Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-19, 15:00   #2191
mala mysz
Raczkowanie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Dzieki sliczne Bede musiala oblookac wszystkie oferty i porownac ceny. Tak sobie pomyslalam, ze gdybym zarezerwowala limuzyne w tym roku na przyszly rok na moj slub to moze taniej zaplacilabym niz gdybym to zrobila w przyszlym roku przed samym weselem Tak tylko rozkminiam Nie sluchac haha

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Piekne zdjecia Przeslicznie wygladaliscie i jeszcze zdjecia w tym plenerze, po prostu cudowne. Powiedz mi gdzie mozna znalesc te wiatraki?
nie wiem jak jest z samochodami ale kamerzysta i zespol co roku podnosza cene o 100 lub 200zl. widze po watkach z tamtego roku ze bylo taniej i kamerzysta juz po podpisaniu umowy tz powiedzial ze po nowym roku podniesie cene. wiec moze i z autkami podobnie. sama nie wiem.

Cytat:
Napisane przez dragmara1 Pokaż wiadomość
Dodaję kilka zdjęć ze ślubu
piekne! bukiet z jakich kwiatow? to roze sa? bardzo ladna sukienka, taka w moim stylu welon tez bardzo ladny. bardzo fajne zdjecia, ciekawe jak moj fotograf sie spisze. no i jeszcze jedno - jak ja zazdroszcze Wam figury!!! i Tobie i hajduczcewojtusia i innym juz mezatka ktore wklejaly zdjecia.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Czesc kochane KLikam do was z Polski
chodze na watek a tu tak pieknie, slubnie nam sie zrobilo.....

Gratulujue zaklepania daty a na ktora godzinke??

Dzisiaj w koncu moj wielki dzien i niedlugo zbieram sie na podboj salonow sukni slubnych!!!!
Mam stresa wiecie... boje sie ze nic mi sie nie spodoba
no coz.. zdam relacje po powrocie
ooo daj znac jak juz bedziesz "po", mysle ze dylemat bedzie raczej w druga strone, spodobaja sie dwie lub trzy i ciezko bedzie wybrac
a ja w kosciele na 16.30 mam slub.
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 22:13   #2192
dragmara1
Przyczajenie

Cytat:
Piekne zdjecia Zwlaszcza to nad morzem mi sie podoba...ehh rozmarzylam sie (mozesz zdradzic jaki to fotograf?)
Zwrocilam uwage na wasze sliczne obraczki..... sa bardzo szerokie, sama takie wlasnie rozwazam Wygodnie sie je nosi????

Podaję link fotografa
http://www.fotopyrczak.pl/

a obrączki... ja mam pierścionek zaręczynowy i obrączkę na jednym palcu i dlatego może wydać się szeroka, ale mimo to dobrze mi się je nosi...wydaje mi się że to już jest kwestia przyzwyczajenia. Mój mąż faktycznie ma dużo szerszą obrączkę i nie narzeka
dragmara1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 10:22   #2193
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Dziękuję za wszystkie miłe słowa

Mała Mysz...zobaczysz Wasze wesele wyjdzie na 6

Edytowane przez hajduczkawojtusia
Czas edycji: 2010-09-26 o 22:18
hajduczkawojtusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 12:13   #2194
miziol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Witajcie, umieszczę zaldwie kilka zdjęć ze ślubu. To ostatnio troszeczkę oddaję klimat imprzezy pod gołem niebem i przy świecach

Buziaki!!!!!!!
miejsce jest po prostu magiczne

a Ty też wyglądałaś pieknie
Stary 2010-08-20, 15:13   #2195
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Alez Ci zazdroszcze, Ty juz w Polsce a ja dopiero bede za 2 i pol tygodnia
Juz sie nie moge doczekac

Na ile przyjechalas do Polski?
Ja tez nie moglam sie doczekac, a tu zaraz trzeba wracac. TYlko na tydzien jestesmy, ale w pazdzierniku znowu, wiec nie ma tragedii

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość

ooo daj znac jak juz bedziesz "po", mysle ze dylemat bedzie raczej w druga strone, spodobaja sie dwie lub trzy i ciezko bedzie wybrac
a ja w kosciele na 16.30 mam slub.
Masz racje!!!! tak sie balam, ze nic mi sie nie spodoba, a tu dokladnie jak przewidzialas-mam dylemat I to nie 2-3 ale az 4 podobaja mi sie na rowni. Mam nawet zdjecia, ale nie moge tu przezucic, a poza tym sa bardzo kiepskiej jakosci..... (tata, nie umial obslugiwac aparatu).
Jak bede juz w domu to cos sprubuje z nimi zrobic, bo bede potrzebowala waszej rady!!!

Cytat:
Napisane przez dragmara1 Pokaż wiadomość
Podaję link fotografa
http://www.fotopyrczak.pl/

a obrączki... ja mam pierścionek zaręczynowy i obrączkę na jednym palcu i dlatego może wydać się szeroka, ale mimo to dobrze mi się je nosi...wydaje mi się że to już jest kwestia przyzwyczajenia. Mój mąż faktycznie ma dużo szerszą obrączkę i nie narzeka

Dzieki za link do fotografa. Zaraz przejrze. Obraczki tez mierzylismy- Tz mowi ze nie wie jak sie przyzwyczai do niej hehe. Da rade
Stary 2010-08-21, 10:58   #2196
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miziol Pokaż wiadomość
miejsce jest po prostu magiczne

a Ty też wyglądałaś pieknie
Wielkie dzięki
Stary 2010-08-22, 10:06   #2197
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie miłe słowa

Przepraszam, że mało czasu spędzam teraz na forum, ale byliśmy w podróży poślubnej połączonej trochę z interesami Mój mąż otrzymał propozycje legalnej pracy za granicą za niezłe pieniądze więc mam naprawdę wiele powodów do radości...czego i Wam również życzę
Bardzo dobrze wspominamy wesele, bo było udane...a opinia maruderów mnie nie obchodzi i Wy również nie przejmujcie się takimi pierdołami. Jeżeli ktoś Wam będzie marudził wystarczy odrzec "ZRÓB LEPSZE" to wystarczy
Obecnie mieszkamy u moich teściów/rodziców starają się żebym się dobrze czuła itd., ale już tęsknię za naszym mieszkankiem w Trójmieście... musimy zapakować prezenty...dostalismy trochę różnych alkoholi i książek zamiast kwiatów więc będzie trochę pakowania naprawdę się cieszę, że już jestem PO już miałam dość tego ciśnienia...
Mała Mysz...zobaczysz Wasze wesele wyjdzie na 6
slub, wesele, awans! ciesze sie Twoim szczesciem

Cytat:
Ja tez nie moglam sie doczekac, a tu zaraz trzeba wracac. TYlko na tydzien jestesmy, ale w pazdzierniku znowu, wiec nie ma tragedii

Masz racje!!!! tak sie balam, ze nic mi sie nie spodoba, a tu dokladnie jak przewidzialas-mam dylemat I to nie 2-3 ale az 4 podobaja mi sie na rowni. Mam nawet zdjecia, ale nie moge tu przezucic, a poza tym sa bardzo kiepskiej jakosci..... (tata, nie umial obslugiwac aparatu).
Jak bede juz w domu to cos sprubuje z nimi zrobic, bo bede potrzebowala waszej rady!!!

Dzieki za link do fotografa. Zaraz przejrze. Obraczki tez mierzylismy- Tz mowi ze nie wie jak sie przyzwyczai do niej hehe. Da rade
czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 10:00   #2198
qsloncu
Wtajemniczenie

Witajcie kochane po prawie miesiecznej mojej nieobecnosci z powodu braku neciku

Zaleglosci sie potworzyly

Pozdrawim

qsloncu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 15:44   #2199
emillia006
Zadomowienie

Trzeba rozruszac watek

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

No to ja narzuce temat. Dziewczyny za niecale dwa tygodnie mam podpisac umowe z sala ktora zarezerwowali nam mojego TZta rodzice. Boje sie ze jak nam sie nie spodoba to nie bede miala alternatywy. Znacie moze jakas godna polecenia sale z noclegami w okolicy Rewala, Pobierowa, Niechorza? Tak w razie "wu"
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 16:31   #2200
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
slub, wesele, awans! ciesze sie Twoim szczesciem
Dziękuję i wzajemnie
Stary 2010-08-27, 19:43   #2201
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annabc3 Pokaż wiadomość
Witam,
W celu rozbudowy portfolio wykonam za darmo zdjecia ślubne (reportaż z przygotowań, ceremoni zaślubin, wesela i pleneru).
Poszukuje chętnych par jeszcze na 2010 rok. Po uroczystości otrzymacie ode mnie na płycie CD/DVD 200 wybranych zdjęć.

Chętnie podjąłbym się również zlecenia jako drugi fotograf.
Korzystam z profesjonalnej lustrzanki Canon oraz serii profesjonalnych obiektywów/akcesoriów.

Mam duże doświadczenie w obróbce zdjęć więc zdjęcia będą w pełni profesjonalne.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na adres mailowy:
fotomgm@onet.pl
(z data i miejscem slubu)

Na e-mail prześlę moje przykładowe zdjęcia.

Pozdrawiam serdecznie!
Marek Nadolny

Serdecznie zapraszam do współpracy!
Chetnie bym skorzystala ale ja PM 2011
Stary 2010-08-27, 22:29   #2202
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annabc3 Pokaż wiadomość
Witam,
W celu rozbudowy portfolio wykonam za darmo zdjecia ślubne (reportaż z przygotowań, ceremoni zaślubin, wesela i pleneru).
Poszukuje chętnych par jeszcze na 2010 rok. Po uroczystości otrzymacie ode mnie na płycie CD/DVD 200 wybranych zdjęć.

Chętnie podjąłbym się również zlecenia jako drugi fotograf.
Korzystam z profesjonalnej lustrzanki Canon oraz serii profesjonalnych obiektywów/akcesoriów.

Mam duże doświadczenie w obróbce zdjęć więc zdjęcia będą w pełni profesjonalne.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na adres mailowy:
fotomgm@onet.pl
(z data i miejscem slubu)

Na e-mail prześlę moje przykładowe zdjęcia.

Pozdrawiam serdecznie!
Marek Nadolny

Serdecznie zapraszam do współpracy!
o ile wiem reklama jest płatna na tym forum
Stary 2010-08-28, 07:59   #2203
qsloncu
Wtajemniczenie

Dzien Dobry wszystkim w tak piekny poranek

Gwiazdeczka
to teraz na urlopie jestes w Polsce? masz juz swoja wymazona suknie?

Stary 2010-08-28, 08:14   #2204
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
Dzien Dobry wszystkim w tak piekny poranek

Gwiazdeczka

Dzien dobry Gwiadeczka to juz chyba wrocila do Anglii, bo miala przyleciec tylko na tydzien. Za to ja w przyszlym tygodniu wybieram sie do Polski na 2 tygodnie Dzisiaj ide do fryzjerki. Mam zdecydowac jaki kolor wlosow chce miec za rok na swoim slubie, bo juz dzisiaj bedziemy przygotowywac wlosy do ewentualnej zmiany koloru na moich wlosach. Zostane chyba przy swoich ciemnych. Przez jakis czas bylam ciemna blondynka ale TZowi bardziej sie podobam w ciemnych wloskach
Stary 2010-08-28, 11:05   #2205
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien dobry Gwiadeczka to juz chyba wrocila do Anglii, bo miala przyleciec tylko na tydzien. Za to ja w przyszlym tygodniu wybieram sie do Polski na 2 tygodnie Dzisiaj ide do fryzjerki. Mam zdecydowac jaki kolor wlosow chce miec za rok na swoim slubie, bo juz dzisiaj bedziemy przygotowywac wlosy do ewentualnej zmiany koloru na moich wlosach. Zostane chyba przy swoich ciemnych. Przez jakis czas bylam ciemna blondynka ale TZowi bardziej sie podobam w ciemnych wloskach
A Ty masz juz w pl cos zalatwione ze slubem czy dopiero teraz bedziecie na urlopie zalatwiac?
Ja dopiero w grudniu jade do polski;/ ale sukienka na mnie juz powinna czekac od pazdziernika

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 11:22   #2206
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
A Ty masz juz w pl cos zalatwione ze slubem czy dopiero teraz bedziecie na urlopie zalatwiac?
Ja dopiero w grudniu jade do polski;/ ale sukienka na mnie juz powinna czekac od pazdziernika

Suknie bede mierzyc jak teraz bede w PL (wplacona juz zaliczka), fotograf zalatwiony (wplacona zaliczka)- musimy obejrzec portfolio jak wyglada na zywo, kamerzysta zarezerwowany- musimy sie z nim spotkac i podpisac umowe (tylko, ze nie odbiera telefonu), zespol zarezerwowany- pozostalo spotkanie. No i sala jest zarezerwowana, tylko jak dzisiaj zadzwonilam to gosciu byl taki zakrecony, ze nie wiedzial czy faktycznie jest zarezerwowanaMamy sie z nim spotkac. Powiedzial mi, ze umowe nie bedzie podpisywal teraz tylko w pazdzierniku a ja nie mieszkam w PL Cala ta sytuacja z sala mi sie nie podoba i zaczynam szukac czegos innego. Zadzwonilam do Palacu w Trzesaczu i maja oddzwonic czy maja wolny termin. Masakra takie zalatwianie na odleglosc Znacie jakas godna polecenia sale nad morzem? Wszystko w sumie mam juz zarezerwowane tylko ta sala mnie blokuje
Stary 2010-08-28, 11:48   #2207
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Suknie bede mierzyc jak teraz bede w PL (wplacona juz zaliczka), fotograf zalatwiony (wplacona zaliczka)- musimy obejrzec portfolio jak wyglada na zywo, kamerzysta zarezerwowany- musimy sie z nim spotkac i podpisac umowe (tylko, ze nie odbiera telefonu), zespol zarezerwowany- pozostalo spotkanie. No i sala jest zarezerwowana, tylko jak dzisiaj zadzwonilam to gosciu byl taki zakrecony, ze nie wiedzial czy faktycznie jest zarezerwowanaMamy sie z nim spotkac. Powiedzial mi, ze umowe nie bedzie podpisywal teraz tylko w pazdzierniku a ja nie mieszkam w PL Cala ta sytuacja z sala mi sie nie podoba i zaczynam szukac czegos innego. Zadzwonilam do Palacu w Trzesaczu i maja oddzwonic czy maja wolny termin. Masakra takie zalatwianie na odleglosc Znacie jakas godna polecenia sale nad morzem? Wszystko w sumie mam juz zarezerwowane tylko ta sala mnie blokuje
ten sam problem z odlegloscia tez juz prawie wszystko zalatwione tylko zespolem sie martwie bo tesc powiedzial ze zalatwi a juz pozostalo 8 m-cy a on dalej sie zastanawia jaki... boje sie ze bez kapeli zostane

Stary 2010-08-28, 13:10   #2208
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba rozruszac watek

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

No to ja narzuce temat. Dziewczyny za niecale dwa tygodnie mam podpisac umowe z sala ktora zarezerwowali nam mojego TZta rodzice. Boje sie ze jak nam sie nie spodoba to nie bede miala alternatywy. Znacie moze jakas godna polecenia sale z noclegami w okolicy Rewala, Pobierowa, Niechorza? Tak w razie "wu"
Wlasnie to samo sobie myslalam o rozruszaniu watku
Co sie dzieje dziewczynki z wami????? zapadacie juz w sen zimowy????
Mala mysz zawsze taka rozgadana a tu cisza....

Ja z sala nie pomoge niestety-nie moje okolice. Przeszukaj internet, a pozniej bez objezdzania sie nie obejdzie

Ale badz dobrej mysli-moze akurat sala sie spodoba

Cytat:

Gwiazdeczka
Kochana ja juz po urlopie. Zapomnialam nawet ze bylam hehe A suknie mhhh-nie nadrabiasz watku
Mam narazie 4 swoje wymarzone

Cytat:
ten sam problem z odlegloscia tez juz prawie wszystko zalatwione tylko zespolem sie martwie bo tesc powiedzial ze zalatwi a juz pozostalo 8 m-cy a on dalej sie zastanawia jaki... boje sie ze bez kapeli zostane
No to koniecznie musisz go pogonic. Wiesz, ze teraz jest wariactwo z wczesniejszym zamawianiem, i faktycznie trzeba sie pospieszyc.

No to ja moze rozruszam watek
Wstawiam swoje zdjecia z przymiarek. Zdjecia niestety nienajlepszej jakosci, no i przede wszystkim wszystkie suknie byly o kilka rozmiarow za duze.... Podobaja mi sie wszystkie 4 Moze wy pomozecie- prosze o opinie

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-08-28 o 13:16
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 14:10   #2209
wika82
Zakorzenienie

Gwiazdeczka, we wszystkich wyglądasz pięknie, ale jak dla mnie.. PIERWSZA!!
Druga też piękna, zwłaszcza jeśli dopasujesz rozmiar. Dwie pozostałe mi się mniej podobają.

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2010-08-28 o 14:12 Powód: dopisek
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 15:03   #2210
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Druga też piękna, zwłaszcza jeśli dopasujesz rozmiar. Dwie pozostałe mi się mniej podobają.

Podpisuje sie obiema rekoma! PIERWSZA!Te z ramiaczkami jakos nie pasuja do Ciebie.
Stary 2010-08-28, 15:08   #2211
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:

Ja z sala nie pomoge niestety-nie moje okolice. Przeszukaj internet, a pozniej bez objezdzania sie nie obejdzie

Kochana ja juz po urlopie. Zapomnialam nawet ze bylam hehe A suknie mhhh-nie nadrabiasz watku

No to koniecznie musisz go pogonic. Wiesz, ze teraz jest wariactwo z wczesniejszym zamawianiem, i faktycznie trzeba sie pospieszyc.

Wstawiam swoje zdjecia z przymiarek. Zdjecia niestety nienajlepszej jakosci, no i przede wszystkim wszystkie suknie byly o kilka rozmiarow za duze.... Podobaja mi sie wszystkie 4 Moze wy pomozecie- prosze o opinie
DRUGA ! Jest piękna, a jak ją dopasujesz to będzie cudnie. Jest delikatna i widać że najbardziej pasuje. Pozostałe Cię "przytłaczają".
Stary 2010-08-28, 15:45   #2212
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:

bez watpienia: ja glosuje na 2, potem na 1 a pozostale 2-wie odrzucilam. pieknie Tobie w pierwszych 2-chale stawiam na nr 2

i tak kochana nienadrabiam watku na internet musielismy czekac ponad 3 tyg;/ a w kafejkach nie bylo czasu a z sukienkami do kiedy masz sie zdecydowac?

Stary 2010-08-28, 17:54   #2213
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem nr 2
Stary 2010-08-28, 19:13   #2214
mala mysz
Raczkowanie

Gwiazdeczko jak dla mnie to 2 wygrywa a na drugim miejscu 3, chociaz we wszystkich pieknie.
qsloncu nie zebym Cie chciala stresowac ale juz chyba ostatnia chwila na zespol...
kurcze moje przygotowania narazie w martwym punkcie utknely. tak sobie mysle ze moze zamowie figurki na tort juz w tym tygodniu
no i niedlugo czas pomyslec o zaproszeniach.
we wrzesniu ide na wesele znajomych to jeszcze podpatrze o czym powinnam pamietac przy organizacji
Stary 2010-08-28, 19:17   #2215
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Gwiazdeczko jak dla mnie to 2 wygrywa a na drugim miejscu 3, chociaz we wszystkich pieknie.
qsloncu nie zebym Cie chciala stresowac ale juz chyba ostatnia chwila na zespol...
kurcze moje przygotowania narazie w martwym punkcie utknely. tak sobie mysle ze moze zamowie figurki na tort juz w tym tygodniu
we wrzesniu ide na wesele znajomych to jeszcze podpatrze o czym powinnam pamietac przy organizacji
mam tego swiadomosc i dlatego nie wiem co zrobic bo niema mnie na miejscu... a jak na neciku patrzylam to nic mojej uwagi nieprzykulo albo terminy zajete:?

Stary 2010-08-28, 19:59   #2216
puchatkowa
Zakorzenienie

gwiazdeczko jak dla mnie też nr 2
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-29, 09:33   #2217
dragmara1
Przyczajenie

Cytat:
[/COLOR] No to ja moze rozruszam watek
Wstawiam swoje zdjecia z przymiarek. Zdjecia niestety nienajlepszej jakosci, no i przede wszystkim wszystkie suknie byly o kilka rozmiarow za duze.... Podobaja mi sie wszystkie 4 Moze wy pomozecie- prosze o opinie[/COLOR]
Gwiazdeczka.
Kopia 1 ...według mnie w tej najlepiej wyglądasz

Edytowane przez dragmara1
Czas edycji: 2010-08-29 o 09:35
dragmara1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 15:25   #2218
paulinka009
Zadomowienie

jak dla mnei zdecydowanie 2 ) chociaz 1 też jest piękna

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-31, 12:55   #2219
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Hej. No i udalo mi sie wywolac troche ruchu na watku
Dziekuje wam slicznie za opinie. Wiadomo, ze decyzje musze podjac sama, i dalej stoje w martwym punkcie. Odrzucilam suknie nr 4, wiec zostaly mi 3. Na innym watku PM 2011, dziewczynom prawie jednoglosnie podobala sie suknia nr2, czym bylam bardzo zaskoczona, bo jakos mniej bralam ja pod uwage. Jest piekna, ale jest przeogromna. Boje sie, ze moze to byc uciazliwe. Napewno zajme cale tylne siedzenie w samochodzie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Dziekuje. Suknie sa tak piekne, ze kazda z nas bedzie wygladac cudnie

Cytat:
Podpisuje sie obiema rekoma! PIERWSZA!Te z ramiaczkami jakos nie pasuja do Ciebie.
Kochana, to moje ramiaczka od stanika

Cytat:
bez watpienia: ja glosuje na 2, potem na 1 a pozostale 2-wie odrzucilam. pieknie Tobie w pierwszych 2-chale stawiam na nr 2

i tak kochana nienadrabiam watku na internet musielismy czekac ponad 3 tyg;/ a w kafejkach nie bylo czasu a z sukienkami do kiedy masz sie zdecydowac?
W pazdzierniku bede znowu w Pl i wtedy musze juz zamowic konkretny model. Akurat w tych salonach nie wypozyczaja, wiec bede kupowala nowa suknie.

Cytat:
Nie przejmuj sie, to taki martwy okres z przygotowaniami. Dobry pomysl, zeby zajac sie drobiazgami. Bedziesz miala zajecie, a na pozniej mniej spraw do zalatwiania. Ja tez na zime planuje zamawiac zaproszenia, dekoracje czy inne bzdety.

Dziewczyny, wy tez tak macie, ze codziennie myslicie o czym zwiazanym ze slubem??? Ja normalnie wariuje. Pierwsza rzecz o ktorej mysle rano, plus przed zasnieciem to jakies weslene sprawy. Zwariuje chyba. Musze znalezc sobie jakies inne zajecie.... tylko jakie???

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-08-31 o 13:00
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-31, 14:58   #2220
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Hej. No i udalo mi sie wywolac troche ruchu na watku

No udalo sie, udalo haha

Kochana, to moje ramiaczka od stanika

o to sorki

Dziewczyny, wy tez tak macie, ze codziennie myslicie o czym zwiazanym ze slubem??? Ja normalnie wariuje. Pierwsza rzecz o ktorej mysle rano, plus przed zasnieciem to jakies weslene sprawy. Zwariuje chyba. Musze znalezc sobie jakies inne zajecie.... tylko jakie???
Ja tez codziennie mysle i gadam o slubie. Dobrze, ze moj narzeczony to wytrzymuje Wiec nie jestes sama. Mam nadzieje, ze mi przejdzie jak juz po wszystkim wroce z Pl Ja mam juz plany na jesien- zime. Po pierwsze nauki przedmalzenskie, po drugie szkola tanca, po trzecie regularny basen chociaz raz w tygodniu. Akurat te dwie pierwsze sprawy znowu zwiazane ze slubem
A co do sukni, to jak bedziesz w Pl to zrob sobie znowu maly maratonik po sklepach. Mysle, ze jak znajdziesz TA jedyna to nikogo nie bedziesz pytac o zdanie, bo po prostu bedziesz nia oczarowana i za zadne skarby nie biedziesz chciala na inne patrzec. Bynajmniej ja tak mam Zycze powodzenia i trzymam kciuki w wyborze
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości