Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-07, 15:21   #1651
Agnese69
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez Gabi3ek Pokaż wiadomość
Narazie znaczyło że właśnie wracam do gry… Ojjj koleżanko ostro mi pojechałaś po ambicji :PPP a teraz na serio biorę się za dukanie. Na szczęście pomimo grzeszków waga nic a nic nie wzrosła wręcz ciut spadło spowrotem do 64,5 no już nie złość się tak nie mnie i nie krzycz tyle. Wiem, że to musi być moja decyzja i koniec kropka. Mówię że narazie czyli na dzien dzisiejczy, a że ja lubię zminy to nie wiem co będzie za miesiąc lub dwa… Dlatego piszę teraz wracam do gry i potrzebuję wsparcia? Dostanę go troszkę. trochę batów ( już dostałam) trochę troski?
Ależ kochana moja!!! Ja z troską właśnie, żebyś sobie kuku nie zrobiła takim bujaniem się w te i wew te. Wsparcie masz, byle byś sama sobie kołomyi nie robiła.
Ja też zabierałam się do diety z pół roku jak pies do jeża (jeszcze nie wiedziałam nawet jaką mam zastosować), no nie siedziało we łbie to nie zaczynałam, bo po co, skoro wiem, że nie wytrwam. Jak już byłam gotowa to poszłam na całość - na szczęście książka Dukana mi w ręce wpadła - i choćby skały srały to robiłam, co każą i kropka. Nie pożegnałam się przecież z moim ukochanym słodzonym mleczkiem do kawy na zawsze tylko na kilka miesięcy. Potem będę je stosowała w uczty. Ale teraz go do pyska nie wezmę, bo nie wolno i już. Czyli wiem, że dam radę...
No i ostatnio, co? Pogrzeszyłam i powiem Ci, że trudniej jest mi się po grzechach pionizować. Wolę więc już nie grzeszyć, jeszcze te 2-3 tygodnie przykładnie dukać, a potem będzie już tylko lepiej...
Ja się nie złoszczę na Ciebie tylko zadaję kluczowe pytanie, wiesz, jak osobie dorosłej, nie? Nie od tego jesteśmy tu żeby się poniewierać tylko wspierać. Ale za grzeszki to jedynie możesz dostać...
Czyli co, wszystko jasne? Zgoda jest...?
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:22   #1652
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Duk duk
Dziewczyny muszę się z Wami pożegnać, idę sobie na III fazę bo mi się organizm buntuje.
Podsumowanie jest takie, że od początku czerwca do dziś zrzuciłam 7 kg - niestety to mało i na dodatek szło jak po grudzie. A teraz na koniec wyszły mi problemy zdrowotne (chyba też tak jak Czarownica wyląduję u hematologa...- nie wiem czy związane z dietą czy nie, ale ponad 3 miesiące to dla mnie wystarczy może schudnę na III fazie a może nie, nie chcę już mieć na głowie stresu...

Dziekuję za wsparcie i trzymam kciuki za sukcesy
Stary 2010-09-07, 15:22   #1653
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Wam też wizaż nie działał cały dzień?
No właśnie. Mi nie działał...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:24   #1654
makkapakka
Rozeznanie

dieta idzie mi coraz gorzej. mam całą lodówkę białych serków, chudego nabiału, jajek i piersi indyka i zerowe chęci żeby je jeść. jak sobie pomyślę o utrwalaniu z białkiem i białkowych czwartkach to mi się słabo robi.

no to sobie pomarudziłam.
ostatnie dni jakieś takie beznadziejne mam.

no i nie wiem co robić.
może dukan nie jest jednak dla mnie skoro po tygodniu mam dość.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:34   #1655
Gabi3ek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Ależ kochana moja!!! Ja z troską właśnie, żebyś sobie kuku nie zrobiła takim bujaniem się w te i wew te. Wsparcie masz, byle byś sama sobie kołomyi nie robiła.
Ja też zabierałam się do diety z pół roku jak pies do jeża (jeszcze nie wiedziałam nawet jaką mam zastosować), no nie siedziało we łbie to nie zaczynałam, bo po co, skoro wiem, że nie wytrwam. Jak już byłam gotowa to poszłam na całość - na szczęście książka Dukana mi w ręce wpadła - i choćby skały srały to robiłam, co każą i kropka. Nie pożegnałam się przecież z moim ukochanym słodzonym mleczkiem do kawy na zawsze tylko na kilka miesięcy. Potem będę je stosowała w uczty. Ale teraz go do pyska nie wezmę, bo nie wolno i już. Czyli wiem, że dam radę...
No i ostatnio, co? Pogrzeszyłam i powiem Ci, że trudniej jest mi się po grzechach pionizować. Wolę więc już nie grzeszyć, jeszcze te 2-3 tygodnie przykładnie dukać, a potem będzie już tylko lepiej...
Ja się nie złoszczę na Ciebie tylko zadaję kluczowe pytanie, wiesz, jak osobie dorosłej, nie? Nie od tego jesteśmy tu żeby się poniewierać tylko wspierać. Ale za grzeszki to jedynie możesz dostać...
Czyli co, wszystko jasne? Zgoda jest...?
No pewnie że zgoda ale tez mam ten problem, że po grzeszkach do pionu jest ciężko się postawić, ale już raz trzas rozprawiłam się z gdybaniem i dzisiaj grzecznie dukam, zernik upieczony ale wyszedł mi strasznie mało słodki ;/ ja do pieczenia używam sorbitol a wy jakiego słodzika? może byc ksylitol?? Ciasto pięknę, łądnie wygląda a konsystencja super tylko ten smak bez słodyczy ;/

PS. nie wiem czy wy tez kochacie kosmetyki MAC, ale ja mam na ich punkcie kompletnego bzikusa. Nie kupuje wszystkiego, mam zaledwie 5 rzeczy, ale jak mi się coś spodoba to po trupach do celu :P I ta nowa kolekcja i ich szminki :O to jest dla mnie jakaś katorga, bo mieszkam 110km od krakowa, gdzie studiuję, a teraz jestem w rodzinnym domu i nie mogę nic kupić, na dodatek mam pilnującą mamę żebym roń boże nie wychodziła z domu, mam siedziec i zakuwać. Życie :P Taka stara jestem ale mamy trzeba się jeszcze słuchać, przez całe studia….
Czy wy też tak miałyście w swoich domach rodzinnych, że rodzice zawsze powinni mieć rację, jeśli nie to kłótnia?
Gabi3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:42   #1656
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

hej dziewczynki

nareszcie się udało cały dzień mi forum nie działało

jestem zła, waga mi nadal stoi dzisiaj troszkę ponadrabiałam z jedzeniem, bo wczoraj mało zjadłam. mam nadzieję, ze szybko mi spadnie bo się wściekam jak mogłam byc tak głupia i popłynąć nad tym morzem... wrrrrrrrrr

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:49   #1657
songoma
Raczkowanie

czesscc!
zwazylam sie dzis i o malo nie zemdlalam - ale wzroscior - 66,2 na wadze.
no coz.
ale jest tez i pozytywny aspekt dnia - zrobilam badania morfologia czysciutka, dawno takiej dobrej nie mialam nerki i watroba w porzadku, cukier takze.. okazalo sie ze mam podwyzszony cholesterol (no dziwne, przy moich 4 jajkach dziennie XD).
powiedzialam lekarce ze to pewnie przez to ze jem duzo jajek a ona do mnie (nie przyznalam sie ze mam diete :P) z diete trzeba zmienic! 2x w tygodniu ryba, mieso tylko CHUDE oraz duzo warzyw i ograniczyc jajka. myslalam ze padne ze smiechu z tym miesem, rybami i warzywami ;P ale zachowalam pokerowa twarz i jej kiwalam glowa pokornie pozostaje mi ograniczyc jaja i voila, mysle ze cholesterol sam opadnie =) tylko jak tu ograniczac, skoro wypieki wszystkie ich wymagaja moze przestane jesc na jajka na twardo, zawsze lepiej zjesc 1-2 jajka dziennie niz 4 razem z sernikiem czy cos xD
zaniepokoilo mnie tylko ze na badaniu moczu wykryli mi "bakterie dosc liczne i moczany bezpostaciowe nieliczne". lekarka ani slowem na to nie zareagowala, a ja jeszcze nie znalam znaczenia opisu
podobno (wujek google mowi) to wskazuje na stan zapalny w ukladzie moczowym, no ale ja nie odczuwam dolegliwosci ;o moze to jakies lekkie zapalenie pecherza..:conf used:
przed wczoraj mocno wymarzlam nad woda, licze ze to to ;o
co myslicie?

i tak sie ciesze ze jeste zdrowa i sobie nie zaszkodzilam teraz jestem przekonana ze diete mozna polecic!:3
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:52   #1658
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Taaaaak???? No to masz na zaś...
I jeszcze
Teraz to będziesz chudziutka ino dotknąć

tiaaa jak wytrwam to dopiero w marcu dostąpię tego zaszczytu

wiem, że bez Was dziewczynki jest ciężko... dzięki za to, że jesteście

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość

o widze ze ten zlot co mial byc we wrzesniu w Krakowie to w pazdzierniku nad morzem bedzie
ja pierwsza jestem zawsze do zapraszania gosci (za wyjatkiem tesciow ) takze chetnie nad morzem Was przyjme
jaki zlot?? ja coś w temacie nie jestem...

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-07, 15:58   #1659
bzyczka1
Zakorzenienie

Songoma a czy Dukan nie mówi o takim przypadku z cholesterolem żeby jeść mniej żółtek?? na dwa jajka jedno żółtko ?

A ja mam dość dni samych protein, nie wiem co mam jeść, nie mam na nic ochoty i tylko myślę o tym że jutro będą warzywa teraz np chciałam zjeść serek wiejski ale jakoś mi nie smakuje. Nie wiem, może z nim coś jest nie tak, jakiś dziwny posmak ma :/ a na kolację zrobię sobie jajka ze skrzydełkami wędzonymi z jakimś sosem, może tzatzyki

Tvn dodało te przepisy na swojej stronie :
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,3....html#autoplay

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-09-07 o 16:01
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:00   #1660
wiewiorka07
Raczkowanie

miałam się jeszcze zapytać, jakiś czas temu pisałyście chyba coś o białych bransoletkach, które podobno wam przypominają o dietce.... możecie coś szerzej na ten temat?

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-07, 16:08   #1661
CzarnaKropka
Raczkowanie

Hej Kobietki!
Ja tylko na chwilę...nadrobię Was później
Przyszłam się tylko pochwalić, że dziś ZDAŁAM egzamin ustny...i to na 4,5 !! aaa pełnia szczęścia

adrijah..a jak Twój egzamin?

to do potem chudzinki
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:35   #1662
olka0412
Raczkowanie

od samego rana forum mi nie działoło. dopiero teraz się załączyło.
a co do diety:
wczoraj zgrzeszyłam:/ zjadłam bułeczke z pomidorem i prosze, dziś +200g

Czarnakropko gratuluje egzaminu z tak dobra ocena !

66,7-65,2-64,2-63,1-62,8-...-55
olka0412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:40   #1663
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
SIEMA ALBO SIE NIE MA !!!!

od rana jeszcze czasu nie miałam nawet na kawkę....
I dobrze hahaha, im mniej jesz tym mniej tyjesz hahaha
Żartuję
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Duk duk
Dziewczyny muszę się z Wami pożegnać, idę sobie na III fazę bo mi się organizm buntuje.
może nie, nie chcę już mieć na głowie stresu...
Ojej, właśnie się zastanawiałam co tam się z Tobą dzieje kochana kociaro to ja Tobie życzę powodzenia!!! Wszystko będzie gitez majonez, trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
miałam się jeszcze zapytać, jakiś czas temu pisałyście chyba coś o białych bransoletkach, które podobno wam przypominają o dietce.... możecie coś szerzej na ten temat?
Kupiłyśmy je w sklepie internetowym , MARC to taki nasz mały znak rozpoznawczy

Kurdę nie wiem czy grzech czy nie grzech. Byłam z mamą na mieście i zgłodniałam (jak zawsze ) wstąpiłyśmy do Baru Rybnego. Ja zamówiłam bukiet warzyw ( z wody ale słone ciut albo ja już taka wrażliwa ) i z mamą na pół śledzia w oleju. Mama zjadła połowę i ja połowę i troszkę cebulki z tym olejem, ale chyba to nie grzech hehehe co nie??

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:59   #1664
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Duk duk
Podsumowanie jest takie, że od początku czerwca do dziś zrzuciłam 7 kg - niestety to mało i na dodatek szło jak po grudzie. A teraz na koniec wyszły mi problemy zdrowotne (chyba też tak jak Czarownica wyląduję u hematologa...- nie wiem czy związane z dietą czy nie, ale ponad 3 miesiące to dla mnie wystarczy może schudnę na III fazie a może nie, nie chcę już mieć na głowie stresu...

oj kochana!!! powodzenia na III, zagladaj do nas chociaz czasamia
dziekujemy za madre rady i wsparcie
i zebys szybciutko znalazla przyczyne i wyleczyla!!!

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
jaki zlot?? ja coś w temacie nie jestem...
co lipiec/sierpien bylo gadane ze zlot w Krakowie robimy
Cytat:
jako znak rozpoznawczy i przypominanie o diecie
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:02   #1665
Sparta
Wtajemniczenie

Zróbmy spotkanie!!! Lukrecja z Kielc też do Krakowa przyjedzie na pewno? kto jeszcze może być!!!

Stary 2010-09-07, 17:03   #1666
wiewiorka07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
Hej Kobietki!
Ja tylko na chwilę...nadrobię Was później
Przyszłam się tylko pochwalić, że dziś ZDAŁAM egzamin ustny...i to na 4,5 !! aaa pełnia szczęścia

adrijah..a jak Twój egzamin?

to do potem chudzinki
Gratulejszon

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Kupiłyśmy je w sklepie internetowym , MARC to taki nasz mały znak rozpoznawczy

Kurdę nie wiem czy grzech czy nie grzech. Byłam z mamą na mieście i zgłodniałam (jak zawsze ) wstąpiłyśmy do Baru Rybnego. Ja zamówiłam bukiet warzyw ( z wody ale słone ciut albo ja już taka wrażliwa ) i z mamą na pół śledzia w oleju. Mama zjadła połowę i ja połowę i troszkę cebulki z tym olejem, ale chyba to nie grzech hehehe co nie??

oooo to ja też taką chcę

a co do śledzia w oleju to nie stawaj jutro na wadze ja wczoraj byłam przed zakupami i na kolację zjadłam właśnie po kaszubsku- czyli olej jak nic mimo odsączenia...

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-07, 17:04   #1667
Aleksandra_M
Zadomowienie

to ja sie teraz troszke pozale i pochwale
tak sie wkur....lam w pracy na moja "wspaniala, wszechwiedzaca, najlepsza we wszystkim" kierowniczke, ze az sie gotowalam... no myslalam ze ze zlosci rzuce sie na cos niedozwolonego zeby tylko sobie ulzyc.... ale nie....
po pracy prosto do lekarza po recepte na szczepionke na pneumokoki, i co? przy okazji wyprosilam L4 na 3dni
mam nadzieje ze na forum nie siedzi moj przyszly pracodawca
ale mam w dupie.... ona normalnie mobbing jakis prowadzi, wiec ja ja mam w dupie, siersciucha jednego.... a ja za marne grosze nie mam zamiaru zdrowia psychicznego tracic.... boze do konca stazu to ja chyba zaczne na jakas psychoterapie chodzic czy jak?
no... marze o tym zeby odpoczac, wyspac sie, nie myslec o tej bladzi wrednej....
uffff. juz mi lzej. dziekuje ze moge tu Wam wszystko wyrzucic....

no a zeby dietowo bylo to powiem ze drugi dzien wzorowo leci jak na razie zaraz malinowego denata zrobie
Stary 2010-09-07, 17:30   #1668
wiewiorka07
Raczkowanie

Cytat:
tak sie wkur....lam w pracy na moja "wspaniala, wszechwiedzaca, najlepsza we wszystkim" kierowniczke, ze az sie gotowalam... no myslalam ze ze zlosci rzuce sie na cos niedozwolonego zeby tylko sobie ulzyc.... ale nie....
po pracy prosto do lekarza po recepte na szczepionke na pneumokoki, i co? przy okazji wyprosilam L4 na 3dni
mam nadzieje ze na forum nie siedzi moj przyszly pracodawca
ale mam w dupie.... ona normalnie mobbing jakis prowadzi, wiec ja ja mam w dupie, siersciucha jednego.... a ja za marne grosze nie mam zamiaru zdrowia psychicznego tracic.... boze do konca stazu to ja chyba zaczne na jakas psychoterapie chodzic czy jak?
no... marze o tym zeby odpoczac, wyspac sie, nie myslec o tej bladzi wrednej....
uffff. juz mi lzej. dziekuje ze moge tu Wam wszystko wyrzucic....

no a zeby dietowo bylo to powiem ze drugi dzien wzorowo leci jak na razie zaraz malinowego denata zrobie

ja bym zrobiła tak samo i tak, że na 3 dni wzięłaś... ja bym na tydzień od razu walnęła

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-07, 17:33   #1669
xal
Zakorzenienie

A ja mam dzisiaj znowu wzrost a wzorowo dukanuję spadków od miesiąca, czyli od początku diety ni cholery
Jeszcze miesiąc, do końca września wytrzymam, jak się nie ruszy to kończę ... nie wiem co sie dzieje że ja taka oporna jestem

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:34   #1670
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulejszon

oooo to ja też taką chcę

a co do śledzia w oleju to nie stawaj jutro na wadze ja wczoraj byłam przed zakupami i na kolację zjadłam właśnie po kaszubsku- czyli olej jak nic mimo odsączenia...
EEE ja wagi w domu nie mam bo ważę się w pracy , narazie mam L4 od pracy więc do wagi nie mam dostęphu hie hie hie
A bransoletkę kupuj , jest super naprawdę
Cytat:
Oj bidoku, mogłaś wziąć L4 na dłużej. Nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia dasz radę, pośpisz, wypoczniesz. Miej ją głęboko w
Takie szefowe są masakryczne, a jak czujesz mobbing to może powiedz komuś. Podłóż jej świnię ale to taką, aby ze wstydu się nogami nakryła

Stary 2010-09-07, 17:38   #1671
wiewiorka07
Raczkowanie

Cytat:
A bransoletkę kupuj , jest super naprawdę
słoneczka moje a podacie mi adres tego sklepu? bo szukam i nic

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-07, 18:15   #1672
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
ja bym zrobiła tak samo i tak, że na 3 dni wzięłaś... ja bym na tydzień od razu walnęła
no wlasnie nie moglam na wiecej dni, bo juz mam w planach wziac zwolnienie 16-22, bo 23-24 juz zaklepalam sobie urlop bo mama przyjezdza wiec polamia mnie korzonki w przyszlym tygodniu
naprawde lubie swoja prace, pracownicy produkcyjni sa uprzejmi itp, wszystko sie da z nimi zalatwic, ale jesli mam do jakiegos z biurowca isc... masakra... w dupach im sie poprzewracalo od stanowisk i kasy chyba....
wiesniaki ze szok.. wyobrazacie sobie ze moja kierowniczka ma 50 lat i na rozmowie rekrutacyjnej na powazne stanowiski mowi "ok" "sorry" "ale mnie to slabi" wstyd hamstwo i tatałajstwo jak to mowi moja babcia

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Oj bidoku, mogłaś wziąć L4 na dłużej. Nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia dasz radę, pośpisz, wypoczniesz. Miej ją głęboko w
Takie szefowe są masakryczne, a jak czujesz mobbing to może powiedz komuś. Podłóż jej świnię ale to taką, aby ze wstydu się nogami nakryła
wyjasnienie wyzej...
a co do swini... planuje, tylko nei wiem gdzie to zglosic... np to, ze ponoc nie wolno CV przechowywac, a ona z zeszlego roku w archiwum se trzyma cholera wie na co....

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj znowu wzrost a wzorowo dukanuję spadków od miesiąca, czyli od początku diety ni cholery
Jeszcze miesiąc, do końca września wytrzymam, jak się nie ruszy to kończę ... nie wiem co sie dzieje że ja taka oporna jestem
a wiesz co? byla tu niedawno calkiem taka istotka blackhardcore (mam nadzieje ze nie przekrecilam nicku) tez jej bylo ciezko.... zrzucila niewiele i jej wrocilo powoli do wagi wyjsciowej... ale nie odzywa sie, nie wie ktoras co sie z nia dzieje?
Stary 2010-09-07, 18:16   #1673
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikr Pokaż wiadomość
Witam, jak pieczecie chleb to otręby mielicie czy takie prosto z opakowania?
Ja wrzuciłam nie mielone
Cytat:
słoneczka moje a podacie mi adres tego sklepu? bo szukam i nic
To była taka bransoletka typu Pandora z białego rzemienia
http://www.imarc.pl/bransoletka-w-st...acturers_id=88

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:22   #1674
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Mobbing musi udowodnić pracownik, ale odszkodowania są niezłe

Cytat:

a wiesz co? byla tu niedawno calkiem taka istotka blackhardcore (mam nadzieje ze nie przekrecilam nicku) tez jej bylo ciezko.... zrzucila niewiele i jej wrocilo powoli do wagi wyjsciowej... ale nie odzywa sie, nie wie ktoras co sie z nia dzieje?
No właśnie pamiętam że była jeszcze jedna, ale nie pamiętałam kto ... ja się chyba poddam, bo ileż można bez warzywa i bez efektu?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:26   #1675
rumcia1
Rozeznanie

Witam
Rano zanotowałam 72,7kg, czyli spadło 200g i jeszcze 300g nadwyżki zostało.

Mój chlebek w środku jest ciut mokry, ale z wierzchu dobrze wypieczony. Jest bardzo smaczny. Zrobilam go na 2 kostkach twarogowych, bo nie miałam mielonego sera. Zużyłam tylko 100g otrąb, bo i tak trudno było mi to rozmieszać. Ubita piana z białek nieco zmiekczyła masę, ale lejąca nie była. W smaku chlebek jest dobry, mężowi też smakuje, ale trochę nie opłaca się go piec (ponad 1,5 godziny w piekarniku, to długo i dużo prądu)- nie wyrósł zbyt wysoki - nie wiem czy ma 5 cm wysokości, dlatego pozwoliłam sobie zrobić 2 małe kanapeczki do pracy.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:29   #1676
ROZALKA4
Rozeznanie

Witam dziewczynki a u mnie z waga to tak ze np nie mam przez 2-3 dni nic potem okolo 1 kg potem znowu na nastepny dzien troche wiecej i pozniej juz sie stabilizuje na tej nizszej
tylko strasznie boje sie wakacji w przyszły wtorek wyjedzamy nie bedzie nas 10 dni az strach się bać... mam nadzieje ze bede silna
ROZALKA4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 19:02   #1677
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gabi3ek Pokaż wiadomość
Ostatnio znalazłam serek homogenizowany 0,3% tłuszczu w intermarche. Niesamowite co??
Niesamowite to jest to, że w REALu są w końcu SERKI MAĆKOWY 0%, a do tej pory były tylko nad morzem. A same serki Dziś zjadłam 4

A tak w ogóle to Witajcie Chudzinki

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Witam
Rano zanotowałam 72,7kg, czyli spadło 200g i jeszcze 300g nadwyżki zostało.

Mój chlebek w środku jest ciut mokry, ale z wierzchu dobrze wypieczony. Jest bardzo smaczny. Zrobilam go na 2 kostkach twarogowych, bo nie miałam mielonego sera. Zużyłam tylko 100g otrąb, bo i tak trudno było mi to rozmieszać. Ubita piana z białek nieco zmiekczyła masę, ale lejąca nie była. W smaku chlebek jest dobry, mężowi też smakuje, ale trochę nie opłaca się go piec (ponad 1,5 godziny w piekarniku, to długo i dużo prądu)- nie wyrósł zbyt wysoki - nie wiem czy ma 5 cm wysokości, dlatego pozwoliłam sobie zrobić 2 małe kanapeczki do pracy.

Ja zrobiłam ten:
http://dukanzesmakiem.blox.pl/2010/0...ukanowski.html
i ładnie wyrasta i jest smaczny. A i szybko go się robi
Stary 2010-09-07, 19:12   #1678
kiciamała
Zadomowienie

Witam dziewuszki

u mnie idzie jak po grudzie... ciagle 61.1. Mialam nadzieje ze jakos sie ruszy ale nic czerwonka minela ... a waga stoi.

o chyba tez sobie taka przypominajke kupie bedzie strzegla przed grzeszkami

Sparta no bosko wygladasz a to zdjecie w kapeluszu no nie powiedzialabym ze to ta sama osoba

songoma tez pieknie i te zaklecia oby szczescie przyniosly klucza juz nikt nie znajdzie

Piekna para tez piekna ale zakochani to bez wzgledu na tusze sa przesliczni

Fajnie was poczytac przynajmniej czlowiek motywacje lapie

Natalia 24.09.2008

1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/
kiciamała jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 19:29   #1679
songoma
Raczkowanie

Cytat:
Zróbmy spotkanie!!! Lukrecja z Kielc też do Krakowa przyjedzie na pewno? kto jeszcze może być!!!
ja moge, ja moge!
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 20:30   #1680
olka0412
Raczkowanie

kolacyjka zaliczona. pyszna sałatka warzywna zjedzona

66,7-65,2-64,2-63,1-62,8-...-55
olka0412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości