|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zadomowienie
|
musze isc spac, bo upieklam ciasto cytrynowe i sernik (dukanowe oczywiscie) i zaje...e bulki z otrebami (niedukanowe niestety)
i musze sie zamknac w sypialni zeby nie pozrec wszystkiego naraz ![]() DUKANOC chudzinki!! ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
po pachnacej kapieli nam kobitom zawsze sie lepiej robi oby Ci sie szybko humorek poprawil bo spadek mialas piekny ![]() idz spac z wizualizacja ze jutro bedzie kolejny
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w spadku pomoglo 500 gram Activii waniliowej Fat Free bo juz nic innego nie pomagalo na porcelanke.. Mial byc jeden maly, ale zjadlam wszystkie 4 bo takie dobre byly
|
|
#1264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
125 gramowa porcja ma w sobie 65 kcal, 6.1 g protein, 0.1 g tluszczu i 9.8 g weglowodanow. Ja moge zjesc 90 gram wegli dziennie wiec mnie to nie zaszkodzilo, poza tym nic innego mi nie pomagalo na zaparcia.
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
A skąd się to wie ile można zjesc dziennie? skąd wiesz że możesz 90g węgli?
|
|
|
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
hej szczypiorki, ja sie melduje i od razu odmeldowywuje
moj braciszek do mnie przyjechal i nie mam teraz czasu zeby przeczytac, ale nadrobie tylko zlitujcie sie i nie piszcze duzo ![]() ogolnie wiec gratuluje spadkow ![]() Konczi u mnie tez wzrost na PP to narka i spadeczkow wam jutro zycze
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam do tej wanny bo sie rozplacze...
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam szans na przebicie przez ten mozolny net coś mi się schrzaniło i wizaż zacina - nie nadrobię dzisiaj ... do jutra laseczki ps. zostałam obsypana dzisiaj komplementami że aż mi miło
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Juz po kapieli.. Poplakalam sobie, TZ mnie wyprzytulal i troche mi lzej...
Stojac w lazience zrozumialam, ze chyba lubie kolor rozowy Szlafrok, recznik, kapcie, dmuchana poduszka i nawet woda w wannie byly rozowe.. a teraz maluje paznokcie na.. ? Rozowo
|
#1271 |
|
Przyczajenie
|
Witam , dzisiaj minął miesiąc dukania i jest mnie mniej o 5,5 kg. Nie wiem czy to dużo, czy mało , ale i tak sie cieszę , że wytrwałam
.życze wszystkim dużych niedzielnych spadków. Edytowane przez senso111 Czas edycji: 2010-09-05 o 00:06 |
|
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma szans na normalną egzystencję dziś tu na forum - strasznie kuleje coś... Idę spać.
jutro spadeczków Wam życzę kochane - sobie w tym również, gdyż ponieważ dziś byłam grzeczna nader i jadłam tylko to, co dozwolone. Powizualizuję sobie przez chwilkę czy dwie jeszcze ten spadeczek jutrzejszy i idę spać. DUKANOC siostry. |
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Halo, co jest z wizażem? Moja ostatnia wypowiedź została i padł był? I moja teraz pierwsza? Czy to jakieś jaja są...?
No nic to. Melduję się więc dziś. Na wadze zastój - jak było 57,3 tak jest. Kara jest bolesna... Pozdrawiam siostry kochane i życzę miłego dnia... |
|
|
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
DUK DUK laseczki
![]() ja juz po sniadanku, lece gotowac obiadek na dzis i nastepne dni ![]() dzis bedzie uczta, a co chodzi za mna cudooowna domowa pizza, a wiem ze bedzie mnie meczyc jak wroce na grzeczna II wiec postanowilam, ze dzis od swieta zrobie ![]() mam super przepis na buleczki z otrebami pyyyszne sa na maxa!!! wrzucam link do przepisu (jest to jeden z moich najbardziej ulubionych blogow, robilam stamtad mnostwo przepisow i zawsze efekt koncowy byl extra), moze ktos sie na III czy IV fazie skusi. ja juz wiem ze bede je czesto robic http://przystole.blox.pl/2010/09/Bul...-grahamki.html
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dukaneczki wszystkie z rana.
Muszę Wam powiedzieć, że wizualizacja działa! Nie wiem, czy to samopoczucie lepsze, bo wiem, że poprzedniego dnia się nie objadałam niezdrowymi rzeczami, smakołykami, tłuszczem itd. czy naprawdę wygladam lepiej. Zasługa ograniczenia słodyczy, tłuszczy, węgli itp. plus A6W i mój brzuch wygląda o niebo lepiej! Jestem przekonana, że do końca mojego pobytu na obczyźnie uda mi się zarysować na nim coś na kształt "szczupłego brzucha" ![]() Ja wczoraj wieczorem i dziś rano miałam problemy, żeby w ogóle otworzyć nasz wizaż i wpadłam w lekkie zdenerwowanie, bo doszłam do wniosku, że bez Was bym tyle nie wytrwała ps uzależniłam się od owsinki rano!!
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a no nie wiem co sie dzialo gdyz spalam smacznie, postekujac przez sen na bolace miesnie brzucha i posladkow oblukaj sobie buleczki z linku co wyzej podalam, napewno Ci sie spodobaja ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- dlatego ja sie boje jej sprobowac bo kocham prawdziwa owsianke, kaszke manne i tego typu rzeczy (widocznie nie mam urazu z przedszkola, bo do niego nie chodzilam a jak zaczne zjadac otreby na sniadanie, to nie bede mogla zrobic sobie z nich kanapek do pracy ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- pokaz fotki sprzed i po to tez Cie obsypiemy komplementami i poslinimy sie troszke
|
|
#1277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że już je mam w swoich zasobach Będę piekła, a jakże... Moja Ty skarbnico pomysłów... ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- A ja tu sobie - muszę się pochwalić - leżę w łóżku jeszcze, kawkę sobie dopijam i piszę na forum, a jak... Ot taki leniwy poranek sobie zafundowałam. Dziecko pedagogicznie wysłałam oglądać bajkę, a ja delektuję się ciszą i spokojem, którego ostatnimi latami jakiś mam deficyt ![]() Ale chyba już dupsko trzeba ruszyć. Za oknem jakiś syf znowu - nabyło się słońca wczoraj jeden cały dzień... bleeee Ze psem na spacer trzeba się przejść - może do lasu tym razem... Nie chce mi się trochę tyłka podnieść - dobrze mi tu i cieplutko. Ale czyż ja mam inne wyjście jakieś? I tak mnie tu zaraz znajdą i się zacznie koncert życzeń... I tak jestem zdumiona, że tyle czasu już mija i jeszcze nikt niczego ode mnie nie rości ![]() No i papierzyska trzeba zrobić - nie wiem już jakie faktury mi do płacenia zalegają, jeszcze mi zaraz jakiś prąd albo gaz wyłączą Ło matulu, urlop się skończył, zdaje się... A tak było fajnie i beztrosko... |
|
|
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny no to zdaję relację z urodzin.
Piątek do godziny 18 dukałam wzorowo, później była impreza a na drugi dzien rano (wczoraj) na dukanie jakoś nie miałam ochoty? motywacji? sama nie wiem. w każdym bądź razie nie dukałam. dziś wielki come back, powinnam być na PW ale za karę mam 4 dni PP znów więęęęęcc… na sniadanie zjadłam: -troszkę łososia wędzonego -jogurt 0% tłuszczu z odrobiną cynamonu i słodzika -mleko 0% z łyżeczką kawy - zielona herbatka z opuncją -witaminki w tabletkach ================== 2 posiłek zjem zapewne o 12:30 Tak poza tym od dzis zaczynam prowadzić dziennik żywieniowy i raz na tydzień będe wyliczać ile kalorii ile białka i wszystkiego tam było w moim jedzonku. Żeby ustawić sobei jedzenie tak aby dieta była najbardziej skuteczna. Od października siłownia. A od dziś wieczora A6W i 8min legs trzeba zacząć coś ze sobą robić ;] |
|
|
|
#1279 |
|
Rozeznanie
|
Yyyh wczoraj nie zarejestrowalam spadku wagi :/ No ale trudno, na razie nie zbaczam z trasy, bo jednak zmotywowana jestem bardzo - wystarczy mi 5 lat bycia grubsza niz powinnam, nie chce dluzej...
Duk sniadanie: kawa, omlet, potem lece na zakupy do Primarka i Debenhamsa, a potem finalnie do roboty - egzamin mam 2.5 tygodnia wazny...
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
nareszcie wizaż śmiga duk duk melduje wszem i wobec że dzisiaj mija 2 miesiące mojego dukania, jest mnie mniej o -10,10 kg ) ogólnie jestem mniejsza i dobrze mi z tym .. zostało mi wg testu jakieś 3,5 miecha na zrzucenie kolejnych 13,5 kg mam nadzieje że się uda ...gdyby nie moje grzeszki i wypady to pewnie byłoby więcej ale mimo wszystko jestem z siebie zadowolona ... ![]() aaa i mam na PP spadeczek dzisiaj - 600 okaże się że po PP jestem na tej samej wadze co przed PP nieźle ... dlatego z utęsknieniem czekam na PW żeby mi w końcu leciało ładnie ...
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
witaj w klubie A6W
![]() Cytat:
ale wynik!! Chcę zdjęcia, myślę, że nie tylko ja Takim spadkiem trzeba się pochwalić Gratuluję i życzę dalszej wytrwałości w walce |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem (oczywiscie chudym jest piekny efekt, mozesz upiec chleb w nagrode i dalej do grzecznego dukania
|
|
#1283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Gratki wielkie. Uświadomiłaś mi, że i ja dziś przecież mam równe 2 miesiące i 10 kilo mniej. No, bez 300 g. Czyli widzisz, lecimy równo, kochana ![]() I ja również gdyby nie szaleństwo urlopowe to pewnie dalej bym już była, ale cóż, było przynajmniej przyjemnie
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i w takim miłym towarzystwie a swoją drogą - laseczki nie uciekniecie mi nigdzie prawda zostaniecie ze mną do końca moich dukanowych dni
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
a ja zajadam właśnie 2 kiełbaski z indyka (95% indyka) jako przekąskę na drugie śniadanie :P
….. hmmm uczę się calusienki dzień na egzaminy wrześniowe buuuuuuuuu masakra ;/ a co u was dziewczynki, jakoś tak cicho i smętnie na forum? wszyscy jeszcze śpią??
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Konczita moje gratulacje!
Ja juz dwa miesiace i 4 dni na diecie i jeszcze 200 gram brakuje do 10 kg i 400 by zobaczyc 8 z przodu.. ![]() Dzis spadek o 100 gram, ale wczoraj prawie nic nie jadlam, dodatkowo humor byl do du.. wiec sie nie dziwie.. Jutro pewnie bedzie podobnie bo chociaz mam zamiar wiecej zjesc dzis to humor mam nadal wisielczy i walcze ze soba by nie wrocic do lozka na reszte dnia..
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2010-09-05 o 12:44 |
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana to już malutko idziemy łeb w łeb ... ![]() ![]() właśnie chciałam jakąś fotkę wrzucić z czasów bycia troszkę większą ale nic nie mam hahaha zakaz robienia mi zdjęć był skuteczny
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;] Wcinam właśnie tosty dukanowskie,tyle,że nie wytrzymałam i dodałam ser żółty...podobno chudy,jak twierdziła sprzedawczyni i są teraz takie przepyszne...Dałam tylko 2 plasterki...Czy codziennie 2 plastry to dużo ?
|
|
|
|
#1290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze malutko, ale wciaz tak daleko sie wydaje Chociaz mam nadzieje najdalej we wtorek rano 8 z przodu zobaczyc ![]() Ja mam zdjecia z trzycyfrowych czasow, ale chyba jeszcze nie widac na tyle roznicy by moc sie chwalic... Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

dla mężusia
dba o Twoją motywacje i to jest najważniejsze 
i musze sie zamknac w sypialni zeby nie pozrec wszystkiego naraz 

moj braciszek do mnie przyjechal i nie mam teraz czasu zeby przeczytac, ale nadrobie tylko zlitujcie sie i nie piszcze duzo

nie mam szans na przebicie przez ten mozolny net coś mi się schrzaniło i wizaż zacina - nie nadrobię dzisiaj ... do jutra laseczki

klask i: