Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 21:39   #2941
Dolores77
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Dziękuję

ale u góry strony ktoś napisał trollice więc wnioskuję, że zablokowano więcej osób.
Czy one też byly nowe tak jak ja?
były raczej nowe to widać po ilosci postów
Dolores77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:10   #2942
burgund1234
BAN stały

Co tu tak cichutko? nie ma nikogo?
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:26   #2943
vikuniaa
Zakorzenienie

no rzeczywiscie... ciiiisza sie zrobila..
Stary 2010-09-09, 22:27   #2944
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
już linkowałyście artykuł o oszuście, który chciał wyłudzić pieniądze za info o Iwonie... ale ze strony trójmiejskiej, a właśnie zobaczyłam taki artykuł też na stronie głównej wp.

http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...wiadomosc.html

dla porządku zalinkowałam, może ktoś będzie miał ochotę przeczytać też drugą wersję artykułu, chociaż zasadniczo informacje są te same.
W przypadku Joanny Surowieckiej tez pojawił się jakiś cwaniak, który chciał kasę wyłudzić. Powinny takie mendy dostawać porządne wyroki plus ich dane powinny zostac przez sąd podane do publicznej wiadomosci (jest taka mozliwosc).
Niech ludzie wiedzą z imienia i nazwiska, że pan X z miasta Y jest czlowiekiem bez sumienia i chciał naciagnac ludzi pogrążonych w bólu.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:33   #2945
muszynianka
Zakorzenienie

Dobra, bez przesady, jakbyśmy dla każdego chcieli mieć porządne wyroki to więzienia byłyby przepełnione.
Mnie bardziej zszokowała historia mężczyzny oskarżonego o 6 gwałtów plus zastraszania itp który dostał12 lat a maksymalnie mógłby dostać 15...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:35   #2946
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Co tu tak cichutko? nie ma nikogo?
cichutkooooo bo aż strach się odezwać.... ja jestem cały czas i śledzę wątek na bieżąco ale jak widać już coraz mniej osóbek się udziela,bo tak naprawdę każdemu już pomysły się wyczerpały....

Laseczki nie śpimy.....zwiedzamy !!!

Edytowane przez Dolores77
Czas edycji: 2010-09-09 o 22:37
Stary 2010-09-09, 22:37   #2947
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
To mi w ogóle nie pasuje.
Niby czemu miałaby jej nie wpuszczać?
Owszem, pokłóciły się, ale potem pogodziły,umawiały się co do tego noclegu.
Co do noclegu umówiły się już przed wyjściem na dyskotekę. Dopiero w klubie się pokłóciły i nie pogodziły się.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:39   #2948
beasz26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
z przytrzymywaniem ciala juz mnie nic nie zdziwi...ostatnio mowili jak facet w swoim garazu zakopal zwloki i zalal to miejsce betonem!!!!!!!
też słyszałam podobną historie kobieta zamurowała zwłoki swojego ojca i pobierała za niego emeryture kilka lat

jezu jeszcze jej nie ma koszmar jakis
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:41   #2949
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Co do noclegu umówiły się już przed wyjściem na dyskotekę. Dopiero w klubie się pokłóciły i nie pogodziły się.
Oczywiście że tak.....a niby kiedy miały się pogodzić???Skoro Iwonka poszła w swoją stronę no chyba że coś przeoczyłam i pogodziły się przez tel.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez beasz26 Pokaż wiadomość
też słyszałam podobną historie kobieta zamurowała zwłoki swojego ojca i pobierała za niego emeryture kilka lat

jezu jeszcze jej nie ma koszmar jakis
Jezuuuu niezła aparatka nie dość że zabiła to jeszcze kase brała....echhh ludzie to są pazerni....
Stary 2010-09-09, 22:43   #2950
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
Oczywiście że tak.....a niby kiedy miały się pogodzić???Skoro Iwonka poszła w swoją stronę no chyba że coś przeoczyłam i pogodziły się przez tel.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Jezuuuu niezła aparatka nie dość że zabiła to jeszcze kase brała....echhh ludzie to są pazerni....
Ja tylko sprostowałam wypowiedź Kimikiki,która troszkę źle ułożyła sobie chronologię tamtego dnia.
Stary 2010-09-09, 22:43   #2951
beasz26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kontatto Estremo Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Możecie mnie zjechać ale jestem pewna , że ktoś musiał coś widzieć albo słyszeć i nie zareagował, bo albo się bał albo zwyczjnie nie chciał się mieszać do tego.
Przecież był upał , pełno okien było pootwieranych i na bank ktoś jeszcze coś wie.
A jak teraz się przyzna i okazałoby się, że dzięki niemu mozna było uratować Iwonę to go zlinczują albo zamnkną za zatajenie faktów i utrudnianie śledztwa.
Jesli ktos nie ma ochoty zeznawac mimo ze cos widział to jego sprawa nikt mu za to zrobic nic nie moze, ludzie sie boją i chca miec spokój maja swoje zycie rodziny, nam sie łatwo mówi jak tutaj rozmawiamy a jak to my bysmy byli swiadkami co wtedy bysmy zrobili tego nie wiemy. Mi sie ciagle wydaje ze to nie było przypadkowe porwanie ze Iwona sie znalazła w nieodpowiedniej chwili i czasie ale to tylko moje zdanie[/QUOTE]

zgadzam sie z Tobą
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 23:24   #2952
blablah
Raczkowanie

Cytat:
Ja tylko sprostowałam wypowiedź Kimikiki,która troszkę źle ułożyła sobie chronologię tamtego dnia.
Czyli one pogodziły się przez ten telefon? To dlaczego ona szła do swojego domu?
Czytałam na jakimś forum, że koleżanka się wcale tym nie przejęła... Ale nie wiem czy to prawda.
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów
blablah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 23:40   #2953
burgund1234
BAN stały

[QUOTE=Dolores77;21969291]Oczywiście że tak.....a niby kiedy miały się pogodzić???Skoro Iwonka poszła w swoją stronę no chyba że coś przeoczyłam i pogodziły się przez tel.

No nie jestem taka przekonana czy się pogodziły.
Iwonie rozładował się telefon i nie wiadomo czy zdążyły się pogodzić i czy Iwona czasem się nie rozmyśliła z tego noclegu.
Najpierw koleżankę zwymyślała i miała u niej spać? Skoro szła sama na piechotę to musiała być nieźle wściekła na towarzystwo.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-09 o 23:44
Stary 2010-09-09, 23:50   #2954
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blablah Pokaż wiadomość
Czyli one pogodziły się przez ten telefon? To dlaczego ona szła do swojego domu?
Czytałam na jakimś forum, że koleżanka się wcale tym nie przejęła... Ale nie wiem czy to prawda.
Nie,nie pogodziły się w ogóle.
Stary 2010-09-09, 23:54   #2955
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
nauczył się że nie wolno wchodzić do auta nieznajomych ludzi
wcześniej tez to wiedział ale przecież pan go prosił to on pomógł
potem jeszcze mama wypytywała czy nie dal mu czegoś do zjedzenia albo nie proponował jakiegoś kolejnego spotkania
ale nie
po prostu facet idiota

ale wiesz to tylko dziecko do tego zawsze był towarzyski i było go pełno tam gdzie nie powinno.....

możesz mówić dzieciom że czegoś tam nie wolno ale jak znajdą się w takiej sytuacji i dojdzie jakiś bodziec to i tak to zrobią
To prawda, to ja dorosła osoba miałam pokusę by pomóc obcemu to co dopiero niewinne dziecko

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
no dobra, z trollami pozwalam się kłócić nie wiedziałam, że to troll .
hehe, ja prawie od początku czułam, że troll bo ledwo się pojawiła to pierwsza wiadomość jej była zaczepką do wizażanek, później niby broniła się chęcią pomocy ale wytykała dalej różne dziwne i niestworzone rzeczy Trolle takie właśnie są I tak niesamowite, że ujawniła się w tak spektakularny sposób
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 23:55   #2956
blablah
Raczkowanie

Cytat:
Nie,nie pogodziły się w ogóle.

To po co do niej dzwoniła?
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów
Stary 2010-09-09, 23:58   #2957
mmm3m
BAN stały

[QUOTE=burgund1234;2196285 8]
Policja powinna przetrzepać wszystkie piwnice, strychy i komórki na Zaspie i nie tylko.
[QUOTE]
Znasz Zaspę? :O oj kochana, Zaspa jest olbrzymia i większość to wysokie bloki po setki mieszkań... ile to by roboty było :O no cel szczytny

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Powiecie, że tak nie można bez nakazu. Jak ktoś nie ma nic do ukrycia to chyba by mu nie przeszkadzała taka akcja. Ja osobiście bym wpuściła policjantów bardzo chętnie.

.
Kochanie, oj nie zrobiłabyś tego chęnie nie wiesz chyba jak wygląda mieszkanie po przeszukaniu - bajzel totalny, i nawet nie przeproszą no ale w sumie jakby szukali człowieka to może i bajzel byłby minimalny

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez brzoskwisia Pokaż wiadomość
Nie chcę nikogo osądzać ale i mnie to przyszło na myśl
Why?
Stary 2010-09-09, 23:59   #2958
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Może i się nie przejęła w końcu to Iwona jej zrobiła awanturę i zwymyślała w klubie i to ona strzeliła focha.
Adria mówila, że nie pamięta o co poszło więc jeśli jakaś bzdura wywołała taką reakcję Iwony to albo to nie byla jednak błahostka albo ktoś tu był awanturny.
Nie wiemy czy takie kłótnie zdarzały się wcześniej.
Mama Iwony mówi, że Iwonka była spokojna ale to co się zdarzyło tak nie do końca mnie o tym przekonuje a każdy rodzic mówi, że jego dziecko jest naj.
Na wielu forach osądza się znajomych Iwony i robi z nich winnych ale każdy kij ma 2 końce.
No i nie ładnie, ze nie wystąpili we wtorkowym programie.
Stary 2010-09-10, 00:02   #2959
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
To po co do niej dzwoniła?
Adria dzwoniła,bo chciała wracać do domu taxi i zabrać po drodze Iwonę,ale Iwona nie chciała.
Stary 2010-09-10, 00:05   #2960
blablah
Raczkowanie

Cytat:
Adria dzwoniła,bo chciała wracać do domu taxi i zabrać po drodze Iwonę,ale Iwona nie chciała.
Ach ta duma...

Ale popatrz "Przed godz. 4 dzwoniła do jednej z koleżanek"
Czyli co tu jest nie tak?
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów

Edytowane przez blablah
Czas edycji: 2010-09-10 o 00:08
Stary 2010-09-10, 00:08   #2961
muciula25
Rozeznanie

Mnie też dziwi,że Ci znajomi nie pojawili się w tym programie ale nie chce nikogo osądzać i jakoś staram się ich decyzję zrozumieć nie mniej jednak mam swoje zdanie,że zamieszany w to jest ktoś bliski po prostu jakos tak czuje nie wiem czemu i być może jestem w błędzie-szczerze Wam napisze,że bym w tym błędzie chciałą być
Stary 2010-09-10, 00:11   #2962
burgund1234
BAN stały

Cytat:
To tym bardziej dziwne jest to, że Iwona szła do niej spać
Stary 2010-09-10, 00:15   #2963
blablah
Raczkowanie

Cytat:
Może Iwona Chciała iść gdzieś sama?

Widziałyście ten blog? http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów
Stary 2010-09-10, 00:23   #2964
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Ach ta duma...

Ale popatrz "Przed godz. 4 dzwoniła do jednej z koleżanek"
Czyli co tu jest nie tak?
No to właśnie do Adrii. Dzwoniły do siebie i pisały smsy,aż Iwonie padła bateria.

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Ajjj...szła,bo tak się przed kłótnią umówiły i Iwona nie miała kluczy ze sobą,dlatego Adria miała jej je zostawić u siebie na balkonie.

Swoją drogą do dzisiaj nie wiem czy to były klucze do domu Iwony czy Adrii. Ale chyba jednak Iwony.
Stary 2010-09-10, 00:32   #2965
burgund1234
BAN stały

Cytat:
No to właśnie do Adrii. Dzwoniły do siebie i pisały smsy,aż Iwonie padła bateria.

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Ajjj...szła,bo tak się przed kłótnią umówiły i Iwona nie miała kluczy ze sobą,dlatego Adria miała jej je zostawić u siebie na balkonie.

Swoją drogą do dzisiaj nie wiem czy to były klucze do domu Iwony czy Adrii. Ale chyba jednak Iwony.
Na starym oficjalnym forum była niezła zadyma jak ktoś zaczął to drążyć. Kilka razy padało pytanie o te klucze od czyjego domu byly i o torebkę z balkonu ale nie udało mi się dojść jak było z nimi naprawdę.

I tak sobie myślę, że skoro Iwona wychodziła z domu w innych butach niż te mamy i planowała spać u Adrii to pewnie miała jakąś torbę z drobiazgami np piżamą czy szczoteczką do zębów. W tej torbie pewnie zostawiła swoje buty i może klucze od swojego domu. Na logikę nasuwa mi się, że jak się pożarły to może tą torbę chciała sobie zabrać z balkonu Adrii.
Wersja, że miała sobie otworzyć mieszkanie Adrii i wejść do jej mieszkania o 5ej rano dla mnie przynjmniej jest dziwna.
Ja na miejscu Adrii bym jej nie wpuściła. Wydarła się na nią, walnęła focha i co ma sobie po prostu przyjść nocować? Adria też mogła się wkurzyć, bo chyba ma swoją godność i nie musi znosić czyichś fochów i chimer.
Ale może poprostu boi się teraz do tego przyznać. W końcu ma tylko 17 lat i nie musi odpowiadać za pełnoletnią koleżankę.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-10 o 00:50
Stary 2010-09-10, 00:34   #2966
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Może Iwona Chciała iść gdzieś sama?

Widziałyście ten blog? http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/

Osobiście śledzę ten blog na bieżąco i skromnie uważam,że nie jest głupie to co O tam pisze i według mnie kupy się trzyma-ale to też juz było tutaj poruszane i większość wizażanek doszła jednak do wniosku,że to ta sama osoba

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:

W tym wątku było mówione na ten teamt ale z tego co ja zrozumiałam to Adria miała zostawić Iwonie klucze od swojego domu na balkonie
Stary 2010-09-10, 00:38   #2967
blablah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
Osobiście śledzę ten blog na bieżąco i skromnie uważam,że nie jest głupie to co O tam pisze i według mnie kupy się trzyma-ale to też juz było tutaj poruszane i większość wizażanek doszła jednak do wniosku,że to ta sama osoba

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

W tym wątku było mówione na ten teamt ale z tego co ja zrozumiałam to Adria miała zostawić Iwonie klucze od swojego domu na balkonie
Matko jakie to skomplikowane... Czyli Adria zostawiła klucze od domu Iwony na swoim balkonie? To dlaczego szły w inna stronę jeżeli obie zmierzały do domu Adrii? Gdzie mieszka Adria i czy w chwili zaginięcia Iwona miała już te swoje klucze?

Czy możecie podać stronę gdzie jest o tym napisane?
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów

Edytowane przez blablah
Czas edycji: 2010-09-10 o 00:40
Stary 2010-09-10, 00:43   #2968
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Matko jakie to skomplikowane... Czyli Adria zostawiła klucze od domu Iwony na swoim balkonie? To dlaczego szły w inna stronę jeżeli obie zmierzały do domu Adrii? Gdzie mieszka Adria i czy w chwili zaginięcia Iwona miała już te swoje klucze?

ktoś pisał, że adra mieszak chyba piętro nizej cyz jakoś tak
Stary 2010-09-10, 00:47   #2969
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Na starym oficjalnym forum była niezła zadyma jak ktoś zaczął to drążyć. Kila razy padało pytanie o te klucze od czyjego domu byly i o torebkę z balkonu ale nie udało mi się dojść jak było z nimi naprawdę.
Tutaj też była o tym wielokrotnie rozmowa na ten temat,ale nadal się nie wyjaśniło czyje te klucze były i do czyjego domu.

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość

Wiem,że było.
Moim zdaniem były to klucze do domu Iwony.
Stary 2010-09-10, 00:47   #2970
muciula25
Rozeznanie

Cytat:

Iwona nie miała ze soba torebki(tzn była taka informacja) i miała nocowac u Adrii pokłóciły się w Sopocie Iwona poszła na piechotę a Adria pojechała taxi,rozmaiwiały przez tel i wysyłały do siebie smsy i z tego co ja zrozumiałam to Adria miała zostawić klucze od swojego domu na swoim balkonie żeby Iwona mogła wejść-może nie chciało się Adrii czekać by otworzyć Iwonie drzwi nie wiem nie mam pojęcia ....

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości