|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
lalaith
Agonia... ![]() Melka, Lubię Winiary, Hellmans i Develey. Pyszności Szkoda, że zamknęli u mnie w mieście knajpę meksykańskąEdytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-08-31 o 17:27 |
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjaaadłabym.. Jak byłam na wczasach to tata TŻ opowiadał właśnie coś o meksykańskim jedzeniu i tak nam na smak przyszło.. W Krakowie jest jakaś warta uwagi?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4053 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zagadka: ile zajmuje pzrejechanie taksówką z Czyżyn na Bieżanów i z powrotem? Podpowiedź: dużo. Odpowiedź: 3,5godz. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Melka, a Taco to nie meksykańska? BTW lubię tekst i song z podpisu
|
||||
|
|
|
#4054 | |
|
|
Cytat:
W każdym miejscu będę testować nachos.
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Konto usunięte
|
Trust, to fajną pracę podłapałaś
![]() Ineso, samo odejście z pracy nie załatwia sprawy. Nie wyłącza myślenia. dopiero teraz zrozumiałam że czuję do niego coś więcej. teraz musze sobie poukładac w głowie pewne sprawy. A ciągoty to się ma do różnych facetów. A tu nie są jakieś tam ciągoty o podstekstach seksualnych :/czyli jeszcze gorzej. Melka, on nie patrzył na mnie jak typowy facet na kobietę. Bo ja wyczuwam czy facet ma na mnie tylko ochotę czy jest to coś więcej. a pozatym jestem głodna a suchelców paluszków i krakrersów nie chcę, na cytrusy też nie mam ochoty ;/ |
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
W Taco na rynku mają dobre żarcie!
|
#4057 |
|
Copyraptor
|
Jak mnie brzydzą tacy faceci, którzy mają żony czy narzeczone, a w pracy usiłują romansować z innymi..fuj. Patykiem przez szmatę bym nie tknęła.
I meksykańskie jedzenie to chyba jedna z niewielu kuchni, za którymi nie przepadam |
|
|
|
#4058 |
|
|
Kupię
![]() Niestety, cierpię na permanentny brak odpowiedniego kandydata. Wszystkie to takie, co zostało, jakieś nie takie...
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu o czymś innym
![]() Malla nie wiesz gdzie przyjmuje ta fryzjerka Agnieszka Jaśko od kręconych z wątku o kręconych? ![]() Potrzebuje coś zrobić w końcu z włosami
|
|
|
|
#4060 |
|
Konto usunięte
|
Cholerko, akurat on nie romansował ze mną
Taki inny okropny *&^%$### <--- (brzydkie słowo pod jego adesem) próbował i to nachalnie :/ aha, może jakoś w przyszłym tygodniu umówimy się i przekażesz mi kolczyki ![]() albo ja do Ciebie napiszę smska kiedy dokładnie
|
|
|
|
#4061 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4062 |
|
|
Szykujesz atak na ESB wraz z kolesiem z Kuwejtu? Ale ten, nie bądź pilotem samobójcą, szkoda by było
|
|
|
|
#4063 |
|
Konto usunięte
|
ok
Cholerko, to jakby mi się nie udało to w takim razie jak wrócisz dobra, mam w lodówce sos ostro-słodko-kwaśny i sos 1000 wysp mobilizuję sie i schodzę po nachosy
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gadajcie o jedzeniu, bo ja jestem przed @ i ciągle jem, a potem narzekam, że mi się tłuszcz ze spodni wylewa... Dzisiaj ledwo się w jednych zapięłam ;/
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale nie byłam jeszcze
![]() p.s. Lubię Comę i te klimaty. Bardzo ![]() Cytat:
Oo! Zaczynamy od października
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Matka Smoka
|
Hula, nie gniewaj się, ale cieszę się, że masz kaca
Bo mi się nie chce odmierzać i nie jadę do Plazy.kasiencja, pochrzaniłam z odżywkami to dlatego, że wtedy zastanawiałam się czy wziąć tą, co Ty czy owocową scandic, bo też miała dobre recenzje na wizażu. http://www.ktpi.pl/p/pl/scan12/scand...sk+300+ml.htmlA propos ktpi - odkryłam wczoraj, że jeszcze mam farbę, więc nie będę jeszcze tam nic zamawiać, może za miesiąc. Wyedytuję w Klubie i zmienię datę, ale wątek zostawię. Malla, masakra z tym basenem. Ja to naiwnie wierzyłam, że na porządnych basenach takie rzeczy się nie zdarzają. Ktoś mi powiedział, że tam się myli wszyscy z Coke'a. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Melka, ja też nie byłam w Taco
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak to możliwe, że za niska? Ile trzeba mieć?
|
|
|
#4069 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny! Co narzekacie, piękny dzień!
Wysypka się zmniejsza, mężczyzna do mnie jedzie, za parę dni weekend. Super po prostu! Kicccia - Lalaith chyba wie, gdzie ona przyjmuje. Hardgirl - to ja już nie rozumiem, który do Ciebie startował... To co, wydrukować Ci pozew rozwodowy? ![]() Cytat:
Zaraziłam się jeszcze przed Coke, bo czoło w krostach mam od 3-4 tygodni.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-08-31 o 18:33 |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Ona gdzieś koło Ronda Grzegórzeckiego chyba ma swój salon. To by trzeba na fryzjerskim sprawdzić, zaraz popatrzę.
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Neciak, najmniej 176-178cm...
|
#4072 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
Cytat:
![]() na basenie myli się ludzie z Coke'a? przecież za bilety wstępu też musieli zapłacić ![]() co do knajp meksykańskich - byłam kiedyś w tej takiej na rogu Szlaku i... Warszawskiej? niedaleko filii Oriflame i wzięłam jakieś burrito, niektóre rzeczy były w nim dobre, świeże, ale jakaś rozciapana fasola (chyba to była fasola ) mi nie smakowała i psuła wrażenie - na szczęście można tam sobie wybierać składniki, na drugi raz uważniej się przyjrzę ![]() w Taco Mexicano też byłam - wzięliśmy coś z TŻ, to było nie najgorsze, ale pamiętam że się nie najedliśmy
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2010-08-31 o 18:45 |
||
|
|
|
#4073 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Jak doszłaś do tego, że to gronkowiec i że z Parku? To był wyjazd służbowy ![]() Ja tyle miałam, ale też i za dużo kg, bo aż 56 i kazali mi chudnąć jeszcze ![]() trust - pięknie malujesz oczy wszyscy mają nowego ava, mam i ja
|
|
|
|
|
#4074 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Lekarz doszedł, nie byłam pierwsza, tylko rzucił okiem i zapytał, który basen. Cytat:
ożęsz Ty, nie poznałam Cię!!!
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, to masz szczęście
![]() Dziewczyny, wieeelka prośba: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post21772585
|
#4077 |
|
Konto usunięte
|
Pozwy rozwodowe gdzieś tam mam, jeszcze ze studiów
Startował do mnie taki obrzydliwy A. który chumka jak świnka, kiedyś chyba o nim opowiadałam albo na żywo albo na wizażu, a M. to ten co mamy do siebie słabość ![]() jak byłam po nachosy to spotkałam mojego ulubionego członka wspólnoty mieszkaniowej i od razu mi się cieplej na sercu zrobiło lubię tę wąsatą chudzinę a na kasprowym śnieg, buuu buuuu |
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też ważę stosunkowo mało i wiem, jak wyglądałam ważąc 45kg - nie chcę tego powtarzać...A i dziękuję, trochę wprawy i więcej chęci a będzie dobrze Ja teraz mam nowe pędzelki i zamiast je testować na lewo i prawo, to maluję się tylko z użyciem tuszu do rzęs albo aż dodatkowo eyelinera ![]() Lalaith, mam nadzieję, że pomogłam ![]()
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2010-08-31 o 19:02 |
|
|
|
|
#4079 |
|
Nie depcze krokusów
|
W pi..... tego śniegu na Kasprowym!
http://wiadomosci.onet.pl/187412,21,0,pokaz.html Trust - a na avatarze ile ważyłaś? Nie obcinając kończyn i głowy...
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że 48-49kg, teraz ważę tak 49-51kg w zależności od dnia i stopnia cyklu...
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

Szkoda, że zamknęli u mnie w mieście knajpę meksykańską

pechowo facet jest żonaty
W każdym miejscu będę testować nachos. 

) mi nie smakowała i psuła wrażenie - na szczęście można tam sobie wybierać składniki, na drugi raz uważniej się przyjrzę
i od razu mi się cieplej na sercu zrobiło