|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
ale przy okazji zrobie sobie więcej i będzie do paszporta, tak za jednym stresem
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie czekało się ok 2 miesięcy. Tylko nie odkładaj tego za długo bo coraz gorsza pogoda może być.
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego??
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to cukry proste. A dodatkowo ciepło które też sprzyja namnażaniu bakterii.
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj sie cieszylam ze slonce swieci, za to dzisiaj od rana siąpi deszcz
Siedze w domu i ogladam filmiki niesi 25 na youtube
|
#156 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać, jak poszło Cytat:
Cytat:
![]() I dobrze, że dokupisz godziny. Im bardziej będziesz się czuła pewna, tym większe szanse, że zdasz już za pierwszym razem ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś 14 stopni, ale słoneczko świeci, więc może przejdę się z TŻ-em na spacer, dawno nie byliśmy Zużyłam krem do stóp antyperspirant i muszę kupić nowy. |
||||
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym miesiacu zuzylam juz tusz Clinique do rzes (mam 4 tusze teraz!! ale to dlatego ze raz kupilam Rimmela bo byl z plynem gratis, a potem Maybelline bo byl z gratis blyszczykiem
). Oprocz tego zuzylam zel Fa i perfumy Avon.
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
tz wrocil caly z wieczoru kawalerskiego.nawet nie byl specjalnie pijany,faze mial i nic wiecej.rano jak wstawalam na angielski to zobaczylam ze spal z wodą mineralną w rece. cala noc nie spalam.najpierw siedzialam do 3 przy internecie i tv,potem sie połozylam i lezalam jak kretyn do 7.50 bo szlam na angielski.po angielskim skoczylam z kolezanką do galerii i chcialam sobie poprawic humor i kupic coś co odkładalam od roku-paletke 5 cieni z inglota.skomponowalam sobie fioletową bo nie mam takiej (nie wiem jakim cudem) a przyda sie. dokupilam jeszcze gąbkę florystyczną do tej nieszczesnej kompozycji na nasz stol weselny. jak wrocilam tż byl bardzo mily dla mnie, chcial sie przytulac a ja ciagle myslalam o tej striptizerce.sam zaczął mówic jak bylo, ale juz mógł sobie podarować ze była bardzo ładna.teraz mam zwałę i nawet te cienie mnie nie cieszą.wiem ze to durne z mojej strony ze sie przejmuję czyms takim,ale nic na to nie poradze.czuje sie jakbym miala rogi. sweet mam nadzieje ze znajdziesz jakąś prace blisko domu.a tamten pracodawca nie wie co stracil. kosztako dobrze ze piszesz o tym mleku.gdzies ogladalam ze te domowe sposoby to taki pic na wode.niestety mi nic nie pomaga.bralam juz aspiryne,rutinoscorbin, potem przeszlam na gripex ale o du... to rozbic. magda gratuluje zużycia tuszu ( a jaki to był tusz?chodzi mi o nazwe i czy dobry byl)
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-09-06 o 13:49 |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
zetafon
Pamietam, jak TŻ opowiadał mi, jak był gówniarzem i z kumplem poszli na striptiz, to się z tego śmiałam, ale jak później pomyślałam sobie, że na kawalerskim mieliby to zrobić, to już nie było mi do śmiechu. Też bym wolała, żeby (o ile dojdzie do naszego ślubu kiedyś ) darował sobie striptizerki, ale znam jego kumpli i to mało prawodopodobne, wręcz niemożliwe Najważniejsze jest zaufanie. Głowa do góry
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Juhuu!
Ksęzniczko gratuluję w końcu przeprowadzki! Wszystko Ci się znakomicie układa Witam nowe odwykowiczki i te które powróciły Parsifal gratuluje zdobycia pracy nie mam fotografa!Hosenko trzymam kciuki za pracę ![]() Gani ale z Ciebie laska ![]() zetafon normalna jest Twoja reakcja, TŻ i tak Ciebie kocha weź sobie jakieś kropelki na uspokojenie, a przeziębienie Cie wzięło bo teraz masz dużo na głowie + stres to system immunologiczny szwankujeA mleko ciepłe na przeziębienie pije się z masłem i czosnkiem! mocno rozgrzewa, wypoci sie człowiek w nocy i rano jest się nówka Miałam ostatnio troszkę zamówień na perfumy te fiolki 20 ml i w ramach tego mogłam sobie zamówić gratis i wzięłam Chanel Allure Sensuelle dzwonili do mnie z byłej pracy i chcieliby mnie zatrudnić ale jakoś to będzie, jestem dobrej myśli bardzo chciałabym już stałą pracę, no ale wiadomo trzeba się cieszyć z tego co się ma, albo walczyć o lepsze!
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-09-06 o 14:15 |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczko: jeśli u Ciebie się długo czeka, to zrób jak poradziła Koshatka.
Ja egzamin miałam w poniedziałek o 8 rano, dowiedziałam się w piątek po południu, mając jeszcze 5 godzin do wyjezdżenia i na dodatek samochód którym jeździłam się zepsuł Co za dzień!! Najpierw ta wygrana u Sabbathy, później idac z CV spotkałam ... Ł!! Wczoraj rano pojechał do Wawy więc jak zobaczyłam jego samochód to pomyślałam, że to jego brat i już wyciagałam telefon żeby wysłać Ł. smsa, ze widzę jego samochód, a tu dzwoni Ł. - "odwróć się". Zatrzymał się i szedł w moim kierunku. Przyjechał nad ranem z nieprzyjemnego powodu - zmarł jego chrzestny Zaskoczył mnie tym zachowaniem, bo wcześniej by pewnie przejechał i po fakcie bym się dowiedziała, że mnie widział. Na rozmowie było bardzo przyjemnie i miło. Gadałam jak najęta, z entuzjazmem i w ogóle. Facet był ogólnie zadowolony, powiedział, że mam kwalifikacje do tej pracy i że zapewne do mnie oddzwoni ok 15.09, bo ma jeszcze kilka rozmów. Mam nadzieję, że nikt lepszy nie przyjdzie ![]() Kupiłam masło awokado Bielendy
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jego nie ma. Dzwoni do mnie i mówi, że sprzęgło siadło i oddał auto do naprawy ![]() Cytat:
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki wygranej u Sabbathy no i udanej rozmowy! Trzymam mocno kciuki!!! ![]() Ja się zaprę i przytyję! Przyjedzie TŻ to dostanę apetytu magdolenko nie każdy ma predyspozycje do tycia, ja np. ich nie mam, ale do pewnej wagi potrafię dojść, tylko że prowadzę raczej aktywny tryb życia i zawsze coś dodatkowo szybciej spalę. Mimo wszystko będę próbować, Tobie też tego życzę |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona: Ale się denerwuję, ostatnio jeździłam 2 tygodnie temu... A ty kiedy miałaś ostatnią jazdę? Ja: Yyy, godzinę temu Ostatecznie obie zdałyśmy
|
|
#167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zrobisz bilans wrześniowy to ja zrobie Ci korektę ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za pracę Ja Ci oddam ze 2-3 kg chcesz?
|
||||
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja zdawalam to tez mialam w ten sam dzien 2h jazdy.zaczął padac snieg i ogolnie mi nie poszło na tych jazdach za dobrze.kompletnie zrezygnowana wsiadlam do auta chociaz wiedzialam ze nawet łuku nie zrobie.wsiadłam i zrobilam za 1 razem. ze mna na placyku byl jakis dres i on nie zrobił łuku,egzaminator mu podziekowal a dres z wsciekłością odszedł kopiąc niewinny kosz na śmiecie.widok bezcenny.jakos mnie to rozluznilo i zdalam juz za 1 razem
![]() porzeczko dobrze ze juz wyjezdzilas tyle godzin.mam nadzieje ze zdasz juz za 1 razem. hosenko trzymam kciuki za to zeby ci cos fajnego zaproponowali z tej firmy
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzęgło dopiero po naprawie, chodziło zupełnie inaczej, niż przez poprzednie 29 godzin jazd Aaa, i trafiłam też na egzaminatora, który egzaminował mojego kuzyna, mojego chłopaka, a ostatnio znajomy u niego zdawał. Śmiesznie.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko przykro mi ze trafilas na takich palantów.szczerze ci życzę żebyś w końcu trafiła na kogoś wartego ciebie.po takich doswiadczeniach na pewno cieżej komus zaufac wiec ci sie nie dziwie że jestes zazdrosna.mnie tż nie zdradzil nigdy i mu ufam, ale nie jest przyjemna swiadomosc ze jakas gola laska mu paradowala przed oczami. jakos to przezyje ale juz nie puszcze do baru ,,gogo". a co z panem z krakowa??
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zetafon oddychaj gleboko i nie denerwuj sie...nie warto! to z toba Tz spedzi reszte zycia |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic i pewnie nic nie będzie ale lżej mijają mi tygodnie od kąd wiem że go zobacze co czwartek. A teraz musze z nim odpowiednio zagadać żeby mi coś załatwił "za flaszkę", zobaczymy co z tego wyjdzie
gorzej jak będe musiała z nim wypić no ale ... w sumie to choroba nie wiem co mnie do niego ciągnie, ani szczególnie przystojny, ani nie wiem co. On z typu niegrzecznych chłopaczków i do tego szpaner i mimo że wie że ja w jego bajery nie wierze próbuje mi tu szpanować i popisywać się władzą której nie ma ale i tak coś cholerka w sobie ma
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale odchodziłby mi koszt na dojazdy, bo mam w miarę blisko, a dojazd taki, że zanim bym doszła na przystanek, to już z przystanku niedaleko, choć w jakaś śnieżycę czy deszcz bym tak pewnie robiła. Praca 8-16, wolne soboty, przyjmowanie towaru, zamówień, robienie ofert, kontakt z klientem, wystawianie faktur, czyli ciagle coś się dzieje a to lubię ![]() Jak wyszłam, to prawie wybuchnęłam śmiechem, bo się zastanawiałam, kto tam siedział zamiast mnie (gadka była zupełnie nie "moja"). Porzeczko: a no widzisz, "niegrzeczni" przeważnie mają to coś, co fascynuje i co w jakiś tam sposób imponuje.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-06 o 16:28 |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
moj tż jak go poznalam tez byl z tych niegrzecznych.no ale odkąd ze mną jest to sie poprawił i jest ok.chyba niegrzeczni mają coś w sobie
![]() hosenko nawet jak malo placą to wazne ze chociaż doświadczenie nowe bedzie w CV. bede trzymac kciuki.
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak z niedomowych sposobów Teraflu wieczorem i rano i na drugi dzień będzie cacy Może się uda pogodzić jakoś prace ...oby kierowniczka chciała się "ugadać" I tak będę musiała z mamą "ugadać" by przez okres "braku pracy" płaciła mi za net bo mam umowę do stycznia 2012 a przerwać nie mogę No F**K Jaka niesprawiedliwość!!! Cytat:
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
sweet a jak mężowi idzie szukanie pracy??
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
ZET-kiepsko
zresztą mi też. Teraz we wrześniu jeszcze za sierpień wypłatę dostaniemy ale w październiku już nie i będzie kicha..Powinniśmy na dniach kupić opał ale nas na razie nie stać. I w ogóle łapie doła jak myślę o tej malejącej kwocie pieniędzy na koncie Jesteśmy dorośli powinniśmy sami się utrzymywać... Naprawdę się boję co to będzie
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale taki żul spod sklepu niczym się nie martwi bo na flache wina marki wino zawsze ma a jak mu państwo nie da to żuli do skutku i też ma |
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, orientujecie się może ile dostanę kasy netto jeśli w umowie mam 1800 + 180 premii regulaminowej? zaznaczam że jest to moja pierwsza praca
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Parsi: ok 30% idzie na: składki (zus i zdrowotne) i na zaliczkę na rzecz podatku do skarbowego, więc netto będzie ok 1300 (zalezy tez od kosztu uzyskania przychodu - czy masz ten "normalny" czy podwyższony) a nie wiem ile wyjdzie z premii, bo z niej potracają chyba tylko zaliczkę na podatek.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-06 o 18:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

ale przy okazji zrobie sobie więcej i będzie do paszporta, tak za jednym stresem

U mnie czekało się ok 2 miesięcy.
Tylko nie odkładaj tego za długo bo coraz gorsza pogoda może być.

Siedze w domu i ogladam filmiki niesi 25 na youtube
daj znać, jak poszło
Mnie gorące mleko z miodem dobrze rozgrzewa 

Pamietam, jak TŻ opowiadał mi, jak był gówniarzem i z kumplem poszli na striptiz, to się z tego śmiałam, ale jak później pomyślałam sobie, że na kawalerskim mieliby to zrobić, to już nie było mi do śmiechu. Też bym wolała, żeby (o ile dojdzie do naszego ślubu kiedyś 
dzwonili do mnie z byłej pracy i chcieliby mnie zatrudnić
, a jego nie ma. Dzwoni do mnie i mówi, że sprzęgło siadło i oddał auto do naprawy 
Jaka niesprawiedliwość!!!