|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
A tak wogole dziewczyny to wlasnie ogladam fakty i pokazali miejscowosc w USA gdzie mieszka moja siostra i jest tam teraz huragan Earl podobno bylo grozno mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze bo nic sie nie odzywa od kilku dni ale to pewnie brak netu. Sama kiedys przezylam taki huragan jak tam bylismy mowie wam to byl koszmar te ich domy jak z tektury cale sie trzesly ale jakos przezylismy nigdy tego nie zapomne.
|
#3842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko! biedna musisz sie teraz stresowac co z siostra mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku i huragan ja ominal![]() Tak mi sie przypomnialo jak napisalam o USA..ogldalam wczoraj bardzo dobry film dokumentaly na Youtubie o Bildenbergach. Nie wiem czy o nich slyszalyscie, ale bardzo polecam film
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wrazenia byly i to nie male a z tego co wiem to dom mojej siostry jest nawet blisko plazy niestety. Wtedy jak my tam bylismy to mieszkalismy w innym domku i nie byl on tak blisko plazy a trzeslo tak ze szkoda gadac to co dopiero ona musi przezywac w tamtym domku koszmar Nie slyszalam o tym filmie
|
|
#3844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde biedna ja to bym sie strasznie bala jeszcze wlasnie tak blisko plazy napewno wszystko u niej dobrze, ale moze zadzwon do niej tak dla swietego spokoju zeby byc pewnym co? Niby to tak fajnie miszkac w USA ale kurde w takich sytuacjach to im wcale nie zazdroszcze http://www.youtube.com/watch?v=OVhRa...eature=related tutaj masz linka do tego filmu
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze jutro do nich zadzwonie o 12 bo maja miec dostaweMadziu tych na słupku nie widziałam, a na płaskim brązowe były taki z guzikami złotymi, o to Ci chodzi? 189 zł chyba te były ale byla fajna torba, tylko nie mam teraz $ na nią ![]() Esti mam nadzieję że nic się nie stało Twojej siostrze i że się niedługo odezwie my dziś oglądamy jakiś film, nie wiem jeszcze jaki, jutro opiekuję się dzieciaczkiem, ale bez Waldka żeby nie zaraził:P a w niedzielę chyba nic ciekawego.. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- o jest Wasza karczma w tym filmie? to koniecznie muszę obejrzeć ja znikam do chorego męża ![]() miłego wieczorku kobiety ![]() ja też się z Wami zżyłam
|
|
#3846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To milego wieczorku i zycz zdrowka mezusiowi papa ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
No dokladnie w takich momentach to nie fajnie tam mieszkac ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Madziu wlasnie ogladam sobie program tv na przyszly tydzien i zobaczylam ze w pon i wt na tvp1 beda Bracia i siostry ale o 1:30 w nocy co toza godzina tak wogole chyba od pierwszego odcinka wiec jesli masz mozliwosc nagrywania to mozesz sobie zobaczyc a noz Ci sie spodoba tak jak mnie
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mowilam Ci kiedys, ze ja dlugo lubie posiedziec![]() Dla mnie to tez jest kompletnie poroniony pomysl budowac sie na takich terenach. Tacy ludzie w sumie sami az prosza sie o nieszczescie jesli na terenach zagrozonych powodzia albo huraganami albo w ogole na podmoklych terenach A juz kompletnie dla mnie niezrozumiale dla mnie jest to jak inwestorzy moga budowa mieszkania na takich podmoklych teranach i jeszcze sprzedawac ludziom te mieszkania za cholernie duza kase
|
|
#3849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i jeszcze nie mialam okazji zajrzec na ten watek zonki idealne gastronomicznie ale musze konieczne sie poprawic pod tym wzgledem ![]() To udanego koncertu i extra zabawy Ci już zycze
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale trudno praca to praca nie ma na to rady Kto wie moze i tak zrobie najpier sklepy a potem relaks w wannie i hop pod kocyk
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-09-03 o 21:13 |
|
|
|
|
#3851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro siedzisz tak dlugo to kto wie moze dotrwasz No te tereny to jakas masakra i jesli ktos kupuje takie ziemie albo domy na wlasna odpowiedzialnosc to juz wogole szkoda gadac ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
kamien z serca jutro bedzie dzwonic to pogadamy sobie opowie co i jak
|
|
#3853 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie dziwie sie, ze u tesciowej czujesz sie nieswojo, niby juz tam mieszkasz i to Twoj dom, ale zawsze jakos tak dziwnie ![]() Ja sie strasznie ciesze, ze moja tesciowa przyjela mnie tak super i potrafila stworzyc jakas taka atmosfere, ze ja sie czuje tam jak w domu, ale tez sie bardzo o to obawialam i najpierw zanim jeszcze poznalam ja myslalam, ze bede czula sie nieswojo Jak juz bedziecie w swoim mieskznau zobaczysz od razu nabierzesz checi na pichcenie w swojej wlasnej kuchni ![]() Cytat:
|
|
#3854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Bo u mamy o zawsze miałam "wymówkę" że muszę się uczyć, a potem przygotowania do ślubu mnie pochłonęły.
|
|
#3855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie sie ciesze, ze u Twojej siostry jest wszystko dobrze ![]() Dziewczynki ide uprasowac pare rzeczy, wpadne do Was jeszcze niedlugo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3856 |
|
Wtajemniczenie
|
Okej dziewczyny ja uciekam do męża. To udanego weekendziku wszystkim życzę
|
#3857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby Luki wraca z pracy ale to pewnie on by chcial zeby go po calym dniu wymasowac a nie on mnie skoro ja mam wolne![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Tobie rowniez milego weekendu i slodkich snow na pozniej Buziaki papa ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
To milego prasowanka, Ja tak znikne kolo 23 30 bo wtedy wraca mezus takze do tej godz bede jeszcze na forum
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-09-03 o 21:36 |
|||
|
|
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj to sie troszke spoznialam kurde wlaczylam sobie "Jeszcze raz" i do pewnego momentu prasowalam, ale jak zobaczylam Zakopane juz przestalam Zycze wszystkim udanego weekendu
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To milego i owocnego szukania dzialek. Milego weekendu buziaczki papa
|
|
#3860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
signa toż to madmłzel, która dostała bana stałego za swojego hmmm wybryki, ale widać bez wizażu żyć nie może, więc wróciła w nowym wcieleniu - aniołka i myśli, że nikt nie wie, że to ona naiwna
|
||
|
|
|
#3861 |
|
BAN stały
|
Jaki piękny dziś dzień,humor dopisuje
Tylko szkoda,że pogoda do pupy
Edytowane przez damareyo Czas edycji: 2010-09-06 o 14:44 |
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
tyle ci powiem: powinnaś się leczyć
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- a już cynić tak nie musisz, że znasz moje nazwisko (bardzo zresztą dla Ciebie zabawne, co również świadczy o twoim niskim poziomie), bo i tak dzięki tobie już dawno nie jestem tu anonimowa. Na szczęscie nie mam się czego wstydzić, więc smiało poużywaj sobie póki nie dostaniesz kolejnego bana i nie bądź taka pewna, że jesteś anonimowa, ja się chętnie przejadę do metropolii Sulechów na tydzień przed swoim ślubikiem, daleko nie mam
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-09-04 o 12:57 |
|
|
|
#3863 |
|
BAN stały
|
Pije sobie kawke i jest super
Edytowane przez damareyo Czas edycji: 2010-09-06 o 14:43 |
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- i po co edytujesz... naprawde poużywaj sobie na mnie jesli poczujesz sie lepiej, nie zalezy mi |
|
|
|
|
#3865 |
|
BAN stały
|
Miły ten wasz wąteczek
Edytowane przez damareyo Czas edycji: 2010-09-06 o 14:42 |
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mogłaś olać mojego posta, nadal wiekszość myślałaby że ty to nie madmuazelle, łącznie ze złosiem... ale to nie w twoim stylu, zawsze musisz odbić piłeczkę, zemścić się, dowalić, prawda?
|
|
|
|
|
#3867 |
|
BAN stały
|
Pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez damareyo Czas edycji: 2010-09-06 o 14:41 |
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
"damareyo" nie lubisz mówić(pisać) o sobie w internecie, ale czytać o innych to lubisz? my tutaj rozmawiamy często o bardzo prywatnych sprawach, także wypadałoby się przedstawić, nie uważasz? ![]() A tak o ogóle to miałam dzisiaj zajęcia z promotorem i powiedział, że nie ma żadnych zastrzeżeń do mojej pracy i mogę już ją drukować i oddać!! ![]()
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole co to za laski nam sie pojawily i sobie jakies gadki prowadza na naszym watku Gratuluje zatwierdzenia pracy super, ze nie ma zastrzezen
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no też się cieszę! dzisiaj ją wydrukuję i jutro pojadę ją oprawić
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku i huragan ja ominal
napewno wszystko u niej dobrze, ale moze zadzwon do niej tak dla swietego spokoju zeby byc pewnym co?
czy czeka to sie wszystko okaze, ale bardzo bym chciala

chyba od pierwszego odcinka wiec jesli masz mozliwosc nagrywania to mozesz sobie zobaczyc a noz Ci sie spodoba tak jak mnie
Tam jest sporo fajnych przepisow

my tu do siebie mowimy po imieniu![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
super, ze nie ma zastrzezen