Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 14:53   #4771
kotek81
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Dodzwoniłam się wreszcie do gina
Umówiłam się na przyszły tydzień, na piątek
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:54   #4772
mimiskierka
Raczkowanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

niebieskaa na połówkowym wyszło wszystko w normie bez żadnych zastrzeżeń, także póki co niech dalej zdrowo rośnie
ale pogoda..... aż mi się nie chce iść do SR.
mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:54   #4773
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Sysunia, a skad jesteś ??

Ja juz po obiadku zaszalałam bo zrobiłam sznycle, frytki i sałatkę teraz czekam na TŻ, aż z pracy wróci

Z Krakowa Mój blok jest tak położony ze jak jest łądna pogoda to widac pieknie tatry - nawet kiedys tata zrobił zdjecie bo babcia nie wierzyła no i widac jak na dłoni.

Ja dzis zrobiłam pierogi z kapusta i grzybami

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:56   #4774
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Kotek81 - mój TŻ gra w totka, a ja w rmfie, ale własnie jakas głupia baba zgarnęła moje 110 tyś i lapka no nic, gram dalej
hehe też gram często w RMF-ie ale że aktualnie mam na koncie 4 zł to muszę sobie przerwę zrobić
Stary 2010-09-09, 14:56   #4775
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Jest mloda,ma 44 lata to moze zmienic prace na lepiej platna ale jej sie nie chce i pracuje za 800 zl,a pozniej jak przyjdzie jej emerytura 400zl to bedzie sie na mnie ogladac
Ja wezme kredyt i moze uda sie, ze na wiecej mnie nie stac. Moja matka nie pracuje wogole. Nie wiem, jak uniknac placenia jej alimentow. Jako, ze jestem chajtnieta i moj maz zarabia to tez musze placic? Jako, ze mieszkam w Niemczech to pewnie nam lepiej niz im, to jej zdanie.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:00   #4776
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Artystka- u mnie tez byl alkohol i awantury. Matka zawsze byla wtedy agresywna, biegala z nozem. Z zewnatrz bylismy dobrze sytuowana grzeczna rodzina.Ale matka miala 3-4 razy do roku ciagi kilkutygodniowe i wtedy sie dzialo.. Nie moglam chodzic do szkoly bo musialam zajmowac sie niewolakiem (siostra). . Nienawidze dlatego alkoholu i wszystkiego co sie z nim wiaze. Nie trawie podpitych osob, bo mi cisnienie podnosza.

No a siostra nie to ze na jej szczescie nie doswiadcza pijanstwa matki, to ma wszystko. Nigdy nie musiala dorabiac po lekcjach. Tupnie nozka i dostaje wszystko. 3 starszych dzieci sie od rodzicow odwrocila, to robia wszystko by ostatnia ksiezniczka zostala. Tylko ona to ich pewnie odda do domu opieki, jak beda starzy. Bo juz proponowala to z moja babcia

Moja matka juz mi zapowiedziala, ze bede musiala jej placic alimenty. A maja dom i dwa auta a my na wynajmowanym.
a ja myślałam, że się zw swoją nie dogadywałam.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Mallinka - a jakie auto sprzedajesz?
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:01   #4777
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Z Krakowa Mój blok jest tak położony ze jak jest łądna pogoda to widac pieknie tatry - nawet kiedys tata zrobił zdjecie bo babcia nie wierzyła no i widac jak na dłoni.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:03   #4778
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dziewczyny chwale sie

Stary 2010-09-09, 15:04   #4779
KarolinaB
Raczkowanie

De - chyba nie jest tak, że MUSISZ płacic alimenty, sa jakies kruczki, nie wiem dokładnie, ale gdzieś słyszałam, że to jest podobnie, jak z żyrowaniem kredytu, żyrant nie musi płacić, jeżeli kredytobiorca nie spłaca rat, ale jak jest to faktycznie i na jakich zasadach... nie wiem. Ale jak przyjdzie co do czego, to zapytaj sie chocby jakiegos internetowego adwokata, są przecież takie poradnie w necie. Myśle, że to może byc na jakiś poczatek. No i moim zdaniem lepiej zainwestować raz w adwokata żeby cię od tego obronił, niz płacić, czego i ty pewnie nie chcesz z całego serca.

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Dziewczyny chwale sie
Kota biorę z miejsca
Stary 2010-09-09, 15:07   #4780
Aliszcze
Zakorzenienie

aż wierzyć się nie chce człowiekowi, że własna rodzina potrafi taka być. Współczuję ogromnie i podziwiam, że pomimo trudniejszego startu w życiu udało się Wam. Zauważyłam, że zwykle, jak rodzice nie interesują się dziećmi, to przypominają sobie, że je mają jak są już coraz starsi i słabsi, by mieć opiekę i wsparcie finansowe od dzieci. Tesciowa mojej szefowej też nagle zachciała alimentów, a sytuacja podobna co u De, synem (mąż mojej szefowej) się nie zajmowała wiele, bardziej jej mąż, z którym się kiedyś tam rozwiedli, ma znacznie młodszą córkę, ale też ta córka zdana na siebie. No i nagle mamuśka wymyślila sobie, ze jej się należą alimenty. A przecież gdyby była normalną matką, to po pierwsze nie pomyślałaby w ogóle, żeby targac dzieci po sądach, by łożyły na nią alimenty,a po drugie dzieci same z siebie by jej pomagały czy finansowo czy jakoś inaczej.

Ja też mam łożysko na przedniej ścianie i przez to słabiej czuję ruchy. Czuję je wyraźnie ale jednak nie są to takie kopy, o których tu niektóre z Was piszą. A wczoraj moja córcia kopnęła moja sunię leżałam sobie na boku na kanapie, moja sunia położyła się obok mnie, grzbiet swój miała przytulony do mojego brzucha. I nagle mała w brzuchu zaczęła sobie kopać, a moja sunia aż usiadła z wrazenia i spojrzała się zdziwiona na mnie i na mój brzuch bosko to wyglądało, ta konsternacja u psa

śliczny kociak moja sunia też uwielbia spać w takiej pozycji

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:09   #4781
mallinka
Zadomowienie

Cytat:

Mallinka - a jakie auto sprzedajesz?
śliczne-żółte

a poważnie to tu jest link:
http://otomoto.pl/hyundai-atos-prime-C15076659.html

chcemy kupić większy samochód żeby się wózek bez problemu do bagaznika zmieścił poza tym ja często jeżdżę do wawy (mam 200km) i wygodniej się jeździ większym ale z kolei ostatnio strasznie ciasno zrobiło się u mnie w mieście a takim brzdącem rewelacyjnie się parkuje

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:17   #4782
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
śliczne-żółte

chcemy kupić większy samochód żeby się wózek bez problemu do bagaznika zmieścił poza tym ja często jeżdżę do wawy (mam 200km) i wygodniej się jeździ większym ale z kolei ostatnio strasznie ciasno zrobiło się u mnie w mieście a takim brzdącem rewelacyjnie się parkuje
Faktycznie śliczne, żółte, a tak serio to bardzo ładny kolor. tez bym brała z miejsca podobnie jak kota od sysuni

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

ja wam podeślę zaraz jak mi ise uda, jak spi mój piesek
Stary 2010-09-09, 15:18   #4783
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
No ja też bym chciała, ale słodycze biorą często górę nad zdrowym rozsądkiem potem np. jem jabłko na usprawiedliwienie:rolleye s: ale dziś jadłam troszku malin i borówek od babci tż dostałam ale nie ciągnie mnie do nich tak jak do czekoladek
A tak w ogóle to śnilo mi sie dzisiaj ze ten watek na ktorym piszemy jest stary, bo juz wiekszość dawno urodziła dzieci i sie skapnęłam ze piszę na starym wątku a Wy macie już nowy i wklejacie zdjęcia swoich już podrośniętych dzieci
też chcę ciastko ja teraz właśnie na uspokojnie sumienia zjadłam banana i pomarańczkę
niezły sen

Cytat:
A o której ta wizyta? trzymam kciuki żeby plamienie przeszło
ja kupiłam wczoraj w selgrosie 4+2 szt. za 22, 56 ale to taka mega promocja, a normalnie widziałam chyba 4 szt za 25 zł albo coś koło tego? o , to żeby się szybciutko sprzedał

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Przyjechal tz,przywiozl mi koszyczek slodkich malin i teraz on sie zajmie pakowaniem i zabezpieczaniem reszty.Biedak zdebial jak on zobaczyl jaka gora workow pietrzy sie pod sciana
oo kochany tż

Cytat:
Kotek81 - mój TŻ gra w totka, a ja w rmfie, ale własnie jakas głupia baba zgarnęła moje 110 tyś i lapka no nic, gram dalej
hehe a on nas jest na odwrót ja CZASEM w totka a on bardzo często w rmf fm

Cytat:

mniaaaaaaaaami ale bym sobie zjadłaaaa...

Cytat:
Dziewczyny chwale sie
śliczne ciuszki a kotek słodziak jak się rozłożył w ogole

współczuję wam dziewczyny, przejść z rodzicami...to naprawdę musi być przykre jak inni się interesują bardziej niż rodzina najbliższa. ale rodziny się nie wybiera, tak? Trzeba się cieszyć z tego co się ma
moja mama chociaż ma problemy z moim tatą i widzę jak ją to wykańcza mówi że pociesza ją myśl że ma zdrowe i mądre dzieci

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:19   #4784
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny chwale sie
Kociak zakochałam się
Cytat:
śliczne-żółte

fajne to autko mi się zawsze podobały takie małe, kwadratowe autka No ale fakt, że wózka tam nie wsadzisz - moje ma niby większy bagażnik ale i tak nie ma szans żeby wózek się tam zmieścił - póżniej planuję kupić jakąś lekką spacerówkę która bez problemu wejdzie do bagażnika a tym moim wielkoludem będę jeździć u siebie po mieście

moje dzieciątko to w ogóle nie kopie jak kładę rękę na brzuchu - a tym bardziej jak robi to tz lub młoda - chciałabym, zeby oni też czasmi dostali kopniaczka ale nawet nie ma szans na to
Jakaś "mała-niedotykalska" chyba będzie
Stary 2010-09-09, 15:23   #4785
kretencja
Zakorzenienie

Sysunia, śliczne bluzeczki, a ten puchaty kubraczek z kapturem to po prostu miód
No i kot - też słodki

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:25   #4786
vikicullen
Zadomowienie

Nie zazdorszcze wam Mam:/ nie zrozumiale jest to dla mnie jak mozna tak traktować swoje dziecko, ja mam super kontakt z rodzicami, siostrą,chodz duża różnica wieku jest u nas.

Co do rmf fm to ja na te smsy fortunę wydalam hehehe, chodź raz wygrałam w rmf rower

A byłam teraz w sklepie i nie mogłam sie opanowac i musilam kupic krówki, juz chyba z 10-tą jem

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:27   #4787
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość

mniaaaaaaaaami ale bym sobie zjadłaaaa...

)
Ja bylam pierwsza do pierogow

sysunia
, super pajac

Wiecie co.. jutro juz beda mebelki YEEEEEEEEEEEE czyli tydzien wczesniej Ale sie ciesze, ja piernicze A ze jestem juz calkowicie rozlozona to mam w d... i bede lezec w drugim pokoju a faceci niech sobie robią

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:28   #4788
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
no to super to może kiedyś z dziećmi się spotkamy
Spoko, pewnie wszystkie mamusie na wiosnę wyjdą z wózkami i będą cieszyć sie pierwszymi promieniami słonca Mam koleżankę od chust na Chrobrego, inna na Batorego, siostrę na Śmiałego i drugą na Marysienki więc z pewnością bedę sie tam pojawiać
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:30   #4789
KarolinaB
Raczkowanie

A mój śpi tak, i to prawie zawsze a to drugie to niestety już nieaktualne, zmarlo sie psinie tej mniejszej
Stary 2010-09-09, 15:34   #4790
Sysunia_d
Zakorzenienie

Na pierogi zapraszam zrobiłam 80 szt bo mi tyle farszu wyszło. Musiałam az usiaść na krzesełku bo mnie brzuch zaczal bolec od tego stania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do kota to właśnie kocham ja za to ze jest taka wierna i tak słodko zawsze spi To taka nasza domowa maskotka - raz sasiad jak przyszedl na poczatku to myslal ze to pluszak bo akurat lezała na półce A widział ja po raz pierwszy nie mial pojecia ze mamy kota.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
A mój śpi tak, i to prawie zawsze a to drugie to niestety już nieaktualne, zmarlo sie psinie tej mniejszej
Na tym pierwszym sa 3 psy czy dwa fakny rudzielec wyglada jak lisek .

Stary 2010-09-09, 15:34   #4791
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

sysunia
, super pajac

Wiecie co.. jutro juz beda mebelki YEEEEEEEEEEEE czyli tydzien wczesniej Ale sie ciesze, ja piernicze A ze jestem juz calkowicie rozlozona to mam w d... i bede lezec w drugim pokoju a faceci niech sobie robią
ojjjjj nie bądź taka Anecka nooooooooooo
dobra, muszę się przyznać że zjadłam dzisiaj już pierogi ale z mięsem
ojej... zazdroszczę Ci... ja na meble czekam już drugi tydzień

dbam o włosy

Stary 2010-09-09, 15:36   #4792
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Na pierogi zapraszam zrobiłam 80 szt bo mi tyle farszu wyszło. Musiałam az usiaść na krzesełku bo mnie brzuch zaczal bolec od tego stania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do kota to właśnie kocham ja za to ze jest taka wierna i tak słodko zawsze spi To taka nasza domowa maskotka - raz sasiad jak przyszedl na poczatku to myslal ze to pluszak bo akurat lezała na półce A widział ja po raz pierwszy nie mial pojecia ze mamy kota.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Na tym pierwszym sa 3 psy czy dwa fakny rudzielec wyglada jak lisek .
heheh na pierwszym sa dwa psy, jeden duży i drugi mały ułozone jak widac piętrowo
a ty uważaj, bo nie wystarczy ci pierożków, ja też bym wpadła na kilka więc zbiera sie tu nas taka skromna grupka
Stary 2010-09-09, 15:36   #4793
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:

nie no jakie słodziaki widocznie tak mu wygodnie

dbam o włosy

Stary 2010-09-09, 15:36   #4794
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
A ja na dodatek mam mega zgage. Cholercia wie od czego. Nigdy takiej nie miałam. Jeszcze trochę to bede ogniem zionęła jak smok wawelski.
Gimikis mnie pomaga na zgagę mleko ciepłe, moze tez być zimne jak nie lubisz. Oczywiście efekt często na 1 godzine, ale ulga jest
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:36   #4795
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

sysunia
, super pajac

Tez chcę nowe meble
Stary 2010-09-09, 15:37   #4796
mallinka
Zadomowienie

Ja gram w radiu zet jak nie wykorzystuję abonamentu to wysyłam mnostwo smsów żeby złotówki nie przepadły ale na razie nic i w totka też gram, ale tylko jak jest jakaś mega kumulacja-może co 2 miesiące
i teraz zaczęłam wysyłać rozwiązania krzyżówek i do różnych gazetowych konkursów-skoro i tak mam w abonamencie to inwestuje
żeby wygrać trzeba grać

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
fajne to autko mi się zawsze podobały takie małe, kwadratowe autka No ale fakt, że wózka tam nie wsadzisz - moje ma niby większy bagażnik ale i tak nie ma szans żeby wózek się tam zmieścił - póżniej planuję kupić jakąś lekką spacerówkę która bez problemu wejdzie do bagażnika a tym moim wielkoludem będę jeździć u siebie po mieście
wbrew pozorom wózek się mieści do bagażnika, przynajmniej graco-wcześniej to był siostry samochód i jakoś go tam upychała-ale to byl nie lada wyczyn
jednak z x-landera to chyba tylko koła do bagażnika wejdą a ja chcę też gondole do warszawy zabierać żeby mały miał w czym spać a i walizka...

no nie, chyba deszcz się zbliża-strasznie mnie w stawach kręci

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:42   #4797
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
dziękuję wam za odpowiedzi więc wyniki miałam dobre oprócz tej anemii.
ciśnienie w normie.
wizyta 15 ale nie konieczna bo zwolnienie kończy się 24
i ginka mowiła,ze jakby wszystko ok.to az 24 no ale chyba trzeba pójśc 15?
no niby upałów nie ma staram sie juz duzo wypoczywać i dalej to samo no
a waga na wizycie ostatnio 27.08 było 69kg.
a teraz jest 71kg.więc sama nie wiem ale juz sie bac zaczynam.
y popryedniej ciayz moge powiedyiec tyle, że:
- puchnięcia popołudniami, nocami gdy schodzą nad ranem są u więkzości kobiet ok
- jesli wyniki są w porządku i ciśnienie to należy się jedynie obserować, jeszcze więcej pić (co mnie zdziwiło-im więcej piłam tym bardziej puchłam) - i mimo, iż miaąłma 12 kg na koniec ciąży to brzuch jakbym 25 kg miałA! właśnie przez wodę zatrzymaną w organiźmie, i po porodzie około roku taka podpuchnięta byłam
- obserwuj czy rano nie masz obrzęków (ja sobie naeet pomiar kostek czasami zapisywałam) i czy na twarzy i brzuchu puchnięć nie ma
- jesli wszystko nad ranem po wypoczynku i uniesionych nogach leżeniu na lewym boku z poduszką w kroku! uchodzi to ok, jeśli nie szybciutko do lekarza

Czym grozi?
- zakażenie organizmu
Natomiast jeśli w czasie ciąży kobieta puchnie lekarz obserwując ciśnienie, opuchnięcia (najczęściej maca daną część) powinien mieć na uwadze fakt, iż ciąża może zakończyć się cc ze względu na możliwy stan przedrzucawkowy, lub rzucawkę...

UWAGA!!!
każdy ból głowy zgłaszać!!!!!! to bardzo istotne!

odebrałam małego ze żłobka mimo katarku dzielny był i super sobie poradził dziś głodny nie przyszedł ależ upariuch się robi !!

szykuję się teraz do zajęć z dziećmi więc do jutra lub do wieczora jak będę mieć siły...

KRETENCJA dziękuję Ci za wsparcie kochana - może pogoda też swoje robi ale najlepiej to bym z domu nie wychodziła ehhhh

dobrze ze kapiel sobie zrobilam zawsze to stawia n nogi co nie co

ANECKA odpisze Ci jak bede miec wiecej czasu... w so moze a nawilzacz zabka jest ok - duzych nie oplaca sie kupowac, wode opwinno si ejak najczescij wymieniac i nie powinna stac dlugo w nawilzaczu! wiec maly jest ok no i zwroc uwage czy taki jaki chcesz kupic ma mozliwosc regulacji strumienia pary by nie zamokly sciany przy skraplaniu... ja tak zalatwilam Toska pokoj - a ogolnie kazdemu polecam nawizacz (fajnie jak ma tez jonizator lacznie)

to uciekam buzka dla kazdej z osobna
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:43   #4798
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Spoko, pewnie wszystkie mamusie na wiosnę wyjdą z wózkami i będą cieszyć sie pierwszymi promieniami słonca Mam koleżankę od chust na Chrobrego, inna na Batorego, siostrę na Śmiałego i drugą na Marysienki więc z pewnością bedę sie tam pojawiać

ooo, masz siostrę na Śmiałego? no ja też tam mieszkam

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:01   #4799
Artystka23
Dragonfly

tz i jego babka(ona tez przyjechala) sie kloca,wyzywa on ze zamiast badziewa woli nie miec w ogole bo ona sobie ubzdurala ze te stare przypalone i miekkie jak szmata chodniki z przedpokoju ona w tym nowym domu na schodach polozy no i cos niefajnego o mnie powiedziala to on ja zjechal ze ja do niej grzecznie sie odzywam, a ona taki prostak leze i normalnie mam z nich ubaw
Stary 2010-09-09, 16:02   #4800
kotek81
Zakorzenienie

A zapomniałam wam napisać - moja córa dzisiaj przyniosła do domu uwagę w zeszycie (gadała i rozrabiała na lekcji) rany dopiero tydzień szkoły a ta już rogi pokazuje - ciekawe co będzie dalej

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Artystka - a jak plamienie? Ustało? Na którą masz do gina??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości