|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cześć Dziewczyny
nie było mnie kilka dni, bo Mati był nie do zniesienia i nie miałam nawet chwili, żeby włączyć kompa nawet spać nie dał się położyć normalnie tylko około godziny 23 padał a wtedy to i ja byłam już ledwo żywa ale na szczęście doczekaliśmy się nowego ząbka lewa dolna dwójka tak więc mój kawaler ma już 8 ząbków liczę na to, że teraz będzie już tylko lepiej i uda mi się być z Wami codziennie
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
No dobra, juz sie nie gniewam ( nie ma to jak mama niedzwiedzica
). Dobrze wiem, jak nasze dzieci daja czasem czadu, ja czasem nie pamietam jak sie nazywam. O, juz moje dziecie wola. Boziu, zeby ten dzien sie juz skonczyl ![]() No nic nie napisze, musze leciec. buziaki
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam wczoraj w tesco i kupiłam Zuzi spodnie (18zł) i 3 bluzeczki (za 3 zapłaciłam 24 zł). Załącznik 3372430 |
|
|
|
|
#2524 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja Mama z kolei... Ona nie umie chodzić w płaskich butach ![]() ![]() No dobra A kto reflektuje na trzecie? ![]() Cytat:
.
|
|
#2525 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ech aż mi się pisać nie chce We wstępnych wynikach moczu Amelii wyszły bakterie, czyli znów do leczenia jak sobie przypomnę ile mała ucierpiała się w marcu to już mi się wszystkiego odechciewa ![]() Cytat:
Podlizuje się za to co ostatnio powiedział o moich powiekach ![]() p4w dużo zdrówka dla Tomcia i męża ![]() skierka1981 Amela śpi w śpiochach jak teraz już chłodniej się zrobiło, ale muszę zakupić pajace, najlepiej polarkowe żeby w nocy jej ciepło było bo w śpiworku spać nie chce a kołderkę odkopuje. Amelka chodziła za rączkę jakieś 1,5 miesiąca ![]() Tulipfever wiesz, że życzymy Anusi wszystkiego co najlepsze Cytat:
![]() wyżej odp. Mam nadzieję, że Tymusia nie złapie to choróbsko ![]() Cytat:
![]() Poucinało mi cytaty ![]() Net znów muli
|
|
#2526 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej kochane
![]() ja tylko na chwile bo u mnie dalej rodzina i jest jazda w domu ![]() u mnie pecha ciag dalszy.....Marci sie rozchorowal, cala noc plakal, z nosa mu cieknie, nie moze oddychac, jak kaszle to go boli i placze, rano bylismy u lekarza, na szczesci w oskrzelach czysto - cala infekcja jest w gardle, trzeba czesto czyscic nos zeby mu nie splywalo aha wygarnelam TZ wszystko co mi na sercu lezy, zobaczymy co z tym zrobi no i przeprosil,zapewnil, ze kocha i powiedzial, ze mnie gdzies zabierze w tym tyg, ale powiedzialam, ze mi nie zalezy na wyjsciach tylko na byciu z nim no ale nie mam czasu teraz pisac, lece robic obiad caluski
|
|
#2527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bo tez ciągle zapominam ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Megi mocno zaciśnięte. Będzie dobrze, musi być! Przytulam Was obie mocno Cytat:
Dobrze, że w końcu wygarnęłaś i mam nadzieję, że to naprawi szybko ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Idę stąd w końcu ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Nie byłabym to ja gdybym o czymś nie zapomniała ![]() Angy przypomnij mi jaki fotelik na rower kupiłaś/chcesz kupić bo nie mogę odnaleźć albo nie zapisałam. ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Znalazłam, to chyba TEN ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ja mam rower z tylnym amortyzatorem i doczytałam, że tego fotelika na tym rowerze nie zamontuję, świetnie
|
|||
|
|
|
#2528 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, ze powiedzialas TZ-owi, mam nadzieje, ze sie poprawi. Ania juz spi, ja zaraz musze posprzatac, bo przyjezdzaja tesciowie na obiad. Najchetniej poszlabym spac...
|
|
#2529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wypilam druga kawe , strasznie senna jestem
Wercia poszla spac ![]() Cytat:
prezenty fajne Cytat:
![]() Cytat:
za zabka i dla dzielnej mamyCytat:
no w koncu sie zdecydowalas powiedziec, ciekawa jestem czy malz teraz zadba o ciebie tak jak nalezy bo jak nie to osobiscie przyjade i go
|
|
#2530 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Svinecka dobrze, że powiedziałaś co ci leży na sercu, oby tylko Tż przemyślał sprawę i się poprawił. Bo jak nie to Czeko go dorwie
![]() Cytat:
Hmm może są i do Twojego rowerka jakieś fajne ![]() Cytat:
Ja też dzisiaj jakaś śpiąca ![]() Amelka śpi od 12:30 czekam, aż się obudzi, zjemy i małż po nas przyjedzie. Oni pójdą na plac się pobawić, a ja na ciuszki skoczę bo dziś dostawa butów Jako, że mam problem kupić coś sensownego w rozm. 34/35 to dla mnie duża szansa, że się coś trafi. Ostatnio fajne buty na obcasie małym z Nexta za 6 zł nabyłam Nawet nie chce mi się myśleć o jutrze...jak nas zostawią w szpitalu to ![]() ![]()
|
|
#2531 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymamy mocno svinecko mam nadzieję, że teraz już jakoś lepiej miedzy wami będzie... Biedny mój zięciunio, chyba w solidarności z Martysią się pochorował U nas katar już 1,5 tygodnia się ciągnie (dosłownie i w przenośni )Kasiu chyba kupie ten termometr skoro zadowolona jesteś, na formach wcześniej szukałam i też go chwalą a mam już dość szarpania się z małą przy mierzeniu. Ja też dzisiaj małe zakupki dla Martynki zrobiłam Ale dała czadu przed drzemką należy mi się spokojna kawa ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak dlugo spi?? taki maly masz nr buta?
|
|
#2533 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnio taki z niej śpioszek Noooooo Bo ja w ogóle malutka jestem Dlatego tak się wypieram tego blondu bo jedynie włosy są w stanie mnie postarzyć ![]() aannuullaa ![]() Svi zapomniałam dodać-zdrówko dla Marcelka
|
#2534 |
|
Ola-Unhola
|
Tuli, cieszę się, ze imprezka się udała i tyyyle fajnych prezentów dostaliście, tzn Anulka
![]() Co to za gorączka była???Dobrze, ze już jej nie ma Svi, ucałuj chorutkiego Marcelka Dobrze, ze powiedziałaś temu swojemu Gnomowi co i jak. Niech teraz chłop trochę pomyśli i zmieni swoje zachowanie ![]() megi, trzymam kciuki, aby szpital nie był konieczny i Panna Amelia wyzdrowiała ![]() Co to za cholerstwo się jej ciągle czepia??? morska, gorgulku takie buciki znalazłam, nawet fajnie wyglądają ![]() http://allegro.pl/obuwie24h-cudne-sa...204709126.html Co ja miałam jeszcze... ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Aaa anula, pochwal się zakupkami
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile masz wzrostu? moja kuznka to ma noge 35-36 tez malutka a ty jeszcze mniejsza-pewnie masz problem zeby kupic fajne butki albo w dzieciecym sklepie ale fajnie tak wygladac na "nascie" -Amelka jak twoja siostra bedzie
|
|
#2536 |
|
Ola-Unhola
|
A co tu tak pusto?
Ja dopiero skończyłam rosól z lanymi... Dzisiaj wszystko nie tak....
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
zaczęłam nadrabiać zaległości, a tu same złe wiadomości choróbska panują na prawo i lewo maluszków nie oszczędzają
|
#2538 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2539 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
i kurcze miał tz byc dziś caly dzien to znow mu wymyślili "nagłą" trase, wkończe sie psychicznie i fizycznie....sił mi brak a na domiar złeggo, Mycha ma 1 pampka a ja nie mam sam. żeby jechac kupić a na buta to za daleko żeby iść, i modlę sie aby kupki nie strzelila do wieczora, bo tz dop. koło 21 będzie masakra, bylam pewna że na zakupy poj. dziś i jak zwykle po moich planach...załamac sie idzie Cytat:
bo spi w krotkich spodenkach i rekawku i ciagle sie odkrywa bo jej za gorąco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i dobrze zrobiłaś, teraz niech się postara i będzie wkoncu miły, mówiłam że cie kocha kciuki nadal trzymam żeby całkiem się rozjaśnilo Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Anula ja zainwestowałam w ten termometr po 1 wieczorze gdzie mała miała 39st i co chwilę chciałam sprawdzić czy coś spadło, a ona wierciła się,wiła i wyła...i miałam wyrzuty sumienia że tak ją męczę.
Teraz jak chcę zmierzyć to stoi grzecznie i czeka aż "piknie". L już spi.Tak na dobre, do rana ![]() Dobra jestem co? ![]() Svi fajnie że zaczyna się klarować. Titi witaj po przerwie ![]() Kupiłam małej najzwyklejsze krążki do nakładania na patyczek i 2 książeczki. Po drodze jeszcze do apteki, bo żel się skończył na dziąsełka-to już nasza4albo5tubka , no i ...test musiałam kupić, a że była promocja i to mega (z 10zł na 2.90) to kupiłam 3
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2542 | |||
|
Wtajemniczenie
|
kupiłam sztruksowe spodnie, bluzeczkę i bodziaka, kliknę jutro fotkę bo moj aparat przy sztucznym świetle to masakra
![]() Kupowałam w 5-10-15...a swoją drogą- kto pamięta? ![]() Cytat:
najwyżej tetrę założysz ![]() Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
podejrzewam że wstanie skoro świt razem z moją córcią...a wiecie że o 5.30 jest jeszcze całkiem szaro? ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-30 o 19:47 |
|||
|
|
|
#2543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Megi oby Was szpital jednak ominął ![]() Cytat:
![]() Zaczynam się bać bo to już jutro ![]() Cytat:
Zaraz koniec dnia, od jutro wszystko będzie już jak należy
|
|||
|
|
|
#2544 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
żebym znów nie zapomniała:
i te spóźnione i te aktualne życzenia dla naszych kochanych szkrabów: ANECZKI, ZUZANKI, WERONIKI, OLIWKI NO I TOMUSIA oczywiście DUUUŻO ZDRÓWKA, MASE MIŁOŚCI I MOC BUZIAKÓW od cioci Maji i Zuzinka Cytat:
![]() no i za kardiologa ![]() moja myszka śpi poki co w rampersikach, skarpetek jej nigdy nie zakladałam, jak bedzie troszke chlodniej to przerzuce sie na body + spodenki (w pepco za ok 3 lub 4 zł kupilam) Cytat:
Cytat:
po burzy zawsze słonce wychodzi wiec bedzie dobrze a z TZ wize pierwszy krok zrorbiony ![]() za to ja sie ze swoim znów pociełam ![]() nawet tak nie mysl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja Zuzia chodzi spac niewczesniej niz ok 22 a czasem i po 23 i spi do 7:40/8:40 kurcze, licytowałam buty na all te atmosphere nude i jak chciałam zalicyrowac to mi sie net zawiesił i sie aukcja skonczyła
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dopiero znalazłam chwilke zeby zasiasc do kompa. Połozyłam małego spac juz o 20.30. Dzisiaj robił tylko jedna drzemke ok 1,5 h i juz pod koniec dnia bardzo marudził. Kasiu, bardzo fajne prezenty dostała Laurka Wojtusia, to kiedy sie spotykamy? ![]() Megi, Kubus tez uwielbia ksiazeczki Skierko, trzymam kciuki za jutrzejsze szczepienie Aniu, ja mam spory kawałek do Ciebie jestem z połnocnych granic lubelskiego, praktycznie juz mazowieckie. Angy, fajnie ze sie zakupy udały Tuli, duzo zdrowka dla rocznej juz Ani Ciesze sie, ze imprezka sie udała ![]() Gorgulek, jak to dobrze ze to tylko trzydniowka U nas tez w Tesco wyprzedaże. Wczoraj kupiłam małemu 3-pak body. Megi, Czeko, Unholy dziękuje za miłe komentarze w albumie
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te bluzki były zapakowane 3 razem. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Dopóki i ja pamiętam. Moc uścisków dla naszych małych solenizantek: Weroniczki, Oliwki i Mai
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Duzo zdrówka, uśmiechu i mnóstwa radości dla
Zuzi, Werci, Oliwki i Majki.
|
|
#2548 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje bardzo za dobre slowa od wizazowych Cioc
![]() ![]() ![]() ![]() a ja przed chwila przyjechalam do domu, zostawilysmy z kuzynka dzieci z TZami i pojechalysmy do CH ale nic nie kupilam zbytnio bo nie mam kasymoje dzieci wykapane nakarmione i mlodsze juz spi ![]() i czekam na kebaba
|
|
#2549 | |||
|
Zakorzenienie
|
mala spi a ja mialam cwiczyc ale daruje se narazie dopoki mi sie@ nie skonczy......jakos tak nie mam sily
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
krazki znaczy tekie kolka plastikowe? u nas sa hitem -mala naklada je na rece i udaje ze ma bransoletki taka damulka z niej ![]() a my mamy 2 tubke prawie pelna czyli co bedziesz testowac znowu? musialas tzn. ze owulka za toba?
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam jeszcze kilka fotek z wczorajszej sesji w parku
![]() Jutro chyba wybiore sie do fryzjera bo sobota juz tuz tuz a ja jeszcze nie gotowa na wesele Jeszcze nawet ubrania nie mam. Tak podumałam, ze załoze spodnie i jakas fajna tunike. Ciekawe co u Marioli? O ile sie nie myle,dawno nie zaglądała
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

). Dobrze wiem, jak nasze dzieci daja czasem czadu, ja czasem nie pamietam jak sie nazywam. 

wiesz, że życzymy Anusi wszystkiego co najlepsze 

za zabka i dla dzielnej mamy

czekam, aż się obudzi, zjemy i małż po nas przyjedzie. Oni pójdą na plac się pobawić, a ja na ciuszki skoczę bo dziś dostawa butów 
wyprowadzę go do jego mamusi, bo chyba tego nie przeżyję 

Bo ja w ogóle malutka jestem
wczoraj wyszedł na motor ... trzymał się kierownicy a nogami stał na siedzeniu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)