Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 21:35   #211
Nusia7
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Już jutro idę na jogę
Ja od października z powrotem na fitness
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:36   #212
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Tak marudzę a jakby mi przyszło to chyba bym nawet nie skorzystała. Ostatnio mam obrzydzenie do zakupów kosmetycznych (i też sama nie wierzę że to piszę). Chciałabym się pozbyć zapasów i zredukować te używane na bieżąco i to nie dlatego że mam chęć na coś nowego tylko jestem zmęczona nadmiarem.
mam to samo... takie przemeczenie zapasami
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:42   #213
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja od października z powrotem na fitness
Długą miałaś przerwę?
Bo ja to wiem na 100%, że do końca tygodnia będę połamana po pierwszych zajęciach . Za to za jakiś czas ciałko z powrotem odzyska dawną elastyczność . I nie ukrywam, że liczę również na jakieś postępy - w końcu przynajmniej teoretycznie powinno być mi łatwiej bez zbędnego tłuszczyku. Jeszcze wiosną tłuste boczki i brzuch zawadzały przy skrętach, a w świecy kałdun spływał na gardło i podduszał

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
mam to samo... takie przemeczenie zapasami
Tak to jeszcze nie miałam Ale ja mam pojemną szufladę w łazience i wyspecjalizowałam się w ekonomicznym zarządzaniu przestrzenią

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:42   #214
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
tak ,tylko skąd mam wiedzieć co jest przyczyną mojej choroby
I to jest pytanie zasadnicze.

Trzeba obserwować swój organizm i działać metodą prób błędów. W 90% przypadków u mnie na ból gardła działa metoda "lodowa", jak mnie gdzieś przewieje to się wygrzewam a jak złapię choróbsko nie wiadomo z czego to dodaję do sałatek multum wyciśniętego czosnku. I jakoś to działa.

A tak a propo wygrzewania to od ciepłego mleka wolę grzane piwo z sokiem malinowym. Rozgrzewa tak że mózg paruje.
Stary 2010-09-06, 21:43   #215
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Długą miałaś przerwę?
Bo ja to wiem na 100%, że do końca tygodnia będę połamana po pierwszych zajęciach . Za to za jakiś czas ciałko z powrotem odzyska dawną elastyczność . I nie ukrywam, że liczę również na jakieś postępy - w końcu przynajmniej teoretycznie powinno być mi łatwiej bez zbędnego tłuszczyku. Jeszcze wiosną tłuste boczki i brzuch zawadzały przy skrętach, a w świecy kałdun spływał na gardło i podduszał
Na pewno będzie Ci łatwiej i wygodniej Ja chodziłam do końca czerwca, bo potem zaczęły się wakacje i godziny mi nie odpowiadały. A teraz znow zaczął się rok szkolny, więc wróciły też normalne dla mnie godziny (ale wyjeżdżam na wakacje jeszcze, więc poczekam już do października). Także ja też będę na początku połamana i z zakwasami
Stary 2010-09-06, 21:46   #216
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to jeszcze nie miałam Ale ja mam pojemną szufladę w łazience i wyspecjalizowałam się w ekonomicznym zarządzaniu przestrzenią
Ja mam pojemne pudło i szafkę ale chciałabym to miejsce wykorzystać na coś innego.
Stary 2010-09-06, 21:48   #217
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
I to jest pytanie zasadnicze.

Trzeba obserwować swój organizm i działać metodą prób błędów. W 90% przypadków u mnie na ból gardła działa metoda "lodowa", jak mnie gdzieś przewieje to się wygrzewam a jak złapię choróbsko nie wiadomo z czego to dodaję do sałatek multum wyciśniętego czosnku. I jakoś to działa.

A tak a propo wygrzewania to od ciepłego mleka wolę grzane piwo z sokiem malinowym. Rozgrzewa tak że mózg paruje.
ja jestem zbyt chorowita żeby tak dochodzić do tego metodą prób i błędów
mnie moje zapasy też przytłaczają ale dam radę
Stary 2010-09-06, 22:05   #218
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Chyba ta pogoda tak dziala na te chorobowe gadanie U mnie tez sie zachmurzylo na dobre a niby to Wlochy...chyba jutro sprzatne juz wszystkie letnie ubrania i zostawie kilka krotkich rekawkow w celu awaryjnym

Konczy mi sie tonik Ziaji

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 22:26   #219
witch_18
Zakorzenienie

Ja się jeszcze kilka dni temu pochwaliłam,że mam kremowe minimum czyli jeden na dzień i jeden na noc,a tu dzisiaj w euforii pokusiłam się na nagietkowy krem z YR

Widzę,że mowa o fitnessie/jodze - też mam zamiar się zapisać.Jak się uda dogadać z koleżanką to idziemy jeszcze w tym miesiącu
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 22:34   #220
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja się jeszcze kilka dni temu pochwaliłam,że mam kremowe minimum czyli jeden na dzień i jeden na noc,a tu dzisiaj w euforii pokusiłam się na nagietkowy krem z YR
Kremów do buzi nie potrzebuję wcale , ale ten mnie mocno kusi Wybrałam jednak inny produkt na zniżkę z ulotki i kremu nie kupię

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 08:47   #221
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzsiaj trochę zaszalałam zakupowo,w tym z kosmetykami,ale dostałam pracę w banku Cieszę się strasznie,zaczynam już 15go jakimś szkoleniem w stolicy
SUper! A w jakim będziesz pracować?
Cytat:
Niestety teraz lepiej mieć zawodowe wykształcenie. I nie tylko w Polsce.
Eh..gdybym tylko była typem "ścisłowca" uwiebiającego matematykę to bym poszła na jakąś politechnikę a tak kicha
Już nawet technik farmacji po 2 technikum ma większe możliwości znalezienia pracy i to dobrze płatnej niż ja po studiach....A kurcze zastanawiałam się czy iśc najpierw na studia czy zrobić najpierw technika farmacji ...ale poszłam na studia...A u mnie w wygwizdowie od 2 lat szukają technika farmacji...Nieźle nie? Teraz nie mam szans już nic zrobić bo:
A) najważniejsza jest córcia i by z nią spędzić dużo czasu
B) muszę znaleźć pracę ...a jak w tygodniu nie będe mieć czasu dla córci to weekendów jej nie odbiorę...

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
w
sweet to rzeczywiscie smutne jak ludzie z wyzszym wykształceniem nie moga znaleźc pracy.rób ten kurs kosmetyczny i znajdziesz prace predzej.ja w siebie tez zainwestowalam i robie kurs makijazu i lepiej na tym wychodze niz po 5 latach zmarnowanych na uczelni. nie ma to jak fach w ręku.
pamietam ze jak dostawalam pały w szkole to rodzice mi mowili ze bede rowy kopac i co?...ze średnią 4.7 na studiach,2 jezykami obcymi na dobrym poziomie, jednym na poziomie poczatkujacym,z doświadczeniem w pracy w 3 firmach i tak bede kopac rowy, moze melioracyjne.ewentualnie bede wały umacniac po powodzi ,coś mi sie tak widzi.
ale może mnie nie słuchaj bo jestem w stanie znerwicowania i nie wieje ode mnie optymizmem.
ode mnie też nim nie wieje
Nie poszłam na te studia co skończyłam bo mi się podobały...tylko dlatego że UMK pomyliło się przy ustalaniu przeliczników dla nowych matur i nikt z nową sie nie dostał ...a sami ze starą i moja średnia 5,0 już nic nie pomogła i super wyniki z matury..
Noo i coś musiałam robić! Zdecydowałam że pójdę na te studia (a mogłam na farmację iśc ) ...A że przykładna jetem to jak trzeba było to się uczyłam....Ale ich nie lubię a już na samą myśl o pracy w zawodzie mnie mierzi Niechce zostać handlowcem i wciaskać ludziom kitu..W instytucjach finans. też mnie nie ciągnie do roboty..Ale akurat do tego jestem Wykztałcona i muszę pracować bo muszę utrzymać dom i rodzinę i jak będzie trzeba to bębę najbardziej entuzjastycznym handlowcem lub finansistą...
Tak jak pisałam ...Nie mam zabardzo możliwości już się dokształcać... Pozostaje mi szukać dalej czegoś w zawodzie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
żelkowa czemu tylko ja dostałam ochrzan imenny za zakupy?
potrzebne minerałki bo bym się chciała przestawić, to musze potestować (a poza tym to próbki więc szybko pójdą)
Akurat rzuciło mi się słowo Minerały..a sama kiedyś je stosowałam i śledzę mineralne nowości bo może kiedyś jeszcze do nich wrócę..No i tak ci się dostało hahaha Głodnemu chleb na myśli
Ostatnio oglądałam minerały EDM i ładne kolorki zauważyłam...No ale to taka astrakcja dla mnie bo teraz i tak nic sobie nie kupię,...zresztą nawet gdybym mogła to mam trochę kosmetyków kolorowych i nie potrzebuję następnego
Cytat:
Jelly - mam nadzieję, ze prędko z mężem znajdziecie fajną pracę

(...)
Sinych nóg czy ciucha?
Aparat jak zwykle przekłamał mi kolor . Wyszła niebieska, a jest bladofioletowa, ale też ładna.
no to nie zapeszam ..tfu tfu

Haha....bluzki...na nogi nie spojrzałam...Mówisz że jest fioletowa? A ja zachwycałam się że taka niebieska "dżinsowa"

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 11:27   #222
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Angina dała za wygraną! Migdałki już nie wyglądają jak Hiroszima, gorączka pokonana, węzły chłonne się obkurczyły. Antybiotyk wybiorę oczywiście do końca, ale mogę już wrócić do ludzi.

Sezon fitnessowy się zaczyna, widzę. Nie mogę się doczekać powrotu na basen (ale muszę najpierw w pełni wyzdrowieć - myślę, że powrót wypadnie za 2 tygodnie) i na step (ale to już w październiku).

Idę dziś na zakupy. Plan kosmetyczny: żel bawełna YR i mydło pod prysznic masło kakaowe lub mleczko kokosowe Ziaji. Chcę też spojrzeć na błyszczyki Milky Shake Bell i lakiery Miss Sporty, ale mam nadzieję, że nic nie uchwyci mojej uwagi, bo mam już w tym miesiącu na koncie Flower by Kenzo 50 ml. Ale nic na to nie poradzę, że to takie moje dawne marzenie i dopiero teraz sobie odłożyłam na nie jakąś sumkę.

Z ciuchów mam ochotę na taki trenczyk F&F i jakieś legginsy. Mam nadzieję, że nie poszaleję za bardzo.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:01   #223
Hosenka*
Zakorzenienie

Jutro idę na 8 do tej hurtowni!!! Mieli dzownić ok 15.09 a zadzwonili dzisiaj. To jeszcze nic nie znaczy, bo chcą zobaczyć czy się nadaję no i czy mi by się spodobało.
Co mnie trochę wkurzyło to to, że koleś przez telefon wypytywał dlaczego tak często zmieniałam pracę np. dlaczego staz skończyłam już po 4 miesiącach, dlaczego w urzędzie rok pracowałam, później 3 miesiące. A co go to obchodzi Z resztą specjalnie od razu w CV pisałam, że w urzędzie miałam umowe na czas określony, a w biurze projektowym byłam zatrudniona za inną osobe, żeby uniknac takich pytań.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:10   #224
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Nie poszłam na te studia co skończyłam bo mi się podobały...tylko dlatego że UMK pomyliło się przy ustalaniu przeliczników dla nowych matur i nikt z nową sie nie dostał ...a sami ze starą i moja średnia 5,0 już nic nie pomogła i super wyniki z matury..
Noo i coś musiałam robić! Zdecydowałam że pójdę na te studia (a mogłam na farmację iśc ) ...A że przykładna jetem to jak trzeba było to się uczyłam....Ale ich nie lubię a już na samą myśl o pracy w zawodzie mnie mierzi Niechce zostać handlowcem i wciaskać ludziom kitu..W instytucjach finans. też mnie nie ciągnie do roboty..Ale akurat do tego jestem Wykztałcona i muszę pracować bo muszę utrzymać dom i rodzinę i jak będzie trzeba to bębę najbardziej entuzjastycznym handlowcem lub finansistą...
Tak jak pisałam ...Nie mam zabardzo możliwości już się dokształcać... Pozostaje mi szukać dalej czegoś w zawodzie
|Ja studiuję farmację

O zgrozo! Mama przyniosła z pracy katalog Avonu

Stary 2010-09-07, 15:11   #225
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jutro idę na 8 do tej hurtowni!!! Mieli dzownić ok 15.09 a zadzwonili dzisiaj. To jeszcze nic nie znaczy, bo chcą zobaczyć czy się nadaję no i czy mi by się spodobało.

A gościem się nie przejmuj. Trzeba było mu powiedzieć, żeby się wybrał do okulisty, bo w CV wszystko jest wyraźnie napisane
Stary 2010-09-07, 15:22   #226
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

a ja wydzwaniam do kamerzystów i fotografów w okolicy
Stary 2010-09-07, 15:29   #227
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny szukajace teraz pracy
Myslalam, co tu taka cisza na watku, nikt nic nie pisze, a to juz nowa czesc jest i 6 stron nastukanych
Koniec sierpnia i poczatek wrzesnia to u mnie prawdziwe szalenstwo zakupowe, jak tylko przyjda wszystkie zamowienia, wkleje foty
Wachalyscie moze nowa wode Armaniego Aqua di Gioia?? Mam ochote kupic sobie probeczke...:P
W listopadzie mam urodzinki i tak sobie mysle, ze jak mi sie spodoba, to moze sobie ja wybiore na prezent. Na razie chyba poczekam na recenzje no i moze zuzyje probke
Na moim avatarku wlasnie pani reklamujaca wode Gioia

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:32   #228
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Kremów do buzi nie potrzebuję wcale , ale ten mnie mocno kusi Wybrałam jednak inny produkt na zniżkę z ulotki i kremu nie kupię
Taak,mi też wcale nie był potrzebny

Cytat:
SUper! A w jakim będziesz pracować?
Citibank Europe. Tzn. w banku to może złe określenie,bo to w sumie niebankowy podmiot grupy Citi Będę zajmować się operacjami bankowymi od tej bardziej technicznej strony.

Cytat:
Co mnie trochę wkurzyło to to, że koleś przez telefon wypytywał dlaczego tak często zmieniałam pracę np. dlaczego staz skończyłam już po 4 miesiącach, dlaczego w urzędzie rok pracowałam, później 3 miesiące. A co go to obchodzi Z resztą specjalnie od razu w CV pisałam, że w urzędzie miałam umowe na czas określony, a w biurze projektowym byłam zatrudniona za inną osobe, żeby uniknac takich pytań.
Z drugiej strony to może oznaczać,że szukają kogoś na stałego,więc o ile Tobie spodoba się praca i oni będą chętni do zatrudnienia to trafi się coś na dłużej?
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:02   #229
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Porzeczko: a no widzisz, "niegrzeczni" przeważnie mają to coś, co fascynuje i co w jakiś tam sposób imponuje.
Dokładnie
Cytat:
Może się uda pogodzić jakoś prace ...oby kierowniczka chciała się "ugadać" Jakby tylko Ci się udało to nie bierz kredytów bo potem jesteś uwiązana..I musisz spłać..ja osobiście bardzo boję się jakichkolwiek kredytów ...Bo co to by było np. teraz.. jakbym miała na głowie raty a pracy brak
No właśnie nawet jak dostane druga pracę to niedam rady studiów opłacić a kredyt studencki mogę zacząć spłacać 2 lata po ukończeniu szkoły przez 2 lata - co miesiąc około 300 zł bo oprocentowanie 0,5% nigdzie tak malutko nie ma aja chcę jeszcze sobie przez ten roczek pożyć a nie zaciagnąć pasa na wszystko, mam inną sytuacje niż Ty
Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Eh dziewczyny jakoś ostatnio się wbić nie umiem. W sobotę w nocy zmarła moja babcia.
przykro mi
Cytat:
Ja dzsiaj trochę zaszalałam zakupowo,w tym z kosmetykami,ale dostałam pracę w banku Cieszę się strasznie,zaczynam już 15go jakimś szkoleniem w stolicy
gratki

Hosenko super będzie gicior zobaczysz!!!

Dla kupujących w YR pytanko czy mając z oferty 40% zniżki moge wiząć sobie np. korektor który obecnie jest na zniżce 25%? Pozwoli mi ekspedientka bez problemu wziąć taki produkt na ten rabat?

Idę się kąpać i zużywać
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:07   #230
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

Dla kupujących w YR pytanko czy mając z oferty 40% zniżki moge wiząć sobie np. korektor który obecnie jest na zniżce 25%? Pozwoli mi ekspedientka bez problemu wziąć taki produkt na ten rabat?
Tak, ale rabat będzie liczony od ceny podstawowej.
Stary 2010-09-07, 16:07   #231
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Shpilciu odliczy 40% od ceny podstawowej. Zniżki się nie połączą.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:00   #232
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:

Policzą Ci -40% od ceny podstawowej No chyba, że ten korektor w sklepie jest oznaczony zielonym punktem, to wtedy lepiej kupić go z tą sklepową promocją -25%, bo produkty z zielonym punktem nie są objęte zniżką z ulotki Korektor kojarzy mi się z makijażem, a chyba cały asortyment makijażowy jest oznaczony właśnie tym zielonym punktem.
Mam nadzieję, że to jasno napisałam, bo dla mnie brzmi jak trochę pokręcone

Stary 2010-09-07, 17:13   #233
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Tak, ale rabat będzie liczony od ceny podstawowej.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Shpilciu odliczy 40% od ceny podstawowej. Zniżki się nie połączą.
Cytat:
Policzą Ci -40% od ceny podstawowej No chyba, że ten korektor w sklepie jest oznaczony zielonym punktem, to wtedy lepiej kupić go z tą sklepową promocją -25%, bo produkty z zielonym punktem nie są objęte zniżką z ulotki Korektor kojarzy mi się z makijażem, a chyba cały asortyment makijażowy jest oznaczony właśnie tym zielonym punktem.
Mam nadzieję, że to jasno napisałam, bo dla mnie brzmi jak trochę pokręcone
Dzięki wiem wiem że od ceny podstawowej i że rabaty się nie łącza tylko ostatnio pani robiła mi problemy jak chciałam skorzystać z promocji z ulotki a ten produkt był w innej obniżce i dlatego siepytam aby na mnie znów nie wyleciała akurat ten korektor nie ma zielonego punktu macał je ktoś już => nowy korektor? Bo się zastanawiam czy porcelanowy będzie do mnie pasował i czy dobrze kryją
Stary 2010-09-07, 17:13   #234
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
no i po co? po co ja się pytam? no ale i tak 3 kremy do twarzy to malutko
Cytat:
Akurat rzuciło mi się słowo Minerały..a sama kiedyś je stosowałam i śledzę mineralne nowości bo może kiedyś jeszcze do nich wrócę..No i tak ci się dostało hahaha Głodnemu chleb na myśli
Ostatnio oglądałam minerały EDM i ładne kolorki zauważyłam...No ale to taka astrakcja dla mnie bo teraz i tak nic sobie nie kupię,...zresztą nawet gdybym mogła to mam trochę kosmetyków kolorowych i nie potrzebuję następnego
no ja czekam na razie na przesyłkę chciałabym chociaż podkład dobrać reszta to mnie tam nie rusza na razie...
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21914520]Angina dała za wygraną! Migdałki już nie wyglądają jak Hiroszima, gorączka pokonana, węzły chłonne się obkurczyły. Antybiotyk wybiorę oczywiście do końca, ale mogę już wrócić do ludzi.
cieszę się, że już lepiej
Idę dziś na zakupy. Plan kosmetyczny: żel bawełna YR i mydło pod prysznic masło kakaowe lub mleczko kokosowe Ziaji. Chcę też spojrzeć na błyszczyki Milky Shake Bell i lakiery Miss Sporty
byle spokojnie na tych zakupach
[/QUOTE]
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:28   #235
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki wiem wiem że od ceny podstawowej i że rabaty się nie łącza tylko ostatnio pani robiła mi problemy jak chciałam skorzystać z promocji z ulotki a ten produkt był w innej obniżce i dlatego siepytam aby na mnie znów nie wyleciała akurat ten korektor nie ma zielonego punktu macał je ktoś już => nowy korektor? Bo się zastanawiam czy porcelanowy będzie do mnie pasował i czy dobrze kryją
Hm, to dziwne Jak kiedyś kupowałam perfumy, to akurat były na -25%, ale na ulotce miałam zniżkę -35% i Pani sama się pytała czy mam ulotkę, bo na ulotkę będzie korzystniej itd. Daj znać, jak poszło tym razem!

Stary 2010-09-07, 17:50   #236
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
no ja czekam na razie na przesyłkę chciałabym chociaż podkład dobrać reszta to mnie tam nie rusza na razie...
ja też miałam tylko podkłady...te wszystkie korektory i inne szmery bajery mnie nie ciągną

A na razie staram się od jakiegoś czasu dobrać puder dla siebie...I chyba się poddam
Bo: albo są za mocno "matujące" i włażą mi w pory i podkreślają skórki...Albo id razu nikną...Albo są za jasne i mnie rozbielają (taaak.. okazało się że jaśniejszy puder oj mojej cery jest możliwy szczególnie jak ostatnio nabrałam kolorów poprzez opaleniznę, zaczerwienienia i liczne piegi) albo są za ciemne....
No i dodatkowo mój FIŹ na punkcie kulek rozświetlających...Od zawsze używam kulek rozświetlających takich "biało-zielono-fioletowych" a tu kurka..prawie wszystkie firmy wycofują takowe...

Nie lubię mieć lepkiej twarzy od podkładu i puder konieczny. Już nie wiem co stosować w przypadku suchej cery
A ten cantare (jestem po 2 miesiącach używania i zaczynam 3) porobił mi trochę niespodzianek

Stary 2010-09-07, 18:03   #237
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, to dziwne Jak kiedyś kupowałam perfumy, to akurat były na -25%, ale na ulotce miałam zniżkę -35% i Pani sama się pytała czy mam ulotkę, bo na ulotkę będzie korzystniej itd. Daj znać, jak poszło tym razem!
no ja miałam sytuację że produkt był chyba 35% a zniżka z ulotki była 30% a akurat mi pasowało to 30% (różnica chyba z 10 gr) bo dobiłam pełnej dziesiątki i była pieczątka
Cytat:
ja też miałam tylko podkłady...te wszystkie korektory i inne szmery bajery mnie nie ciągną

A na razie staram się od jakiegoś czasu dobrać puder dla siebie...I chyba się poddam
Bo: albo są za mocno "matujące" i włażą mi w pory i podkreślają skórki...Albo id razu nikną...Albo są za jasne i mnie rozbielają (taaak.. okazało się że jaśniejszy puder oj mojej cery jest możliwy szczególnie jak ostatnio nabrałam kolorów poprzez opaleniznę, zaczerwienienia i liczne piegi) albo są za ciemne....
No i dodatkowo mój FIŹ na punkcie kulek rozświetlających...Od zawsze używam kulek rozświetlających takich "biało-zielono-fioletowych" a tu kurka..prawie wszystkie firmy wycofują takowe...

Nie lubię mieć lepkiej twarzy od podkładu i puder konieczny. Już nie wiem co stosować w przypadku suchej cery
A ten cantare (jestem po 2 miesiącach używania i zaczynam 3) porobił mi trochę niespodzianek
No puder dla suchej cery to raczej nie za dobry pomysł, moze jakis krem tonujący? Taka taniocha jak cantare to wręcz powinnas siespodziewac niespodzianek
Stary 2010-09-07, 18:21   #238
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
No puder dla suchej cery to raczej nie za dobry pomysł, moze jakis krem tonujący? Taka taniocha jak cantare to wręcz powinnas siespodziewac niespodzianek
Bo ja stosuję podkład a one w większości się lepią na twarzy i chcę to w jakoś "zneutralizować" Myślę że może zamiast pudru na podkład kulki rozświetlające? Bo nie włażą mi w pory? A jak nie to to nie wiem

Wiem...moja mama tez mi powiedziała że puder za 5zł to nie dobry pomysł.. i mam kupić coś droższego.... mamusia mnie ostatnio obdarowała kulkami rozswietlającymi avonu to może je użyje

Stary 2010-09-07, 19:08   #239
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja stosuję podkład a one w większości się lepią na twarzy i chcę to w jakoś "zneutralizować" Myślę że może zamiast pudru na podkład kulki rozświetlające? Bo nie włażą mi w pory? A jak nie to to nie wiem

Wiem...moja mama tez mi powiedziała że puder za 5zł to nie dobry pomysł.. i mam kupić coś droższego.... mamusia mnie ostatnio obdarowała kulkami rozswietlającymi avonu to może je użyje
a po co Ty się tak szpachlujesz na suchą cerę? Masz z nią jakiś problem? Krem nawilżający, dobry podkład nie włażący w pory albo krem tonujący i kulki tak myślę ja mam cere mieszaną z bliznami po trądziku (i trądzikiem ) i na co dzień używam tyko korektora i ciut podkładu mineralnego lub pudru ale tylko na żuchwę i brodę. Na wielkie wyjście paćkam cała twarz

Wrzuciłam aktualizację
mojego zbiorku

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-09-07 o 19:13
Stary 2010-09-07, 19:36   #240
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: lecę oglądać

ehhh kupiłam lakier Bell Fashion Color nr 308 (różowy z delikatna perłą)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości