|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]()
![]() |
#3602 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
brrr jaka paskudna pogoda dzisiaj za oknem - a ja do pracy idę
![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Błyszczyk się ścierał, ale pod spodem miałam pomadkę, więc kolor się w miarę trzymał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
czesc
bardzo dzis brzydko Martoolka87 dasz rade chociaz ja pamietam ze jak na praktyki w podstawowce szlam to mialam kilo w porach ![]()
#3607 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem w szoku. Ludzie zaczęli do mnie dzwonić z potwierdzeniem przybycia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam praktyki w podstawówce i bardzo miło je wspominam, ale szkoła ponadgimnazjalna to już zupełnie inna bajka ![]() Na radzie było spoko, tylko się nieźle wynudziłam. Jutro będzie wesoło, bo podobno uczniowie lubią witać gorącymi brawami i gwizdami nowe młode nauczycielki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dzisiaj siedzę zmarznięta i zła, bo musiałam przejechać w deszczu pół miasta, bo pomyliłam się w jednych dokumentach, a do dzisiaj trwała rekrutacja, więc musiałam to zamieniać... Dodatkowo podliczyłam dzisiaj wydatki z całego miesiąca i się przeraziłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
#3611 | ||||
Zadomowienie
|
witajcie
![]() po dość długiej przerwie więc---> ![]() ![]() zanim was nadrobię, co z pewnością zajmie mi trochę czasu, to może kilka słów co u mnie. no to tak: 1) suknia ślubna--> pisałam, że jest problem, bo źle uszyły i niektóre z was pisały później, że tak to jest jak się szyje u krawcowej, no więc w woli wyjaśnienia, ja nie szyję sukni u jakiejś tam zwykłej krawcowej tylko to jest normalny salon ślubny z pracownią krawiecką. suknia została poprawiona (czyt.odszyta od nowa) i jest już prawie ok, tzn, czeka mnie jeszcze ostatnia przymiarka, wybór welonu/toczka/czy coś i czegoś na ramiona ![]() 2)kupiłam suknię na poprawiny ![]() ![]() ![]() 3)wszystkie sprawy kościelne mamy załatwione 4)wszyscy goście zaproszeni 5)kawalersko-panieński w przygotowaniu 6)wybrane: dekoracje na auto/do kościoła/mój bukiet(kolorystyka tylko i kształt)/podziękowania dla rodziców, świadków i druhenek i chyba póki co tyle(pamiętam) ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Capri gratulacje!!!!!! ![]() ![]() ![]() agawoo , martoolka piękne relacje, gratuluję i życzę wszystkiego naj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wszystkim innym dziewczynom, które mnie wsparły w tej kwesti również bardzo dziękuję ![]() idealna dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
u nas mieli do 15 sierpnia, potem uznaliśmy, że do końca sierpnia i wyobraźcie sobie ani jedna osoba nie zadzwoniła ![]() ![]() no, to chyba was nadrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- i zapomniałam jeszcze dwie rzeczy: 1) na dwóch przymiarkach dwa razy zasłabłam ![]() 2) zostało nam 25 dni!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() siewele było super, tylko pogoda nie dopisała ale nikt się tym nie przejmował ![]() a z tym stresowaniem to ![]() i jak po badaniach? ![]() Cytat:
![]() ![]() apropo dzidziusiów to okres mi się spóźna ... ![]() oj, no to powiedzieć tż'towi i on już będzie wiedział, co z tym robić ![]() emila730 świetny plener ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() nom pogoda straszna, ale słyszałam, że ma się jeszcze pogoda poprawić i będzie piękna jesień, no zobaczymy ![]() Cytat:
![]() po tym weselisku jestem troszku niewyspana, opisze Wam co i jak było ale jak zbiorę w sobie moc, a teraz musze iść do pracy ... nie wiem co mnie pokusiło żeby iśc do pracy po dwudniowym weselisku ![]() ![]() znów jest pochmurno, szaro, buro i ponuro, ale i tka lepiej niż wczoraj, bo wczoraj to pół dnia tak wiało że nawet nie szło parasolki otworzyć. a do ślubu 18 dni ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||
Zakorzenienie
|
Będę uczyć przedmiotu psychologia społeczna
![]() Cytat:
![]() ![]() A dlaczego zasłabłaś? Z nerwów/głodu/suknia za ciasna? Dzięki, dzięki, dzięki ![]() A co do pogrubionego tekstu to powiem tak sobie dziś jak mnie pani dyrektor wyczyta i będę musiała paradować przed uczniami ![]() Cytat:
![]() Po badaniu krwi nadal mam gigantycznego siniako-krwiaka na ręce ![]() ![]() Rada spoko, tylko straszne nudy jak już pisałam. Za chwilę będę się szykować na rozpoczęcie i strasznie żałuję, że nie mają tam taiego pana jak w wyborach miss, żeby podczas przedstawiania nowych nauczycielek brał je pod rękę i przeprowadzał przed uczniami, bo się boję, że się tam przewrócę ![]() ![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
wróciłam do świata żywych ![]() dzisiaj pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach urlopu ![]() relacje z weseliska zaraz napisze ![]() ![]() p.s jaka komendę trzeba wpisać żeby nie było widać linka do suwaczka tylko napis "już małżeństwo" Zapomniało mi się ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2010-09-01 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
tfu tfu jaka okropna pogoda
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [ url="www.suwaczek.pl"]JUŻ MAŁŻEŃSTWO[/url ] of kors bez spacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() Martoolka będzie i nie przewrócisz się ![]() Acelinka cieszysz się że Ci się @ spóźnia? chcecie mieć bejbika? ultraradiola dawno Cię nie było, czekamy na relacje z Twojego dnia ![]() mariassia widzisz poprawili suknię i jest wszystko ok, a tak się bałaś ![]() a mnie od wczoraj boli gardło, dzisiaj już od 4 rano spać nie mogłam - latałam po tabletki do ssania i do 7 praktycznie oka nie zmrużyłam ![]() jutro idę pierwszy dzień na praktyki do sądu, boję się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Konto usunięte
|
Będzie dobrze
![]() Ja złożyłam ostatnio właśnie do sądu papiery, ale o pracę-staż na protokolanta. Jeszcze wczoraj musiałam jechać poprawić dokumenty, bo wpisałam zły numer dowodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zasłabłam sama nie wiem czemu, chyb adlatego, że długo stałam w jednym miejscu bez ruchu a było bardzo duszno ![]() a co do 3..2...1...itd to jeśli ci to pomoże to powtarzaj sobie cały czas jak będziesz "paradować" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nic się nie bój, trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubiłam paradowania albo wstawania z miejsca i przedstawiania się przed uczniami.
![]() Ale prawdziwy hardcore dla mnie to były ogólno-szkolne wywiadówki, kiedy to musieliśmy się pokazywać wszystkim rodzicom. ![]() ![]()
#3620 |
Zakorzenienie
|
dzwonili z salonu - przymiarka 18.09
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
czesc
mariiasia gratuluje zalatwionych spraw, acelinka dziekuje za wyjasnienie ![]()
#3622 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Wam za wsparcie
![]() danaee praca jako protokolant to fajna praca, można się spotkać nieraz z bardzo ciekawymi sprawami, a na pewno mnóstwo rzeczy można sie nauczyć ![]() właśnie segreguję zdjęcia do wywołania, matko ile tego jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do typu pracy to tak juz jest ze cos co podoba sie jednemu nie koniecznie odpowiada innym, mi tez w kolko powtarzali ze praca z dziecmi jest meczaca i nieoplacalna, ale dla mnie to nie mialo znaczenia, uwielbiam swoja prace
![]() |
#3624 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dałam radę - na szczęście nie trzeba było paradować przed uczniami, bo pierwsza wyczytana nauczycielka wystąpiła tylko o krok do przodu i ja zrobiłam tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie to jeszcze czeka jak tylko dostaniemy fotki z pleneru, bo już mi babcia suszy głowę, że mam jej jak najszybciej wywołać zdjęcia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
No to chyba czas na moja relacje
![]() Tak na prawdę nasze szalone ostatnie przygotowania do wielkie dnia zaczęły się już w czwartek rano. Musieliśmy odebrać blachy z ciastem w sumie wyszło ich 17 sztuk (o dziwo wszystkie poszły - ja nawet nie zdarzyłam spróbować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następnego dnia jechaliśmy zawieść alkohole soki szampany i wina na sale i zeszło nam tam 2 godziny i nasz harmonogram dnia zburzył się ... szybko do fryzjera walki zakręcić i do domu spakować swoje rzeczy bo ostatnia noc spalam u rodziców a TZ u swoich. W ostatniej chwili wpadliśmy do rodziców przed trzaskaniem ledwo zdarzyliśmy usiąść i zaczęło się wielkie trzaskanie porcelany. Trwało to chyba do 22 ![]() ![]() Dzień ślubu ![]() Obudziłam się o 7 rano początkowo byłam załamana pogoda jednakże z minuty na minute było coraz lepiej :P aż chyba za ... upal był nie ziemski o 8 rano przyszła fryzjerka uczesała mnie w godzinkę fryzurka wypadła lepiej niż na próbnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Msza przebiegla szybko w pewnym momencie zrobilo mi sie slabo i zachcialo wymiotywac to chyba ze stresu ale powstrzymalam wszystko ... Przysiega byla piekna TZ wpatrzony we mnie jak obrazek oczy zaciskal zeby nie uronic lzy nigdy nie zapomne jego wyrazu twarzy ... goscie plakali ja nie wiem co ten slub byl tak wzruszajacy :P Ze zdenerwowania nie moglam podpisac dokumentow do urzedu tak mi sie rece trzesly na dodatek ksiadz mial jeszcze pioro ach meczylam sie chyba z dobre 2 minutki na glupi podpis 5 liter ![]() ![]() ![]() Na sali przywitanie chlebem i sola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogolnie dzien byl piekny pelen usmiechu, radosci i wzruszen Zaluje strasznie ze jest to dzien ktory sie juz nigdy nie powtorzy ... Goscie jeszcze przez tydzien dzwonili do nas i dziekowali za wspaniala zabawe ![]()
#3626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ultraradiola super relacja ![]() ![]() jak tak czytam te wszystkie relacje, to żałuję, że muszę jeszcze czekać na ten wyjątkowy dzień aż 38 dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Wtajemniczenie
|
ultradiola: bardzo fajna i wyczerpujaca relacja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3629 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Martoolka jestem pewna, że poszło Ci śpiewająco ![]() ![]() a Ty certinko się nie bój zdolna jesteś i dasz rade ![]() Cytat:
![]() ![]() Dana, Ty się nie przejjmuj innymi, tylko walcz o tą prace i już ![]() Trzymam kciuki ![]() utraradiola, piękna relacja ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.