![]() |
#4291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Nie no jacha że łyk
![]() A więc Balentines pachnie mu dębiną a tak w ogóle jak jakaś whiskey nie pachnie dębiną to mówi,że to szajs ![]() ![]() ![]() jak ja przywdzieje te gumiaki to też będę na językach osiedlowych moherów ![]()
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to senkju ( him ) very macz poważnie ufff kamień z serca dawno nie piłam, kiedyś lubiłąm Ballentinsa i teraz niucham, łykam a tu Dębowa tylko bez cukru, wódki są dla mnie słodkie, , nie no ale co mnie przestrachało to to że bardziej gorzka niż sie spodziewałam - czytaj pamiętałam po latach - i tytoniem mnie zaleciała ![]() pytam bo stara flacha była - no i kiedyś ktos tu pisał ze Grants jest gruszkowy - moze nie dosłownie ale taki był wniosek - i se myślę że jak moze być gruszkowo to czy moze być tytoniowo fanem nie jestem - są lepsiejsze rzeczy do picia dzięks u mnie krytykuja nei tylko mohery - u mnie WSZYSCY!!!! - zatem gumiory się obronią same |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | ||
Zakorzenienie
|
Ano czyli z węchem u Ciebie wszystko oki
![]() Dobra ,to w jaki wzoreczek mam se kupić ![]() ![]()
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie wzoreczki bierzesz pod uwagę - aj bym brąła wzorek pasujący do ciuchów jakie mam i stylu/nastroju - kfiatki uchodzą za najbardziej neutralne i najwęcej się wybacza kfiatkom kółka infantylne - to ta co ma gumiaki w kółka ![]() ![]() co jest jeszcze trupie czachy ? ja bym szła w kfiatki chyba że jest coś lepszego kfiatki som modne fajne na gumiakach i nikt sie nie bendzie niepoczebnie czepiał - a seksi wyglądają czarne w / ciemne w kfiatki ja mam kurde takie trochę techno jak będe miec swiatło dobre nie omieszkam obfocić Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-01 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||
Zakorzenienie
|
ja tytoń też czuję
![]() są jeszcze maziaje,a w ogóle to do jakiej góry można nosić kalosze,to istotne w sumie,ja z wierzchnich mam niewiele: trencz oliwkowaty,krótka lekka kurtka w kolorze brąz,czarny płaszczyk odcinany w pasie i kurtka sportowa subaru,no i swetrzysko jakoweś sie znajdzie.i tyla.
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do kurtek do apsa mi się widzom takie "oficerki" gumowe na pewno pasowac tez będą drelichy w kratę tudziez w kolorze "navy" oraz ogrodniczki dodatki : widły, łopata i kapelusz kowbojski zamiast kopertówki - wiaderko - ja się nei zdziwię jak to kiedyś przejdzie ![]() już słyszę rozmowe moich córek ( tych co się kiedyś narodzą ewentualnie) ale masz odjechane w kosmos wiaderko , gdzie kupiłas? a w ryłko była promocja, mieli też z zamszu ale mało praktyczne było Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-01 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | ||
Zakorzenienie
|
![]() całkiem możliwe ,że tak się stanie jak prorokujesz. Dla mnie to jest mocno skomplikowane więc chyba poczynię olewkę na dopasowywanie ![]() rzucę okiem raz jeszcze ![]()
![]() |
#4298 | ||||||||
BAN stały
|
Nie mieści się i zawsze przynajmniej górne dwie rolki wystają
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nic mi nie mów... plecak spakowany, jutro na 8 i siedem lekcji, pierwsze dwa wułefy ![]() ![]() Ja na drinking mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Opowiastka z dzisiaj ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
klikaj bo moze kilka sezonów w nich oblatasz, wspomnisz me słowa ja zaczynam coroczna krucjatę za kozakami plus goretexami miastowymi - zeszłoroczna spełzła na niczym poza mokrymi stopami dzień w dzień ale od piątku słoneczna sucha pogoda wedle poratlu interia skarb - piękne są kalosze ala Burbery i Martensy jeśli cena nei gra roli i bierzesz najpikniejsze to one takie "zawsze na topie|" teraz to ja się wstydzę obfocić w swoich lamówkach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-01 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
To niesamowite, że tak uparcie pada i pada, jakby się miało nie wypadać nigdy. Skąd tyle wody nad nami?
I na spacer z papieroskiem ciężko wyjść, komfortu nie ma, trzymam fajkę jak skręta, żeby mi nie zapadało i do ust przykładam, jakbym grała na oboju. Czy to mnie zniechęca- nie ![]() I Wojtek zrobił mi internet, i znów 3 zapachy naszykowane do wystawienia, ale jeden przyszedł. Z Anglii- mój jedyny zakup na ibeju. Zapach, którego używałam naście lat temu, i do teraz przerwa- bo go w Polsce nie ma. Ciekawa byłam, jak go teraz znajdę. I moje najmilsze oczekiwania się spełniły. Powitałam jak dawnego znajomego, śliczny jest, może jedyny zapach, który mogłabym nosić długodystansowo. W ogóle nie męczy. Och, ach. Babka ze Składu Butelek nie odebrała dalszych 4 telefonów. Ki diabeł?
#4301 | ||
Zakorzenienie
|
jakby nie grała roli cena to już bym klikła jednokolorowe huntery
![]() Jejuu już sama dostrzegam to ,ze staję się nudna z tymi kaloszami ![]() Gryszku ale dwie rolki ,zawsze to mniej niż 8/10 to i wstyd chyba wprost proporcjonalnie mniejszy ![]()
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gruszki na wierzbie że tak ? zapamiętam ale czy dobrowolnie sięgnę po łiskacze - to nie sądzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty się śmiej, ale słyszałem kiedyś o Japonkach, które nosiły zawieszoną na szyi butelkę wody mineralnej, bo podpatrzyły ten "trend" na pokazie jakiegoś awangardowego kreatora ![]() --- Zimno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coż to za zapach ? a babka - hm moze tak bogata że to u niej normalna szara codzienność tylu tel nie odebrać - nie no jednak może być tzw "away" lub tak bardzo zajęta że wszystko inne musi poczekać - bywa ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- no cenowo niestety TE http://allegro.pl/dr-martens-nellie-...196920248.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa takie ,to luz z moją łydką na tę długość pozwolić se nie mogę co mnie cieszy w tej sytuacji ![]() to zerknij jeszcze na te : http://allegro.onet.pl/1221-trendy-k...204067693.html i te: http://allegro.onet.pl/v-v-limit-ita...213039570.html i te: http://allegro.onet.pl/trendy-kalosz...209991055.html
![]() |
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
matowe jednolite - szacun bo niemasowe i takie surowe, tzn moze one są masowe w anglii i NY lub w Wawie ale w mniejszych miasteczkach, osiedlach chyba nie w - katach nie widuję an ten przykład więc serio indywidual stajl, mnie bardziej bronz się widzi do oliwkowego trencza a ta krata to bezpieczniejsza w sensie każdy taką moze mieć - to tak jak baleriny nie wiem co bym brała - ja chodze pod prąd - sama mam matowe ale jak mówię ja kupowałam bez estetycznego zastanawainia - tzn trwało ono sekund pinć wszyscy mają kfiatki to wezme sę granat bo mi się podobają - ze to była dobra decyzja nie powiem, jestem narażona na szereg pytań i zaczepiają mnie osiedlowi, a miastowi oko zawieszają i koparę opuszczają kfiatki i kratki są oswojone ale musi się podobać nosicielowi - no musi brąż fajniejszy niż ten źle oddany na fotkach niby czarny powiedziała co wiedziała a teraz idzie się grzac w kąpieli kliknij jutro - drugie spojrzenei ułatwia czasem wybór bo już wiesz na pewno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie bierz brązowych ![]() Najwidoczniej taka metoda uciszania (na ejmen chyba) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało kto kupi moje 20 zł - teraz sie zastanawaim czy używane nei były bo nigdzie ich nei widze juz skarb - krata najfajniej wygląda potencjalnie i to moim zdaniem więc sie nei sugeruj słuchaj serca i ....serca |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | ||
Zakorzenienie
|
a mnie się kurdę podobają te fioletowe ze środkowego linka
![]() Niee ,masz rację Gryxiu ,brązowe są takie jak.....do dojenia krowy ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- teraz skubańce są droższe bo na tzw "topie"
![]() |
#4312 | ||||
Zakorzenienie
|
no, ja zapadłam, jak poszłam spac ok. 19 tej , to niedawno wstałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bark mam dalej mało sprawny, terminy do specjalistów na konieć roku , czyli z badań będa nici bo kasy już nie będzie. Muszę prywatnie ![]() Kanał.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-02 o 00:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem co sie z brązowymi kojarzy, ale nie powiem co mi z tymi fioletowo-czarnymi - ja tylko wiem ze piekna kobieta wygląda za***iście w każdej scenerii - wszak nie bez powodu Playboy robił sesje country weź jakiś wzorek jak chcesz miec spokój a jak ci to wisi to bierz te co ci się najbardziej podobają tłum skanduje krata, krata, krata tylko nie rób na złosć mamie odmrożę sę uszy, bo z tego co pamiętam toś ten typ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcę bez wzorka żeby mieć spokój właśnie,i nie musiec myśleć czy do wzorkowych mogę nałozyć czarne rury i płaszcz u mnie one są mocno fioletowe...te czarne znaczy ![]() ale czy to niezbyt monotonne ![]() tylko że jak se ubrocham w błocie takie jednokolorowe to będę jeszcze bardziej trendy ![]() ![]()
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
rozmowna dziś nie jestem, cóż konie mi w głowie
![]() fioletowe są ok. Gryx gacie sportowe na wuef spakowane ![]()
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4318 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tak jak Ty,jak mi jakaś stworzenie skrzywdzone wejdzie do głowy to myślę i myślę i se popłaczę ukradkiem,i klnę wrednych ludzi którzy sie do tej krzywdy przyczyniają. I klęłam solidarnościowe fajerwerki bo stwierdziłam że można było tą kasę przeznaczyć na coś pożytecznego ,choćby zwierzaki właśnie.
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje , że nie konie
![]() A na siwą i źrebaki już dużo uzbierali. Na pewno dadzą rady.Tez jutro przeleje pare groszy. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- To byo moje marzenie w liceum ![]() Co sie odwlecze, to nie uciecze. Miałam jeszcze jedno marzenie.........
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.