![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Różności do ciała, włosów; minerały, odlewki perfum:):)NIEAKTUALNE Witam=) Na początek kilka zasad: Osoby z mniej niż 5 pozyt. przekupkami wysyłają pierwsze Odpisuję tam, gdzie zaczęła się rozmowa =) Wysyłka – list polecony (najczęściej priorytetowy) Chetnie wymienie kilka moich rzeczy za jedna, przydatna. Kosmetyki, ktore proponuje, leza i sie kurza, moze znajdzie sie ktos, komu sie przydadza, bo u mnie sie marnuja ![]() Dokładnie opisuję kosmetyki, ich zużycie itp., nie oszukuję i tego samego oczekuję od Ciebie =) Szukam: Eyelinery mineralne (np. EDM) *_* Cienie do powiek (brązowe, beżowe itp.) Hydrolaty [i w ogole biochemia ![]() Probki/Odlewki perfum – Kenzo Flower, Mexx Woman, jakieś z różaną nutą… Jasne podkłady – chętnie Pharmaceris Ivory (na ‘spróbowanie’) I inne=D Na czarno - jest Na szaro – nie ma Na różowo – rezerwacja Życzę Wam i sobie udanych wymian =D WYMIENIĘ: Balsam do ciała Sephora - grenadine and pineapple (różowe opakowanie) - użyty z 5 razy. Kupiony 3 miesiące temu. 120/150 ml (lepiej zaniżyć niż zawyżyć ![]() Minerały: 1. Coastal Scents, Undercover, HD podkład (w płynie), 3 próbki, kolory 01, 02, 03 (jasne odcienie) KLIK 2. Sample EDM w słoiczkach (zużycie max 5%): - Kaolin Powder Soft Bronze - Natural Reflections Medium Bronze - Podkład Olive Fair intensive (nieużywany) WildOrchid 3. Próbka różu /w słoiczku/ Lauress: Treasure KLIK 4. Próbki w woreczkach strunowych: Lucy Minerals: Light, Cream (CHYBA w starej formule), użyte kilka razy KLIK EGM Starlight clear glow, rozświetlacz Małe odsypki róży: EDM e-mail me, back to school; Coastal Scents sheer natural KLIK Kosmetyki prawdopodobnie przeterminowane, oddam za drobiazg: 1. Pierre Rene, Glamorous Powder Balls, 01 Pastel, kupione na allegro, kod K08, jest gąbeczka i nieużywany puszek, pudru używałam i nic mi się nie działo ![]() ![]() WYMIENIONE: 1. Farmona Tutti Frutii, peeling do mycia ciała Karmel&cynamon, zakupiony pół roku temu, zużycie +-50% Nana Biochemia: 1. Biochemia Urody, Peeling Enzymatyczny, zostało 60%, data ważności 17.01.2011 2. BU, Skwalan, została połowa, data ważności czerwiec 2013 3. Próbki z Lure Beauty zakupione ok. 2 miesiące temu: Emu Oil (została połowa, olej jest gęsty, nieprzezroczysty) oraz Camphor Souffle (użyty kilka razy, zostało ok. 70%) lorane - Podkład Winged Butter o-glo Nieużywana próbka EGM Soft Focus Translucent 3. Miss Dior Cherie EDP, 2,5 ml w atomku ( - | | - ) 1. L’biotica Moc Natury Wax, intensywnie regenerująca maseczka, odbudowa osłabionych włosów + proteiny mleczne, zostało około 60%, zakupiona w styczniu 2010 KLIK lalaith 3. S. Lutens Se Majeste la Rose, 4,5 ml ( - | | - ) KLIK lalaith Ciało: 1. Farmona Nivelazione, Antycellulitowy krem wyszczuplająco-ujędrniający, została polowa lub 1/3, trudno okreslic ;/, kupiony w kwietniu 2010 KLIK touch 2. Clinique Supermoisture Makeup, kolor 02 linen, kupiony na strawberrynet, kod A48, z 30 ml zostało max. 10 ml, kolor mozna zobaczyc TUtouch 1. Demeter Sugar Cookie, około 10 ml KLIK 2. Lolita Lempicka EDP 5 ml (z rozbiórkowych zakupów na Forum Perfumowym, dla chętnych linki do wątków ![]() Perfumy (odlewki): Misianka: 1. Escentric Molecule 01, 2 ml w samplerze ( - | | - ) KLIK UWAGA: atomki lubią przeciekać, dlatego zabezpieczam je taśmami i innymi specjałami, jeśli sobie tego nie życzysz – daj znać =) Essence, pedzelek do pudru, uzyty kilka razy, kupiony w sierpniu 2009. Wylazi kilka włosków :/ Zdjęcie ponizej. Włosy: 1. duża butla Biosilk, jedwab do włosów, zakupiony w kwietniu 2010, użyty kilka razy, pojemność 145/150 ml KLIK luskap Twarz: 1. Nivea Sun, krem do twarzy chroniący przed słońcem SPF 20, otwarty 1 lipca 2010, użyty kilkanaście razy,oceniam zużycie na ok. 40% KLIK 2. Bielenda Piękna Skóra, orzechowy krem do twarzy z lekkim podkładem, kupiony w lipcu 2010, użyty max 10 razy, lubię go, fajnie nawilża, ale jest dla mnie za ciemny ![]() ![]() 3. Bielenda Kasztan, krem do cery naczynkowej na dzień/noc, kupiony w zimie 2010, została połowa, oddam za drobiazg KLIK
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2011-02-18 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności do ciała, włosów; minerały, odlewki perfum:):)
cos u mnie za peeling farmony ??
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej! jestem bardzo zainteresowana całą Twoją biochemią
1. Biochemia Urody, Peeling Enzymatyczny, zostało 60%, data ważności 17.01.2011 2. BU, Skwalan, została połowa, data ważności czerwiec 2013 3. Próbki z Lure Beauty zakupione ok. 2 miesiące temu: Emu Oil (została połowa, olej jest gęsty, nieprzezroczysty) oraz Camphor Souffle (użyty kilka razy, zostało ok. 70%) przejrzyj mój wątek, ale jeżeli nic nie znajdziesz, to daj mi jeszcze szansę ![]() ![]() proszę odpisuj u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
1. Farmona Tutti Frutii, peeling do mycia ciała Karmel&cynamon, zakupiony pół roku temu, zużycie +-50% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie w zamian za:
2. Biosilk, jedwab do włosów, zakupiony w kwietniu 2010, użyty kilka razy, pojemność 150 ml (zostało ok. 145 ml)
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
1. L’biotica Moc Natury Wax, intensywnie regenerująca maseczka, odbudowa osłabionych włosów + proteiny mleczne, zostało około 60%, zakupiona w styczniu 2010 2. Biosilk, jedwab do włosów, zakupiony w kwietniu 2010, użyty kilka razy, pojemność 150 ml (zostało ok. 145 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za skwalan, peeling enzymatyczny z Bu, podkład Clinique (ten podobno po terminie) , maseczkę wax? Mogę odlać trochę kenzo flower, jakbyś miała atomizer bo ja nie posiadam żadnych ;( wysłałabyś go razem z rzeczami na wymianę a ja odesłałabym go już wypełnionego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
znajdziesz cos u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za:
1. Pierre Rene, Glamorous Powder Balls, 01 Pastel, kupione na allegro, kod K08, jest gąbeczka i nieużywany puszek, pudru używałam i nic mi się nie działo ![]() Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
1. Demeter Sugar Cookie, około 10 ml 3. Miss Dior Cherie EDP, 2,5 ml
![]() |
#13 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
1. L’biotica Moc Natury Wax, intensywnie regenerująca maseczka, odbudowa osłabionych włosów + proteiny mleczne, zostało około 60%, zakupiona w styczniu 2010 2. Biosilk, jedwab do włosów, zakupiony w kwietniu 2010, użyty kilka razy, pojemność 150 ml (zostało ok. 145 ml) 1. Biochemia Urody, Peeling Enzymatyczny, zostało 60%, data ważności 17.01.2011 Camphor Souffle (użyty kilka razy, zostało ok. 70%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
1. Biochemia Urody, Peeling Enzymatyczny, zostało 60%, data ważności 17.01.2011
2. BU, Skwalan, została połowa, data ważności czerwiec 2013 3. Próbki z Lure Beauty zakupione ok. 2 miesiące temu: Emu Oil (została połowa, olej jest gęsty, nieprzezroczysty) oraz Camphor Souffle (użyty kilka razy, zostało ok. 70%) Nieużywana próbka EGM Soft Focus Translucent 3. Miss Dior Cherie EDP, 2,5 ml cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
milva37, RoOxAnKaA, nisia1908, Mariola13, rinoa_woman, sarhara17, kmb1, wiosenka84
Dziewczyny, nic nie znalazłam ![]()
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2010-09-04 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Zadomowienie
|
wizaz mi sie zmulil ;ppp ale juz odpisuje
![]() Cytat:
odlewka Brown Sephora, tyle co widać na zdjęciu - około 8 ml (pękaty atomizerek) tylko czy nie bedziesz stratna ? ![]() Cytat:
-odleweczka Hallowen J.D. Pozo ok 2ml -3 oryginalne probki amor amor z atomizerkiem po 1,5ml Cytat:
![]() Pharmaceris, Delikatny fluid intensywnie kryjący - odcień 01 Ivory - ok. 20/30ml (nie jestem pewna) - za wish Max Factor, Lasting Performance - podkład kolor 100 Fair - ok. 3/4 (opakowanie nie ma tego górnego, czarnego "czegoś") Nouba, pomadka do ust, kolor 122, kolor brzoskwiniowo-koralowy, naturalny, użyta 2 razy - za wish Cytat:
![]() EDIT: i rozowy korektor pixie ![]() I Diroseal, ale to juz za drogo ![]() podoba mi sie: się 6.Avon Super Extend Mascara, tusz superwydłużający, kolor czarny. 7 ml, nowy, nieużywany, bez folii ale nie wiem czy to wychodzi podobnie co do wartosci ![]()
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2010-09-04 o 23:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
1. Farmona Tutti Frutii, peeling do mycia ciała Karmel&cynamon, zakupiony pół roku temu, zużycie +-50%
1. Pierre Rene, Glamorous Powder Balls, 01 Pastel, kupione na allegro, kod K08, jest gąbeczka i nieużywany puszek, pudru używałam i nic mi się nie działo (kupiłam go pół roku temu), zużycie – 20% cos u mnie?
![]() |
#19 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() L’biotica Moc Natury Wax, intensywnie regenerująca maseczka, odbudowa osłabionych włosów + proteiny mleczne, zostało około 60%, zakupiona w styczniu 2010 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nawet jesli bylabym stratna to sie chetnie wymienie, bo moje kosmetyki mi zalegaja a peeling wiadomo jest potrzebny
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Termalki juz nie mam. A moze chcesz pol diroseala w jakims ciemnym, szklanym sloiczku? to by rozwiazalo tez moj problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Mam duzo sloiczkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Właśnie na samplach mi zależy, bo jestem w trakcie szukania koloru dla siebie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Co do minerałów przeze mnie poszukiwanych - poluję na podkłady, najlepiej intensive albo semi-matte, w najjaśniejszych i jasnych odcieniach beige, golden, olive, warm (byle nie cool, nic różowawego) - szukam dla siebie koloru, a cerę mam bladą, ale śniado-żółtawą ![]() W razie czego idzie do mnie wymianka z odsypkami EDM różnymi, więc jeśli nić absolutnie nie znajdziesz u mnie, to przetrzymaj mi proszę ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- "Dostep do moich zbiorow mineralowych bede miec we wtorek/srode, wtedy przepatrze, co mam" - super, czekam. "Tylko czy wiesz, ze EDM nie wysyła do PL ? (gdybys sie zdecydowala na big'a). (mozna kupic ich kosmetyki na polskiej stronie, ale sa drozsze, niz kiedys :/, no i na allegro)." - wiem ![]() "Zarezerwowalam Ci Olive Fair i Kaolina" ![]() ![]() "Jak dostaniesz rzeczy z wymianki, to daj znac" - dam dam ![]() "Bo za takie sample to nie chce Ci calej paletki zabierac" - jeśli tylko ta paletka Cię interesuje, to nie ma problemu, serio ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
OK, czyli cala moja biochemia i Miss Dior Cherie (zabezpieczam tasma itp. bo podobno te atomki lubią przeciekać, chyba, ze nie chcesz tasmy? ;-)) za Diroseal 1/2 i czy lapne sie na jakas odrobine korektora pixie?
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
kosmita jakiś normalnie
|
Hmm, to ja jednak się wstrzymam, bo tak naprawdę to mi zalezało na puderniczce, nie mam dobrego pudełka na prawdziwe meteorki, a pewnie będę miała puderniczkę skądinąd.
Sorry za zawracanie głowy w takim razie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;no ja chętnie tego sampla przyjmę
![]() Co mogę Ci wzamian oferować? Mam np.tonik "mleczny",żel hialuronowy z BU;jakieś miniatury filtrów,pielęgnacji aptecznej??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
chętnie wzięłabym każdy filtr, ale niestety mam bardzo wrażliwą cerę, więc pasują mi tylko apteczne i to nie wszystkie...
![]() widzę, że z podobnych pojemności masz lolitkę, ale ja za nią nie przepadam... może zajrzyj do mojej wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post21887680 może coś masz ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- to będę zaglądać oczekując ewentualnej dokładki ![]() a tego zapaszku nie znam... już nie biorę w ciemno zapachów, bo później znów się wymieniam lub rozdaje w koło...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.