O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-03, 19:30   #3841
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

A tak wogole dziewczyny to wlasnie ogladam fakty i pokazali miejscowosc w USA gdzie mieszka moja siostra i jest tam teraz huragan Earl podobno bylo grozno mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze bo nic sie nie odzywa od kilku dni ale to pewnie brak netu. Sama kiedys przezylam taki huragan jak tam bylismy mowie wam to byl koszmar te ich domy jak z tektury cale sie trzesly ale jakos przezylismy nigdy tego nie zapomne.
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:39   #3842
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
A tak wogole dziewczyny to wlasnie ogladam fakty i pokazali miejscowosc w USA gdzie mieszka moja siostra i jest tam teraz huragan Earl podobno bylo grozno mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze bo nic sie nie odzywa od kilku dni ale to pewnie brak netu. Sama kiedys przezylam taki huragan jak tam bylismy mowie wam to byl koszmar te ich domy jak z tektury cale sie trzesly ale jakos przezylismy nigdy tego nie zapomne.

Matko! biedna musisz sie teraz stresowac co z siostra mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku i huragan ja ominal to, ze sie nie odzywa to napewno tak jak mowisz brak neta. Jak tam huragan byl to pewnie linie zostaly zerwane i dlatego. Jak sie oglada to wszystko w tv to wyglada strasznie, a co dopiero jak widzialas to na zywo...napewno wrazenie ogromne

Tak mi sie przypomnialo jak napisalam o USA..ogldalam wczoraj bardzo dobry film dokumentaly na Youtubie o Bildenbergach. Nie wiem czy o nich slyszalyscie, ale bardzo polecam film Mozna sie dowiedziec paru ciekawych rzeczy kto tak naprawde steruje cala polityka i zostal wywolany celowo. Film nazywa sie "The Obama deception" i jest w 12 czesciach

signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:48   #3843
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Matko! biedna musisz sie teraz stresowac co z siostra mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku i huragan ja ominal to, ze sie nie odzywa to napewno tak jak mowisz brak neta. Jak tam huragan byl to pewnie linie zostaly zerwane i dlatego. Jak sie oglada to wszystko w tv to wyglada strasznie, a co dopiero jak widzialas to na zywo...napewno wrazenie ogromne

Tak mi sie przypomnialo jak napisalam o USA..ogldalam wczoraj bardzo dobry film dokumentaly na Youtubie o Bildenbergach. Nie wiem czy o nich slyszalyscie, ale bardzo polecam film Mozna sie dowiedziec paru ciekawych rzeczy kto tak naprawde steruje cala polityka i zostal wywolany celowo. Film nazywa sie "The Obama deception" i jest w 12 czesciach
No ja tez mam taka nadzieje, ze wszystko jest ok i ze sie odezwie za kilka dni
No wrazenia byly i to nie male Podobno ten teraz jest bardzo duzy wiec musi byc tam jeszcze gozej a z tego co wiem to dom mojej siostry jest nawet blisko plazy niestety. Wtedy jak my tam bylismy to mieszkalismy w innym domku i nie byl on tak blisko plazy a trzeslo tak ze szkoda gadac to co dopiero ona musi przezywac w tamtym domku koszmar

Nie slyszalam o tym filmie ale to mowisz na You Tubie zeby sobie poszukac?
Stary 2010-09-03, 20:02   #3844
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
No ja tez mam taka nadzieje, ze wszystko jest ok i ze sie odezwie za kilka dni
No wrazenia byly i to nie male Podobno ten teraz jest bardzo duzy wiec musi byc tam jeszcze gozej a z tego co wiem to dom mojej siostry jest nawet blisko plazy niestety. Wtedy jak my tam bylismy to mieszkalismy w innym domku i nie byl on tak blisko plazy a trzeslo tak ze szkoda gadac to co dopiero ona musi przezywac w tamtym domku koszmar

Nie slyszalam o tym filmie ale to mowisz na You Tubie zeby sobie poszukac?

Kurde biedna ja to bym sie strasznie bala jeszcze wlasnie tak blisko plazy napewno wszystko u niej dobrze, ale moze zadzwon do niej tak dla swietego spokoju zeby byc pewnym co?
Niby to tak fajnie miszkac w USA ale kurde w takich sytuacjach to im wcale nie zazdroszcze

http://www.youtube.com/watch?v=OVhRa...eature=related

tutaj masz linka do tego filmu

Stary 2010-09-03, 20:06   #3845
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem ze sie smiejesz czy czeka to sie wszystko okaze, ale bardzo bym chciala A Ty juz mi tu nie narzekaj, bo mieszkasz sobie super kolo lasku, jeziorka kiedy chcesz masz grzybki, jagody...jak dla mnie super a jak juz sie zbudujemy to bedziesz mogla wsiasc w auto 2 godzinki i bedziesz u mnie na tarasie popijac czerowna herbatke
I napraszaj sie ile chcesz ja bardzo lubie gosci Mimo, ze nie jakos strasznie dlugo tutaj jestesmy to jakos mam takie wrazenie jakbysmy juz dluugo sobie razem pisaly i bardzo sie z Wami zzylam. Mam nadzieje, ze bedziemy miec kontakt

Ale macie fajnie tak Was duzo mieszka ja strasznie lubie jak jest duzo ludzi w domu, zawsze mozna z kims pogadac, posiedziec super

Co do spotakania to jestem jak najbardziej ZA!!

Ojej to wspolczuje mezowi zatoki to powazna sprawa, moj tata tez ma problemy z zatokami i ciagle w okresie jesienno zimowym robi sobie oklady z podgrzewanej soli morskiej. Podobno bardzo pomagaja
Mam nadzieje, ze maz szybko wroci do zdrowia
To udanych zakupow Monia i przyjemnego weekednu papa

Ogladam sobie te zdjecia z "Jeszcze raz" i mi sie wlasnie przypomnialo, ze jak Stenka i Frycz sa w tej knajpie i tancza tam to jest ta sama karczma w ktorej my mielismy wesele A Frycz mieszkal kiedys tam niedaleko
Udało mi się dostać także potrzebuje tylko jednych w rozm 34 ale jeszcze jutro do nich zadzwonie o 12 bo maja miec dostawe
Madziu tych na słupku nie widziałam, a na płaskim brązowe były taki z guzikami złotymi, o to Ci chodzi? 189 zł chyba te były
ale byla fajna torba, tylko nie mam teraz $ na nią

Esti mam nadzieję że nic się nie stało Twojej siostrze i że się niedługo odezwie

my dziś oglądamy jakiś film, nie wiem jeszcze jaki, jutro opiekuję się dzieciaczkiem, ale bez Waldka żeby nie zaraził:P
a w niedzielę chyba nic ciekawego..

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

o jest Wasza karczma w tym filmie? to koniecznie muszę obejrzeć

ja znikam do chorego męża
miłego wieczorku kobiety

ja też się z Wami zżyłam
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 20:46   #3846
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Udało mi się dostać także potrzebuje tylko jednych w rozm 34 ale jeszcze jutro do nich zadzwonie o 12 bo maja miec dostawe
Madziu tych na słupku nie widziałam, a na płaskim brązowe były taki z guzikami złotymi, o to Ci chodzi? 189 zł chyba te były
ale byla fajna torba, tylko nie mam teraz $ na nią

Esti mam nadzieję że nic się nie stało Twojej siostrze i że się niedługo odezwie

my dziś oglądamy jakiś film, nie wiem jeszcze jaki, jutro opiekuję się dzieciaczkiem, ale bez Waldka żeby nie zaraził:P
a w niedzielę chyba nic ciekawego..

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

o jest Wasza karczma w tym filmie? to koniecznie muszę obejrzeć

ja znikam do chorego męża
miłego wieczorku kobiety

ja też się z Wami zżyłam
Dzieki tez mam taka nadzieje
To milego wieczorku i zycz zdrowka mezusiowi papa

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Kurde biedna ja to bym sie strasznie bala jeszcze wlasnie tak blisko plazy napewno wszystko u niej dobrze, ale moze zadzwon do niej tak dla swietego spokoju zeby byc pewnym co?
Niby to tak fajnie miszkac w USA ale kurde w takich sytuacjach to im wcale nie zazdroszcze

http://www.youtube.com/watch?v=OVhRa...eature=related

tutaj masz linka do tego filmu
Dzieki za linka musze kiedys luknac
No dokladnie w takich momentach to nie fajnie tam mieszkac wiadomo tez ze nie wszedzie sa takie huragany ona akurat mieszka w takim miejscu, najgorsze jest to ze ludzie mimo tego ze sa te huragany to i tak buduja sie tak blisko plazy jak dla mnie to jest glupota jakby prosili sie o smierc na wlasne zyczenie. To tak jak u nas ludzie buduja sie nad strumykami bo ladne tereny a potem jak sa powodzie to rozpaczaja wiadomo, ze to jest tragedia no ale po co tam sie budowac?

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Madziu wlasnie ogladam sobie program tv na przyszly tydzien i zobaczylam ze w pon i wt na tvp1 beda Bracia i siostry ale o 1:30 w nocy co toza godzina tak wogole chyba od pierwszego odcinka wiec jesli masz mozliwosc nagrywania to mozesz sobie zobaczyc a noz Ci sie spodoba tak jak mnie
Stary 2010-09-03, 21:07   #3847
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja Andzela niestety w domku i to sama popoludniami bo mezus ma na 14 do pracy i jutro i w niedziele ale skocze sobie na miasto tak dawno nie lazilam po sklepach ze nawet przyda mi sie takie popoludnie chociaz wiadomo, ze wolalabym spedzic weekend z mezusiem
ehss no nie zazdroszcze ci samotnych wieczorow w weekend, ale moze sobie urzadzisz taki wieczor pięknosci jaki Ala niedawno sobie zafundowala?
Stary 2010-09-03, 21:07   #3848
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Dzieki tez mam taka nadzieje
To milego wieczorku i zycz zdrowka mezusiowi papa

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Dzieki za linka musze kiedys luknac
No dokladnie w takich momentach to nie fajnie tam mieszkac wiadomo tez ze nie wszedzie sa takie huragany ona akurat mieszka w takim miejscu, najgorsze jest to ze ludzie mimo tego ze sa te huragany to i tak buduja sie tak blisko plazy jak dla mnie to jest glupota jakby prosili sie o smierc na wlasne zyczenie. To tak jak u nas ludzie buduja sie nad strumykami bo ladne tereny a potem jak sa powodzie to rozpaczaja wiadomo, ze to jest tragedia no ale po co tam sie budowac?

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Madziu wlasnie ogladam sobie program tv na przyszly tydzien i zobaczylam ze w pon i wt na tvp1 beda Bracia i siostry ale o 1:30 w nocy co toza godzina tak wogole chyba od pierwszego odcinka wiec jesli masz mozliwosc nagrywania to mozesz sobie zobaczyc a noz Ci sie spodoba tak jak mnie
O dzieki za info Estipora rzeczywiscie w sam raz ja na puszczanie serialu od pierwszego odcinka hehe ale moze nawet dotrwam mowilam Ci kiedys, ze ja dlugo lubie posiedziec a jak nie to nagram

Dla mnie to tez jest kompletnie poroniony pomysl budowac sie na takich terenach. Tacy ludzie w sumie sami az prosza sie o nieszczescie jesli na terenach zagrozonych powodzia albo huraganami albo w ogole na podmoklych terenach A juz kompletnie dla mnie niezrozumiale dla mnie jest to jak inwestorzy moga budowa mieszkania na takich podmoklych teranach i jeszcze sprzedawac ludziom te mieszkania za cholernie duza kase

Stary 2010-09-03, 21:11   #3849
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:

Zajrzyj na watek Zonki idelane gastronomicznie z reszta chyba juz sie tam pojawialas z tego co pamietam Tam jest sporo fajnych przepisow albo jeszcze na ten przepisow wizaz, tez jest sporo
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356077
Tak na szybko:

-kukurydz z puszki
-gorszek konserwowy
-orzeszki ziemne solone
-majonez
Wszystko razem mieszasz (orzeszki pokrojone) dodajesz majonez, pieprz i gotowe! Salatka jest super pyszna, a roboty z nia bardzo malo

Co do weekendu to ja w sobote wybieram sie na koncert Zakopower z kumepla juz sie nie moge doczekac a w niedziele moze pojedziemy sobie do rodzicow albo zobaczyc meble A w nastepny weekend juz zaczynam zajecia. Strasznie jestem ciekawa tej nowej szkoly
Dzięki Madziu na pewno zajrze na te wątki, musze sie naprawde wziąć za siebie i swoje możliwości w kuchni bo już niedlugo i bedziemy z męzem skazani tylko na moje "zdolnosci" kulinarne, ale za takie porzadne szkolenie sie w gotowaniu wezme sie dopiero na swoim bo tu u tesciowej w kuchni czuje sie nieswojo a i jeszcze nie mialam okazji zajrzec na ten watek zonki idealne gastronomicznie ale musze konieczne sie poprawic pod tym wzgledem
To udanego koncertu i extra zabawy Ci już zycze
Stary 2010-09-03, 21:12   #3850
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
ehss no nie zazdroszcze ci samotnych wieczorow w weekend, ale moze sobie urzadzisz taki wieczor pięknosci jaki Ala niedawno sobie zafundowala?
No ja sobie tez nie zazdroszcze no ale trudno praca to praca nie ma na to rady
Kto wie moze i tak zrobie najpier sklepy a potem relaks w wannie i hop pod kocyk

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2010-09-03 o 21:13
Stary 2010-09-03, 21:15   #3851
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
To niezłą nerwówkę musisz mieć, ale siostra na pewno wkrótce się odezwie że wszystko w porządku. Tylko to czekanie jest najgorsze bo mi np. najczarniejsze scenariusze w takich sytuacjach przychodza do głowy, Jednak przekonalam się że brak wiadomości w takich sytuacjach jest dobrą wiadomością

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 21:22   #3852
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
O dzieki za info Estipora rzeczywiscie w sam raz ja na puszczanie serialu od pierwszego odcinka hehe ale moze nawet dotrwam mowilam Ci kiedys, ze ja dlugo lubie posiedziec a jak nie to nagram

Dla mnie to tez jest kompletnie poroniony pomysl budowac sie na takich terenach. Tacy ludzie w sumie sami az prosza sie o nieszczescie jesli na terenach zagrozonych powodzia albo huraganami albo w ogole na podmoklych terenach A juz kompletnie dla mnie niezrozumiale dla mnie jest to jak inwestorzy moga budowa mieszkania na takich podmoklych teranach i jeszcze sprzedawac ludziom te mieszkania za cholernie duza kase
Dokladnie pora wprost rewelacyjna ale skoro siedzisz tak dlugo to kto wie moze dotrwasz

No te tereny to jakas masakra i jesli ktos kupuje takie ziemie albo domy na wlasna odpowiedzialnosc to juz wogole szkoda gadac

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
To niezłą nerwówkę musisz mieć, ale siostra na pewno wkrótce się odezwie że wszystko w porządku. Tylko to czekanie jest najgorsze bo mi np. najczarniejsze scenariusze w takich sytuacjach przychodza do głowy, Jednak przekonalam się że brak wiadomości w takich sytuacjach jest dobrą wiadomością
Wlasnie odpisala mi na gg, ze wszystko jest ok kamien z serca jutro bedzie dzwonic to pogadamy sobie opowie co i jak
Stary 2010-09-03, 21:23   #3853
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Dzięki Madziu na pewno zajrze na te wątki, musze sie naprawde wziąć za siebie i swoje możliwości w kuchni bo już niedlugo i bedziemy z męzem skazani tylko na moje "zdolnosci" kulinarne, ale za takie porzadne szkolenie sie w gotowaniu wezme sie dopiero na swoim bo tu u tesciowej w kuchni czuje sie nieswojo a i jeszcze nie mialam okazji zajrzec na ten watek zonki idealne gastronomicznie ale musze konieczne sie poprawic pod tym wzgledem
To udanego koncertu i extra zabawy Ci już zycze
Dzieki Kochana ja Tobie rowniez zycze udanej imprezki i niedzielnego leniuchowania
nie dziwie sie, ze u tesciowej czujesz sie nieswojo, niby juz tam mieszkasz i to Twoj dom, ale zawsze jakos tak dziwnie
Ja sie strasznie ciesze, ze moja tesciowa przyjela mnie tak super i potrafila stworzyc jakas taka atmosfere, ze ja sie czuje tam jak w domu, ale tez sie bardzo o to obawialam i najpierw zanim jeszcze poznalam ja myslalam, ze bede czula sie nieswojo
Jak juz bedziecie w swoim mieskznau zobaczysz od razu nabierzesz checi na pichcenie w swojej wlasnej kuchni

Cytat:
No ja sobie tez nie zazdroszcze no ale trudno praca to praca nie ma na to rady
Kto wie moze i tak zrobie najpier sklepy a potem relaks w wannie i hop pod kocyk
O ale Ci zazdroszcze tego relaksu jak dla mnie to jest super pomysl, najpierw rajd po sklepach a potem jakas fajna maseczka, kapiel a olejkach pyszne winko albo szampanik...na koniec tylko jakis masaysta by sie przydal rozmarzylam sie troche hehe ale pomysl fajny. I patrzcie jak to mozna z niczego konkretnego wymyslec super super dzien

Stary 2010-09-03, 21:26   #3854
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie odpisala mi na gg, ze wszystko jest ok kamien z serca jutro bedzie dzwonic to pogadamy sobie opowie co i jak
No to całe szczęscie!!! Można spać spokojnie

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Dzieki Kochana ja Tobie rowniez zycze udanej imprezki i niedzielnego leniuchowania
nie dziwie sie, ze u tesciowej czujesz sie nieswojo, niby juz tam mieszkasz i to Twoj dom, ale zawsze jakos tak dziwnie
Ja sie strasznie ciesze, ze moja tesciowa przyjela mnie tak super i potrafila stworzyc jakas taka atmosfere, ze ja sie czuje tam jak w domu, ale tez sie bardzo o to obawialam i najpierw zanim jeszcze poznalam ja myslalam, ze bede czula sie nieswojo
Jak juz bedziecie w swoim mieskznau zobaczysz od razu nabierzesz checi na pichcenie w swojej wlasnej kuchni

O ale Ci zazdroszcze tego relaksu jak dla mnie to jest super pomysl, najpierw rajd po sklepach a potem jakas fajna maseczka, kapiel a olejkach pyszne winko albo szampanik...na koniec tylko jakis masaysta by sie przydal rozmarzylam sie troche hehe ale pomysl fajny. I patrzcie jak to mozna z niczego konkretnego wymyslec super super dzien
No mam nadzieję, że na już na swoim zacznę szaleć w kuchni na maksa Bo u mamy o zawsze miałam "wymówkę" że muszę się uczyć, a potem przygotowania do ślubu mnie pochłonęły.
Stary 2010-09-03, 21:26   #3855
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Dokladnie pora wprost rewelacyjna ale skoro siedzisz tak dlugo to kto wie moze dotrwasz

No te tereny to jakas masakra i jesli ktos kupuje takie ziemie albo domy na wlasna odpowiedzialnosc to juz wogole szkoda gadac

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Strasznie sie ciesze, ze u Twojej siostry jest wszystko dobrze i dobrze, ze dala znac to juz sie nie martwisz, bo niby czlowiek sobie tlumaczy, ze jak sie nie odzywa to dobrze ale zawsze dziwne mysli sie ma. Dobrze, ze juz dobrze

Dziewczynki ide uprasowac pare rzeczy, wpadne do Was jeszcze niedlugo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 21:28   #3856
aalegna
Wtajemniczenie

Okej dziewczyny ja uciekam do męża. To udanego weekendziku wszystkim życzę
Stary 2010-09-03, 21:34   #3857
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem za wszystkim oprocz winka bo nie lubie moze byc piwko albo jakis drink No i ten masazysta by sie przydal no ale pomarzyc sobie tylko mozna Niby Luki wraca z pracy ale to pewnie on by chcial zeby go po calym dniu wymasowac a nie on mnie skoro ja mam wolne

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Okej dziewczyny ja uciekam do męża. To udanego weekendziku wszystkim życzę
Dokladnie moge spac spokojnie
Tobie rowniez milego weekendu i slodkich snow na pozniej
Buziaki papa

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Strasznie sie ciesze, ze u Twojej siostry jest wszystko dobrze i dobrze, ze dala znac to juz sie nie martwisz, bo niby czlowiek sobie tlumaczy, ze jak sie nie odzywa to dobrze ale zawsze dziwne mysli sie ma. Dobrze, ze juz dobrze

Dziewczynki ide uprasowac pare rzeczy, wpadne do Was jeszcze niedlugo
No ja tez sie ciesze dzieki za wsparcie Fajnie, ze miala internet i mogla tak szybko odpisac
To milego prasowanka, Ja tak znikne kolo 23 30 bo wtedy wraca mezus takze do tej godz bede jeszcze na forum

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2010-09-03 o 21:36
Stary 2010-09-03, 23:43   #3858
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Jestem za wszystkim oprocz winka bo nie lubie moze byc piwko albo jakis drink No i ten masazysta by sie przydal no ale pomarzyc sobie tylko mozna Niby Luki wraca z pracy ale to pewnie on by chcial zeby go po calym dniu wymasowac a nie on mnie skoro ja mam wolne

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Dokladnie moge spac spokojnie
Tobie rowniez milego weekendu i slodkich snow na pozniej
Buziaki papa

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

No ja tez sie ciesze dzieki za wsparcie Fajnie, ze miala internet i mogla tak szybko odpisac
To milego prasowanka, Ja tak znikne kolo 23 30 bo wtedy wraca mezus takze do tej godz bede jeszcze na forum

Oj to sie troszke spoznialam kurde wlaczylam sobie "Jeszcze raz" i do pewnego momentu prasowalam, ale jak zobaczylam Zakopane juz przestalam Dzieki Esti, ze mi przypomnialas o tym filmie, bo bedzie on dla mnie moblizacja zeby w miare szybko zaczac dzialac Ciagle zakochuje sie w tym miejscu na nowo. I byla nasz karczma i nasz kierownik pan Staszek i kelner, ktory mi sie snil nawet ostanio dobra zmykam stad, bo cos za duzo sie rozmarzam dzisiaj, ide szukac dzialek
Zycze wszystkim udanego weekendu

Stary 2010-09-04, 00:02   #3859
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to sie troszke spoznialam kurde wlaczylam sobie "Jeszcze raz" i do pewnego momentu prasowalam, ale jak zobaczylam Zakopane juz przestalam Dzieki Esti, ze mi przypomnialas o tym filmie, bo bedzie on dla mnie moblizacja zeby w miare szybko zaczac dzialac Ciagle zakochuje sie w tym miejscu na nowo. I byla nasz karczma i nasz kierownik pan Staszek i kelner, ktory mi sie snil nawet ostanio dobra zmykam stad, bo cos za duzo sie rozmarzam dzisiaj, ide szukac dzialek
Zycze wszystkim udanego weekendu
Spoko jeszcze jestem ale juz teraz spadam Ciesze sie, ze sprawilam Ci taka radosc tym filmem nawet o tym nie wiedzialam Fajnie, ze masz takie miejsce do ktorego Cie tak ciagnie i tak je kochasz
To milego i owocnego szukania dzialek. Milego weekendu buziaczki papa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 09:12   #3860
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damareyo Pokaż wiadomość
Yyy,tak szczerze powiedziawszy wole pozostać anonimowa nie pisząc o sobie,eeee tak w ogóle to chyba nie lubie pisać w necie o sobie.
Cytat:
To morze chociaz powiedz nam jak masz na imie? my tu do siebie mowimy po imieniu
No Madziu, powiedz kim jesteś, nie wstydź się wolisz pozostać anonimowa (skoro myślisz, że jesteś) czy może boisz się bana stałego? Bo jestem pewna, że to drugie
signa toż to madmłzel, która dostała bana stałego za swojego hmmm wybryki, ale widać bez wizażu żyć nie może, więc wróciła w nowym wcieleniu - aniołka i myśli, że nikt nie wie, że to ona naiwna
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 12:35   #3861
damareyo
BAN stały

Jaki piękny dziś dzień,humor dopisuje Tylko szkoda,że pogoda do pupy

Edytowane przez damareyo
Czas edycji: 2010-09-06 o 14:44
damareyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 12:50   #3862
Claris
Zakorzenienie

tyle ci powiem: powinnaś się leczyć

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

a już cynić tak nie musisz, że znasz moje nazwisko (bardzo zresztą dla Ciebie zabawne, co również świadczy o twoim niskim poziomie), bo i tak dzięki tobie już dawno nie jestem tu anonimowa. Na szczęscie nie mam się czego wstydzić, więc smiało poużywaj sobie póki nie dostaniesz kolejnego bana i nie bądź taka pewna, że jesteś anonimowa, ja się chętnie przejadę do metropolii Sulechów na tydzień przed swoim ślubikiem, daleko nie mam

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-09-04 o 12:57
Stary 2010-09-04, 12:51   #3863
damareyo
BAN stały

Pije sobie kawke i jest super

Edytowane przez damareyo
Czas edycji: 2010-09-06 o 14:43
Stary 2010-09-04, 12:56   #3864
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Ten poprzedni post to apropo mojej rzekomej naiwności i kto to jest naiwny.A zresztą to,że za tobą nie przepadam nie oznacza to, że wszystkich musze nie lubić.
nie przepadasz? masz wręcz obsesję na moim punkcie, próbujesz zniszczyć mi życie, zresztą nie wiem czym sobie zasłużyłam, ale nie wnikam! bana stałego masz na własne życzenie, bo zamiast dać nam spokój ty ciągle nie miałaś dość! zastanawiam się tylko co robisz jak kogoś nienawidzisz... ile jadu jest w tobie...

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

i po co edytujesz... naprawde poużywaj sobie na mnie jesli poczujesz sie lepiej, nie zalezy mi
Stary 2010-09-04, 13:01   #3865
damareyo
BAN stały

Miły ten wasz wąteczek

Edytowane przez damareyo
Czas edycji: 2010-09-06 o 14:42
Stary 2010-09-04, 13:15   #3866
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co,napisze ci tak.Fakt nie powinnam udzielać się pod innym nickiem,bo i tak moge dostać stałego.Spoko,ja naprawde tym się nie przejmuje. Tylko,że udzielając się pod tym nickiem,to ty szukasz w tym momencie zaczepki pisząc tego posta że ja to ja
Edytuje,bo chce oszczędzić ci nerwów
nie szukam zaczepki, tylko sprawiedliwości. Zresztą żeby nie było to nawet nie ja zczaiłam, że to ty Poza tym mogłaś olać mojego posta, nadal wiekszość myślałaby że ty to nie madmuazelle, łącznie ze złosiem... ale to nie w twoim stylu, zawsze musisz odbić piłeczkę, zemścić się, dowalić, prawda?
Stary 2010-09-04, 13:19   #3867
damareyo
BAN stały

Pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez damareyo
Czas edycji: 2010-09-06 o 14:41
Stary 2010-09-04, 16:13   #3868
meg22
Zakorzenienie

nudzi wam się?
"damareyo" nie lubisz mówić(pisać) o sobie w internecie, ale czytać o innych to lubisz? my tutaj rozmawiamy często o bardzo prywatnych sprawach, także wypadałoby się przedstawić, nie uważasz?

A tak o ogóle to miałam dzisiaj zajęcia z promotorem i powiedział, że nie ma żadnych zastrzeżeń do mojej pracy i mogę już ją drukować i oddać!!
Stary 2010-09-04, 16:23   #3869
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
nudzi wam się?
"damareyo" nie lubisz mówić(pisać) o sobie w internecie, ale czytać o innych to lubisz? my tutaj rozmawiamy często o bardzo prywatnych sprawach, także wypadałoby się przedstawić, nie uważasz?

A tak o ogóle to miałam dzisiaj zajęcia z promotorem i powiedział, że nie ma żadnych zastrzeżeń do mojej pracy i mogę już ją drukować i oddać!!
Czesc Madziulka
Wogole co to za laski nam sie pojawily i sobie jakies gadki prowadza na naszym watku

Gratuluje zatwierdzenia pracy super, ze nie ma zastrzezen
Stary 2010-09-04, 17:01   #3870
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Madziulka
Wogole co to za laski nam sie pojawily i sobie jakies gadki prowadza na naszym watku

Gratuluje zatwierdzenia pracy super, ze nie ma zastrzezen
żeby chociaż było wiadomo o co chodzi?

no też się cieszę! dzisiaj ją wydrukuję i jutro pojadę ją oprawić

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości