|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Na moim watku pierwsza dziewczyna sie rozpakowala
![]() a dodam,ze to watek pazdziernikowo - listopadowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzwoniłam do mojej gin i tez powiedziala ze to nie jest normalne tylke krwawić i te bóle i kazała mi dziś do siebie przyjechac, także na 14.30 mam wizyte!!!! Ciekawe co mi powie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U nas nocka tez dobra, mały zasnął o 22 a wstał o 3:30 , nie tak fajnie jak Linki michas ale tez pospałam ![]() ![]() ![]() Linka kochanie dobrze, ze idziesz do ginka, trzymam kciuki!!!!!!!!!!Daj znac co Ci powiedziała. Ja na razie się nei wybieram, musze jakiegoś na nfz znależć ,bo już nie dam 130 zł za oglądnięcie mnie, nie jestem już w ciąży a nic złego się nie dzieje więc pójde tylko rutynowo sie zbadac. Ciesze się, ze mały tak pięknie zasypiał! Pamelko może Ty masz jakiegoś u nas na nfz? Gosiu powodzenia ![]() ![]() My już mamy za sobą 1 raz ![]() ![]() Kasieńko jak się czujesz??? Kasieńko D super, ze już połog dobiega końca, nei ma to jak wrócić do sprawności ![]() ![]() Mój skrzat nareszcie zasnął ![]() ![]() Karolinko Fifik tez ulewa, ale nie tak strasznie, lekarze mówią, ze ulewane do 30% zjedzonego mleczka jest normalne ![]() ![]()
#3604 |
Zakorzenienie
|
carol kochanie ale o co kaman z tym na nfz? o gina chodzi? jesli tak to w przychodniach nie polecam ale moze zobacz w mini klinice na brzeczkach tam ponoc są fajni na nfz
![]()
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Karolinko jak się czujesz kochanie? Bóle minęły????
Irsin Ty kobieto uważaj na siebie, masz jeszcze czas ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mialam sie ciebie pytac czy ty ubranka po małym bedziesz sprzedawała na all??? ![]()
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotuś nie będe sprzedawała ubranek, bo siostra Łukasza ma zamiar szybko zaciążyć,poza tym moja druga przyjaciółka też się stara o dzidzię i już im obiecałam, ze ubranka im odłożę, ale tez nie chce wszystkich wydawać, bo marzy mi sie jeszcze córcia a te neutralne się przydadzą ![]() Wklejam Wam dzisiejsze i wczorajsze zdjęcia mojego modela ![]()
![]() |
#3608 |
Rozeznanie
|
Cześć skarby
![]() A ja byłam u fryzjera, fryzurka zmieniona, w drodze powrotnej weszłam i kupiłam firankę do aneksu... no to zaszalałam.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karolinko- dziękuję, że pytasz o zdrówko ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Wilkulka w przedszkolu, dzisiaj prosiła tatusia, żeby po nią przyszedł, po swoja córeczkę ![]() ![]() Linka - trzymam kciuki za wizytę, dobrze, że zadzwoniłaś !!!! Irsin - kobietko - nie denerwuj się!!!!!!! wszystko będzie dobrze!!!
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak tylko pytam, bo jak bys cos sprzedawala to moglabym odkupic duzo jest fajnych uzywanych na all w idealnym stanie za grosze ![]() ![]() A brzusio czasem czesciej twardnieje czasem ze 2razy na dzien... okaże sie na wizycie za tydzien ![]() ![]()
![]() |
#3610 |
Rozeznanie
|
Karolinko - ale Filipek jest jest śliczny, no nie mogę się na niego napatrzeć!!!! Jak Bosko się śmieje!!!!!
#3611 |
Wtajemniczenie
|
Carol Filipek przesliczny i widze ze tez smieszek ja Maja!!!Ty to masz dobrze ze podwozie cale, ja sie boje ze bede miala jaks blokade psychiczną, normalnie chyba bede sie czula jakbym drugi raz miala swoj pierwszy raz
![]() Tobie marzy sie jeszzce corcia a mi synek.Moj tz chce trojkę a ja zapowiedzialam ze trojka tylko wtedy gdy druga tez bedzie dziewczynka.Wtedy do 3 razy sztuka zeby chlopaczka zrobic ![]()
#3612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też kręgosłup nawala jaknie wiem, dalej boli ten piersiowy, mały waży już swoje,a neistety trochę ponosić go trzeba... w nocy mi dzisiaj nawet duszno było, ehh będe musiała coś z tym zrobić, bo Fifik będzie coraz cieższy, no ale przede wszystkim musze moje 8 kg nadbagażu zrzucic to tez bedzie lązej dla kręgusa ![]() Kotuś ja tez miałam szyjkę skopaną strasznie a popatrz jak się trzymała do samego końca, pamiętasz jak narzekałam, ze mnie strasznie kłuje i boli i mały naciskał na nią jak nie wiem. Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!!!! Kubuś posiedzi jeszcze w brzuszku u mamuni!! Super, ze kupilas sobie firanke, ja uwielbiam takie male zmiany w domku ![]() Pamelko kochanie z miłą chęcią bym ci dala ubranka, ale jak widzisz, chętnych na nie nie brakuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja o tyle miałam dobrze, ze krocza nie cięli, ale tez się bałam, bo przeciez mam na 10 cm szramę i boli co jakiś czas, tzn ta zewnętrzna nie, tylko w środku szycie, ale to jest świeże i jeszcze poboli, ale i tak sobie pozwalam nosic ciezkie rzeczy a nie powinnam jeszcze ![]() Nie martw się, wsyzstko bedzie dobrze, na pewno wszystko bedzie dobrze i się nie stresuj,bo nie będzie przyjemnosci tylko wielki strach ![]() Ja tez chce właśnie 2 dziewuszki, jedna już mam, synusia też więc jak Bóg da jeszcze to poprosze piękną księżniczkę, ale to wszystko zalezy od mojego zdrowka, pieniążków, bo ni eoszukujmy się 3 dzieci to juz dużo, mam nadzieję, zę bedzie dobrze i może za jakies 2 latka postaramy sie znowu ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-09-03 o 12:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Łatwy plan powolutku wprowadzisz ![]() Cytat:
![]() Ale można też zapobiec ulewaniu poprzez zagęszczanie ![]() Nie nadążam zmieniać jej ubranek, wszystko zaleje. Po tym ani razu nie ulała ![]() Cytat:
Bo to jeeest jak drugi pierwszy raz ![]() ![]() Blance się poprzestawiało. 3 noc budzi sie o 3 na jedzenie.. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana na porodowke to ja sie predko nie wybieram ![]() najchetniej to za jakies pol roku, ale chyba nie da rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3616 |
Wtajemniczenie
|
Carol jaki chichotek
![]() ![]() ![]() OO a na policzkach mój Michas ma dokładnie to samo!!! to sa potówki? kardashi a tobie sie udało wprowadzić łatwy plan?;d
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-09-03 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Maatko. Moja teściowa zwariowała.
Dostała prawie zawału jak wczoraj z małą wyszłam na spacer 'bo zimno' ![]() Twierdzi że za cienko ją ubieram.. Matkoo.. czy body na długi + bluzka na długi i sweterek, leginsy, skety i spodnie to zimno ![]() To co to będzie w zime ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paszczorkę otwiera zawsze i wszedzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Ja się cieszę że mialam sporo ubranek na 56.. w niektórych jeszcze teraz chodzi..
![]() ![]() Noo ale moja mała jest drobna ![]() Kupiłam pampki z rossmana.. Narazie założyłam 2.. w tym jeden na noc. no i super, pupa sucha, narazie nic nie ma czerwonego. No i są dłuższe niż Pampersa a to dobrze, bo mała jest dluga jakaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane dziewczynki!
U nas nocka dobra, wieczorkiem dostał cycusia i znowu denerwował się strasznie więc dałam mu z buteleczki moje mleczko odciągnięte zjadł 160 poleżał w łóżeczku z godzinkę, pogadał później się zdenerwował wzięłam go dałam mu cycusia ciumknął troszkę i zasnął :: i od 22 spał do 4.30 ![]() ![]() Co do ulewania to mój też ulewa, no ale to normalne więc nic mu nie daje. Czasami bardzo żadko zdaży mu się że sporo ulej aż chlusta ale tak zdarzyło się z 3 razy wydaje mi się że wtedy po prostu przejadł się. Linuś trzymm kciuki za Twoją wizytę i mam nadzieje że wszystko dobrze. Karolinko śliczny ten Twój Filuś i tak ślicznie się uśmiecha. Muszę zgrać zdjęcia to pokarze wam mojego olbrzyma ![]() Co do ubranek to mój już od 2 tyg. nie mieści się w 56 teraz nosi 62 i czasami nawet 68 ![]() ![]() Dobrze że nie miałam aż tak dużo tego 56 Co do moich bóli to narazie przeszło, mam nadzieje że nie powtórzą się ,ale w pon. mam wizytę u internisty to może da mi coś na wszelki wypadek. A jak tam Twój brzusio i jelita? Dziś idziemy z Filusiem do pediatry która jest rehabilitanktą miała go zobaczyć jak tam u niego z napięciem mięśniowym, mam nadzieje że wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki kjochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Karolinko dziękuję za komplementy
![]() ![]() A ja się martwię, ze mój szkrab je za dużo ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze kochana, ze już bóle Ci przeszły!! Ciekawa jestem co Ci lekarz na to da. Daj znac od razu. Trzymam kciuki za wizytę Filusia! Na pewno wszystko będzie dobrze, my we wtorek na 9 rano idziemy do rehabilitantki. Tez jestem ciekawa co powie, bo Filip głowe trzyma super jak mam go na rekach, jak leży u mnie na brzusiu do bekania jak ja siedze to też już sobie pięknie radzi, ale jak go polożę na brzuchu to ni w ząb nie chce jej podnieść, wrzeszczy jak nie wiem, nie znosi leżenia na brzuchu! Jak ja ![]() Dziękuję, ze pytasz kochana, moje jelita sa w opłakanym stanie, bolą i wzdęcia i zaparcia dalej mnie męczą jak nie wiem, do tego te wredne kolki wracają, musze uwazać żeby nie przegiać z długimi przerwami miedzy posiłkami, bo jest nieciekawie. No, ale cóż zrobić ![]() A brzuś wisi worek ![]() Filip własnie sie kapnął, ze guuuuuuuu można powtarzac i leży i grucha hehehhe jak sowa ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-09-03 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Carol, ale karmisz go według tych tabelek?
Dostaje tyle ile dziecko w jego wieku dostaje ? Jeśli tak to nie głodzisz go ani nic.. ![]() Już on by Ci pokazał że jest głoodnyyy ![]() No bo nie można tez przekarmić.. bo wtedy przecież żołądeczek się rozciągnie i bedzie chciał więcej i w koncu miał nadwagę. Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-09-03 o 15:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A fakt pokazuje jak długo nie je ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo moze zagęszczać jak nie bedzie wystarczało kleikiem.... ? chociaż na to jest jeszcze za mały.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Dziewcyzny, rosniemy jak na drozdzach : D
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
O jeej... ale już urósł!
okrąglinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
ja mam jakiegos dola dzisiaj ![]() ![]() Karolnika Filus przeslodki ![]() Linka i jak wizyta? Irsin sliczny brzusio ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Linka jak tam wizyta? A może już dostałaś skierowanie na łyżeczkowanie? A ja jestem od środy sama, znaczy bez męża. Wraca w sobotę wieczorem i jest mi tak dobrze samej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.