![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Takuśna - widzę, że Twoja Wikula też niezła aparatka jest
![]() ![]() ![]() ![]() Anka - no zobacz, miałaś mieć relaksujący dzień dla siebie a tu klops ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a pojutrze do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a obsługa sklepowa u nas jest dobijająca - fakt ![]() ![]() ![]() Judi pytałaś o pachy - teoretycznie ma wystarczyć dożywotnio, ale ostrożniejsi piszą, że na ok. 15 lat. Veronko smart lipo okazało się po trosze lipą, poczytaj fora. działa pół na pół - połowa kobiet nie widzi efektów. interesowałam się tym będąc w ciąży, bo spodziewałam się siebie w wielorybiej wersji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tam nie przeszkadza jak wygladam. pocieszam sie tym, ze tydzien po porodzie wazylam tyle co przed, a pozniej jak karmilam bylo jeszcze mniej. takze po cichu licze na to, ze i tym razem tak bedzie ![]() ![]() jak na razie nie mam zachcianek, raczej malo co jem i wszystko mnie odrzuca. nie moge nawet lodowki otworzyc. kosmos jakis normalnie no. mala, to raczej nie pocieszenie, ale ja tez mam jutro ostatni dzien "laby" i od srody do pracy, z tym, ze mam wizje wizyty niebawem u gina.. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- aaa zapomnialam, na domiar zlego dostalam od gina tabletki na jakies zapalenie. i w skutkach ubocznych ma: niestrawność, rzadko nudności, bardzo rzadko wymioty- jak bym co najmniej miala dosc swoich nudnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
kur.ewski dzień
![]() raz nius z pracy, dwa alergia. od rana do teraz się męczę, klnę w głos i kicham tak że pół bloku słyszy. musiałam złamać swoją zasadę i nalałam kapkę wina, w nim moja ostatnia nadzieja ![]() Kristi dieta nie jest męcząca bo nie ogranicza ilościowo, a jak człowiek głodny nie chodzi to o żarciu nie myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, kwiczę................... ............. ![]() ![]() A ja mam odstresowywacz w postaci małego sreberka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Werstunia dziękuję, ale mnie baby podbudowałyście, naprawdę ![]() ![]()
#1447 |
Zakorzenienie
|
p.s. ja teraz jestem na szukaniu takich rzeczy. wiem jeszcze duuzo czasu i tylko przegladam, ale strasznie chcialam cus takiego przy pierwszym dziecku, wiec teraz pewnie sobie sprawie. chyba, ze tz bedzie chcial mnie z tym wyrzucic, on uwaza takie rzeczy za zbedne :p
http://allegro.pl/koszyk-mojzesza-dl...209830739.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Kasia pamiętam jak Filemona przywiozłam, wzięłam sobie z pracy tydzień urlopu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() trzeba spełniać marzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakos mam do nich sentyment, ciotka daaawno temu miala i pamietam jak na ogrod wynosila hehee, ja co najwyzej na balkon moge :P to samo ofkors z gondola, tak samo moge wystawic na balkon ![]() To jak przy Borysie chcialam strasznie kolyske, ale tz wybil mi z glowy... nie wiem czy bym nawet uzywala, bo nie przepadam za bujaniem dzieci. pozatym Bor mial jedyne 60cm przy porodzie, to mysle ze w ciagu 2-3mies juz bym zrezygnowala. poztym wiecie co? zawsze chcialam miec dziecie na wiosne, co bym mogla cale lato siedziec z dzieciem na dworze itp...takze jak wszystko bedzie ok, to normalnie bedzie jak sobie zaplanowalam ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Dobla, moja pora spania juz dawno temu minela, wiec ide do kapieli i legnac w lozu. Musze sie wyspac, toz to ostatnia noc, kiedy moge pospac do 7:20, pozniej juz o tej porze chcialabym byc w pracy, co bym mogla jechac po malego o 15.30 do zlobka. ciekawe tylko jak mi to wstawanie pojdzie. baj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
ależ mnie podniecają dumania Veronki, taka podekscytowana jestem jakbym conajmniej sama była w ciązy
![]() ![]() ![]() Veronka daj upust swoim zachciewajkom ciązowym, potem wsio można znowu na all opchnąć i po bólu ![]() ![]() ![]() a i koniecznie poluj na pojemnik na cuchnące pampki http://allegro.pl/angelcare-pojemnik...208364007.html, super sprawa , pufa ma w pokoiku, nic nie capi kup jakiś tani byle ze starą kasetką po workach a potem tanio w utrzymaniu będzie jak założysz zwykły worek na śmieci jak czytam o kocich milusińskich to mi żal d... ściska , że moje staruszki zostały na rodzinnych śmieciach, i nikt mi nie mruczy na kolanach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
veronko jak ci się podoba to bierz ten koszyk Mojżesza
mnie się też takie podobają tylko ten materiał cos nie bardzo mi tam pasuje ja bym dała coś żywszego a jak będzie dziewczynka do bardziej falbanistego ja dla moich starszych miałam właśnie kołyskę, dla Karolka nie chciałam bo miałam już 2 łóżeczka ta kołyska to jest jeszcze od mojego brata z 1980 roku i tak chodzi od dzidziusia do dzidziusia //my się śmiejemy że ona przeklęta, bo była zrobiona dla chłopca i kto sobie ją zamówi to ma syna //hmm może to i dlatego nie chciałam jej dla Karolka / |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
hej baby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veronko - kołyska fajna, ale faktycznie starczy na bardzo krótki okres ![]() ![]() ja też wam zazdroszczę, kocim mamusiom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
hejka
Maluśna taka nerwówka to normalka chyba po powrocie z wychowawczego ![]() będzie dobrze, byle atmosfera w pracy była w porządku , a resztę jakos ogarniesz idę pakować przesyłki bo parę rzeczy z szafy opchnęłam ![]() ps. mam słaby humor bo wypryszczyło mi znowu czoło jak nastolatce ![]() ![]() a muszę ciut włosy rozjaśnić, bo coraz czarniejsze mi wychodzą, mimo że używam coraz jaśniejszych odcieni, ale już odkryłam ściągacz koloru matrixa, więc jestem już pogodniej usposobiona w kwestii barwnej ![]() no i przeglądam co tam nad morzem można pozwiedzać, super że jest park wodny więc trzeba stroje zabrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Ależ u nas beznadziejna pogoda! Leje, jest szaro i do ![]() Ledwo dzisiaj potrafiłam wstać.. Poszłam w końcu wczoraj na fitness, poskakałam godzinę i dzisiaj czuję każdy mięsień. ![]() Maluśna, współczuje jutrzejszych ekscesów. NIe martw się, pierwszy tydzień najgorszy.. ![]() Potem jakoś to będzie. hmm, zawsze mi sie wydawalo, ze wychowawczy trwa maks 3 lata.. Gdzie mi się zatem zgubił rok? ![]() Veronko, trzymam kciuki, by dolegliwości ciążowe odpuściły ![]() ![]() Martiś, zdrówka życzę! ![]() Takuśna, jak byś miala kiedys weekendzik wolny, to daj znac ![]()
#1455 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Anis przyszły weekend mam wolny, w niedziele jest u nas jakis festyn rodzinny na Orliku wiec jak bedzie ładnie to pojdziemy. Więc zapraszam jak wolisz, moze przejdziemy sie w dwie rodzinki? ![]() a od poniedziałku będę cały tydzien w meblowym ![]() ![]() Mala u nas na szczescie obyło sie zawsze bez lekarzy, a wypadków juz pare było ![]() ![]() ![]() czekam na relacje z jutrzejszego dnia , ciekawe jak w pracy ![]() ja nigdy nie miałam kotka w domu, w sumie psa w domu tez bardzo krótko bo szybko sie przeprowadzilismy do domku i po jakims miesiącu pies zaginął ( nie wiemy czy uciekł czy go ktos ukradł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zastanawiam sie tylko jak dzieciaki? bo teraz jak bylysmy na wsi to młoda tego szczeniaka męczyła strasznie ![]() ![]() Veronka trzymaj sie dzielnie, gorzej juz raczej nie bedzie co? ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-08-31 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Anka, Anisia - no jutrzejszy dzień będzie ciężki...kumpela, która wróciła po macierzyńskim i 3 mies. wychowawczego mówiła, że dla niej najgorszy był 1-szy miesiąc
![]() ![]() Aniś - ja wykorzystałam w sumie jakieś 1,5 roku wych ![]() ![]() dziś nawet udało mi się wyjść na spacer z dzieckiem...ostatni w dzień powszedni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
cudna ta piosenka http://www.tekstowo.pl/piosenka,emin...__rihanna.html
#1458 | |
Zakorzenienie
|
ale sobie dogodziłam: wątróbka z cebulką, obok pomidorki
![]() ![]() dotąd zlazło mi 1,2 kg wody przez 3 dni na białku. jestem pozytywnie zaskoczona bo zaczęłam okres i nie sądziłam,że będzie tak widoczny efekt ![]() teraz kawka, dziecię odpoczywa. ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Jowisz - wątróbka
![]() ![]() ![]() ![]() gdzie się podziewa Werstusia, mam pilny romans a ta się gdzieś szlaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Aniu mam 3 zdjęcia w samej bieliźnie, na których dokładnie widać te nadwyżkowe kilosy od cycków w dół
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zas wróciłam na fitness.. mam zakwas wszędzie gdzie się dotknę, zaczynam myśleć ze moze mam palec złamany.. ![]()
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, młodzież się uciszyła, może uśnie. ja idę czytać bo książki Larssona dotarły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
ja też nie wiem, z czego ta kobieta się odchudza
![]() ![]() Ania - ja sama sobie śliny naprodukowałam, ledwo to napisałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() Obiecałam sobie, że 2x w tygodniu przez godzinę intensywnie ćwiczę na fitnessie ![]() Bo ostatnio coś za bardzo narzekam na gnaty, jak nie ramię, to plecy, jak nie plecy to dupa mnie boli i tak w kółko.. Wczorajszy ból ramienia minął, chociaż może to złudzenie, bo rypie mnie całe ciało na chwilę obecną ![]() ![]()
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniś - a w jakich godzinach ty wogóle pracujesz? zastanawiam się czy któraś z nas wstaje z dzieciakiem tak wcześnie jak ja będę... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Anisia a ty nie pracujesz na pełnym etacie juz?
![]() no to zapraszam w sobotę, ale tak ok 15 bo będę po nocce ![]()
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moge zacząć i o 6.30, ale nie porypało mnie jeszcze. Piotrek usypia o 19.30 i spi z reguly do 5.50. Takze nie ustawiamy budzika, bo on z reguly nas budzi. Jak wstaniemy, to jemu flacha, TZ robi sniadanie, a ja sie pindrze. Potem ubieram Piotrka i wychodzimy ![]() Takusna, jesli mowisz o 11 wrzesnia, to mi pasuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Tak, pracuje na pełnym etacie, dostałam łaskawie zwrot na pełny od 9 sierpnia do 30 wrzesnia, z mozliwoscia przedluzenia o ile mi sie projekt przedluzy ![]()
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
no to fajnie, że możesz zacząć pracę o 7.30
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.