Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 10:47   #4711
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Irsin tzta
Stary 2010-09-09, 10:49   #4712
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Anecka wiem wiem, ale chcialam powiedzieć, że to nie tak źle z tą ceną, bo różnice w cenach mieszkań między miastami są spore, a w zarobkach już nie tak ogromne. Jest wiele osób które zarabia 1500 zł w Poznaniu i przy tych cenach mieszkań mogą tylko marzyć o kredycie , tak więc paradoksalnie Ty szybciej doczekasz sie swojego mieszknia
Ano wlasnie pensje jednakowe w miastach, az dziwne to tez. W ogole wpienia mnie to ze w UE to my chyba najmniej zarabiamy w stosunku do ceny "życia" w miescie.

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Dzien dobry

W koncu slonko swiecie

TZ zapomnial wczoraj o moich urodzinach.
U mnie leje

To dla Twojego TZ..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anecka pranie mokre sobie rozwies przy grzejniku.
Wlasnie wczesniej wpadlam na pomysl taki i zmoczylam recznik i na kaloryferze powiesilam, kurde nie wiem czy cos sie poprawilo bo mi dalej sucho ze tak napisze

No i co mi sie chce? JEEESCC czas na jogurt

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:50   #4713
kliwia
Zakorzenienie

no na pewno cos da, ale rewelacji nie bedzie. nawilzaj sluzowke sprayem jak super sucho, albo zmneijsz ogzrewanie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:56   #4714
KarolinaB
Raczkowanie

oho, moje dziecię ma jazdę, wali wszystkim czym może w brzuchu a nerwa ma takiego, tylko nie wiem na co...

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Ja tez jesc
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:56   #4715
_paulinka2
Wtajemniczenie

Irsin dla tż i jego mamy :/

zjadłam właśnie pół dużego opakowania delicji niedługo będę szersza niż wyższa

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:57   #4716
niebieskaa
Rozeznanie

Kootekk super wiadomości bardzo optymistyczne!

Cytat:
Napisane przez Eliza86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny strasznie boli mnie krzyz, wiecie jak temu zaradzic?
Mi pomaga jak ćwicze koci grzbiet, troche sie powyciagam i ból sie zmniejsza no i jak mniej chodze bo potem to mnie wszystko boli

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
Trochę się martwię wagą, dziś się ważyłam i wyszło równo 58 kg, a początkowa waga 54 kg, to 4 kg na plusie w 25 tc hm... myślałam że nawet dużo jem, fakt że jem dużo owoców i warzyw, swojskie obiadki. Nie mam ochoty na nic takiego fast foodowego, żadnych hot dogów, pizzy, chipsów, jak chce mi się słodkiego to zjem batona, ale wolę słodką nektarynke zobaczymy co powie lekarz w poniedziałek bo mam wizyte.

A ty ile przytyłas? (mam nadzieję że nie powtarzam pytania)

co do imienia to jestem z Tż na etapie "pertraktacji" tzn. wymyśla różne imiona, a do wyboru daję mu Julia lub Natalia. Strasznie mi się podoba imię Amelia, ale 4 miesiące temu zostało już zajęte przez moją siostrę, która urodziła córeczkę i tak dała jej na imię
Sasiadko droga, ja jestem w trakcie 28tc a przytyłam 4,5-5kg zalezy na jakiej wadze po tym jak nadrobiłam to co mialam na minusie przez wymioty, takze nie masz sie co martwić, skoro się odżywiasz i to jeszcze jak zdrowo! mnie to od razu na kebaba ciągnęło, a moja kolezanka ktora niedawno urodzila Amelke tez w ciazy tylko owoce i warzywa, od fastfoodow ja odrzucalo i przytyla do konca 10kga Amelka super zdrowiutka i jest ok

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
No niby koniec widać, ale świadomość ile drobiazgów jeszcze jest do zrobienia i ogrom sprzątania, które nas czeka - nie nastrajają mnie póki co optymistycznie
Ja to dopiero co miałam bo wprowadzilismy sie w maju a od marca remont był, podlogi, sciany to szło szybko tzn efekt był widoczny szybko, ale potem to sprzatanie i duperele to masakra, już sie to odkłada na potem i potem dobrze ze sie teraz zabieramy za te drobiazgi na spokojnie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Idę zrobić tapetę

i na zakupy
robię dziś na obiad leczo

wpadnę po południu
papa
Tez mam dzis leczo ale nie własne, od teściowej

Cytat:
Edzia, pięknie piszesz.
My też mieliśmy misterny plan na życie. Wszystko się posypało, też musieliśmy wyjechać do UK, odpracować dług, potem o dziecko staraliśmy się rok...
Na co dzień się o tym nie pamięta, bo przytłaczają nas zwyczajne, codzienne problemy, ale tak naprawdę liczy się tylko to, że jesteśmy razem, względnie zdrowi, że będziemy mieć wymarzone dziecko...
A pieniądze... Przychodzą i odchodzą, tak to już jest.
Dobrze napisane
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:00   #4717
Aliszcze
Zakorzenienie

witam

kottekk, ale się cieszę, że coraz lepiej się czujesz

nie mam jakoś weny na pisanie, coś czuję, że dziś będę biernym podglądaczem watku chyba ten deszcz za oknem tak działa na mnie. Śpiąca jakoś na szczeście nie jestem, ale taka jakaś rozbita

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:00   #4718
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
Irsin dla tż i jego mamy :/

zjadłam właśnie pół dużego opakowania delicji niedługo będę szersza niż wyższa
ja cie proszę :P wczoraj zmierzyłam sobie i brzuch i biodra ;/ 5 cm róznicy ;/ tylko że dupsko większe niż brzuch masakra
Stary 2010-09-09, 11:01   #4719
kretencja
Zakorzenienie

No, laski, obiecałam przy Was jako przy świadkach, że o 11 biorę się do kupy Drugie śniadanie już zjadłam, więc idę pozmywać i zrobić skwareczki do obiadu Będę potem

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:02   #4720
lutien
Wtajemniczenie

Dzień dobry
U mnie dziś pogoda do Za godzinkę zmykam do przychodni, bo muszę się położnej pokazać. A potem mam w planach upiec ciasto drożdżowe ze śliwkami i bułeczki na ostro

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
czesc
prosze skonczyc z tymi mieszkaniami bo mi cisnienie podnosicie ze ja nie mam i chyba dlugo miec nie bede. U nas w miescie za 200tys to chyba tylko kawalerke 26m mozna sobie kupic, niestety trzeba wynajmowac a za 2 opokoje ok 40 m wolaja u nas ok 1600 1700zl pluss kaucja tyle samo, ktora zadko oddaja
My właśnie z powodu cen mieszkań przeprowadziliśmy się z Wrocławia do Katowic. Tam nie byłoby nas stać na kupno.
Ja wyprowadziłam się z domu 7 lat temu, TŻ jakieś 10 lat temu. I dopiero od 3 miesięcy jesteśmy na swoim, a tak to wynajmowaliśmy cały czas. Ile kasy komuś daliśmy zamiast na swoje płacić A przez to, że tak wcześnie się wyprowadziliśmy od rodziców, wspólne z nimi mieszkanie nie wchodziło w rachubę. Chyba byśmy się pozabijali (a mam na prawdę fajnych rodziców i teściów).

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

boze jak super dzisiaj spalam, pierwszy raz od 2 tygodni tak dobrze spałam, bardzo odpoczelam psychicznie jak wrociłam do domu, na dodatek wczoraj pani dr mnie bardzo pocieszyła no i jeszcze to przytulanie michalka to juz wogole

wczoraj odniosłam sukces, to był pierwszy dzien co NIC nie płakałam
jestem teraz bardzo pozytywnie nastawiona i wiem ze to juz dlugo nie potrwa zanim zabiore małego do domciu
Zanim się obejrzysz, a będziesz miała Michałka w domu

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
no, w ogole zapomnial - rozmawial ze mna, pisal, dzwonil nawet wieczorem,ale ze mam urodziny i on i jego mama zapomnieli...

klawo
Należy mu się
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:03   #4721
niebieskaa
Rozeznanie

Aliszcze mnie też ta pogoda tak jakoś nastawia nijako.

Czas zjeść ciastka

Dopiero jadłam sniadanko, bo bylam na morfologii z rana, spotkałam fajne babeczki w laboratorium, zachwycały się moją "piłeczką" a potem taka starsza Pani do mnie zagadywała też bardzo miła, super jak czasem się spotka życzliwych ludzi, gdyby tak wszyscy byli dla siebie...drobnym gestem czy słowem lub zwykłym uśmiechem można poprawić komuś humor nawet nieświadomie

A za oknem pada, szaro buro. Ide obejrzeć Na Wspólnej

Karolina moj mały tez mial tak ostatnio jakby nerwa na coś, ale na co to ja nie wiem, w sumie całe 2 dni dał mi czadu ze hej
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:13   #4722
bela14
Rozeznanie

A ja mam do was pytanko w nocy puchna mi ręce
tak,ze nie moge ich zacisnąć w pięść.ciśnienie mam ok.113/68
bolą mnie też w nocy nogi nie wiem czemu?
poradzcie czy to nie ma tak morze byc czy morze iśc do ginki?
szczególnie o to puchnięcie mi chodzi w dzień jakby wszystko było ok.
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:20   #4723
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
lepiej może spytać się gina, może zadzwoń wpierw. Cisnienie masz w normie, wiec to ok. A może ogranicz używanie soli? bo sól też powoduje puchnięcie. A nerki masz ok?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:20   #4724
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no na pewno cos da, ale rewelacji nie bedzie. nawilzaj sluzowke sprayem jak super sucho, albo zmneijsz ogzrewanie
Akurat nie moge zmniejszyc ogrzewania bo nie mamy pokretel, tzn sa ale jako ozdoba a nie ruszaja sie z miejsca

niebieskaaa daj ciastka bo poki co to jem sucharki z jogurtem

bela, mnie tez nogi bolą, ale ja juz w ogole tak mam na zmiany pogody czy cos ze mnie "kręcą" wszyzstkie stawy.. co do puchniecia to nie wiem, mnie nic nie puchnie poki co

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-09, 11:23   #4725
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Kootekk super wiadomości bardzo optymistyczne!

Mi pomaga jak ćwicze koci grzbiet, troche sie powyciagam i ból sie zmniejsza no i jak mniej chodze bo potem to mnie wszystko boli

Sasiadko droga, ja jestem w trakcie 28tc a przytyłam 4,5-5kg zalezy na jakiej wadze po tym jak nadrobiłam to co mialam na minusie przez wymioty, takze nie masz sie co martwić, skoro się odżywiasz i to jeszcze jak zdrowo! mnie to od razu na kebaba ciągnęło, a moja kolezanka ktora niedawno urodzila Amelke tez w ciazy tylko owoce i warzywa, od fastfoodow ja odrzucalo i przytyla do konca 10kga Amelka super zdrowiutka i jest ok

Ja to dopiero co miałam bo wprowadzilismy sie w maju a od marca remont był, podlogi, sciany to szło szybko tzn efekt był widoczny szybko, ale potem to sprzatanie i duperele to masakra, już sie to odkłada na potem i potem dobrze ze sie teraz zabieramy za te drobiazgi na spokojnie

Tez mam dzis leczo ale nie własne, od teściowej

Dobrze napisane
ojej... jak ja bym się chciała tak zdrowo odżywiać a mnie ciągnie do samych niezdrowych rzeczy i SŁODYCZE to moje przekleństwo

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:23   #4726
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:

Też tak miałam w sierpniu w te upały z rękami, że mi puchły az zacisnąc nie moglam, smiali sie ze mnie ze wyglada to jakby lateksową rękawice nadmuchać hehe, i pytałam swojej gin to powiedziała ze to normalne, ze woda sie zatrzymuje no i do tego upał.

Tylko ze ja mialam wszystkie wyniki w normie, nie wiem jak u ciebie z wynikami.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png

Edytowane przez vikicullen
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:24
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:26   #4727
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
...
A w ogóle oglądam sobie na YT taki fajny kanał - mamazone. Jest tam mnóstwo krótkich filmików nt. porodu, pielęgnacji, noworodka itp. Wypowiadają się bardzo fajne położne i lekarze.
Kretencja przypomniałaś mi że dawno nie zaglądałam na mamazone.A Ty tam wchodzisz przez YT? Można też oglądać na stronie mamazone.pl
http://www.mamazone.pl/tv.aspx
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:27   #4728
gimikis
Rozeznanie

Kootekk- jesteś niesamowita kobietą. Jednym słowem mama na medal. Musi to być cudowne uczucie trzymanie bąbelka w ramionach
Irsin
- dla TŻta porządne ale na pocieszenie powiem Ci ze 3 lata temu mój TŻ też zapomniał o moich urodzinach. Wiec w sklepie kupił mi ... czekoladę i to jeszcze.... przeterminowana!!!! Ryczałam cały dzień nawet nie chciałam na niego patrzeć.

Bela14- zapewne to efekt uciskania macicy na żyłę główna wrotna. Dlatego puchną stopy , bo krew nie ma dobrego przepływu. Dlatego zalecane jest spanie, leżenie na lewym boku.

U mnie pogoda do dupy. Pada, pochmurno- jednym słowem nic sie nie chce. Dziś skończony 30 tc. Przyszło nosidełko dla Gabrysi. I kleje ubranko dla małej. W poniedziałek wizyta u gina i mam nadzieje że siusiak nie wyrósł.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:46   #4729
gimikis
Rozeznanie

Godz. 4.20 obowiązkowa wizyta w toalecie. Ale kręcę się na tym łóżku i nie mogę zasnąć wiec zaczęłam delikatnie molestować TŻta. Myślę sobie co jak ja nie mogę spać to niech on tez nie śpi. Ale TZ się przebudził pomruczał coś do ucha no i zakończyło się to seksem nad ranem. Zasnęłam nawet nie wiem kiedy. Chyba było mi to potrzebne. Ale nigdy o tak dziwacznej porze.

P.S. 6,6 kg na plusie. Gonie Was i jeszcze widoczny pępek

Wklejam foteczki ubranek, fotelika i brzusia

Edytowane przez gimikis
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:47
Stary 2010-09-09, 11:53   #4730
malgosiak25
Raczkowanie

Gimikis śliczny brzusio, a zakupy rewelacyjne

Ja też mam dziś okropnego lenia, teraz dosłownie na chwile przestało padać , a tak to cały czas lało :/ ehh jesień jak nic. Ode mnie z domu widać tatry- całe białe :/

W domu to będę miała zajęcie bo czeka mnie prasowanie tych maciupkich ubranek, a poza tym mam jeszcze spore braki w wyprawce, a tu trzeba czekać na szanowny ZUS :/ jak ja to lubie :/
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:02   #4731
kretencja
Zakorzenienie

Gustawek, nawet nie wiedziałam, że jest taka strona. Zajrzę sobie zaraz

Malgosiak, Tatry widzisz? Ale Ci fajnie
A w Łodzi też jesień.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Gimikis, świetny brzuszek

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:02   #4732
Anecka
Zakorzenienie

gimikis, ile wydalas na fotelik? no i fajny brzusio

Coraz fajniej sie oglada coraz to wieksze oponki

malgosiak25, Tatry biale? OMG.. nigdy tam nie bylam ale jakos nie moge sobie wyobrazic tego.. jeszcze lato a tam snieg

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-09, 12:08   #4733
Gustawek
Rozeznanie

Gimikis śliczne ubranka i brzuszek
Bela14, na sr nam mówili że jakby się spuchło na twarzy i konczynach i do tego waga skokowo wzrosła wtedy trzeba szybko sie zgłosić do lekarza, samo puchnięcie kończyn chyba jest niegroźne ale w sumie nie mam pewności, bo zawsze na wizytach gin. pyta o obrzęki czy nie mamA kiedy masz wizytę?
Malgosiak25, a ja tam zazdroszczę widoku z okna na Tatry nawet całe białe
zmykam wziąć się za jakąś robótkę, mam górę maciupkich ubranek do prasowania
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:10   #4734
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Godz. 4.20 obowiązkowa wizyta w toalecie. Ale kręcę się na tym łóżku i nie mogę zasnąć wiec zaczęłam delikatnie molestować TŻta. Myślę sobie co jak ja nie mogę spać to niech on tez nie śpi. Ale TZ się przebudził pomruczał coś do ucha no i zakończyło się to seksem nad ranem. Zasnęłam nawet nie wiem kiedy. Chyba było mi to potrzebne. Ale nigdy o tak dziwacznej porze.

śliczny brzuś a ta sukieńczyna jaka słodka
Stary 2010-09-09, 12:11   #4735
malgosiak25
Raczkowanie

No od przeszło tygodnia są juz takie bielusieńkie więc nie dziwie się, że jest zimno ja mieszkam jakieś 48 km od zakopanego kocham to miejsce

Wiecie co nie mam co z soba zrobić, potwornie sie nudzę :/

Gustawek nie tak dosłownie z okna, bo muszę przejść na druga stronę ulicy i przejść jakieś pare metrów za to z okna widzę Luboń i Babią Górę

Edytowane przez malgosiak25
Czas edycji: 2010-09-09 o 12:13
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:15   #4736
sereniti
Zakorzenienie

Edzia ja też mam łożysko na przedniej ścianie i faktycznie bardzo słabo czuję ruchy ale niestety mała siedzi sobie na tyłeczku i kopie mnie nogami w pęcherz - TO odczuwam jak najbardziej
Karolina ja też mam w więcej niż w brzuchu a w brzuszku nad pępkiem już 110 cm wiec...
poza tym jak czytam o Waszych kg - 4 czy 6 na plusie to ja ze swoimi 17 czuje się jak słoń
jeśli chodzi o mieszkanie to tż 4 lata temu kupił 2 obok siebie na tym zadupiu na którym obecnie mieszkamy - dla dziewczyn ze śląska mieszkam koło opla - i połączył w jedno mamy więc 4 pokoje z kuchnią łazienką 2 małe kanciapy - na piec i pralnie i duży przedpokój około 75 mk za niecałe 100 tys. Ale to pewnie dlatego że podpadamy pod Łabędy a to praktycznie ziemia niczyja więc i tanio dosyć. tż ma wprawdzie dom 3 piętrowy na siebie przepisany w którym mieszkają jego rodzice ale nie chcemy tam mieszkać - raz że jego matkę chyba bym zabiła po 5 minutach a dwa - nie wiem czy dałabym radę w tym życiu ogarnąć ten burdel jaki tam jest. Coś ala segment babci Artystki tyle ze w każdym pokoju na każdym z pięter poza tym górne piętro zalane, grzyb itp tylko matka tżta ciągle nawija o tym jak to będzie jak tam z nią zamieszkamy - ona wierzy w sience - fiction bo NIE BĘDZIE
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:27   #4737
kootekk
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny ze wszystko tak ze mna przezywacie bardzo mnie wspieracie waszymi postami

postanowilam ze bede jezdzic do malego dwa razy na dzien i posiedze kilka godzin, teraz bylam rano o d 8 do 12, a jeszcze raz pojade po 17 i zostane do 20 bo tz dojedzie do mnie, nie ma sensu non stop biegac tam i spowrotem, bo nawet sama lekarka powiedziala ze sie zajade

dzisiaj przytulaliśmy sie ponad godzine, ale nam było dobrze
pani dr na wizycie powiedziala ze maly wczoraj przybrał 40g, a z dnia na dzien wiecej przybiera futrujemy go, to niedlugo go zabiore do domku

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:35   #4738
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
gimikis, ile wydalas na fotelik? no i fajny brzusio
Za fotelik dałam 165 zł. W tym przesyłka. Myślę że nie tak tragicznie.

Stary 2010-09-09, 12:36   #4739
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
ojej... jak ja bym się chciała tak zdrowo odżywiać a mnie ciągnie do samych niezdrowych rzeczy i SŁODYCZE to moje przekleństwo
Oj ja tez jeym starsznie duzo słodkiego i nie moge sie powstrzymac Co tydzien pieke sobie jakies ciasto a i tak poza tym zjadam inne ciastka , cukierki itp

Cytat:

Jesli puchna ci rece powinnas zgłosic to lekarzowi . Mnie za kazdym razem polozna pyta czy nie puchne i przypomina mi ze jakbym zauwazyla ze puchna mi rece , nogi to mam natychmiast dzwonic. Wiec lepiej zadzwon , poinformuj bo nie wiem czym to moze grozic
Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość

Sliczny brzusio a ubranka mmm ta bluzeczka swetna Jakiej firmy masz fotelik?

Cytat:
Gustawek, nawet nie wiedziałam, że jest taka strona. Zajrzę sobie zaraz

Malgosiak, Tatry widzisz? Ale Ci fajnie
A w Łodzi też jesień.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Gimikis, świetny brzuszek
Ja tez widze tatry od siebie z balkonu

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
Edzia ja też mam łożysko na przedniej ścianie i faktycznie bardzo słabo czuję ruchy ale niestety mała siedzi sobie na tyłeczku i kopie mnie nogami w pęcherz - TO odczuwam jak najbardziej
Karolina ja też mam w więcej niż w brzuchu a w brzuszku nad pępkiem już 110 cm wiec...
poza tym jak czytam o Waszych kg - 4 czy 6 na plusie to ja ze swoimi 17 czuje się jak słoń
jeśli chodzi o mieszkanie to tż 4 lata temu kupił 2 obok siebie na tym zadupiu na którym obecnie mieszkamy - dla dziewczyn ze śląska mieszkam koło opla - i połączył w jedno mamy więc 4 pokoje z kuchnią łazienką 2 małe kanciapy - na piec i pralnie i duży przedpokój około 75 mk za niecałe 100 tys. Ale to pewnie dlatego że podpadamy pod Łabędy a to praktycznie ziemia niczyja więc i tanio dosyć. tż ma wprawdzie dom 3 piętrowy na siebie przepisany w którym mieszkają jego rodzice ale nie chcemy tam mieszkać - raz że jego matkę chyba bym zabiła po 5 minutach a dwa - nie wiem czy dałabym radę w tym życiu ogarnąć ten burdel jaki tam jest. Coś ala segment babci Artystki tyle ze w każdym pokoju na każdym z pięter poza tym górne piętro zalane, grzyb itp tylko matka tżta ciągle nawija o tym jak to będzie jak tam z nią zamieszkamy - ona wierzy w sience - fiction bo NIE BĘDZIE
Mnie dzisiaj tez kopie po pecherzu bardzo nie mile uczucie

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:41   #4740
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Jakiej firmy masz fotelik?
Fotelik mam z Coneco.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości