|
|
#4441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
![]() Może chwilę przed
|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
I ja też tak mam. Jestem zołzowata, zła i niedobra i potrzebuje jeszcze gorszego. Nic na to nie poradzę, że mi się podobają takie czarne charaktery....
|
#4444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie to przyszło tylko w tym jednym przypadku ![]() Z resztą eksów utrzymuję kontakt bo wygasło ![]() ![]() ![]() także relacje są zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Wszystkie się zagapiły na "dziennik BJ" ![]() Spadam spać kobiety ![]() Napisze rano znad kubeczka kawy
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam, po- uśmiechnęłam sie do siebie
![]() Mam ochote na Dziennik Nimfomanki. Oglądała któraś? ![]() Wykasowałam eksa z nk. I poczułam, ze znika. Będzie dobrze, nie?
|
#4446 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nuestro_dulce_amor - Zaraz, zaraz, byliście razem zaledwie 3 miesiące i już Ci proponował małżeństwo, kochał nad życie?
O tak, będzie coraz lepiej!
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
Kura, nie wyrabiam się.
Dziewczyny, mam nadzieję, że zlot aktualny? ps. hej, wiecie że ostatnio zatęskniłam za eksem? nie wiem, co mnie napadło. Chyba podróże autobusem mi nie służą - wiecie, za dużo w nich myślę. Oczywiście nic z tą swoją tęsknotą nie zrobiłam.ps2. ze śmiesznych spraw: trafiłam do trochę męskiej firmy, trochę męskiego działu i oczywiście nie spotkałam nikogo ekstra Tzn. panowie o chłopcy są bardzo sympatyczni, ale wszyscy jak jeden mąż zajęci No ok, jeden chyba(!) jest wolny i plus minus w moim wieku. Z tego wszystkiego zaczęłam wzdychać do jednego prawdopodbnie-piędziesięciolatka, co to zawsze po pracy przychodzi do mnie się pożegnać. Rany, co za życie ![]() Ze swoim szczęściem to jeszcze długo sobie pohasam samotnie ![]() Heh, takie geny się marnują ![]() ( Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-09-09 o 00:48 |
|
|
|
#4449 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
też lubię swoje oczy, ale cóż do pracy nosze okulary bo w soczewkach oczy za bardzo mi się męczy przy komputerze, a z moją wadą lepiej nie wychodzić z domu bez soczewek albo bez okularów bo mogę nie trafić w drzwi Malla dziękuje za komplementy tak jak Juniorka radziła popracuję nad samooceną i poczuciem własnej wartości. Mój charakter pominę wymownym milczeniem ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
beznadziejna ze mnie romantyczka ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Mam taki cudowny charakterek, że mam dokładnie tak jak wy. Potrzebuje faceta który będzie w stanie wytrzymać moje napady złości i wziąść mnie dosłownie za pysk. Potrzebuję kogoś silniejszego psychicznie ode mnie. Kogos kto będzie umiał sobie ze mną poradzić.
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-09-09 o 08:30 |
||||
|
|
|
#4450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Filmu niestety nie widziałam;/
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Cytat:
Taa, ja nie chcę pokornieć do czterdziestki i koło pięćdziesiątki dopiero znaleźć faceta ![]() Cytat:
Będzie już teraz coraz lepiej
Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2010-09-09 o 09:41 |
||
|
|
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak w ogóle to dzień dobry znad kawusi
![]() Mam tak gorąco w pracy że albo tu marznę albo za gorąco jest ![]() Napisałam mu wczoraj,że mija 5 lat od pamiętnego buziaka pod wiaduktem ![]() To mi odpisał"ale dałaś... " i potem napisał że to nie była ironia tylko zachwyt:P ![]() Miłego kobiety
|
#4453 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie odważyłam się oglądać Dziennika jak dla mnie jest za wcześnie
zawsze się wzruszam na końcowej scenie. Czy tacy faceci w ogóle istnieją ? Czy to tylko przemysł rozrywkowy nabija wszystkich w butelkę ?
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4456 |
|
Nie depcze krokusów
|
Istnieją, ale najczęściej mają już swoich chłopaków.
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
He dzien dobry z cieplutkiego lozeczka
![]() Przyszlam zdac relacje nowy obiekt jest wooooow ![]() Wysoki nawet bardzo 195 Ale siedzielismy 5 godzin i wcdale nie mielsimy zamairu isc do domu![]() Ehhh
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zadomowienie
|
why ? tell me why ?---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Clemence Hm chyba jednak musialabym przeczytac wszystkie Posty bo nie kminie czemu placzesz,skoro On Cie wychwala ![]() No ale w kazdym razie on cos cuzje do Ciebie nadal bo reaguje szybko na wszystko co zrobisz;p. I ja bym radzila znaleźć sobie cos do roboty- bedziesz mniej myslala i poznasz nowe osoby ![]() Wychwala..? Albo stara się mnie jakoś pocieszyć.. Odpisał mi po godzinie, ale może dlatego że jechał autem i nie miał jak. Tak, tylko co ja mam robić? Na spacery niekiedy wychodzę, jeśli pogoda pozwala, teraz szkoła przyszła, także się cieszę. A poza tym siedzę i myślę.. To na pewno dlatego,pamietaj,ze facet zwykle skupia sie na jednym ![]() wiesz taki typ.Zreszta jak jechal- to jeszcze mialby wypadek jakby zaczal Ci odpisywac;/ Ej halo!! nie chodzilo mi tylko o to ,zeby chodzic na spacery!co Cie interesuje?moze zapiszesz sie na tance? jakies kursy? nauczysz sie plywac? jest o wiele wiecej opcji! zrob cos co uwielbiasz!i bedziesz na to czekala z usteskniem albo realizowala cos z tym zwiazanego !
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem bardzo opanowana, szczególnie w stusunku do innych i cierpliwa w domu to sobie pokrzycze, pozłoszcze się, ale nie pokazuje tego innym. Do mnie niestety ciągną osoby z jakimis problemami, słabsze psychicznie.... nie wiem, może dlatego, że zawsze staram się byc wyrozumiała wobec nich. Eks tez się w sumie do nich zalicza, tak mi sie zwierzał ze swoich emocji, jak nie facet i tylko mi to mówił (podobno). W ogóle chyba z 10 osób albo i wiecej mówiło mi, że ja się zmarnuje bo powinnam być psychologiem, bo umiem słuchać innych. Ale to taka moja natura, że zawsze chce dobrze doradzić nie mogłabym całe życie słuchać jak inni mi się wyżalają, ja też mam swoje problemy.Ale marzy mi się porządny facet, bez kompleksów i wydumanych problemów, silny psychicznie
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Nie depcze krokusów
|
Clemence - wyedytuj posta, bo jest kompletnie nieczytelny. Nie wiadomo, co piszesz i do kogo, a co jest tylko cytatem.
|
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :conf used:
|
#4463 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry znad koperku
A mi opryszczka wyskoczyła na ustach na samym środku ![]() OtTakaJa co wkoncu z tym P? Napisałaś do jego ojca w końcu? Ciekawam ![]() Cytat:
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
Boże......
Umieram z głodu a tu zebranie ponad 1.5 h;/ Moje dopijało się strzałkami a ja fona przy tyłku nie miałam ![]() Jak to nie istnieje ![]() Istnieje na pewno i proszę nie zabijać moich marzeń
|
#4466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj go w ogóle nie widziałam w szkole, bo mało lekcji miałam, ale postaram się go jutro dorwać i wyjaśnić to do końca
|
|
#4467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki południowy typ w ogóle ja chciałam się przeprowadzić nad Morze Środziemne tzn to było takie marzenie, uczyłam się włoskiego przez 2 lata, ale potem zabrakło mi czasu, bo zajełam się przygotowaniami na studia. Takze włoski poszedł w odstawke na rzecz chemii i biologii Ale mam plany do niego wrócić, może w tym roku albo w przyszłym i mam nadzieję, że kiedyś nauczę sie jeszcze rosyjskiego, jeny jak mi się podoba ten język jest taki śpiewny i uroczy I w ogóle marzy mi się wycieczka Koleją Transsyberyjską![]() a tak w ogóle to wiele rzeczy mi się marzy Może jednak najpierw skoncze studia, bo ja już miałam tyle planów na życie, pewnie nierealnych, ale moja wyobraźnia za mocno pracuje
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Zadomowienie
|
Ofelia a po co czekać aż tak długo? jeszcze 4 lata tak? Ja bym się już zabrała za spełnianie swoich marzeń
Ale u mnie to jest taki problem, że na razie nie pracuje i nie mam kasy dla siebie. ;/Włoski... Mi sie zawsze podobał hiszpański i chce się zacząć jego uczyć ![]() A właśnie ściągnełam sobie książke Dlaczego mężczyźni kochają zołzy i chyba zaraz się za nią zabiorę. Zawsze się zastanawiałam co mają w sobie kokietki, jak one to robią i wydaje mi się, że nie ma tu duzo do tłumaczenia, one po prostu są niezależne, bronią swojej godności i żaden facet nie ma prawa wejść im na głowę
|
#4469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A najbardziej to lubię brunetów z niebieskimi oczami. Z mojego niedoszłego, to właśnie te jego oczy tak mnie zauroczyły, a dopiero później to wszystko inne mi się spodobało. Rosyjski brrr nienawidzę tego języka
|
|
#4470 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o wycieczke to musze na nią uzbierać i jeszcze mieć chętnego, ktory by pojechał na taką wyprawę, to zupełnie co innego niż wakacje nad morzem Język moge wybrać tylko jeden... ze wzgledu na to, że idę na farmację i wiem że będzie dużo zakuwania, nie poradzę sobie z duża ilością dodatkowych zajeć. Kiedyś miałam słomiany zapał do wszystkiego, teraz staram się myśleć racjonalnie i rozłożyć sobie wszystko na etapy pierwszy etap to było dostać się na studia to już jest czyli krok do przodu![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Ja chyba mam dobry objaw, ponieważ nie uważam już, że mój eks jest taki niesamowicie przystojny kiedyś mi się tak podobał, myślałam, że mam niesamowite szczęście super facet i do tego tak wygląda. Teraz jak na niego patrze to myśle: "jest przystojny no ale bez przesady" Tzn że jest ze mną lepiej![]() A mi się strasznie podoba nie wiem czemu, jest taki płynny
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

ciekawe kiedy ja zmądrzeje, mam nadzieje ze do 25 roku cos się zmieni
On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

A jakoś nie mam problemu ze znalezieniem chłopa - głowa do góry, charakter najważniejszy! Możesz poszaleć z fryzurą, masz bardzo ładne oczy, policzki i usta.

why ? tell me why ?