Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-04, 16:28   #1231
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
OK, pojmuję niuanse
Ja też mam co zgubić jeszcze (z brzucha głównie), choć ludzie mi móią (wczoraj przyjaciele na przykład) "Przestań się już odchudzać, bo znikniesz"... To miłe, ale ja w lustrze widzę, że brzuszyna jeszcze się fałduje niefajnie i trza się tego dziada pozbyć stamtąd...
No to czekamy na się wzajemnie i Alex też z nami się spręża
no. od wtorku sie z Wami tak sprzężne, tak sie zaatakuje tym bialkiem, ze uderzeniowka to bedzie przy tym pikus

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Napiszę Ci szczerze, że brzuszek mam płaski, boczków nie mam. Ale dupsko i uda tzw bryczesy hie hie hie z natury mam szerokie biodra, to to wiem ale plus sadło...szawa dwudrzwiowa z lustrem
jest jeden plus posiadania szerokich bioder od urodzenia
jak urodzilam dziecko to mi sie nie rozlazly na boki, a szwagierce, ktora zawsze byla waziutka i 50kg wazyla, po ciazy nawet jak juz schudnie do tych 50 to i tak w swoje stare spodnie nie wejdzie. sie rozeszlo i dupa zimna
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:29   #1232
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
aj tam, przezywasz.... jak mi sie lydka konczy to od razu pieta jest... ja to dopiero mam zanim kostki
Ha hahaha mam to samo, łydka i pięta

Oki, ja narazie spadam. Widymy się później

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-09-04 o 16:32
Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:33   #1233
majka99
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Jestem Majka, mam 17 lat. Nie mam nadwagi. Moja waga wynosi 62 kg, mam 164 cm. Mimo tego, że moja waga jest prawidłowa, źle się czuje w swoim ciele. Nie jestem do końca zadowolona, mam brzuch i do tego duże piersi co jest przekleństwem. Przeczytałam obydwie książki i zacznę od poniedziałku. Mogę się tu do was przyłączyć ? Bo razem do zawsze raźniej ) Pozdrawiam, buziaki )
majka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:33   #1234
missines
Raczkowanie

O żesz w mordę, SPARTA ale fajna laska z Ciebie!!!! No bombowo teraz wyglądasz!

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:40   #1235
sylwia_o3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość

Witamy i zapraszamy Widzę, że mamy do czynienia z osóbką świadomą i gotową stawić czoła nadprogramowym kilogramom! Z nami na pewno będzie Ci łatwiej, przekonałam się na własnej skórze (zresztą, nie ja jedyna). Trzymam kciuki, zeby jak najszybciej Ci zleciało . Cóż, to że przedłużyłaś niepotrzebnie uderzeniówkę już jest nie do odwrocenia, a więc miejmy nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na Twoje odchudzanie.
Póki co- świetny wynik Dasz radę, na pewno te utracone kg mobilizują Cie do dalszej walki.
I niech mi ktoś powie, że Dukan nie jest wspaniały!
Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość

Sylwia, witamy, dawaj do nas, będzie Ci łatwiej. My tu mamy niezły jarmark
Dobrze, że świadoma jesteś, to wiele ułatwia i nie stwarza zagrożeń dla Ciebie przede wszystkim.
Powodzenia Ci życzę, będzie dobrze, zobaczysz
Cytat:

Sylwia, witamy, dawaj do nas, będzie Ci łatwiej. My tu mamy niezły jarmark
Dobrze, że świadoma jesteś, to wiele ułatwia i nie stwarza zagrożeń dla Ciebie przede wszystkim.
Powodzenia Ci życzę, będzie dobrze, zobaczysz
Dokładnie, ja dałam radę pognałam raćki w rajstopie hen daleko haha[/QUOTE]

Dzięki Dukaneczki za ciepłe przywitanie i przyjęcie do waszego grona Mam zamiar miło z Wami spędzać czas..
Sparta muszę potwierdzić słowa dziewczyn... Za***iaszcza laska z Ciebie.. gratulejszyn
A z raciek się nie śmieje... niestety moje nogi nie dużo się różnią.. Ale to się zmieni.. Z Wami napewno dam rade
sylwia_o3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:47   #1236
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majka99 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Jestem Majka, mam 17 lat. Nie mam nadwagi. Moja waga wynosi 62 kg, mam 164 cm. Mimo tego, że moja waga jest prawidłowa, źle się czuje w swoim ciele. Nie jestem do końca zadowolona, mam brzuch i do tego duże piersi co jest przekleństwem. Przeczytałam obydwie książki i zacznę od poniedziałku. Mogę się tu do was przyłączyć ? Bo razem do zawsze raźniej ) Pozdrawiam, buziaki )
Witaj Majeczko. Ale teścik zrobiłąś sobie? Co Ci doktorek powiedział? Zrób, może on jakieś sugestie ma dla Ciebie. Może Ci tez powiedzieć, że nie masz nadwagi i nie poda żadnych zaleceń
Z uderzenióką nie przesadź, broń Boże. Przy Twojej małej ilości kilo do zrzucenia (ile chcesz? ze 4-5?) U nie może trwać dłużej niż 2 dni.
Powodzenia Ci życzę.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:56   #1237
ulciak85
Raczkowanie

GG do ulciak85

Ja tu kilka dni nie miałam jak zajrzeć, dzisiaj wchodzę a tu już tyle stron się namnożyło, nie mam nawet czasu czytać ;(

Ale jakby ktoś kiedyś potrzebował:
Skrobia kukurydziana - Koszalin - sklepik Dobre Jadło posiada, chyba jako jedyny... ech, tydzień się naszukałam!

Zmykam piec chlebek, paaa
ulciak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 17:10   #1238
Moonique2
Raczkowanie

Witam chciałabym uzyskać trochę wsparcia... Z Dukanem miałam do czynienia kilka miesiecy temu... udało mi się schudnać z 65 na 59... przez wakacje odpuściłam sobie zupełnie odchudzanie na szczęście nic nie przytyłam przez te dwa miesiące. Dziś rano ważyłam 59,5 brakuje mi jeszcze około 5 kg do prawidłowej wagi według testu powinnam ważyć 53,4. Może pisanie tutaj pomoże mi w konsekwentnym trzymaniu się zasad diety. Pozdrawiam
Stary 2010-09-04, 17:54   #1239
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez Moonique2 Pokaż wiadomość
Witam chciałabym uzyskać trochę wsparcia... Z Dukanem miałam do czynienia kilka miesiecy temu... udało mi się schudnać z 65 na 59... przez wakacje odpuściłam sobie zupełnie odchudzanie na szczęście nic nie przytyłam przez te dwa miesiące. Dziś rano ważyłam 59,5 brakuje mi jeszcze około 5 kg do prawidłowej wagi według testu powinnam ważyć 53,4. Może pisanie tutaj pomoże mi w konsekwentnym trzymaniu się zasad diety. Pozdrawiam
na pewno pomoże Witamy i zapraszamy!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 18:28   #1240
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

hej kochane

SPARTA jesteś chudzinką!!!! nie chudnij wiecej!!!!!!!

WSZYSTKIM gratuluje spadków!!!!!!

u mnie nerwica goni nadzieje, w koncu nic nie wiem na 100% ale oczywiscie juz widze siebie na łożu śmierci... wykanczam sie psychicznie dlatego nie odpalam kompa bo jak tylko podchodze to od razu czytam co mi grozi i wyję..
bylam dzis z mamą i TŻ u takiego księdza, który leczy swoją energią, nie wiem czy w to wierzę bo ja religijna to nie jestem... ale działania takich mocy nie wykluczam.. nic nie czułam, żadnego ciepła.. ale podobno on ma na koncie wyleczenia nawet z ostrych białaczek...
jesli chodzi o nadplytkowosc to wylecza ok 80% !!!!
zobaczymy... nie zaszkodzi mi pojezdzic do Niego pare razy..
a moze to tylko zwykle zapalenie i bedzie dobrze..

sorki, że robię tu sobie pamiętnik i sie zwierzam ale TŻ nie pozwala mi plakac ani sie dołowac i żalić, nie mam gdzie tego wyrzucić.. chociaz Wam napiszę jak mi źle...
Stary 2010-09-04, 18:33   #1241
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
hej kochane

WSZYSTKIM gratuluje spadków!!!!!!

u mnie nerwica goni nadzieje, w koncu nic nie wiem na 100% ale oczywiscie juz widze siebie na łożu śmierci... wykanczam sie psychicznie dlatego nie odpalam kompa bo jak tylko podchodze to od razu czytam co mi grozi i wyję..
bylam dzis z mamą i TŻ u takiego księdza, który leczy swoją energią, nie wiem czy w to wierzę bo ja religijna to nie jestem... ale działania takich mocy nie wykluczam.. nic nie czułam, żadnego ciepła.. ale podobno on ma na koncie wyleczenia nawet z ostrych białaczek...
jesli chodzi o nadplytkowosc to wylecza ok 80% !!!!
zobaczymy... nie zaszkodzi mi pojezdzic do Niego pare razy..
a moze to tylko zwykle zapalenie i bedzie dobrze..

sorki, że robię tu sobie pamiętnik i sie zwierzam ale TŻ nie pozwala mi plakac ani sie dołowac i żalić, nie mam gdzie tego wyrzucić.. chociaz Wam napiszę jak mi źle...
Pisz co tylko chcesz i jak często tego potrzebujesz! Wiedz, że masz w nas wsparcie. Mam nadzieję, że ksiądz pomoże, ja też nie z religijnych, ale skoro innym pomógł, to na pewno i Tobie! Pamiętaj, żebyś była dobrej myśli, wiem, że to trudne, ale nie poddawaj się Ja jestem przekonana, że wszystko się dobrze rozwiąże i nadal trzymam i myślę o Tobie!
Stary 2010-09-04, 18:37   #1242
diablica9
Raczkowanie

Dziewczyny Wy jesteście doświadczone Dukanki to może mnie trochę wesprzecie... Właśnie skończyłam 1 fazę diety, jestem 1 dzień na fazie drugiej i nic nie schudłam... A naprawdę trzymam się dzielnie, nie zgrzeszyłam i jem tylko to co trzeba! Jem dużo, nie ograniczam się. 1 faza trwała u mnie 5 dni...

diablica9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 18:45   #1243
Moonique2
Raczkowanie

To że nic nie schudłaś może oznaczać że nie miałaś dużo wody w swoim organiźmie a na fazie pierwszej tylko z tego powodu traci sie kilogramy na drugiej zaczyna się utrata tłuszczu

(:tysia dziekuję za przywitanie

Edytowane przez Moonique2
Czas edycji: 2010-09-04 o 18:46
Moonique2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 18:48   #1244
diablica9
Raczkowanie

Moonique2 mam nadzieję, że jest jak mówisz... Bo nie chcę się poddawać. Ale jak zobaczyłam ile z Was pochudły po uderzeniowej to się troszkę podłamałam Trzeba być wytrwałym.

Mogę się do Was dołączyć?

Stary 2010-09-04, 18:51   #1245
Moonique2
Raczkowanie

Ja na uderzeniowej schudłam około 1 kg a później zaczęło leciec wiec to nie powód do zmartwień moim zdaniem
Stary 2010-09-04, 18:53   #1246
diablica9
Raczkowanie

To super, myślałam że tylko ja tak mam:P

Stary 2010-09-04, 18:55   #1247
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
i bardzo dobrze. ja tez tak mam ze musze z siebie wyrzucic, bo inaczej mnie to dusi od srodka!!!
zal sie nam ile wlezie!!
bedzie dobrze. zobaczysz kochana. nie poddawaj sie! juz niedlugo bedziesz sie z tego smiala, jak okaze sie ze to cos niepowaznego
trzymam kciuki mocno mocno

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-09-04 o 18:57
Stary 2010-09-04, 18:58   #1248
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Pisz co tylko chcesz i jak często tego potrzebujesz! Wiedz, że masz w nas wsparcie. Mam nadzieję, że ksiądz pomoże, ja też nie z religijnych, ale skoro innym pomógł, to na pewno i Tobie! Pamiętaj, żebyś była dobrej myśli, wiem, że to trudne, ale nie poddawaj się Ja jestem przekonana, że wszystko się dobrze rozwiąże i nadal trzymam i myślę o Tobie!
dziekuje
ja musze sobie pogadac.... i naprawde marze o tym zebym tylko panikowala i psula Wam nerwy niepotrzebnie....
jesli bedzie wszystko ok to stawiam wielką ogromną flachę i zapraszam was wszystkie na nią!!!!
Stary 2010-09-04, 19:06   #1249
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
O żesz w mordę, SPARTA ale fajna laska z Ciebie!!!! No bombowo teraz wyglądasz!
Dziękuję, jeszcze jeszcze troszkę muszę pasy zacisnąć
Cytat:
Napisane przez sylwia_o3 Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja dałam radę pognałam raćki w rajstopie hen daleko haha

WSZYSTKIM gratuluje spadków!!!!!! QUOTE]
Kochana ja trzymam kciuki za Ciebie najmocnej jak się da, aż mnie grube paluchy bola hie hie hie !!! Damy radę!

Muszę jeszcze ciut schudnąć, w tych spodniach nie widać bryczesów z moich ud

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Sparta muszę potwierdzić słowa dziewczyn... Za***iaszcza laska z Ciebie.. gratulejszyn
A z raciek się nie śmieje... niestety moje nogi nie dużo się różnią.. Ale to się zmieni.. Z Wami napewno dam rade
Dziękuję
Niestety..zazdroszczę nóg np Jennifer Lopez, mimo wielkiej dupy ma chude łydy z kostakmi

Nie mogę przestać się śmiać z mojego zdjęcia z raćkami i w kapeluszu kowbojskim hahahahaha

Stary 2010-09-04, 19:22   #1250
sylwia_o3
Przyczajenie

Sparta chyba nie chciałabyś zastąpić swoich raciek tym: http://www.blastro.com/artists/artis...hoto3.jpg.html
to zdjęcie jest pewnie bez retuszu... a reszta to sztuczna szczupłość z pomocą photoshopa. Bynajmniej ja to tak postrzegam. Oczywiście nie mówię że JLO to nie fajna laska ale am tabun ludzi którzy pracują nad jej uroda dzień w dzień... Wiec brawa dla Ciebie, że bez tuzina specjalistów wyglądasz świetnie
Stary 2010-09-04, 19:44   #1251
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Sparta chyba nie chciałabyś zastąpić swoich raciek tym: http://www.blastro.com/artists/artis...hoto3.jpg.html
to zdjęcie jest pewnie bez retuszu... a reszta to sztuczna szczupłość z pomocą photoshopa. Bynajmniej ja to tak postrzegam. Oczywiście nie mówię że JLO to nie fajna laska ale am tabun ludzi którzy pracują nad jej uroda dzień w dzień... Wiec brawa dla Ciebie, że bez tuzina specjalistów wyglądasz świetnie
Ojej dziękuję
Fakt faktem, ale ona ma mega dupsko a szczupłe łydy i nie tylko ona, moja znajoma ma też takowoą budowę ciała

Stary 2010-09-04, 19:57   #1252
sudenly
Zakorzenienie

hej kochane moje ja wpadam tu tylko na chwile bo mam doła, waga mi nie chce spadac organzim mi sie buntuje, mam plamienia, poklocilam sie z facetem i w ogole lipa...ale chcialam powiedziec jedno : Sparta lasencja z Ciebie jak ta lala...zamien sie ze mna i zrzuc za mnie te wredne kilogramy ktore nie chca sie ode mnie wyniesc pozdrawiam kochane

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 19:59   #1253
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje
ja musze sobie pogadac.... i naprawde marze o tym zebym tylko panikowala i psula Wam nerwy niepotrzebnie....
jesli bedzie wszystko ok to stawiam wielką ogromną flachę i zapraszam was wszystkie na nią!!!!
to ja się sprężam, żeby szybko na III wskoczyć i móc wypić z Tobą
Stary 2010-09-04, 20:06   #1254
sylwia_o3
Przyczajenie

Cytat:
Ojej dziękuję
Fakt faktem, ale ona ma mega dupsko a szczupłe łydy i nie tylko ona, moja znajoma ma też takowoą budowę ciała
Tak.. też mam taką znajoma która miała kobiece kształty tego typu.. MIAŁA bo jej się sporo przytyło i wyobraź sobie wszystko poszło jej w uda, tyłek i brzunio, a góra i łydeczka nadal szczuplutkie.. Górę nosi 40-42 a dół coś około 50.. Więc nie wiem czy taka figura to zbawienie czy przekleństwo..
Stary 2010-09-04, 20:07   #1255
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze. ja tez tak mam ze musze z siebie wyrzucic, bo inaczej mnie to dusi od srodka!!!
zal sie nam ile wlezie!!
bedzie dobrze. zobaczysz kochana. nie poddawaj sie! juz niedlugo bedziesz sie z tego smiala, jak okaze sie ze to cos niepowaznego
trzymam kciuki mocno mocno
No i święte słowa, siostro,podpisuj się obiema rękami.
Czarownica, masz nas po to właśnie. My Cię zawsze wysłuchamy i wesprzemy jak potrafimy. Pisz kiedy tylko masz taką potrzebę...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 20:43   #1256
ROZALKA4
Rozeznanie

dziewczyny musze Wam powiedzieć i rozśmieszyć Was co dostałam od mojego męza na rocznicę ślubu i jak mnie wspiera w moich zmaganiach hahaha

kupił mi koszulkę nocną i wszystko ładnie pięknie tylko rozmiar mniejszą i powiedział mi że koszulka jest dobra tylko ja mam się do niej wpasować )
ROZALKA4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:10   #1257
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ROZALKA4 Pokaż wiadomość
dziewczyny musze Wam powiedzieć i rozśmieszyć Was co dostałam od mojego męza na rocznicę ślubu i jak mnie wspiera w moich zmaganiach hahaha

kupił mi koszulkę nocną i wszystko ładnie pięknie tylko rozmiar mniejszą i powiedział mi że koszulka jest dobra tylko ja mam się do niej wpasować )
no super
Stary 2010-09-04, 21:11   #1258
ROZALKA4
Rozeznanie

Cytat:

dziewczynki czy moja wypowiedz nie na temat miło dba zebym miala mobilizacje
ROZALKA4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:21   #1259
sylwia_o3
Przyczajenie

Cytat:
dziewczynki czy moja wypowiedz nie na temat miło dba zebym miala mobilizacje
dla mężusia dba o Twoją motywacje i to jest najważniejsze
ja też bym chciała napisać coś nie na temat... oglądam właśnie "mam talent" i no kutwa łzy mi poleciały.. chyba przez tą dietę się jakaś wrażliwa zrobiłam
Stary 2010-09-04, 21:23   #1260
SimplyDivine
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

U mnie dzis spadek 0.8 kg, ale nastroj wciaz do kitu...

Zmykam sie kapac, moze mnie to troche zrelaskuje bo ani zakupy, ani sprzatanie, ani ten spadek poranny nie potrafily pomoc...

Gratuluje wszystkim spadeczkow i witam swiezynki

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości