Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 17:58   #2971
spinacz:)
Przyczajenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

dołanczam do Was dziewuszki mam zamiar być doskonała w najdrobniejszych szczegółach Od wtorku chodze idealne prosto z głową podniesioną ojć myślałąm, że mi kręgosłup szczeli, ale dziś już mi troche lepiej to wychodziło nie boli tak i naturalniej wyglądałam.Mam nadzieje, że szybko to opanuje.
spinacz:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:03   #2972
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć?
Właśnie jadę na zakupy kosmetyczne. Jak wrócę zdam relację
witaj

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Obudzilam sie dzis w stanie gorszym niz wczoraj, zwloklam sie z lozka, lyknelam co trzeba, wypilam herbate, przyodzialam sie cieplo, nawet buty jesienne do kostek zalozylam bo normalnie jeszcze nosze balerinki, kocham balerinki szal na szyje, aaaa i dziekowalam za ten krem BB co by sie nim tylko maznac troche, wlosy spielam nie wiadomo jak, no wygladalam ech I jade do pracy. Wchodze do gabinetu a tam dwoje psychiatrow siedzi i sie na mnie dziwnie patrza. Nie wiem, moze faktycznie fantastycznie wygladalam I nawet nie zdazylam kurtki zdjac kiedy slysze - a moze bys sie do domu wrocila, dzis nie ma duzo pracy - a nawet jeszcze nie poinformowalam ze sie zle czuje, ech, oni to sie jednak potrafia od pierwszego spojrzenia wczuc w samopoczucie czlowieka

Wiec jestem w domu po goracym prysznicu zeby sie rozgrzac, pije zielona herbate z opuncja i zaraz sie poucze pod cieplym kocem chociaz watpie czy cos zapamietam, tak mi glowa peka Ale wizaz uzaleznia, musialam tu wejsc

Potem chyba jeszcze wlosy umyje ale tak w tempie ekspresowym i szybko wysusze suszarka zeby sie bardziej nie doprawic. Musze je juz umyc a wole teraz niz jutro rano kiedy jest jeszcze chlodniej.

Aaa i TZ mi napisal smska co mysle zeby mnie odwiedzil po pracy - no to sie zgodzilam, hmm pewnie sie pogodzimy

Wlasnie sie przejrzalam w lustrze i sie siebie boje Oczy czerwone, nos czerwony, a buzia w takim niezdrowym bladym odcieniu, bez blasku. Nie cierpie byc chora
zdrowiej szybciutko

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Witam. I czekam na relację.

Ja dzisiaj też mam dzień paszteta. Umyłam rano włosy po olejku rycynowym i na grzywce mi został. Musiałam wyjść, więc pomyślałam, że umyje ją, jak wrócę. Teraz wracam, a moje włosy tak okropnie wyglądają przed tą pogodę. Nie dość, że kręcone się zrobiły to jeszcze wyglądają, jak bym w ogóle ich nie myła.

Kupiłam sobie dziś szampon baby-dream, bo tyle Was go poleca i mam zamiar jeszcze raz umyć dziś włosy, ale muszę najpierw iść do lekarza i na ulotki, ech... Wyglądam na 16 lat, jak nie gorzej.
hmm tylko że babydream nie zmyje rycyny

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

ja też na nią patrzeć nie mogę, taka plastikowa maszkara.
zagłosowałam na Ciebie i życzę powodzenia!

użyłam lorysa z ceramidami i jestem zadowolona. dużo zaoszczędzę używając tych odżywek kasy,bo wcześniej dawałam ok. 10zł za 200ml...
taak Lorysy są wydajne

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:16   #2973
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spinacz:) Pokaż wiadomość
dołanczam do Was dziewuszki mam zamiar być doskonała w najdrobniejszych szczegółach Od wtorku chodze idealne prosto z głową podniesioną ojć myślałąm, że mi kręgosłup szczeli, ale dziś już mi troche lepiej to wychodziło nie boli tak i naturalniej wyglądałam.Mam nadzieje, że szybko to opanuje.

witaj a ja zaraz mykam pod prysznic żeby na na wspólnej już pachnieć i błyszczeć miłego wieczorku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:22   #2974
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

no to kajaj kajaj i od razu ostro do pracy!
dzięki za baty , ja też ide pod prysznic a potem balsamowanie

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:28   #2975
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Kitka przestań żyć przeszłością. Wiem że łatwiej powiedzieć gorzej wykonać ale zacznij myśleć pozytywnie o każdym kolejnym dniem... Skoro jest byłym to na pewno coś musiało do tego doprowadzić, i pamiętaj że jeżeli będziecie mieli kiedyś być ze sobą to będziecie. Nic na siłę.Zresztą zapraszam do naszego klubu tam rozmawiamy na takie tematy bardziej intymne

jednak udało mi się wejść na chwilkę, jak na razie nic dobrego dla siebie nie zrobiłam, bo musiałam pomagać mamie w kuchni, ale na pewno później jakaś maseczka na buzię pójdzie i standard więcej w weekend.

A teraz szukam jakiś fryzurek z fal... bo zapisałam się dziś do fryzjera bo 16 mam wesele, o czym wspominałam i marzą mi się fale zrobione prostownicą jakbyście miały jakieś fotki ciekawych fryzurek to wklejajcie a jutro wstawię zdjęcie kiecki i powiecie mi co mogłabym z nią pokombinować, żeby była fajniejsza, bo jak na razie kasy na nową nie mam
staram się ale cięzko... zresztą.. napisze w klubie o co chodzi...

moja współlokatorka potrafi robić takie ładne fale prostownicą... a ja próbowałam już parę razy i nic mi nie wychodzi, ułomna jakaś jestem chyba w tej dziedzinie...

Cytat:
witamy

ja dziś troszkę się furą powoziłam ale cały dzien paliłam jak smok- zła jestem na siebie bo to ani zdrowe na urode też nie za dobre....

czekam aż łazienka się zwolni i idę się pięknić

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:29   #2976
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć!

Cytat:
Hej, można dołączyć?
Witaj

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Cześć

Nie ma powrotów do eks! Ja sie tak ciesze ze nie wróciłam do zadnego... moj obecny tż powiedział ze mnie kocha, a ja nie wiedzialam co odpowiedziec, sama nie bylam pewna co czuje i powiedzialam ze mi na nim zalezy ale nie wiem jak nazwac to uczucie ktore jest miedzy nami i chyba sie obraził ... :| a to dorosły facet nie wiem o co chodzi;/ co mialam bezmyslnie powiedziec ja ciebie tez? ajj jestem przybita;/
(...)
Zapytaj go, czy chciałby usłyszeć coś, czego tak naprawdę nie czujesz, a mówisz z grzeczności. Mój też mi powiedział wcześniej, że mnie kocha, a ja dopiero jakieś 2 miesiące potem, zrozumiał to, nic nie mówił.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:41   #2977
Strawberry_Baby
BAN stały

Kobietki, a czy wiecie, że dziś jest międzynarodowy dzień urody?
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 18:42   #2978
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć!

Witaj

Zapytaj go, czy chciałby usłyszeć coś, czego tak naprawdę nie czujesz, a mówisz z grzeczności. Mój też mi powiedział wcześniej, że mnie kocha, a ja dopiero jakieś 2 miesiące potem, zrozumiał to, nic nie mówił.
ja też własnie po 2 miesiacach dopiero powiedzialam i tez zrozumial : )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:47   #2979
CABIN CREW

Cytat:
czytałam dziś na interii o tym.. a i w radiu mówili
kurczę kończą mi się wszystkie kosmetyki po kolei, będę musiała chyba w tym miesiącu swój portfel mocno zmaltretować..

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 19:04   #2980
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
tak , o nią, dziękuję..
tak przeglądam sobie różne blogi dziewczyn i smutno mi sie robić zaczyna.. one jakieś dziwnie śliczne są... a ile kasy mają na ciuchy dodatki... zazdroszcze im !
Noooo

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
niestety nie, podkreślała to kilka razy.
voe
14, Ringerike

a to "pa 14 ar" w naglowku, robiac mala parafraze z niemieckiego bedzie tez, że ma 14 lat.
nie wygląda, nie? Mnie się to nie podoba, ale mnie nie podobają się też 16-latki bezsensownie nasladujące Miley Cyrus.
??? A podobno ja wyglądam na dużo starszą niż jestem

Cytat:
Hej, można dołączyć?
Witaj

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Obudzilam sie dzis w stanie gorszym niz wczoraj, zwloklam sie z lozka, lyknelam co trzeba, wypilam herbate, przyodzialam sie cieplo, nawet buty jesienne do kostek zalozylam bo normalnie jeszcze nosze balerinki, kocham balerinki szal na szyje, aaaa i dziekowalam za ten krem BB co by sie nim tylko maznac troche, wlosy spielam nie wiadomo jak, no wygladalam ech I jade do pracy. Wchodze do gabinetu a tam dwoje psychiatrow siedzi i sie na mnie dziwnie patrza. Nie wiem, moze faktycznie fantastycznie wygladalam I nawet nie zdazylam kurtki zdjac kiedy slysze - a moze bys sie do domu wrocila, dzis nie ma duzo pracy - a nawet jeszcze nie poinformowalam ze sie zle czuje, ech, oni to sie jednak potrafia od pierwszego spojrzenia wczuc w samopoczucie czlowieka

Wiec jestem w domu po goracym prysznicu zeby sie rozgrzac, pije zielona herbate z opuncja i zaraz sie poucze pod cieplym kocem chociaz watpie czy cos zapamietam, tak mi glowa peka Ale wizaz uzaleznia, musialam tu wejsc

Potem chyba jeszcze wlosy umyje ale tak w tempie ekspresowym i szybko wysusze suszarka zeby sie bardziej nie doprawic. Musze je juz umyc a wole teraz niz jutro rano kiedy jest jeszcze chlodniej.

Aaa i TZ mi napisal smska co mysle zeby mnie odwiedzil po pracy - no to sie zgodzilam, hmm pewnie sie pogodzimy

Wlasnie sie przejrzalam w lustrze i sie siebie boje Oczy czerwone, nos czerwony, a buzia w takim niezdrowym bladym odcieniu, bez blasku. Nie cierpie byc chora

Cytat:
Witaj

Cytat:
Nie wiedziałam

Ale miałam dziś męczący dzień. Boli mnie wszystko po wfie, musiałam lecieć na autobus na drugi koniec miasta bo są remonty i zmieniła się trasa, zmokłam, zmarzłam, zgłodniałam Ale jeszcze tylko jutro sześć lekcji, zajęcia aktorskie i wolne

I zmieniłam zdanie, chyba jednak nie będę aż tyle ścinać włosów, tylko końcówki
Stary 2010-09-09, 19:07   #2981
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
czytałam dziś na interii o tym.. a i w radiu mówili
kurczę kończą mi się wszystkie kosmetyki po kolei, będę musiała chyba w tym miesiącu swój portfel mocno zmaltretować..
a mi się właśnie nie chcą kończyć,a lista rzeczy, które chce szybko rośnie

witam nowe dziewczyny
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 19:31   #2982
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

hmm tylko że babydream nie zmyje rycyny
Powiem Ci, że teraz mam normalne włosy, więc chyba zmył. Choć może to sprawka wcześniejszego szamponu, bo nigdy go nie używałam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 19:52   #2983
CABIN CREW

a ja mam już nowy avon i zaraz będę sobie przeglądała
wróciłam ze spaceru z psiakiem zmarzłam aż sięboje potem eveline'm smarować bo będzie mi jeszcze bardziej zimno...
jutro mam zamiar wypróbować ten sposó na cellulit z kawą i folią...

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 20:01   #2984
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Wszystkim
Jejku, dopiero o tej porze udało mi się wejść na Wizaż...Miało być popołudniu wyszedł późny wieczór... Miałam dość ciężki dzień w szkole - mam już tyle zadanych wypracowań, że nie wiem od czego zacząć.Jedynym plusem był chyba fakt, że zostałam pochwalona od nowej babki od hotelarstwa za aktywność i wiedzę - akurat jeśli chodzi o zawodowe przedmioty, to je lubię i łatwo mi wchodzą -gorzej ze 'zwykłymi ścisłowymi.." Później jakoś tak wyszło, że z Tż'em spędziłam kawałek popołudnia a ok.18 moja kuzynka wybłagała mnie wręcz, czy aby na jutro nie pomogłabym jej(czyt.zrobiła za nią ..) takiego albumu na 40lecie małżeństwa jej teściów, bo dzisiaj jej córeczka dostała gorączkę, do tego ona ma pełne ręce roboty z pracy i nie ma jak, a całkowicie zapomniała o prezencie - ona zawsze była zakręcona... No i Ola oczywiście pomogła, fakt faktem ja lubię tworzyć takie rzeczy z sentencjami, zdjęciami itd. ale nie o tej porze i nie 'na zaraz'...No ale i tak szybciutko się z tym uporałam, dzięki Bogu

No, ale teraz się wykąpałam, zrobiłam sobie herbatkę i będę Was nadrabiać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 20:03   #2985
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Zakupy nieszczególne, wkurzona jestem. Wróciłam z butami (2 pary!) i torebką zamiast torbą kosmetyków.

Teraz śmierdzę olejem, bo smażyłam placki i dymem, bo zapaliłam w kominku. No normalnie cud, a tż będzie za pół godziny. Nie zdążę się zrobić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 20:33   #2986
CABIN CREW

a mnie tak głowa boli.... nie mam na nic siły, dziś chyba tylko podstawowa pielęgnacja będzie....

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 20:45   #2987
dianulaa
Zadomowienie

Ktoś z Was próbował jakiś nowy szampon z garniera dodający objętości wraz z odżywką? na dniach będę robić wyprawkę na studia na stancje i juz gromadze kosmetyki i chcę zmienic szampon bo zazwyczaj używam z oriflame dodający objętości ale jakos coraz mniej mi sie podoba
Stary 2010-09-09, 20:52   #2988
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Ktoś z Was próbował jakiś nowy szampon z garniera dodający objętości wraz z odżywką? na dniach będę robić wyprawkę na studia na stancje i juz gromadze kosmetyki i chcę zmienic szampon bo zazwyczaj używam z oriflame dodający objętości ale jakos coraz mniej mi sie podoba
ja niestety Cię nie uratuje bo ostatnio się naczytałam wizażu i teraz myję włosy tylko dermena a jak mi się skończy to kupię pewnie coś ziołowego.. ale ja mam takie problemowe włosy no i potrzebuje specjalnej pielęgnacji (zaczęłam unikać sylikonów ..)

właśnie widziałam reklamę reeboków tych easytone które maja niby zwiększać prace pośladków.... i powiem wam że już od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie, szczególnie że nie mam już na stanie żadnych sportowych butów.... tylko czy są one warte ceny???

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 20:53   #2989
_Alessandra
Zakorzenienie

angelinmyheart - turystykę i rekreację powiadasz? kurczę, co jakiś post to bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że mamy tak wiele wspólnego, że szok - ja aktualnie jestem w technikum hotelarskim, także tematyka nauki podobna A rozmawiałaś z nim już na ten temat??

Talullah - zdrowiej i to jak najszybciej !!

loluska - dziękujęę miło mi takich słów słuchać, zwłaszcza, że jestem wymagająca wobec siebie i inaczej na siebie patrzę ale co do figurki - tak jak wspominałam, po powrocie z wakacji do Polski znów przybrałam ciałka i chcę wrócić do tej figurki ze zdjęć, ale jeszcze odchudzić nóżki bardziej
Aaaaa ! I zapomniałabym ! Jesteś śliczna ! A włosy pierwsza klasa Wygrasz, zobaczysz !

Cytat:
Napisane przez judus
dziewczyny czemu te filtry są aż tak ważne i to te 50tki właśnie?
Tak jak obiecałam wczoraj - dzisiaj odpowiadam na Twoje pytanie
Filtry przeciwsłoneczne chronią przez promieniowaniem ultrafioletowym (UV) - promienie UVB dociera do naszego naskórka i skóry właściwej i to właśnie te promienie odpowiedzialne są za naszą opaleniznę. Promienie UVB przyczyniają się do oparzeń/poparzeń skóry, przyspieszają starzenie się skóry (zmarszczki) , powodują przebarwienia.
Promienie UVA zaś dochodzą najgłębiej - do warstwy podskórnej i to właśnie one działają najgorzej - prowadzą oczywiście do bardzo szybkiego starzenia się skóry, dużej ilości przebarwień, fotoalergii(uczulenie na słońce) oraz nowotworów skóry..
A do tego - promienie te w przeciwieństwie do UVB 'występują' okrągły rok - niezależnie od pory roku, dnia czy godziny - ich stężenie zimą jest tak samo wysokie jak latem, przenikają one również przez szyby, chmury.

Co do brązowego odcienia skóry - tak naprawdę zawdzięczamy ją temu, iż nasza skóra broni się przed słońcem właśnie brązowym, że to tak nazwę barwnikiem - dlatego osoby z jasną karnacją, takie które nie opalają się na brązowo mają zazwyczaj czerwoną skórę - i tak właśnie wygląda nasze ciało pod 'warstwą' opalenizny, tylko, że my tego nie dostrzegamy.

Dlatego właśnie używa się filtrów - w celu zapobiegnięcia bardzo,ale to bardzo przykrym skutkom wygrzewania się na słoneczku i dla młodego wyglądu w przyszłości
Do tego nie wiem czy wiesz, ale dermatolodzy zazwyczaj przeżywają prawdziwy boom na przełomie września/października - zazwyczaj osoby, które nawet nie mają dużego problemu z cerą, po wakacjach zazwyczaj występuje wysyp, albo co gorsze osoby z trądzikiem smażą się na słońcu, żeby polepszyć cerę - owszem ona się w jakimś stopniu poprawi, wysuszą się krostki itd. ale potem to wraca z potrójną siłą z powrotem !! Tak samo, te przedwczesne zmarszczki, lub głębokie zmarszczki itp. są spowodowane tak naprawdę słońcem!
A czemu 50? Ponieważ blokuje ona aż 98% promieniowania słonecznego! - a dla ścisłości - nie ma filtra, który chroniłby w 100%.

A i jeszcze dziewczyny używają filtrów 50 właśnie ze względu na trądzik bądź ze względu na kurację dermatologiczną kwasami - ja należę do takich osób No , a przy okazji mam tą ochronę i świadomość, że będę bledziutka, ale moja buźka w przyszłości będzie wyglądała jakieś 10lat młodziej

Przepraszam, że się tak rozpisałam,ale chciałam tak wszystko razem jakoś ogarnąć i wyjaśnić.. Mam nadzieję, że pomogłam

P.S: Jeszcze gdzieś mi się rzuciło w oczy, dlaczego trzeba odczekiwać 15min. po nałożeniu - gdyż ogólnie przy KAŻDYM kremie powinno się odczekiwać ok.15 min , aż się dobrze wchłonie i zacznie 'pracować' - tego makijaż po takim odczekaniu lepiej się rozprowadza i o wiele lepiej trzyma I w filtrach jest to samo - 15-20min. to takie minimum - on musi się wchłonąć, przy tym niektóre przestają aż tak świecić , zacząć pracować itd.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 20:57   #2990
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra to miło, że się ma z kimś dużo wspólnego. Moja specjalizacja to może będzie hotelarstwo i gastronomia, ale jeszcze zobaczę. Wiesz, a co do Tż to wczoraj wpadł na ten pomysł i tak sobie dzisiaj pomyślałam, że na razie nic nie będę mu mówić w sumie do czerwca, czy lipca dużo się jeszcze może zmienić.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 21:08   #2991
tillavanilla
Raczkowanie

spinacz witaj

Kurcze dostalam dzisiaj @ i nie czuje sie najlepiej,ale w sumie sie ciesze,bo mialam pewne obawy,ze moze nam sie powiekszyc rodzina,ale na szczescie watpliwosci rozwiane i po dwumiesiecznej przerwie wrocilam do tabletek anty,tylko tym razem o mniejszej ilosci hormonow,mam nadzieje,ze skutkow ubocznych nie bedzie i po cichu licze,ze powiekszy mi sie biustbo przez te dwa miesiace troche zmalal

Co do pielegnacji dzis tylko podstawy(chociaz nie jest tego tak malo),za to jutro zrobie dla siebie cos wiecej,w planach mam m.in wizyte u kosmetyczki na henne i regulacje brwi

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 21:13   #2992
ramoncia217
Wtajemniczenie

Kitka
Tak jestem z mazur, a dokładnie z miata gdzie co roku w lipcu odbywa się piknik COUNTRY

Ja miałam dzień cały zalatany.. Kupiłam zakupy żywieniowe, miód , i czarne dzinsy z fajnymi motywami na kieszeniach na pupie i z przodu.. Normalnie się w nich zakochałam , idealnie podkreślają moją pupe

dzis była tylko podstawa, ale zaraz na włoski nałoże na końcówki olej rycynowy, a na skalp jakąś odżywke iołową i nawilżającą..
Stary 2010-09-09, 21:20   #2993
CABIN CREW

właśnie sobie poczytałam co jest napisane na tym serum eveline do biust i.... podobno w 8 tygodni sprawia że biust się powiększa.... chyba normalnie się zmierzę żeby sprawdzić czy to prawda...

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 21:23   #2994
Marzeniatko
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
mi wczoraj internet nie działał to się położyłam wcześniej i nawet wyspałam chociaż dzisiaj miałam strasznie drażliwy dzień, nie wiem czy to przez tę pogodę czy co... wszystko mnie irytowało i najlepszym pomysłem dnia dzisiejszego było położenie się pod kocyk pod koniec dnia jak już nie miałam obowiązków.

Teraz całe spamowanie przede mną, ale tak mi zimno, że siedzę opatulona kocykiem i ani mi się śni z pod niego wychodzić, wrrr czuję jesień

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 21:27   #2995
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Kitka
Tak jestem z mazur, a dokładnie z miata gdzie co roku w lipcu odbywa się piknik COUNTRY

Ja miałam dzień cały zalatany.. Kupiłam zakupy żywieniowe, miód , i czarne dzinsy z fajnymi motywami na kieszeniach na pupie i z przodu.. Normalnie się w nich zakochałam , idealnie podkreślają moją pupe

dzis była tylko podstawa, ale zaraz na włoski nałoże na końcówki olej rycynowy, a na skalp jakąś odżywke iołową i nawilżającą..
o to daleko do Ciebie nie mam tzn jeżeli jestem u rodziców...

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 21:29   #2996
Strawberry_Baby
BAN stały

Dzisiaj dzień urody, a ja oprócz zakupów nie zrobiłam dla siebie nic. Idę to nadrobić. W domku mam cieplutko, bo napalone, więc spokojnie lecę pod prysznic. Jak skończę to napiszę wszystko co udało mi się zrobić
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 21:41   #2997
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
właśnie widziałam reklamę reeboków tych easytone które maja niby zwiększać prace pośladków.... i powiem wam że już od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie, szczególnie że nie mam już na stanie żadnych sportowych butów.... tylko czy są one warte ceny???
Ja już od dawna się na nie czaję... No, ale dokładnie tyle kasy wyrzucić, a potem się okaże, że to tak naprawdę pic na wodę...? Kurczę, piszcie Kobitki jak któraś miała Jedyne co wiem, to to, że trudno na nich trzyma się równowagę, że trzeba się do tego przyzwyczaić

A ja właśnie włoski wysuszyłam i siedzę teraz z retinolem na pyszczku i czekam pół godzinki aż będę mogła iść spać i lulu
A Wy też tak macie, że odczekujecie jakiś czas,aż trochę włosy podeschną i dopiero potem suszycie, żeby mniej czasu to zabrało, czy tylko ja jestem jakaś inna?

Dzisiejsze SPAmowanie:
- 1,5l wody wypite , mam zamiar jeszcze tak 0,5l teraz
- zielona herbatka
włosy:
- wyprostowane w 180 stopniach a nie 200
- wieczorne mycie + spray termoochronny + jedwab na 1/3 długości włosów
twarz:
- krem nawilżający + filtr 50
- wyszedł mi dziś b.ładny makijaż buźki mimo b.zmęczonego wyglądu(nie wyspałam się+ ta pogoda...)
- aktualnie nałożyłam retinoid
- olej rycynowy na rzęsy na noc
- krem bambino na usta na noc
- tabletki na cerę
ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- kremy na ręce i stopy
-
jakoś ok. godzinny trening taneczny (ćwiczyłam ostro układ z ostatnich zajęć )

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_Alessandra to miło, że się ma z kimś dużo wspólnego. Moja specjalizacja to może będzie hotelarstwo i gastronomia, ale jeszcze zobaczę. Wiesz, a co do Tż to wczoraj wpadł na ten pomysł i tak sobie dzisiaj pomyślałam, że na razie nic nie będę mu mówić w sumie do czerwca, czy lipca dużo się jeszcze może zmienić.
Dokładnie, nawet bardzo miło Ooo, no to super ! A co do Tż'a Twojego to w sumie, to masz i rację, po co teraz się tym stresować, dużo czasu zostało i może mu się w każdej chwili odwidzieć

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-09, 21:47   #2998
Marzeniatko
Zakorzenienie

Alessandra ja też czekam jakiś czas, jeżeli już suszę włosy, aż one trochę podeschną

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 21:53   #2999
CABIN CREW

to ja też swoje dzisiejsze podsumuje:
rano- zmywanie oleju rycynowego dermeną,
maska gloria (niestety na chwilę )
spray radical
woda pokrzywowa na skalp
jedwab w końce

krem z oriflame (ten uniwersalny w małym słoiczku ) na usta (kilka razy w ciągu dnia bo miałam przesuszone )
tonik z kwasem salicylowym avon
krem ziaja oliwkowy

peeling eveline
serum na biust eveline
serum antycellulitowe na tyłek i brzuch eveline

oliwka na łokcie

krem na stopy (skończył mi się wanilia i brązowy cukier z avonu a tak kochałam jego zapach...)

rycyna na rzęsy i brwi
olejek do skórek paznokci

wewnętrznie- 1,5 l wody+aqua slim; 2 zielone herbaty (od jutra startuje z czerwoną - kupiłam 4 opakowania w cenie 2óch w stokrotce ) ; belissa; drożdże

a no i rano zrobiłam kilka ćwiczeń na rozciąganie

trochę się boje z tymi butami reeboka , bo jednak trochę kasy to jest- za to miałabym karnet na fajną siłownie na 2 miesiące... ale w sumie buty miałabym na dłużej a i tak potrzebuje... ehhh... trzeba tacie pomarudzić żeby się dołożył..trochę mi głupio ale... wiem że tata na buty mi nigdy nie poskąpi

aaa... obiecuje sobie że jutro wyjdę pobiegać- i macie mnie jeżeli tego nie zrobię...

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 21:53   #3000
ramoncia217
Wtajemniczenie

Kitka

o a gdzie jak można wiedziec??

Tzn. z kad jak jesteś u rodziców

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2010-09-09 o 21:55
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości