|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
Kurcze, zapomniałam o tych "Szpilkach na Giewoncie"
|
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej żeby chociaż jedne były jeansowe, ale jak nie to dwie pary czarnych. Jak będą i te i te to możesz jedne i drugie![]() a serial zapowiada się w miarę- jest o dziewczynie pracującej w firmie sprzedającej powierzchnię reklamową. Żeby dostać awans i uwolnić się od faceta który ją molestuje (słownie) przenosi się do Zakopca. tam ma podwyższyć sprzedaż w jednym z oddziałów ![]() Jej chłopak romansuje z najlepszą koleżanką, o czym ona oczywiście nie wie.. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
ja tam będę dzisiaj także Wam od razu napiszę
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę obejrzeć sobie jakaś powtóreczkę, może się wciągnę
|
|
#3814 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczymy ja dzis dopiero teraz bo od rana mega zamieszanie w pracy bylo. Mielismy zapisy na listopad i grudzien i musialam sie uporac z kolejka ludzi non stop dzwoniacym tel.
Ja tez jestem od jakiegos mca fanka housa wiec Alu chyba wyprobuje polecanego przez Ciebie chomiczka ![]() Aniu mi ostatnio zasmakowala ciemna Fortuna. Na dniach powiatu mieli swoje stoisko i sie razem z ciotka opilysmy nim na maksa ;p Niestety nigdzie u nas w sklepie go nie widzialam.
|
#3815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, to jak kupisz dzisiaj daj znac a jak nie to tak:- rozmiar 34 - jakby byly czarne i dzinsowe to 2 pary takie i 2 takie tak razem 4 pary? -jak bedzie tylko jeden kolor to 2 pary w jednym kolorze, a jak jedne beda dzinsowe 34 to jedne takie drugie czarne? Dobrze zrozumialam? ![]() Jutro jade wiec mam nadzieje, ze zalapie sie na spory ich wybor ![]() Monia a jak bylas w sklepie to widzialas takie szare kozaki na grubym slupku albo takie jasno brazowe kozaki na plaskim? Tez mi sie strasznie podobaja, a obawiam sie ze moze ich nie byc
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Andżela Musiałaś mieć dziś rzeczywiście niezłe zamieszanie Ja wczoraj byłam z mamą u lekarza i okazało się, że wszystkie terminy w tym roku są już pozajmowane!!! Szok normalnie.Z Fortuną trzeba uważać, bo smakuje nieziemsko, pije się lekko, ale za to szybko uderza do głowy Smaka sobie narobiłam i bym się chętnie Fortunki napiła ![]() Ja Fortunę kupuję zawsze w Społem, ale niestety jest dostępna tylko w jednym sklepie, który obecnie jest remontowany Na szczęście jest jeszcze ten pub, choć jak teraz będzie coraz zimniej, to za bardzo mi się wychodzic nie będzie chciało
|
|
#3817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czesc pracusiu ![]() Ja niestety nie mialam okazji sprobowac tego piwka, ale straszna ochote mi narobiliscie wstretne musze poprosic siore jak bedzie do nas jechala zeby mi kupila
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo!! Właśnie, przecież masz siorę w Poznaniu Zatem będziesz mogła spróbować tego boskiego piwka W razie co pocztą Ci je wyślę Dobra dziewczyny, uciekam makaron wstawić bo mąż wraca z pracy ![]() A potem lecimy nad morze Wracamy w niedzielę, ale na forum pojawię się w poniedziałek ![]() Udanego weekendu Wam życzę i do poniedziałku ![]() Buziale
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko wpadłam na chwilkę. Dziś miałam kupę pracy i ledwo się wyrobiłam Teraz zmykam na zakupy do księgarni i do domku obiadek jakiś ugotować. Wieczór pewnie spędzimy z Chirurgami ![]() Postaram się wpaść jeszcze później, ale już teraż życzę Wam wspaniałego weekendu |
|
|
|
|
#3820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Slonca Wam zycze!
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Ja dopiero teraz moge wejsc to sobie poczytam co dzisiaj popisalyscie widze jak za dawnych czasow 3 stronki zaszalalyscie
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz dzwoniłam do drugiego hm w Bielsku i mieli jedną parę którą odłożyłam, mam nadzieję że mi jej nie sprzedadza ![]() jeżeli je kupię to poproszę o jedną parę 34, najlepiej jeansowe. jeżeli nie będą mieli to mogą być albo 2xjeansowe albo jeans+czarne albo 2xczarne ![]() a na buty to wczoraj nie patrzyłam bo tylko miałam 5 min czasu ale wiem o które Ci chodzi, dzisiaj sprawdzę czy je mają![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- no to udanego weekendu Anula
|
|
#3823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten opis az sie rozmarzylam Jak juz sie kiedys wybudujesz to nas musisz zaprosic koniecznie takie widoki tam pewnie bedziesz miala super![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
|
#3824 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniu chyba troche sie spoznialam, ale mimo wszystko zycze wspanialego weekendu nad morzem. Mam nadzieje, ze pogoda Wam dopisze i nawet bedziecie mogli sie troszke poopalac ![]() A na piwko bede czekac z niecierpliwoscia hehe zarcikCytat:
jak Ci odlozyli to mysle, ze nie sprzedadza, oni tam w H&M sa w porzadku![]() Monia kochana jestes, ze zobaczysz, dziekuje
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Esti ![]() Wiem, ze troche ten plan skomplikowany, ale ja wierze, ze sie uda tata jak byl na slubie mowil, ze tak super sie tam czuje...w ogole alergia mu nie dokucza![]() A oczywiscie, ze Was zaprosze usiadziemy sobie wszystkie z kawusia na tarasie i zamiast klikac na kompie bedzie klechac, jak Ty to mowisz EstiTe widoki na gory sa boskie. Teraz u rodzicow w domu mamy widok na gory...Nosal, Kasprowy i Giewont cudnie moglabym tak siedziec i godzinami sie wpatrywac![]() Jak my sie bedziemy budowac chcialabym w spokojniejszej okolicy gdzie nie ma tylu domkow. I chcialabym miec taki duzy taras z bali w goralskim stylu ![]() W ogole to probowalam sciagnac te Szpilki na Giewoncie i nie ma jeszcze Ale sprawdzilam i powtarzaja w niedziele o 16.45Mezus mnie wyciagnal zobaczyc te kalosze i wyobrazcie sobie, ze chyba przez te deszcze ludzie powykupowali wszystko, bo rozmiaru 39 nigdzie nie ma i w ogole te kalosze to same jakies takie brzydkie pozostawaly ![]() Mnie jakos Gotowe na wszystko niebardzo wciaga Kumpela probowala mnie w to wciagnac, ale bezskutecznie![]() A Chirurdzy...juz mowilam, ale powtorze super sa!!! Widze, ze za innymi serialami nie wszystkie przepadamy, ale w Chirurgach jestesmy zgodne
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie bede z wami rano Pewni,ze wszystko jest mozliwe jak czlowiek ma cel to do niego dazy i zrobi wszystko zeby sie udalo i juz bym chciala tam u Ciebie byc na tym slicznym tarasie i popijac moze nie kawke bo nie lubie Wogole jak opowiadasz o tym tarasie to mi sie taki polski film przypomnial "Jeszcze Raz" ze Stenka i tam wlasnie byl taki domek i taki olbrzymi taras super to wygladalo Co do seriali to fajnie, ze sa wlasnie powtorki bo nie zawsze mozna obejrzec w dany dzien i wtedy mozna powtorke Ja Gotowe strasznie lubie i musze powiedziec, ze nawet moj mezus sie wciagnal bo czasem ze mna musial ogladac a potem to juz sam pytal kiedy beda na serio jak juz sie wciagnie to sie super oglada A Bracia i siostry zaczelam ogladac jak bylam w USA i jak wyjezdzalam to bylam taka smutna, ze juz nie poogladam a tu szok na Fox Lifie zaczeli puszczac takze sie ciesze A jest to serial o takiej duzej rodzinie tzn jest matka i juz dorosle dzieci i rozne perypetie z nimi zwiazane tam gra Calista Flockhart tu jest jakis opis serialu http://brothers-and-sisters.pl/ bardzo fajny serial serio
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
ja bracia i siostry czasami oglądałam rano, jak mieliśmy tv w sypialni
teraz się pozmieniało i nie mamy a nie chcę przeszkadzać teściom![]() nie wciągnęłam się tak jak w Chirurgów, ale nie jest to zły serial ![]() Madziu dziękuję koniecznie sobie zobacz szpilki nam na szczęście od września dodali polsatowskie programy na cyfrze i mogę oglądać
|
#3828 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Koniecznie ściągnijcie i sobie ten film oglądnijcie,Borys Szyc występuje i też gra takiego hm dziwnego-szlaonego. Polecam ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Yyy,tak szczerze powiedziawszy wole pozostać anonimowa nie pisząc o sobie,eeee tak w ogóle to chyba nie lubie pisać w necie o sobie. |
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A prosze Cie bardzo Kochana mozesz i kakao (Sebas jest fanem) i herbatki, tutaj z kolei ja uwielbiam i mam rozne rodzaje do wyboru do koloru Ty sie smiejesz z tych moich klimatow, a ja na serio kocham te gory, architekture zakopianska i gorali tez haha Juz mialam pisac, ze nie znam tego filmu ale znam!! haha ogldalam to i wlasnie marzy mi sie taki domek z takim tarasem tak tak, tamten ich domek to bylo cos pieknegoMusze sobie zobaczyc kiedy jest ten serial i obejrzec co to w ogole jest, bo z opisu zapowiada sie niezle
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, ze dodali nam ten polsat bo wczesniej musialam szukac na pokojowej antenie i obraz byl taki sobie a teraz super a jaki masz dekoder ten z nagrywaniem? bo ja tak i powiem szczerze ze to jest rewelacyjne urzadzenie
|
|
#3831 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ksiazka jak to zauwazyla Ania totalnie pokrecona, film rowniez mnie nie zachwycil. I kompletnie nie rozumiem tego zachwytu i rozplywania sie nad Maslowska, ale kwestia gustuTo morze chociaz powiedz nam jak masz na imie? my tu do siebie mowimy po imieniu
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy mnie to nie spotka , ale na pewno Cie odwiedze czy z dziewczynami czy sama bo przeciez do zakopca mam tylko 2 godz autkiem wiec bliziutko mam nadzieje, ze wogole bedziemy jeszcze utrzymywac kontakty do tego czasu co nie
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my wszyscy mieszkamy razem- tzn szwagierka z mężem mają całkiem osobne mieszkanie, ale w tym samym domu, a my z teściami jak na razie dzielimy kuchnię, łazienkę i telewizor :P a cyfre mamy rozłożoną na trzy (obecnie dwa) telewizory---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- w ogóle dziewczyny może zamiast tylko mówić o tym spotkaniu umówimy się na jakąś konkretną datę co? ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ja spadam, zamykam sklep i jadę do h&mu dam później- wieczorkiem znać co i jak![]() ja w ogóle mam męża chorego teraz, chyba Wam nie mówiłam. jest do piątku na l4, coś z zatokami i do laryngologa ma skierowanie![]() miłego wieczorkowania ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i trzeba sie zdecydowac gdzie zeby wszystkie mialy rowno co nie To udanych zakupow i milego wieczorku No i weekendu jesli juz nie zajrzysz papa
|
|
#3835 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, wiem ze sie smiejesz czy czeka to sie wszystko okaze, ale bardzo bym chciala![]() I napraszaj sie ile chcesz ja bardzo lubie gosci Mimo, ze nie jakos strasznie dlugo tutaj jestesmy to jakos mam takie wrazenie jakbysmy juz dluugo sobie razem pisaly i bardzo sie z Wami zzylam. Mam nadzieje, ze bedziemy miec kontakt![]() Cytat:
Ale macie fajnie tak Was duzo mieszka Co do spotakania to jestem jak najbardziej ZA!! ![]() Ojej to wspolczuje mezowi zatoki to powazna sprawa, moj tata tez ma problemy z zatokami i ciagle w okresie jesienno zimowym robi sobie oklady z podgrzewanej soli morskiej. Podobno bardzo pomagajaMam nadzieje, ze maz szybko wroci do zdrowia ![]() To udanych zakupow Monia i przyjemnego weekednu Ogladam sobie te zdjecia z "Jeszcze raz" i mi sie wlasnie przypomnialo, ze jak Stenka i Frycz sa w tej knajpie i tancza tam to jest ta sama karczma w ktorej my mielismy wesele A Frycz mieszkal kiedys tam niedaleko
Edytowane przez signa Czas edycji: 2010-09-03 o 18:33 |
||
|
|
|
#3836 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A że Fortuna szybko "chwyta" przekonalam się na wlasnej skórze ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
wogole mąż tej mojej kumpeli co zmarł byl leczony na zatoki, wiadomo jak to lekarze ciągly ból głowy co 2 pacjent z nim przychodzi i nie chce im sie lub szkoda kasy na szczegolowe badania! A tu w przypadku tej znajomej okazało się że to nowotwór ![]() Kumpela dzis przyszla do pracy sie pokazać, normalnie same kości z niej zostały a nosiła rozmiar 40!!!!
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiem tez mam nawet spoko ale to nie to samo co domek w gorach To juz z gory dzieki za zaproszenie na pewno kiedys skorzystam jak juz bedziesz tam mieszkac i wogole tak fajnie sie tu zgralysmy super ze przenioslysmy sie na ten watek Serio w tej knajpie bylo wasze weselicho super Musze kiedys znowu luknac na ten filmik to sobie zobacze dokladnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3838 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wogole z Waszymi planami na weekendzik??
Ania nad morzem a reszta?? U nas w domciu obchodzimy jutro 50 urodziny teściowej, wszystkie dzieciaki i wnuki się zjezdzaja wiec bedzie wesoło. Teściowa o niczym nie wie, bo urodziny miała jakies 2 tyg temu, ale tak wyszło że reszcie jakoś nie pasowało się zjechać razem, więc jutro robimy jej niespodziankę ![]() A w niedziele będziemy pewnie odpoczywac
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skocze sobie na miasto tak dawno nie lazilam po sklepach ze nawet przyda mi sie takie popoludnie
|
|
#3840 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak czlowiek zachoruje nagle to musi czekac pol roku, 5 razy do tego czasy wyzrowieje bo terminow nie maWcale sie nie dziwie kumpeli, ze tak schudla, bardzo jej wspolczuje kurde nawet nie chce myslec co by bylo jakby mi Seby zabraklo.. tfu tfu odpukac straszne to jest![]() Cytat:
Cytat:
Tam jest sporo fajnych przepisowhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356077 Tak na szybko: -kukurydz z puszki -gorszek konserwowy -orzeszki ziemne solone -majonez Wszystko razem mieszasz (orzeszki pokrojone) dodajesz majonez, pieprz i gotowe! Salatka jest super pyszna, a roboty z nia bardzo malo Co do weekendu to ja w sobote wybieram sie na koncert Zakopower z kumepla juz sie nie moge doczekac A w nastepny weekend juz zaczynam zajecia. Strasznie jestem ciekawa tej nowej szkoly
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

czarne lub jeansowe 34? 
)
ale zamotalam
najlepiej żeby chociaż jedne były jeansowe, ale jak nie to dwie pary czarnych. Jak będą i te i te to możesz jedne i drugie

Na szczęście jest jeszcze ten pub, choć jak teraz będzie coraz zimniej, to za bardzo mi się wychodzic nie będzie chciało 
musze poprosic siore jak bedzie do nas jechala zeby mi kupila

to chyba tylko u nas taki "fantastyczny" klimat moze byc
hehe zarcik