![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Koniec- albo?...
![]() Załącznik 3391996
#92 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Czy u Was też grzeją czy tylko u mnie tak dziwnie?
Ju - żona zostawiła skrzypkowi zupę na stole ale on zanim zacznie jeść musi pacnąć łyżką w muchę ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-09-06 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Kurczę, wywalonego stanika jeszcze nie widziałam... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propo cery - podkładu szukac czas zacząć Bourjois cos tam wypuścił a oni mi nie szkodzą i nie tapetują mnie - działają nawet jak krem więc 3 w jednym cześćAnastazjo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u mnie nie grzeją ![]() ![]() w dodatku w weekend jade w góry-jak bedzie taka pogoda jak zapowiadają to oszaleje ze szcześcias chyba- wrzesien w górach to najpiękniejszy czas ![]() tez macie tak ze lubicie macać drzewa? ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-06 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WIĘCEJ SZCZAWIU !!! WIĘCEJ SZCZAWIU !!! WIĘCEJ SZCZAWIU !!! ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
na wszystko tak - może to ten słynny jedyny tydzień złotej jesieni, co pisałaś - nie no, nie jest jeszcze złota ja wolę od macania drzew tylko macanie liści spadniętych i wdychanie - takich perfum nie znalałam - wszystkie się kopcą w perfumach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-06 o 21:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie łyżka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Anastazjooo
![]() w Pani była próbencja superbalanced Clinique-dobry nawet,mogłabym go mieć,a ze wszystkich dotąd używanych próbowanych najlepiej mi pasi Lancome Photogenic Lumessence,ale kurczę drogi ..... jednak nie grzeją u mnie chitrusy ![]()
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Syn kuzynki . Musi byc fajny dla starej ciotki ![]() a reszta, to jak inni, różnie ![]() Cytat:
![]() Cały czas Was czytam, tylko wstrzelić się nie umiałam ![]() A jakiego podkladoweo odcienia szukasz? Bo Pixie chyba Ci nie podeszło? ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Aga ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
u mnie nie grzeją ani w domu ani w pracy i już mam hipotermię
![]() muszę się znów w koc zawinąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
A ja żondam dogrzewania
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heloł otóż Pixie byłoby mi podesżło gdyby nie to że się na mnie waży - wyświeca wybłyszcza topnieje i ściera - no niestety pech - nie ma reguły - niby taka że nawilżające są spoko ale też spływają Coś tam Cliniqua w kompakcie mi podeszło - suchy - ale niestety uwidacznia kratery o Lancomach nawet nie śnię - ale np Max Factorem sie dotknąć nie dam - szkodzi mi coś w tym jest co pisze skarbek - te Lumisence robia nieraz lepiej, ich błysk jest zdrowszy i delikatniejszy niźli błysk występujący po coverach, matach i innych tapetach kamuflarzach - ten jest taki wytłuszczony przechodzony a wylazł juz po 1,5 h ostro więc kapitulacja do amtowania mam ideał póki co puder bambus - ale przyadałoby się na jesień zimę zaszpachlowac, taki unigrunt, gładź ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() i szlafroki puchate misowate - ![]() i swetry i grzane piwo z miodem - nei mówcie że was to wszystko nie dogrzewa - ja się tak lubię grzać w domu kocowo polarowo |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A probowałaś Estee Lauder Double Wear Light? Przed erą minerałow byłam w nim zakochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięks za namiar bo jak coś to test - i kto wie, kto wie - zawsze dobrze znac dobry adres a ktoś miał przyjemność ? - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...Yunnan-EDT.htm ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
odcień - mój to żółte ciepłe ale jasne a używałam kilka Pixie - już dawno wyrzuciłam woreczki po zużyciu sampli został mi ostatni Ellete 1 wiem że pozostałe mniej blade bardziej złote stosowałam - no odcienie mają idealne - dlatego mi tak szkoda że nie podpasowały miałabym już spokój |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ma w ręku, ofiara jesieni
![]() Bardzo lubię ten obrazek. Ta knajpa, gdzie mam mieć wystawę, ma 3 poziomy- a ja 30 obrazów... za mało. Coś wymyślę. Nazywa się Alternatywa, właścicielami są dwaj geje, bardzo sympatyczni zresztą. Teraz siedzę przed pomalowaną na brązowo dyktą i kombinuję. Jakiś pająk mi się snuje po głowie, ale może już dość bezkręgowców? ![]()
#109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez padalce jeszcze nie grzeja ani w domu ani w pracy
![]() ![]() Chyba otworze se winiasza co sie chlodzi w lodowce odkad wrocilem z nad morza ![]() Ekhmmmm ja tez jestem z "branzy"(tzn jestem gejem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmietana jest w dechę- to nie zupa gra tu główną rolę. Jeszcze wspomnę, że już kupiłam wszystko, co chciałam i jak przyjdzie, kolekcję uznam za skończoną. Jak pięknie! ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Super!!!!! Tego mi było trzeba! Oł jes! Skarbiątko, niech Cię uścisnę! ![]() Tylko...co????? znaczy- kogo? (namalować)
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyno, a może namaluj szerszenia? Kilka razy padł taki pomysl tu już ![]() A szerszeń i piękny i w oczo***nych kolorach... i ladnie z brązem by się komponował ![]() A mogę do Ciebie PW ? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2010-09-06 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
o tak
ściałam napisać coś dla gejów - wybaczcie uogólnienie - ale coś alternatywnego dającego po oczach - jak ta róża - tylko tamta była smutna na czarnym a coś co podgrzeje emocje oglądających dawaj po garach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-06 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale kiedyś miałes dziewczyne ![]() teza-lepiej powiedz mi czy wymiennik ciepła w zmywarce jest cos wart czy to pic na wode fotomontaż ![]()
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teza to chyba bardziej by Ci podpowiedział jakiej farby użyć żeby strzelić se pasemka ,oooo albo w jakim szkle jaki drinki podać ![]() acz nie wątpię że i na zmywarach się zna ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- jeeeeeeju czemu szerszeń? czemu nie pierdonka albo paź królowej?
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() parę kopulujących, wsciekle różowych pudli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
grozi wypollizowaniem
|
ju-a moze motylka? oczo***nego, elektropunkowego motylka
![]()
#118 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
z oczo***.....ch to jeszcze konik polny, ten co go w avku kiedyś miałam dla Kameny
![]() Ale jak Anioł gadał zielone i brązowe to jak g.. w lesie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.