Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 14:09   #1171
201608051010
Konto usunięte

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
dziewczyny jak kupujecie często w tesco to wyróbcie sobie karte clubcard niby sie nie oplaca bo za każde wydane 2 zł jest 1 ptk ale co 3 miesiące przysyłają do domu bony(w tym miesiącu mialam za 7,50 bon hehehe)plus kupony rabatowe ale co tam zawsze jakies kakao do domu za free kupie heheheh

młoda po grochowie spi 2 godziny
wlasnie ją wyrobilam dopiero wczoraj a od ponad roku jestesmy tam zawsze przynajmiej raz w miesiacu, jak pracowalam to nawet kilkarazy i nie malo kasy zawsze zostawiamy, troche juz by sie tych punktow uzbieralo,a tak dopiero zaczynam
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:10   #1172
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ja dzis kupilam za 14 z groszami
No to u rzeźnika pewnie z 15 zapłace, ale musze zrobić te zapasy mięsa, a chce coś bardziej urozmaiconego niz tylko schabowe i skrzydełka.
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:12   #1173
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
no widzisz chciec to moc, kasy nie wiadomo ile nie wydalas a ile jedzenia i nie tylko kupilas
najważniejsze, że mięcho jest. gdyby nie Wy kobitki to nadal bym miała zero mięcha na zapas , a tak ziemniaki są, mięso jest i można tworzyć. człowiek czasem potrzebuje bodźcado zmian

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:13   #1174
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Niniona koniecznie daj znać co i jak! Kurcze mało przyjemne te badania Ja mam skierowanie i też musze do poradni się zapisać. Te badania pod znieczuleniem się odbywają?
no niestety bardzo nieprzyjemne, ale jak trzeba zrobic to trzeba
niestety nie ma znieczulenia, rektoskopi nie robi sie ze znieczuleniem, natomiast kolonoskopie robi sie ze znieczuleniem w niewielu miejscach i niestety tam terminy sa juz do konca roku zajete, a ja nie moge tyle czekac
prywatnie takie badanie ze znieczuleniem kosztuje u mnie w miescie 770 zl wiec zupelnie nie moj prog cenowy

no nic jakos to przezyje (mam nadzieje)
Stary 2010-08-31, 14:14   #1175
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jak kupujecie często w tesco to wyróbcie sobie karte clubcard niby sie nie oplaca bo za każde wydane 2 zł jest 1 ptk ale co 3 miesiące przysyłają do domu bony(w tym miesiącu mialam za 7,50 bon hehehe)plus kupony rabatowe ale co tam zawsze jakies kakao do domu za free kupie heheheh

młoda po grochowie spi 2 godziny
ja mam clubcard i chyba niedługo list przyjdzie, ale do "teściów" wtedy ich adres podałam i muszę to jakoś zmienić

Stary 2010-08-31, 14:14   #1176
dudipopka
kobieta za ladą

paczka grochu w tesco 1,40 bodajże

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:16   #1177
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
za tyle sztuk to tanio
muszę spojrzeć, bo też ta promocja mi się rzuciła w oczy,ale nie wiem czy to nie dla noworodków. mi się właśnie kończą pieluchy,ale chyba bym w zębach je musiała nieść
Jest napisane Pieluchy Pampers Midi Multi Paczka i pod spodem że różne rodzaje, wiec może nie tylko dla bobasków.

I jeszcze są Huggies też Midi i też napisane że rózne rodzaje są po 36,99 za 84szt.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:18
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 14:18   #1178
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
paczka grochu w tesco 1,40 bodajże
kurcze, mogłam kupić, też bym grochową zrobiła sobie. nic straconego, bo musimy po pieluchy jechać więc jak znajdę to wezmę

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
I jeszcze są Huggies też Midi i też napisane że rózne rodzaje są po 36,99 za 84szt.
o te teraz mam właśnie dlatego, że była promocja

Wiecie co, cieszę się, że była promocja akurat tego mięsa co kupowałam wiedzieli, że przyjdę?

Stary 2010-08-31, 14:18   #1179
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
No to u rzeźnika pewnie z 15 zapłace, ale musze zrobić te zapasy mięsa, a chce coś bardziej urozmaiconego niz tylko schabowe i skrzydełka.
u mnie u rzeznika jest taniej niz np w tesco, auchanie i carrefourze a do tego swieze - ale oczywiscie nie w kazdym, wiec warto sie przejsc po miescie i popatrzec, c gdzie i za ile mozna dostac

jak czasem w ramach wyjatku kupuje jakies inne mieso to ide wlasnie tam gdzie tanio i jeszcze mi panie kroja np schab odrazu na kotlety, wiec nie trzeba sie z tym babrac a w domu tluczkiem potraktowac, wrzucic w panierke i gotowe
Cytat:
najważniejsze, że mięcho jest. gdyby nie Wy kobitki to nadal bym miała zero mięcha na zapas , a tak ziemniaki są, mięso jest i można tworzyć. człowiek czasem potrzebuje bodźcado zmian
no ja jakbym nie miala pomrozonego to moze obiad przy dobrych wiatrach raz w tygodniu bym zrobila, bo nie chcialoby mi sie biegac codziennie do sklepu, tym bardziej, ze wiem czym to grozi, wychodze po mieso a wracam z cala siata zakupow
Stary 2010-08-31, 14:19   #1180
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, mogłam kupić, też bym grochową zrobiła sobie. nic straconego, bo musimy po pieluchy jechać więc jak znajdę to wezmę

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

o te teraz mam właśnie dlatego, że była promocja

Wiecie co, cieszę się, że była promocja akurat tego mięsa co kupowałam wiedzieli, że przyjdę?:confused :
Ale to przypadkiem dzisiaj po te pieluchy nie jedź! Promocja jest od piątku

Stary 2010-08-31, 14:20   #1181
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to przypadkiem dzisiaj po te pieluchy nie jedź! Promocja jest od piątku
to d... w takim razie, bo mi ostatnie kilka sztuk zostało wynajdę inne w promocji w takim razie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 14:25   #1182
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie u rzeznika jest taniej niz np w tesco, auchanie i carrefourze a do tego swieze - ale oczywiscie nie w kazdym, wiec warto sie przejsc po miescie i popatrzec, c gdzie i za ile mozna dostac

jak czasem w ramach wyjatku kupuje jakies inne mieso to ide wlasnie tam gdzie tanio i jeszcze mi panie kroja np schab odrazu na kotlety, wiec nie trzeba sie z tym babrac a w domu tluczkiem potraktowac, wrzucic w panierke i gotowe

U nas jest taki rzeźnik co ma maszyne do rozbijania mięsa i te kobietki odrazu rozbijaja kotlety. Super sprawa. Ja kupiłam dzisiaj 1 kg skrzydełek za 7 zł. Wyszło mi 12 skrzydeł. 8 zostawiłam na jutro do pomysłu na, a 4 zamroziłam będzie do pomidorówki. Dobrze, że mój tż uwielbia skrzydełka pod każdą postacią. Najtańsze mięsko lubi
Stary 2010-08-31, 14:26   #1183
nurek119
Zakorzenienie

dla wszystkich miłośniczek frytek!!
byłam w Lidlu i jest promocja karbowanych!! kosztuja 1zł 59gr? tych groszy nie jestem pewna
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:29   #1184
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Dziewczęta, tak sobie pomyślałam w kwestii gotowania... Jak brakuje Wam pomysłów, polecam stronę:
http://recipes.bbclifestyle.com/reci...anguageCode=pl

Znajduje się tu baza przepisów i aplikacja, która pozwala zaplanować posiłki na cały tydzień z góry - bardzo ciekawa opcja dla tych, które lubią robić zakupy wcześniej i mieć wszystko rozplanowane. Jasne, można to wszystko rozpisać na kartce, ale tutaj przy okazji można natrafić na naprawdę fajne przepisy

A teraz mam pytanie... Znacie adresy blogów prowadzonych przez tzw. kury domowe? Jakieś porady, przepisy, totalny miszmasz dla pań domu Szukam, szukam i coś ciężko mi idzie.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:33   #1185
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
U nas jest taki rzeźnik co ma maszyne do rozbijania mięsa i te kobietki odrazu rozbijaja kotlety. Super sprawa. Ja kupiłam dzisiaj 1 kg skrzydełek za 7 zł. Wyszło mi 12 skrzydeł. 8 zostawiłam na jutro do pomysłu na, a 4 zamroziłam będzie do pomidorówki. Dobrze, że mój tż uwielbia skrzydełka pod każdą postacią. Najtańsze mięsko lubi
A mój nie lubi nic z czym trzeba się bawić, czyli odpadają udka, skrzydełka, żeberka
A ja np. udka uwielbiam, bardziej niż cycki nawet bo cycki są nudne
Muszę też sobie kupić skrzydełka i robić tak samo jak zwykle - dla TŻ schabuś albo cycuś a dla mnie co lubię.

Mojej dokumenty z prawa jazdy dotarły do wytwórni papierów wartościowych więc coraz bliżej do odebrania plasticzku

Stary 2010-08-31, 14:43   #1186
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Mojej dokumenty z prawa jazdy dotarły do wytwórni papierów wartościowych więc coraz bliżej do odebrania plasticzku
u mnie odkąd dotarły do wytwórni minęły 2 tygodnie i miałam prawko w łapce

dziś robię ziemniaki+mintaj+kapusta
z racji tego, że kupiłam mięsa zrobię inne obiady niż planowane
te co zrobię wyjdą taniej

Stary 2010-08-31, 14:49   #1187
effie22
Wtajemniczenie

A do mnie już tż dzwonił żebym mu dołożyła 20 zł do spodni. Bo miał odłożone na spodnie i paliwo, a kupił jakąś płyte bo chce szafki zrobić w domu. No i na paliwo już nie ma, a na spodnie ja mam mu dołożyć. Ja z tym moim tż-tem sie wykończe. Miał odłożoną kasę na buty, a kupił cyfrówke, miał na koszulke odłożone kupił wentke. A teraz miał na spodnie, a kupił jakieś płyty. Na szczęście pracuje u swojego kuzyna i ma mozliwość brania zaliczek więc może jakąś stówke weźmie. Albo chociarz wcześniejszą dopłate do paliwa to jakoś przeżyjemy.
Stary 2010-08-31, 14:49   #1188
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja niedawno skończyłam pisać i obiadu brak

Śniadanie o 11.30 jeszcze mnie trzyma z tż

w ogóle to tż ma szansę na prace w roku akademickim, ja będę pisać Ciesze sie bardzo. Chyba zdecydujemy się na te konto oszczędnościowe
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:09   #1189
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
wlasnie ją wyrobilam dopiero wczoraj a od ponad roku jestesmy tam zawsze przynajmiej raz w miesiacu, jak pracowalam to nawet kilkarazy i nie malo kasy zawsze zostawiamy, troche juz by sie tych punktow uzbieralo,a tak dopiero zaczynam
Ja mam ta karte od poczatku i zbieram punkciki Rabaty w stosunku do tego co się wydało to kropla w morzu, no ale zawsze na jakies masło czy chipsy będzie Wczoraj byłam w Tesco ( bardzo często robie tam zakupy) i pani przed nami nie miała karty to pani kasjerka nabiła jej punkty na moją kartę a potem jeszcze z moich zakupów były punkty razem nieco ponad 100 pkt
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 15:15   #1190
aneczka240
Wtajemniczenie

Alazkrainy już się melduję w drugiej części Dziękuję za wiadomość i przepraszam, że tak zniknęłam bez wyjaśnienia Trochę podczytuję chwilami, ale zaległości mam co niemiara Nie miałam czasu wejść na wątek, ale nadrobię, obiecuję Gratulacje wszystkim SPD, którym cokolwiek się udało i tym, które wzięły ślub - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Kolce nowe nadal wstawiam na fbl, więc możecie dalej zaglądać. Pozdrawiam nowe SPD Później napiszę, co u mnie słychać, bo zaraz jadę się zobaczyć z moim kolegą ze średniej szkoły Buziaki kochane

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:17   #1191
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja zmykam do mamy, siostry i na zakupy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:27   #1192
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Alazkrainy już się melduję w drugiej części Dziękuję za wiadomość i przepraszam, że tak zniknęłam bez wyjaśnienia Trochę podczytuję chwilami, ale zaległości mam co niemiara Nie miałam czasu wejść na wątek, ale nadrobię, obiecuję Gratulacje wszystkim SPD, którym cokolwiek się udało i tym, które wzięły ślub - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Kolce nowe nadal wstawiam na fbl, więc możecie dalej zaglądać. Pozdrawiam nowe SPD Później napiszę, co u mnie słychać, bo zaraz jadę się zobaczyć z moim kolegą ze średniej szkoły Buziaki kochane
gdzie Cię tak wcięło ? w końcu jesteś

Stary 2010-08-31, 15:27   #1193
Nadia5
Zakorzenienie

Nadrobiłam przy Was to nie ma co się z domu ruszać byłam u mamy, narobiłyśmy gołąbków więc lodówka się powoli zapełnia Widzę że Wy tak dzisiaj zakupowo, też chciałam jutro porobić zapas mięsa na wrzesień ale jutro TŻ wróci z pracy popołudniu więc i kasa będzie popołudniu na jutro i tak mam placki więc rano zawitam do dnajomej pofarbować włosy Zakupy, te mięsno duże zrobie w czwartek
Póki co, mam gołąbki i indycze gulaszowe 2 takie większe kawały za 6zł z groszami wyszło.

Mama zaopatrzyła mnie w gumowce, deszcze mi nie straszne
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 15:51   #1194
effie22
Wtajemniczenie

U mnie pogoda się poprawiła. Wyszło słonko, ale i tak pewnie jest zimno. Ważne, że nie pada. Mam nadzieje, że w tym roku nie będzie jak w zeszłym zimy stulecia. Bo jak sobie przypomne te -14 stopni i siebie czekającą 45 minut na autobus do szkoły, który i tak nie przyjechał brrr. Cud, że wtedy zapalenia płuc nie dostałam
Stary 2010-08-31, 15:56   #1195
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pogoda się poprawiła. Wyszło słonko, ale i tak pewnie jest zimno. Ważne, że nie pada. Mam nadzieje, że w tym roku nie będzie jak w zeszłym zimy stulecia. Bo jak sobie przypomne te -14 stopni i siebie czekającą 45 minut na autobus do szkoły, który i tak nie przyjechał brrr. Cud, że wtedy zapalenia płuc nie dostałam
u mnie zero słońca za to szaro buro i wietrznie i ciągle pada
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:04   #1196
Anastazja86
Zakorzenienie

ja tak jak pisałam na obiad zjadłam sadzone plus ziemniaki i pomidory czyli taniutko za to Tż wciągnął na obiad kebaba mówiłam mu żeby zjadł coś u mamy to by zaoszczędził chociaż te 10 zł no ale już trudno
wieczorem zamierzam rozpisać sobie obiady na tydzień i jutro ruszę na zakupy
zazdroszczę Wam tych supermarketów bo co rusz są jakieś promocje. U mnie w mieście są tylko dwie Biedronki, Netto i Inter Marche w którym jest strasznie drogo i tam praktycznie w ogóle nie chodzę
Cały czas myślę nad tymi obiadami i zupełnie nie mam pomysłów, może wieczorem mnie jakaś wena najdzie oczywiście postaram się skomponować jak najtańsze obiady, niestety zupy odpadają bo Tż się nimi nie najada no ewentualnie rosół mógłby być bo ja gotuję z całego kurczaka więc jest wtedy dużo mięsa..jeszcze lubi zupę gulaszową, no ale ja taką lubię tylko z wołowiną a wołowina u mnie bardzo drogano nic, coś tam powymyślam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:18   #1197
dudipopka
kobieta za ladą

a ja znikłam bo sie rozpętała burza okna mi wymyło bo lało prosto na nie
posprzątalam u mlodej w pokoju wieczorem wstawie pranie(łazienke mam na korytarzu swoją więc pranie i kapanie moje pzrypada na wieczory i jak tz w domu bo odkąd młoda mi z chalupy uciekła na schody nie zostawiam jej samej)
zrobiłam sos tzatzyki bo wczorajszy sie skończył
umyje gary i mam wolne

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

a jak lubicie skrzydełka to polecam wam przyprawe kamisa "skrzydełka kentacky" wychodzą cudne takie imbirowo-miodowe wystarczy natrzeć i do piekarnika do tego ryż jakaś surówezcka colesław zcy cuś i miodzio obiadzik

w sumie to ja bym mogła np samym makaronem z sosem pomidorowym żyć ale musze ze względu na dziecko kombinować coby i dużo warzyw było i owoców w tygodniu i mięsa mamo jak mnie to nudzi taka normalnie intendentka w przedszkolu jestem hehe
a owoce czy warzywa drogie jak diabli nie mówiąc o miesie ...

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 16:43   #1198
ssnowdrop
Zadomowienie

no to czuję się jak prawdziwa SPD w całym domu posprzątane łącznie z myciem podłóg, łazienka i kuchnia wyszorowane na błysk dodatkowo pranie firany z kuchni i obrusu- ręcznie, bo pralki wciąż nie mamy
musze przyznać że tż mój też udział w tym sprzątaniu miał dlatego tak szybko poszło
pózniej byliśmy w rossmannie bo w tym szale porzadkowania okazało się że wszystkie płyny nam się kończą i ja musiałam tampony kupić też, ale wydaliśmy niecałe 27 zł więc sukces musimy się zaopatrzec jeszcze tylko w płyn do prania i płyn do płukania w biedronce bo te rossmanowe jakoś mi śmierdziały a żeby być seksowna Panią domu to po drodze wpadłam jeszcze do lumpka... 14 zł wydane, ale wreszcie mam upragniony rozpinany sweterek o którym śniłam i marzyłam za całe 5 zlociszy i dwie bluzeczki nadprogramowe, ale mogłam sobie pozwolić, bo tż wreszcie znalazl prace
widzę że tematy obiadowe- my własnie po- zrobiliśmy kotlety z cycka kurczaka zapiekane z serem+fasolka szparagowa+ziemniaki. Kotletów narobiliśmy tyle, że jutro też obiad mamy z głowy

wiecie co? strasznie jestem ciekawa jak tam motylkowy ślub i przygotowania jelonka?????? nie moge się już doczekać relacji
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy

Edytowane przez ssnowdrop
Czas edycji: 2010-08-31 o 16:45
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:58   #1199
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
no to czuję się jak prawdziwa SPD w całym domu posprzątane łącznie z myciem podłóg, łazienka i kuchnia wyszorowane na błysk dodatkowo pranie firany z kuchni i obrusu- ręcznie, bo pralki wciąż nie mamy
musze przyznać że tż mój też udział w tym sprzątaniu miał dlatego tak szybko poszło
pózniej byliśmy w rossmannie bo w tym szale porzadkowania okazało się że wszystkie płyny nam się kończą i ja musiałam tampony kupić też, ale wydaliśmy niecałe 27 zł więc sukces musimy się zaopatrzec jeszcze tylko w płyn do prania i płyn do płukania w biedronce bo te rossmanowe jakoś mi śmierdziały a żeby być seksowna Panią domu to po drodze wpadłam jeszcze do lumpka... 14 zł wydane, ale wreszcie mam upragniony rozpinany sweterek o którym śniłam i marzyłam za całe 5 zlociszy i dwie bluzeczki nadprogramowe, ale mogłam sobie pozwolić, bo tż wreszcie znalazl prace
widzę że tematy obiadowe- my własnie po- zrobiliśmy kotlety z cycka kurczaka zapiekane z serem+fasolka szparagowa+ziemniaki. Kotletów narobiliśmy tyle, że jutro też obiad mamy z głowy

wiecie co? strasznie jestem ciekawa jak tam motylkowy ślub i przygotowania jelonka?????? nie moge się już doczekać relacji
brawopodziwiam no i gratuluję pracy Tż
ja też już nie mogę się relacjo doczekać

chyba też wezmę się za sprzątanie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:31   #1200
anoola
Zadomowienie

Witajcie kochane Ja wiem że trochę mnie nie było ale żebym was już w nastepnym wątku musiała szukać?? Że niby kiedy ja to wszystko nadrobię... no nic, jutro od rana robię wieeelki kubek kawy i siadam do czytania (o ile uda mi sie w ogóle znaleźć miejsce w którym "odpadłam" - pewnie nie pamiętacie- to ja, dzielna SPD która przetrwała miesiąc z teściową pod jednym dachem )
Tęskniłam za wami strasznie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
No zawstydziłaś mnie normalnie to jak ja mam niby jutro nadrabiać czytanie...no normalnie mi wstyd będzie tak bezczynnie siedzieć
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości