Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 192 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 11:23   #5731
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez star doll Pokaż wiadomość
poza tym zauwazylam, ze wiekszosc z Pan stad robi biust najczesciej u tych samych lekarzy, armia klonow czy co?

U tych samych, bo są najlepsi z najlepszych.

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość

Listopadowa kochana jak tam ? Boże, jak ja Ci zazdroszczę będzie dzidzia
MsE - jakoś leci, aczkolwiek czuję się znacznie gorzej niż gdy byłam pierwszy raz w ciąży. Ale piersi się (jeszcze) nie zmieniły, są tylko bardziej tkliwe
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:30   #5732
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

U tych samych, bo są najlepsi z najlepszych.

MsE - jakoś leci, aczkolwiek czuję się znacznie gorzej niż gdy byłam pierwszy raz w ciąży. Ale piersi się (jeszcze) nie zmieniły, są tylko bardziej tkliwe
Jeszcze jak Ci urosną teraz trochę to w ogóle gdzie Ty je zmieścisz
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:32   #5733
agnes281
Wtajemniczenie

Fergi, ze sie tak wyraze bedzie dobrze, Ja tez ciezko przeszlam rekonwalestencje, nie dosc ze bol to jeszcze wsparcie tylko ze strony taty

zobaczysz z dnia na dzien bedzie lepiej, bol ustaoi no musi przeciez nie?
nie klocta sie z Tz, bol minie i pojawi sie radosc jeszcze bedziesz sie smiala z Twoich postow trzymaj sie cieplo, jestes dzielna i dasz rade

Star Doll
dodali nowe zdjecia na Pudlu wiec mykaj tam i dodawaj komentarze, tu zadnego poparcia nie uzyskasz..nikt Cie tu nie lubi
troche siara siedziec na forum jak kazdy sie z Ciebie smieje nie?
i z Toba tez sobie poradzimy, nie takie trolice tu bywaly!
a teraz do szkoly mature rob

Listopadzia hej ho jak samopoczucie?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:35
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:33   #5734
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
nie planuje operacji, bo mi potrzebna jak psu gwizdek. cycolinyhe he
i to przykład elokwencji i zdolności oratorskich naszej forumowej pani prawnik... żenada normalnie

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:34   #5735
star doll
BAN stały

27, jedne mgr i teraz podyplomowe koncze, a za chwile ide na nastepne podyplom. niektorzy maja tez inne ambicje niz cyckami swiecic i o biuscie nawijac caly dzien. to dopiero strata czasu. w niektorych przypadkach jak widac i pieniedzylol
star doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:35   #5736
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jak Ci urosną teraz trochę to w ogóle gdzie Ty je zmieścisz
Na bazar się wybiorę
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:37   #5737
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
27, jedne mgr i teraz podyplomowe koncze, a za chwile ide na nastepne podyplom. niektorzy maja tez inne ambicje niz cyckami swiecic i o biuscie nawijac caly dzien. to dopiero strata czasu. w niektorych przypadkach jak widac i pieniedzylol
a co ma pierinik do wiatraka? jestem po studiach i co mam tez biust i gorsza przez to jestem?
z jakich TY nizin jestes skoro oceniasz czlowieka po piersiach?

wszystkie procz Ciebie mamy zycie, prace , rodziny wiec nie tylko siedzimy tu i piszemy o biuscie

pomnik chcesz za swoje posty czy jak

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-09-09, 11:43   #5738
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
tylko wiesz... nie ma studiów podyplomowych z prawa
teraz to pojechałaś uświadomię cię więc, że jak chcesz być prawnikiem, to musisz skończyć studia pięcioletnie dzienne lub niestacjonarne, dostać się na 3-letnią aplikację i ja ukończyć zdając trudny egzamin. Dłuuuuga droga przed tobą
Wiesz, każda z nas ma ciekawe życie i nie tylko cyckami żyje. Ja mam to szczęście i nie narzekam na niespełnione ambicje w żadnej dziedzinie mojego życia

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
z jakich TY nizin jestes skoro oceniasz czlowieka po piersiach?
pięknie powiedziane

moje 360cc
Stary 2010-09-09, 11:43   #5739
star doll
BAN stały

prace mam, TŻta też, rodziny poki co nie i na razie nie zamiezam, za mloda jestem. nie planuje poki co dziecka, zdarze. mam czas.
ja nie jestem tu po to zeby mnie ktos lubil, nie szukam kolezanek na forach- co za glupota, mam dosc w realu, Wy na tym forum szukacie poparcia dla Waszej decyzji o zrobieniu implantow i zeby sie miec gdzie niby,,pochwalic'', jak na zywo nie ma komu, a na kolezanki z forum zawsze mozna liczyc, zeby Was ktos utwierdzil w waszej niby slusznej decyzji o powiekszeniu biustu, ja nigdzie nie pisalam, ze jestem prawnikiem, a studia podyplom na wydziale prawa i administracji. same sobie dospiewalyscie, ze jestem po prawie. lol
no widocznie nie masz ciekawego zycia, ze gadasz z jakimis obcymi dziewczynami caly dzien na forum o piersiach. z rodzina nie masz o czym nawijac? widocznie dla nich to tez nie jest interesujace skoro kazda z Was szuka poparcia na forum.
ja nie mam nic przeciwko sztucznym piersia, niektore mi sie nawet czasem podobaja np. w playboyu, chociaz rzadko. po prostu ten temat przypomina jakas sekte, kolo gospodyn wiejskich czy towarzystwo wzajemnej adoracji.

Edytowane przez star doll
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:51
star doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:49   #5740
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
prace mam, TŻta też, rodziny poki co nie i na razie nie zamiezam, za mloda jestem. nie planuje poki co dziecka, zdarze. mam czas.
ja nie jestem tu po to zeby mnie ktos lubil, nie szukam kolezanek na forach- co za glupota, mam dosc w realu, Wy na tym forum szukacie poparcia dla Waszej decyzji o zrobieniu implantow i zeby sie miec gdzie niby,,pochwalic'', jak na zywo nie ma kto, a na kolezanki z forum zawsze mozna liczyc, zeby Was ktos utwierdzil w waszej niby slusznej decyzji o powiekszeniu biustu, ja nigdzie nie pisalam, ze jestem prawnikiem, a studia podyplom na wydziale prawa i administracji. same sobie dospiewalyscie, ze jestem po prawie. lol
no widocznie nie masz ciekawego zycia, ze gadasz z jakimis obcymi dziewczynami caly dzien na forum o piersiach. z rodzina nie masz o czym nawijac?
a kota i psa tez masz? wymienic CI co Ja mam? procz biustu?
nie ogarniam Ciebie laleczko

Stary 2010-09-09, 11:55   #5741
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
ja nie jestem tu po to zeby mnie ktos lubil, nie szukam kolezanek na forach- co za glupota, mam dosc w realu, Wy na tym forum szukacie poparcia dla Waszej decyzji o zrobieniu implantow i zeby sie miec gdzie niby,,pochwalic'', jak na zywo nie ma komu, a na kolezanki z forum zawsze mozna liczyc, zeby Was ktos utwierdzil w waszej niby slusznej decyzji o powiekszeniu biustu, ja nigdzie nie pisalam, ze jestem prawnikiem, a studia podyplom na wydziale prawa i administracji. same sobie dospiewalyscie, ze jestem po prawie. lol
no widocznie nie masz ciekawego zycia, ze gadasz z jakimis obcymi dziewczynami caly dzien na forum o piersiach. z rodzina nie masz o czym nawijac? widocznie dla nich to tez nie jest interesujace skoro kazda z Was szuka poparcia na forum.
Owszem, napisałaś, że studiujesz prawo Wyżej jest cytat i odnośnik do całego posta napisanego przez ciebie na innym wątku.
A męża nie masz, albo znowu kłamiesz, bo po co byś szukała lokalu w szczecinie na przyjęcie weselne?

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
a kota i psa tez masz? wymienic CI co Ja mam? procz biustu?
nie ogarniam Ciebie laleczko
Spokojnie Agnes, ta dziewczynka ma nas przecież za panie, co to wiadomo gdzie dorabiają, a do głowy jej nie przyjdzie, że mamy rodziny, pracę, mężów, skończone studia (często niejedne) przyjaciół, spora część z nas ma dzieci i w ogóle fajne życie, które toczy się poza tym forum.

moje 360cc

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:57
Stary 2010-09-09, 11:56   #5742
Miskaa78
Kazar Lady

star doll

wiesz jaka ja jestem zadowolona, że dzięki chirurgii plastycznej odzyskałam to, co straciłam/ zepsuło się w trakcie ciąży i karmienia piersią? Pojęcia nie masz, bo jak sama piszesz nie masz dzieci. Może nie wypowiadaj się w takim tonie tu na forum, bo nie znasz dnia ani godziny..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:08   #5743
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
star doll

wiesz jaka ja jestem zadowolona, że dzięki chirurgii plastycznej odzyskałam to, co straciłam/ zepsuło się w trakcie ciąży i karmienia piersią? Pojęcia nie masz, bo jak sama piszesz nie masz dzieci. Może nie wypowiadaj się w takim tonie tu na forum, bo nie znasz dnia ani godziny..

moje 360cc
Stary 2010-09-09, 12:27   #5744
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Na bazar się wybiorę
a można i tak rozmiar Ż

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
ja nie mam nic przeciwko sztucznym piersia, niektore mi sie nawet czasem podobaja np. w playboyu, chociaz rzadko. po prostu ten temat przypomina jakas sekte, kolo gospodyn wiejskich czy towarzystwo wzajemnej adoracji.
Ty chyba naprawdę bardzo byś chciała te cycki sobie zrobić. Na wszystkich portalach szukasz tylko gdzie, które mają implanty i playboya 'czytasz'. No naprawdę
a z tą sektą to pojechałaś

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Dziewczyny miała może któraś z was jakieś doświadczenia z Xtreme Bra? Albo coś słyszała od kogoś kto używał? Ciekawa jestem czy to działa :P bo tak trochę bym chciała ścisnąć te cycki, żeby ładniej było, może dzięki temu się ścisną na stałe? na allegro to za 16zł jest, więc to chyba jakiś szajs, jak myślicie?

http://allegro.pl/uwaga-xtreme-bra-3...211049711.html
Stary 2010-09-09, 12:29   #5745
agnes281
Wtajemniczenie

starDoll wiesz czego wrecz nienawidze w ludziach? jak zaprzeczaja sami sobie, sa paradoksalni do skrajnosci!
wypieraja sie tego z czym sie lacza tak naprawde!
po co wybralas te forum? skoro krytykujesz nasze wybory? wklejasz zdjecia z tandetnej strony, ktora nie cieszy sie dobra opinia publiczna
osoba na poziomie nie wertuje takich info na takich stronach www, ma wyzsze ambicje wiesz...
bez urazy, ale my tu jestesmy nastawione pozytywnie i popieramy kazda tu kobiete, ktora chce nieco poprawic swoja nature i nie widze w tym nic zlego a co to przestepstwo?
czy moze podswiadoma zazdrosc? bagatela 12ooo tys zl wydac na biust, na siebie, zrobic cos pieknego ze soba!
moze to Cie boli he?

Stary 2010-09-09, 12:31   #5746
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
po prostu ten temat przypomina jakas sekte, kolo gospodyn wiejskich czy towarzystwo wzajemnej adoracji.
A czego oczekujesz? Znajdujesz się w dziale Zdrowie i medycyna, w Chirurgii plastycznej, w wątku Powiększanie piersi. Tu piszą osoby, które mają konkretne zamiary względem poprawienia urody swoich piersi lub już po tym fakcie. Jeżeli chcesz pisać o tym, jakie to z nas cytuję: dojne mućki, ohydne silikoniary, cycoliny albo zapoczątkować dyskusję na temat - powiększanie piersi -podoba mi się czy nie, to idź na Forum plotkowe. Tam na pewno znajdziesz osoby zainteresowane tematem, zarówno zwolenników jak i przeciwników powiększania piersi. Tutaj są tylko zwolennicy, a to forum nie służy obrażaniu innych, tylko wymianie doświadczeń, pozyskiwaniu informacji na temat operacji i rekonwalescencji po niej. Piszę po raz kolejny - twoja obecność tutaj nie jest mile widziana.

moje 360cc
Stary 2010-09-09, 12:33   #5747
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny miała może któraś z was jakieś doświadczenia z Xtreme Bra? Albo coś słyszała od kogoś kto używał? Ciekawa jestem czy to działa :P bo tak trochę bym chciała ścisnąć te cycki, żeby ładniej było, może dzięki temu się ścisną na stałe? na allegro to za 16zł jest, więc to chyba jakiś szajs, jak myślicie?

http://allegro.pl/uwaga-xtreme-bra-3...211049711.html
Jak sie nie myle to cos takiego to chyba Samiii ma .
Stary 2010-09-09, 12:41   #5748
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Jak sie nie myle to cos takiego to chyba Samiii ma .
Tak, Samii ma takie coś, ale ona ma konkretne zalecenia od dr, żeby piersi unosić do góry, wiadomo dlaczego.
Ms_E, po operacji nie powinno się piersi zbliżać na siłę, bo można sobie zaszkodzić i zawsze lepiej zapytać swojego dr, czy można coś takiego założyć, ale stawiam na to, że raczej nie i trzeba swoje odchodzić w staniku pooperacyjnym

Muszę zmykać. I tak wyrobiłam dziś co najmniej tygodniową normę w pisaniu postów

moje 360cc
Stary 2010-09-09, 12:42   #5749
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=fergilka;21951406]
Dzięki dziewczynki, za wszystkie rady i dobre słowo, wiem, że muszę to przeczekać, ale jak na razie jest ciężko, do tego jestem niewyspana, nienajedzona - bo jakoś mi nie wchodzi., na dworze ciągle pada Dzwonił TŻ przed chwilą i pocieszał mnie mówiąc: przestań się smucić mycha pomyśl jak będziemy w przyszłym roku topless po plaży latać

No nic tylko czas, czas, czas. Zaraz będę odliczać do końca mojej rekonwalestencji wcześniej było odliczanko do op [QUOTE]

Fergilko Witaj Słonko i gratuluje
ak- no teraz będziemy odliczać aż minie pierwszy tydzień- dasz rade, dzielna dziewczyna z Ciebie. A cycuchy - no warto dla takich piękności troszkę pocierpieć. Za kilka dni zapomnisz o tych przejściach i tylko przed lustrem będziesz stać i głaskać swoje panienki Dziewczyny zaraz Ci coś na sen na noc podrzucą- a Ty poduchę pod plecki , herbatkę i czekoladę na stół i niech czas mija

Viola prosiła pozdrawiać Was wszystkie Radzi sobie dzielnie- ibupromik czasem tylko łyka. Cycuchy podobno duuuże - a Viola szczęśliwa już w domku odpoczywa

Listopadowa

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-09-09 o 12:51
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:47   #5750
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Tak, Samii ma takie coś, ale ona ma konkretne zalecenia od dr, żeby piersi unosić do góry, wiadomo dlaczego.
Ms_E, po operacji nie powinno się piersi zbliżać na siłę, bo można sobie zaszkodzić i zawsze lepiej zapytać swojego dr, czy można coś takiego założyć, ale stawiam na to, że raczej nie i trzeba swoje odchodzić w staniku pooperacyjnym

Muszę zmykać. I tak wyrobiłam dziś co najmniej tygodniową normę w pisaniu postów
ale tak są daleko od siebie może spróbuje, 16 zł to niezbiednieje bardzo, to nie tyle co kolejna operacja np 3 zera mniej tylko nie wiem jaki rozmiar, bo jak mam 85 to niby się łapie na M, ale nie wiem czy nie lepiej L wziąć

i jeszcze są te uniwersalne, że niby oryginalne. Ale to wątpię żebym w to wlazła :P

Edytowane przez Ms_E
Czas edycji: 2010-09-09 o 12:50
Stary 2010-09-09, 13:59   #5751
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ale tak są daleko od siebie może spróbuje, 16 zł to niezbiednieje bardzo, to nie tyle co kolejna operacja np 3 zera mniej tylko nie wiem jaki rozmiar, bo jak mam 85 to niby się łapie na M, ale nie wiem czy nie lepiej L wziąć

i jeszcze są te uniwersalne, że niby oryginalne. Ale to wątpię żebym w to wlazła :P
w tym sęk ze to 16 zł może zepsuć ci ten efekt za te 3 zera więcej i będzie trzeba znowu wydać na kolejną operację
z tego co się orientuję nie można zbyt wczesnie zbliżać i unosić piersi..najlepiej zrobisz pytając swojego lekarza

Stary 2010-09-09, 14:07   #5752
beatrycze1
Raczkowanie

witam dziewczyny ja po odebranych wynikach torbiel łagodna nic poza tym ha ha widze że tu od rana niezła jazda ja uważam że lepiej nie reagować na jej pisanie ,całkowicie ją ignorować może w końcu zwątpi i przestanie wchodzić do nas
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:10   #5753
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny ja po odebranych wynikach torbiel łagodna nic poza tym ha ha widze że tu od rana niezła jazda ja uważam że lepiej nie reagować na jej pisanie ,całkowicie ją ignorować może w końcu zwątpi i przestanie wchodzić do nas
Bardzo fajnie , ze sie juz wszystko wyjasnilo

Zgadzam sie lepiej ignorowac takie zaczepki
Stary 2010-09-09, 14:12   #5754
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
świetnie no to teraz już tylko czekamy

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-09-09, 14:20   #5755
kejtigda
Wtajemniczenie

Fergilka nie martw się, każda z nas to przechodziła, za tydzień będziesz już się z nich cieszyć

Nie było mnie tu parę dni, wchodzę a tutaj znowu star doll, marudzi że my mamy takie ambicje że tracimy czas na gadanie o cyckach a sama siedzi w temacie który jej nie dotyczy i sie produkuje choć nikt jej nie chce czytać

Beatrycze super że łagodna
Stary 2010-09-09, 14:25   #5756
MyaDiva
Zakorzenienie

Ms_E-hejka A czy Ty już masz zdjęte te ostatnie szwy - bo chyba przegapiłam jeśli o tym wspominałaś. O ile się nie mylę po miesiącu masz wizytę kontrolną- do tego czasu nic nie majdruj ze zbliżaniem i podnoszeniem . Jeśli nie ma specjalnych zaleceń to wcześniej nie można tego robić- można dopiero po miesiącu , jeśli już lekarz pozwoli Koniecznie się o to spytaj- pokaż jak chcesz podnosić i zbliżać piersi w staniczku i wtedy się dowiesz czy już to możesz robić.
Taki staniczek o którym piszesz nosi Sweet. Jak już dostaniesz na niego zgodę to podpytaj Sweet co i jak z tym rozmiarkiem- czy jest zawyżony czy nie.

Stary 2010-09-09, 14:30   #5757
agulek_c
Przyczajenie

Czesc wszystkim. Tu agulek. Chce sobie powiększyć piersi i mam dylemat bo byłam u trzech lekarzy na konsultacji i mam mętlik w głowie bo nie wiem kogo wybrać i jaki rozmiar implantów. Mam 172 cm wzrostu i wazę ok 64 kg mam budowe klepsydry, miseczkę małe 75B.Kształ mam jak łezka, chciałabym mieć ze dwa rozmiary większe Jeden lekarz powiedziała ze dla mnie 410 g anatomy profil średni ( po zabiegu miseczka 75 D) a drugi ze 370 g anotomy profil wysoki i ze tez wyjdzie D. Ten lekarz i ten wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie bardzo miło mi sie z nimi rozmawiało i nie wiem kogo wybrać. Czy ktoś może ma podobne wymiary do moich lub robił u któregoś z tych lekarzy i moze mi podpowiedzieć bedę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
agulek_c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:33   #5758
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
w tym sęk ze to 16 zł może zepsuć ci ten efekt za te 3 zera więcej i będzie trzeba znowu wydać na kolejną operację
z tego co się orientuję nie można zbyt wczesnie zbliżać i unosić piersi..najlepiej zrobisz pytając swojego lekarza
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ms_E-hejka A czy Ty już masz zdjęte te ostatnie szwy - bo chyba przegapiłam jeśli o tym wspominałaś. O ile się nie mylę po miesiącu masz wizytę kontrolną- do tego czasu nic nie majdruj ze zbliżaniem i podnoszeniem . Jeśli nie ma specjalnych zaleceń to wcześniej nie można tego robić- można dopiero po miesiącu , jeśli już lekarz pozwoli Koniecznie się o to spytaj- pokaż jak chcesz podnosić i zbliżać piersi w staniczku i wtedy się dowiesz czy już to możesz robić.
Taki staniczek o którym piszesz nosi Sweet. Jak już dostaniesz na niego zgodę to podpytaj Sweet co i jak z tym rozmiarkiem- czy jest zawyżony czy nie.
no właśnie wczoraj już mi zdjęli ostatnie szwy i następna wizyta za 3 miesiące, więc już nie zapytam ale jak pytałam o staniki z fiszbinami, pushupy i tak dalej to dr powiedział, że za 2 tygodnie już można, byleby codziennie całymi dniami nie było fiszbinów. To co myślicie? mi się wydaje, że może to nawet lepiej je tak pościskać, bo takie jakieś rozlazłe no nie wiem, pomóżcie
Stary 2010-09-09, 15:15   #5759
fergilka
Raczkowanie

Już mi troszkę przeszło. Przyjechali do mnie koledzy w tym jeden jest kucharzem, zrobił fikuśne kanapeczki, potem wegetariańskie risotto, wyszli mi z pieskami, ogarneli chatke, zrobili warkoczyka z (tłustych włosów) i na razie jest ok. Wzięłam drugi ketonal i prawie nic nie boli, tylko przy zmianie pozycji czy wstawaniu. Od jutra będę brać ketonal tylko na wieczór, w dzień starczy mi ibuprom, bo w sumie ból sam w sobie jakby mija, tylko tak coś ciągnie i kłuje czasami.

Teraz czekam na TŻ, kazał mi się modlić o deszcz bo wtedy wcześniej wróci, a ja z drugiej strony nie chce takiej deszczowej pogody bo ona dołuje a z drugiej chce być już z nim

Jeszcze jeden hit przede mną: jutro wraca mamusia i dowie się o cycusiach, tak więc śpiewam sobie: co powie mama lalala

Kochane jesteście

aa i rozmawiałam z mamą jednego z tych koleżków, która jeszcze niedawno pracowała w cycuszkowej klinice jako pielęgniarka i mówiła, że powoli muszę rozćwiczać mięśnie, oczywiście z umiarem i bez gwałtownych ruchów, ale mam ruszać rączkami z czasem coraz wyżej i nie leżeć cały czas...mówiła żeby robić z lodu okłady między piersiątka lub kupić takie chłodzące plastry przeciwbólowe w aptece to szybciej opuchlizna minie i będzie z górki.

Edytowane przez fergilka
Czas edycji: 2010-09-09 o 15:19
fergilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:16   #5760
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
no właśnie wczoraj już mi zdjęli ostatnie szwy i następna wizyta za 3 miesiące, więc już nie zapytam
a nie mozesz zadzwonić do lekarza?
to ustrojstwo to nie jest zwykły stanik tylko coś co na stanik sie zakłada zeby piersi były wyżej i bliżej, tak?

a powiedz, możesz podnieśc piersi do góry? ja spory czas nie mogłam ich w tę stronę ruszyc po zabiegu
Rozumiem, że chcesz w ten sposób uzyskać ten nieszczesny rowek? Nie sądzę jednak, ze one dadza się tak zbliżyć na stałe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości