Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 11:36   #3091
M25
Zadomowienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ale zrobilam sobie wielkie sniadanie

dzisiaj ide na policje zlozyc doniesienie na ta Pania , ktora mnie oszukala
a zglosilas sprawe w allegro? niech jej konto zablokuja..

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie kupujecie wypelnienia do lozeczek 120x60? 120x90 czy te wieksze 135x100??
Ja kupiłam 135x100
Stary 2010-09-01, 11:36   #3092
malgosiak25
Raczkowanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Gimnazjum? Masakra Mój 3 rok uczy w liceach Plus w prywatnej szkole językowej. Zapracowany jest strasznie bidulek, ale bez tego nie dalibyśmy rady. I tak wychodzimy na styk, mimo, że rodzice z obu stron nas wspierają... No ale jakoś musieliśmy się urządzić. Mąż uznał, że jak się rozmnażać, to we własnym
Skąd my to znamy mojemu super pracuje sie w gimnazjach, zreszta innaczej jest w małych miejscowościach i na wsiach gdyby nie jego praca tez nie moglibyśmy sobie na wiele pozwolić. My mieszkamy u mnie w domu, zajmujemy całe pietro, a rodzice parter
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:41   #3093
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
ja na jesien i zime mam tylko kozaki na wysokim obcasie,bede miala spuchniete nogi,wielki brzuch i w sumie nie wiem w czym ja z domu wyjde jak snieg spadnie hehe na razie biegam w adidasach,ale sa bardzo sliskie jak jest lod,to bylby dopiero widok-wielka slizgajaca sie przedswiateczna bombka
hahahahhaha świetny tekst

Dzien Doberek dziewczyny!!
Ja w doskonałym humorze dzisiaj wizyta przebiegła modelowo, lekarz zrobił mi USG znów, podejrzał Jaśka i..... OBRÓCIŁ SIĘ!!!!!!!!
Wyszłam od lekarza, wsiadłam do auta i zalałam sie ze szczęscia łzami
Wazy już w 30t6d 1580 gram więc lekarz pokiwał z uznaniem głową, że papusny ale może osbie być i papuśny, byle zdrowy i w pozycji nietoperka )

Poza tym dzieczyny, co do kołderki, to ja też będe mmiała tę wiekszą, a odnosnie rożków, to widziałam ostatnio w carrefourze rozki bardzo fajne za ... 15 zł, sprawdzałam wymiary i sa takie same jak na all, w zasadzie nie wiem czym sie rózni od droższych.

No a co do ciuchów, to i ja musze sobie ocs zakupić... bo narazie latam w balerinach, legginsach tunikach, kurtke mam skórkę, ale krótką, wprawdzie zapinam się, ale wyglądam jak salceson we flaku ;/ no ale na chlodne dni zakładałam legginsy, do tego sweterek dlugi i na to kurtka i było git, liczyłam, że tak do listopada przepekam, ale coś widze, że będzie ciężko. Trzeba szukac okazji na all albo moje ulubione polowania w lumpku ) hiihih Rok temu wytargałam mojej siostrze krótki płaszczyk zary własnie bombowaty cieplutki taki na jesień chłodną i przymierzałam go wczoraj, ale krowa jedna powiedziała, że mi go nie pozyczy ;/ mam ją jedyną siostrę, a ona jest po prostu rozpuszczona jak dziadowski bicz, nie dogadujemy sie ostatnio w cale ;// ale ani ona ani jej głupi płaszczyk nie zepsują mi dzisiaj humoru, bo mały mi tak podniósł poziom endorfin we krwi, że chyba sie posikam z radości ;D hehehe

Irsin - idź, idź na policję, niech pogrożą tej pani, bo nie po to płacilas ciężkie pieniądze, żeby uzywac nieoryginalnych kosmetyków. Zreszta pobłażanie nic nie da, bo sie nigdy nie naucza tacy ludzie!!

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Ooo ja sie własnie też zastanawiam nad tym płaszczykiem Podoba mi sie ten fioletowy
Tez bym chciała wyglądac jakl te laski ze zdjęć w tych płaszczykach, ja mam tak grubaśne łydy, że ledwo wciagam swoje szmaciane botki z zeszłego roku ;/ ja normalnie mam dośc tłuściutkie łydki, a teraz top w ogóle, a wszystkie buty są takie, że spodnie musze nosić w środku... super;/ ciekawe jak je tam wepchnę ??
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:42   #3094
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

ostatnio bardzo płodne dni macie-nie wyrabiam na zakrętach z nadrabianiem

Ja sie trochę gorzej czuje-wciąż coś mnie ciągnie, kłuje i jest nieprzyjemnie ;( a zamiast poleżeć to cały czas gdzieś jeżdżę i coś załatwiam

parę dni temu też się nad tym zastanawiałam

Anecka bardzo fajne ubranka upolowałaś w auchan i mam nadzieję że nie przesadzasz z tym sprzątaniem

Kootek kciuki dalej zaciskamy i już pół tygodnia minęło odkąd jesteś w szpitalu-jakos dzień za dniem leci super, oby jak najdłużej w dwupaku

U mnie też ten zestaw nie działa ech...

De pewnie dziś się kąpie i opala zazdroszczę wypoczywajcie sobie w spokoju i fajnie że TŻ wykazuje takie zainteresowanie

to udanych łowów

A ja muszę zabrać się za załatwienie spraw związanych z uczelnią... niedobrze mi na samą myśl

Jutro rano jadę na badanie krwi, łącznie z obciążeniem glukozą - już się boję
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
Paulinka, śliczny płaszczyk i nie ma co zamazywać
Beata, fajne te płaszczyki, tylko te kokardkę nad tyłkiem mogli by sobie darować jak dla mnie
Ja nie mam nic specjalnego na jesień, i chyba nie będę kupować, wrzesień ma być ciepły, a w październiku RODZĘ
dziękuję ojej... tak coraz bliżej już do tego porodu a ten listopad wydawał mi się taki odległy a teraz...

idę kochane na drugie śniadanie... pierożki z kapustą i grzybami

KarolinaB
super że Jaś się przekrecił i wszystko jest dobrze duzy chłopak :yes:

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-09-01 o 11:44
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:43   #3095
Anecka
Zakorzenienie

Co sadzicie? http://allegro.pl/materac-hilding-ba...196458024.html Jakie wy materace macie???

Zmierzylam sie w brzuchu - METR

Przed ciaza mialam : 90-70-90 a teraz: liczac ze biust pierwszy 98-100-94

No i ciagle czuje takie rytmiczne pukniecia w brzuchu.. CZKAWKA???? Bo coraz czesciej tak mam i nie wiem czy to dobrze czy nie a lekarza mam 16 wrzesnia dopiero.

Co do ubran to ja na jesien mam plaszczyk ktory mama mi szyła, wg mojego projektu :P hehe i jest ok na brzuch, ale juz w cyckach deczko za ciasny.. wiec swetra nie ubiore.. WIEC nie mam sie w co ibrac, ew. jak rodze w listopadzie to w skorze rozpietej przechodze i tyle... w sumie na jesien nie bede kupowac kurtki, bo na zime nic nie mam ani plaszcza (ylko narciarska kurtke) i nie mam butow ani kozakow ani sportowych. Masakra ile wydatkow mnie czeka.

No i uda sie nam wycyckac kase za zalanie

sereniti, wow to Ty juz jestes przyszykowana ja mam tylko
- ubranka
- wózek
- rozek
- 1 butelke avent ktora dostalam w wyprawce od lekarza
- narzutka na lozeczko dzieciece

I NIC WIECEJ

A dzis przyszedl do mnie chyba kombinezon ten co zamowilam z allegro, ale ten kut.. listonosz mi awizo od razu przyniosl a mowilam mu ze ja jestem w domu w tych godzinach co on chodzi wiec niech mi wszystko przynosi

Po weekendzie ojciec bedzie robil ten maly pokoj, trzeba zrobic sciane od nowa po tym zalaniu no i ja z tz bedziemy malowac za meblami w duzym pokoju bo ojciec jak zawsze maluje to omija obszar za meblami a teraz trzeba domalowac tam.. ale spoko ze nie trzeba calego pokoju odnawiac No i zaczniemy przenosic meble. z duzego do malego i na odwrot. Bedzie to masakra, bo w tych meblach sa tony rzeczy... wyciaganie tego.. SZOK No i niestety to tak partiami musimy robic bo tz po 12 h pracuje a jak ma wolne to spi do 12 a pracuje na dupie! to ja nie jeczalam jak pracowalam 12h 5 dni w tygodniu w fabryce jakos nie bylam zmeczona!

No nic, czekam na kuriera, do 15 musze siedziec, tez mnie takie cos wpienia. Pozniej jade po farbe i grzejniki do mieszkania.

Dzis od rana sie nasprzatalam, brzuch mnie boli ale juz leze grzecznie. Umylam podlogi bo zdeptane byly i mowie do ojca zeby nie chodzil a on ok ok i sciagnal buty. jak wyschlo to znow zalozyl buty i deptal to wykrzyczalam mu ze mam tego dosc a on ze czemu sie bulwersuje, przeciez juz wyschlo!!!!!! no ****a ..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:43   #3096
bela14
Rozeznanie

witam dziewczynki.
KOTKU,ISHKA - będzie dobrze.
Ja dzisiaj wściekła jak osa,na rozpoczęciu roku
oczywiście żucili się na mnie z pytaniem "i co będzie"
po odpowiedzi,ze SYN usłyszałam:
-o rany szkoda
-to nic najwyżej z początku będziesz ubierać jak dziewczyne
bo i tak nie widać co to
-podły usmiech i ha ha nie udało ci się
-no to trzecia będzie dziewczyna

otaczają mnie idioci !!!!!!!!!!!!
wróciłam tak wściekła o rany.
u was tez tak reagują czy to tylko u mnie tacy idioci?
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:50   #3097
vikicullen
Zadomowienie

hej ale dzis ladna pogoda, a my wczoraj byliśmy na SR ,nawet fajnie bylo, najpierw położna pokazała kąpiel maluszka, jakich kosmetyków uzywac, potem cwiczylismy oddychanie a na koniec byly ćwiczenia, wsumie nic nowego sie nie dowiedziałam , jedynie tyle zeby nie używać gruszki do nosa tylko troche soli fizjologicznej i dzidzia wykicha to co ma, ,ze nie moza uzywać patyczków do uszu, tylko wycieraż na zewnatrz bo uszko si esmao oczyszcza no i u chłopców przy myciu nie ściąga sie napletka.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:52   #3098
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki.
-o rany szkoda
bo i tak nie widać co to

olej to, na głupotę ludzką nic nie poradzisz
Stary 2010-09-01, 11:54   #3099
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
hej ale dzis ladna pogoda, a my wczoraj byliśmy na SR ,nawet fajnie bylo, najpierw położna pokazała kąpiel maluszka, jakich kosmetyków uzywac, potem cwiczylismy oddychanie a na koniec byly ćwiczenia, wsumie nic nowego sie nie dowiedziałam , jedynie tyle zeby nie używać gruszki do nosa tylko troche soli fizjologicznej i dzidzia wykicha to co ma, ,ze nie moza uzywać patyczków do uszu, tylko wycieraż na zewnatrz bo uszko si esmao oczyszcza no i u chłopców przy myciu nie ściąga sie napletka.
to fajnie, że Ci się podoba SR dużo ludzi jest na zajeciach?

bela14, bym padła jakbym usłyszałam takie teksty a niech se gadają bzdury, grunt, żebyś się nie denerwowała

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:56   #3100
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
witam dziewczynki.
-o rany szkoda
bo i tak nie widać co to

Debile doslownie. Kazdy ma parcie na dziewczyne? Nie kumam tego.

Wlasnie przyszly moje majty poporodowe, tetra i wklady poporodowe od DAWIDAR. dostalam gratis mimo ze duzo nie zamowilam i nie wiem co to jest

edit: myslalam ze nie mam majtek a to co myslalam ze gratis to scierki to to sa majtki buahahahahaha o kurde dziwnie to wyglada myslalam ze to takie bardziej nieprzyjemne majtasy a to takie milutkie...

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-09-01 o 11:59
Stary 2010-09-01, 11:58   #3101
vikicullen
Zadomowienie

Aliszcze no fajnie bylo chodiz może z 10 par.
Bela14 ja bym im cos powiedziała.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:59   #3102
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
witam dziewczynki.
-o rany szkoda
bo i tak nie widać co to

;// bez sensu te wypowiedzi, jakby się wielka tragedia wydarzyła ;/ grunt, że zdrowe i wszystko z tobą i dzieckiem ok, a te durne uwagi, to ja nie wiem skąd się biorą w mózgach... bosh... mam nadzieję, że ja nie nauczę swojego dziecka takiego debilowatego myslenia
Stary 2010-09-01, 12:00   #3103
kretencja
Zakorzenienie

Bela, u mnie wszyscy zachwyceni wiadomością o synku. To wprawdzie moje pierwsze dziecko, ale nie sądzę, żeby reagowali inaczej, gdybym miała urodzić drugiego chłopca. Przecież każde dziecko to takie samo szczęście! Idiotami się nie przejmuj, nie ma na nich sposobu, a szkoda nerwów

Anecka, ja też czasem czuję takie rytmiczne cyknięcia w brzuchu, jak rękę przyłożę, dosyć regularne, trochę wolniejsze niż mój puls. Po jakimś czasie ustają, dzidziuś się normalnie rusza, więc raczej wszystko OK. Nie mam pojęcia co to jest Myślałam, że przy czkawce to cały brzuch jakby podskakuje, ale to nie jest takie wrażenie. Raczej jak cykający zegarek

Viki, fajnie że ze szkoły jesteś zadowolona

Karolina, wspaniała wiadomość Widzisz, mówiłyśmy, że się przekręci jeszcze

Malgosiak, to Twój mąż chyba jest jakimś wyjątkiem. Większość ludzi pracujących w gimnazjach strasznie psioczy na ten wynalazek No i tam młodzież w najgorszym wieku...

Co do gratisów, to ja już nie kupuję skarpetek Od jednego sprzedawcy, tam gdzie zamawiałam akcesoria, dostałam jedne skarpeteczki w gratisie, zgodnie z opisem na aukcji. Od drugiego też (tam gdzie kupowałam ciuszki), ale się zdziwiłam, bo nie doczytałam, że przy konkretnej sumie skarpetki dodają Sama tez kupiłam parę, jedną parę dostałam. Więc już mam 4 pary póki co, a pewnie będzie więcej. To aż za dużo

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-09-01 o 12:04
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:00   #3104
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Debile doslownie. Kazdy ma parcie na dziewczyne? Nie kumam tego.

Wlasnie przyszly moje majty poporodowe, tetra i wklady poporodowe od DAWIDAR. dostalam gratis mimo ze duzo nie zamowilam i nie wiem co to jest

edit: myslalam ze nie mam majtek a to co myslalam ze gratis to scierki to to sa majtki buahahahahaha o kurde dziwnie to wyglada myslalam ze to takie bardziej nieprzyjemne majtasy a to takie milutkie...
Anecka, jak te majty?
Bo ja jestem jeszcze przed zakupem, i nie wiem jaki rozmiar mam brac ;/
Stary 2010-09-01, 12:02   #3105
kliwia
Zakorzenienie

anecka to ty kupilas jakie te majtasy? z fizeliny? bo nie polecaja takich

zrobilam sobie liste w exelu wydatkow, zobaczymy ile bedzie mnie ksoztowac dzidzius i zakupy dla mnie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:03   #3106
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Bela, u mnie wszyscy zachwyceni wiadomością o synku. To wprawdzie moje pierwsze dziecko, ale nie sądzę, żeby reagowali inaczej, gdybym miała urodzić drugiego chłopca. Przecież każde dziecko to takie samo szczęście! Idiotami się nie przejmuj, nie ma na nich sposobu, a szkoda nerwów

Anecka, ja też czasem czuję takie rytmiczne cyknięcia w brzuchu, jak rękę przyłożę, dosyć regularne, trochę wolniejsze niż mój puls. Po jakimś czasie ustają, dzidziuś się normalnie rusza, więc raczej wszystko OK. Nie mam pojęcia co to jest Myślałam, że przy czkawce to cały brzuch jakby podskakuje, ale to nie jest takie wrażenie. Raczej jak cykający zegarek

Viki, fajnie że ze szkoły jesteś zadowolona

Karolina, wspaniała wiadomość Widzisz, mówiłyśmy, że się przekręci jeszcze

Malgosiak, to Twój mąż chyba jest jakimś wyjątkiem. Większość ludzi pracujących w gimnazjach strasznie psioczy na ten wynalazek No i tam młodzież w najgorszym wieku...
Kretencja a wiesz, ja z wykształcenia tez jestem nauczycielem, nie pracuje wprawdzie w szkole żadnej, aczkolwiek miałam podczas studiów praktyki i w podstawówce i w gim i w ogólniaku i powiem ci, że najgorzej było mi w podstawówce, liceum było ok, ale nudno, a w gim się ubawiłam przez miesiąc praktyk choć luzu wcale nie miałam i musiałam normalnie zajęcia prowadzić, ale jakos te dzieci takie fajne były
Stary 2010-09-01, 12:05   #3107
kretencja
Zakorzenienie

Karolina, to Ty tez jesteś jakiś wyjątek
Ja to jestem z tych, co uważają, że teraz młodzież jest okropna

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-01, 12:07   #3108
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Hej dziewczyny Tak was nadrabiam i nadrabiam i nadrobić nie mogę

Kurczę taki się ze mnie śpioch zrobił ostatnio... Ale w nocy się w ogóle nie mogę wyspać TŻ mi w łóżku przeszkadza to nadrabiam w dzień A jeszcze do tego jak chcę się przekręcić to jak wieloryb normalnie i całe podejście do tego robię, bo się już nie da ot tak na drugi boczek przeskoczyć A jeszcze mnie dzisiaj w nocy TŻ z łokcia w brzuszek potraktował to myślałam, że go obudzę i uduszę... No, ale nie chciał, a też wstaje do pracy rano to co mu będę jazdy po nocach robić

Edzia ja też wstaje z moim TŻ rano zrobić mu kanapki To jest fajnie tak bo On się czuje dowartościowany, a miło jest razem z rana spędzić chwilkę I też mam kawalerkę więc też na bank by mnie budził bo on w kuchni nie potrafi być cicho

Anecka... kurczę dziewczyno współczuję... Ale może spróbuj się ojcu postawić? Takich to nic tylko
A listonosze są czasami tacy... mi kiedyś powiedział, że nie będzie nosić i już A co do TŻ wiesz w sumie nie dziw mu się... wszyscy myślą, że praca siedząca to taka fajna jest, ale ja z takiej pracy nieraz wychodziłam bardziej zmęczona niż jak latałam z towarem po Tesco... żeby było lepiej.

Irsin bardzo dobrze... Na takich ludzi nie ma innej rady jak policja... W końcu zapłaciłaś a tego nie masz , żeby wszystko poszło po twojej myśli. I na all też może to zgłoś?

Sereniti gratuluje wyposażenia A tak z ciekawości gdzie chodzisz w Gliwicach do gina? Bo ja też z Gliwic Ale ja chodzę prywatnie bo wiele osób mi go polecało i jestem bardzo zadowolona. A i jeszcze co do tego szpitala w Pyskowicach to z tego co wiem to nie ma problemu. Koleżanka niedawno rodziła(też z Gliwic) i właśnie w Pyskowicach. Tylko pojechała tam wcześniej i nie wiem czy tak trzeba czy coś ale ja też zamierzam się tam wybrać, bo nasz szpital trochę mnie przeraża...

Kootekk i Ishka trzymam mocno za Was wszystko na pewno będzie ok

Ja nie mam zamiaru kupować nic na zimę, bo jakoś szkoda mi kasy... Mam jedną za dużą kurtkę i w niej będę chodzić, kupię tylko ze 2 duże swetry w ciucholandzie i jak coś to będę chodzić w rozpiętej potem. Muszę tylko buty kupić bo z zimowych mi się tylko glany zostały, ale jakoś nie wyobrażam sobie wiązania ich

I wiecie co mnie jeszcze zastanawia? Tak odnośnie sytuacji Anecki, że najwięcej do powiedzenia na temat tego co można w ciąży (czyli oczywiście WSZYSTKO) mają do powiedzenia Ci co o tej ciąży pojęcia zielonego nie mają... Ojcowie, teściowie i generalnie wszelkiej maści Panowie... A mnie czasem szlag trafia jak słyszę różne bzdury... Owszem fakt ciąża to nie choroba, ale przecież jak niesamowicie zmienia się wtedy nasz organizm i jak bardzo jest obciążony... Ja dostałam ochrzan jak jednego pięknego dnia byliśmy na budowie i kazali mi cegły przerzucać... Po jakimś czasie zrobiłam sobie przerwę, bo już mnie plecy bolały i słyszę komentarz teścia "a tej to jak zwykle nie chce się robić"... przykro mi się wtedy zrobiło, ale już się nawet nie odzywałam... A potem od gina ochrzan dostałam za to... Także Anecka... uważaj na siebie i nie daj się tacie sterroryzować
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:07   #3109
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
witam dziewczynki.
-o rany szkoda
bo i tak nie widać co to

brak słów. Nie przejmuj się jak jeszcze coś powiedzą takiego to..

dbam o włosy

Stary 2010-09-01, 12:12   #3110
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też pracuję w m.in. gimnazjum ( to zespół szkół) i nie jest źle
Stary 2010-09-01, 12:13   #3111
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też uważam że w gimnazjum najgorszy wiek... szczególnie teraz to co wyprawiają te nastalotki to jakaś masakra....

dbam o włosy

Stary 2010-09-01, 12:21   #3112
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Anecka, jak te majty?
Bo ja jestem jeszcze przed zakupem, i nie wiem jaki rozmiar mam brac ;/
Majty sa tak miekkie ze nie wiem czy sie nie rozedra na tylku
Ja wzielam numer 1, tzn rozmiar 1 i wydaja sie OK na moj tylek.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anecka to ty kupilas jakie te majtasy? z fizeliny? bo nie polecaja takich

zrobilam sobie liste w exelu wydatkow, zobaczymy ile bedzie mnie ksoztowac dzidzius i zakupy dla mnie
on nie sa z flizeliny, sa takie no mieciutkie..

Priety, ale Tobie tesc powiedzial.. chyba bym wybuchla, bo niestety ja mam tak ze u mnie sie kumulują uczucia negatywne az w koncu wybucham. Nie jest to dobre Ale jak to jest ze niektorzy rozumieja.. mam kolege z ktorym jezdzilam nad wode i on ciagle mi nosil koc i tam caly koszyk, kazal mi lezec i w ogole taki opiekunczy. Moj Tesc tez jest spoko a ojciec to juz jakas masakra.

foty: brzuch 29+3 / majty

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-01, 12:22   #3113
bela14
Rozeznanie

Anecka- nie na dziewczynę tylko że mi sie parka nie udała(bo syna juz mam) a teraz drugi synio.
a olac ich macie rację ,tylko troche jakoś tak przykro takiemu
wrazliwcowi jak ja.
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:24   #3114
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

czesc dziewczneczki
troszke nadrobilam
jestem z kazda z was!!
dziekuje ze pamietalyscie o mnie i tak milo mnie przywitalyscie po przerwie!
KOCHANE JESTESCIE + buzka dla Was

dzis sadny dzien byl dla mnie ryczalam 2 godz. ale juz odebralam malego iiiiiiiiiiiiiiiii
tylko Tosiu i jedna dziewczynka nie plakali a ja tak ryczalam dalej mi lzy staja w oczach ehhh
nawet nie chcial wzjsc ze zlobka tak sie rozbrykal ...

