|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5671 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
uwielbiam Usta Usta
) super humor i w dodatku taki..zyciowy serial ) polecam jeszcze sekretny dziennik call girl - ogladam na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ) zamowilam stepper i dzis pzryszedl ) juz niedlugo zaczne internsywniej cwiczyc bo pupa nieublaganie rosnie..straszne..ostatni o czuje sie taka gruban i jeszcze mam wielkie cycki ) ) a le to akurat okej
|
|
|
|
#5672 |
|
|
aaaaaaaaaaaaa wyznaczylam date na 5 XI !!!!!!!!!!!!!!
dołączcie mnie do listy ))ja tez ogladam ddziennik call girl, ale obejrzalam juz wszytsko i nie ma chyba nowych odcinkow (moje cycuszki sa w drodze ))) |
|
|
|
#5673 |
|
BAN stały
|
Madzienka sorki, jakoś przeoczyłam Twój post.... ja już troszkę pisałam o operacji ale w sumie nie rozwijałam się w tym temacie
![]() za operacje płaciłam 9 700, generalnie to wyglądało tak ze jak mi dali głupiego jasia to już wszystko pamiętam jak przez mgłę cały czas się śmiałam....i zastanawiam się czy coś głupiego gadałam poźniej narkoza, odliczanie i chyba zanim powiedzialam "trzy" to spałam... no teraz już mam piękności z przodu.. nooo przynajmniej coraz ładniejsze są..jedna pierś wydaje mi się że jest opuchnięta jeszcze....dziwne no a cały czas dochodzę jeszcze....ciągle trochę ciągnie i pobolewa ...ale jest coraz lepiej ![]() najgorsze jest to ze na takie na prawde końcowe efekty czeka się nawet do roku.......
|
|
|
|
#5674 |
|
|
czesc laski! znowu jestem w cycuchowej krainie
![]() wykonalam telefon i bede miala zabieg pod koneic listopada, dokladnie 26 XI !!!!! mnie tez dopiszcie do listy ![]() a ogladacie Satysfakcje??? bardzo fajny serial )
|
|
|
|
#5675 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6- jaki rozmiar wkladek?
agnes281 hej bylam najpierw u dr.gresse-lyko i powiedzial ze maxymalnie wlozy mi 255 a potem poszlam do dr.obrockiego i powiedzial ze max 345
ale wydaje mi sie ze moga wyjsc za duze bo jestem bardzo malutka i szczupla
|
|
|
|
#5676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odnosnie tego serialu oraz tego aktora, polecam na vod.onet.pl obejrzec 4 premierowe odcinki serialu "Stacja" uśmiałam się jak nigdy, polecam i ten aktor rownież tam gra, Tomasz Kot i ta aktorka co była przyjaciółką Niani w serialu ![]() naprawde warto obejrzec
|
|
|
#5677 |
|
Rozeznanie
|
Wiec na dzis...i dodalam Miliqqq (dragon prosze!!!! juz i ciebie dodalam)
08.09 BabyB !!!!!!!! Natasha![]() Kashantii![]() Romaria & Marusik![]() Beatrycze Kwinna ![]() Madzienka ![]() Laloona![]() Miliqqq dragon_lady ![]() Pink![]() Magera![]() Kejsiii
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-09-08 o 16:08 |
|
|
|
#5678 |
|
Raczkowanie
|
kochane moje miało by do piątku ale tak jak sie można było spodziewac wracam i to biegiem znalazłam jakies połączenie z internetem i prosze mnie ratowac
no wiec tak jestem juz po konsultacji, ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne bardzo przyjemny personel jak i sam doktor, klinika tez mi sie podobała taka "z duszą" ALE DO RZECZY juz na samym wstępnie dr powiedział że odradza mi w ogóle operacje ale nie bardzo potrafił uzasadnic dlaczego, wstępnie powiedział "nnno bo tak" aż nie wiedziałam co odpowiedziec. No ale nie po to leciałam taki kawał drogi i tłukłam sie w busie 300km zeby pocałowac klamke wiec drążyłam drążyłam drążyłam. Dr zrobił pomiary i stwierdził ze faktycznie mam asymetrie piersi prawa jest większa o 1cm a żeby było fajniej mam brodawki rozstawione na boki z czego prawa ucieka bardziej Wstępnie zaproponował mi wkładki anatomiczne ale szybko zmienił zdanie kiedy pokazałam mu zdjęcia z piersiami jakie mi sie podobają i jakich oczekuje, wtedy zdecydowanie powiedział, że okrągłe (powiedział "jak seksbomba" aż sie zaśmiałam, czy te zdjęcia które wcześniej tu wstawiałam są aż TAKIE?) Teraz to mam dopiero kocioł w głowie bo jak mi wyjdą cyce "przyklejone" do krótkiej klatki i jeszcze do tego krzywe to chyba sie załamie. Aha no i największy mój dramat to to, że dr powiedział że nijak sie nie da tej brodawki skorygowac implantem chyba ze anatomicznym ale i tak bedzie bardzo trudno wiec tu sie podłamałam bo wydawało mi sie że właśnie po to jest chirurgia plastyczna zeby takie rzeczy poprawiac przeciez nie takie cuda lekarze robili Jedyne do czego byliśmy zgodni od razu to cięcie w fąłdzie podpiersiowym i metodą pod mięsien. Wstępnie dr zaproponował mi max 390cc ale sie skrzywiłam i zapytałam o taki max max to powiedział ze bedziemy oscylowac miedzy 420-460cc skłaniając sie raczej ku 420cc ale ja oczywiscie jak usłyszałam 460cc to juz mi nic innego po głowie nie chodziło. Dr mowi ze im wiekszy implant tym jest tez szerszy i ze nie wie czy 460 nie bedzie za bardzo wysuniete pod pachy ale na obu zdjeciach jakie mu pokazałam jeszcze zanim rozmawialismy o rozmiarze to powiedział ze są wysuniete na bok. Dziewczynki czy to jakoś przeszkadza wam? mi sie wydaje ze wasze piersi tez tak wygladaja jak te na zdjeciach ktore wydrukowalam i bylabym z takich zadowolona. Szczerze babeczki powiedzcie co tu robic? Zastanawiam sie czy nie pojsc na konsultacje do dr Jarlinskiego i zapytac co on by mi zaproponowal i najprawdopodobniej tak właśnie zrobie, trudno znowu 400km jak nie wiecej ale dla cycków wszystko. Obawiam sie tylko ze dr J nie będzie skłonny na takie rozmiary przy moim wzroście.. Jest tez dobra nowina- termin 14 października ![]() ![]() ![]() Ps. Dr powiedzial ze na forach wypisuja straszne glupoty i to nieprawda ze cyt. "chcesz wielkie cyce to idź do bromy" i az mi sie głupio zrobiło :jezyk: bo ja właśnie po te wielkie cyce przyszłam
|
|
|
|
#5679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5680 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() po weekendzie postaram się już wstawić zdjęcia wyjściówki i będę prosić Was kochane o rady co do wkładek. Niestety muszę lecieć odezwę się wieczorkiem
|
|
|
|
#5681 | |
|
Raczkowanie
|
Hello Moje Drogie
[QUOTE=pink star;21938045]Wiec na dzis...i dodalam Miliqqq (dragon prosze!!!! juz i ciebie dodalam) 08.09 Pinki dzieki i prosze o korekte Zmienilam termin na 14 bo nie moglam juz wytrzymac Cytat:
![]() Kejsiii ile wyjaralas po tajniacku? Maceratko Marczi, gdzie sie wloczysz, album aktualizuj ![]() Dziewczynki ilma dodala nowe fotki Pa
|
|
#5682 |
|
Raczkowanie
|
Korinko, czemu tak dużo płaciłaś?? jesteś zadowolona tak??bardzo bym Cie prosiła o zdjęcia...ja już lada moment mam operację a ciągle się martwię... czy masz dla mnie jakieś rady przed operacją u niego??
|
#5683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wole zainwestowac teraz niz pozniej pluc sobie w brode.. ajajaj![]() ![]() Kobitki od dr B. czy wam też dr odradzał?? Musiałyście negocjowac czy od razu proponował dużo cc?? ja oszaleje przeciez moj Połówkowy jak sobaczy że mam jednego sutka pod pachą to mi chyba zrobi reoperacje "na żywca"...... EDIT (!!!): Dziewczynki ja sie tak wgapiam w te swoje zdjęcia jak ciele w malowane wrota i tak sobie myśle ze lewa pierś jest mniejsza i dlatego mniej ucieka brodawka, jakby była tej samej wielkości co prawa to by były rozstawione obie na boki tak samo, czyli idąc tym tokiem rozumowania to faktycznie im beda wieksze tym bardziej sie "rozjadą" na boki. Przyjrzyjcie sie prosze (wiem ze to okropny widok, wiem.. ale was teraz potrzebuje)czy wam sie tak nie wydaje? Mój wniosek jest taki ze jesli juz przesuwac te nieszczęsne brodawki do środka to obie. Czy dobrze mysle czy już całkiem cyrk na kółkach wyjdzie??Edytowane przez BabyB Czas edycji: 2010-09-08 o 17:20 |
|
|
|
|
#5684 |
|
Raczkowanie
|
Jestem dziewczynki, jak na razie mega obolała, bolą mnie plecy, cycki i ogólnie więcej śpie. Jutro jade na cało dzień do koleżanki bo nie dam rady sama zostać. Ból niesamowity, i nie chce tu nikogo straszyć ale trzeba się nastawić na wieeelkie bóle. W nocy po op doststałam 3 kroplówki po 05, litra, 2 x z tramalem, 3 morfinka i ketonal i następny dzień był dzięki nim w miarę ok, ale wredy już skońvxyło się podawanie kroplóweczek tylko tabletki, które tak dobrze nie działały, na wieczór dostałam jeszcze małą kroplóweczkę z tramalem i spaćku. Dziś podczas wyciągania drenów normalnie zasłabłam, drugi dren wyciągany był jak już osunęłam się na ręce pielęgniarki i nie kontaktowałam, potem ryczałam z bolu do południa i wtedy przyjechał mój połówek i poprzytulał mnie i już jakoś lepiej, te nerwy ból i to wszystko jest dołujące. Dodam też, że mam dosyć wysoki próg bólu, mam 6 zębów leczonych kanałowoi wszystkie bez znieczulenia....bo taki ból u stomatologa to pikuś...
wrzuciłam fotki zapraszam do oglądania dobrze, że doktorek wybił mi z głowy wkładki 350cc, debatowaliśmy nad 325 i 300, zapytał czy jestem gotowa na duży biust i duże piersi bo 325 może być za duże, moje określil na pełne B małe C (staniki nosiłam 70C) niby nie ma różnicy ale mówił, że 325 będą mi troszkę wystawać z pod pach, na to ja, że nie chcę dużych bo przecież niska jestem zaledwie 153 cm, więc krótkim ruchem napiał na moim brzuchu 300 i chwała mu za to. Zobaczcie jak zamieszały w moim biuście takie maltkie wkładeczki
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-08 o 17:24 |
|
|
|
#5685 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
|
|
#5686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dasz rade jestesmy wszystkie z Tobą! |
|
|
|
|
#5687 |
|
Kazar Lady
|
Baby, faktycznie masz zagwozdke.. Patrzyłam na Twoje zdjęcia jeszcze raz .. brodawki patrzą na boki i są na rożnych wysokościach - powiększenie może sprawić że to bedzie bardziej widoczne niż w tej chwili
![]() Słuchaj dr i nie upieraj sie za mocno te 420cc to jest kawał cycka![]() a ciekawe które fora dr czyta |
|
|
|
#5688 |
|
Wtajemniczenie
|
Fergilka bylam w albumie, no no pozazdroscic
gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowka!
|
#5689 |
|
Przyczajenie
|
HORO - wiem o tym ze zdjecia to nie wszystko ale ulatwi mi to w pewnym stopniu sprawe. A co do koncepcji moich nowych cycuszek to wiem napewno ze chce wkladki anatomiczne o wysokim profilu i chcialabym zeby wygladaly w miare naturalnie jestem szczupla osoba wiec o duzych rozmiarach moge tylko pomazyc.
Edytowane przez marteczka2730 Czas edycji: 2010-09-08 o 19:01 |
|
|
|
#5690 |
|
Raczkowanie
|
mam 300cc hp Mentory okrągłe. naprawdę dziwie się, że tak małe wkładki dadzą mi tak duże cycki, mi wydają się ogromne. bluzy dresowej dosyć lużnej w które przyszłam do kliniki na odchodne nie mogłam zapiąć
w ogóle atmosfera luzik, radyjko grało, ja na stole śpiewałam : co ja robię tu uuu cycolinki ile brałyście ten ketonal czy przeciwbole? i kiedy ten ból minie
|
#5691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stawiam na 420 cc ... bedzie spory biuścik, jak chcesz Cytat:
jeśli [powiesz Dr o jkai biust Tobie chodzi, to na pewno sam doskonale doradzi i rodzaj implantów i ich wielkość Cytat:
prześlicznie 300 cc a jakie wieeelkie ja akurat bralam ibuprom... nie takl silny jak ketonal, ale dzia;ła
|
|
#5693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() klaski: jakbyś miała 325 to chyba wózkiem byś je z kliniki wiozła GRATULUJĘ
|
|
#5694 |
|
Raczkowanie
|
Fergilka serdecznie gratuluje dorodnego biustu
|
#5695 |
|
Rozeznanie
|
Hahahah nie palę już równiutkie 7 dni Fergilka Super -śliczne- duże- cudne dasz radę z bólem teraz pójdzie już z górki Dziewczyny czy na skakance idzie zgubić brzuch?? Bo moje hula hop to chyba jakieś do bani mam takie wielkie siniaki że patrzeć nie mogę i jak kręcę to mnie tak boli że nie daję rady !!! Nie wiem czy tak ma byc czy mój brzuch jakiś dziwny jest!!!! A i dziś o 21.30 tvn leci pierwszy odcinek Top model myślę że warto oglądać .. Ciekawe czy jakaś laska z castingu będzie miała żelki hehe
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-09-08 o 21:07 |
|
|
|
#5696 |
|
Raczkowanie
|
Skarby Wy moje proszę mnie przepisać z 12.10 z odliczania na 7.10
już chcę jak najszybciej
|
#5697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mozna wlozyc 5 pacjentkom tez sam rozmiar ale u kazdej wyjdzie inaczej
|
|
#5698 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś u dr i w końcu nie mam szwów!
w ogóle dziś łażę jakaś szczęśliwa bo tak chyba dopiero dziś do mnie dotarło, że to już takie moje i już mi nikt nie zabierze |
|
|
|
#5699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5700 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

) super humor i w dodatku taki..zyciowy serial 
(
no a cały czas dochodzę jeszcze....ciągle trochę ciągnie i pobolewa ...ale jest coraz lepiej 
on gra tez w serialu tancerze
BabyB

klaski: