|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Revlon,sensique,maybellin e,wibo,ziaja,essence, miss selene i drobiazgi
Witam!
To mój pierwszy wątek wymiankowy. Mam same drobiazgi, brak górnej półki, nie szukam ubrań i raczej nie będę skłonna wysyłać po jednej rzeczy, bo raczej się nie opłaca... Masz pytanie? Pisz śmiało. Wszystkie kosmetyki były używane, szczotka naturalnie nie. Szukam: nowego carmexu w sztyfcie, pędzelka do korektora, kremu ziaja calma hlc nawilżającego, maseczek nawilżających, jedwabiu do włosów, szminek nude i innych ![]() 1) krem antybakteryjny ziaja nuno, pozostało jakieś 35-45%, termin do sierpnia 2011 2) podkład senssique matt finish, numer 201, pozostało około 50%, termin do kwietnia 2012 3) oliwka łagodząca podrażnienia Joanna sensual, pozostało około 90%, termin do maja 2011 4) próbka podkładu l'oreal visible lift, nr 220 sable sand beige 5) błyszczyk cute as hell essence, kolor 03 date me, pozostało 2/3, ważny jeszcze około 10 miesięcy 6) aksamitne cienie do powiek sensique nr 3-101, ważne do maja 2012, zużycie jak na zdjęciu 7) lakiery miss selene, kolor 12 i 197, pozostało około 75%, ważne jeszcze jakieś 9 miesięcy 8) poczwórne cienie revlon colorstay 11 sultry smoke, zużycie niewielkie, nie wiem, do kiedy ważne, ponieważ z tyłu zdarł się kawałek nalepki, jest numer '06212', ale nie wiem co dokładnie znaczy 9) składana szczotka do włosów, nowa, nieużywana, idealna do torebki 10) lusterko zamykane, małe 11) miniaturowy przybornik zawierający 'zestaw pierwszej pomocy krawieckiej', zmieści się do każdej torebki Edytowane przez h2o0 Czas edycji: 2010-09-13 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon,sensique,maybellin e,wibo,ziaja,essence, miss selene i drobiazgi
12) tusz maybelline lash expansion, czarny, ważny jeszcze około 4 miesiące, zużycie niewielkie
13) flamaster do precyzyjnego makijażu oka, czarny, maybelline line definer liquid eyeliner, ważny do lutego 2011 14) automatyczna konturówka do oczu i ust, wibo, kolor czarny, zostało 3 cm i jest ważna do grudnia 2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
15) pasiak dla blondynek essence sun club, zużycie niewidoczne, ważny do czerwca 2012
Niewykluczone dokładki, o inne kosmetyki/próbki można zawsze zapytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() znajdziesz coś u mnie za powyższe? I ewentualnie zerknij na moja listę, może masz coś czego szukam ![]() pozdrawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
tusz maybelline lash expansion, czarny, ważny jeszcze około 4 miesiące, zużycie niewielkie 13) flamaster do precyzyjnego makijażu oka, czarny, maybelline line definer liquid eyeliner, ważny do lutego 2011 pasiak dla blondynek essence sun club, zużycie niewidoczne, ważny do czerwca 2012 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
dzieki
nie oplaca mi sie kompletnie pozdro
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś za pasiaka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za sun club dla blondasków, błyszczyk Cute as hell? odpisz proszę u mnie w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
co z nasza wymiana?
odbierasz list czy wraca do mnie? czy czekam na list od ciebie?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() odpisz u mnie proszę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post22085723 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.