ISHA KOTECZKU caluski dla Was - bedzie dobrze + jestescie mocne babeczki no i super ze Misiu w porzadeczku to najwazniejsze

klawiatura mi szwankuje i musze zrestartowac kompa...
ale odezwe sie juz wieczorkiem teraz oczy mi sie kleja i wezme malego na wspolna drzemke... przytule sie do maluszka tak sie za nim stesknilam a on tylko bej chcial po powrocie
hehe

martwilam sie ze glodnz spragniony a ten nic nie chce... pewnie lepiej go karmia niz my w domu hehe
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:24   #3115
Artystka23
Dragonfly

Karolina to super ze sie przekrecil,a cwiczylas z ta latarka????ciekawa jestem

ja zalapalam dola,bo moja babcia ktora mnie praktycznie wychowywala i okazala mi duzo serca jak zostalam ze wszystkim sama,wyladowala w szpitalu z przerzutami raka,woda w brzuchu,sytuacja wyglada zle.I ja nastawiam sie na godzinna podroz pociagiem w ten weekend, a moj tz slyszec o tym nie chce i nie chce mnie puscic BO JA MAM JESZCZE LEZEC,no masakra ale wiem,ze nie moge nie pojechac
Stary 2010-09-01, 12:26   #3116
Anecka
Zakorzenienie

aha a propos majtek, to jak mialam okres to lubialam miec majtki ktore posiadaly szerokie krocze (wiecie o co mi chodzi? )
Te Hartmanowe niby maja takie sobie, myslalam ze bedzie tam w kroku szerzej zeby podtrzymywac podklady,, no ale zobaczymy juz jak je ubiore po porodzie jakie sa

aha bela kurcze to jakos przeoczylam, w kazdym razie jeny no co za roznica czy chlopak czy dziewczyna a moze nie masz parcia na dziewczynke zeby druga byla, moze chcialas chlopca.. eh ludzie sa dziwni.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-09-01 o 12:27
Stary 2010-09-01, 12:34   #3117
kliwia
Zakorzenienie

Anecka z siaty te gacie
a do okresu to najlepsze babcine pantalony
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:34   #3118
_paulinka2
Wtajemniczenie

Anecka jaki słodki brzuś

Artystka żeby babci się polepszyło

bela mówię Ci nie przejmuj sie olać takich debili. Powinni Cie wyściskać że zdrowy chlopiec a zachowali się tak że brak słów. :/
a wiecie co... z moją mamą było tak samo, ona urodziła mojego brata mając 33 lata i jak powiedziała rodzinie przy stole to zaległa cisza, nikt się jej nawet nie zapytał to ile jesteś w tej ciąży, jak się czujesz czy coś takiego. Nic. Cisza... brak słów na takich ludzi. Jej oczywiście było bardzo przykro... Bo to jednak najbliższe osoby. A za to w pracy jak powiedziała ze każdy ją wyściskał że super i w ogóle...

pelnia widzisz wszystko poszło dobrze ja jak odprowadzałam brata do żłobka to też jak się zamknęły za nim drzwi to się tak popłakałam że szok. No ale on do żłobka nie lubił chodzić i płakał :/ za to do przedszkola z uśmiechem na twarzy

dbam o włosy

Stary 2010-09-01, 12:44   #3119
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Karolina to super ze sie przekrecil,a cwiczylas z ta latarka????ciekawa jestem

ja zalapalam dola,bo moja babcia ktora mnie praktycznie wychowywala i okazala mi duzo serca jak zostalam ze wszystkim sama,wyladowala w szpitalu z przerzutami raka,woda w brzuchu,sytuacja wyglada zle.I ja nastawiam sie na godzinna podroz pociagiem w ten weekend, a moj tz slyszec o tym nie chce i nie chce mnie puscic BO JA MAM JESZCZE LEZEC,no masakra ale wiem,ze nie moge nie pojechac
Artystka - ćwiczyłam z latarka ;D stwierdziłam, że nic do stracenia nie mam więc poszłam za twoją radą i świeciłam mu tam w ciemnościach. Czy przekręcenie to skutek zabawy, czy po prostu jego widzimisie, nie wiem, grunt, że jest głową w dół. Myślę, że to tez mogło dać, bo maly chyba lubi te zabawy z latarka, bo sobie faktycznie pływa za nią, ja mu tam seanse robie teraz to nie wiem, czy bawić się z nim czy sie juz nie bawić, żeby znów sie nie daj boże nie okręcil na niekorzyść. Ale dziekuję
Stary 2010-09-01, 12:44   #3120
kretencja
Zakorzenienie

Pelnia, no widzisz Dziecko często lepiej sobie radzi z taką sytuacją, niż rodzice

Anecka, fajny brzusio i jaki malutki!

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości