|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Kto mi podmienił dziecko!!!!!!! Wczoraj marud od rana, prawie zero snu. Wieczorne karmienie po kąpieli trwało 3 godziny z małymi przerwami
W końcu o 22 zasnęła a ja padłam razem z nią. Dobrze, że nocka była dobra.
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Witam mamusie
U Nas Majosia wczoraj poszła spać o 18:30, myślałam, że drzemka, a tu sen na nockę Chciałam ją budzić na kąpiel, ale bałam się, że zabawa się zacznie i tak do 23 nie będzie spała. Zaryzykowałam, niech śpi, miała dzień dziecka bez kąpieli Obudziła się jak zwykle ok 1 i dalej spanie. Dziś wstała o 6:30, jak zawsze Pierwszy raz tak wcześnie usnęła. Zawsze do 20stej usypia ![]() Co do pytań o spacerówkę, to my od jakiegoś 5 miesiąca w niej jeździmy ![]() A butelki to przez cały dzień myję i zalewam gorącą wodą, a jak już Majcia pójdzie spać to wkładam po całym dniu do sterylizatora i mam rano czyste (robię tak bo mamy sterylizator, więc trzeba go jeszcze poużywać ).Używamy Loveli, bo bardzo ładnie pachnie, a i tak Mai rzeczy zawesz piorę osobno ![]() oliviaoO wspólczuje ![]() My z TŻ 3 lata temu kupiliśmy samochód i po tygodniu padł silnik, koszt 5 tyś, wtedy nie mieliśmy czym jeździć Trzeba było naprawić za wszystkie przedszkolne dzieciaczki, za pierwszy dzień i za Mamusie nauczycielki
Zaręczeni 18.07.2006 Ślub 04.08.2007 Majka 23.02.2010 http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png Edytowane przez kasiorekzeta Czas edycji: 2010-09-01 o 10:05 |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Filka, bo ja sypie kaszke miarkami od mleka
Olivia nie zadręczaj się! Stało się i trudno Dobrze, że nic poważniejszego nie zrobiłaś
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek. Junior odprowadzony do przedszkola. Pobiegl sam do sali i nie chcial, zeby mu przeszkadzac w zabawie. Ciekawe co teraz robi...
Zuza spi. Tak sie ciszej w domu zrobilo. Szok. Moze nawet cos posprzatam? Bo po tych wakacjach to mieszkanie w stanie chaosu nadal. Piszecie o planach jedzenia... moje dziecie ma taki: cyc, cyc, cyc, deser owocowy, cyc, cyc, cyc, cyc, cyc, cyc, cyc, cyc .... i tak razy milion az idzie spac i w nocy: cyc, cyc, cyc, cyc itd... Najgorzej, ze nie wiem jak jej pic podawac. Z butelki nie umie... Moze jakis kubeczek jej kupie, bo ona praktycznie nic nie pije (tylko cyc). |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Celka faktycznie masz masakre... ciągle cyc w obrocie...
|
|
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
Celka współczuje takiego cycowania. Ja już miałam dosyć ciągle z wyjętym cycem siedzieć
Dlatego jak nagle nie wiadomo z jakiej przyczyny znienawidzona butelka stała się nawet fajna, to poczułam się jak w niebie. Skakałam z radości jak dziecko. Od tamtej pory wprowadziłam kaszkę rano i wieczorem, picie i ogólnie świat bez ciągłego cycowania stał się inny. Cyc jest na usypianie, w nocy i czasami w ciągu dnia jak np jestem u mamy, albo mam nadmiar pokarmu ![]() Ja mam dziś pogodowego doła nic mi się nie chce. Leje, buro i smutno na zewnątrz. Maja też marudna przez pogode. Niedługo siądziemy razem i będziemy płakać Lato wracajjjjj, albo przynajmniej śliczna jesień, ale ja chce słońce
Zaręczeni 18.07.2006 Ślub 04.08.2007 Majka 23.02.2010 http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png Edytowane przez kasiorekzeta Czas edycji: 2010-09-01 o 11:15 |
|
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
olivia o kurcze
no ale trudno,przecież autko nadal na chodzie więc nie ma się czym przejmować.kaziorekzeta no ja też bym chciała lato lub chociaż ciepłą jesien,wczoraj jak Ade ubrałam grubo to biedna przez cały spacer siedziała nieruchomo bo chyba nie wiedziała co sie dzieje w lato było fajnie bo jak sie wchodziło do sklepu to temp dla dziecka była taka sama a teraz już w sklepach ciepło sie robi a dziecko poubierane.zebra no tak ale ja pytałam o miarke mleka bo nie wiem ile to? a jak pupcia małej taty?może pisałaś ale nie doczytałam. gosbaj no to mogę ci wysłać tylko daj znać,pudełko chyba kosztuje ok 12-13zł z tego co widziałam a koszt wysyłki nie wiem,powinno sie opłacac myśle ze do 6zł ![]() by to wyniosło.więc 6zł mniej.celka o kurcze ale ty cycujesz i tak non stop?ło mamusiu,pewnie Zuzia duza juz?ja juz odstawiłam i poszło gładko,tylko jeszcze musze sciągać co kilka dni żeby zastój sie nie zrobił.u nas nocka ok,ale znów tż Ade zabrał do nas ok 4.już więcej jej nie wezmiemy bo sie przyzwyczaji i co wtedy ![]() znów mnie głowa boli,mam dośc.od porodu było ok a teraz sie zaczeło. aha na tej diecie ciągle biegam siiikuuu
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
ja na chwileczkę bo praca czeka
![]() dziewczyny dziękuję za pochwały mojego wyglądu , aż się zarumieniłam faktycznie wróciłam do swojej wagi , ale roztępy pozostały![]() Filka oprócz seksu to jeszcze mała dieta : zero pieczywa , słodyczy , pieczonych tłustych rzeczy . teraz jem już normalnie a waga stoi w miejscu moja Zuza faktycznie okrąglutka ,ale nie przejadam jej nadrobię was wieczorem , bo dziś koleżanki wpadną na kawę
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
Starsza dziś pierwszy raz po przerwie w przedszkolu. A to oznacza, że już jutro, najpóźniej w piątek się wyśpię na opiece, bo pewnie znów zachoruje
Zastanawiam się, kiedy mnie z roboty wyrąbią....
|
|
#2440 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ale laski!Ulala masz niezłą figurę!
Cytat:
Dobrze żę już lepiejCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze że m moja przyjęła butelkę bezproblemowo, bo masakra z tym cycem! Cytat:
A przedszkola podobno mają takie choroby wpisane w skutki uboczne. Mam nadzijeę ze Mała w tym roku nie bezie chorowała |
||||||
|
|
|
#2441 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
celka o matko, ale Ty sie nacycujesz ![]() zebcia to dobrze, ze z zebem juz lepiej Szymkowi sie w nocy cos poprzestawialo, usnal pozno, bo dopiero o 22. Maz przyszedl z pracy dopiero po 20, akurat jak Szymek skonczyl papac. Nooo i jak zobaczyl tate to po spaniu Myslelismy, ze przespi do rana, bo juz taka mial, ze jak pozno szedl spac to przespal do tej 6. A on obudzil sie juz kolo 2, dostal jedzonko. Zasnal. Ale potem obudzil sie z placzem o 5. Wiec stwierdzilam, ze pewnie pieluszka. Wstalam, jak go polozylam na przewijaku to taki ryk jakby go ze skory obdzierali, nie moglam go przebrac. Nie mogl sie uspokoic, dalam piciu, ponosilam i zasnal dopiero o 6. I dospalismy razem do 9! ![]() A do mnie coedziennie kurier stuka W poniedzialek kojec, wczoraj chodzik a dzis krzeselko do karmienia. Jeszcze go nie rozpakowalam. w chodziku trzebabylo zatkac glosnik, bo tak glosno gral, ze mozna bylo ogluchnac Szymek teraz spi, obiadek sie konczy gotowac a mamusia ma chwile odpoczynku. Hmmm, chyba musze rozpakowac to pudelko, bo mnie korci
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Filka dostała maść ostatecznie mocną( od 2 rokku życia można stosować) i dopiero przeszło prawie... ważne dojść do tego od czego to żeby nie wróciło. a nie wiem ile to miarka mleka aż potem sprawdze ale chyba łyżka.
Kalka no ba czuje, że żyje choc mały marudzi od rana... |
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny babka oddała mi kasę za te nieszczęsne ramki
Mój Adaś dzisiaj pierwszy dzień w żłobku... ![]() Ja nie miałam serca go odprowadzić. TŻ go zawiózł. Mówił, że niestety popłakał się jak tylko go babka wzięła na ręce. Ale odebrał go wcześnie, tak, żeby nie był na spaniu. Jak TŻ go odbierał, to kobieta mówiła, że dobrze się zachowywał i nie było problemów Więc może nie płakał bardzo.
|
#2444 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis napewno się przyzwyczaji
![]() Kobietki co na małe przeziębienie u dziecka można zastosowac? Ma katarek( uzywam fridy i wody morskiej) i psika mi częściej
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Melduje sie po nocy, przejrzałam wszystko, ale nie mam siły odpisywac Padam: brzydal:Cytat:
![]() Azzis współczuje, ale bedzie dobrze ![]() Wieczorem Was doczytam Ide sie jeszcze połozyc, bo sebus zasnał
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
zawzielam sie i od 2 dni jednak trenuje Liwie do spania. przedwczoraj bylo 40 min placzu. wczoraj tylko 5. w dniu 3 ponoc jest duzy bunt, wiec sie szykuje ciezka noc.
na pocieszenie zrobilam corci kilka fot w sukience od chrztu, bo wkrotce idzie na ebay
www.liwia_nie_chce_spac.r epublika.pl Edytowane przez fleurdelacour Czas edycji: 2010-09-01 o 15:00 |
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Olivia, no to kiszka -ale przynajmniej auto ma chrzest już
nie przejmuj się, to tylko rzecz. My też mamy rysę na aucie-i nie wiadomo kto i od czego to zrobił ![]() Kancia, jak synek po dzisiejszym dniu? Gosbaj, ale to chyba na dyplomow nie trzeba, a na mianowanego trzeba-chyba że zmieniły się przepisy nie wie, bo ostatnio nie jestem na bierzącoBydgoszczanka, ja Ci podmieniłam bo u nas było dzisiaj ok w nocy Celka, spróbuj jej dać pić z np niekapka lub takiego kubka, co bodajże Krzyś Gosbaj pije. Karola_sz, no niestety tak to jest, że dzieci w przedszkolu często chorują-z praktyki powiem Ci, że do półrocza jest zawsze garstka, bo jak jedno wyzdrowieje, to drugie choruje, jak to drugie wyzdrowieje, to to pierwsze choruje i tak wkoło macieju; ale mam nadzieję, że córa w tym roku nie będzie tak często chorowała; Madziulka, szalejesz z zakupami ale jak fajne, to pewnie, że czasami trzeba poszaleć;Azzis, super, że oddali Wam kasę za ramki ![]() Ja też bym chyba nie dała rady zostawić osobiście Miłoszka w żłobku-chyba bym się popłakała razem z nim ale cieszę się bardzo, że później Maluszek dobrze się zachowywał Ula, co to jest PSM? ![]() Fleurdelacour, super ta sukieneczka. Co do spania, to również się zawzięłam i trenuję, aby synek w ciągu dnia zasypiał sam w łóżeczku-tak to zasypiał tylko w wózku, jak go bujłam... No i widzę malutkie postępy Trzymam za Was kciuki, z siebie też
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj też z doskoku
![]() Udało mi się wychwycić tylko te zabawy z niemowlakiem - naprawdę udaje Wam się tak z dziećmi bawić? Moja skończyła 7 miesięcy a nic nie kuma... Gadam z nią, pokazuje... Ale jakbym się zapytała o najprostrzą rzecz to tak jakbym do ściany... Do raczkowania jej się nie spieszy, o staniu nie wspomnę, nie siedzi sama... Jakoś się przemieszcza, podnosi się na czworaka i kiwa do przodu i tyłu i na tym kończy swoją akcję.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Ula na 1 fotce, na czym ona siedzi? Rewelacyjnie wygladasz i widze,ze buzz swietnie sie sprawuje.My tez w koncu kupilismy 3kolowego
Addicted Zebcia jeszcze bedziesz miala jakies wizyty,czy to juz koniec leczenia? Euphorbium i masc majerankowa Ya ![]() Brzoskiwinia Moze to na zeby ? Xmila Mysle,ze budzi sie,bo chce sie zwyczajnie poprzytulac Olivia,Bydgoszczanka Kasiorekzeta thx za odp. Azzis ![]() Myslalam dzis od rana o Was, jak tam z tym zlobkiem.I tak mi smutno bylo Ech...ale musi byc wam ciezko Fleur Nauczycielki,maluszki w szkolach i przedszkolach jak minal pierwszy dzien ? Wy dajecie do mleka,male lyzeczki kaszki ? Ja daje duze ![]() Lu dzisiaj wreszcie zaczela przybierac pozycje jak do raczkowania...moze niedlugo bedzie pomykac
|
|
|
|
#2451 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
uczysz córe samą zasypiać? może ja też powinnam ale Zuzia nie potrafi sama w łóżeczku , ciągle płacze i marudzi a jak ją wezmę na ręce to zaraz zamyka oczy i zasypia ![]() a ty jak ją uczysz? PMS zespół napięcia przedmiesiączkowego czyli "bez wideł nie podchodz" u mnie objawem są : napad na słodkości i straszna nerwowość na męża ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
a z buzza jestem zadowolona , ale na zimę mam wózek z tako z dużymi kołami
|||
|
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
zapomniałam o zdjęciu
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam napisac- swietne zdjecia i pieknie wygladasz Aldii ![]() OIlivia ale przeboje z tym autem. Niezle musiałas byc zła Fleur sliczna sukienka Ja nie mam problemu z zasypianie, bo Sebusia sie odłozy do lozeczka i sam zasypia, oczywiscie najpier pogada i sie po uzala Trzymam kciuki ![]() Karola mojego brata dzieci tez tak miały, ze kilka dni pochodziły do przedszkola i chore...to minie Celka współczuje tego cycowania ![]() A Sebus chyba łapie cos z siadania Na podlodze nie, ale na łózku sie podnosi i siedzi i na foteliku siada- ma taki jak Lu Aldii, bowidziałam na zdjeciach (musze go chyba juz schowac, bo jest do 9 kg, a Sebus juz 10 ma), ale zauwazyłam, ze sie tak wychyla i ostatnio go nakryłam jak miał glowe w podlodze(pewnie by sie nie przekrecił i nie polecial do przodu, ale lepiej dmuchac na zimne), bo on juz wazy wiecej niz powiinien do tego fotelika A on byl zachwycony, ze moze nosem w podlodze lezec
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Ula thx
Blonde tez macie fotelik Graco ? on jest do 9 kg ? tak sie wlasnie zastanawialam do ilu.Dobrze,ze o tym napisalas |
|
|
|
#2455 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka szczepionke podawalas? My jestesmy po Bronchovaxom. Moze Ribomynyl? (jua wpominam pozytywnie po sobie). Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
................... a tak w ogole to przymierzam sie do szukania opiekunki. Od listopada wracam do pracy i jestem na etapie szukania... Marnie mi to idzie. Jak sobie pomysle, ze jakas baba sie bedzie wyzywala na moim dziecku to az mi sie wlos na glowie jezy... Edytowane przez celka2000 Czas edycji: 2010-09-01 o 18:31 |
|||||
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o fotelik bujaczke ten z mamas and papas, bo widziałam, ze tez go masz ten jest do 9kg
|
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
dotychczas bylo tak ze corcia zasypiala przy cycu ja czekalam az mocna zasnie i ostroznie przenosilam do lozeczka. ona spala przez 40min do godzinki i wrzask i tak przez cala noc.
zeby sobie z tym poradzic najpierw musialam zdiagnozowac mala dlaczego sie budzi tak czesto. a budzi sie z dwoch powodow, po pierwszez glodu, po drugie z nawyku. dlatego probuje jej zwiekszyc ilosc jedzenia w dzien a ograniczyc w nocy, ale to bardzo ciezkie jest, bo w blednym kole jestesmy. po drugie problemem jest, ze nawet jak sie corcia zbudzi i nie jest glodna, to nie potrafi sama zasnac bez "nawyku zastepczego" jakim jest ssanie piersi. wiec musze ja nauczyc, ze bez cyca tez mozna usnac. teraz plan wieczorny wyglada tak. rutyna, ostatnie karmienie, kiedy corcia przysypia ale nie mocno przenosze ja do lozeczka, ona sie wybudza i wrzask. metody z wychodzeniem z pokoju, siedzeniem przy lozeczku i stopniowym oddalaniu, albo trzymaniem za raczke, a nawet z lulaniem na reku nie zdaja egzaminu. dlatego po prostu nachylam sie nad lozeczkiem i trzymam dlon na jej brzuszku, zeby nie wstawala i czekam az sie wyplacze i zasnie. jesli sie zbudzi to dokarmiam, do lozeczka i znowu czekam. tak robie do wpol do pierwszej, bo o tej godzinie jest karmienie, ktore chce wyeliminowac, zeby wiecej jadla w dzien. teraz nie karmie o wpol do pierwszej tylko biore ja do swojego lozka (bo w lozeczku bez pelnego brzuszka nie zasnie) i zasypia bez jedzenia. gdy przestanie sie budzic o tej godzinie, bede probowac wyeliminowac karmienie o 3ciej. docelowo chce aby corcia zasypiala o 22giej, budzila sie dopiero o 6tej na mleczko, io 9tej, zeby wstawala. brzmi to wszystko skomplikowanie, ale to dlatego, ze musze rozwiazac 2 problemy. uffff. a u nas sliczna pogoda. slonko swieci. na dowod zdjecie z plazy
www.liwia_nie_chce_spac.r epublika.pl Edytowane przez fleurdelacour Czas edycji: 2010-09-01 o 18:39 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobiki moje kochane
normalnie jak Wam coś powiem to będziecie w ciężkim szoku tak jak ja ![]() Była dzisiaj u mnie tak pielęgnirka do dzieci i niemowląt i pogadałyśmy sobie na temat żywienia dziecka. W ramach wtępu mojego monologu to Dennis ma 70cm i 9 kg ![]() No więc tak....pytam ją,czemu jest taki mały wybór jedzenia dla dzieci w sklepach? Bo tylko 2 rodzaje jedzenia ![]() A on zdziwiona i mówi,że dziecko 6 miesięczne może jeść już wszystko to co my Tzn. co ?? pytam A ona,że mielone podziubane,ziemniaczki pogniecione widelcem,warzywka itp. Nie blendować tylko dziabać,bo dziecko szybciej nauczy się mielić językiem i przez to szybciej zacznie mówić. Pytała czy robię mu już płatki owsiane ? No nie robię.A na czym mam to robić??? A ona na to,że na mleku 3,5% Jak to na mleku krowim ??? Tak Także jak tylko kupię mleko 3,5% to dam mu płatki owsiane lub kaszkę manną. A dzisiaj dostał kartoflankę którą zrobiłam. Zajadał się nieamowicie Poza tym dowiedziałam się,że jak dziecko ma zatwardzenie (a najczęściej zdarzają się 6-8 m) tzn,że przyjmuje za mało picia. Dodatkowo powiedziała,że dziecko 6 miesięczne powinno wraz z całą rodziną siedzieć przy stole w swoim foteliku. Jak nie potrafi samo siedziec to podeprzeć poduszką. Ma widziec jak jemy i dac mu coś do podgryzania np: chrupka kukurydzianego,marchewkę surową lub ogórka bez skórki Dziecku bez zębów dać marchewkę i ogórka Także pokazałam Wam kolejne różnice w prowadzeniu dzieci w Danii a w Polsce. Jak Oskara chowałam w PL to zuuuuupełnie inaczej I co Wy na to drogie mamusie ???
|
#2459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ze mnie gapa ![]() Sensuel tak prawde mowiac to mi tez sie wydaje ze maluch juz moze jesc z nami przy stole i nasze jedzenie, oczywiscie nie doprawione po doroslemu. ja staram sie juz czasem malemu dawac nasze jedzenie. ale jeszcze nie jako jego obiad tylko pomiedzy zeby probowal. daje mu ziemniaczki z obiadu, marchewke z rosolku albo buraczki. Dzisiaj jadl moja potrwake z ryzem i kirczakiem - bardzo mu to wszystko smakuje. Ja bym moze i dawala mu nasz obiadek na jego obiadek tyle ze z reguly jest tak ze w porze naszego obiadu on zazwyczaj spi wiec jest to niemozliwe.Ale dzis np sama mu gotowalam. dalam ziemniaki marchewke, pietruszke seler i kurczaka i troche ryzu. potem to podziubalam widelcem i dodalam troszke wody. Zajadal az mu sie uszy trzesly ![]() Pytalyscie jak po pierwszym dniu czuja sie mamusie nauczycielki no coz u mnie dzisiaj bez rewelacji, rozpoczecie trwalo z 15 min i poszlam do domu. Jutro jest prawdziwy pierwszy dzien troche sie stresuje ale nei bedzie zle, mam tylko 3 lekcje i o 12:30 juz koncze
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dawac makarony, mieso, ryze, ziemniaki- zupy wszystko co my jemy, bez soli![]() zdziwiona jestem tym mlekiem 3,2 % W kazdym badz razie nie podaje naszego jedzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

W końcu o 22 zasnęła
a ja padłam razem z nią. Dobrze, że nocka była dobra.

Obudziła się jak zwykle ok 1 i dalej spanie. Dziś wstała o 6:30, jak zawsze
Trzeba było naprawić
za wszystkie przedszkolne dzieciaczki, za pierwszy dzień i za Mamusie nauczycielki
Dobrze, że nic poważniejszego nie zrobiłaś
no ale trudno,przecież autko nadal na chodzie więc nie ma się czym przejmować.
i tak non stop?ło mamusiu,pewnie Zuzia duza juz?ja juz odstawiłam i poszło gładko,tylko jeszcze musze sciągać co kilka dni żeby zastój sie nie zrobił.

Dobrze żę już lepiej
otóż autko było zostawione na podwórku, gdzie mieszka brat TŻ bo miał jeszcze coś tam rano przy nim zrobić i zrobił.. my z TŻ przyszliśmy po auto koło 16.. lało jak nie wiem co .. nie wiem co mnie podkusiło.. na podwórku stała zaparkowanych masa aut, brama wąska ale ja oczywiście się wzięłam za wyjeżdżanie z tej bramy co mało kto umie zrobić
ale mam stracha czy wytrzyma