Scent Bar XVII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 22:31   #4291
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVII

Nie no jacha że łyk

A więc Balentines pachnie mu dębiną

a tak w ogóle jak jakaś whiskey nie pachnie dębiną to mówi,że to szajs a dla mnie każda śmierdzi ,ale z colą lubię

jak ja przywdzieje te gumiaki to też będę na językach osiedlowych moherów

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:39   #4292
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Nie no jacha że łyk

A więc Balentines pachnie mu dębiną

a tak w ogóle jak jakaś whiskey nie pachnie dębiną to mówi,że to szajs a dla mnie każda śmierdzi ,ale z colą lubię

jak ja przywdzieje te gumiaki to też będę na językach osiedlowych moherów
oooo
to senkju ( him ) very macz

poważnie ufff kamień z serca

dawno nie piłam, kiedyś lubiłąm Ballentinsa i teraz niucham, łykam a tu Dębowa tylko bez cukru, wódki są dla mnie słodkie, , nie no ale co mnie przestrachało to to że bardziej gorzka niż sie spodziewałam - czytaj pamiętałam po latach - i tytoniem mnie zaleciała

pytam bo stara flacha była - no i kiedyś ktos tu pisał ze Grants jest gruszkowy - moze nie dosłownie ale taki był wniosek - i se myślę że jak moze być gruszkowo to czy moze być tytoniowo

fanem nie jestem - są lepsiejsze rzeczy do picia

dzięks

u mnie krytykuja nei tylko mohery - u mnie WSZYSCY!!!! - zatem gumiory się obronią same
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:43   #4293
skarbiatko
Zakorzenienie

Ano czyli z węchem u Ciebie wszystko oki

Dobra ,to w jaki wzoreczek mam se kupić Bo ja najchętniej czornyje ale sie obawiam że będę wyglądać jakbym z pola zlazła

Stary 2010-09-01, 22:46   #4294
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ano czyli z węchem u Ciebie wszystko oki

Dobra ,to w jaki wzoreczek mam se kupić Bo ja najchętniej czornyje ale sie obawiam że będę wyglądać jakbym z pola zlazła
no nie wiem teraz wali "petem" ale juz koniec wiecej ni ma i nie bendzie

a jakie wzoreczki bierzesz pod uwagę - aj bym brąła wzorek pasujący do ciuchów jakie mam i stylu/nastroju - kfiatki uchodzą za najbardziej neutralne i najwęcej się wybacza kfiatkom

kółka infantylne - to ta co ma gumiaki w kółka :brzyda l:

co jest jeszcze trupie czachy ?

ja bym szła w kfiatki chyba że jest coś lepszego

kfiatki som modne fajne na gumiakach i nikt sie nie bendzie niepoczebnie czepiał - a seksi wyglądają czarne w / ciemne w kfiatki

ja mam kurde takie trochę techno

jak będe miec swiatło dobre nie omieszkam obfocić

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-09-01 o 22:49
Stary 2010-09-01, 22:52   #4295
skarbiatko
Zakorzenienie

ja tytoń też czuję

są jeszcze maziaje,a w ogóle to do jakiej góry można nosić kalosze,to istotne w sumie,ja z wierzchnich mam niewiele: trencz oliwkowaty,krótka lekka kurtka w kolorze brąz,czarny płaszczyk odcinany w pasie i kurtka sportowa subaru,no i swetrzysko jakoweś sie znajdzie.i tyla.

Stary 2010-09-01, 23:10   #4296
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja tytoń też czuję

są jeszcze maziaje,a w ogóle to do jakiej góry można nosić kalosze,to istotne w sumie,ja z wierzchnich mam niewiele: trencz oliwkowaty,krótka lekka kurtka w kolorze brąz,czarny płaszczyk odcinany w pasie i kurtka sportowa subaru,no i swetrzysko jakoweś sie znajdzie.i tyla.
łoj to trza wejść na szafę - ja widziałam do rajstop kryjacych i mini kiecy i swetra do apsa, więc kurtka do pasa mi się widzi , ja noszę do czegopopadnie bo serio wkładam je nie na lans ale jak leje a nei kupiłąm goreteksów dotąd - ale idąc za proporcjami - skoro one są dugości kozaków pod kolano- to ja wjkładam je do tego co do pasa, i do tego co do pół uda = przed kolano i gra - mam trencz szaroczarna pepitka wciecie w talii rozszerzane A doł i góra wojskowoa dwurzędówka

ale do kurtek do apsa mi się widzom takie "oficerki" gumowe

na pewno pasowac tez będą drelichy w kratę tudziez w kolorze "navy" oraz
ogrodniczki

dodatki : widły, łopata i kapelusz kowbojski

zamiast kopertówki - wiaderko - ja się nei zdziwię jak to kiedyś przejdzie

już słyszę rozmowe moich córek ( tych co się kiedyś narodzą ewentualnie) ale masz odjechane w kosmos wiaderko , gdzie kupiłas? a w ryłko była promocja, mieli też z zamszu ale mało praktyczne było

Czas edycji: 2010-09-01 o 23:17
Stary 2010-09-01, 23:21   #4297
skarbiatko
Zakorzenienie

całkiem możliwe ,że tak się stanie jak prorokujesz. Dla mnie to jest mocno skomplikowane więc chyba poczynię olewkę na dopasowywanie
rzucę okiem raz jeszcze

Stary 2010-09-01, 23:33   #4298
gryx82
BAN stały

Cytat:
ale mam pomysł Grysiu -wsadzaj do ekotorby
Nie mieści się i zawsze przynajmniej górne dwie rolki wystają

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
moja mama sama suszy warzywka i robi mieszankę w jakichś tam proporcjach - jest świetna, używam do wszystkiego i już się nie potrafię obejść
Mój ojciec w zeszłym roku też takie mieszanki robił, ale okazało się, że chyba za bardzo te kosteczki wysuszył, bo nawet po gotowaniu w zupie twarde i łykowate były W tym roku nie widziałem akcji "hand made wegeta"

Cytat:
a tak na poważnie - Wy naprawdę liczycie kalorie i wiecie co ma ile, ile czego można zjeść, itp.?
Ja nie, odkąd uświadomiłem sobie, że powinienem żywić się sałatą, jogurtem naturalnym, gotowaną rybą i wodą

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
W Poznaniu to mam zamiar iść do Artemisa (oglądacie Magdę Gessler? )
Ale w programie tym Artemis z żoną i Gesslerową byli na kolacji w micielowej tawernie właśnie, pamiętasz? A fogle na ich stronie napisane jest: "jedyna grecka tawerna w Poznaniu", więc może Artemis powrócił do Grecji (z resztą kto by z nim wytrzymał, wrrr)

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
wakacje się skończyły
Nic mi nie mów... plecak spakowany, jutro na 8 i siedem lekcji, pierwsze dwa wułefy

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kurcze..mam ochotę na knajping , ostatni był mizerny
Ja na drinking mam

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Może to się zbiega z początkami słuchania metalu/gotyku? Organizm nieprzyzwyczajony, popada w deprechę. A później się uodparniasz i zostajesz czarno ubranym rozchichranym słodziątkiem

Cytat:
Coś dla Gryxia KLIK
To ja już wolę moje klapki

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Umyłam włosy - ta pioruńska czerwień nie chce puścić A ile komplementów za nią zbieram
Oni nie czytają chyba uważnie Twoich postów

Cytat:
Kwotę jednak przemilczę, zdradzę tylko, że miała dwa zera na końcu
100 zł to jeszcze nie najgorzej

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
...kiedyś ktos tu pisał ze Grants jest gruszkowy - moze nie dosłownie ale taki był wniosek - i se myślę że jak moze być gruszkowo to czy moze być tytoniowo
Ja sem to był, ja! Grantsów jest parę rodzajów, ale chyba najtańszego piłem, z czerwoną etykietą (gróshkę i mniut czułem, to się zgadza) Daniel's też jest niczego sobie, a od Ballentinesa trzymam się z daleka

