Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 16:12   #4831
apoolonia
Rozeznanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Anecka nie mozna cytrusów? jak to? a ja właśnie pochłaniam pomarańczę...

podobno dla ciężarnych na zapalenie dróg moczowych jest dobra woda z cytryną
a wczoraj lekarz powiedział że po za tabletkami z żurawiny mam łykać normalną witaminę C

coś mi tu się nie zgadza

_paulinka2

Czytam Twój opis w suwaczku haaha
dziecko w 29 tc waży ponad kilogram
moja w trakcie 25 już tyle waży

będzie głodzilla haahah śmiejemy się z meżem
ciekawe jak ja taką wielkiego cielaczka urodzę

Edytowane przez apoolonia
Czas edycji: 2010-09-09 o 16:15
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:15   #4832
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

czas sie zbierac do doktora brrrrrr ale mi sie nie chce...przysiegam,ze dzis mi wlosy deba stanely pakowalam wczoraj te rzeczy i znalazlam zdjecie dziadka mojego tzta(nie wytrzymal z babka i sie powiesil),zaczelam sie przygladac i zaczelam sama do siebie gadac ze moj jest bardzo do niego z twarzy podobny i szkoda ze nie zyje,bo gdyby zyl to by nie pozwolil swojej zonie zrobic z tego mieszkania takiej graciarni(jak zyl to zawsze jej wszystko wyrzucal).A teraz ja sama w zaawansowanej ciazy musze to zbierac i tachac i nie ma nikogo kto by mi pomogl...
Wyobrazcie sobie,ze przyjechala babka,sie usiadla i pierwsze co powiedziala,to ze dziadek tzta dzis rano jej sie snil i patrzyl na nia z takim wyrzutem i slowem sie do niej nie odezwal
Stary 2010-09-09, 16:18   #4833
ona1010
Raczkowanie

vikicullen- slicznie wygladacie razem, oby tak dalej...

sylwia- chetnie podskoczyla bym na pierozki, jesli by bylo blizej. Ja tez ostatnio gotuje na siedząco i prasuje też, nie boli mnie tak brzuszek

znalazlam wczoraj proszek dla dzieci (De28- znalazlam go w Rossmanie), kupilismy komode i dzisiaj zaczelam prac, narazie posciel, kocyki, reczniki. Jak uporam sie z prasowaniem to zaczne prac ubranka i ukladac w szafce. W przyszlym tygodniu dokupie reszte, ktora mi brakuje, przywieziemy wozek, przewijak i inne rzeczy, od znajomej, od ktorej odkupilam, Tz zlozy kolyske i pozostaje juz tylko na dzidziusia czekac

Weronisia- jako doswiadczonej matki, mam pytanie do Ciebie czy tutaj przed porodem nalezy sie ogolic? A lewatywe robia? Bo to mnie przeraza.... bbbbrrrrr
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:22   #4834
mallinka
Zadomowienie

Artystka to masz paranormalne zdolności pogadaj jeszcze z dziadkiem to może we śnie wpłynie jakoś na babcię będzie ją co noc nawiedzał i straszył - buuuu....

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:24   #4835
kretencja
Zakorzenienie

Znowu jakaś bzdura Anecka, jakie jest uzasadnienie nie jedzenia cytrusów w ciąży?

Kotek, czemu u Was nie przejdzie?

Biejatka, Ty masz taki termin jak ja i przytyłaś 3kg Nieźle Czemu nie znasz jeszcze płci?

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:24   #4836
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez artystka23 Pokaż wiadomość
czas sie zbierac do doktora brrrrrr ale mi sie nie chce...przysiegam,ze dzis mi wlosy deba stanely Pakowalam wczoraj te rzeczy i znalazlam zdjecie dziadka mojego tzta(nie wytrzymal z babka i sie powiesil),zaczelam sie przygladac i zaczelam sama do siebie gadac ze moj jest bardzo do niego z twarzy podobny i szkoda ze nie zyje,bo gdyby zyl to by nie pozwolil swojej zonie zrobic z tego mieszkania takiej graciarni(jak zyl to zawsze jej wszystko wyrzucal).a teraz ja sama w zaawansowanej ciazy musze to zbierac i tachac i nie ma nikogo kto by mi pomogl...
Wyobrazcie sobie,ze przyjechala babka,sie usiadla i pierwsze co powiedziala,to ze dziadek tzta dzis rano jej sie snil i patrzyl na nia z takim wyrzutem i slowem sie do niej nie odezwal
:d:d
Stary 2010-09-09, 16:27   #4837
Aliszcze
Zakorzenienie

ja cały pierwszy trymestr piłam herbatę z cytryną, inne napoje nie przechodził mi przez gardło

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 16:30   #4838
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
jaki ladne zdjecia ze slubu tez chce takie,no moooooze w przyszlym roku...wyniesli juz segment,stol,krzesla ,dywan i okazalo sie ze sciany pomalowane a za segmentem wielka biala plama i tak bez tego remontu by sie nie obylo...
U mnie tak samo biale plamy za meblami dlatego jutro bedzie pracowity dzien... malowanie wynoszenie skladanie wypelnianie.. juz jestem bardziej chora jak o tym pomysle.

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Anecka nie mozna cytrusów? jak to? a ja właśnie pochłaniam pomarańczę...
Kazdy mowi co innego Polozna mowila ze nie mozna, teraz ta mowi ze nie mozna a od innego lekarza kiedys uslyszalam ze mozna.

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
do remontujących pocieszę Was

u nas budowa domu już mam dosyć
ciągłe decyzje, załatwianie, liczenie kasy

mam nadzieję że wiosną zamieszkamy
Zazdroszcze domku

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
cytrusów nie ? Anecka a masz ciepło w domku ?? Powinnaś leżeć pod kołderką ! a nie opróżnianie mebli !
Nie mam cieplo, co prawda rano bylo gorąco bo ojciec napalil ale jak jednoczesnie kopci to ja wietrze i cieplo ucieka i tak w kolko. Niestety musze oproznic meble bo jesli tego nie zrobie to jutro sie nie wyrobią ze wszystkim i nie bede miala gdzie spac.. ale powoli jakos dam radę.

Artystka uahaha dobre

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:32   #4839
kretencja
Zakorzenienie

Ja używam cytryny, piję sok pomarańczowy, jem grapefruity, kiwi, mandarynki i nie mam pojęcia w czym niby miałoby to zaszkodzić. To jakiś kolejny przesąd.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-09, 16:32   #4840
Anecka
Zakorzenienie

aaaa ale mala sie wypiela prawie pod cycami i jak zwykle obok pepka po prawej

aha lekarka u ktorej bylam mowila zeby cytrusow nie pic bo rozrzedzaja krew i cos tam jeszcze ale nie pamietam. Ja generalnie mam problem bo moja krew jest bardzo rzadka i po pobraniu np w laboratorium to mi z 15 minut leci jak nie dluzej..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-09, 16:34   #4841
apoolonia
Rozeznanie

Anecka

Tylko ten dom w pakiecie z kredytem

długo szukaliśmy mieszkania ale 3 pokoje to u nas 2300-2600 tys do remontu

mieliśmy działkę więc stwierdziliśmy że za podobne pieniądze się wybudujemy

oczywiście ostatecznie dom droższy ale więcej metrów

choć jak teraz stoi to za duży mi się wydaje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 16:35   #4842
Patrycja_1708
Zadomowienie

Czesc dziewczynki. Ale nadrukowałyscie Aż 6 stron do nadrobienia a nie było mnie zaledwie pare godzin tylko. Byłam na glukozie i wszystkie pomiary mam idealne Ciesze sie bardzo bo na tyle slodkosci co ja jem to bylam pewna ze wyniki nie beda za dobre a tu prosze niespodzianka. Sniadanko zjadlam dopiero o 12 to SYNUŚ tak wojował od rana że szok Głodny musiał byc i to bardzo bo zawsze o 8 jem a tu dzisiaj dużo pozniej wiec pewnie miał zaskoczenie
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:36   #4843
zenia2211
Rozeznanie

Bylismy w Chorwacji.Bylo super ale juz w domku a tu taka beznadziejna pogoda A co do opalania to nie wystawialam brzuszka na slonce.To bylo dla potrzeb zdjecia A tak to szedl w ruch filtr i chusta na brzuch.
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:36   #4844
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
niebieskaa bylam rano u ogolnego to mi przepisala tantum verde na gardlo, ale juz mnie gardlo mnie boli po prostu zawsze z nocy jak jest palone w piecu mam suche bo mam mala wilgotnosc w pokoju. no i lekarz powiedzial ze absolutnie nie moge pic herbaty z cytryna, ze nie moge cytrusow w ciazy Mam po prostu dalej brac swoje witaminy fallvit mama i tyle, bo nic nie mozna poradzic na przeziebienie. Wymoczylabym nogi ale ojciec miske wyrzucil bo go denerwowala
Teraz wierci dziury w lazience i juz mi leb peka ale cale szczescie córcia spi w brzuszku
Zabieram sie za oproznianie mebli.. i nie wiem gdzie mam to wykladac wszystko....
Anecka, tez pierwsze słysze z tymi cytrusami, ponoć jak sie karmi to nie jesc cytrusów, ale w ciązy czemu nie. Ja do zelaza tez dostałam wit.C zeby sie lepiej wchłanialo, ale na poczatku tylko bralam, a jak czulam jakies przeziebienie to tez wit.C cytrynka i od razu było lepiej.
Poza tym pije sok pomaranczowy

Wiem tylko ze jak ma sie b.podraznione gardlo to nie pije sie cytryny zeby bardziej nie podrażniło.

Przydałby Ci sie może nawilżacz, ja kupiłam sobie w tamtym roku już w zimie, bo zawsze jak odpalają kaloryfery to ja choruję na gardło, a to fajnie nawilża powietrze, mam taki co nawilża i jonizuje, przyda się teraz dla maluszka na zime, jestem z niego zadowolona, ale kupowałam w LeroyMerlin rok temu za ok 80-90zł, sam się wyłącza jak się woda kończy hehe
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:37   #4845
Anecka
Zakorzenienie

apoolonia, no wlasnie fajnie ze mieliscie dzialke. Mam przyjaciolke ktora ma tez ziemei i sie wlasnie buduja to chyba wielka ulga dla portfela, bo pewnie drugie tyle co budowa to kosztuje dzialka..
Moj TZ marzy o domku, ale jak tyle kasy trzeba dac to nigdy w zyciu.. ale jego ojciec kiedys dal pomysl ze mozna kupic jakis dom z dzialka i sobie wyremontowac a by bylo tanszym kosztem bo Nasi ojcowie to budowlancy co prawda teraz bez pracy no ale jednak..

dobra zjadlam kanapki, zabieram sie do pracy

u nas dopiero buduja ten sklep hehehe ale moze w castoramie cos znajde z nawilzaczy

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-09-09 o 16:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 16:40   #4846
kretencja
Zakorzenienie

A ja się nie przejmuję i jem cytrusy. To jedne z nielicznych owoców, które lubię, więc lepiej żebym je jadła, niż żadne

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-09, 16:41   #4847
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Zenia super wygladasz, ja nie miałam smiałosci w te wakacje wystawiac słonca na brzuch, tyle piszą żeby nie przegrzewać.

A oglądałam sobie właśnie zdjęcia z naszego ślubu który odbył się w zeszłym roku w sierpniu ehh, jak to szybko zleciało
A to my właśnie
Oh, ale ładnie aż też sobie pooglądam swoje zdjęcia ślubne ;-)
Stary 2010-09-09, 17:05   #4848
mallinka
Zadomowienie

pękam-zjadłam michę płatków z bananem

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:08   #4849
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
niebieskaa bylam rano u ogolnego to mi przepisala tantum verde na gardlo, ale juz mnie gardlo mnie boli po prostu zawsze z nocy jak jest palone w piecu mam suche bo mam mala wilgotnosc w pokoju. no i lekarz powiedzial ze absolutnie nie moge pic herbaty z cytryna, ze nie moge cytrusow w ciazy Mam po prostu dalej brac swoje witaminy fallvit mama i tyle, bo nic nie mozna poradzic na przeziebienie. Wymoczylabym nogi ale ojciec miske wyrzucil bo go denerwowala
Teraz wierci dziury w lazience i juz mi leb peka ale cale szczescie córcia spi w brzuszku
Zabieram sie za oproznianie mebli.. i nie wiem gdzie mam to wykladac wszystko....

A dlaczego nie mozesz cytrusów ??? Ja nie słyszałam o takim zakazie szczerze mówiac to ja jem wszystko

Cytat:
Napisane przez Biejatka Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny ... ja poprostu nie mam siły pisać ... fizycznie i psychicznie.
Mój dzień wygląda tak, rano wstaję, idę do pracy, wracam ok 8, pochodzę po domu i idę spać. Wstaję ok 14, pochodzę po domu, idę się kąpać, lecę do pracy, wracam i idę spać.
Nic, tylko bym spała całymi dniami
Do tego jeszcze wykańcza mnie psychicznie moja kochana teściowa.
Pisałam już o tym tyle razy, że nie chca wam już głowy zawracać.
Jeszcze 8/9 tygodni i koniec z pracą
Dzidziuś jest zdrowy, troszkę za mały, ale wszystko ok i cholera jasna ciągle nie znam płci :/ Kopie jak szalony

A ... przytyłam od początku ciąży już całe 3 kg
Ciśnienie nadal 90/45 - zabija mnie :P
Ooo to widze , że masz jeszcze lepsza przemiane materii niż ja 3 kg to w sumie nie wiele

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Dlugo mnie nie bylo bo bylismy na wakacjach.Pochwale sie swoim brzuszkiem wlasnie z tego leniuchowania
No pieknie ja juz tu o wakacjach zapomniałam a ty mi tu z takimi fotkami Chwal sie gdzie to dokladnie bylas na tej Chorwacji

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Gimikis mnie pomaga na zgagę mleko ciepłe, moze tez być zimne jak nie lubisz. Oczywiście efekt często na 1 godzine, ale ulga jest
Mnie na zgage pomaga tylko reni

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
aaaa ale mala sie wypiela prawie pod cycami i jak zwykle obok pepka po prawej

aha lekarka u ktorej bylam mowila zeby cytrusow nie pic bo rozrzedzaja krew i cos tam jeszcze ale nie pamietam. Ja generalnie mam problem bo moja krew jest bardzo rzadka i po pobraniu np w laboratorium to mi z 15 minut leci jak nie dluzej..
A robili ci badania na krzepliwosc ???

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 17:25   #4850
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
Edzia ja też mam łożysko na przedniej ścianie i faktycznie bardzo słabo czuję ruchy ale niestety mała siedzi sobie na tyłeczku i kopie mnie nogami w pęcherz - TO odczuwam jak najbardziej
Karolina ja też mam w więcej niż w brzuchu a w brzuszku nad pępkiem już 110 cm wiec...
poza tym jak czytam o Waszych kg - 4 czy 6 na plusie to ja ze swoimi 17 czuje się jak słoń
jeśli chodzi o mieszkanie to tż 4 lata temu kupił 2 obok siebie na tym zadupiu na którym obecnie mieszkamy - dla dziewczyn ze śląska mieszkam koło opla - i połączył w jedno mamy więc 4 pokoje z kuchnią łazienką 2 małe kanciapy - na piec i pralnie i duży przedpokój około 75 mk za niecałe 100 tys. Ale to pewnie dlatego że podpadamy pod Łabędy a to praktycznie ziemia niczyja więc i tanio dosyć. tż ma wprawdzie dom 3 piętrowy na siebie przepisany w którym mieszkają jego rodzice ale nie chcemy tam mieszkać - raz że jego matkę chyba bym zabiła po 5 minutach a dwa - nie wiem czy dałabym radę w tym życiu ogarnąć ten burdel jaki tam jest. Coś ala segment babci Artystki tyle ze w każdym pokoju na każdym z pięter poza tym górne piętro zalane, grzyb itp tylko matka tżta ciągle nawija o tym jak to będzie jak tam z nią zamieszkamy - ona wierzy w sience - fiction bo NIE BĘDZIE
Sereniti i powiedz mi co gorsze, mieć taką teściową jak Twoja czy taka co ci podeszwy w butach wyciera zanim wejdziesz do przedpokoju ? ;-)

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
M25 jaki śliczny awatar to Twój brzusio ?
Niestety nie ;-)
Stary 2010-09-09, 17:35   #4851
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
podobno dla ciężarnych na zapalenie dróg moczowych jest dobra woda z cytryną
a wczoraj lekarz powiedział że po za tabletkami z żurawiny mam łykać normalną witaminę C

coś mi tu się nie zgadza

_paulinka2

Czytam Twój opis w suwaczku haaha
dziecko w 29 tc waży ponad kilogram
moja w trakcie 25 już tyle waży

będzie głodzilla haahah śmiejemy się z meżem
ciekawe jak ja taką wielkiego cielaczka urodzę
oj bo ten suwaczek przesadza chyba troche

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
czas sie zbierac do doktora brrrrrr ale mi sie nie chce...przysiegam,ze dzis mi wlosy deba stanely pakowalam wczoraj te rzeczy i znalazlam zdjecie dziadka mojego tzta(nie wytrzymal z babka i sie powiesil),zaczelam sie przygladac i zaczelam sama do siebie gadac ze moj jest bardzo do niego z twarzy podobny i szkoda ze nie zyje,bo gdyby zyl to by nie pozwolil swojej zonie zrobic z tego mieszkania takiej graciarni(jak zyl to zawsze jej wszystko wyrzucal).A teraz ja sama w zaawansowanej ciazy musze to zbierac i tachac i nie ma nikogo kto by mi pomogl...
normalnie aż się ciarki mi przeszły

Cytat:
U mnie tak samo biale plamy za meblami dlatego jutro bedzie pracowity dzien... malowanie wynoszenie skladanie wypelnianie.. juz jestem bardziej chora jak o tym pomysle.

Kazdy mowi co innego Polozna mowila ze nie mozna, teraz ta mowi ze nie mozna a od innego lekarza kiedys uslyszalam ze mozna.

Zazdroszcze domku

Nie mam cieplo, co prawda rano bylo gorąco bo ojciec napalil ale jak jednoczesnie kopci to ja wietrze i cieplo ucieka i tak w kolko. Niestety musze oproznic meble bo jesli tego nie zrobie to jutro sie nie wyrobią ze wszystkim i nie bede miala gdzie spac.. ale powoli jakos dam radę.

Artystka uahaha dobre
No tak i tu gorąco za chwilę otwierasz okno i wpada Ci zimne powietrze i choroba gotowa kuruj się...

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Ale nadrukowałyscie Aż 6 stron do nadrobienia a nie było mnie zaledwie pare godzin tylko. Byłam na glukozie i wszystkie pomiary mam idealne Ciesze sie bardzo bo na tyle slodkosci co ja jem to bylam pewna ze wyniki nie beda za dobre a tu prosze niespodzianka. Sniadanko zjadlam dopiero o 12 to SYNUŚ tak wojował od rana że szok Głodny musiał byc i to bardzo bo zawsze o 8 jem a tu dzisiaj dużo pozniej wiec pewnie miał zaskoczenie
super że wyniki dobre

moja mała od rana normalnie zakupuje mnie jak nigdy rusza się bardzo duuuużooo

ja właśnie zjadłam dwie miseczki grzybowej pycccchaaaaaaaaaaa

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:36   #4852
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Ładnie, już widać efekty bo było za blado, był taki "muśnięty fiolet" a teraz ma więcej wyrazu, lubie ten kolor na ścianie
Masz fotki?

Co do soku pomaranczowego- pochlaniam min. 2-3 szklanki dziennie. Lekarz mi nie mowil, ze nie mozna.

A co do lewatywy i golenia, tez sie z checia dowiem. Tez mnie to przeraza...Mam w sumie dwie znajome, ktore rodzily 2 lata temu wiec moge zapytac

Niedlugo zaczynamy szkole rodzeniaza 2 tygodnie

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:37   #4853
Patrycja_1708
Zadomowienie

Musze sie chyba troszke położyć bo jak całym dzień kursuje i nie leże to bardzo mnie brzuch ciagnie... :/ To normalne??
Byłam niedawno na kebabie... Ale pojadłam Ale to za to że pomiary z glukozy wszystkie idealne
Stary 2010-09-09, 17:45   #4854
_paulinka2
Wtajemniczenie

ale mnie niesamowicie boli kość ogonowa ;( nie mogę wysiedzieć..........
i brzuch twardy jak kamień..

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-09-09 o 17:47
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:46   #4855
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Musze sie chyba troszke położyć bo jak całym dzień kursuje i nie leże to bardzo mnie brzuch ciagnie... :/ To normalne??
Byłam niedawno na kebabie... Ale pojadłam Ale to za to że pomiary z glukozy wszystkie idealne
KEBAB
To raczej normalne mnie tez ciagnal jak lazilam.. odkad siedze/leze i poruszam sie malo tylko po domu to juz nie mam takiego uczucia

sysunia, ano robilam pare razy przed zabiegami, to mierna i ta krzepliwosc wychodzila. Bede musiala teraz zrobic nowy wynik

Jej kicham i prycham.. kurcze mam dylemat straszny bo mama miala sporo krysztalow takich ciezkich porządnych.. ojciec chce wyrzucic ale to tak glupio.. tym bardziej ze to takie porządne piekne krysztally i nie wiem czy je dam do witrynek bo bede miec małe, czy je sprzedac na allegro, ale boje sie o transport a nie wiem czy ktos z Legnicy by przygarnal, choc... nie zapeszajac mam juz kupca na moja wielka nową szafę tzn jest zainteresowany.. no zobacyzmy

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-09, 17:47   #4856
kretencja
Zakorzenienie

Co do lewatywy to czytałam opinie mamuś, które już rodziły i większość sobie chwali Nieraz można zrobić samemu przed przyjazdem do szpitala

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-09, 17:48   #4857
sereniti
Zakorzenienie

M25 no sama nie wiem...ja do mojej nie zamierzam jeździć tylko że ona mieszka 15 minut od nas więc będzie na to naciskać, na szczęście nie mam oporów żeby jej powiedzieć "sp...."
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:51   #4858
Anecka
Zakorzenienie

a co do lewatywy to nam polozna mowila ze mozna w domu sobie zrobic jak najbardziej Ja sobie kiedys musialam taka zrobic, poszlo szybko i gladlo kosztowala 8zl jakos.

mam ochote na krem czekoladowy prosto ze sloika

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-09, 17:54   #4859
kretencja
Zakorzenienie

Pewnie Ja sobie robiłam 2 czy 3 razy, jak miałam mega zaparcia (przed ciążą). Nie m się czego bać. A podobno potem podczas porodu ma się większy komfort psychiczny.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-09, 17:55   #4860
Patrycja_1708
Zadomowienie

A czy lewatywe można robić też jak ktoś ma zaparcia czy raczej zalecają tylko przed porodem?? Bo u mnie usiasc na kibelku to tylko sie mecze i nic...

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-09-09 o 17:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości