|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
zadnych poprawek, BRAWO!! GratulujeTez tak wlasnie weszlam na watek czytam i mysle co to do cholery ma byc przyszla taka ani be ani me ani kukuryku nagle wyskoczyla z ta wojna polsko-ruska a teraz jeszcze sobie druga sprowadzila i dyskutuja ktora ktorej niszczy zycie zasmiecajac nam watek przy tym![]() Damareyo, Claris takie sprawy zalatwia sie prywatnie, a nie wskakujac nagle komus w watek ni stad ni z owada ![]() Cytat:
![]() Bylam dzisiaj w tym pieprzonym H&M i co? Nic pojechalam na darmo, bo nic kompletnie nic nie bylo. Ani poncza, ani treginsow ani butow (byly te o ktorym mowila Monia, ale ja chcialam inne) ani koszuli, ani bluzek ani nic normalnie tak sie wkurzylam i wyszlam z niczym. A no i oczywiscie kaloszy dla mnie tez nie bylo Byly jedne fajne spodnie ale oczywiscie mojego rozmiaru tez nie bylo. Takze jestem wielce niezadowolona, a ja strasznie nie lubie chodzic na zakupy i wracac z niczym Mam nadzieje, ze koncert poprawi mi humor Lece ulozyc sobie wlosy, bo niedlugo musimy sie zbierac
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja u siebie w h&mie widziałam chyba poncza takie duże
|
|
#3873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
U mnie tak jak u Ciebie wrocilam z niczym Jakos wogole nic mi sie nie podobalo, nic nie zauroczylo a szkoda bo juz dawno nic nie kupowalam No ale trudno sie mowi, na pocieszenie kupilam sobie nowe czekoladki alpen gold gorzkie z nadzieniem malinowym i wisniowym bardzo dobre Przed chwilka ogladnelam Usta Usta z nowej serii na VOD za darmoche oczywiscie jak zawsze SUPER A teraz zaczynaja sie Kuchenne Rewolucje jak ja lubie ten program Mam nadzieje, ze koncert bedzie udany
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
O... też lubię "kuchenne rewolucje" a najbardziej jak się wydziera na tych właścicieli i nie oszczędza ich
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam, że dzisiaj był nowy odc
załapałam się na końcówkę
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ja piszac ze teraz zaczynaja sie kuchenne rewolucje mialam na mysli czas obecny, ale to juz sie domyslilas prawda
Fajny koncert ma byc na tvp2 Sabat czarownic same polskie znane piosenkarki moze byc spoko
|
#3878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- A co do kuchennych rewolucji to ja dzis powtóreczke musze ogladnac bo wczoraj sie nie dalo na tej imprezce rodzinnej nic ogladnac ![]() U mnie dzis piękne sloneczko ale niestety wiaterek zimny, moze uda mi sie meza i jego aparat na jakis spacerek wyciagnać Udanej niedzieli wszystkim zycze
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie ufarbowalam sobie wloski tzn moj kochany mezus mi ufarbowal na moja ulubiona czekoladke z Loreala![]() Tobie rowniez milej niedzieli
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie serdecznie
![]() U mnie wreszcie slonko Mezus ma dzis wolne i jutro ale musial isc na szkolenie ale badziew czyli kolejny dzien sie mijamy ale chociaz ten tydzien bedzie po mnie wieczorkiem przyjezdzal wiec bede szybko w domku
|
#3881 |
|
Zadomowienie
|
Dziendobry laski
ja sie dzisiaj melduje jako pierwsza narazie za dlugo nie posiedze, bo musze wyjsc zalatwic pewna sprawe, ale pozniej juz bede A mialo byc tak pienie...![]() A jak tam weekend, odpoczelyscie sobie? My sie super wybawilismy na koncercie No i zagrali jeden kawalek z najnowszej plyty, ktora ma byc dopiero na wiosne. Bardzo mi sie podobal Tylko byli mnie tylek, bo jak skakalam torba skakala razem ze mna i poobijala mi pupeA w niedziele robilam papryke i kolejna porcje musztardowych ogorasow, Alka sa przepyszne Ogladalam tez te Szpilki na Giewoncie o ktorych rozmawilysmy i powiem, ze to jakas PORAZKA Moze skusze sie na obejrzenie tego jeszcze raz ze wzgledu na widoki i moje kochane gory, ale to co tam zrobili z Zakopca, z gorali i w ogole z ludzi ktorzy tam mieszkaja to jakies nieporozumienie Myslalam, ze w filmie beda rozwalay mnie teksty typu "Duzy ciupaga, duzy chlop....." a tymczasem padlam po tekscie, ze taksowki to tam nowosc....A najlepsze bylo, ze gdzie w necie przeczytalam, ze ten chlopak co gra gorala i Pieczynska, ktora gra goralke super radza sobie z gwara chociaz nie sa z gor Uciekam zrobic sobie sniadanko i sie szykowac, zalatwie sprawe a potem do Was wracam
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, ze koncert sie udal Ja wypoczelam ale samotnie Co do filmu to ta ich gadka rzeczywiscie razi ale tak ogolem to zobaczymy moze sam watek bedzie fajny To milego zalatwiania, ja kolo 12 znikne wiec nie wiem czy bedziesz jak nie to milego calego dnia i pewnie do jutra buziaczki
|
|
#3883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie niestety nie dosc, ze nie ma slonce to jeszcze coraz bardziej zaczyna lac Dobrze, ze nie musze jakos daleko wychodzicSzkoda, ze tak sie zlozylo, ze jak mezus ma wolne to akurat wypadlo to szkolenie i nie bedzie sie widziec, ale przynajmniej fajnie ze bedzie po Ciebie przyjezdzal to bedziecie sie widzieli, a jak bedziesz szybciej w domku to tez bedziecie mieli jeszcze czas dla siebie
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale trudno tak bywa Madziulka a ja mam pytanko czy to Ty nam kiedys mowilas o jakiejs sprawie, ze jak Ci sie uda zalatwic to nam powiesz? bo nie pamietam kto to mowil ale wiem ze byla taka sutuacja wszystkie bylysmy takie ciekawe ale chyba sprawa ucichla i sie nie dowiedzialysmy tak mi sie wydaje
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
Wow, co to za burza przeszła nam przez wątek? ![]() Gratuluję Kochana Madziu, super że Ci ogóreczki wyszły Ja swoich jeszcze nie próbowałam ![]() Po weekendzie jestem wypoczęta, wyspana i zregenerowana Pogody nie było, więc w sobotę byłam na zakupach w galerii i kupiłam sobie super bluzę kangurkę w H&M, topy i bokserki w różnych kolorach, bo były po 9,9 i 19,90zł. A w niedzielę było lenistwo przy Chirurgach. Dzisiaj skończymy 4 sezon, bo nam jeszcze tylko 2 odcinki zostały
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie, ze tyle nakupowalas mnie sie jakos nic nie trafilo Idziecie jak burza z tymi chirurgami jeszcze tylko 2 sezony i jestes gotowa na kolejny
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wciągnęło nas strasznie. Wczoraj cały dzień oglądaliśmy pod kocykiem. Przerwy były tylko na jedzonko
|
|
|
|
|
#3888 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Watek tych szpilek, tzn sama historia tej dziewczyny zapowiada sie ciekawie tylko kurde...zagraniczne seriale moga robic tak fajnie, a w polskim jak jest fajny watek to musza spieprzyc otoczke nie dziwie sie, ze potem nikt nie lubi Warszawy jak nawet w serialu musza siebie i innych tak przedstawiac![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Ci super, ze tak sie opkupilas nawet nie tyle, ze rozmiaru ale nawet tych rzeczy co sobie upatrzylam nie bylo![]() Ok teraz to ja serio uciekam, mam nadzieje ze niedlugo bede bo nie chce mi sie lazic po tym deszczu
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mowili do jakiego czasu beda dzwonic bo wiesz moze dopiero za jakis czas oddzwonia ale nawet jak nic nie wypali to i tak mialas wielka atrakcje
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam na jakiś czas. Muszę troszkę popracować
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
I ja się melduję po tej weekendowej nieobecności Wróciliśmy znad morza wczoraj o 23:00. Było bosko!!! Wujkowie mieszkają w małej mieścince obok lasu, tak, że wieczorami sarenki im zaglądają do pokoju W piątek jak zajechaliśmy były oczywiście opowieści co u nas, co u nich, wspominanie ślubu i takie tam. W sobotę pojechaliśmy nad morze. Pogoda dopisała, było słonecznie ale zimno. Choć co niektórzy leżeli w stronach i się opalali ![]() Ach było cudownie Teraz wujkowie zaprosili nas żebyśmy przyjechali zobaczyć morze zimą Pewnie skorzystamy z tego zaproszenia, bo nigdy nie widziałam morza w zimie, kiedy śnieg leży na plaży Szkoda tylko, że ten weekend tak szybko minął ![]() Wy natomiast nieźle popisałyście Kilka stronek miałam do nadrabiania Madziula, ja też zazdroszczę tego domku w górach Mam nadzieję, że szybciutko znajdziecie działeczkę i rozpoczniecie budowę domku ![]() Powiem Ci, że moja siostra odkąd zaczęła mieszkać w Poznaniu też jakoś tak jakby "nie moja" jest. Wszystko w dużej mierze jest też przez tego jej faceta, bo rzadko kiedy przyjeżdża do domu, a żeby nas zaprosiła z mamą do siebie to już musi być święto!!! W tym tygodniu mamy niby do niej jechać, ale kto wie, czy nas zaprosi do domu, czy czasami nie będzie to tylko runda po centrach handlowych ![]() Esti, dobrze, że z Twoją siostrą się wszystko wyjaśniło!!! Pewnie się nieźle denerwowałaś, sama bym chyba nie wytrzymała wiedząc, że mojej siostrze mogło by się cosik stać!!! Na szczęście wszystko dobrze się skończyło ![]() Co do spotkanka to jak pisałam wcześniej, jestem baaaardzo ZA!!! W przyszłym roku będę gdzieś na Śląsku, we Woli czy gdzieś tam na weselu Piotrka brata więc można by się wtedy spotkać ![]() A tego wtargnięcia na nasz wątek nie będę komentować, bo nie wiem, co to miało być
|
#3892 | |
|
Zadomowienie
|
A ja juz jestem
szybciutko sie zalatwilam, ale kurde pogoda koszmarna![]() Esti zalapalam sie jeszcze na Ciebie? ![]() Cytat:
o tyle dobrze, ze szukali kosmetologa wiec nie bylo tabunow dziewczyn i czekania 5h w kolejce na swoja kolej. Liczyli niby 15min na kazdego, ja mialam byc na 10.15 a sam casting zaczynal sie o 10. Jak przyszlam byla jedna laska przede mna, ale w ogole nie mogla ogarnac tekstu i ciagle sie mylila i bala kamery dlatego byla chyba ze 40min i musieli najpierw z nia gadac przed kamera zeby sie oswoila Potem w koncu bylam ja w kazdym razie fajnie sie bawilam na tym castingu
|
|
#3893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Anulka A jak tam Jastrzebia, mowisz ze jeszcze byly stragany i wszystko pootwierane? Jastrzebia jest o tyle fajna, ze tam organizuja duzo wczasow dla grubasow i praktycznie duzo jest pootwierane A jak tam plaza, nadal taka malutka?? Jak ja bylam pare let temu juz przeszedl w lato sztorm i byla paskudna pogoda i od tego czasu plaza zaczela sie coraz bardziej zmniejszac Widze, ze z Twoja siostra jest to samo co z moja A to teraz zeby Zuza sie zajac, a to zeby tata im cos tam pomogl w remoncie i tez wszystko przez tego jej meza i przez PoznanCo do spotkania to dobry pomysl spotkac sie jak bedziesz na dole Alusia ma niedaleko, Esti i Monia tez, ja to wiadomo a Age i Madzie sciagniemy sila A kiedy dokladnie macie to wesele?
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkad wrocilas to nie mialysmy jeszcze okazji pogadac Fajnie, ze weekend byl udany i ze masz tak blisko nad morze, ja nawet jakbym chciala wyskoczyc na weekend to sie nie oplaca bo mam daleko No tez sie ciesze, ze wszystko okazalo sie ok umojej siostry kamien z serca Tez nie wiemy co to bylo i jaki mialo cel ta ich gadka na naszym watku no ale ich sprawa ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Jeszcze jestem wiadomo nie wiesz jakie byly laski za Toba ale nadzieje zawsze mozesz jeszcze miec
|
|
#3895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zobaczymy, bedzie co ma byc
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
jestem &%$@!###$^ !! byłam po raz kolejny u dyrektora takiego centrum kultury i sportu pogadać z nim o praktyki i co się okazało!!?? że oni nie organizują meczu, tylko boiska wypożyczają no kurde! nie mógł mi tego ostatnim razem powiedzieć!! praktyki muszę zrobić do końca września! dał mi nr do prezesa jakiegoś tam klubu sportowego... Jestem wkurzona jak nigdy dotąd :/
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja spadam bo sie musze szykowac. Milego dnia i do jutra buziaki dziewczyny
|
|
#3898 |
|
Zadomowienie
|
Hej-ja z powrotem w pracy...
chyba się nie wylogowałam w środę-faktycznie jak poszłam do lekarza, to dostałam 2dni zwolnienia (czwartek i piątek, bo w soboty na szczęście nie pracuję).Wynudziłam się strasznie-mąż do pracy szedł o 8 i wracał o 18 ![]() na szczęście mama mnie odwiedzała. u mnie rano było aż 5,4stopnia. Cholera by wzięła,że tak szybko jesień przyszła.... W sobotę wyszłam (samochodem pojechałam)z Mamą do miasta-miałyśmy połazić po sklepach,ale po odwiedzeniu dwóch stwierdziłam,że pogoda głupia (raz zimno, raz gorąco) i nie był to najlepszy pomysł,żeby na miasto iść. Wróciłam szybciutko do domku, zrobiłam obiad (w sobotę mąż też pracuje i był w domu o 16): zupkę, drugie danie i nawewt ciasto drożdżowe z malinkami zrobiłam (2raz piekłam dopiero, ale wychodzi smakowite ![]() w sobotę wieczorkiem zaprosiliśmy znajomych na piwko i było fajnie. Wczoraj wizyta u teściowe, potem do nas przyszła moja mama-a ja się mogłam pochwalić ciastem ![]() MAm nadzieję,że udał Wam się weekend, bo mi tak w miarę. Widzę,że teraz się sporo u Was pozmieniało z pracą-współczuję. Ja co prawda pracuję,ale szukam czegoś i nic ciekawego nie mogę znaleźć ![]() ostatnio przegapiłam (podejrzewam,że ogłoszenie dali późno) ofertę z urzędu miasta do wydziału spraw obywatelskich-trochę żałuję... |
|
|
|
#3899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ja dopiero o tej porze bo od rana znów zamieszanie w pracy, szef sie rochorował i musiała poprzepisywać pacjentow z dzisiaj i jutra czyli znów non stop na telefonie wisiałam Ale za to jutro będe miała wolne Okej ide cosik przekąsić i zabieram się za czytanie tego co od rana napisalyscie ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Dobrze tak, a nawet trzeba sobie czasem poszaleć Odnoście tego serialu to mi również jakoś specjalnie nie przypadł do gustu ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() Ala ja to Ci jeszcze raz podziękuję za polecenie tego chomiczka do ściagania filmików. Poprosiłam męza o sciagniecie 6 sezonu dr Housa, początkowo mnie wysmiał że po co bez sensu itd itp. A później to tak sie wciagnal że brzydal nie poczekal az skoncze prasowac i sam zaczał oglądać
|
|
#3900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słonko niby świeciło, ale wiał strasznie zimny wiatr i dlatego tak podziwiałam tych co niektórych ludzi opalających się, bo ja sama byłam w skórzanej kurteczce, a pod spodem miałam jeszcze sweterek i przewiązana byłam chustką ![]() Plaża w Jastrzębiej nadal taka malusia Byłam tam kilka ładnych lat temu na wakacjach, dużo się od tamtej pory zmieniło. Osobiście bym tam jednak się na wakacje nie wybrała, jakoś za smętnie tam ![]() To weselicho ma być niby w ostatni weekend sierpnia i na pewno zostaniemy tam kilka dni, bo tak jak Wam pisałam, mamy zamiar wjechać do Zako i Krakowa Więc może wtedy byśmy się spotkały? Ściągniemy wszystkie dziewczyny i usiądziemy w końcu przy jakiejś kawce, herbatce, soczku czy piwku![]() Cytat:
Rzeczywiście nie miałyśmy od mojego powrotu z wakacji jeszcze pogadać, wiecznie cosik Ale Ty w pracy, albo ja na wyjazdach ![]() No, nad morze mamy blisko, choć bliżej nam w strony Aguli Wujkowie mieszkają koło Wejherowa i droga od razu była 2 godziny dłuższa. W ogóle jakbyśmy nie jechali autostradą to jeszcze o godzinę dłużej byśmy jechali. Ale warto było Teraz chciałabym pojechac do nich jeszcze zimą, żeby zobaczyć wtedy morze. Podobno jest piękne Cytat:
Madziula, czyli jak się do Ciebie odezwą to będziemy mieć medialną koleżankę i jak się już spotkamy to pierwsze co to poprosimy o autograf Powiem Ci, że podziwiam Cię, bo sama chyba bym się jednak troszkę peszyła przed kamerą Bałam się, że na ślubie będę uciekać przed kamerzystą ale na szczęście się tak nie stało Jak mnie Piotrek kameruje to też nie uciekam, ale wiadomo Piotrek to nie facet z tv
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

my tutaj rozmawiamy często o bardzo prywatnych sprawach, także wypadałoby się przedstawić, nie uważasz? 

zadnych poprawek, BRAWO!! Gratuluje
przyszla taka ani be ani me ani kukuryku nagle wyskoczyla z ta wojna polsko-ruska a teraz jeszcze sobie druga sprowadzila i dyskutuja ktora ktorej niszczy zycie zasmiecajac nam watek przy tym

załapałam się na końcówkę