Panny Młode Kielce - część 7 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-04, 15:07   #121
ania1877
Ania1877

Dot.: Panny Młode Kielce - część 7

Wreszcie ustaliliśmy termin naszego wesela na 11.08.2012 r..Oczywiście musiałam iść na ustępstwo jeśli chodzi o sale, ale jakoś to przeżyje. Zespół jest ten który najbardziej chcialiśmy czyli Comapol, akurat miał ten termin wolny i już wstępną umowe podpisaliśmy. Jeszcze chcielibyśmy zamówić w tym roku kucharke, ale na tą chwile cięzko nam idzie. Wstępnie zaklepaliśmy sobie termin u córki pani Brożyny, ale nie wiemy. Gotowała może u którejś z was? Nas najbardziej zdziwiło to, że nie mówi co potrzeba na kilogramy tylko na połówki. I dlatego się zastanawiamy. Jak wy myślicie? Aha i jeszcze zastanawiamy się czy fotografa i kamerzyste te w tym roku zamówić. Orientujecie się jak u nich z terminami? I możecie polecić kogoś kto fajnie robi, ale nie woła astronomicznych kwot? Zastanawialiśmy się nad PRO-VIDEO, słyszałą któraś z was o nich, bo nie mogłam nigdzie znaleść opinii.A niechcemy brać całkowicie w ciemno.
ania1877 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 15:32   #122
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez izzunja Pokaż wiadomość
Jestem po pierwszym polowaniu na suknię I powiem Wam dziewczynki, że już wiem czego szukam Mam na oku dwa modele i powiem szczerze, że mało brakowało, a bym się zdecydowała na pierwszą z nich, ale pojawiła się ta druga i mam dylemat
Jakie jakie

Hej Ania Fajna data ślubu - moje urodziny
A w jakiej sali masz wesele?

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 15:51   #123
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania1877 Pokaż wiadomość
Wreszcie ustaliliśmy termin naszego wesela na 11.08.2012 r..Oczywiście musiałam iść na ustępstwo jeśli chodzi o sale, ale jakoś to przeżyje. Zespół jest ten który najbardziej chcialiśmy czyli Comapol, akurat miał ten termin wolny i już wstępną umowe podpisaliśmy. Jeszcze chcielibyśmy zamówić w tym roku kucharke, ale na tą chwile cięzko nam idzie. Wstępnie zaklepaliśmy sobie termin u córki pani Brożyny, ale nie wiemy. Gotowała może u którejś z was? Nas najbardziej zdziwiło to, że nie mówi co potrzeba na kilogramy tylko na połówki. I dlatego się zastanawiamy. Jak wy myślicie? Aha i jeszcze zastanawiamy się czy fotografa i kamerzyste te w tym roku zamówić. Orientujecie się jak u nich z terminami? I możecie polecić kogoś kto fajnie robi, ale nie woła astronomicznych kwot? Zastanawialiśmy się nad PRO-VIDEO, słyszałą któraś z was o nich, bo nie mogłam nigdzie znaleść opinii.A niechcemy brać całkowicie w ciemno.
Gratulacje! Myslę że możecie sie spokojnie rozejrzeć za foto i video... niestety nie znam opinii o PRO-VIDEO. ja mam np. Krzysztofa Bieńka, nam też zależało na cenie nie z kosmosu. To jest tata Kuby Bieńka, maja podobny styl a jest duzo tańszy. Pracuje razem z żoną, mają różne ceny w zależności od tego co się chce ale podstawowe foto czy video to koszt jakichś 1200zł /jedno na 2011rok. a plener w innym dniu foto i video razem kosztuje 700zł.
co prawda 6 lat temu, ale obsługiwał wesele mojego brata i byli bardzo zadowoleni.
a z tego co się orientuję to najlepszą opinię ma M. Kowalczyk ale ceny z tego co wiem też ma fajne
Fajne zdjęcia robi też Zimmer i Jakub Bieniek, myślę że macie dużo czasu i pole do popisu w wyborze foto i video także życzę powodzenia !!!

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:

Jestem po pierwszym polowaniu na suknię I powiem Wam dziewczynki, że już wiem czego szukam Mam na oku dwa modele i powiem szczerze, że mało brakowało, a bym się zdecydowała na pierwszą z nich, ale pojawiła się ta druga i mam dylemat
pochwal się co masz na oku
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 17:52   #124
sjoanna
Zakorzenienie

dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto - Wszystkiego najlepszego!

Lowczyni - szkoda że nie przeczytałam zaproszenia na ślub wcześniej.

ania1877 - gratulacje za ustalenie terminu

Jestem zadowolona z pana Michała z pf38 i fryzurki. Włosy odciążył i skrócił. Kolorek też mam nowy a właściwie stary bo tonacja utrzymana.
Jeszcze zobaczę jak się układają po moim myciu i suszeniu.
Oby nie tak

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 18:57   #125
izzunja
Rozeznanie

doris888, ivona84 przyznam szczerze, że w moim domowym folderze sukni ślubnych takiego typu nie miałam, a w salonie spojrzałam, przymierzyłam i wiedziałam, że tylko taki model żaden inny Dla jednych cudeńko, dla innych nic specjalnego mnie urzekła Jak mi się uda zaraz wkleję coś w podobie, bo na necie jej nie znalazłam.

P.S. Jak się odpowiada na kilka postów, bo do tej pory tej sztuki nie pojęłam

http://www.fularazywczyk.eu/data/col.../2010_2/03.jpg

03.06.2013 - Sebastianek

Edytowane przez izzunja
Czas edycji: 2010-09-04 o 18:58
izzunja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 19:17   #126
doris888
Rozeznanie

Cytat:
doris888, ivona84 przyznam szczerze, że w moim domowym folderze sukni ślubnych takiego typu nie miałam, a w salonie spojrzałam, przymierzyłam i wiedziałam, że tylko taki model żaden inny Dla jednych cudeńko, dla innych nic specjalnego mnie urzekła Jak mi się uda zaraz wkleję coś w podobie, bo na necie jej nie znalazłam.

mnie się bardzo podoba ten typ ( to chyba tiulowy dół), byłam ostatnio na weselu Pani młoda miała tego typu suknię i wygladała bosko, ślicznie mieniła się w słońcu.
wiem że w Kiarze jest taka : http://www.annaisbridal.pl/pl/simple-luna, chociaż zdjęcie tego nie oddaje ale też ślicznie się mieni i ma tiulowy dół
co do odpisywania na kilka postów to i ja nie umiem :P
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 19:30   #127
izzunja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
mnie się bardzo podoba ten typ ( to chyba tiulowy dół), byłam ostatnio na weselu Pani młoda miała tego typu suknię i wygladała bosko, ślicznie mieniła się w słońcu.
wiem że w Kiarze jest taka : http://www.annaisbridal.pl/pl/simple-luna, chociaż zdjęcie tego nie oddaje ale też ślicznie się mieni i ma tiulowy dół
co do odpisywania na kilka postów to i ja nie umiem :P

Dokładnie dół jest z tiulu, a góra gładziutka z delikatnymi ozdobami. Cała sukienka jest skromna, a za razem elegancka. Tak się napaliłam, że w poniedziałek chyba śmigam ją kupić

03.06.2013 - Sebastianek
izzunja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 20:25   #128
miuzziker
Raczkowanie

Witam. Bardzo mi się podobają zdjęcia Jakuba Bieńka. Czy ktoś się orientuje ile on bierze?
miuzziker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:26   #129
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania1877 Pokaż wiadomość
Temat p.Brożyny już kilkakrotnie był poruszany na wątku...ale się powtórzęJa mam na swoje wesele zamówioną właśnie tą panią. Byłam na weselach na których ona przyrządzała i bardzo wszystkim smakowało w tym oczywiście mi A z kupowaniem na połówki czy kilogramy to mi osobiście wszystko jedno...jak jej tak wygodniej to czemu nie

Nie mogłam dzisiaj od rana wejść na wizaż :|

Edytowane przez gosza_25
Czas edycji: 2010-09-05 o 10:27
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:29   #130
ania1877
Ania1877

A w jakiej sali masz wesele?[/QUOTE]

Co do sali to zarezerwowaliśmy Stary sad w Masłowie na ulicy Krajobrazowej.
Stary 2010-09-05, 10:33   #131
Cudaczek88
Raczkowanie

Ja wlasnie dzis wrocilam z sali na Krajobrazowej

Nasz Wielki Dzień 18. 08.2012
Cudaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:36   #132
ania1877
Ania1877

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość
Temat p.Brożyny już kilkakrotnie był poruszany na wątku...ale się powtórzęJa mam na swoje wesele zamówioną właśnie tą panią. Byłam na weselach na których ona przyrządzała i bardzo wszystkim smakowało w tym oczywiście mi A z kupowaniem na połówki czy kilogramy to mi osobiście wszystko jedno...jak jej tak wygodniej to czemu nie

Nie mogłam dzisiaj od rana wejść na wizaż :|
Ja też nie mogłam dziś rano wejść na wizaż dopiero niedawno mi się to udał. Jeśli chodzi o panią Brożyne to wiem że często o niej tu pisałyście i dużo osób ją chwali, dlatego ją chcieliśmy. A poprostu się zastanawiamy, bo kupując na kilogramy widzisz dokładniej jak dane mięso wygląda, a w połowkach to nie wiesz ile jest słoniny, a ile mięsa. Chodzi głownie oto.
Stary 2010-09-05, 12:10   #133
zielonooka111
Raczkowanie

Meana1 - miło się czyta takie relacje z wesela
Moniiikaaa89 - widzę,że ślub w tym samy dniu co ja Ale my sie jeszcze do księdza nie wybraliśmy - skoro już rezerwuje się termin - to trzeba będzie to uczynić!
Wczoraj - podpisaliśmy umowę na Ameliówce - czyli - tak - na 100% - 9 lipca 2011 ślubujemy!Ivonko84 (trzymanie kciuków pomogło Zespół też "nagrany", wymarzony fotograf ma termin
Czy któraś w Was miała może wczoraj wesele na Ameliówce(wybaczcie jeśli już o tym "trąbiła" od jakiegoś czasu - staram się tu zaglądać systematycznie - ale i tak wiele mi umyka?Były 2 wesela - na małej już trwało (nawet PM gdzieś tam z przemknęła - a na dużej jeszcze nie - ale dekoracja była świetna!Zachwyciłam się nią! Bajeczna
Powoli się za suknią trzeba rozglądać - chociaż - Wy już to robicie - ale jestem na Dukanie (i już kilka kg schudłam) i tak w okolicach grudnia osiągnę wagę docelową - więc się wstrzymam z oglądaniem/przymierzaniem do tego czasu, bo nie ma sensu póki co! Chyba zdążę? To będzie pracowite 10 miesięcy(bo nawet nie rok!!!)Wy dałyście/dajecie sobie ze wszystkim radę - to jakoś chyba można to ogarnąć

Edytowane przez zielonooka111
Czas edycji: 2010-09-05 o 12:12
zielonooka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 15:22   #134
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej hej byłam na ślubie Lowczyni, wyglądała cudnie , i ślub też był piękny, trębacz chór, aż mi sie łza w oku zakręciła

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 16:56   #135
miuzziker
Raczkowanie

Potrzebuje fotografa. Czy znacie jakiegoś w miarę dobrego fotografa, takiego do 1500zł? Bardzo proszę o pomoc.
miuzziker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 17:30   #136
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez zielonooka111 Pokaż wiadomość
Wczoraj - podpisaliśmy umowę na Ameliówce - czyli - tak - na 100% - 9 lipca 2011 ślubujemy!
W ten dzień co ja

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

A ja się tak Waszymi ślubami przejmuję, że dziś miałam koszmarek ślubny, a w zasadzie koszmar - dekoracje na sali robiły mi kucharki i w ogóle się jakoś tym nie przejmowałam, suknię miałam granatową , świadkowały nam 2 dziewczyny ode mnie z miejscowości takie gówniary za przeproszeniem i ubrane były w białe suknie. Kierowca samochodu, którym mieliśmy jechac do ślubu był pijany i prowadził TŻ, a jedna swiadkowa jechała na masce samochodu, bo w środku nie było miejsca. Jak wsiadłam do samochodu to się okazało, że w ogóle nie mam bukietu i tego strasznie nie mogłam odżałaowac. Na sali się okazało, że nie mam żadnej biżuterii i w ogóle kucharki gdzieś zniknęły i nie było jedzenia, ale chociaż dekoracje całkiem ładną zrobiły. No masakra jednym słowem
Iwona ale sen

Cytat:
Napisane przez mysiaedysia Pokaż wiadomość
Zarezerwowalismy juz wycieczke i we wtorek lecimy na Krete!!! Jak ktoras z Was byla, to napiszcie co warto zwiedzic
Ale Wam dobrze

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Elunka bolerko i welon wybierasz sama a jak nic Ci się nie podoba to mówisz jakie chcesz a panie Ci szyją, ja akurat bolerko znalazłam takie jakie mi najbardziej pasowało ale było za duże więc panie uszyły, welon też dobrały mi śliczny i dostałam go mimo tego że mówiłam że welonu mieć nie będę ale panie stwierdziły że na pamiątkę będę miała i od razu czym rzucać

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
To byl moj najszczesliwszy dzien w zyciu, chcialabym go przezyc jeszcze raz. TŻ był cudowny, zrobil piekna i romantyczna prezentacje z naszych zdjęć, niektorzy sie wzruszyli - ja sie popłakałam, mimo ze umiescil nie najlepsze moje zdjecia
Jeszcze raz gratuluję. I czekam na zdjęcia, muszę podziwiać suknię

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 17:40   #137
zielonooka111
Raczkowanie

elunka88 - to widzę,że nas już troszkę więcej na ten termin Suknia już wybrana, czy tylko ja się tak ociągam?
ivona84 - nie przejmuj sie tak Kochana, będzie wszystko pięknie i dobrze!
Stary 2010-09-05, 17:43   #138
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez zielonooka111 Pokaż wiadomość
elunka88 - to widzę,że nas już troszkę więcej na ten termin Suknia już wybrana, czy tylko ja się tak ociągam?
ja się ociągam równie dobrze jak Ty

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:56   #139
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez miuzziker Pokaż wiadomość
Potrzebuje fotografa. Czy znacie jakiegoś w miarę dobrego fotografa, takiego do 1500zł? Bardzo proszę o pomoc.
a co bys chciała w pakiecie ??

Stary 2010-09-05, 20:03   #140
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy jaki pakiet ale pewnie bym się w tej cenie zmieścił
Stary 2010-09-05, 21:02   #141
zielonooka111
Raczkowanie

Cytat:
trafiłam na tę stronkę szukając fotografa - może coś znajdziesz ?(pomocne, bo podany jest przy każdym cennik - ceny 0d ok.1200 do prawie 3000 - a przy niektórych nawet to, czy ma wolny interesujący Cię termin
http://www.fotograf-wesele.pl
Stary 2010-09-05, 21:26   #142
qbsonik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
A w jakiej sali masz wesele?
U mnie 3 osoby w rodzinie urodziły się 11 sierpnia

Jestem zadowolona z pana Michała z pf38 i fryzurki. Włosy odciążył i skrócił. Kolorek też mam nowy a właściwie stary bo tonacja utrzymana.
Jeszcze zobaczę jak się układają po moim myciu i suszeniu.
Oby nie tak [/QUOTE]

Może zaprezentujesz jakieś zdjęcie? Bo ja poszukuję fajnego fryzjera/fryzjerki, który wie jak ciąć i układać włoski

Cytat:

Cudna suknia, ja właśnie szukam sukni w tym typie

Cytat:
Witam. Bardzo mi się podobają zdjęcia Jakuba Bieńka. Czy ktoś się orientuje ile on bierze?
Czy możesz przesłać stronkę na której widziałaś jego zdjęcia?

A ja powtórzę, że mam do odstępienia termin w Ameliówce (duża sala) na 23 lipca 2011r.

Dziękuję za uwagę
Stary 2010-09-05, 21:51   #143
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia1429 Pokaż wiadomość
Izunia, ja dowiadywałam się o kursie tańca, w szkole tańca na Okrzei Fitdance, koszt godziny 60zł z choreografia , doborem muzyki itp.

Iwonka, ja po mału dochodzę do siebie. Ale najwazniejsze jest że lekarz mi powiedział że nie przewiduje kolejnej operacji (czyli6) mówi że wszystko ładnie się goi, jedynie co to na przeszczepach kiedyś mogą się pojawić zrosty to trzeba będzie je usunąć. Więc z radością przygotowuje się do ślubu. Jeszcze zaszokuje moja tesciówkę jak walca jej zatańczę

Sa świetne sukienki w Cymbeline i duża już przecena, tam można mierzyć bez ograniczeń, dziewczyny są bardzo miłe. Moja np. kosztuje 2700zł i po upuście płace 2000tys razem z poprawkami krawieckimi.

Dzisiaj jadę po obrączki, bo znajoma ze skorpiona nam powiedziała ze po nowym roku drożeje nieźle złoto, więc teściówka się wystraszyła i kazała nam kupić, oczywiście dając na to pieniądze

Postaram się wsiąść zdjęcia od znajomej jak miała przystrojony domek i wstawię.
A tutaj w Greenpoincie maja tez wstawione
http://www.greenpoint.kielce.pl/g,2,...a_Mlodych.html
http://www.arteusz.pl/ w dekoracjach tez sa domy państwa młodych
Co do cen złota, to prawie we wszystkich sklepach jubilerskich tak mówią. Nie przejmowałabym się tym. Niby skąd mają wiedzieć jak się ceny złota będą kształtować? Tego najlepsi ekonomiści nie rozglryźli, a co dopiero panie u jubilera.

Dekoracje piękne.

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
sojanna- ja mam długie włoski już kilka lat, ale od 1,5 roku wracam do mojego naturalngo koloru (bo rozjaśniałam) i część mam swoich, a część farbowanych-różnicy nie widać, ale mam zniszcone te rozjaśniane i też wychodza garściami, dlatego po plenerze obcinam przed ramiona (a mam za łopatki także zmiana będzie duża)
srubko, włosy masz rzeczywiście długaśneeeeeeeeeeeeeeee.. . Mnie się nigdy takich nie udało wyhodować i pewnie nie dane mi będzie. Jak tylko są dłuższe niż do ramion to wypadają garściami, a i codzienne suszenie i modelowanie do łatwych i przyjemnych nie należy.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Już się nie mogę doczekać aż tam pójdę i słynną starszą Pania zobaczę

od 15.09 zaczynam pracę nową niedaleko Kiary i pewnie już pierwszego dnia się tam wybiorę.
Och tak, słynna starsza pani. Ileż to oni dyplomów i nagród nie mają....
Skutecznie mnie kobiecina zniechęciła do oglądania czegokolwiek, o przymierzaniu nie mówiąc. Jeśli już na wstępnie zaczyna chwalić się dyplomami zamiast pokazywać suknię...

Powodzenia w nowej pracy

Cytat:

Suknia piękna, nie w moim stylu ale to Tobie ma być w niej dobrze

Żeby odpowiedzieć na kilka postów naraz, klikasz w środkowy symbol (po prawej od tego, w który klikasz zazwyczaj) pod każdym postem, na który chcesz odpowiedzieć. I jak już naklikniesz na wszytkie, to na dole strony masz "odpowiedź". I wyświetlą Ci się posty, które kliknęłaś.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej hej byłam na ślubie Lowczyni, wyglądała cudnie , i ślub też był piękny, trębacz chór, aż mi sie łza w oku zakręciła
Gdzie siedziałaś? Szkoda, że się nie zmówiłyśmy bo i ja byłam. I Agnieszkę poznałam i życzenia złożyłam.
Szkoda, że wcześniej się nie zmówiłyśmy
A z "panem Krzysztofem, szczęśliwym mężem i ojcem" pracuję w jednym pokoju
Lowczyni była piękną, pełną radości i wyluzowaną panną młodą, a cała opraw była cudowna. Wszystko pięknie się zgrało
Szkoda tylko, że wcześniejesza para trochę bezmyślnie zastawiła wejście do kościoła, przez co goście Agnieszku nie mogli wejść wcześniej.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 22:00   #144
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Co do cen złota, to prawie we wszystkich sklepach jubilerskich tak mówią. Nie przejmowałabym się tym. Niby skąd mają wiedzieć jak się ceny złota będą kształtować? Tego najlepsi ekonomiści nie rozglryźli, a co dopiero panie u jubilera.

Dekoracje piękne.

srubko, włosy masz rzeczywiście długaśneeeeeeeeeeeeeeee.. . Mnie się nigdy takich nie udało wyhodować i pewnie nie dane mi będzie. Jak tylko są dłuższe niż do ramion to wypadają garściami, a i codzienne suszenie i modelowanie do łatwych i przyjemnych nie należy.

Och tak, słynna starsza pani. Ileż to oni dyplomów i nagród nie mają....
Skutecznie mnie kobiecina zniechęciła do oglądania czegokolwiek, o przymierzaniu nie mówiąc. Jeśli już na wstępnie zaczyna chwalić się dyplomami zamiast pokazywać suknię...

Powodzenia w nowej pracy

Suknia piękna, nie w moim stylu ale to Tobie ma być w niej dobrze

Żeby odpowiedzieć na kilka postów naraz, klikasz w środkowy symbol (po prawej od tego, w który klikasz zazwyczaj) pod każdym postem, na który chcesz odpowiedzieć. I jak już naklikniesz na wszytkie, to na dole strony masz "odpowiedź". I wyświetlą Ci się posty, które kliknęłaś.

Gdzie siedziałaś? Szkoda, że się nie zmówiłyśmy bo i ja byłam. I Agnieszkę poznałam i życzenia złożyłam.

Szkoda, że wcześniej się nie zmówiłyśmy

A z "panem Krzysztofem, szczęśliwym mężem i ojcem" pracuję w jednym pokoju
Lowczyni była piękną, pełną radości i wyluzowaną panną młodą, a cała opraw była cudowna. Wszystko pięknie się zgrało
Szkoda tylko, że wcześniejesza para trochę bezmyślnie zastawiła wejście do kościoła, przez co goście Agnieszku nie mogli wejść wcześniej.
siedziałam na końcu po lewej stronie (patrzac w kierunku ołtarza) mam fryzure jak shazza i mialam biała torbę w czarne grochy

Stary 2010-09-05, 22:05   #145
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
siedziałam na końcu po lewej stronie (patrzac w kierunku ołtarza) mam fryzure jak shazza i mialam biała torbę w czarne grochy
To Cię widziec nie mogłam, bo ja gdzieś po środku w tym samym rzędzie.
A w kolejce do życzeń się ustawiałaś? Chociaż torby w grochy nie kojarzę... fryzury też...

o
Stary 2010-09-05, 22:11   #146
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
To Cię widziec nie mogłam, bo ja gdzieś po środku w tym samym rzędzie.
A w kolejce do życzeń się ustawiałaś? Chociaż torby w grochy nie kojarzę... fryzury też...
jako jedna z pierwszych skladalam zyczenie , w jeansach , czarnych trenczu i balerinkach

Stary 2010-09-05, 22:14   #147
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
jako jedna z pierwszych skladalam zyczenie , w jeansach , czarnych trenczu i balerinkach
Ja jako jedna z ostatnich

o
Stary 2010-09-05, 22:23   #148
moniiikaaa89
Rozeznanie

zielonooka111- my zarezerwowaliśmy termin tak wczesnie, ponieważ chcieliśmy konkretna godzine oraz to zeby miec to poprostu z głowy . Co do sukni to ja tez jeszcze nie mam, ale moja mama coś mówi o chodzeniu w połowie września bo przeceny sa .
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 23:10   #149
mroweczka21
Raczkowanie

Zdjęcia Kuby Bieńka www.digart.pl wpisz w wyszukiwarkę : Cooback i znajdzie kiedy będzie ładnie ja chcę zdjęcia.. przez tę pogodę nie mieliśmy pleneru..
Stary 2010-09-06, 08:33   #150
magolina
Wtajemniczenie

Witam Was z ranka już jako żona MĄŻ jeszcze śpi, więc ja spokojnie przy kawie mogę Wam opisać ten cudowny dzień
Jak już pisałam w sobotę wstałam już po 6 bo spać nie mogłam, kawa, maseczka, prysznic, spakowałam rzeczy bo wychodziłam z domu rodzinnego, przed 9 przyjechała starsza i miałyśmy pojechać po moją mamę i z nią wszystkie do fryzjera. W drodzę dostaję tel od siostry że mama całą noc nie spała tak ją bolał ząb i że trzeba szybko kołować jakiegoś dentystę wkurzyłam się bo od tyg ją bolał ten ząb i każdy mówił żeby poszła do dentysty ale mama twierdziła że do poniedziałku wytrzyma, niestety nie wytrzymała. Jak ją zobaczyłam z tym bólem zęba to aż płakać mi się zachciało tak źle wyglądała. Buzia spuchnięta, czerwona, twarz wykrzywiona z bólu jakoś wytrzymała na tym fotelu aż jej pani zrobiła fryzurę , podjechała siostra i zabrali ją do chirurga dentysty, który musiał zęba wyrwać bo już nic się nie dało z nim zrobić a nawet jakby dał znieczulenie to na 3 godziny więc wyjścia nie było.
No ale na szczęście po wyrwaniu tego zęba wyglądała lepiej niż jak ją tak bolało no i później wszystko już poszło zgodnie z planem
Od fryzjera do domu, musiałam przystroić jeszcze bramę (tu była porażka bo robiłam to szybko ale jakieś tam balony wisiały ), zjadłam żurek i już przyjechała makijażystka (12.30). Najpierw umalowała mamę, potem mnie, zeszło nam trochę i już przed 14 przyjechała moja starsza i zaczęłam się ubierać. Stresu dziewczyny zero, może dlatego że wszystko było szybko szybko jak się ubrałam to okazało się że halka w sukni jest za długa więc heja nożyczki i starsza zaczęła mi ją ciąć a tu mama krzyczy że już podjeżdżają, uśmiałyśmy się strasznie bo halka była tak krzywo ucięta że szok najpierw weszli rodzice męża, teściowa się wzruszyła jak mnie zobaczyła, potem wszedł mój mąż ze starszym, wręczyli bukiety, cały dom był pełen ludzi ale do pokoju na błogosławieństwo poprosiliśmy tylko rodziców. Mąż ze starszym przynieśli kwiaty dla rodziców bo przed błogosławieństwem chcieliśmy im podziękować. Zadzwoniłam do taty no i się zaczęło nie mogłam wykrztusić z siebie słowa, w ręku telefon żeby tata słyszał podziękowania, tu rodzice a tata w Bydgoszczy w szpitalu, nawet nie pamiętam co powiedziałam, głos mi się łamał strasznie, no i się popłakałam wręczyliśmy kwiaty i poprosiłam o błogosławieństwo i znów zaczęłam płakać jak słuchaliśmy przez słuchawkę błogosławieństwa taty i to jak mu się bardzo głos łamał. Nastrój udzielił się wszystkim bo potem jak błogosławili nas rodzice męża i moja mama to każdemu z nich głos się łamał i łzy napływały do oczu. Ale to był jedyny moment gdzie płakałam po błogosławieństwie okazało się że czasowo jesteśmy bardzo do przodu bo była 15.05 a ślub dopiero na 16tą. Kamerzysta nakręciła nasze wyjście z domu, wejście do samochodu i odjazd, potem wróciliśmy się i na podwórku razem z całą rodziną czekaliśmy na odpowiednią godzinę. Atmosfera była bardzo wesoła i znów nie czułam stresu. O godz 15.30 wyjechaliśmy no i wtedy nie powiem ścisnęło mnie za gardło w momencie jak zobaczyłam cały ten kordon samochodów za nami, całą drogę jechaliśmy bardzo wolno, non stop na klaksonach, awaryjnych a rodzina z czerwonymi kogutami na dachu samochodu. Utworzył się masakryczny korek ale raczej nik się nie wkurzał bo potem każdy trąbił, machał i miło nas pozdrawiał. Przed kościołem byliśmy już o 15.40, przywitaliśmy się z resztą gości i czekaliśmy przed wejściem na rozpoczęcie mszy. Jak się już zaczęło to z bananem na ustach i pewnym krokiem przeszliśmy pod ołtarz, na początku trochę zaczęły mi się trząść nogi ale szybko mi przeszło bo ksiądz był bardzo miły. W czasie przysięgi usmiechałam się do męża i patrzyliśmy sobie w oczy, choć na początku mąż patrzył na księdza ale wbijanie mu tipsów w rękę poskutkowało tym, że w końcu spojrzał na mnie w momencie jak się spojrzał na mnie to oddalił się od mikrofonu i już tak dobrze go nie było słychać, natomiast ja generalnie mam bardzo donośny głos (jakbym się postarała to mikrofon w ogóle nie byłby mi potrzebny ) no i jak ja zaczęłam mówić przysięgę to śmiali się potem wszyscy że każdy się obudził i uśmiechnął pod nosem bo tak huknęło że już było wiadomo kto będzie w tym związku rządził
Potem obrączki, koniec mszy i wyjście. Ryż, płatki róż, pieniążki, wspólnie zdjęcie przed kościołem i życzenia. Stresu cały czas zero tylko banan na buzi i totalny luz.
Oh rozpisałam się a tu jeszcze muszę opisać wesele dziewczyny życzę dużo cierpliwości bo pewnie znów się tak rozpiszę
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości