|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Cytat:
![]() Tylko zeby ktos nie wpadł do biura w trakcie tej niespodzianki
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Dodatkowa adrenalina
![]() Ale na wszelki wypadek zamknę drzwi na klucz ![]() |
|
|
|
#573 |
|
Konto usunięte
|
ja tez mam bielizne kupiona haha czarnofioletowa onfioletowy lubi
![]() takze do jutra heheepo @ jestem
|
|
|
|
#575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam całą czarną a wzięłam tą tylko dlatego, że akurat w tym kolorze był mój rozmiar stanika. Ale po obejrzeniu się od góry do dołu w lustrze w domu stwierdziłam, że ten komplet jest boski ![]() A ja mam właśnie @ i wielką chęć na małe co nieco ![]() Jest ryzyko jest zabawa ![]() Ale tak prawdę mówiąc to ryzyka raczej nie ma bo D. wychodzi z biura ostatni
Edytowane przez Penny Ur Czas edycji: 2010-09-03 o 23:16 |
|
|
|
|
#576 |
|
Konto usunięte
|
no dla mnie to musi byc mala
ale wyglada spoko ![]() a co tam komplecik za 5L godz pracy se zalowac bede
|
|
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#579 |
|
Konto usunięte
|
nieee ja mam 5,80 L minimalna ale tak napisalamze godzina
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczyny, że on nic mi nie odpisał?
CZyżby słów mu brakło?! Jeśli jeszcze kiedyś się idezwie i znów niby przeprosi to na spotkanie za skarby się nie zgodzę
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moj ex Tz ma nowa dziewczyne, a dwa dni temu pisal jeszcze jak bardzo mnie kocha..
po prostu brak slow. |
|
|
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szukaj nowegoCytat:
Przykro mi bardzo ![]() Ile byliście ze sobą? A ja Wam nie pisałam ... jestem w trakcie "schodzenia się" z Ł.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-04 o 21:28 |
||
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
bylismy ponad rok, a ostatnio wkradla nam sie nuda. Zaczelo mnie wszystko w nim irytowac bo ciagle robilismy to samo i nie mialam na nic innego czasu. Powiedzialam zeby to zmienic, zeby zaczac sie rzadziej widywac itp. Zaczely sie klotnie z tego powodu - zerwalismy, mielismy byc w relacjach kolega-kolezanka, zobaczyc czy tesknimy czy sie jeszcze kochamy, ale ja nie widzialam zadnych staran z jego strony i bylam oschla.. Wiec ktoregos dnia mu o tym powiedzialam (a raczej wieczorem). Nastepny dzien byl super - taki jak byc powinien, bardzo sie cieszylam, ze moze w koncu sie zrozumielismy, ze on zrozumial co chcialam mu przekazac, czego potrzebuje. Niestety kolejny dzien byl juz taki jak wczesniej i teraz jestem totalnie w szoku. Szczegolnie, ze w zyciu bym nie powiedziala ze moze byc do tego zdolny.
(oczywiscie ja tez nie jestem idealna, bo duzo popelnilam przez ostatni okres bledow, ale nowy zwiazek bije wszystko) troszke zamotalam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie
Edytowane przez Flaviek Czas edycji: 2010-09-04 o 21:22 |
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Flaviek
Skoro nie byłaś do końca szczęśliwa i nie dostawałaś w związku tego na czym Ci zależało to lepiej dla Ciebie, bo zapewne męczyła Cię ta sytuacja (ja miałam odobnie z Ł. dlatego zerwałam z nim ponad miesiąc temu). O ile z tym można sobie dosyć łatwo poradzić, to tak świadomość, że ma już nową dziewczyną (prawdopodobnie więc spotykła się z nią już wcześniej) jest straszna. Trzymaj się
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Staram sie, lepiej by mi przeszlo same rozstanie niz fakt ze on kogos ma po zapewnieniach jak bardzo mnie kocha. Ogolnie dosyc dziwna sytuacja a raczej chuj***
|
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Hosenka hmmm "schodzenie się" fajnie fajnie
![]() Karola najlepszego z okazji urodzin ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- aaa a ja po wieczorze z Tż ![]() deser smakował że aż mniam mniam ![]() a jutro wspólne popołudnie i wieczór... pasuje mi tak hehe ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
Edytowane przez jenny1234 Czas edycji: 2010-09-04 o 23:03 |
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny: co śmieszne - to ja zerwałam, a on chce wrócić
No ale stara się od tygodnia, więc kto wie
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
jak się stara to już plus
facet musi się starać... hehe
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Flaviek - ja wiem, rok razem to jest trochę czasu. Ale skoro on tak szybko się pocieszył inną a do tego jednocześnie mówił ci jak jak bardzo cię kocha, to nie wiem czy warto nim sobie zawracać głowę...
U mnie dzisiaj znowu fajne spotkanie z D. Nie było krępujących chwil ciszy, do tego było i wesoło i namiętnie ![]() Już się nie mogę doczekać końca @... ![]() |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie skonczylam godzinna rozmowe przez telefon z nim.
Plakal, tlumaczyl ze to bylo zrobione specjalnie, zebym poczula zazdrosc, ze moge go stracic ale odnioslo to calkiem inny skutek dla mnie - zdziwilam sie strasznie, nie sadzilam ze moze cos takiego zrobic, ze widocznie nie poznalam go przez ten rok albo ze mnie po prostu nie kochal, zranilo mnie to cholernie i stracilam zaufanie. Tlumaczyl mi ciagle, wyjasnial wszystkie zle rzeczy, to ze ranilo go i moje zachowanie. Powiedzial, ze mial chwile grozy i chcial zrobic cos glupiego, bo mial dosyc, chcial dobrze a ja wzystko odbieralam negatywnie. I wspomnial o planach w swoje urodziny. Dodam ze urodzil sie w wigilie.. Chcial zareczyn. Kazal mi wszystko przemyslec i zapewnial ze nadal mnie kocha.. Teraz mam juz totalny metlik.. |
|
|
|
#592 |
|
Konto usunięte
|
Flaviek każdy ma prawo do błędów... może spróbuj mu wybaczyć żebyś sama tego kiedyś nie żałowała... ?
Przecież się kochacie, a miłość czasem popycha do desperackich kroków. My z TŻtem ostatnio mieliśmy też chwile grozy. On chlapnął o rozstaniu coś, po czym się modlił żeby to się jakoś rozwiązało i żebym nie wzięła tego na poważnie. Na pewno jest Ci żal zaprzepaścić tyle pięknych chwil i wspomnień, a czasem przez wzgląd na uczucie warto spojrzeć przez palce na tą drugą osobę. To też człowiek i też ma prawo do błędów
|
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
paollino ma trochę racji
flavik powinnaś to przemyśleć i szczerze w 4 oczy z nim pogadać i jeśli łączy was miłość to może warto spróbować...
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie wiem co Ci doradzić. Zastanów się co do niego czujesz, jak byś go teraz odbierała po tym "wzbudzeniu zazdrości". Jeśli widziś jakąs szanse, to porozmawiajcie szczerze.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-05 o 12:56 |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Uspokoila mnie bardzo wczorajsza rozmowa, w koncu normalnie rozmawialismy a nie wypominalismy sobie wszystkie zle rzeczy. Przed nia juz nie chcialam miec z nim nic wspolnego, a teraz jestem jakas spokojna i chyba chcialabym jeszcze sprobowac.
|
|
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
Flaviek - trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło
![]() Niemniej jednak facet zachował się dziecinnie ![]() A ja się zaczynam troszkę stresować... Jutro mój pierwszy dzień w tym technikum. Ciekawe jak to będzie z takimi dużymi dziećmi I taka duża szkoła... Ja nawet nie wiem gdzie tam jest pokój nauczycielski...
Edytowane przez Penny Ur Czas edycji: 2010-09-05 o 17:26 |
|
|
|
#597 |
|
Wtajemniczenie
|
Penny ja mam stresa bo jutro praktyki w gimnazjum zaczynam
ulalaaa aż się boję jak to będzie trzymam kciuki za Ciebie a co u mnie?? dziś dzień z Tż ) mmmmiłłoooo było.... tylko wiecie co... moi rodzice mnie zaczynają denerwować... wszystko mi układają i już zaczynają się czepiać, że spędzam czas z Tż a nie chcę jechać z nimi w odwiedziny do ciotki... no paranoja... czas wolny chcą mi organizować...już nie mam argumentów jak z nimi rozmawiać... tata twierdzi, że póki z nimi mieszkam to powinnam myśleć o ich planach a nie planować sobie sama np niedzielne popołudnia... no wiecie... myślałam, że mnie piorun strzeli na miejscu... buuuu macie pomysły jak do nich przemówić... co lepsze dla nich mój Tż to "kolega".... oszzzzz maaaasakraa
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#599 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj kciuki, trzymaj Ja i klasa dwudziestu prawie dorosłych chłopaków ![]() Ja będę trzymać za ciebie ![]() Cytat:
Spokojnie rozmawiać z rodzicami tyle razy ile będzie trzeba aż do nich dotrze Rodzicom nie łatwo pogodzić się z myślą, że dzieci dorastają i mają własne życie. Wiem z własnego doświadczenia. U mnie to trwało bardzo długo, w zasadzie trochę nadal trwa
Edytowane przez Penny Ur Czas edycji: 2010-09-05 o 22:21 |
||
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
ja najpierw obserwuję więc nie jest źle
![]() a co do rodziców... już słów mi brak... są o mnie zazdrośni i kurde to trochę męczące;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Spokojnie rozmawiać z rodzicami tyle razy ile będzie trzeba aż do nich dotrze