Cię wozić motorem...
Powiem... bo ja wiem... może w piątem miesiącu... W sumie mogłam sama nie zauważyć, nie? 

Już mi się sytuacja "mniej więcej" rozjaśniła

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za powodzenie