---

Opowiastka z dzisiaj Siostra sąsiadki mojej siostry poprosiła mnie, żebym sprawdził jej w komórce ustawienia, dźwięki itd., bo coś tam się jej nie zgadza i źle pipczy przy łączeniu z wybranym numerem. Rzecz dzieje się w mieszkaniu rzeczonej sąsiadki, która ma ratlerka (czy jak się tam to małe i hałaśliwe cholerstwo nazywa). Pogrzebałem, chciała sprawdzić, czy już OK jest, więc dzwoni na komórkę siostry (pies biega jak nienormalny i szczeka od 10 minut). Nie chciało mi się wyciszać tej komórki, więc biorę ją i mówię: "Usiądę na nią, żeby hałasu nie było" (chciałem, żeby dobrze słyszała sygnał połączenia, bo może głucha?), na co Pani Kazia: "Na psa pan usiąść chce? ... Ach nie... bo on tak szczeka... i ja myślałam..."
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 23:33   #4299
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

całkiem możliwe ,że tak się stanie jak prorokujesz. Dla mnie to jest mocno skomplikowane więc chyba poczynię olewkę na dopasowywanie
rzucę okiem raz jeszcze
ha, matula ma mnie ośiweciła że tak się w modzie nie stanie - otóż dlatego ponieważ iż - moda zawsze czerpała wstecz, wzorowała się na raz zrobionych patentach i teraz wałkują tow kółko - jeśli idzie o innowacje to nie będzie tak lekko i szybko - no chyba że coś sie sprzeda ale sprzeda się tylko wtedy kiedy kotś zaordynuje że to modne - ale wóciły dzwony tenisówki mini maxi wszystko wraca jak bumerang pierdyliard razy

klikaj bo moze kilka sezonów w nich oblatasz, wspomnisz me słowa

ja zaczynam coroczna krucjatę za kozakami plus goretexami miastowymi - zeszłoroczna spełzła na niczym poza mokrymi stopami dzień w dzień

ale od piątku słoneczna sucha pogoda wedle poratlu interia

skarb - piękne są kalosze ala Burbery i Martensy

jeśli cena nei gra roli i bierzesz najpikniejsze to one takie "zawsze na topie|"

teraz to ja się wstydzę obfocić w swoich lamówkach

Czas edycji: 2010-09-01 o 23:35
Stary 2010-09-01, 23:39   #4300
justynaneyman
Zakorzenienie

To niesamowite, że tak uparcie pada i pada, jakby się miało nie wypadać nigdy. Skąd tyle wody nad nami?
I na spacer z papieroskiem ciężko wyjść, komfortu nie ma, trzymam fajkę jak skręta, żeby mi nie zapadało i do ust przykładam, jakbym grała na oboju.
Czy to mnie zniechęca- nie

I Wojtek zrobił mi internet, i znów 3 zapachy naszykowane do wystawienia, ale jeden przyszedł. Z Anglii- mój jedyny zakup na ibeju. Zapach, którego używałam naście lat temu, i do teraz przerwa- bo go w Polsce nie ma. Ciekawa byłam, jak go teraz znajdę. I moje najmilsze oczekiwania się spełniły. Powitałam jak dawnego znajomego, śliczny jest, może jedyny zapach, który mogłabym nosić długodystansowo. W ogóle nie męczy. Och, ach.

Babka ze Składu Butelek nie odebrała dalszych 4 telefonów. Ki diabeł?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 23:40   #4301
skarbiatko
Zakorzenienie

jakby nie grała roli cena to już bym klikła jednokolorowe huntery te burberry fajne są ale upatrzyłam jeszcze jednokolorowe brązowe,po taniości, i myslę czy to nie najlepsze rozwiązanie.

Jejuu już sama dostrzegam to ,ze staję się nudna z tymi kaloszami

Gryszku ale dwie rolki ,zawsze to mniej niż 8/10 to i wstyd chyba wprost proporcjonalnie mniejszy

Stary 2010-09-01, 23:40   #4302
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja na drinking mam :brzydal

Ja sem to był, ja! Grantsów jest parę rodzajów, ale chyba najtańszego piłem, z czerwoną etykietą (gróshkę i mniut czułem, to się zgadza) Daniel's też jest niczego sobie, a od Ballentinesa trzymam się z daleka

---

Opowiastka z dzisiaj Siostra sąsiadki mojej siostry poprosiła mnie, żebym sprawdził jej w komórce ustawienia, dźwięki itd., bo coś tam się jej nie zgadza i źle pipczy przy łączeniu z wybranym numerem. Rzecz dzieje się w mieszkaniu rzeczonej sąsiadki, która ma ratlerka (czy jak się tam to małe i hałaśliwe cholerstwo nazywa). Pogrzebałem, chciała sprawdzić, czy już OK jest, więc dzwoni na komórkę siostry (pies biega jak nienormalny i szczeka od 10 minut). Nie chciało mi się wyciszać tej komórki, więc biorę ją i mówię: "Usiądę na nią, żeby hałasu nie było" (chciałem, żeby dobrze słyszała sygnał połączenia, bo może głucha?), na co Pani Kazia: "Na psa pan usiąść chce? ... Ach nie... bo on tak szczeka... i ja myślałam..."
no wiesz - widać przywkli do siadania chuopa na psa

gruszki na wierzbie że tak ?
zapamiętam ale czy dobrowolnie sięgnę po łiskacze - to nie sądzę
Stary 2010-09-01, 23:41   #4303
skarbiatko
Zakorzenienie

rachell a które to są a'la martensy?

Stary 2010-09-01, 23:41   #4304
gryx82
BAN stały

Cytat:
już słyszę rozmowe moich córek ( tych co się kiedyś narodzą ewentualnie) ale masz odjechane w kosmos wiaderko , gdzie kupiłas? a w ryłko była promocja, mieli też z zamszu ale mało praktyczne było

Ty się śmiej, ale słyszałem kiedyś o Japonkach, które nosiły zawieszoną na szyi butelkę wody mineralnej, bo podpatrzyły ten "trend" na pokazie jakiegoś awangardowego kreatora

---

Zimno
Stary 2010-09-01, 23:49   #4305
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
To niesamowite, że tak uparcie pada i pada, jakby się miało nie wypadać nigdy. Skąd tyle wody nad nami?
I na spacer z papieroskiem ciężko wyjść, komfortu nie ma, trzymam fajkę jak skręta, żeby mi nie zapadało i do ust przykładam, jakbym grała na oboju.

I Wojtek zrobił mi internet, i znów 3 zapachy naszykowane do wystawienia, ale jeden przyszedł. Z Anglii- mój jedyny zakup na ibeju. Zapach, którego używałam naście lat temu, i do teraz przerwa- bo go w Polsce nie ma. Ciekawa byłam, jak go teraz znajdę. I moje najmilsze oczekiwania się spełniły. Powitałam jak dawnego znajomego, śliczny jest, może jedyny zapach, który mogłabym nosić długodystansowo. W ogóle nie męczy. Och, ach.

Babka ze Składu Butelek nie odebrała dalszych 4 telefonów. Ki diabeł?

coż to za zapach ?

a babka - hm moze tak bogata że to u niej normalna szara codzienność tylu tel nie odebrać - nie no jednak może być tzw "away" lub tak bardzo zajęta że wszystko inne musi poczekać - bywa

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
rachell a które to są a'la martensy?
no cenowo niestety TE

http://allegro.pl/dr-martens-nellie-...196920248.html
Stary 2010-09-01, 23:55   #4306
skarbiatko
Zakorzenienie

aaaa takie ,to luz z moją łydką na tę długość pozwolić se nie mogę co mnie cieszy w tej sytuacji

to zerknij jeszcze na te :
http://allegro.onet.pl/1221-trendy-k...204067693.html
i te:
http://allegro.onet.pl/v-v-limit-ita...213039570.html
i te:
http://allegro.onet.pl/trendy-kalosz...209991055.html

Stary 2010-09-02, 00:00   #4307
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
tyle kasy za gumowce, nie ja skąpa jestem, moje kosztowały ok. 40 zł, ale tylko na grzyby w nich chadzam

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 00:07   #4308
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa takie ,to luz z moją łydką na tę długość pozwolić se nie mogę co mnie cieszy w tej sytuacji

to zerknij jeszcze na te :
http://allegro.onet.pl/1221-trendy-k...204067693.html
i te:
http://allegro.onet.pl/v-v-limit-ita...213039570.html
i te:
http://allegro.onet.pl/trendy-kalosz...209991055.html

matowe jednolite - szacun bo niemasowe i takie surowe, tzn moze one są masowe w anglii i NY lub w Wawie ale w mniejszych miasteczkach, osiedlach chyba nie w - katach nie widuję an ten przykład więc serio indywidual stajl,

mnie bardziej bronz się widzi do oliwkowego trencza

a ta krata to bezpieczniejsza w sensie każdy taką moze mieć - to tak jak baleriny

nie wiem co bym brała - ja chodze pod prąd - sama mam matowe ale jak mówię ja kupowałam bez estetycznego zastanawainia - tzn trwało ono sekund pinć
wszyscy mają kfiatki to wezme sę granat bo mi się podobają - ze to była dobra decyzja nie powiem, jestem narażona na szereg pytań i zaczepiają mnie osiedlowi, a miastowi oko zawieszają i koparę opuszczają

kfiatki i kratki są oswojone

ale musi się podobać nosicielowi - no musi

brąż fajniejszy niż ten źle oddany na fotkach niby czarny

powiedziała co wiedziała

a teraz idzie się grzac w kąpieli

kliknij jutro - drugie spojrzenei ułatwia czasem wybór bo już wiesz na pewno
Stary 2010-09-02, 00:10   #4309
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Cytat:
Gryszku ale dwie rolki ,zawsze to mniej niż 8/10 to i wstyd chyba wprost proporcjonalnie mniejszy
No w sumie to racja jest

Nie bierz brązowych

Cytat:
no wiesz - widać przywkli do siadania chuopa na psa
Najwidoczniej taka metoda uciszania (na ejmen chyba)

Cytat:
gruszki na wierzbie że tak ?
Coś w tym stylu

Cytat:
zapamiętam ale czy dobrowolnie sięgnę po łiskacze - to nie sądzę
Ja dobrowolnie nie kupię, ale z piciem nie mam problemu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 00:11   #4310
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
tyle kasy za gumowce, nie ja skąpa jestem, moje kosztowały ok. 40 zł, ale tylko na grzyby w nich chadzam
no ale weź - na pwno Twoje nie są trendy

mało kto kupi

moje 20 zł - teraz sie zastanawaim czy używane nei były bo nigdzie ich nei widze juz

skarb - krata najfajniej wygląda potencjalnie i to moim zdaniem więc sie nei sugeruj słuchaj serca i ....serca
Stary 2010-09-02, 00:14   #4311
skarbiatko
Zakorzenienie

a mnie się kurdę podobają te fioletowe ze środkowego linka no bo najbardziej uniwersalne.

Niee ,masz rację Gryxiu ,brązowe są takie jak.....do dojenia krowy

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

teraz skubańce są droższe bo na tzw "topie"

Stary 2010-09-02, 00:17   #4312
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
pustki, bo zimnica taka że w sen zimowy barowisko zapadło
no, ja zapadłam, jak poszłam spac ok. 19 tej , to niedawno wstałam

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
uprzejmnie informuję, że kamena nie może być deblem, bo jest pojedyncza

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
widzieliście, co ibej wykombinował od 1. września?
boję się, że lada chwila Allegro wpadnie na równie genialny pomysł :/
Eee, nie sądzę. W razie, czego mozna bedzie w internetowych perfumeriach testery kupować.
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Helouł

Wróciłam ze ja właśnie z zakupuf.
Kaloszy nie kupiłam bo nie podobały mi sie żadne.
Kupiłam sobie chyba setny cień i kulczyki.
ja kupiłam setna koszulkę, tym razem czarną , OASIS. Przeciez ja nie słucham oasis

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Oj może troszeczkę... Bo np. mój dzisiejszy jadłospis wyglądał fatalnie! - serek homo naturalny, sałatka z tuńczyka, toffiowo-wafelkowa princessa, batonik żurawinowo-zbożowy corny, jabłko, bułka z serem i keczupem, korniszonek w chilli i kilka chipsów
Gorzej jak fatalnie !

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
aaa-chyba zapomniałam sie pochwalić-zapisałam sie na jogę

bark mam dalej mało sprawny, terminy do specjalistów na konieć roku , czyli z badań będa nici bo kasy już nie będzie. Muszę prywatnie
Kanał.

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-09-02 o 00:50
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 00:20   #4313
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie się kurdę podobają te fioletowe ze środkowego linka no bo najbardziej uniwersalne.

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

teraz skubańce są droższe bo na tzw "topie"
a to te "czrne " to fiolet?

ja wiem co sie z brązowymi kojarzy, ale nie powiem co mi z tymi fioletowo-czarnymi - ja tylko wiem ze piekna kobieta wygląda za***iście w każdej scenerii - wszak nie bez powodu Playboy robił sesje country

weź jakiś wzorek jak chcesz miec spokój a jak ci to wisi to bierz te co ci się najbardziej podobają

tłum skanduje
krata, krata, krata

tylko nie rób na złosć mamie odmrożę sę uszy, bo z tego co pamiętam toś ten typ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 00:20   #4314
gryx82
BAN stały

Cytat:

Fioletowe to mój faworyt od samego początku, wyglądają tak "drogo"
Stary 2010-09-02, 00:25   #4315
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
a to te "czrne " to fiolet?

ja wiem co sie z brązowymi kojarzy, ale nie powiem co mi z tymi fioletowo-czarnymi - ja tylko wiem ze piekna kobieta wygląda za***iście w każdej scenerii - wszak nie bez powodu Playboy robił sesje country

weź jakiś wzorek jak chcesz miec spokój a jak ci to wisi to bierz te co ci się najbardziej podobają

tłum skanduje
krata, krata, krata

tylko nie rób na złosć mamie odmrożę sę uszy, bo z tego co pamiętam toś ten typ
przejrzałaś mnie
chcę bez wzorka żeby mieć spokój właśnie,i nie musiec myśleć czy do wzorkowych mogę nałozyć czarne rury i płaszcz

u mnie one są mocno fioletowe...te czarne znaczy są fioletowe.
ale czy to niezbyt monotonne

tylko że jak se ubrocham w błocie takie jednokolorowe to będę jeszcze bardziej trendy
Cytat:

Fioletowe to mój faworyt od samego początku, wyglądają tak "drogo"
chyba kliknę

Stary 2010-09-02, 00:28   #4316
Florens
Zakorzenienie

rozmowna dziś nie jestem, cóż konie mi w głowie

fioletowe są ok.

Gryx gacie sportowe na wuef spakowane

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 00:30   #4317
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
no ale weź - na pwno Twoje nie są trendy

mało kto kupi

moje 20 zł - teraz sie zastanawaim czy używane nei były bo nigdzie ich nei widze juz

skarb - krata najfajniej wygląda potencjalnie i to moim zdaniem więc sie nei sugeruj słuchaj serca i ....serca
Buuu...ja nie lubie kaloszy i ciagle mam mokre nogi. Jedyne kalosze jakie miałam, to czarne z biała lamówką, w 1983 czy 4 roku w Jarocinie, lało wtedy i trudno było w pewnym momencie przejsc nawet przez pole namiotowe, To se kupiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 00:32   #4318
gryx82
BAN stały

Cytat:
chyba kliknę

Cytat:
Wczoraj przeglądałem tamten wątek

Cytat:
O ku*wa! Mokre jeszcze...

---

Rozterka zajęła się dziennikarstwem widzę
Stary 2010-09-02, 00:34   #4319
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

fioletowe są ok.

Flo

mam tak jak Ty,jak mi jakaś stworzenie skrzywdzone wejdzie do głowy to myślę i myślę i se popłaczę ukradkiem,i klnę wrednych ludzi którzy sie do tej krzywdy przyczyniają.
I klęłam solidarnościowe fajerwerki bo stwierdziłam że można było tą kasę przeznaczyć na coś pożytecznego ,choćby zwierzaki właśnie.

Stary 2010-09-02, 00:37   #4320
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:

fioletowe są ok.
mam nadzieje , że nie konie

A na siwą i źrebaki już dużo uzbierali. Na pewno dadzą rady.Tez jutro przeleje pare groszy.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Rozterka zajęła się dziennikarstwem widzę
To byo moje marzenie w liceum

Co sie odwlecze, to nie uciecze.
Miałam jeszcze jedno marzenie.........

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości