|
|
#121 |
|
Ania1877
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 7
Wreszcie ustaliliśmy termin naszego wesela na 11.08.2012 r.
.Oczywiście musiałam iść na ustępstwo jeśli chodzi o sale, ale jakoś to przeżyje Aha i jeszcze zastanawiamy się czy fotografa i kamerzyste te w tym roku zamówić. Orientujecie się jak u nich z terminami? I możecie polecić kogoś kto fajnie robi, ale nie woła astronomicznych kwot? Zastanawialiśmy się nad PRO-VIDEO , słyszałą któraś z was o nich, bo nie mogłam nigdzie znaleść opinii.A niechcemy brać całkowicie w ciemno .
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hej Ania Fajna data ślubu - moje urodziny ![]() A w jakiej sali masz wesele? |
|
|
|
|
#123 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myslę że możecie sie spokojnie rozejrzeć za foto i video... niestety nie znam opinii o PRO-VIDEO. ja mam np. Krzysztofa Bieńka, nam też zależało na cenie nie z kosmosu. To jest tata Kuby Bieńka, maja podobny styl a jest duzo tańszy. Pracuje razem z żoną, mają różne ceny w zależności od tego co się chce ale podstawowe foto czy video to koszt jakichś 1200zł /jedno na 2011rok. a plener w innym dniu foto i video razem kosztuje 700zł.co prawda 6 lat temu, ale obsługiwał wesele mojego brata i byli bardzo zadowoleni. a z tego co się orientuję to najlepszą opinię ma M. Kowalczyk ale ceny z tego co wiem też ma fajne ![]() Fajne zdjęcia robi też Zimmer i Jakub Bieniek, myślę że macie dużo czasu i pole do popisu w wyborze foto i video także życzę powodzenia !!! ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto - Wszystkiego najlepszego!
Lowczyni - szkoda że nie przeczytałam zaproszenia na ślub wcześniej. ![]() ania1877 - gratulacje za ustalenie terminu Jestem zadowolona z pana Michała z pf38 i fryzurki. Włosy odciążył i skrócił. Kolorek też mam nowy a właściwie stary bo tonacja utrzymana. Jeszcze zobaczę jak się układają po moim myciu i suszeniu. Oby nie tak
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
doris888, ivona84 przyznam szczerze, że w moim domowym folderze sukni ślubnych takiego typu nie miałam, a w salonie spojrzałam, przymierzyłam i wiedziałam, że tylko taki model żaden inny
Dla jednych cudeńko, dla innych nic specjalnego mnie urzekła Jak mi się uda zaraz wkleję coś w podobie, bo na necie jej nie znalazłam.P.S. Jak się odpowiada na kilka postów, bo do tej pory tej sztuki nie pojęłam ![]() http://www.fularazywczyk.eu/data/col.../2010_2/03.jpg
Edytowane przez izzunja Czas edycji: 2010-09-04 o 18:58 |
|
|
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem że w Kiarze jest taka : http://www.annaisbridal.pl/pl/simple-luna, chociaż zdjęcie tego nie oddaje ale też ślicznie się mieni i ma tiulowy dół ![]() co do odpisywania na kilka postów to i ja nie umiem :P |
|
|
|
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie dół jest z tiulu, a góra gładziutka z delikatnymi ozdobami. Cała sukienka jest skromna, a za razem elegancka. Tak się napaliłam, że w poniedziałek chyba śmigam ją kupić
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Bardzo mi się podobają zdjęcia Jakuba Bieńka. Czy ktoś się orientuje ile on bierze?
|
|
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam na swoje wesele zamówioną właśnie tą panią. Byłam na weselach na których ona przyrządzała i bardzo wszystkim smakowało w tym oczywiście mi![]() Nie mogłam dzisiaj od rana wejść na wizaż :| Edytowane przez gosza_25 Czas edycji: 2010-09-05 o 10:27 |
|
|
|
|
#130 |
|
Ania1877
|
Hej Ania
Fajna data ślubu - moje urodziny ![]() A w jakiej sali masz wesele?[/QUOTE] Co do sali to zarezerwowaliśmy Stary sad w Masłowie na ulicy Krajobrazowej. |
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlasnie dzis wrocilam z sali na Krajobrazowej
|
#132 | |
|
Ania1877
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Meana1 - miło się czyta takie relacje z wesela
![]() Moniiikaaa89 - widzę,że ślub w tym samy dniu co ja Ale my sie jeszcze do księdza nie wybraliśmy - skoro już rezerwuje się termin - to trzeba będzie to uczynić!Wczoraj - podpisaliśmy umowę na Ameliówce - czyli - tak - na 100% - 9 lipca 2011 ślubujemy!Ivonko84 (trzymanie kciuków pomogło Zespół też "nagrany", wymarzony fotograf ma termin Czy któraś w Was miała może wczoraj wesele na Ameliówce(wybaczcie jeśli już o tym "trąbiła" od jakiegoś czasu - staram się tu zaglądać systematycznie - ale i tak wiele mi umyka ?Były 2 wesela - na małej już trwało (nawet PM gdzieś tam z przemknęła - a na dużej jeszcze nie - ale dekoracja była świetna!Zachwyciłam się nią! Bajeczna Powoli się za suknią trzeba rozglądać - chociaż - Wy już to robicie - ale jestem na Dukanie (i już kilka kg schudłam) i tak w okolicach grudnia osiągnę wagę docelową - więc się wstrzymam z oglądaniem/przymierzaniem do tego czasu, bo nie ma sensu póki co! Chyba zdążę? To będzie pracowite 10 miesięcy(bo nawet nie rok!!!)Wy dałyście/dajecie sobie ze wszystkim radę - to jakoś chyba można to ogarnąć
Edytowane przez zielonooka111 Czas edycji: 2010-09-05 o 12:12 |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej byłam na ślubie Lowczyni, wyglądała cudnie , i ślub też był piękny, trębacz chór, aż mi sie łza w oku zakręciła
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje fotografa. Czy znacie jakiegoś w miarę dobrego fotografa, takiego do 1500zł? Bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
#136 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
elunka88 - to widzę,że nas już troszkę więcej na ten termin
Suknia już wybrana, czy tylko ja się tak ociągam?ivona84 - nie przejmuj sie tak Kochana, będzie wszystko pięknie i dobrze! |
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
a co bys chciała w pakiecie ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.fotograf-wesele.pl |
|
|
|
|
#142 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem zadowolona z pana Michała z pf38 i fryzurki. Włosy odciążył i skrócił. Kolorek też mam nowy a właściwie stary bo tonacja utrzymana. Jeszcze zobaczę jak się układają po moim myciu i suszeniu. Oby nie tak Może zaprezentujesz jakieś zdjęcie? Bo ja poszukuję fajnego fryzjera/fryzjerki, który wie jak ciąć i układać włoski ![]() Cytat:
Cytat:
A ja powtórzę, że mam do odstępienia termin w Ameliówce (duża sala) na 23 lipca 2011r. Dziękuję za uwagę
|
|
#143 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dekoracje piękne. ![]() Cytat:
Cytat:
Skutecznie mnie kobiecina zniechęciła do oglądania czegokolwiek, o przymierzaniu nie mówiąc. Jeśli już na wstępnie zaczyna chwalić się dyplomami zamiast pokazywać suknię... Powodzenia w nowej pracy ![]() Cytat:
![]() Żeby odpowiedzieć na kilka postów naraz, klikasz w środkowy symbol (po prawej od tego, w który klikasz zazwyczaj) pod każdym postem, na który chcesz odpowiedzieć. I jak już naklikniesz na wszytkie, to na dole strony masz "odpowiedź". I wyświetlą Ci się posty, które kliknęłaś. Cytat:
![]() ![]() Szkoda, że wcześniej się nie zmówiłyśmy ![]() A z "panem Krzysztofem, szczęśliwym mężem i ojcem" pracuję w jednym pokoju ![]() Lowczyni była piękną, pełną radości i wyluzowaną panną młodą, a cała opraw była cudowna. Wszystko pięknie się zgrało ![]() Szkoda tylko, że wcześniejesza para trochę bezmyślnie zastawiła wejście do kościoła, przez co goście Agnieszku nie mogli wejść wcześniej.
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w kolejce do życzeń się ustawiałaś? Chociaż torby w grochy nie kojarzę... fryzury też...
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
jako jedna z pierwszych skladalam zyczenie , w jeansach , czarnych trenczu i balerinkach
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
zielonooka111- my zarezerwowaliśmy termin tak wczesnie, ponieważ chcieliśmy konkretna godzine oraz to zeby miec to poprostu z głowy
. Co do sukni to ja tez jeszcze nie mam, ale moja mama coś mówi o chodzeniu w połowie września bo przeceny sa .
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia Kuby Bieńka www.digart.pl wpisz w wyszukiwarkę : Cooback i znajdzie
kiedy będzie ładnie ja chcę zdjęcia.. przez tę pogodę nie mieliśmy pleneru..
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was z ranka już jako żona
Jak już pisałam w sobotę wstałam już po 6 bo spać nie mogłam, kawa, maseczka, prysznic, spakowałam rzeczy bo wychodziłam z domu rodzinnego, przed 9 przyjechała starsza i miałyśmy pojechać po moją mamę i z nią wszystkie do fryzjera. W drodzę dostaję tel od siostry że mama całą noc nie spała tak ją bolał ząb i że trzeba szybko kołować jakiegoś dentystę wkurzyłam się bo od tyg ją bolał ten ząb i każdy mówił żeby poszła do dentysty ale mama twierdziła że do poniedziałku wytrzyma, niestety nie wytrzymała. Jak ją zobaczyłam z tym bólem zęba to aż płakać mi się zachciało tak źle wyglądała. Buzia spuchnięta, czerwona, twarz wykrzywiona z bólu jakoś wytrzymała na tym fotelu aż jej pani zrobiła fryzurę , podjechała siostra i zabrali ją do chirurga dentysty, który musiał zęba wyrwać bo już nic się nie dało z nim zrobić a nawet jakby dał znieczulenie to na 3 godziny więc wyjścia nie było. No ale na szczęście po wyrwaniu tego zęba wyglądała lepiej niż jak ją tak bolało no i później wszystko już poszło zgodnie z planem ![]() Od fryzjera do domu, musiałam przystroić jeszcze bramę (tu była porażka bo robiłam to szybko ale jakieś tam balony wisiały ), zjadłam żurek i już przyjechała makijażystka (12.30). Najpierw umalowała mamę, potem mnie, zeszło nam trochę i już przed 14 przyjechała moja starsza i zaczęłam się ubierać jak się ubrałam to okazało się że halka w sukni jest za długa więc heja nożyczki i starsza zaczęła mi ją ciąć a tu mama krzyczy że już podjeżdżają, uśmiałyśmy się strasznie bo halka była tak krzywo ucięta że szok najpierw weszli rodzice męża, teściowa się wzruszyła jak mnie zobaczyła, potem wszedł mój mąż ze starszym, wręczyli bukiety, cały dom był pełen ludzi ale do pokoju na błogosławieństwo poprosiliśmy tylko rodziców. Mąż ze starszym przynieśli kwiaty dla rodziców bo przed błogosławieństwem chcieliśmy im podziękować nie mogłam wykrztusić z siebie słowa, w ręku telefon żeby tata słyszał podziękowania, tu rodzice a tata w Bydgoszczy w szpitalu, nawet nie pamiętam co powiedziałam, głos mi się łamał strasznie, no i się popłakałam wręczyliśmy kwiaty i poprosiłam o błogosławieństwo i znów zaczęłam płakać jak słuchaliśmy przez słuchawkę błogosławieństwa taty i to jak mu się bardzo głos łamał. Nastrój udzielił się wszystkim bo potem jak błogosławili nas rodzice męża i moja mama to każdemu z nich głos się łamał i łzy napływały do oczu. Ale to był jedyny moment gdzie płakałam po błogosławieństwie okazało się że czasowo jesteśmy bardzo do przodu bo była 15.05 a ślub dopiero na 16tą. Kamerzysta nakręciła nasze wyjście z domu, wejście do samochodu i odjazd, potem wróciliśmy się i na podwórku razem z całą rodziną czekaliśmy na odpowiednią godzinę. Atmosfera była bardzo wesoła i znów nie czułam stresu . O godz 15.30 wyjechaliśmy no i wtedy nie powiem ścisnęło mnie za gardło w momencie jak zobaczyłam cały ten kordon samochodów za nami, całą drogę jechaliśmy bardzo wolno, non stop na klaksonach, awaryjnych a rodzina z czerwonymi kogutami na dachu samochodu. Utworzył się masakryczny korek ale raczej nik się nie wkurzał bo potem każdy trąbił, machał i miło nas pozdrawiał. Przed kościołem byliśmy już o 15.40, przywitaliśmy się z resztą gości i czekaliśmy przed wejściem na rozpoczęcie mszy. Jak się już zaczęło to z bananem na ustach i pewnym krokiem przeszliśmy pod ołtarz, na początku trochę zaczęły mi się trząść nogi ale szybko mi przeszło bo ksiądz był bardzo miły w momencie jak się spojrzał na mnie to oddalił się od mikrofonu i już tak dobrze go nie było słychać, natomiast ja generalnie mam bardzo donośny głos (jakbym się postarała to mikrofon w ogóle nie byłby mi potrzebny Potem obrączki, koniec mszy i wyjście. Ryż, płatki róż, pieniążki, wspólnie zdjęcie przed kościołem i życzenia. Stresu cały czas zero tylko banan na buzi i totalny luz. Oh rozpisałam się a tu jeszcze muszę opisać wesele dziewczyny życzę dużo cierpliwości bo pewnie znów się tak rozpiszę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

.Oczywiście musiałam iść na ustępstwo jeśli chodzi o sale, ale jakoś to przeżyje
Aha i jeszcze zastanawiamy się czy fotografa i kamerzyste te w tym roku zamówić. Orientujecie się jak u nich z terminami? I możecie polecić kogoś kto fajnie robi, ale nie woła astronomicznych kwot? Zastanawialiśmy się nad PRO-VIDEO
.

I powiem Wam dziewczynki, że już wiem czego szukam
Mam na oku dwa modele i powiem szczerze, że mało brakowało, a bym się zdecydowała na pierwszą z nich, ale pojawiła się ta druga i mam dylemat 

=> 55
13.08.2011

ale panie stwierdziły że na pamiątkę będę miała i od razu czym rzucać