|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
No to ja zrobiłam w poniedziałek drugie podejście do ćwiczeń
![]() Bum bum mnie zmasakrowało, wczoraj bolały mnie wszystkie mięśnie i nie ćwiczyłam, dzisiaj bolą nadal ale już będę ćwiczyć. Mam nadzieję że tym razem wytrwam. A myślicie że po 2 tygodniach będzie widać efekty? Bo tylko tyle czasu mam, później wyjeżdżam na urlop i chciałabym się pokazać w bikini bez wstydu :P
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczynam dzisiaj 2 tydzień czyli sclupt
wieczorem go zrobię jak zwykle a mierzenie ważenie itp zrobię dopiero za ok 1,5 tyg po @ . Wytrwałości ! ![]()
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny !
ściągnęłam filmiki i zamierzam od dziś ćwiczyć, tylko.. pomożecie mi z wyborem programu ? ![]() mam duużą pupę (tak jak J. Lopez albo Beyonce) i lubię swój rozmiar, bo traktuję to jako atut (zwłaszcza, że jestem płaska jak deska u góry, więc przynajmniej niżej można oko zawiesić ;p), bo w dobrze dopasowanych spodniach wygląda super. no ale dżinsy ją podnoszą, a normalnie (np. w dresowych spodniach bądź sukienkach) to ona jest jak grube rozpłaszczone naleśniki )dlatego waham się między LIFT & SHAPE a SLIM & LIFT. SLIM & LIFT o tyle mi się podoba, że miałabym okazję chyba schudnąć trochę w udach i przede wszystkim obszarze nad pupą (boczki itd., bo tam mi się też trochę nagromadziło ;D), ale zaś boję się, że pupa mi zmaleje, a kości biodrowe mam szerokie, więc byłabym taka niby szeroka, ale z małą pupką a w LIFT & SHAPE jak patrzę na rysunek tej pupy, to w ogóle mnie przeraża, bo jestem zupełnym przeciwieństwem takiej pupy, więc nie wiem czy to dla mnie, ale uniesienie i wyrzeźbienie, to chyba to czego mi potrzeba ;p ale zaś to chyba program dla małych, płaskich, wąskich pup, a moja nie jest ani mała, ani wąska.. ino duża, nieuniesiona trzęsąca się galaretka pomóżcie
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Agnesia_;21789474]hej Dziewczyny !
ściągnęłam filmiki i zamierzam od dziś ćwiczyć, tylko.. pomożecie mi z wyborem programu ? ![]() mam duużą pupę (tak jak J. Lopez albo Beyonce) i lubię swój rozmiar, bo traktuję to jako atut (zwłaszcza, że jestem płaska jak deska u góry, więc przynajmniej niżej można oko zawiesić ;p), bo w dobrze dopasowanych spodniach wygląda super. no ale dżinsy ją podnoszą, a normalnie (np. w dresowych spodniach bądź sukienkach) to ona jest jak grube rozpłaszczone naleśniki )dlatego waham się między LIFT & SHAPE a SLIM & LIFT. SLIM & LIFT o tyle mi się podoba, że miałabym okazję chyba schudnąć trochę w udach i przede wszystkim obszarze nad pupą (boczki itd., bo tam mi się też trochę nagromadziło ;D), ale zaś boję się, że pupa mi zmaleje, a kości biodrowe mam szerokie, więc byłabym taka niby szeroka, ale z małą pupką wiesz co moze zrób tak jak ja , mam podobne proporcje : duzy zadek i udka tez niczego sobie, "świninki - oponki" na bokach też sa i to nawet nawet ( mam zdiecie świeżo zrobione ale nie pokaze , dopiero za miesiąc bedzie prezentacja ) ja od poniedziałku robie program slim &lift stwierdziłam że troszke podciągnę tyłek ku niebiosom i wyszczuple boczki oraz udka a potem może zrobie jakiś mały programik na rzezbienie. wychodze z zalożenia że lepsza pupka troszkę mniejsza ale wysoko niz wyrzezbiona nisko |
|
|
|
#2106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- dzisiaj przedemna cardio i bum bum ale trzeba zrobic bo
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
przede mna też, ale siedze jeszcze w pracy i już nie mogę się doczekac kiedy zrobie
normalnie od rana o tym myśle coś mi się poprzestawiało w łebku ?
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
dziś jestem po 2 dniu, musiałam zacząć jeszcze raz, bo tydzień temu ledwo chodziłam.
Ten sclupt bardzo mi się spodobał. Myślicie że można go robić codziennie? BO przy bum bum jestem cała mokra i kolana mnie bolą a to jest spokojniejsze i czuję zę pracują mi głównie pośladki. Chyba nie zaszkodzi. W każdym razie nie może być gorzej. Lepiej ćwiczyc coś niż nic. MAm taką nadzieję
|
|
|
|
#2110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczególnie jeśli dorzucisz sobie obciążenie na h&t. Nogi, boczki się wysmuklają, ale pupka jakoś nie traci na objętości (chyba, że planujesz dietkować, to już może być inaczej ).Przynajmniej tak na oko . Jutro pomierzę
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ręce mi odpadają po tych kilogramowych:P
|
|
#2112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale koniec użalania, bo przez całe swoje życie komplementy zbierałam właśnie głównie na temat pupy (oczywiście widząc ją fajnie wyeksponowaną w spodniach, bo jakby ludzie zobaczyli rozstępy, cellulit i brak jędrności i to, że jednak jest płaska, to by zwątpili, no poza TŻ, który i tak ją uwielbia <lol2>), więc postanowiłam wziąć się ostro za nią, skoro chociaż z niej jeszcze mogę coś wycisnąć ![]() no to dziś zaczynam dzień 1 i oficjalnie się do Was przyłączam
|
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj mam dzien wolny (3 dzien i w planie ze wolny) ale chyba zrobie sobie bum buma bo mam ochotę a zaszkodzic nie zaszkodzi
|
|
|
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na urlop zabralam ze soba cięzarki ale udało mi się poćwiczyć tylko raz w polowie pobytu ...a komu by się chciało na wakacjach zamiast na plaży leżeć i rozkoszować się chorwackimi widokami tracić czas na jakieś ćwiczenia ![]() Po powrocie zmierzyłam się i .... o dziwo nic mi nie przybyło a wręcz jeszcze ubyło po 1 cm!!! Wszędzie oprócz ramion Do tego posiłki spożywane w knajpce na samej plaży, heh... szkoda że już się skonczyło Po mimo tego że co dziennie spożywałam piwo, nic nie poszło w boczki No ale teraz koniec wakacji i ruszyłam wczoraj po mału do ćwiczeń i na początek zrobiłam se Tummy Tuck a dzisiaj zrobie SCulpta i może jeszcze coś a od poniedziałku już regularne ćwiczenia i musiała bym cofnąć się od początku 4 programu ponieważ miałam 2 tygodniową przerwe (a już byłam po 7 tygodniu). Aha i chciałam tylko dodać że będąc na wakacjach czy na plaży czy nie, nie świadomie wręcz gapiłam się na wszystkie tylki
moje filcowanki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403504 mój blog: http://filcowankioksanki.blogspo t.com/ moje fotosy: tu Edytowane przez Niniczka Czas edycji: 2010-09-01 o 18:39 |
|
|
|
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, a czy przy tych cwiczeniach mozna tez zgubic tluszczyk z posladkow cyz one tylko rzezbia? tak sie zastanawiam...
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesia_ i jak? Ja tez dzisiaj zaczęłam, ale jakoś mi się to nie podoba. Insanity podobało mi sie bardziej na początku. Po Insanity czułam wszytsko od stóp do samej głowy i byłam caaała mokra, wiedziałam, ze spalam tłuszcz, a tutaj czuję tylko nogi i nie jestem tak mokra. No nic. Spróbuję jezszcze jutro i zdecyduję czy kontynuować
![]() Wróciłabym do Insanity, ale troszkę mi się znudziło, poza tym dostaję opieprz za skakanie :/
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
dzień drugi zaliczony
ale połapać się w krokach i nadążyć za nimi w cardio axe to będzie mission impossible za to high&tight jest świetne
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz śmigam praktycznie razem z nimi ![]() sclupt zaliczony ! wiedziałam, że mam słabe ręce/ramiona ale , że aż tak ? jest nad czym pracować :d rano pewnie ręki do góry nie podniosę ![]() a jak się wyśpię to zaczynam dzień drugi drugiego tygodnia i lecę z cardio i h&t
|
|
|
#2119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale im dalej tym lepiej ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- no ja włąsnie wczoraj zaliczyłam 3 dzień ćwiczeń cardio i bum bum, ten zestaw m,nie rozwalił, starośc nie radość, ale jakoś z małymi luzami dałam rade. jeszcze 27 dni i będą efekty
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zostały już tylko dwa dni
więc muszę intensywnie myśleć na co się dalej zdecyduję ![]() P.S. dziś mnie Tż prawie z łóżka zrzucił marudząc że moje brazylijskie pośladki za dużo miejsca zajmują na łóżku heh gadałam mu i gadałam że je trenuje to mam za swoje
|
#2121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahahahaha Ok. Pasujecie do siebie Eeeej...faktycznie. Zostało jeszcze tylko dzisiaj i jutro A późnieeeej...hmm...w sobotę chyba zrobię sobie luz, a w niedzielę przymiarkę do Turbo Fire...bo zacząć chcę w poniedziałek, żeby iść zgodnie z harmonogramem i nie pilnować "który to dzisiaj dzień" ehh zobaczymy co to będzie.
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i znów zmieniam koncepcje - może 10 minut workout... ale to chyba za mało ćwiczeń ;d
|
|
#2123 | ||
|
Raczkowanie
|
jeszcze dwa dni i koniec tej serii
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() a tydzień przerwy..mh..raz chcę troszkę odpocząć a dwa @ więc i tak ciężko byłoby z ćwiczeniami!! no ale tak całkiem nie będę leniuchowała!! przez ten tydzień stepper+ legmagik pójdą w ruch!! a później (najprawdopodobniej) zrobię program nr3 i dopiero po nim slim in 6 (??) i znów BBL (tzn takie mam plany ale co z nich wyjdzie....) ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
ja mialam 2 dni przerwy...
zatrulam sie czyms i bylo mi oropnie niedobrze, dalej mnie muli...nno ale zawzielam sie i skoncze! a jak dzisiaj zrobilam 2 dzien S&L . i juz wiem, ze uwielbiam cardio axe. jestem tak nieskoordynowana, tak kanciasta, tak nieudolna. ale jak tancze razem z nimi to mi sie micha cieszy za to high&tight... wiedzialam, ze miesnie moich nog sa w stanie umierajacym a dziewczyny czy ta gume z h&t da sie dostac w tesco na ten przyklad? chcialabym ja miec na juz, tak szczerze powiedziawszy.. jeszcze tylko musze przejsc na rozsadna dietke i juz a czy robicie cos dodatkowego? czytalam, ze mowicie o osmiominutowkach etc. ale mam na mysli bieganie albo silownie czy tez plywanie.
|
|
|
|
#2125 |
|
Rozeznanie
|
Zazdroszcze TŻta :P
![]() Joł Dziewczynki naoglądałam sie i naczytałam i chciałabym wypróbować.. macie dostępne linki/kalendarz ? Chciałabym ujędrnić i podnieść pośladki bez straty cm, ale za to stracić troszke w boczkach.. co poradzicie ?
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
i ja też po drugim dniu ćwiczeń
![]() lubię Bum Bum (choć wylałam hektolitry potu ale w trakcie ćwiczeń bardziej czuję uda, niż pośladki, co mnie trochę martwi..) i High & Tight (choć pod koniec poślady paliły, ojjj paliły), bo przynajmniej potrafię to wykonać, za to na Cardio Axe czuję się jakbym traciła czas, jestem tak niezgrabna i mam tak nieskoordynowane ruchy jak słoń, więc ino się pałętam po podłodze wymachując jakoś śmiesznie kończynami starając się naśladować ich ;(pamiętam, że już kieeedyś miałam pościągane jakieś ćwiczenia opierające się na tańcu i co ? tak kaleczyłam ruchy, że nawet po iluś tam ćwiczeniach nadal nie przypominało to tańca, więc jak dziś odpaliłam Cardio Axe to się załamałam, bo wiem, że już pewnie do końca 4 tygodnia tego nie opanuję
Edytowane przez Agnesia_ Czas edycji: 2010-09-02 o 17:29 |
|
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
Niniczka jak ja się cieszę ,że jesteś!! Ja też zaczęłam ćwiczyć od nowa. Chcę ćwiczyć całą jesień i zimę i moje ciało będzie ...boskie hiiiiiiii
Mam troszkę problemów zdrowotnych , ale i to pokonam i do ...dzieła! |
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie samo pytanie co nostradama !! Dziewczynki pomożcie
.
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
miałam taki sam dylemat jak wy
wybrałam program 3 Slim&Lift . Po tygodniu ćwiczeń widzę jak na razie poprawe na brzuchu bo wydaje się mniejszy ale zobaczymy co będzie dalej ![]() dzisiaj miało być cardio i h&t a jest łózko leki i okropne samopoczucie jakieś choróbsko mnie rozkłada i muszę zrobić dzień przerwy , mam nadzieję , że jutro będzie lepiej i będę mogła poćwiczyć Dziewczyny , tak w ogóle jak wasze wymiary waga itp ? nie chwalicie się ostatnio !
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
@na dzięki wielkie za odpowiedź, ale masz może jakąś rozpiskę tego programu?? Byłabym bardzo wdzięczna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

i Rysiu
wieczorem go zrobię jak zwykle
)
, dopiero za miesiąc bedzie prezentacja ) ja od poniedziałku robie program slim &lift stwierdziłam że troszke podciągnę tyłek ku niebiosom i wyszczuple boczki oraz udka a potem może zrobie jakiś mały programik na rzezbienie. wychodze z zalożenia że lepsza pupka troszkę mniejsza ale wysoko niz wyrzezbiona nisko

szczególnie jeśli dorzucisz sobie obciążenie na h&t. Nogi, boczki się wysmuklają, ale pupka jakoś nie traci na objętości (chyba, że planujesz dietkować, to już może być inaczej
).

Po mimo tego że co dziennie spożywałam piwo, nic nie poszło w boczki
więc muszę intensywnie myśleć na co się dalej zdecyduję