O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-03, 14:21   #3811
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Jeszcze takie oliwkowe wczoraj widziałam
a dziewczyny mogę mieć prośbę...
jakby u Was były to kupicie mi dwie pary (dla mnie i dla przyjaciółki czarne lub jeansowe 34?
chyba że dzisiaj popołudniu jeszcze będą...

własnie jestem po pierwszym odcinku drugiej serii
powiem Wam że w miarę. ten serial trochę spoważniał
ale wczoraj widziałam na polsacie pierwszy odcinek szpilki na giewoncie (tytuł mnie zachęcił)
hasło stamtąd: duży chłop, duża ciupaga; mały chłop porażka...
Jasne, zobaczę, ale jadę dopiero w przyszłym tygodniu. Jakbyś do tego czasu znalazła to daj znać, żebym nie kupiła w razie co na darmo

Kurcze, zapomniałam o tych "Szpilkach na Giewoncie" Miałam oglądać, ale się zaczytałam i zupełnie mi to z głowy wyleciało. Jaki był? Bo hasełko superaśne
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 14:27   #3812
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Monia, nie ma sprawy o ile beda zaden problem tylko powiedz mi czy chcesz w razie co dwie pary czarnych czy 2 dzinsowych czy jedne takie drugie takie? A jak beda i takie i takie to jakie brac? ale zamotalam

A wlasnie...widzialam plakat z tym filmem i tytul tez mnie zachecil to wczoraj byl pierwszy odcinek? musze sobie sciagnac w takim razie a w ogole jak ten serial? Bo haslo rewelacja!
super, Kochana jesteś najlepiej żeby chociaż jedne były jeansowe, ale jak nie to dwie pary czarnych. Jak będą i te i te to możesz jedne i drugie

a serial zapowiada się w miarę- jest o dziewczynie pracującej w firmie sprzedającej powierzchnię reklamową. Żeby dostać awans i uwolnić się od faceta który ją molestuje (słownie) przenosi się do Zakopca. tam ma podwyższyć sprzedaż w jednym z oddziałów

Jej chłopak romansuje z najlepszą koleżanką, o czym ona oczywiście nie wie..

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Jasne, zobaczę, ale jadę dopiero w przyszłym tygodniu. Jakbyś do tego czasu znalazła to daj znać, żebym nie kupiła w razie co na darmo

Kurcze, zapomniałam o tych "Szpilkach na Giewoncie" Miałam oglądać, ale się zaczytałam i zupełnie mi to z głowy wyleciało. Jaki był? Bo hasełko superaśne
jasne, dam Ci znać, może Madzi się też uda ja tam będę dzisiaj także Wam od razu napiszę
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 14:34   #3813
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
super, Kochana jesteś najlepiej żeby chociaż jedne były jeansowe, ale jak nie to dwie pary czarnych. Jak będą i te i te to możesz jedne i drugie

a serial zapowiada się w miarę- jest o dziewczynie pracującej w firmie sprzedającej powierzchnię reklamową. Żeby dostać awans i uwolnić się od faceta który ją molestuje (słownie) przenosi się do Zakopca. tam ma podwyższyć sprzedaż w jednym z oddziałów

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

jasne, dam Ci znać, może Madzi się też uda ja tam będę dzisiaj także Wam od razu napiszę
Serial wydaje się być ciekawym Muszę obejrzeć sobie jakaś powtóreczkę, może się wciągnę
Stary 2010-09-03, 14:38   #3814
aalegna
Wtajemniczenie

Hej dziewczymy ja dzis dopiero teraz bo od rana mega zamieszanie w pracy bylo. Mielismy zapisy na listopad i grudzien i musialam sie uporac z kolejka ludzi non stop dzwoniacym tel.
Ja tez jestem od jakiegos mca fanka housa wiec Alu chyba wyprobuje polecanego przez Ciebie chomiczka
Aniu mi ostatnio zasmakowala ciemna Fortuna. Na dniach powiatu mieli swoje stoisko i sie razem z ciotka opilysmy nim na maksa ;p Niestety nigdzie u nas w sklepie go nie widzialam.
Stary 2010-09-03, 14:45   #3815
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:

Ok, to jak kupisz dzisiaj daj znac a jak nie to tak:
- rozmiar 34
- jakby byly czarne i dzinsowe to 2 pary takie i 2 takie tak razem 4 pary?
-jak bedzie tylko jeden kolor to 2 pary w jednym kolorze, a jak jedne beda dzinsowe 34 to jedne takie drugie czarne?
Dobrze zrozumialam?
Jutro jade wiec mam nadzieje, ze zalapie sie na spory ich wybor Napalilam sie strasznie na te bezowe i dzinsowe Jeszcze widzialam na ich stronie taka superowa koszule w kratke i ponczo
Monia a jak bylas w sklepie to widzialas takie szare kozaki na grubym slupku albo takie jasno brazowe kozaki na plaskim? Tez mi sie strasznie podobaja, a obawiam sie ze moze ich nie byc

signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 14:49   #3816
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
Hej dziewczymy ja dzis dopiero teraz bo od rana mega zamieszanie w pracy bylo. Mielismy zapisy na listopad i grudzien i musialam sie uporac z kolejka ludzi non stop dzwoniacym tel.
Ja tez jestem od jakiegos mca fanka housa wiec Alu chyba wyprobuje polecanego przez Ciebie chomiczka
Aniu mi ostatnio zasmakowala ciemna Fortuna. Na dniach powiatu mieli swoje stoisko i sie razem z ciotka opilysmy nim na maksa ;p Niestety nigdzie u nas w sklepie go nie widzialam.

Hej Andżela
Musiałaś mieć dziś rzeczywiście niezłe zamieszanie Ja wczoraj byłam z mamą u lekarza i okazało się, że wszystkie terminy w tym roku są już pozajmowane!!! Szok normalnie.
Z Fortuną trzeba uważać, bo smakuje nieziemsko, pije się lekko, ale za to szybko uderza do głowy Smaka sobie narobiłam i bym się chętnie Fortunki napiła
Ja Fortunę kupuję zawsze w Społem, ale niestety jest dostępna tylko w jednym sklepie, który obecnie jest remontowany Na szczęście jest jeszcze ten pub, choć jak teraz będzie coraz zimniej, to za bardzo mi się wychodzic nie będzie chciało
Stary 2010-09-03, 14:49   #3817
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:

Czesc pracusiu teraz pewnie mozecie miec niezly sajgon w pracy przez dluzszy czas, ludzie powracali z wakacji i pierwsze co to leca do przychodni do lekarzy sie pozapisywac U nas zawsze we wrzesniu jest jakas masakra, kolejki straszne
Ja niestety nie mialam okazji sprobowac tego piwka, ale straszna ochote mi narobiliscie wstretne musze poprosic siore jak bedzie do nas jechala zeby mi kupila chociaz mysle, ze to niepredko bedzie

Stary 2010-09-03, 15:07   #3818
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety nie mialam okazji sprobowac tego piwka, ale straszna ochote mi narobiliscie wstretne musze poprosic siore jak bedzie do nas jechala zeby mi kupila chociaz mysle, ze to niepredko bedzie

Ooo!! Właśnie, przecież masz siorę w Poznaniu Zatem będziesz mogła spróbować tego boskiego piwka W razie co pocztą Ci je wyślę

Dobra dziewczyny, uciekam makaron wstawić bo mąż wraca z pracy
A potem lecimy nad morze Wracamy w niedzielę, ale na forum pojawię się w poniedziałek
Udanego weekendu Wam życzę i do poniedziałku
Buziale
Stary 2010-09-03, 15:16   #3819
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damareyo Pokaż wiadomość
Też czekam na pierwszy odcinek nowego sezonu Usta Usta. Jak dla mnie serial rewelacyjny,bo fajna obsada np: Wilczak,Bohosiewicz ( ktorą pamiętam z filmuj wojna Polsko-Ruską,jak grała taką lekko szajbniętą i wciągała zupe w proszku-> czerwony barszcz
Witamy nową koleżankę Napisz nam coś o sobie

Ja tylko wpadłam na chwilkę. Dziś miałam kupę pracy i ledwo się wyrobiłam Teraz zmykam na zakupy do księgarni i do domku obiadek jakiś ugotować. Wieczór pewnie spędzimy z Chirurgami
Postaram się wpaść jeszcze później, ale już teraż życzę Wam wspaniałego weekendu
Stary 2010-09-03, 16:00   #3820
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo!! Właśnie, przecież masz siorę w Poznaniu Zatem będziesz mogła spróbować tego boskiego piwka W razie co pocztą Ci je wyślę

A potem lecimy nad morze Wracamy w niedzielę, ale na forum pojawię się w poniedziałek
Buziale
to udanego pobytu Aniu i pozdrow odemnie moje ukochane morze Slonca Wam zycze!
Stary 2010-09-03, 16:08   #3821
Esti10
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
Ja dopiero teraz moge wejsc to sobie poczytam co dzisiaj popisalyscie widze jak za dawnych czasow 3 stronki zaszalalyscie
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 16:15   #3822
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, to jak kupisz dzisiaj daj znac a jak nie to tak:
- rozmiar 34
- jakby byly czarne i dzinsowe to 2 pary takie i 2 takie tak razem 4 pary?
-jak bedzie tylko jeden kolor to 2 pary w jednym kolorze, a jak jedne beda dzinsowe 34 to jedne takie drugie czarne?
Dobrze zrozumialam?
Jutro jade wiec mam nadzieje, ze zalapie sie na spory ich wybor Napalilam sie strasznie na te bezowe i dzinsowe Jeszcze widzialam na ich stronie taka superowa koszule w kratke i ponczo
Monia a jak bylas w sklepie to widzialas takie szare kozaki na grubym slupku albo takie jasno brazowe kozaki na plaskim? Tez mi sie strasznie podobaja, a obawiam sie ze moze ich nie byc
Chyba źle napisałam:P
teraz dzwoniłam do drugiego hm w Bielsku i mieli jedną parę którą odłożyłam, mam nadzieję że mi jej nie sprzedadza
jeżeli je kupię to poproszę o jedną parę 34, najlepiej jeansowe.
jeżeli nie będą mieli to mogą być albo 2xjeansowe albo jeans+czarne albo 2xczarne
a na buty to wczoraj nie patrzyłam bo tylko miałam 5 min czasu ale wiem o które Ci chodzi, dzisiaj sprawdzę czy je mają

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

no to udanego weekendu Anula
Stary 2010-09-03, 16:44   #3823
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie jesien wkroczyla pelna para w tym roku Zamiast powolutku sie ochladzac i jakos spokojnie isc zeby czlowiek mogl sie przyzwyczaic to z upalow prawie 40 stopni do 10 to chyba tylko u nas taki "fantastyczny" klimat moze byc Teraz jak jechalismy na dzialke do rodzicow wlasnie zauwazylismy, ze drzewa sa juz takie jakies zgnilo zielono szare i takie jesienne kiedys byly takie swieze pelne zycia a teraz takie smutne sie zrobily nic a nic mi sie to nie podoba

A planujemy, planujemy tylko nie wiem kiedy te plany dojda nam do skutku bo widzisz te nasze plany sa o tyle skomplikowane, ze chcemy sprzedac dzialke rodzicow i kupic jakas dzialke w Zakopcu, a potem sprzedac mieszkanie rodzicow i wybudowac domek tam, a rodzicow zabrac ze soba. Caly problem jest w tym ze rodzice sa bardzo przyzwyczajeni do dzialki i nie wiem kiedy sie zdecyduja na jej sprzedaz Myslelismy tez o wzieciu kredytu pod zastaw mieszkania, ale to powiedzmy na 5 lat i z mozliwoscia zeby go splacic jak sprzedamy mieszkanie no, ale zobaczymy jak to nam wyjdzie. Mam nadzieje, ze predzej niz pozniej, bo strasznie mi sie marzy taki domek z bali i mieszkanie w Zakopcu wyjsc na taras rano z kawka i miec widok na gory...cos wspanialego kurde, ale sie rozmarzylam, a tu trzeba wracac do rzeczywistosci
No rzeczywiscie Madziu troszke to bedzie skomplikowane, ale jak sie ma taki cel to warto czekac i zalatwiac wszystko co sie da
A ten opis az sie rozmarzylam Jak juz sie kiedys wybudujesz to nas musisz zaprosic koniecznie takie widoki tam pewnie bedziesz miala super

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Pewnie Madziu, lepiej iść i samemu się dowiedzieć o co chodzi z tymi praktykami, bo na końcu czegoś nie dopilnujesz i przejdą Ci koło nosa.
Też chcę sobie kupić kalosze, ale jeszcze nie znalazłam takich, jakie by mi się podobały Jak na razie mam piękne kozaczki, którymi podniecam się już trzeci dzień
Jak widzę, jestem chyba jedyną nie oglądającą Housa na tym wątku
A co do przyprawy to dziewczyny pisały, ze jest fajna. Madzia ja bodajże do piwka dodawała Może jakieś winko nie takie, albo może ta przyprawa fajnie smakuje tylko z piwkiem

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Tylko jak nie będzie pogody to za bardzo się wyjazdem nie nacieszymy Bo nad morzem jak pada to nie ma za bardzo co robić A tak mi się marzy posiedzieć sobie na piasku i popatrzeć na nasze cudowne morze
Anula ja tez nie ogladam Housa jakos mnie nie wciagnal a z seriali to tez lubie Chirurgow i jeszcze Gotowe na wszystko oraz Bracia i siostry super seriale czekam teraz na nowe serie ale to dobiero na wiosne

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Jeszcze takie oliwkowe wczoraj widziałam
a dziewczyny mogę mieć prośbę...
jakby u Was były to kupicie mi dwie pary (dla mnie i dla przyjaciółki czarne lub jeansowe 34?
chyba że dzisiaj popołudniu jeszcze będą...

własnie jestem po pierwszym odcinku drugiej serii
powiem Wam że w miarę. ten serial trochę spoważniał
ale wczoraj widziałam na polsacie pierwszy odcinek szpilki na giewoncie (tytuł mnie zachęcił)
hasło stamtąd: duży chłop, duża ciupaga; mały chłop porażka...
No ja tez widzialam wczoraj ten serial, zapowiada sie ciekawie No i te widoczki
Stary 2010-09-03, 16:51   #3824
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:

Buziale
A no mam mam, tylko narazie wizyta w Poznaniu jakos mi sie nie zapowiada z siostra nie mamy super relacji odkad wsiakla w ta pyrlandie i dosc rzadko sie widujemy. Myslalam, ze po tej mojej wizycie u niej cos sie poprawilo, ale jednak znowu bez rewelacji. Zdjec ze slubu w ogole nawet nie skomentowala
Aniu chyba troche sie spoznialam, ale mimo wszystko zycze wspanialego weekendu nad morzem. Mam nadzieje, ze pogoda Wam dopisze i nawet bedziecie mogli sie troszke poopalac No i odemnie tez pozdrow te moje okolice i morze

A na piwko bede czekac z niecierpliwoscia hehe zarcik

Cytat:
Chyba źle napisałam:P
teraz dzwoniłam do drugiego hm w Bielsku i mieli jedną parę którą odłożyłam, mam nadzieję że mi jej nie sprzedadza
jeżeli je kupię to poproszę o jedną parę 34, najlepiej jeansowe.
jeżeli nie będą mieli to mogą być albo 2xjeansowe albo jeans+czarne albo 2xczarne
a na buty to wczoraj nie patrzyłam bo tylko miałam 5 min czasu ale wiem o które Ci chodzi, dzisiaj sprawdzę czy je mają

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

no to udanego weekendu Anula
Aha czyli ogolnie razem 2 pary. Juz rozumiem jak Ci odlozyli to mysle, ze nie sprzedadza, oni tam w H&M sa w porzadku

Monia kochana jestes, ze zobaczysz, dziekuje niby jutro bede, ale strasznie nie moge sie doczekac zeby dowiedziec sie czy w ogole je maja wiem, wiem straszny niecierpliwiec ze mnie

Stary 2010-09-03, 16:54   #3825
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
No rzeczywiscie Madziu troszke to bedzie skomplikowane, ale jak sie ma taki cel to warto czekac i zalatwiac wszystko co sie da
A ten opis az sie rozmarzylam Jak juz sie kiedys wybudujesz to nas musisz zaprosic koniecznie takie widoki tam pewnie bedziesz miala super

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Anula ja tez nie ogladam Housa jakos mnie nie wciagnal a z seriali to tez lubie Chirurgow i jeszcze Gotowe na wszystko oraz Bracia i siostry super seriale czekam teraz na nowe serie ale to dobiero na wiosne

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

No ja tez widzialam wczoraj ten serial, zapowiada sie ciekawie No i te widoczki

Hej Esti fajnie, ze juz jestes Nastepny tydzien pewnie masz na popoludnie wiec troche z nami popiszesz, nie?
Wiem, ze troche ten plan skomplikowany, ale ja wierze, ze sie uda w koncu jak sie czegos bardzo chce to nie ma rzeczy niemozliwych, a my wszyscy bardzo chcemy mieszkac w Zakopcu tata jak byl na slubie mowil, ze tak super sie tam czuje...w ogole alergia mu nie dokucza No i przeciez nie mozemy ich zostawic samych na starosc tak daleko od nas, bo siora w Poznaniu i ona sie przeciez nimi nie bedzie zajmowac jak to orzekla
A oczywiscie, ze Was zaprosze obowiazkowo Kochana usiadziemy sobie wszystkie z kawusia na tarasie i zamiast klikac na kompie bedzie klechac, jak Ty to mowisz Esti
Te widoki na gory sa boskie. Teraz u rodzicow w domu mamy widok na gory...Nosal, Kasprowy i Giewont cudnie moglabym tak siedziec i godzinami sie wpatrywac jedynym minusem jest to, ze mieszkaja przy ulicy i spokoj zaklucaja mi auta
Jak my sie bedziemy budowac chcialabym w spokojniejszej okolicy gdzie nie ma tylu domkow. I chcialabym miec taki duzy taras z bali w goralskim stylu Kurde no, ale sie przez Ciebie rozmarzylam

W ogole to probowalam sciagnac te Szpilki na Giewoncie i nie ma jeszcze Ale sprawdzilam i powtarzaja w niedziele o 16.45
Mezus mnie wyciagnal zobaczyc te kalosze i wyobrazcie sobie, ze chyba przez te deszcze ludzie powykupowali wszystko, bo rozmiaru 39 nigdzie nie ma i w ogole te kalosze to same jakies takie brzydkie pozostawaly

Mnie jakos Gotowe na wszystko niebardzo wciaga Kumpela probowala mnie w to wciagnac, ale bezskutecznie A te Bracia i siostry to co to jest, bo o tym jeszcze nie slyszalam
A Chirurdzy...juz mowilam, ale powtorze super sa!!! Widze, ze za innymi serialami nie wszystkie przepadamy, ale w Chirurgach jestesmy zgodne

Stary 2010-09-03, 17:21   #3826
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Esti fajnie, ze juz jestes Nastepny tydzien pewnie masz na popoludnie wiec troche z nami popiszesz, nie?
Wiem, ze troche ten plan skomplikowany, ale ja wierze, ze sie uda w koncu jak sie czegos bardzo chce to nie ma rzeczy niemozliwych, a my wszyscy bardzo chcemy mieszkac w Zakopcu tata jak byl na slubie mowil, ze tak super sie tam czuje...w ogole alergia mu nie dokucza No i przeciez nie mozemy ich zostawic samych na starosc tak daleko od nas, bo siora w Poznaniu i ona sie przeciez nimi nie bedzie zajmowac jak to orzekla
A oczywiscie, ze Was zaprosze obowiazkowo Kochana usiadziemy sobie wszystkie z kawusia na tarasie i zamiast klikac na kompie bedzie klechac, jak Ty to mowisz Esti
Te widoki na gory sa boskie. Teraz u rodzicow w domu mamy widok na gory...Nosal, Kasprowy i Giewont cudnie moglabym tak siedziec i godzinami sie wpatrywac jedynym minusem jest to, ze mieszkaja przy ulicy i spokoj zaklucaja mi auta
Jak my sie bedziemy budowac chcialabym w spokojniejszej okolicy gdzie nie ma tylu domkow. I chcialabym miec taki duzy taras z bali w goralskim stylu Kurde no, ale sie przez Ciebie rozmarzylam

W ogole to probowalam sciagnac te Szpilki na Giewoncie i nie ma jeszcze Ale sprawdzilam i powtarzaja w niedziele o 16.45
Mezus mnie wyciagnal zobaczyc te kalosze i wyobrazcie sobie, ze chyba przez te deszcze ludzie powykupowali wszystko, bo rozmiaru 39 nigdzie nie ma i w ogole te kalosze to same jakies takie brzydkie pozostawaly

Mnie jakos Gotowe na wszystko niebardzo wciaga Kumpela probowala mnie w to wciagnac, ale bezskutecznie A te Bracia i siostry to co to jest, bo o tym jeszcze nie slyszalam
A Chirurdzy...juz mowilam, ale powtorze super sa!!! Widze, ze za innymi serialami nie wszystkie przepadamy, ale w Chirurgach jestesmy zgodne
Czesc Kochana
Dokladnie bede z wami rano
Pewni,ze wszystko jest mozliwe jak czlowiek ma cel to do niego dazy i zrobi wszystko zeby sie udalo Tego wam tez zycze i juz bym chciala tam u Ciebie byc na tym slicznym tarasie i popijac moze nie kawke bo nie lubie ale np cacao albo czerwona herbatke
Wogole jak opowiadasz o tym tarasie to mi sie taki polski film przypomnial "Jeszcze Raz" ze Stenka i tam wlasnie byl taki domek i taki olbrzymi taras super to wygladalo

Co do seriali to fajnie, ze sa wlasnie powtorki bo nie zawsze mozna obejrzec w dany dzien i wtedy mozna powtorke A te Szpilki nawet spoko a dla Ciebie to juz wogole bedzie cudny bo to Twoje klimaty
Ja Gotowe strasznie lubie i musze powiedziec, ze nawet moj mezus sie wciagnal bo czasem ze mna musial ogladac a potem to juz sam pytal kiedy beda na serio jak juz sie wciagnie to sie super oglada Wiadomo tak od srodka to bez sensu trzeba od pierwszego odcinka bo jest bardzo wazny
A Bracia i siostry zaczelam ogladac jak bylam w USA i jak wyjezdzalam to bylam taka smutna, ze juz nie poogladam a tu szok na Fox Lifie zaczeli puszczac takze sie ciesze A jest to serial o takiej duzej rodzinie tzn jest matka i juz dorosle dzieci i rozne perypetie z nimi zwiazane tam gra Calista Flockhart tu jest jakis opis serialu http://brothers-and-sisters.pl/ bardzo fajny serial serio
Stary 2010-09-03, 17:28   #3827
wakiki
Zakorzenienie

ja bracia i siostry czasami oglądałam rano, jak mieliśmy tv w sypialni teraz się pozmieniało i nie mamy a nie chcę przeszkadzać teściom
nie wciągnęłam się tak jak w Chirurgów, ale nie jest to zły serial

Madziu dziękuję koniecznie sobie zobacz szpilki nam na szczęście od września dodali polsatowskie programy na cyfrze i mogę oglądać
Stary 2010-09-03, 17:39   #3828
damareyo
BAN stały

Cytat:
Mnie ten serial też wciągnął, choć jakoś te początkowe odcinki były dla mnie zabawniejsze Wilczak jednak wymiata </p>
Wojny Polsko Ruskiej nie oglądałam, czytałam za to książkę kilka lat temu i jest nieźle pokręcona Musiałabym poprosić Piotrka o ściągnięcie tego filmu
Mnie się wszystkie odcinki podbały Koniecznie ściągnijcie i sobie ten film oglądnijcie,Borys Szyc występuje i też gra takiego hm dziwnego-szlaonego. Polecam

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Witamy nową koleżankę Napisz nam coś o sobie
Yyy,tak szczerze powiedziawszy wole pozostać anonimowa nie pisząc o sobie,eeee tak w ogóle to chyba nie lubie pisać w necie o sobie.
damareyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 17:40   #3829
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Czesc Kochana
Dokladnie bede z wami rano
Pewni,ze wszystko jest mozliwe jak czlowiek ma cel to do niego dazy i zrobi wszystko zeby sie udalo Tego wam tez zycze i juz bym chciala tam u Ciebie byc na tym slicznym tarasie i popijac moze nie kawke bo nie lubie ale np cacao albo czerwona herbatke
Wogole jak opowiadasz o tym tarasie to mi sie taki polski film przypomnial "Jeszcze Raz" ze Stenka i tam wlasnie byl taki domek i taki olbrzymi taras super to wygladalo

Co do seriali to fajnie, ze sa wlasnie powtorki bo nie zawsze mozna obejrzec w dany dzien i wtedy mozna powtorke A te Szpilki nawet spoko a dla Ciebie to juz wogole bedzie cudny bo to Twoje klimaty
Ja Gotowe strasznie lubie i musze powiedziec, ze nawet moj mezus sie wciagnal bo czasem ze mna musial ogladac a potem to juz sam pytal kiedy beda na serio jak juz sie wciagnie to sie super oglada Wiadomo tak od srodka to bez sensu trzeba od pierwszego odcinka bo jest bardzo wazny
A Bracia i siostry zaczelam ogladac jak bylam w USA i jak wyjezdzalam to bylam taka smutna, ze juz nie poogladam a tu szok na Fox Lifie zaczeli puszczac takze sie ciesze A jest to serial o takiej duzej rodzinie tzn jest matka i juz dorosle dzieci i rozne perypetie z nimi zwiazane tam gra Calista Flockhart tu jest jakis opis serialu http://brothers-and-sisters.pl/ bardzo fajny serial serio

A prosze Cie bardzo Kochana mozesz i kakao (Sebas jest fanem) i herbatki, tutaj z kolei ja uwielbiam i mam rozne rodzaje do wyboru do koloru czerwona uwielbiam
Ty sie smiejesz z tych moich klimatow, a ja na serio kocham te gory, architekture zakopianska i gorali tez haha
Juz mialam pisac, ze nie znam tego filmu ale znam!! haha ogldalam to i wlasnie marzy mi sie taki domek z takim tarasem tak tak, tamten ich domek to bylo cos pieknego

Musze sobie zobaczyc kiedy jest ten serial i obejrzec co to w ogole jest, bo z opisu zapowiada sie niezle

Stary 2010-09-03, 17:42   #3830
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
ja bracia i siostry czasami oglądałam rano, jak mieliśmy tv w sypialni teraz się pozmieniało i nie mamy a nie chcę przeszkadzać teściom

Madziu dziękuję koniecznie sobie zobacz szpilki nam na szczęście od września dodali polsatowskie programy na cyfrze i mogę oglądać
Czyli tez masz Cyfre super, ze dodali nam ten polsat bo wczesniej musialam szukac na pokojowej antenie i obraz byl taki sobie a teraz super a jaki masz dekoder ten z nagrywaniem? bo ja tak i powiem szczerze ze to jest rewelacyjne urzadzenie
Stary 2010-09-03, 17:46   #3831
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:

Oj fakt Chirurdzy potrafia wciagnac, oj potrafia

Cytat:
Napisane przez damareyo Pokaż wiadomość
Mnie się wszystkie odcinki podbały Koniecznie ściągnijcie i sobie ten film oglądnijcie,Borys Szyc występuje i też gra takiego hm dziwnego-szlaonego. Polecam

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Yyy,tak szczerze powiedziawszy wole pozostać anonimowa nie pisząc o sobie,eeee tak w ogóle to chyba nie lubie pisać w necie o sobie.
Hmm powiem tak, czytalam wojne, ogladalam film i powiem tak...uwielbiam Szyca, ale strasznie meczylam sie na tym filmie ksiazka jak to zauwazyla Ania totalnie pokrecona, film rowniez mnie nie zachwycil. I kompletnie nie rozumiem tego zachwytu i rozplywania sie nad Maslowska, ale kwestia gustu

To morze chociaz powiedz nam jak masz na imie? my tu do siebie mowimy po imieniu

Stary 2010-09-03, 17:49   #3832
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
A prosze Cie bardzo Kochana mozesz i kakao (Sebas jest fanem) i herbatki, tutaj z kolei ja uwielbiam i mam rozne rodzaje do wyboru do koloru czerwona uwielbiam
Ty sie smiejesz z tych moich klimatow, a ja na serio kocham te gory, architekture zakopianska i gorali tez haha
Juz mialam pisac, ze nie znam tego filmu ale znam!! haha ogldalam to i wlasnie marzy mi sie taki domek z takim tarasem tak tak, tamten ich domek to bylo cos pieknego

Musze sobie zobaczyc kiedy jest ten serial i obejrzec co to w ogole jest, bo z opisu zapowiada sie niezle
Ale Madziulka ja sie nie smieje Ja wrecz zazdroszcze, ze czeka Cie taka przyszlosc w tak pieknym miejscu Jejku ale bedziesz miec cudnie tez bym tak chciala
Nigdy mnie to nie spotka, ale na pewno Cie odwiedze czy z dziewczynami czy sama bo przeciez do zakopca mam tylko 2 godz autkiem wiec bliziutkoale sie napraszam ale co tam mam nadzieje, ze wogole bedziemy jeszcze utrzymywac kontakty do tego czasu co nie
Stary 2010-09-03, 17:58   #3833
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli tez masz Cyfre super, ze dodali nam ten polsat bo wczesniej musialam szukac na pokojowej antenie i obraz byl taki sobie a teraz super a jaki masz dekoder ten z nagrywaniem? bo ja tak i powiem szczerze ze to jest rewelacyjne urzadzenie
teściowie mają bez, szwagierka z mężem mają z, a my jak na razie czekamy na przypływ większej gotówki i chcemy kupić z, a jak na razie korzystamy z tego od teściów
my wszyscy mieszkamy razem- tzn szwagierka z mężem mają całkiem osobne mieszkanie, ale w tym samym domu, a my z teściami jak na razie dzielimy kuchnię, łazienkę i telewizor:P a cyfre mamy rozłożoną na trzy (obecnie dwa) telewizory

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

w ogóle dziewczyny może zamiast tylko mówić o tym spotkaniu umówimy się na jakąś konkretną datę co?

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

ja spadam, zamykam sklep i jadę do h&mu dam później- wieczorkiem znać co i jak
ja w ogóle mam męża chorego teraz, chyba Wam nie mówiłam. jest do piątku na l4, coś z zatokami i do laryngologa ma skierowanie

miłego wieczorkowania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 18:08   #3834
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
teściowie mają bez, szwagierka z mężem mają z, a my jak na razie czekamy na przypływ większej gotówki i chcemy kupić z, a jak na razie korzystamy z tego od teściów
my wszyscy mieszkamy razem- tzn szwagierka z mężem mają całkiem osobne mieszkanie, ale w tym samym domu, a my z teściami jak na razie dzielimy kuchnię, łazienkę i telewizor:P a cyfre mamy rozłożoną na trzy (obecnie dwa) telewizory

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

w ogóle dziewczyny może zamiast tylko mówić o tym spotkaniu umówimy się na jakąś konkretną datę co?

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

ja w ogóle mam męża chorego teraz, chyba Wam nie mówiłam. jest do piątku na l4, coś z zatokami i do laryngologa ma skierowanie

miłego wieczorkowania
No wlasnie juz kiedys o tym rozmawialysmy ze trzeba sie jakos spotkac jak nie w tym roku to w przyszlym jak juz bedzie sliczna pogoda No i trzeba sie zdecydowac gdzie zeby wszystkie mialy rowno co nie
To udanych zakupow i milego wieczorku
No i weekendu jesli juz nie zajrzysz papa
Stary 2010-09-03, 18:26   #3835
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Ale Madziulka ja sie nie smieje Ja wrecz zazdroszcze, ze czeka Cie taka przyszlosc w tak pieknym miejscu Jejku ale bedziesz miec cudnie tez bym tak chciala
Nigdy mnie to nie spotka, ale na pewno Cie odwiedze czy z dziewczynami czy sama bo przeciez do zakopca mam tylko 2 godz autkiem wiec bliziutkoale sie napraszam ale co tam mam nadzieje, ze wogole bedziemy jeszcze utrzymywac kontakty do tego czasu co nie

Wiem, wiem ze sie smiejesz czy czeka to sie wszystko okaze, ale bardzo bym chciala A Ty juz mi tu nie narzekaj, bo mieszkasz sobie super kolo lasku, jeziorka kiedy chcesz masz grzybki, jagody...jak dla mnie super a jak juz sie zbudujemy to bedziesz mogla wsiasc w auto 2 godzinki i bedziesz u mnie na tarasie popijac czerowna herbatke
I napraszaj sie ile chcesz ja bardzo lubie gosci Mimo, ze nie jakos strasznie dlugo tutaj jestesmy to jakos mam takie wrazenie jakbysmy juz dluugo sobie razem pisaly i bardzo sie z Wami zzylam. Mam nadzieje, ze bedziemy miec kontakt

Cytat:

miłego wieczorkowania

Ale macie fajnie tak Was duzo mieszka ja strasznie lubie jak jest duzo ludzi w domu, zawsze mozna z kims pogadac, posiedziec super

Co do spotakania to jestem jak najbardziej ZA!!

Ojej to wspolczuje mezowi zatoki to powazna sprawa, moj tata tez ma problemy z zatokami i ciagle w okresie jesienno zimowym robi sobie oklady z podgrzewanej soli morskiej. Podobno bardzo pomagaja
Mam nadzieje, ze maz szybko wroci do zdrowia
To udanych zakupow Monia i przyjemnego weekednu papa

Ogladam sobie te zdjecia z "Jeszcze raz" i mi sie wlasnie przypomnialo, ze jak Stenka i Frycz sa w tej knajpie i tancza tam to jest ta sama karczma w ktorej my mielismy wesele A Frycz mieszkal kiedys tam niedaleko

Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-09-03 o 18:33
Stary 2010-09-03, 18:39   #3836
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Andżela
Musiałaś mieć dziś rzeczywiście niezłe zamieszanie Ja wczoraj byłam z mamą u lekarza i okazało się, że wszystkie terminy w tym roku są już pozajmowane!!! Szok normalnie.
Z Fortuną trzeba uważać, bo smakuje nieziemsko, pije się lekko, ale za to szybko uderza do głowy Smaka sobie narobiłam i bym się chętnie Fortunki napiła
Ja Fortunę kupuję zawsze w Społem, ale niestety jest dostępna tylko w jednym sklepie, który obecnie jest remontowany Na szczęście jest jeszcze ten pub, choć jak teraz będzie coraz zimniej, to za bardzo mi się wychodzic nie będzie chciało
No my tez dzis zapelnilismy wszystkie terminy do konca roku i dopiero w listopadzie bedziemy na styczen zapisywac
A że Fortuna szybko "chwyta" przekonalam się na wlasnej skórze

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:

miłego wieczorkowania
O zatoki to nic przyjemnego mnie też często dokuczaja
wogole mąż tej mojej kumpeli co zmarł byl leczony na zatoki, wiadomo jak to lekarze ciągly ból głowy co 2 pacjent z nim przychodzi i nie chce im sie lub szkoda kasy na szczegolowe badania! A tu w przypadku tej znajomej okazało się że to nowotwór normalnie Kumpela dzis przyszla do pracy sie pokazać, normalnie same kości z niej zostały a nosiła rozmiar 40!!!!
Stary 2010-09-03, 18:42   #3837
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem ze sie smiejesz czy czeka to sie wszystko okaze, ale bardzo bym chciala A Ty juz mi tu nie narzekaj, bo mieszkasz sobie super kolo lasku, jeziorka kiedy chcesz masz grzybki, jagody...jak dla mnie super a jak juz sie zbudujemy to bedziesz mogla wsiasc w auto 2 godzinki i bedziesz u mnie na tarasie popijac czerowna herbatke
I napraszaj sie ile chcesz ja bardzo lubie gosci Mimo, ze nie jakos strasznie dlugo tutaj jestesmy to jakos mam takie wrazenie jakbysmy juz dluugo sobie razem pisaly i bardzo sie z Wami zzylam. Mam nadzieje, ze bedziemy miec kontakt

Ale macie fajnie tak Was duzo mieszka ja strasznie lubie jak jest duzo ludzi w domu, zawsze mozna z kims pogadac, posiedziec super

Co do spotakania to jestem jak najbardziej ZA!!

Ojej to wspolczuje mezowi zatoki to powazna sprawa, moj tata tez ma problemy z zatokami i ciagle w okresie jesienno zimowym robi sobie oklady z podgrzewanej soli morskiej. Podobno bardzo pomagaja
Mam nadzieje, ze maz szybko wroci do zdrowia
To udanych zakupow Monia i przyjemnego weekednu papa

Ogladam sobie te zdjecia z "Jeszcze raz" i mi sie wlasnie przypomnialo, ze jak Stenka i Frycz sa w tej knajpie i tancza tam to jest ta sama karczma w ktorej my mielismy wesele A Frycz mieszkal kiedys tam niedaleko
Ja sie nie smieje No wiem tez mam nawet spoko ale to nie to samo co domek w gorach To juz z gory dzieki za zaproszenie na pewno kiedys skorzystam jak juz bedziesz tam mieszkac Mnie tez sie super z wami pisze i wogole tak fajnie sie tu zgralysmy super ze przenioslysmy sie na ten watek

Serio w tej knajpie bylo wasze weselicho super Musze kiedys znowu luknac na ten filmik to sobie zobacze dokladnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 19:12   #3838
aalegna
Wtajemniczenie

Jak wogole z Waszymi planami na weekendzik??
Ania nad morzem a reszta??
U nas w domciu obchodzimy jutro 50 urodziny teściowej, wszystkie dzieciaki i wnuki się zjezdzaja wiec bedzie wesoło. Teściowa o niczym nie wie, bo urodziny miała jakies 2 tyg temu, ale tak wyszło że reszcie jakoś nie pasowało się zjechać razem, więc jutro robimy jej niespodziankę Kupujemy torta, prezencik i rano pod jakimś pretekstem musze kilka sałatek zrobić (wiecie że mam dwie lewe rece do kuchni, więc cieżko mi to pojdzie właśnie może polecacie coś szybkiego i smacznego i w dodatku prostego do zrobienia??) W trakcie imprezy wyrwiemy się z męzem pod okno na weselicho do mojej kumpeli z liceum, strasznie jestem ciekawa jaka sukienke bedzie miala bo nie chcial zdradzic
A w niedziele będziemy pewnie odpoczywac
Stary 2010-09-03, 19:25   #3839
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w domciu obchodzimy jutro 50 urodziny teściowej, wszystkie dzieciaki i wnuki się zjezdzaja wiec bedzie wesoło. Teściowa o niczym nie wie, bo urodziny miała jakies 2 tyg temu, ale tak wyszło że reszcie jakoś nie pasowało się zjechać razem, więc jutro robimy jej niespodziankę Kupujemy torta, prezencik i rano pod jakimś pretekstem musze kilka sałatek zrobić (wiecie że mam dwie lewe rece do kuchni, więc cieżko mi to pojdzie właśnie może polecacie coś szybkiego i smacznego i w dodatku prostego do zrobienia??) W trakcie imprezy wyrwiemy się z męzem pod okno na weselicho do mojej kumpeli z liceum, strasznie jestem ciekawa jaka sukienke bedzie miala bo nie chcial zdradzic
Ja Andzela niestety w domku i to sama popoludniami bo mezus ma na 14 do pracy i jutro i w niedziele ale skocze sobie na miasto tak dawno nie lazilam po sklepach ze nawet przyda mi sie takie popoludnie chociaz wiadomo, ze wolalabym spedzic weekend z mezusiem
Stary 2010-09-03, 19:28   #3840
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
No my tez dzis zapelnilismy wszystkie terminy do konca roku i dopiero w listopadzie bedziemy na styczen zapisywac
A że Fortuna szybko "chwyta" przekonalam się na wlasnej skórze

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

O zatoki to nic przyjemnego mnie też często dokuczaja
wogole mąż tej mojej kumpeli co zmarł byl leczony na zatoki, wiadomo jak to lekarze ciągly ból głowy co 2 pacjent z nim przychodzi i nie chce im sie lub szkoda kasy na szczegolowe badania! A tu w przypadku tej znajomej okazało się że to nowotwór normalnie Kumpela dzis przyszla do pracy sie pokazać, normalnie same kości z niej zostały a nosiła rozmiar 40!!!!
Zawsze mnie to rozwalalo wlasnie jak ludzie po wakacjach rzucaja sie na lekarzy i juz z poczatkiem wrzesnia nie ma terminow do konca roku A jak czlowiek zachoruje nagle to musi czekac pol roku, 5 razy do tego czasy wyzrowieje bo terminow nie ma Polska...
Wcale sie nie dziwie kumpeli, ze tak schudla, bardzo jej wspolczuje kurde nawet nie chce myslec co by bylo jakby mi Seby zabraklo.. tfu tfu odpukac straszne to jest

Cytat:
Ja sie nie smieje No wiem tez mam nawet spoko ale to nie to samo co domek w gorach To juz z gory dzieki za zaproszenie na pewno kiedys skorzystam jak juz bedziesz tam mieszkac Mnie tez sie super z wami pisze i wogole tak fajnie sie tu zgralysmy super ze przenioslysmy sie na ten watek

Serio w tej knajpie bylo wasze weselicho super Musze kiedys znowu luknac na ten filmik to sobie zobacze dokladnie
No wlasnie ja sobie teraz sciagnelam, bo w tv nic ciekawego nie ma, seriale mamy obejrzane, na jakis horror nie mam dzisiaj ochoty, harrego jest strasznie kepiska wersja to sobie pomyslalam, ze obejrze jeszcze raz moj wymarzony domek i knajpe

Cytat:
Zajrzyj na watek Zonki idelane gastronomicznie z reszta chyba juz sie tam pojawialas z tego co pamietam Tam jest sporo fajnych przepisow albo jeszcze na ten przepisow wizaz, tez jest sporo
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356077
Tak na szybko:

-kukurydz z puszki
-gorszek konserwowy
-orzeszki ziemne solone
-majonez
Wszystko razem mieszasz (orzeszki pokrojone) dodajesz majonez, pieprz i gotowe! Salatka jest super pyszna, a roboty z nia bardzo malo

Co do weekendu to ja w sobote wybieram sie na koncert Zakopower z kumepla juz sie nie moge doczekac a w niedziele moze pojedziemy sobie do rodzicow albo zobaczyc meble A w nastepny weekend juz zaczynam zajecia. Strasznie jestem ciekawa tej nowej szkoly

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości