|  2010-09-03, 08:35 | #151 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: z bliska:) 
				 | 

Dot.: Moje rupiecie

Ja też czekam na wizytówkę   | 
|     |   | 
|  2010-09-03, 18:38 | #152 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

To wklejam   . Tylko te różyczki u mnie często bywają, więc nic nowego , motyw znany  , ale ja je tak lubię  . Na tej deseczce jeszcze będą imiona i nasze nazwisko, a to zobaczycie  na letnim zlocie u mnie      Edytowane przez rosier Czas edycji: 2010-12-05 o 19:05 | 
|     |   | 
|  2010-09-03, 20:23 | #153 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ożesz!Jakie znów cacko.Możesz "zanudzać"Nas tymi różami ile chcesz.A gdzie piesio?Miał być.I jakie latem?Kończyć i pokazywać zaraz!!!! ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Na zlot zabierasz te magiczna szmatke i dajesz nam po kawałku   
				__________________ DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki  ) Papierki małe i większe | 
|     |   | 
|  2010-09-03, 21:16 | #154 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

Naprawdę  cudddoooo ,te róże jednak mają swój urok ,a jeszcze jak dostaną się w tak zdolne łapki jak Twoje ,to jest podwójne cudeńko .   | 
|     |   | 
|  2010-09-05, 11:02 | #155 | ||
				 | 

Cytat: 
    dzięki. Jolu, nie bardzo chcę się chwalić moim nazwiskiem na forum.  Jaka tam magiczna...  , takie kawałki bawełnianych nie używanych podkoszulków każda znajdzie u siebie  Cytat: 
    . Tak, bardzo lubię tę serwetkę, tym bardziej, że ona się bardzo fajnie klei. | ||
|     |   | 
|  2010-09-05, 11:10 | #156 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: świętokrzyskie 
				 | 

Widzę Marta, że jesteśmy dwie co do zakochania w tych rózach     one są wspaniałe  właśnie kończę kuferek na zamówienie i oczywiście z tym motywem  Kochana piękna wizytóweczka a te cieniowania nie no jak nie pokażesz jak sie je robi na najbliższym zlocie  no poprostu rewelacyjne cienie       
				__________________ Malowane miotłą Sutasz Zakątek Kreatywnych Kobiet Turkusowy Hamak Perła Art blog  Uroczysko Luny blog | 
|     |   | 
|  2010-09-05, 12:58 | #157 | 
				 | 

A ja tych róży to chyba kupię na zapas ,są takie ładniutkie ,choć mam ich jeszcze sporo .

| 
|     |   | 
|  2010-09-05, 20:35 | #158 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Swords/IE 
				 | 

No wlasnie,ja tez uwielbiam wlasnie te rozyczki,ale nie bardzo umiem je cieniowac a ty robisz to wspaniale   | 
|     |   | 
|  2010-09-06, 11:35 | #159 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza 
				 | 

Ja nie wiem jak to sie robi i jaka ta szmatka ma być... mokra, sucha, wilgotna, wyprasowana, wykrochmalona... za Chiny mi to nie wyjdzie   Przecudne są te Twoje cieniowanka.... jak to się robi...  powiedz pokaż skomponuj tutorialik siakiś czy coś  bo ja tu umrę z zachwytu w niewiedzy... | 
|     |   | 
|  2010-09-06, 12:10 | #160 | 
| Osiołek z zakątka :)  Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Piękna zawieszka na drzwi       Tak jak Magda, działając z pozycji siły czyli moderatora bardzo proszę o zrobienie tutoriala do watku tutorialowego  Magdzia już tam szykuje chlapanie rozwodnioną farbą więc cieniowanie szmatką jak najbardziej pasuje       | 
|     |   | 
|  2010-09-06, 20:37 | #161 | 
| Wtajemniczenie | 

Marto - różana panno, a w ogrodzie też masz takie cudne róże?  Zawieszka C U D O !!! Czarujesz nas tymi różami i tą swą magiczną szmatką  czaruj tak dalej  W ostatni weekend byłam na przyjęciu weselnym w restauracji "Różana" Napewno spodobałoby Ci sie tam , róże były wszedzie, na meblach , pieknych kufrach, zasłonach, ścianach , poduchach , filiżankach, obrazach, nawet w kibelku nad sedesem wisiał obraz z bukietem w pięknej barokowej ramie.  I, w co aż trudno uwierzyć, wnętrze nie było wcale kiczowate.  Właściciel mówił, że przy urządzaniu pomagała mu M. Gessler Ale tak pieknych różanych cacuszek jak Twoje to ja tam nie widziałam.   
				__________________ babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog  http://chatkababygagi.blogspot.com | 
|     |   | 
|  2010-09-06, 22:31 | #162 | ||||||
				 | 

Cytat: 
  .  Cytat: 
  Cytat: 
  A Twoje cieniowania krzyżykami ?To jest dopiero sztuka!!! Cytat: 
    . Ty nie przesadzaj z tymi Chinami, popatrz tylko na Twój ostatni dzbanuszek z jeżynkami    . Cytat: 
   Cytat: 
  . Ale jak przyjedziecie w lecie to same zobaczycie...  A może jakieś zdjęcie wkleję, tylko muszę poszukać  . A tę restaurację różaną bardzo chciałabym zobaczyć    | ||||||
|     |   | 
|  2010-09-07, 20:42 | #163 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: świętokrzyskie 
				 | 

Witaj   Cytat: 
  Dzięki za te miłe słowa, podnoszą na duchu  To ja się cieszę, że moje marne prace podobają się tak utalentowanej dekupażance  Na kompleciki nie mam licencji, nie mniej będę zaszczycona jeśli odgapisz  Cytat: 
 Coraz piękniejsze te Twoje prace, baaardzo mi się podoba szafka na klucze, pudełko z różami pozostałe po wizytacji  i cukiernica  Talenciara   | ||
|     |   | 
|  2010-09-23, 21:38 | #164 | 
				 | 

Mimo, że tak bardzo nie mam czasu     , na prośbę koleżanki zrobiłam taki komplecik na szybko.  Tym razem nie różyczki  . Słoiczek z recyklingu i osłonkę dla siebie. Tak przy okazji  . Edytowane przez rosier Czas edycji: 2010-12-05 o 19:21 | 
|     |   | 
|  2010-09-23, 21:44 | #165 | 
| Wtajemniczenie | 

Zakochałam się  Cudny komplecik w moje ukochane słoneczniki duże  Normalnie chyba zrobię nalot w nocy na te skarby   
				__________________ https://www.instagram.com/testolandia_gizeli/ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-09-23, 21:54 | #166 | 
				 | 

I jeszcze osłonka i..., żeby nie było tylko na żółto-pomarańczowo, różana     cukiernica, oraz skończona ta, którą już pokazywałam .     | 
|     |   | 
|  2010-09-23, 21:57 | #167 | 
				 | 

Piękne z tymi słonecznikami ,strasznie mi się podoba .   | 
|     |   | 
|  2010-09-23, 22:07 | #168 | 
				 | 

coś się nie załadowało

Edytowane przez rosier Czas edycji: 2010-12-05 o 19:42 | 
|     |   | 
|  2010-09-23, 22:23 | #169 | 
				 | 

Czy ktoś tu mówił ,że nie ma czasu ? a tu tyle wspaniałych prac .   | 
|     |   | 
|  2010-09-23, 23:25 | #170 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Swords/IE 
				 | 

Przesliczne wszystko  ,a cieniowania rewelacyjne  Jeste  m pod wrazeniem   | 
|     |   | 
|  2010-09-24, 11:14 | #171 | 
| Zakorzenienie | 

Słoneczniki cudne!!

__________________ | 
|     |   | 
|  2010-09-24, 12:21 | #172 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza 
				 | 

Zakochałam się   i znów te cudne cieniowania  ahhhhh świetny komplecik - krak wyszedł bezbłędnie ! Najcudowniejsza jest dla mnie jednak osłonka - sama o takiej jesiennej zamarzyłam  Cukierniczki obie fantastyczne, choć ta pierwsza na dłużej przykuła moją uwagę.... Cuda Kochana !!!! CU-DA ! | 
|     |   | 
|  2010-09-24, 13:09 | #173 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

co ja się będę rozpisywać nad cieniowaniami..strony by nie starczyło..mogę tylko pozazdrościć.. bardzo klimatyczny kpl.kraczek umiarkowany,delikatny,w sam raz.Ceramika-znów pozazdrościć.Moje medium zazółca i tak nie działa...brrr... cukiernica(?) wygląda jak ceramiczna a jest chyba z drewna.

__________________ DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki  ) Papierki małe i większe | 
|     |   | 
|  2010-09-24, 19:28 | #174 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Matko kochana!!! Zabiłaś mnie tymi słonecznikami. Padłam z wrażenia... A cukiernice - cudowne. W ogóle przy Twoich rzeczach moje "dzieła" wyglądają jak wykonane przez czterolatka... | 
|     |   | 
|  2010-09-24, 20:28 | #175 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: świętokrzyskie 
				 | 

no Martuniu i kto tu nie ma czasu   Piękne wszystkie rzeczy  słonecznikowy kompet rewelacyjny i powiedz czym nakładałaś krak że wyszedł ci taki delikatny? i jakiej firmy go masz? cukierniczki to po prostu szczyt marzeń    chyba wsiądę w jakiś pojazd i cię nawiedzę - może na miotle   
				__________________ Malowane miotłą Sutasz Zakątek Kreatywnych Kobiet Turkusowy Hamak Perła Art blog  Uroczysko Luny blog | 
|     |   | 
|  2010-09-24, 20:33 | #176 | 
| Osiołek z zakątka :)  Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Słonecznikowy komplet rewelacyjny, uwielbiam słoneczniki a Twoje są takie wesołe       Czy to jest serwetka? Cukiernice cudne, zwłaszcza druga bardzo mi się podobuje       | 
|     |   | 
|  2010-09-26, 11:40 | #177 | ||||
				 | 

Madziu możesz nawet w dzień.      Aniu, nie mam, nie mam... Nocki zarwane...      Cytat: 
  . Ta druga - drewniana, z odzysku  .  Cytat: 
  , byłam na Twoim wątku i widziałam wieele pięknych prac.  Cytat: 
  . Dziennik elektroniczny zabiera mi go za dużo    , a poza tym mam klasę maturalną i sporo papierkowej roboty  . Ten komplet robiłam nocami. Jakoś nie mogę tak całkiem odciąć się od decou, bo je strasznie lubię. Krak, to country Stamperii, nakładany ...palcem  . Na miotle, na miotle... przylatuj!!! Ale tę zdartą mi zostawisz. Koniecznie!!!!   Cytat: 
  .   | ||||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-09-26, 12:12 | #178 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cudne prace    
				__________________  Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie   moje papierki: TUTAJ  moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123  różności TUTAJ  mój blog: http://hania739.blogspot.com/ | 
|     |   | 
|  2010-09-26, 15:28 | #179 | 
| Wtajemniczenie | 

Przesliczny komplet słonecznikowy, podoba mi się baaardzo   chyba przez Ciebie przeproszę sie z krakiem country , wyciągnę z kuferka i ponakładam gdzieś palcami, zobaczymy jak mi wyjdzie  Cukiernice piekne   
				__________________ babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog  http://chatkababygagi.blogspot.com | 
|     |   | 
|  2010-09-26, 17:41 | #180 | 
| Zadomowienie | 

Piękne wszystko komplecik uroczy, cukiernice też, najbardziej podoba mi się ta w róże. Nie wiem jak można tak  umieć cieniować ja tez chce tak umieć ale nie umieć   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Decoupage | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.