|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
Uspałam małą i siedze na necie na którym nie ma co robić
ej nudzi mi się z leksza bardzo ![]() eh głodna jestem ale mi się nie chce wstać i se gołębia odgrzać którego wczoraj zrobiłam, jak mała wstanie to się ogarnę i pójde z nia na spacerrrr, ee mam ochote na cos niezdrowego typu chipsy stwierdzam że jako opiekunka do dzieci straciłam zdrowie tzn boli mnie prawe biodro tzn tak troche nad nim prawy bok wiadomo od czego od noszenia tych grubiuśkich małych dupeczek taszczenia tych wózków![]() kto mi na starość zapłaci za leki i przedewszystkim ja musze miec siły zeby swoje dzieci nosić, a juz jej prawie nie mam trzeba sobie silnego męża znaleźć
|
#3092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie absolutnie nie zgadzam na latanie po domu z golym tylkiem, badz wkladanie paluchow do pupy! A ttym bardziej wkladanie pozniej tych paluchow do buzi Matko najdrozsza, chyba bym na miejscu pawia puscila ![]() Czy ktoras z dziewczyn w Londynie jest chetna sie spotkac w weekend. ALE niestety nie na sto procent, czekam najpierw na wiadomosc od kolezanki czy jest w stanie w ten weekend jak nie to jestem do dyspozycji. Moze Buckingham bym raz jeszcze zobaczyla, Big Bena i London Eye (nie wiem czy wy chcecie sie przejechac na karuzeli, ja juz jechalam wiec nie musze). Moze jakies inne pomysly macie? Wlasnie zaczelo padac
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
Kurde, pogoda w Londynie się popsuła. Ja teoretycznie też mam trochę wolnego. Zaraz idę po starszego i może jednak pójdę do parku.
Czasem myślę,że się do tego nie nadaje. Haha, dziś hostka mi powiedziała,że jej koleżanka pomieszka z nami jakiś czas. Do hosta ma kuzyn przyjechać. U nich podobno tak zawsze, dla mnie plus bo mogę siotrę czy koleżankę zaprosić. |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
ooo i pięknie
Pada. Mam nadzieję, że do środy wyrobią się z tymi strajkami
|
#3096 |
|
Raczkowanie
|
Hostka mi powiedziała,że następnym razem jak będę robić muffiny to mogę ze 20zrobić
|
|
|
|
#3097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ja to sobotę mam wolną, ale planowałam jechać na Oxford, bo muszę wydać resztę kasy przed wylotem
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
K666 masz jakies kornkretne rzeczy w zamysle do zakupienia
? Dziewczyny naprawde w tych charity shopach sa takie fajne rzeczy? Bo nie wiem ,wybralambym sie w ten weekend moze ale nie wiem czy warto jechac do innego miasta? ![]() Ja tez juz mam wolne calkowicie! Laines ja tez sie czuje ze jakos sie wlasnie nie nadaje do tego,bo kurde ciezko mi ich jakos zajmowac i rozbawiac,jakos wypalily sie po moim przyjezdzie wszystkie moje poklady kreatywnosci i w ogole zyciowej energii,leze teraz na lozko i wcinam nutelle lyzeczka,noo matko swieta jak ja bd wygladac laboga: Laines a ty czemu czujesz ze sie nie nadajesz?Malenstwo mamy jakis konkretny plan na te sobote ?
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Windy, muszę kupić jeszcze kilka prezentów i wydać na siebie kasę.
Czyli chcę kupić jakieś adidasy, a resztę zaprzepaścić w Primarku
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie Kasia trza zaszalec! A Primark to naprawde dla nas Polek to super miejsce,przede wszystkim jesli chodzi o ceny,czemu w Polsce nie moze istniec taki sklep? A moze i lepiej bo wszyscy by mieli to samo,chociaz i tak tak czesto jest,tyle ze trzeba wiecej wydac.Duzo nakupilas podczas swojego pobytu?
Masz zamiar jeszcze aupiarkowac w przyszle wakacje ?
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Windy, ubrania z Primarka to już każda Polka ma
Zakupiłam wg mnie niewiele Więc powinnam się zapakować ![]() No ale zamierzam wydać kasę jeszcze na jakieś sweterki bo w PL nie kupię tylu za tyle kasy Ja mam zamiar au pair'kować na rok I mam nadzieję, że w tej samej rodzince. O ile mnie będa chcieć ![]() Bo pasuje mi to że 2 pełne dni a potem rilaaaaaaaaaaax. Lecę budzić monstera ![]() Zawsze mi tak czas szybko płynie jak ona ma drzemkę
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienka!!
nie robie z ciebie potwora tez bym byla zla. mowilam marty,ze zachowala sie nieodpowiedzialnie. chodzi mi o to,ze raz przeprosila i wystarczy. myslalam ( a widze,ze zle myslalam) ze bedzie to bardzo przezywac i przepraszac 100 razy. (ja tak robilabym pewnie- i wiem,ze to blad) przepraszam cie, ale absolutnie nie chcialam nic o tobie zlego powiedziec. dziewczyny!!!! ello Karolina, Yes, you have the right address and sorry that I haven’t been in touch sooner. I am glad to hear that you are well and yes, we can arrange for a reference. It’ll be a bit later this week, though, as I am very busy. Take care. Howard
|
|
#3105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo częsteo trafiam na nowe rzeczy z metkami
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Ruciak to host z Liv tak?
K666 no swetrow nakupuj,w Polsce na pewno nie kupisz nawet jednego za taka cene To super,jak wycisne Dublin na maxa to moze pooperkuje wakacyjnie w Londynie,bo tez wam zazdroszcze,mam nadzieje ze mi minie jak poznam uroki Dublina ![]() A wiec Marty wstepnie na rok jedzie tak? Martulka dzieki Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2010-09-06 o 16:15 |
|
|
|
#3107 |
|
Wtajemniczenie
|
Windy, nie mam planu konkretnego, ale myślę, że jakieś zakupy, a potem do pubu
![]() Myślę, że będzie z nami jeszcze taka Magda, też aupair no i może Ines dotrze ![]() A orientujesz się gdzie jest jakiś charity shop ? Strasznie dziś leje w Dublinie
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
ci z Liv
jestem na krotkiej liscie jeszcze od babki z londka. 100 funtow za 25h. ona chce,by 19 wrzesnia zaczac ![]() poza tym jeszcze na apw odpowiedz pozytywna od ludzi od 135. ale to wiecie. nie nastawiam sie, bo nic nei wychodzi
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj to super,w takim razie nie bede nic kupowac wczesniej w Pennysie u siebie(bo mam do niego 15 min spacerkiem ale obok jest Tesco wiec wole tam nawet nie isc,bo znowu nakupuje slodyczy
). Kurcze bo w centrum jest taki super,extra outlet ![]() A charity shopy z tego co wiem sa w Bray I polski sklep tez ![]() Eh dalej ci nie podniosla kieszonkowego Ruciak nie zalamuj sie,glowa do gory i nastawienie NA MAXA pozytywne!!! Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2010-09-06 o 16:31 |
|
|
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
W Bray jeszcze nie byłam
![]() Można się wybrac kiedyś ![]() Ale wiesz co ja myślę, że w centrum też są Charity Shopy, a polskie sklepy to są na pewno ![]() No niestety nie, i nawet nie wspomina nic o tym ;/
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-09-06 o 16:39 |
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
To z pewnoscia ,wybiore sie tam tylko samochodem z siostra przy okazji moze,tymbardziej ze ona sie tam przeprowadza
A my musimy tam tez kiedys pojechac bo to baaardzo ladne miejsce i musisz sie wspiac na gore Bray koniecznie
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
malenstwo- to idz i powiedz jej.
wiesz,ze sama na to nie wpadnie. -hostko, umawialysmy sie na 38h i 150 euro we wrzesniu. kiedy zapiszesz mnie na kurs? bardzo mi zalezy. zdenerwowala mnie. wy pewnie tez tak macie- gdy mialyscie cos zrobic a nie zrobilyscie, a widzicie te osobe, to od razu sie przypomina! dlatego tez nie wierze,ze ona nie pamieta. serio, malenstwo, odwagi (wiem,ze ciezko) ![]() windy moj problem jest taki,ze ja sie nastawiam za bardzo zawsze. ale skorzystam z rady lenki i bede traktowac te rodzinki jako po prostu'kolejne rodzinki do pogadania' ale sie przeziebilam!pojecia nie macie. zasnelam u babci na dole, jak ogladalam z bratem ciotecznym bajki ![]() obudzil mnie na szczescie na moja ulubiona
|
|
#3113 |
|
Wtajemniczenie
|
ruciak, ale ja tak nie umiem..
![]() No, ale poczekam do końca tygodnia i jeśli sama nie poruszy tematu to w przyszły poniedziałek spróbuję z nią pogadać. windy, to musimy się tam kiedyś wybrać
|
#3114 |
|
Zadomowienie
|
haha tak was czytam i mowie do E ze musze do Londynu bo chce do primarka hahha
![]() Jak kupimy te bilety na pociag ( mowilam was juz ? 400 euro i mozesz podrozowac po calej europie przez miesiac , sa tez tansze ale mniej dni )to was niedlugo odwiedze I was spotkam ![]() ejj 2 samoloty dzis awaryjnie ladowaly, bojcie sie haha a tak w ogole to ostatnio siedzialam na plazy i obserwowalam samolotny ... ileeeeeee ich bylo !!!!!!!! i jak siedzialam sama to taki sloooodki francuzik do mnie zagadam mrrr hahaha no ale ja juz zajeta bla bla bla tu duzo czekoladek , wiec polecam francje laski haha |
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Adka jak wchodzilam na ta stronektora podalas ale kurcze do konca tego nie kumam jeszcze,to co 400euro i mozesz jezdzic po calej europie ale np. mozesz tez jezdzic przez ten miesiac tylko w jednym kraju,np. eksplorowac Francje czy Wlochy,cokolwiek? Kolej transyberyjska sie nie wlicza pewnie co?
![]() Zazdroszcze,zazdroszcze ci tych podrozy lalala,masz klapsa ode mnie gigantycznego! ![]() Malenstwo musimy koniecznie Kurde a z hostka nie za ciekawie jednym slowem noo
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
malenstwo- wiem
badz silna ![]() adka- niezle jaja. niestety ja nie uzbieram 400 euro nigdy w zyciu
|
|
#3117 |
|
Zadomowienie
|
wiesz niewiem jak to z transyberyjska
ale to 400 jest po wszytskich krajach w europie mozesz tez wybrac opcje na 1 kraj tez taniej tu jest wsztstko ladnie po polsku http://www.intercity.pl/?page=Oferta...ow&cmn_id=1047 |
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Adus bardzo
Tylko ze musialabym zaczac oszczedzac no i znalezc jakiego towarzysza ale na pewno ta strona bd w moich ulubionych bo to suuper opcja,dzieki jeszcze raz ze sie nia podzielilas![]() Dziewczyny a czy jak mnie tu nie bylo ostatnio to byly jakies swieze wiesci od Pannywmoimulubionymobuwiu ? |
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
panna byla w estonii z kolega.
i spotkala po drodze la porte i kurde blaszke ![]() swiat jest maly! nie poleciala na majorke. ma wazne sprawy rodzinne i musi zostac w polsce.
|
|
#3120 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wybierz się wybierz i pochwal się potem co kupiłaś ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

taszczenia tych wózków
trzeba sobie silnego męża znaleźć

). Ja sama byłam bardzo zdezorientowana. 
Matko najdrozsza, chyba bym na miejscu pawia puscila 

laboga: Laines a ty czemu czujesz ze sie nie nadajesz?

Więc powinnam się zapakować
To super,jak wycisne Dublin na maxa