|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
Pokaż wyniki sondy: Wybrałam studia: | |||
zaoczne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8,00% |
dzienne |
22 | 88,00% |
wieczorowe |
1 | 4,00% |
Głosujący: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Studentki 2010 - pomorskie!
No właśnie ominął cię Nika największy stres
![]() a jak wam matury poszły?? jakie miałyście tematy z polaka? ja miałam o egzorcyzmach hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie by było coś znaleźć... Ja chciałabym studiować i pracować... Oby sie udało ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
tynkusia wiem, że mnie ominął i właśnie z tego ciesze się najbardziej
![]() ja temat miałam o przemianie jaką dokonali w sobie bohaterowie lektur z różnych epok ![]() mrówaaa Ja będę studiowała i pracowała.. tylko, że odwrotnie do Ciebie, bo ja idę na studia dzienne a w weekendy do roboty.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Ja tez chce podjąć pracę, doplacic na studia i zbierac kaskę na ślub.
Ze stazem powoli sie cos rusza. Dzięki dziewczyny za kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Yhym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Ja wybrałam sobie temat związany z motywem winy i kary
![]() Także głównie Rodion Raskolnikow hehe ![]() Tynkusia, a kiedy zamierzacie się pobrać? Ja chciałabym najpierw tego licencjata trzasnąć i potem myśleć o ślubie ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
aaa zbrodnia i karaaa
![]() Ja w połowie wrzesnia a za 2 latka koscielny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Nika co taka szmutna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Aaa jak tak wczoraj pisałyście o ślubie itp.. to mi się tak jakoś zrobiło..
Pół roku temu skończyłam 3-letni związek a do dziś nie mogę zapomnieć o moim byłym.. nieraz też wyobrażałam sobie jak będzie wyglądała nasza przyszłość... w końcu zaczęliśmy być ze sobą tuż po moich 15 urodzinach, był to mój pierwszy poważny związek więc bardzo to przeżywałam.. i tak sobie wczoraj to wszystko wspominałam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Przepraszaaaamy....:przyt ul:
Mogę się tylko domyslać co czujesz... ja w wieku 15 lat tez mialam swoj pierwszy poważny związek ktory zakonczyl sie po ponad pół roku i znalazł sobie kolezankę najlepszej wtedy mojej koleżanki... potem same nieudane ,,próby związania się" z kims kto jechał na 2 fronty, uganiał się za innymi lub był juz w zwiazku... no ale teraz jestem szczęśliwa i wiem ze z twoim charakterkiem na pewno znajdziesz jakiegos fajnego księcia może i na studiach i juz niedługo sie tu nam ładnie pochwalisz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
tynkusia nie macie za co, ja się cieszę, że Wy jesteście szczęśliwe
![]() ![]() Szczerze, ostatnio nie narzekałam na to, że jestem sama, wczoraj po prostu wróciły wspomnienia.. Ja nie miałam tak jak Ty, nie miałam tych nieudanych prób bo pierwszym i ostatnim facetem był właśnie on.. 3 lata jakby nie było, więc bardzo byłam do niego przyzwyczajona.. Ale na pewno spotkam jeszcze nie jednego faceta i mam nadzieję, że kiedyś też tego jedynego i będę taka szczęśliwa jak Wy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, że przez nas Ci się wszystko przypomniało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli się z tym chłopakiem nie udało to na pewno jest tam gdzieś Twój jedyny i czeka na Ciebie ![]() Fajnie się z Tobą rozmawia i myślę, że jeśli otworzysz swe serducho to szybko ktoś w nim zagości ![]() ![]() A tak w ogóle co u Was? Ja dziś wysprzątałam wszystko z nudów i pewnie niedługo gdzieś się wybiorę o ile nie będzie padać... A pracy jak nie ma, tak nie ma... Obym nie musiała jej jeszcze długo szukać ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Hey
![]() Mrówaaa dzięki za miłe słowa ![]() A u mnie dziś nie najlepiej, boli mnie strasznie głowa.. i to od wczoraj także zaczyna to być coraz bardziej męczące ![]() Byłam w mieście z moją mamuśką, ale nic ciekawego dziś nie dostałam a w ogóle to ziiiiimno..brr.. czuje już tą jesień ![]() Ja też rozglądam się za pracą na weekendy, ale podobnie do Ciebie, narazie z marnym skutkiem.. mam tylko nadzieję, że w końcu coś znajdę.. Ty z pewnością też ![]() Ja też życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Nikus mnie też głowa piip
![]() Mrówa ja tez wysprzątałam pokój ![]() Tak ogólnie to chyba wynajme brata zeby zawiózł mi książki do antykwariatu hehe;p sama ich nie udźwigne teraz lepie kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
tynkusia a ile czasu zajmuje Ci zrobienie jednej pary takich kolczyków?
![]() I skąd zainteresowanie właśnie samym lepieniem? Ciekawi mnie to, bo nie słyszałam od nikogo znajomego żeby robił coś takiego jak Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
to zależy jaką rzecz się robi
![]() ![]() ![]() ![]() Nie robię tego długo, ale mam z tego wielką frajdę ![]() ![]() ostatnio zrobiłam to: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Oo te są naprawdę super
![]() Nigdy nie słyszałam, żeby ktoś robił sam takie cudeńka hehe Przynajmniej łączysz przyjemne z pożytecznym i wychodzi Ci to genialnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Dziękuje! <wstydniś>
![]() nie ukrywam, ze robiłam z tą myslą, zeby dorobic na bilety na studia ponieważ fundować musze je sama.. ale ten komplecik otrzymała psióła na urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Wiecie co? Też mnie głowa cały dzień boli...
Jutro pilnuję cały dzień małego 5 miesięcznego szkraba ![]() Kocham dzieciaczki! ![]() Coraz bardziej zastanawiam się nad specjalizacją związaną z dziećmi np. edukacja wczesnoszkolna... Myślę, że się nadam.. Mam duuuuużą cierpliwość do brojków ![]() Tynkusia te babeczki wyglądają tak, że robię się automatycznie głodna! ![]() Masz talent ![]() Nika musimy pracę znaleźć ![]() Zaraz znów ogłoszenia poprzeglądam... Jak co 2 - 3 dni i pewnie znów nic ![]()
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
ajj zazdroszczę! tez uwielbiam dzieci
![]() a u mnie ze stażem znowu ucichło...;/ szaleju idzie dostac! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Ale się paskudnie znów rozpadało
![]() Mam dość takiej melancholijnej i deszczowej pogody ![]() Gdzie te słoneczko? ![]() U mnie też raz się odzywają, potem nagle z pracodawcą nie ma kontaktu... masakra!
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Mrówaaa ja także uwielbiam małe dzieci.. nawet w domu mam jednego, co prawda już nie takiego malutkiego, bo ma 5 lat ( Boże jak ten czas leci! ) ale lubię się z nim bawić i nim zajmować, wprawiam się przy tym
![]() Dlatego też chcę związać z tym moją przyszłość i jako specjalizację wybrałam już sobie wczesne nauczanie które oferują na naszej uczelni ![]() ![]() Tynkusia ja też szukam i szukam tej pracy ale jak nic nie było tak nie ma.. mam nadzieję, że od października się coś zmieni jak pójdę na te studia.. chciałabym chociaż w weekendy pracować ![]() a co do pogody to u mnie,w Wejherowie też nie za ciekawa, na przemian to leje, to słońce wychodzi.. nie podoba mi się takie coś.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Jaka tu cisza.....
![]() Ja już od 7 nie śpię... Byłam zaprowadzić synka kuzynki do szkoły na 8... i za 2h idę po niego... Spać mi się chce i zjadłabym coś.... ale nie wiem co ![]() A co u Was kobietki? Jak się czujecie? Zdrowe? W humorze? ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
No ostatnio to powiało tutaj ciszą.. ehh
U mnie spoko, powoli nastawiam się, że za niecałe 3 tyg na studia.. Prawie 5 miesięcy wakacji robi swoje.. ze mnie zrobiło straaasznego leniucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ze mnie jaki leń... Ja w sumie jak pracy nie znajdę to dalej mam niby wakacje przez wrzesień bo zjazdy tylko w weekendy ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Hehe no tak
![]() Ja na początku wakacji strasznie nie mogłam się doczekać kiedy pójdę na te studia, a teraz czym bliżej tym bardziej wolałabym siedzieć w domu.. ![]() To przyzwyczajenie, ale za niedługo będę musiała się przestawić ![]() A tynkusia gdzie się podziewa, że żadnych wieści od niej nie ma? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
dzień dobry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajnie by było gdybym pokonała dużą konkurencję boooo... miło jest sobie siedzieć przy biurku, witać interesantów i ogólnie pracować w administracji ![]() Trzymajcie we wtorek kciuki! ![]() Też pewnie coś znajdziesz niedługo ![]() Heeeeej ![]() Napisz coś o sobie ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
więc jestem...studentką.
![]() mieszkam 130 km od GDA. nie dostalam sie na dzienne w tym roku, wiec zeby nie rezygnowac z kierunku, jestem na zaocznych. ( chociaż wszyscy mówili, ze mature mam taaaaaaką dobrą, ze na pewno sie dostanę... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pixies20 Czas edycji: 2010-09-10 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.